19778
  • penge96
    Basszus kétszer ment el:( bocsi
  • penge96
    Hogy lehet valaki olyan mint a másik?:/
  • penge96
    Hogy lehet vki olyan mint a másik?:/
  • Skyline
    Ahogy elnéztem a 2. rész végén azt a flottát,a záróbeszédet,valamint abba belegondolva hogy a 3 lesz a trilógia vége....A reaperek nemcsak előkerülnek de hatalmasnagy csatajelenetek is lesznek:)
  • cikasz
    Sziasztok. Nem tudja valaki Thane segitésénél kit kell keresnem a fellegvárban? Bejártam keresztül kasul, de semmi. Az F-Sec-nél sincs semmi utalás rá.
    Köszi
  • Frank99
    igazad van, ott Darksector láttam....
    de Ő olyan mint te....
    bocsesz....
  • penge96
    Nah én megyek, jó éjt Mindenkinek!
  • Frank99
    nálam ezek +voltak, + 38 óra gameplay, de a játékban adott válaszok adják a végjátszma kimenetelét.... tuti
  • DarkSector
    miről beszélsz megint?
    mit érjek be? nem is játszok a bioshock 2-vel, a nevemmel nem kell dobálózni ennyit, vagy valami baj van megint?

meg mien offok ember?
    amiről kérdeztél? a csapattagok haláláról? jah hogy legközelebb ne válaszoljunk?
  • wednes
    Remélem a 3. részben nagyobb szerep jut majd a reaperek és bérenceik elleni harc és ahhoz kapcsolódó küldetéseknek.
    Természetesen semmi bajon nem volt ezzel a résszel, szerettem a karakterekkel foglalkozni stb. Csak kicsit fura dolog, hogy adott egy cél, a Galaxist megmenteni a pusztulástól egy szinte legyőzhetetlen ellenféllel szemben. És mi a játék idő 90%-ba kis, "férgek" ellen harcoltunk, kalózok, banditák, pár geth stb.
    Persze igaz, össze kellett hozni egy legyőzhetetlen csapatot. :)
  • Frank99
    de van olyan, aki warezol, végigtolja vagy csittel vagy anélkül, hogy a következő (pl. Bioshock 2) játékot is beérje....
    ilyen gyerek Skyline, Darksector, és vannak még többen is...
    és az ilyenek miatt megy MINDEN topicban a flame... ez tény....
    meg kell nézni, hogy az emlegetett topicokban ott vannak-e?
  • Shep
    Sejtettem ,de én pl. nem is foglalkoztam így elsőre a fejlesztésekkel, páncélt és fegyvert se nagyon fejlesztettem. Elsőre csak így lazán nem mindent kimaxolva akartam végigvinni, majd másodjára esetleg.
  • penge96
    xD
  • Esty568
    A berepülésnél akkor hal meg valaki, ha nincs felfejlesztve a pajzs, a páncél, és a fegyver. A pajzsot Samara adja, a páncélt Jackob, a fegyvert Garrus. Beszélni kell velük a [Fejlesztések]-ről és akkor jön elő.
    Ha segít valamit, innen néztem le a megoldást:
    http://masseffect.wikia.com/wiki/Mass_Effect_2_Guide
  • wednes
    Annak tűnik, de nem az. Mikor elküldtem a Cerberus fejest a végén, Miranda helyeselte a döntésem.
  • Skyline
    Berepülésnél csak akkor hullik ember ha nincs kifejlesztve minden a hajón vagy nem lojálisak páran:)
  • Skyline
    Némi haj kéne rá,egy adag bőrátültetés és még akár egy rámenős Shepardné is lehetett volna....
  • wesker24
    Amugy hamár a jack VS Miranda témánál vagyunk én simán lerendeztema dolgot békésen és mind a 2 lojális maradt hozzám nem is kellett választanom kettöjük közül !

Ugyanugy kibékitettem Tali VS Legion-t is ! Ott is simán elrendeztema dolgokat békésen !

• Shep
    Ja amúgy nekem 2 ember már a berepülésnél elhullott, Jack meg Tali. Hát van ez így. Ezért szép ez a játék, nem csak 1 variáció van.
  • Skyline
    Apropó végjáték,nem egy ördöngősség,mindig azt kell választani akinél hosszú leírás van..:)
    Nállam így lett hiábtlan (Mindenki lojális,maxiparagon):

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Először is kifejtik hogy a csőnyitáshoz technikus kell--> Tali. Ezután jön hogy kit válasszunk a csapat élére: Miranda tökéletes irányító,ez le is van írva hozzá. Ki biotikázza le a zömiket? Samara...1értelműen a legerősebb biotikus.Kettészakad a társaság kell 1 aki visszakíséri a hajóra a legénységet: Ismét Tali (nálla volt leírás többieknél nem,és gondoltam visszafelé elkelhet a technikus hátha valami problémába akadnak). A végjátékhoz pedig Mirandát és Jacket vittem.
  • penge96
    Am ha van időtök leirnátok a Jackről alkotott véleményeteket?:P
  • penge96
    Hát talán állitsd vissza a géped egy korábbi időpontra:)
  • Shep
    És akkor mi van, megmondták az elején, hogy öngyilkos küldetés, így legalább életszerű volt, nem ilyen cukormázas amcsi filmes maszlag. Nekem pl. ez is tetszett benne.
  • Frank99
    mivel akkor Miranda vs. Jack vitában Jack mellett döntöttem, azóta Miranda almás... amúgy nekem Cerberus bérencnek tűnt végig, ezért volt a választás.

sztem tényleg a game közbeni választások döntenek, nem a végjáték.. de majd holnap rápróbálok....
  • DarkSector
    ezt jó lenne tudni...de utólag gondolom nem orvosolható, mármint a relé belépéskor, előröl meg nem fogom ezért elkezdeni...S:
  • Skyline
    Akkor lesz egy csapattárs lojális ha szépen elvégzed a feladatot amit ad neked idővel:)
    A lojalitást a normandia terminálján tudod megnézni.
  • DarkSector
    ez elég érdekes, már csak azért is, mert utána yyoutube-on nézegettem videókat, és ott frankón működött a srácnak, ezekután meg nálam semmi.
    pedig miranda-nak van lojalitás, és ő is a kis ribanc legyengül és ezért elvesztek 1 tagot, pedig a dugásért cserébe egy kicsit megeröltethette volna magát...:D

amúgy máig nem sikerült megcsinálnom, hogy jó legyen, de nemszámít az első részben több emberem meghalt, ahhoz képest jó ez az 1 minusz ember.
    az a gáz hogy azt se vágom jack miért tünt el a lojalitása, mert 1x már megkaptam, csak eltünt egy idő után.

zaheednél meg samaránál alapon meg se tudtam szerezni, pedig mindig a jobb felső (jó) választ adtam meg.
  • penge96
    Hát én full ismerem a csapatot, és hibáztam, mivel azért küldtem Thanet vissza mert nagyon szimpatikus, és tudtam hogy lelkiismeretesen, becsülettel fogja őket visszavinni....így is lett, de ő belehalt:(
  • Esty568
    Sziasztok!
    Remélem tudtok segíteni. Megjelenés óta megvan az ME2, és eddig minden szuperül ment. Tegnap egy pár napos szünet után, azzal a hibaüzenettel fogadott, hogy nem találja a PhysX-et. Feltettem azt, amelyik a 2. dvd-n volt. Most elindul a játék, de csak addig a pontig, ahol belépnénk a menübe. Amint megnyomom a gombot, a Win7 kiírja, hogy a Mass Effect 2 meghatározhatatlan hiba miatt leállt (és persze nem talál megoldást... hurrá-_-). Mindig így történik, pontosan ugyan itt. Már újratelepítettem a játékot, a physx-et, de mindig megtörténik. Valaki esetleg tud erre megoldást? Kérlek segítsetek!

Így visszaolvasva pedig, a teljes csapat garantáltan túléli a következő képpen :)
    1. meg kell csinálni mindenkinek a küldijét, hogy lojálisak legyenek és a maximumot hozzák
    2. minden csapattag ad valamit a hajóhoz, ezeket a fejlesztéseket (főleg pajzs, fegyver és páncél), meg kell venni
    3. a következő leosztás működik tökéletesen:
    -a csőbe vagy Tali, vagy Légió menjen
    -csapatvezető lehet Garrus/Miranda/Jackob
    -a pajzsot Samara tartsa (nekem ő jött be... szerintem ő a legjobb a feladatra^^)
    -a kiszabadítottakkal bárki mehet, de akkor az nem jöhet velünk a végső csatába
    -a végső csatába bárkit vihetünk
    Ha mindenki lojális, túl fogják élni és így Shephard-et is megmentik a kritikus pillanatban a végén :)

Sok szerencsét mindenkinek :9 A kérdésemre adott válaszért, előre is köszi! :)
  • Kazagor
    Megvettem, regisztraltam a Cerberus Networkot. Letoltottem a 3 bonusz cuccot, installaltam. Honnet latom hogy nalam van-e a fegyver es a pancel?
  • wednes
    De miért nem lojálisak?
    Ha maxon van "kék" mindenkit meg tudsz dumálni, minden veszekedésből jól jössz ki.

Penge96: Egyébként, hogy kit nevezzünk ki különböző posztokra a végén az adja azért magát, ha ismerjük a csapatunkat tudjuk ki mire képes. Én Talit küldtem vissza a legénységgel. Mindenki életben is maradt. Garus bekapott egy találatot az ajtónál, de nem lett semmi baja. Lehet még a páncél fejlesztések is számítanak.
  • penge96
    :P
  • wedge31
    Nekem nem ,nálam renegát karival hagytam pusztulni a fele bagázst majd most a full paragon karim mindenkit megment.
  • penge96
    Hát lehet:D
  • penge96
    Köszi, tudom, de én direkt fogtam Miranda pártját, Jacktől herótom van...olyan izé hogy egyik pillanatban még ki akar nyirni minket másikba meg már a csapattársunk...
  • Frank99
    mivel van akinél ez sikerült, érdekel....
    mivel lesz egy 3. rész, és talán majd számít :-)))
  • penge96
    Amúgy nektek most az a mániátok hogy mindenki túl élje?xD
  • Frank99
    ezt jó tudni, használni fogom a 2. replaynél.
    köszönöm!
  • wedge31
    Annál a vitánál az a kulcs hogy egyiknek se fogd a pártját ugyanugy mnt a Tali vs Legion vitánál ,ehhez persze kell némi paragon vagy renegát pont is hogy aktiv legyen ez a opcio.
  • Frank99
    igen nálam is ilyen a képlet. annyi a különbség, hogy én Jacket választottam Miranda helyett, és nem csináltam meg Legio küldijét, lehet ez gond volt, de ő életben is maradt...., meg nincs maxon sem a renegate, sem a másik.

mindegy, köszönöm, megpróbálom majd más pakli leosztásban!