Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
"Have you ever faced an Asari commando unit? Few humans have."
Liara mondja valakinek, mikor elõször felkeressük. Csípem az ilyen apró figyelmességeket 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
az,hogy lehet?nekem ahogy mondtam 17 orám van eddig pedig minden utba akado mellék kuldetést megcsináltam!és lényegében ugyan ott vagyunk csak nekem már megvan tali de még 3 csapattagnak kell segítenem!
remélem még nem járék kozel a végéhez mert annak nem orulnék😞ha kiviszem megint elvonási tuneteim lesznek amig ki nem jon a kovetkezo rész mint az 1. résznél volt😄
PSN ID:misi2mezei
[merlinw.org]
és ha meglesz az IFF akkor onnantol még mennyi van kb hátra a végéig?most 17 orám van eddig benne!és még segítenem kell Jacobnak és Jack-nek!
mert már megvan mindenki még Zaaed is megvan szoval már csak 1 hiányzik!
"Lenne 3 küldetésrõl kérdésem!
Elsõ az, hogy Thane-s küldetés, mikor már a csapatomban van! Azt írja a játék, hogy beszélj Bailey-yel és kérdezd ki... valakit! Viszont odamegyek Baileyhez, de nincs ilyen lehetõség, és a vallató is zárva van!
Második az az, hogy találtam valami hamis azonosítót, és meg kellene keresnem, kinek kellhet, de nem találtam senkit!
Harmadik pedig az, hogy Omegára csomagot kellett vinnem Ishnek, voltam is ott, de azt hiszem kérdeztem hogy törvényes e, és ekkor elment! Viszont a küldetés megmaradt, és azt írja, hogy "Mindkét csomagot leszállítottad, Ish köszönetet mond, viszont belül azt írja, hogy szállítsam le a csomagot! Ish viszont már nincs a helyén!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hiába, Garrus itt a legkeményebb srác - meg a leglazább is, fõleg h az ME1-es jelleméhez képest határozottan kihúzták a karót a seggébõl... legalábbis néhány beszólásán én borultam, fõleg mikor felvázolta h hol jó móka harcolni <#vigyor1>#vigyor1>
Lehet hogy Garrust kellett volna Grunt helyett küldenem... hisz õ bizonyította h száz ellent is sarokba tud szorítani egyedül (Lásd: Omega)... a végén meg talán Mordint a túszmenekítésre. Sztem a végsõ csata volt olyan epikus, mint az elsõ részé... habár csak a végén jöttem rá h a Pusztító (jusztsem kaszás) szeme it érzékeny, nem csak a hasán az a kis rés, v mi. Modnjuk nem élt sokáig, egy Nukleáris lövedékkel indítottam, szal 😛 az kb 50% hp egybõl XD
társaim a következõk voltak ált.: ha gépek (mech, geth) ellen mentünk, Tali+Legion, egyéb esetben (túlnyomórészt) Jack+Garrus (egy idõ után Jack+Miranda)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
túlélésre meg:
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Továbbá: Elsõ végigjátszásnál megvolt Tali (sohasem látott WTF arckifejezés ült ki képemre, ez lelkiekben megrázott), most Kellyre pályázom, de láttam egy videót, amiben épp õt pépesítik a collectorok a tartályban (nálam spec. elõször túlélte), úgyhogy féltem. Valakinek megvolt Kelly, és végigjátszás után is életben maradt?
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Elsõ az, hogy Thane-s küldetés, mikor már a csapatomban van! Azt írja a játék, hogy beszélj Bailey-yel és kérdezd ki... valakit! Viszont odamegyek Baileyhez, de nincs ilyen lehetõség, és a vallató is zárva van!
Második az az, hogy találtam valami hamis azonosítót, és meg kellene keresnem, kinek kellhet, de nem találtam senkit!
Harmadik pedig az, hogy Omegára csomagot kellett vinnem Ishnek, voltam is ott, de azt hiszem kérdeztem hogy törvényes e, és ekkor elment! Viszont a küldetés megmaradt, és azt írja, hogy "Mindkét csomagot leszállítottad, Ish köszönetet mond, viszont belül azt írja, hogy szállítsam le a csomagot! Ish viszont már nincs a helyén!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
letoltottem mind a 2 DLC-t a hivatalos oldalrol!
az a gond,hogy mégis hova kell ezeket rakni?mert lejott 2 exe el is inditottam de az exe mellé csak lerakott 1 RAR fájlt és annyi....
most mitcsináljak én azzal?kicsomagoltam de hová kell másolni?
pl: Kvarián most Kvári a Pusztítok meg Kaszások....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mindent ugy csináltam ahogy aleirásban van de mégse müxik !
Felraktam a játékot kikapcsoltam az auto logint meg a feedbacket !
Sorban felraktam a DLc-ket !
Cracket bemásolni a helyére de amint elinditm dob egy szép error hiba üzenetet és ennyi !
Játékban meg azt irja ki hogy a következõ DLC-k nem elérhetõk kérjük jelentkezz be a Cerberus hálozatba !
btw csak engem idegesít elképesztõen férfi Shepard hangja? olyan, mintha Stephen Hawking dumálna (igen, hangszintetizátorral), egyszerûen fájdalmas hallgatni... hogy a fenébe használhatták ezt a Mark Meer nevû arcot fõ szinkronhangnak? még imdb-s adatlapja alapján rendes tapasztalata sincs benne... (13 film/játék, Jennifer Hale-nél (nõi Shepard) 215 <#szomoru2>#szomoru2>)
kisujjból tudnék mondani 5 jobb hangot férfi Shepard-nak nála... meh. asszem Miranda meghúzása kimarad.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Igen, tudom szondáztatom a bolygókat, de nagyritkán akadok rájuk. :S Mindíg csak a másik 3-ból van nyersanyag, ebbõl sosincs. :S
Bár szerintem ha visszaolvasol 3-4 oldalt (ha annyira zavar a magyarított verzió akkor meg fogod tenni) találsz olyan üzenetet amiben leírják hogy hol és mit kell átírni hogy a magyar szöveg angol legyen.
Amúgy is angolul az igazi, nem a fordított vagy az ME1 ferdített verziói. 😄
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
[merlinw.org]
Nem tetszenek az ilyen nevek...Nem Pásztor Jánossal akarok játszani,hanem John Sheparddal.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
azokat nem akartam használni amiket te adtál mivel azokat gondolom crackelni kell és nem akarom elcseszni vele a Cerebrust ha már megvettem😊
most látom,hogy a DLC-k exe-k szoval csak be kell installálni....
de a legfontosabbat elfelejtettem!
a hivatalos oldalrol valo DLC-k kompatibilisek a magyar verzioval?mert az 1. részben nem voltak eloszor azok....
tényleg :o
sikerult megoldani!
már csak azt mondja meg valaki,hogy hova kell másolni a DLC-ket?
a lényeg hogy menjen.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
thx
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Tetszetõs,csak az gyenge kicsit hogy a lelõtt ellenfelek kb 5 másodperc alatt eltûnnek.Nem lehet ezzel kezdeni valamit?A gép talán elbírna 5-6 halottat a földön amíg a környéken mászkálok...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
mert én ha rámegyek a játékban 1200 BioWare pontot akar pedig ingyenesnek kéne lennie....
a Cerebrus kodot a játékban aktiváltam!