Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
Valakinek sikerült már átneveznie a karaktertét? Mert nekem az Annakie.com-os leírás nem mûködött. Ha valakinek sikerült írkálja már le nekem lécci!
a konfigurácios menuben lehet!
ott csak be kell talloznod az ME1-bol a SAVE mappát le okézod elmented és uj játék indításakor lehet választani,hogy folytatni e akarod!
ja és várom a válaszokat a kérdésemre😊
PSN ID:misi2mezei
Next PC upgrade: 2022
mert mindha azt mondták volna,hogy a megjelenés napján rogton kiadnak 1 ingyeneset is....
PSN ID:misi2mezei
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
garantáltan jó, én is ezt használom - saját up!
http://www.gigasize.com/get.php?d=dgyd29njlnf
All hail the double x!
akár mehetne F.A.Q-ba is...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
mert googleben nem találok
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Van a hacking, ekkor az iránybillentyûkkel lépdelsz a szövegek között, kerülve a vörös színû szövegrészeket és ha meglátod azt ami a fejlécben is van akkor space és jöhet a következõ. Megtalálod mind a hármat és viola, megvan a feltörés.
A másik mikor egy kapcsolótáblán/nyáklapon látsz pontokat. Föléviszed valamelyiknek a kurzort és felfeded. Megkeresed ezután a párját ugyanilyen módszerrel. Ráböksz aztán gyorsan ráböksz a másik ugyanilyen jelre is. Ezt kell ismételni míg el nem fogynak (5 párt kell megtalálni szóval nem ördöngõsség).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Valami adattárolót kellene feltörni. Azt hogyan lehetséges ?
Köszi
Szerintem:
A salarian tudóstól meg lehet tudni a vele való beszélgetésekbõl, hogy igazából a collectors faj teljesen életképtelen és nagyon dúrván módosított változata a protean fajnak. Technika, amit a reaper-ek adtak tartja õket életben, az irányítja õket mindenben, szerinte nem is tudnak már gondolkodni, csak közvetlen irányításra cselekszenek.
Mikor robban az állomás a reaper, ami az egész kócerájt irányította mondja hogy szétcsatlakozás. Ekkor válik le az általa irányított collector generálisról és szünteti meg a kapcsolatot, magára hagyva a szolgáit, akik szépen elpusztulnak.
A fentiek fényében én úgy látom, hogy ezúttal egy indirekt megoldással próbálkoztak a reaper-ek.
Elsõ próbálkozásuk a rachni háború volt, de az befuccsolt (ezt amúgy a rechni királynõküldönce adja tudtunkra itt az ME2-ben).
Aztán jött Saren és a geth lázadók/eretnekek közvetlen irányítás alatt, és miután ez is befuccsolt szerintem ez a tartalék terv lépett életbe.
Nem maradt már ugyanis a helyszínen, a galaxisban aktív reaper ami(aki?) beindíthatná a kaput.
Így távirányítással aktívabb szerepkörbe hozták szolgáikat és elkezdtek építeni egy reaper-t hogy az vissza tudja majd õket hozni a szokott módon a citadel-en keresztül.
Namost ez a terv is befuccsolt a felrobbanó állomás miatt, így marad nekik a hosszú hazaút, amihez szépen mindegyikük felébred a szokásos 50000 éves szundiból és megindul a galaxis felé, betakarítani a pofátlanul elszaporodott szerveseket...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Lenne egy kérdésem, ha végig viszem a fõstoryt utána még meg lehet csinálni a mellékküldetéseket?
nekem nem sikerült ennyi ideig nyújtanom, pedig nem léptetgettem át a beszélgetéseket sem, csak az utazós vidóek (mikor bolygóra szállunk le) azok lettek átugorva már ahol lehetett.
Úgy, hogy kimondottan olyan mentést tettem be ME1-bõl, ahol mindenki baját abszolút paragon módon orvosolta a karakter, ezáltal több feladatot lehetett elérni a játékban köszönhetõen a régi "ismerõsöknek" akik minden bajukat a nyakunkba zúdítják vagy éppen csak dumálgatni akarnak (összesen van 80 feladat amit el lehet végezni és Xp jár érte, meg akad még pár amiért nem jár Xp csak némi pénz vagy egyéb dolog, plusz ami DLC-bõl jön), amikbõl összesen 6-ot hagytam ki (ebbõl 3 az olyan bolygó felderítése lett volna ahol van anomália, 2 Liara által lett volna adva, egy meg félig lett csak megoldva).
Na így volt 27 és fél óra a teljes tiszta játékidõm, igaz normál fokozaton és nem ürítettem le minden utamba esõ bolygó ásványkészletét sem, hiszen teljesen értelmetlen.
Insane-en ez úgy nagyjából 20%-al több idõmbe kerülne a nehezebb harcok miatt (már ha itt is áll ugyanaz amit az elsõ részben tapasztaltam, ámbátor itt használhatóbbak a társaink).
Simán csak új játékot kezdve, végigcsinálva a rendelkezésre álló feladatokat (tízegynehány eleve kiesik), 22 óra alatt is kényelmesen teljesítve lett a játék, 26. szinten befejezve.
Persze ez sem vesszõfutás, ki ki a maga tempójában csinálja végig. 😊
Ugyanakkor szerintem egy ekkora méretû játéknak minimum dupla ilyen hosszúságúnak kéne lennie ami a tényleges fõ vonalat illeti (azaz a sztorit magát elõrevivõ feladatokból álló vonalnak, amibõ itt kimerül 5 feladatban, nem pedig olyanokból áll, hogy gyûjtögessed a beosztottakat). Kétszer annyi ideig kéne tartson a mellék feladatok sokasága általi játékidõ. Ezt növelné még tovább a mindenféle felfedezgetés, barangolás, olvasgatás és egyéb hasznos vagy éppen haszontalan idõtöltés.
Összesen tehát amit itt el lehet tölteni játékkal, azt az idõt legalább duplájára, de sokkal inkább triplájára kéne növelni.
Persze tudom sajna hogy ez már az nem fog megtörténni. A célközönség és a pénzforrás nagyobbik része a casual gamer csoportból jön, akiknek gyorsan kell a sikerélmény és nem húzható sokáig a jól bereklámozott játék mert ráunnak és a végén nem veszik meg a folytatást. 😞
<#shakehead>#shakehead>
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
thx.
végén mit választottál a bázissal? én megtartottam, bár utólag kicsit bánom... nem mintha nem tolnám még végig ezzel a karakterrel, szal... 😊
most azt tervezem, hogy felteszem az egyet, és kezdek egy új karaktert, aztán rögtön végigtolom a kettõt is azzal 😛
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egy kis segítséget kérnék. A játék elején amikor találkozok Jacob-al aki azt mondja hogy valamilyen biotikával ki tudja lõni a robotokat. De hogy tudok neki szólni vagy mit csináljak ?
köszi.
tedd be az elsõ lemezt sajátgében a dvd-meghajtón jobbegér gomb, MEGNYITÁS.
ezután a setup.exe-vel inditsd a telepitést.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ME wiki is így gondolja: http://masseffect.wikia.com/wiki/Reaper
mit akartak az utolsó fél perccel? a datapadon sovereign-szerû reaper, utánna meg a flotta.. nem igazán vágtam
btw csajként kinek sikerült megfûznie Kelly Chambers-t illetve Morinth-ot? el nem tudom képzelni, h hogy megy ezekkel a románc... fõleg mivel Kelly-vel ugye történik ami, Morinth románcba meg khmmm....