Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CptObvious
Oooo jajj...

Talán elkerülte a figyelmedet, hogy erre a nagy hajóra való felszállás elõtt volt egy animáció, ahol Shepard és Joker épp a hangárban álló új Normandy-t nézik. Hmmm?

Mert az nagy hajó, amin vagy, az az SSV Normandy SR-2. Az új hajód.

Hajj-ajjj...

2. emelet, liftbõl kilépve egyenesen felsétálsz a csillagtérképhez, nyomsz egy Space-t, és elrepülsz az Omega-ra.

Ök a legjobbak 😄

Positive Mental Attitude

CptObvious
A karakter mentés nem olyan, amit a játékban is látni fogsz és be tudnál tölteni. Az egy teljesen független fájl. Ha végigvitted a játékot, automatikusan létrehozza ezt a mentést.
Itt kell lennie a fájlnak:
Documentumok\BioWare\Mass Effect\Save\
ezt keresd -> Char_01-50-1-1-0-13-6-2009-30-46.MassEffectSave
Nálad persze eltérõ számok lesznek.
Mass Effect 2 configure-t használva importálod a mentést. Megadod a Mass Effect 1 Save mappáját. OK. Aztán a menübõl válaszd a Mass Effect 2 - Save Settings (csak hogy biztosra menjünk)

Harroth-nál pedig a szürke felírat minden bizonnyal a Paragon/Renegade opciók lesznek. És azért nem tudod használni, mert alacsonyak a pontjaid hozzá. Fejlesztened kell a karaktered.

ezért kéne elolvasni a párbeszédeket😊
meg EDI is ad jo tánácsokat!
errol jut eszembe😄
mekkora már mikor EDI meg Joker veszekednek😄XD

PSN ID:misi2mezei

Hi.Feljutottam valami nagy hajora,mindenhova tudok menni,de nemtudom mit kell ott csinalni...Valaki jart ott?tudok ruhat meg mindent valasztgatni,de kuldetset nem ir ki,es nemtudom merre menyek!?
nekem az 1. rész végén megkérdezte,hogy kívánom e elmenteni és ott az igenre mentem rá és annyi....

Pedig azzal kéne tudnod beszélni, és a szakácsnak nem tõle kell az ellátmány 😄

Positive Mental Attitude

wedge31
Omegán alapbol nem kapsz kaját a szakács/gondnoknak azt a citadellán kapsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nekem a játék legvégén nem csinált mentést! Az utolsó automatikus mentés után legyõztem Sarent és azután volt beszélgetés a Tanáccsal, ott mondtam Anderson kapitány legyen a nagykövet és azután nekem már nem csinált a játék automatikus mentést. Furcsálltam is, hogy ha nem menti el, hogyan tudja majd mit válaszoltam? Akkor lehet, hogy ez a baj, hogy nem mentett a legvégén! Meg az is érdekes, hogy az Omegán odamegyek az ételárushoz Harrothoz és ki van szürkülve a felirat, így nem tudok beszélni vele, meg a portékáját sem tudom megnézni, pedig a szakácsnak kéne nyersanyag a hajón, na mindegy azért köszi a választ, elsõ végét lenyomom megint, de úgy látszik így jártam, új profil sajnos.
wedge31
Az uj fegyok a fegyverszekrényben az uj páncélok a kabinodban.

grebber
Ha felteszem a kiegeket akkor a küldetések már alapból ott lesznek a küldetés listában??
És az új tárgyakat hol találom?

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Azok a számok a távolságot jelzik a konzoltol ,indulj el arra amerre csökkenek a számok és találsz majd egy konzolt.

Kongy
Grunt beszólásai kemények. 😊 "I am KROOOOGAAAAN!" meg +Nothing can hurt MEEEE!!!" Mint egy idegbeteg, és ezeket hajtogatja. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Novella rullz

Positive Mental Attitude

Mordin beszólása a legjobb mikor dumálni akarok vele és elküld azzal, hogy egy rejtélyes betegséget derít fel, ami a hajó terjed, nemi úton terjed és elég fura mivel, a varrenek a forrása 😄

A reaper hajón tülélésre:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nálam mindenki lojális volt, kivéve Jack és Legion. Csõbe Tali-t küldtem, elsõ csoportot Garrus vezette, a másodikat aztán Miranda. Erõteret Samara képezte mikor jöttek a kisgenyók, közben Garrus és Mordin volt mellettem. A legénységet Gruntal védettem meg, simán kiállta a dolgot, és elmondta nekem, hogy nagyon élvezte a mészárlást 😄. Fel a Reaperhez Thane-t és Mordint vittem (a két kedvencemet) Kishijján, de mind2õ megúszta 😄. Osztán csak Jack hagyta lennt a fogák a védelemnél, de õt nem sajnálom, Shep helyében még a börtönhajón agyonlõttem volna... Rohadtul antipatikus volt nekem, megcsináltam ugyan a küldijét de nem lett loyális... úgyhogy megkapta ami járt neki 😄.

Amúgy nekem kerek 30 órára jött kia végig játszás, lvl 24 sentinel, minden hajófejlesztés megvolt. Nem szórakoztam sokat a szkennelésekkel... csak amennyire szükségem volt. Full paragon és csak háromnegyed szakasznyi renegátság 😄 Úgyhogy nagyon jó fiú voltam 😄 csak a kihallgatásnál használtam a renegát actionokat de az úgy odaillett, hamár a rosszzsarút játszom. A legidegesítõbb dolgok pedig a Scionok voltak... azokat a pokolba kívántam, mert ha 2jött egyszerre és egyszerre nyomtak olyan szart akkor az elsõ levágta a pajzsomat a 2. meg kicsinált...
A legjobb szkennelt mellék küldi meg az mikor a lezuhant hajóból kellett kinyerni az adatokat és közben ingott az egész, ahogy sétáltam rajta 😄

A zene az tökéletesen illik a világba, meg az akcióba, remek. Csak hiányzott az emberi zene. Mert oké, hogy mi nagyon újak vagyunk az univerzumban, de azalatt a pár évecske alatt becsempészhettünk volna egy kis metált, vagy komolyzenét 😄 Tutira van valami emberi múzeum a világegyetemben, ahol az õskövület zenéket tárolják.

Szal összesen én teljesen megvagyok elégedve a játékkal, csak az inventory hiányzott kicsit, meg a Föld :S azért kiváncsi lennék, milyen lehet a felszíne ebben az idõben.

Én várom nagyon a 3. részt és remélem bepótolják a hiányosságokat.

Positive Mental Attitude

Frank99
nesze, torrent

csak a v2. számú hacket szedd le hozzá, és telepítsd hozzá EZT, hogy tuti menjen.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Mikor új karaktert kezdesz, akkor van olyan, h import me1 save. Csak még be kell állítani a Launcher-ben a Configure-nál, hogy hol vannak a mentések.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

JackSparrow88
Heló, egy kicsit elakadtam: az Iliumon azt a feladatot kaptam Liara-tól hogy törjem fel a biztonsági rendszert. Ezzel még nem is lenne gond de aztán elkezd visszaszámolni és valami távmérõt magyaráz h használjam. De az mi a rák, nem tudok róla h lenne ilyenem és ha igen akkor h kell használni? Thx a segítséget...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Attelee
na most vittem végig az elsõ részt,és néztem a F.A.Q.-t,de nincs leírva
h hogyan kell a mentést átrakni!Valaki leírná?!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

hello sehol nem találok mûködõ dlc-t valaki tudna linkelni?
Sziasztok!
bocsi ha már kérdezték, de nem tudjátok mitõl lehet az h a játék 5 percenként leáll ?Ati kártyám van x64-es Win7-el.Már próbáltam több driverrel is de nem segített.
Elõre is köszi !

Basszus, lehagytam hogy mit jelent a *.
Na a kérdéses fegyverek amúgy felszedhetõek a játék egy bizonyos pontján, ha megfelelõ class-ba tartozik a karakter (shotit például a vanguard, sniper-t az infiltrator meg talán a soldier választhatja)

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Valaki kérdezte hogy milyen fejlesztések gyûjthetõek be a csapattagoktól. Ezek a következõk:
Mordin - a saját tech képességeit javító kütyü (csak rá hat)
Jack - a saját biotic sebzését növelõ módosítás (csak rá hat)
Grunt - saját, külön bejáratú shotgun (csak neki)*
Legion - saját sniper csúzli (csak neki)*

Tali - pajzs a hajóra
Jacob - páncélzat a hajóra
Garrus - jobb fegyverzet a hajóra
Miranda - fejlettebb medibay, gyorsabb bolygó scan
Samara - nagyobb üzemanyag kapacitás (+50%)
Thane - több szonda (30 helyett max 60)

Zaeed nem ad semmit, csak sztorizgat a régmúltról.

Azért ennyire nem bonyolult ez a játék.

1. Beszélsz a biztonsági fõnökkel, rákérdezve a konkrét problémára (Thane fiacskája). Ekkor elmondja hogy ki a kapcsolata, azt felkeresed (elmondja hol szokott lebzselni). Megtudod a szükséges infót tõle. Visszamész a biztonsági fõnökhöz (ezt írja a journal is meg a karakter is elmondja) ott elmondod kit keresel. Behozatod aztán automatán megy tovább minden a vallatásig.

2. Majd azután hogy Thane feladata kész, utána nézz szét azon a szinten ahol a C-Sec iroda is van. Ott lesz valamelyik lépcsõ mellett két asari akik ülve beszélgetnek. Na egyiküknek kell az azonosító.

3. Így jártál. Elõbb át kellett volna adni, letudni a feladatot és ennyi.

enlightened
Megint egy csodálkozó ember. Már ezerszer le lett írva, hogyha nem normálon, hanem insanity-n tolod a gamet, az legalább 2-szeresére növeli a játékidõt. Ott ugyanis garmadával jönnek az ellenfelek és jó párszor õk gyõznek. Én minden gamet alapból a legnehezebben kezdek el, mert nekem az a kihívás. Azért örültem, hogy végre itt a 2-ben nem kell végigtolni minden fokozaton hogy unlockoljam az insanity-t hanem egybõl már elsõre betették. Ráadásul aki kiviszi insanityn úgy hogy nem kapcsolja vissza közbe egyszer sem alacsonyabb fokozatra, az kap egy achievementet is érte.

Ráadásul ezt a mondatot már az elsõ részben is hallhattuk az anyucikájától. Pont ugyanabban a hangnemben is hazsnálja a lánya is. <#vigyor>

Ha csak sima mentéseid vannak és nincs végigvitt karakteredrõl mentés, amit a program automatán csinál, akkor nem lesz mit áthozni.
Sima mentéseket ugyanis nem vesz figyelembe az ME2.
Csak azokat a file-okat fogja látni az importálás, amit a gép a játék végéig eljutott és azt befejezõ karakterrõl készít.

sziaztok egy kicsi problémam lenne hogy néhány dlc-s fegyver/páncél nál nem jelenik meg a szöveg a privát terminálomon pontos okát nem tudom a netröl letöltött magyarositást használom esetleg valami meg oldás van hogy esetleg magarul jelenjenek meg a szövegek?

Sziasztok! Még annyit hozzá tennék, hogy ha kézileg másolom be akkor is üres a táblázat amikor új játéknál ME1 mentések importálására megyek (pedig ott vannak a mentések a ME1 mappában), valamiért nem veszi be. Ha van ötlet kérem segítsetek!
Sziasztok! Valami nagy galiba lehet nálam, mert sehogy sem akarja átimportálni a mentéseket, pedig mindent úgy csináltam, ahogyan itt már leírtátok sokan (asztalikon ME2 ikon/beállítások/mentések/Mass Effect 1 mentések másolása), itt kikeresem az elsõ rész save mappáját "leokézom" és nem menti át!Ha kézileg másolom át a profil fájlt meg a legutolsó mentést úgy sem megy. Ha valaki tudja mitõl lehet az kérem segítsen!
ha vmelyikkel sikerül összejönnöd, az Omega 4 relén való áthaladás elõtt lesz az a kis alkalom...
kovecses
Engem inkább az érdekelne így már a végén hogy az erotikus jeleneteket hogyan csalogassam elõ, mert fecseghetek órákat bármelyikkel aki életben maradt egyiksem akar semmit, csak késõbb beszélgetni... :-D

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

CptObvious
Jajj.... hát feltettem a magyar nyelvi fájlokat.

A Fellegvár szuvenír boltjában beszélget egy asari és egy turian. Beszélgetésbõl kiderül, hogy kapcsolatban vannak.
A turian még mondja is, hogy "édesem"
Ennek ellenére az asari kb egy kivétellel végig magázza. (Legalább is a magyar szöveg szerint.....)

Visszatöltöttem néhány állást, és úgy vettem észre, hogy a tegezést és magázást több helyen is oktalanul keverik, akár egy beszélgetésen belül is. Így jön ki az elsõ opció esetében a baráti tegezõdés, majd a második kérdésre már magázódva folyik a társalgás.
A Flotilla-n kimondottan röhejes volt olvasni a magyar szöveget.

És a kódexbe még bele se néztem 😛

Valóban nagyon el lett rontva a magyar szöveg.

Frank99
tényleg csak egy kicsit olvass vissza.
PONT a 3000. commentnél köszöntem meg a megoldást, ami mûködik erre a problémára.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

CptObvious
Garrus: Hmm,ezen a helyen új kapcsolatok kezdõdhetnek
Tali: Shogtun van nállam!

Ez az eredeti magyar verziós szöveg? Nekem ugyan csak egy párbeszédet sikerült elcsípnem a Citadel-ben Tali és Garrus között, de Garrus még csak távolról sem ezt mondta.

Csak kíváncsiságból kérdezem, mert annyi rosszat olvastam már a magyar változatról.

Ejj a kedvenc városom ! 😄

Amúgy konkrét infó, mitõl is függ hogy ki marad életben a legvégén ?
Olvastam lejjebb a lojalitást, nos háth ott van pl. a Miranda. Nekem lojális volt, de mikor a Jack mellékküldetése után balhéztak, Jack javára választottam szét õket. Miranda azóta szóba se akar állni velem, de qrwára nem szeretném ha megdöglene a végén... :/

No ma átmentem haverhoz õ nem várta meg a CE-t megvette és tolja a game-t,néztem egy jódarabig.
A régi mentés nem csak a játék elején van hatással meg nem csak fõ dolgokra,teljesen apró dolgok is visszaköszönnek akár csak egy üzenet vagy kisebb történés formájában (amiket láttam pl az 1ben megmentett egy csajt na az itt üzit küld hogy megint köszöni,a reknik üzengetnek,stbstb😄)...
Amit láttam azalapján asszem nekem év játéka.

Volt viszont pár dolog amin rendesen röhögtünk. Jokes VS EDI még csak egy dolog...
De CITADEL-ben azok a "holo"reklámok...😄
Rhangáltunk melléknrakva Garrus-t és Tali-t. Garrus-nál beindultak a hormonok és rendesen elkezdte Tali-t oltogatni.😊

Garrus: Hmm,ezen a helyen új kapcsolatok kezdõdhetnek
Tali: Shogtun van nállam!
<#taps>

Remélem holnap jön szépen a levél CDG-éktól hogy megjött a CE😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

hello sehol nem találok mûködõ dlc-t valaki linkelni tudna?
és mikor jön ki a 2 dlc?
Calver
ehhe, most néztem NCIS: Los Angeles 1x13-at, vége felé Eric épp Mass Effect 2-t tolja <#hehe>
ami azt jelenti h a szemetek már jó pár héttel megjelenés elõtt megkapták ME2-t <#rolleyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Törölt felhasználó
valahol thane környékén lehet majd kifejleszteni. Én most ott járok hogy õt összeszedtem és most fejlesztettem ki nemrég. az meg hogy most poor, rich vagy milyen egy bolygó, az meg sztem attól függ hogy a bolygón mennyi kibányászni való cuccos van. Én pld rich bolygóbol is csináltam poort😊
Törölt felhasználó
Na szóval, ha az elsõ részhez a dlc-k adnak több küldit, akkor ott a paragorn vagy a renegád szintjei nõhetnek. Ezek meg sztem befolyásolhatják a 2nek a menetét. De ne mvalószinû. Nem tudom, ha valki tudja akkor az majd ugy is leírja. Kb ennyit, akartam, valhogy nem sikerült értelmesre. Sietem szánkózni meg piálni😄
I.C.ram
Ja értem 😊
Dante73
Az azt jelenti, mennyi ásvány van a bolygón. Ahogy bányászol, úgy fogy...

http://www.freetvmaci.info/

Az elsõ részbõl még magmaradt Tali és Garrus is meghalhat a végén akkor õk a 3. részben már is fognak szerepelni?

I.C.ram
Ezt hol lehet beszerezni?

Azon lehet változtatni valamit, hogy a scanner signal ne poor, hanem good legyen? Volt párszor olyan is, hogy az elején, még moderate volt, aztán poor lett.
DarkSector
amúgy Zaheed-en kurvára látszik hogy utólag jött, mert a hajón egyedül csak vele nem lehet szót váltani, cska bemész hozzá, és mondja a monológját.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah + küldetések + töltési idõ.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ja és mégvalami csak én látom ugy,hogy a DLC-k felrakása után tobbet tolt a játék?

valaki le tudná irni magyarul,hogy milyen hajó fejlesztések vannak?
mert már beszéltem mindenkivel aki tudott tanácsot adni a fejlesztésrol azt már megcsináltam!csak Miranda és Baka nem mondta semmit rola....
na meg persze Zaaeb de annak még kell segíteni😊de gondolom majd Legion is tud majd valami fejlesztést.

SötétBarom
Majd lesz egy scanner upgrade, amivel lényegesen gyorsabban lehet majd mozgatni.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;