19778
  • USAMEN POWER
    Azthiszem hogy a Mordin mellék küldetésén, mikor a tanítványát "meg kell menteni", találtam "hasznosítható hamis adatot" és nem tudom hogy kinek kéne odaadni, pedig átkutattam az Omegát, a Fellegvárat, Illiumot, és a Krogan bolygót is. De lehet hogy én vagyok béna. amúgy ez egy megbízás lenne.
  • Fenrir
    Ezért mondtam, hogy mentsen sűrűn, lehet húzni egy ideig még, hogy ne kelljen átmenni a relén.
  • Caine
    Shoppingolni lehet, de küldetésenként meghal egy csapattag...
  • Caine
    Páncélon se megy át a Dominate, de még insanityn is pillanatok alatt lent van egy ellen pánélja (olyat kell elsőnek választani, akinek nincs 3 szint védelme) és máris a legjobb haverod lessz :D
  • Caine
    Dehogy, importált 30-assal.
  • Fantusz
    Ezt most hogy érted?

Semmi jelét nem látni annak mi is történt a szermélyzettel - elrabolták őket, nincsenek a hajón, csak reménykedhet, hogy megmenthetők.
    Ha késlekedik a szeme láttára fognak meghalni, ha azonnal indul, akkor a játék elején elrabolt telepesek halálát nézheti végig, de a személyzetet megmentheti.
  • Samspye
    Okés. Köszi mindenkinek! akkor próbálkozom hátha jól sül el a vége :)
  • Fantusz
    Bosszantó dolog lehet, ha még néhány csapattagodnak nem csináltad meg a személyes küldetését, s úgy vitték el a személyzetet.
    Megmenteni csak úgy tudod őket, ha azonnal indulsz, viszont, ha a cspatodban olyanok vannak, akiknek nem csináltad meg a személlyes küldetésüket fönt áll az esély, hogy nem élik túl az öngyilkos küldetést.

Volt olyan végigjátszásom, ahol Légiót nem is aktiváltam, a Normadián maradt, a többiekkel megmentettük a legénységet.
    Másik végigjátszásomban Légió személyes küldetésének közbeiktatása a személyzet egy részének elvesztését eredményezte.
  • Fenrir
    Mentsél sűrűn, egy ideig még lehet kóricálni a galaxisban amíg el nem kezdenek meghalni az elrabolt emberek. Amint kezdenek hullani visszatöltöd az utolsó mentést és mész teljes sebességgel az Omega 4-re.
  • KP27
    menni kell azonnal.
  • Samspye
    Sziasztok!

Légyszi segítsetek! Miután megszereztem a kaszás IFF-t és elkezdték beépíteni a Normandiába bejött egy küldetés, hogy megszállták a hajót és Jokert kell irányítani. Na itt a végén elvitték az egész legénységet mert Shepardék nem voltak itt. Ilyenkor mit kell tenni? Meg lehet őket menteni? Mennyi időm van rá ha még el akarok menni egy két helyre cuccokat venni a fejlesztéshez? Vagy azonnal értük kell mennem?
  • horpeti
    De azt továbbra is fenntartom, hogy páncélos ellen nem megy. Tehát le kell szedni tökig a csávóról a cuccokat.... De ez lehet csak az 1. szintű sége miatt, nemtom, majd nemsokára növelem. :)
  • horpeti
    Ez az uralom nagyon nagy skill... Kroganas pályán a heavy mech + krogan + hátulról a jeditet úgy csináltam meg, hogy 1 krogant folyamatosan átalakítottam, így a mech ráfordult és egymás lőtték.. A krogan persze regenerálódott, így nem volt gond... :DDD Aztán csak elfogyott a Mech. Persze ez csak hardcore fokozat, és level 1es uralom még csak, össz 6. szintű vagyok. :D
  • Calver
    a lőszer "mennyisége" ugyanannyi, csak mindegyik máshogy számolja. pl amennyit alapból tudsz magaddal vinni (avagy mondjuk 100%), az Collector Particle Beam-nél ér 500 lőszert jelent, gránátvetőnél 5-öt (asszem), míg Cain 100%-nak számolja, és meg is eszi egy lövésből.
    fejlesztések esetén (mindegyik +15%) hasonlóan nő a lőszer mértéke... pl 1 fejlesztés után Collector Particle Beam esetén 575 lesz.
  • Fenrir
    IFF nélkül nem tudsz továbbmenni a történetben, mindenképpen össze kell szedned.
  • krisztajo
    Fpocok! Köszi, így már értem. Bocsi, hogy ennyire nem tudom miről beszéltek. Egyébként miért terjedtek el ennyire az angol kifejezések? Ha jól tudom, a nálunk kapható verzióban nincs is angol felirat?
    Fantusz! Most már legalább tudom, hogy mi az a kettő nehézfegyver, amit érdemes magammal vinni. Engem csak az zavar, hogy nem lehet tudni, mennyi lőszerem van hozzá épp. Ezt egy küldi előtt azért jó lenne tudni. Hisz úgy láttam más-más nehézfegyvernél nem ugyanannyi a felhasználható lőszer.
    Fenir! Azt a viselkedést én is észrevettem, csak azt hittem azért vágja magát a földhöz mert lövöm mint állat. Jó tudni mi is ez az IFF. Legalább is eléggé fontos ha túl szeretném élni!
  • KP27
    no warez please :)
  • Pares
    Az egy dolog, hogy telepítetted a DLC-t. Ha nem eredeti a játékod, akkor egy hack-et is el kell indítanod. Korábban már számtalanszor volt linkelve. Valahol a hivatalos megjelensé körüli hozzászólásokban kutakodj!
  • horpeti
    zaedes dlc van 500 mega asszem.
  • krisz255
    nem tudja valaki hogy mikor jön ki a kövi dlc amiben már lesz új csapattag?
  • Kockakölyök
    E-mail: [email protected]
    X-fire: cvn69

Pls valaki küldje el e-mailben a Zaeedes DLC-t vagy vegyen fel xfirére.
  • Kockakölyök
    Mert nekem valamiért nem jó. Esetleg Xfiréd van?
  • horpeti
    Igen, miért?
  • horpeti
    Jó csak a főküldi után szakítottam Mirandával, még sem jött az email Kellytől.. De majd kipróbálom.
    minden esetre akkor most aztcsinálom, hogy Mirandával már rögtön hivatalos kapcsolatot létesítek, és akkor tuti nem lesz kísértés. :)
  • Kockakölyök
    Horpeti megvan neked a Zaeed DLC?
  • Kockakölyök
    Nekem Mirandával és Talival sikerült :D
  • horpeti
    A dominate biztos működik páncéloson is? Mert nekem amíg páncél van rajta, addig azt írja, hogy nem működik, mert páncé védi.. És nem is mossa ki a agyát.. Lehet csak az 1. szintű sége miatt?
    Mert az nagyon para, ha páncélost nem tudok, mert szinte mindenkinek van. És ez még csak hardcore. simát átállít.
  • Fantusz
    Túl értékeled a románc jelentőségét.
    Ismét egy mási Bioware játékkal párhozamot vonva:
    A Dragon Age csapat tagjainál érdeked volt, hogy jóban legyél a csapat tagjaival, mert azok bónuszokat kaptak a képességeikre (inspirált képesség).
    Ezeknek a bónuszoknak 4 fokoztata volt, s nem csak megszerezni lehetett, hanem el is veszíthetted - egyszerre több csapattagot ezért sem volt ildomos szédíteni, mert előbb-utóbb valamelyik szóvá tette, s adta a minuszokat.
    A ME2-ben a csapattagok személyes küldetésének teljesítése sem szükséges a lojalitásuk elnyeréséhez, elég, ha csak próbálkozol, romantikus vonalon pedig lehet szédíteni minden lehetséges csapattagot, harag nincs belőle, legfeljebb egyikkel sem érsz célba.

Jacknál van lehetőség érzelemmentes szexre, de egyébként az Omega4 relén áthaladva egy videobejátszás formájában lehet "romantikázni", semmi érdekes nincs a videókon.

A főküldetés után le lehet cserélni a partnert, ha megunod (nem nehéz a semmit megunni), Kelly e-mailt küld, ha egyedülálló vagy, szívesen elszórakoztat - tőle se várj semmi extrát.
    Egyedül Jack történetében volt "élet", ahogy eljut a teljes bizalmatlanságtól odáig, hogy benned megpróbál megbízni, megpróbálja elhinni, hogy talán más vagy, mint akiket addig megismert.
    Miranda marad a kezdetkor megismert jégcsap, Tali imád, rajon érted, de ha vel jösz össze elég csúnyán megbetegszik (de ő legalább érezteti veled, hogy szeret)
  • horpeti
    És a grafikusok direkt meg is szépítik addigra az arcát is... :)
  • horpeti
    Miranda románca egyébként nagyon tetszik, tényleg tuti a csaj. :)))
  • horpeti
    Azt nem tudjátok, Talival miért nem tudok összejönni?
    A helyzet az, hogy Mirandával hivatalosban állapodtam meg az omega4 relé belépése előtt (ha maradunk románcban, akkor jött volna, és sex), Talival pedig lebeszéltem, hogy igen, érdekel.. de még szégyellős volt.

Belépek Relébe, Miranda fogad baráti viszonyban, viszont rögtön be is megyek, nem jön Tali. Lehet Talit előbb kellett volna el kezdeni fűzni, mert még hiányzott 1 v. 2 lépcső? (Mirandával is 3 lépcső volt kialakítani a románcot).

Tehát akkor ugyanígy az öngyilkos előtt lenne, ha már románcban lennénk?

Kellyvel mikor tudok összejönni? Ha egyikükkel sem vagyok románcban (nem is volt románcszex se jack, se Tali, se Miranda), és visszahozzuk őket?
  • Kockakölyök
    E-mailban ha még megvan elküldöd a DLC-t?
    [email protected]
  • Kockakölyök
    De szerintem valakinek ha van adja meg xfiréjét mert ott könnyebb
  • wedge31
    Akkor nincs is telepitve vagy nem jól.
  • Kockakölyök
    Esetleg új karit kéne kezdeni?
  • Kockakölyök
    Na az a gond hogy nincs...
  • wedge31
    Ha a galaxistérképen jelölve van az omegán zaeed akkor ott kell lennie.
  • Kockakölyök
    Ez hülye. Újra futtattni akarom erre most azt írja hogy Mass Effect 2 does not appeared, Please install the game v ilyesmi
  • robotnyk
    ó, bocs hogy nem tartom fejben mindenkinek a kínját, lol :D

omegan ahogy kiszálsz a hajóból, az első folyosónak a végén áll. mint már írták, ha fel van telepítve a dlc, akkor nem lehet eltéveszteni... a küldetését meg nem ott kell megcsinálni omegan, hanem ahol bejelöli a térképen.
  • Kockakölyök
    Van egy olyanom hogy ME2_Zaeed.exe és azt már futtattam is