Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
A DLC-k ingyen letölthetõk a hivatalos oldalról. Be lett linkelve ide többször is. Az aktivátor is számtalanszor. Csomagból pedig mondjuk ezt., de ez is ugyanúgy az ingyen letölthetõ anyagot + a 30kb-os aktiválót tartalmazza.

[merlinw.org]

ezt légyszives fejtsd ki bõvebben, hogy hol mikor milyen formában, esetleg szkrínsot.
Helló! Most fejeztem be az elsõ végigjátszást. És az utolsó ütközetnél két csapattag nem élte túl. Nem tudja valaki, hogy lehet olyan megoldást választani, amikor mindenki túléli? Ez mitõl függ amúgy?
Calver
jut eszembe... másnak is feltûnt finálé alatt (most toltam épp egy "mindenki életben marad" verziót, ofc Normandy legénységével együtt), hogy...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a Human-Reaper-nél bal oldalt feltûnik az Illusive Man?

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
szívesen, btw szép ték <#hehe>

Hali!

Valakinek sikerült már átneveznie a karaktertét? Mert nekem az Annakie.com-os leírás nem mûködött. Ha valakinek sikerült írkálja már le nekem lécci!
ne másolgassad hanem csak simán menny rá,hogy ME1 mentések importálása!
a konfigurácios menuben lehet!
ott csak be kell talloznod az ME1-bol a SAVE mappát le okézod elmented és uj játék indításakor lehet választani,hogy folytatni e akarod!

ja és várom a válaszokat a kérdésemre😊

PSN ID:misi2mezei

grebber
Mass.Effect.2.Premiere.DLC-Pack ezt szedtem le és tenném fel õket de azt írja nincs is fent a gépen az ME2 😞 Van valami megoldás erre?

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok! Légyszíves segítsetek, mert nem tudom, hogy mi lehet a baj, a konfigurációssal is meg saját magam is bemásoltam a profil fájlt meg a legutolsó automatikus mentést is és a játék mégsem látja a mentésemet, biztos, hogy jó helyre másoltam. Valami ötlet?
és van LEGÁLISAN ingyenes DLC?
mert mindha azt mondták volna,hogy a megjelenés napján rogton kiadnak 1 ingyeneset is....

PSN ID:misi2mezei

ruffirant
én most vittem végig.az egész játék fantasztikus volt bár a végére egy kicsit nagyobb durranást vártam.amúgy a hajó fejlesztéseknek volt valami hasznuk?ha nem fejlesztettem volna akkor mi történik?

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

czky
<#taps>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Szerintem ezt fogalmazd át, mert egy büdös szót nem lehet érteni belõle. És olvass többet, hogy legközelebb már tudjad hogyan kell mondatot fogalmazni.

Törölt felhasználó
Hát lehet nincs, de minek tolja végig ugyanazt ha lehet kicsit többet is szórakozni és lehet hogy mivel vanna kplussz küldik plussz renegád vagy paragorn jellemzõkkel, lehet hogy befolyásolják a 2õt is nem???
pxxl

garantáltan jó, én is ezt használom - saját up!

http://www.gigasize.com/get.php?d=dgyd29njlnf

All hail the double x!

Frank99
köszönöm, ez volt a gond!

akár mehetne F.A.Q-ba is...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

haha letölteni gondoltam
Calver
pl innen <#gonosz1>

honnan tudom megszerezni a amagyarosítást?
mert googleben nem találok
Összvissz engem is csak ez gátol 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

enlightened
Én megpróbáltam az 1-et játszani megint, hogy én is improtálhassak karit. De anno annyiszor toltam végig, hogy már ha meglátom Nihlust a legelején már unatkozom, betéve tudom a szövegeket meg mindent, egyszerûen nem bírom végignyomni az 1-et mégegyszer. Viszont a 2-õt azt kitoltam paragonnal és most majd kitolom renegáddal is. Azok nagyon jók amikor párbeszédben bevillan hgogy nyomd meg a megfelelõ egérgombot, olyankor mindig felpörögnek az események😄.

Odamész és feltöröd, nem kell hozzá semmi.
Van a hacking, ekkor az iránybillentyûkkel lépdelsz a szövegek között, kerülve a vörös színû szövegrészeket és ha meglátod azt ami a fejlécben is van akkor space és jöhet a következõ. Megtalálod mind a hármat és viola, megvan a feltörés.

A másik mikor egy kapcsolótáblán/nyáklapon látsz pontokat. Föléviszed valamelyiknek a kurzort és felfeded. Megkeresed ezután a párját ugyanilyen módszerrel. Ráböksz aztán gyorsan ráböksz a másik ugyanilyen jelre is. Ezt kell ismételni míg el nem fogynak (5 párt kell megtalálni szóval nem ördöngõsség).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

bocsi, még egy kérdés.
Valami adattárolót kellene feltörni. Azt hogyan lehetséges ?
Köszi
Na az valóban jó kérdés. 😊
Szerintem:

A salarian tudóstól meg lehet tudni a vele való beszélgetésekbõl, hogy igazából a collectors faj teljesen életképtelen és nagyon dúrván módosított változata a protean fajnak. Technika, amit a reaper-ek adtak tartja õket életben, az irányítja õket mindenben, szerinte nem is tudnak már gondolkodni, csak közvetlen irányításra cselekszenek.

Mikor robban az állomás a reaper, ami az egész kócerájt irányította mondja hogy szétcsatlakozás. Ekkor válik le az általa irányított collector generálisról és szünteti meg a kapcsolatot, magára hagyva a szolgáit, akik szépen elpusztulnak.

A fentiek fényében én úgy látom, hogy ezúttal egy indirekt megoldással próbálkoztak a reaper-ek.
Elsõ próbálkozásuk a rachni háború volt, de az befuccsolt (ezt amúgy a rechni királynõküldönce adja tudtunkra itt az ME2-ben).
Aztán jött Saren és a geth lázadók/eretnekek közvetlen irányítás alatt, és miután ez is befuccsolt szerintem ez a tartalék terv lépett életbe.

Nem maradt már ugyanis a helyszínen, a galaxisban aktív reaper ami(aki?) beindíthatná a kaput.
Így távirányítással aktívabb szerepkörbe hozták szolgáikat és elkezdtek építeni egy reaper-t hogy az vissza tudja majd õket hozni a szokott módon a citadel-en keresztül.

Namost ez a terv is befuccsolt a felrobbanó állomás miatt, így marad nekik a hosszú hazaút, amihez szépen mindegyikük felébred a szokásos 50000 éves szundiból és megindul a galaxis felé, betakarítani a pofátlanul elszaporodott szerveseket...

Csatlakozom, már napok óta fontolgatom 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

robotnyk
csak az érdekel, ami befolyással van a folytatásra, szerintem a dlck nem számítanak.
Calver
próbáld meg újrarakni a .NET Framework-öt, nálam az megoldotta a problémát.

giveme2entitlements.exe kapásbol kifagy egyéb mod müködésre birni a dlc-ket?

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Hello
Lenne egy kérdésem, ha végig viszem a fõstoryt utána még meg lehet csinálni a mellékküldetéseket?
Akkor nagyon ráérõs tempóban játszogattál. 😊

nekem nem sikerült ennyi ideig nyújtanom, pedig nem léptetgettem át a beszélgetéseket sem, csak az utazós vidóek (mikor bolygóra szállunk le) azok lettek átugorva már ahol lehetett.

Úgy, hogy kimondottan olyan mentést tettem be ME1-bõl, ahol mindenki baját abszolút paragon módon orvosolta a karakter, ezáltal több feladatot lehetett elérni a játékban köszönhetõen a régi "ismerõsöknek" akik minden bajukat a nyakunkba zúdítják vagy éppen csak dumálgatni akarnak (összesen van 80 feladat amit el lehet végezni és Xp jár érte, meg akad még pár amiért nem jár Xp csak némi pénz vagy egyéb dolog, plusz ami DLC-bõl jön), amikbõl összesen 6-ot hagytam ki (ebbõl 3 az olyan bolygó felderítése lett volna ahol van anomália, 2 Liara által lett volna adva, egy meg félig lett csak megoldva).
Na így volt 27 és fél óra a teljes tiszta játékidõm, igaz normál fokozaton és nem ürítettem le minden utamba esõ bolygó ásványkészletét sem, hiszen teljesen értelmetlen.

Insane-en ez úgy nagyjából 20%-al több idõmbe kerülne a nehezebb harcok miatt (már ha itt is áll ugyanaz amit az elsõ részben tapasztaltam, ámbátor itt használhatóbbak a társaink).

Simán csak új játékot kezdve, végigcsinálva a rendelkezésre álló feladatokat (tízegynehány eleve kiesik), 22 óra alatt is kényelmesen teljesítve lett a játék, 26. szinten befejezve.

Persze ez sem vesszõfutás, ki ki a maga tempójában csinálja végig. 😊
Ugyanakkor szerintem egy ekkora méretû játéknak minimum dupla ilyen hosszúságúnak kéne lennie ami a tényleges fõ vonalat illeti (azaz a sztorit magát elõrevivõ feladatokból álló vonalnak, amibõ itt kimerül 5 feladatban, nem pedig olyanokból áll, hogy gyûjtögessed a beosztottakat). Kétszer annyi ideig kéne tartson a mellék feladatok sokasága általi játékidõ. Ezt növelné még tovább a mindenféle felfedezgetés, barangolás, olvasgatás és egyéb hasznos vagy éppen haszontalan idõtöltés.
Összesen tehát amit itt el lehet tölteni játékkal, azt az idõt legalább duplájára, de sokkal inkább triplájára kéne növelni.

Persze tudom sajna hogy ez már az nem fog megtörténni. A célközönség és a pénzforrás nagyobbik része a casual gamer csoportból jön, akiknek gyorsan kell a sikerélmény és nem húzható sokáig a jól bereklámozott játék mert ráunnak és a végén nem veszik meg a folytatást. 😞

Calver
Thane küldije az te <#hehe> btw szerintem legjobb mellékküldetés, az a kihallgatás kibaszottul zseniális <#nyes> paragon verzió se gyenge, de renegát egyenesen epikus
"Hit me, bitch! I dare you!" <#vigyor1>

köszi
Italo4ever
Ok, szerintem én egy sima telepítõt szedtem le, mert ebben nincs semmilyen setup, de lehet, hogy én vagyok a hülye, de tényleg nem találok ilyet benne.

<#shakehead>

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Törölt felhasználó
Én is ezt fogom csinálni😄 De szerintem akkor márragd fel az egyhez is a 2 dlc-t ami kijött.😉
Törölt felhasználó
lenyomod a shiftet és mikor alul kijon a táblázat ráviszed a robotra a célkeresztet majd az egérrel kijelölöd a tolást.
robotnyk

thx.
végén mit választottál a bázissal? én megtartottam, bár utólag kicsit bánom... nem mintha nem tolnám még végig ezzel a karakterrel, szal... 😊

most azt tervezem, hogy felteszem az egyet, és kezdek egy új karaktert, aztán rögtön végigtolom a kettõt is azzal 😛
SötétBarom
No akkor a második végigjátszásomnál ezt hagyom a végére.

Amúgy miután bejeztem Jack küldijét, a Normandyn az irodában baszkodták egymáshoz a székeket Mirandával. Miután közöltem vele, hogy vegyen vissza, azóta nem hajlandó beszélni velem. Na ott is van két opció, ami szürke - a paragon/renegade pontok hiánya miatt.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sziasztok !

Egy kis segítséget kérnék. A játék elején amikor találkozok Jacob-al aki azt mondja hogy valamilyen biotikával ki tudja lõni a robotokat. De hogy tudok neki szólni vagy mit csináljak ?
köszi.
Törölt felhasználó
Navazz. Akkor samarát hagyom uccsóra és addig szétszemétkedek mindenkit😄
SötétBarom
Én pont így játszom 😄D Többnyire paragon, de jellemzõen lelövöm az idiótákat 😄D
Pl Jack küldijében azt a pszichopatát, aki újra akarja indítani a kísérleteket. A 150. emeletrõl én is simán kirúgtam a tagot. 😄 Ill. a citadellán Garrus küldijén folyamatosan ütöttem azt a nagyképû faszt a kihallgatószobában 😄DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Calver
4 pont (avagy skála 4/5-e) kell hozzá. én is szívtam vele, mivel hasonlóan tolom, a végén 3 pont paragon és 4 pont renegátom volt (+70%-al ofc).

DarkSector
megoldás:

tedd be az elsõ lemezt sajátgében a dvd-meghajtón jobbegér gomb, MEGNYITÁS.
ezután a setup.exe-vel inditsd a telepitést.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Calver
szerintem jönnek a régi haverjaink <#vigyor1>
ME wiki is így gondolja: http://masseffect.wikia.com/wiki/Reaper

Törölt felhasználó
Ez poén nyugi, olyan rossz hogy minden "olyan jellegû" beszólás után oda kel írni hogy just joke. Minek van akkor a röhögõ smiley???
SötétBarom
Az lehet, hogy nekem nem "ajánlódott" fel ez a lehetõség? Arra emlékszem, hogy mondta, hogy vigyem magával az anyja helyett, de tragikus hirtelenséggel hozzábaszódott egy kanapé, aztán a muter rátérdelt a torkára és hazavágta. Gondolom nem volt elég paragon/renegade pontom (itt már sokadik alkalommal szembesültem ezzel, hogy a neutral hozzállásom nem kifizetõdõ - bár mostmár paragonnal belehúztam kicsit 😊

robotnyk
csak azoknak, akik már végigtolták

mit akartak az utolsó fél perccel? a datapadon sovereign-szerû reaper, utánna meg a flotta.. nem igazán vágtam
Törölt felhasználó
De miaz hogy paragont játszol? 😊 Nem ugy van az életben is hogy na néha elmegy a pumpa és akkor nekiesel valakinek mint állat??😄 Én legalábbis igy nyomom, inkább jófiu vagyok, de ha felidegesít valami semmirekellõ akkor legyujtom azonnal. Mit királykodik nekem??😄 Amikor a Thanin vagy milyen zöld assasint össze kellet szedni, akkor is valami csákót ki akartam faggatni nagyon nagy képe volt, ki is rugtam a 150. emeletrõl😄
Calver
én is, iszonyat idegesítõ Samara fehérköpenyes igazságosztó komplexusa, öröm volt lecsapni <#vigyor1> igaz, én leginkább renegáttal tolom, szívtam is miatta, kellett ugye 4 pont (avagy skála 4/5-e) renegát ahhoz h megjelenjen a lecsapós választás, jó pár mellékküldi kellett mire eljutottam odáig

btw csajként kinek sikerült megfûznie Kelly Chambers-t illetve Morinth-ot? el nem tudom képzelni, h hogy megy ezekkel a románc... fõleg mivel Kelly-vel ugye történik ami, Morinth románcba meg khmmm....
elvileg belehalsz <#hehe>

MerlinW
Hééé.. kultúraaa...

[merlinw.org]

Törölt felhasználó
Megelõztél! Hulye kocsog😄