Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán elkerülte a figyelmedet, hogy erre a nagy hajóra való felszállás elõtt volt egy animáció, ahol Shepard és Joker épp a hangárban álló új Normandy-t nézik. Hmmm?
Mert az nagy hajó, amin vagy, az az SSV Normandy SR-2. Az új hajód.
Hajj-ajjj...
2. emelet, liftbõl kilépve egyenesen felsétálsz a csillagtérképhez, nyomsz egy Space-t, és elrepülsz az Omega-ra.
Positive Mental Attitude
Itt kell lennie a fájlnak:
Documentumok\BioWare\Mass Effect\Save\
ezt keresd -> Char_01-50-1-1-0-13-6-2009-30-46.MassEffectSave
Nálad persze eltérõ számok lesznek.
Mass Effect 2 configure-t használva importálod a mentést. Megadod a Mass Effect 1 Save mappáját. OK. Aztán a menübõl válaszd a Mass Effect 2 - Save Settings (csak hogy biztosra menjünk)
Harroth-nál pedig a szürke felírat minden bizonnyal a Paragon/Renegade opciók lesznek. És azért nem tudod használni, mert alacsonyak a pontjaid hozzá. Fejlesztened kell a karaktered.
meg EDI is ad jo tánácsokat!
errol jut eszembe😄
mekkora már mikor EDI meg Joker veszekednek😄XD
PSN ID:misi2mezei
Positive Mental Attitude
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
És az új tárgyakat hol találom?
Next PC upgrade: 2022
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Positive Mental Attitude
A reaper hajón tülélésre:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy nekem kerek 30 órára jött kia végig játszás, lvl 24 sentinel, minden hajófejlesztés megvolt. Nem szórakoztam sokat a szkennelésekkel... csak amennyire szükségem volt. Full paragon és csak háromnegyed szakasznyi renegátság 😄 Úgyhogy nagyon jó fiú voltam 😄 csak a kihallgatásnál használtam a renegát actionokat de az úgy odaillett, hamár a rosszzsarút játszom. A legidegesítõbb dolgok pedig a Scionok voltak... azokat a pokolba kívántam, mert ha 2jött egyszerre és egyszerre nyomtak olyan szart akkor az elsõ levágta a pajzsomat a 2. meg kicsinált...
A legjobb szkennelt mellék küldi meg az mikor a lezuhant hajóból kellett kinyerni az adatokat és közben ingott az egész, ahogy sétáltam rajta 😄
A zene az tökéletesen illik a világba, meg az akcióba, remek. Csak hiányzott az emberi zene. Mert oké, hogy mi nagyon újak vagyunk az univerzumban, de azalatt a pár évecske alatt becsempészhettünk volna egy kis metált, vagy komolyzenét 😄 Tutira van valami emberi múzeum a világegyetemben, ahol az õskövület zenéket tárolják.
Szal összesen én teljesen megvagyok elégedve a játékkal, csak az inventory hiányzott kicsit, meg a Föld :S azért kiváncsi lennék, milyen lehet a felszíne ebben az idõben.
Én várom nagyon a 3. részt és remélem bepótolják a hiányosságokat.
Positive Mental Attitude
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
h hogyan kell a mentést átrakni!Valaki leírná?!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
bocsi ha már kérdezték, de nem tudjátok mitõl lehet az h a játék 5 percenként leáll ?Ati kártyám van x64-es Win7-el.Már próbáltam több driverrel is de nem segített.
Elõre is köszi !
Na a kérdéses fegyverek amúgy felszedhetõek a játék egy bizonyos pontján, ha megfelelõ class-ba tartozik a karakter (shotit például a vanguard, sniper-t az infiltrator meg talán a soldier választhatja)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Mordin - a saját tech képességeit javító kütyü (csak rá hat)
Jack - a saját biotic sebzését növelõ módosítás (csak rá hat)
Grunt - saját, külön bejáratú shotgun (csak neki)*
Legion - saját sniper csúzli (csak neki)*
Tali - pajzs a hajóra
Jacob - páncélzat a hajóra
Garrus - jobb fegyverzet a hajóra
Miranda - fejlettebb medibay, gyorsabb bolygó scan
Samara - nagyobb üzemanyag kapacitás (+50%)
Thane - több szonda (30 helyett max 60)
Zaeed nem ad semmit, csak sztorizgat a régmúltról.
1. Beszélsz a biztonsági fõnökkel, rákérdezve a konkrét problémára (Thane fiacskája). Ekkor elmondja hogy ki a kapcsolata, azt felkeresed (elmondja hol szokott lebzselni). Megtudod a szükséges infót tõle. Visszamész a biztonsági fõnökhöz (ezt írja a journal is meg a karakter is elmondja) ott elmondod kit keresel. Behozatod aztán automatán megy tovább minden a vallatásig.
2. Majd azután hogy Thane feladata kész, utána nézz szét azon a szinten ahol a C-Sec iroda is van. Ott lesz valamelyik lépcsõ mellett két asari akik ülve beszélgetnek. Na egyiküknek kell az azonosító.
3. Így jártál. Elõbb át kellett volna adni, letudni a feladatot és ennyi.
Sima mentéseket ugyanis nem vesz figyelembe az ME2.
Csak azokat a file-okat fogja látni az importálás, amit a gép a játék végéig eljutott és azt befejezõ karakterrõl készít.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
A Fellegvár szuvenír boltjában beszélget egy asari és egy turian. Beszélgetésbõl kiderül, hogy kapcsolatban vannak.
A turian még mondja is, hogy "édesem"
Ennek ellenére az asari kb egy kivétellel végig magázza. (Legalább is a magyar szöveg szerint.....)
Visszatöltöttem néhány állást, és úgy vettem észre, hogy a tegezést és magázást több helyen is oktalanul keverik, akár egy beszélgetésen belül is. Így jön ki az elsõ opció esetében a baráti tegezõdés, majd a második kérdésre már magázódva folyik a társalgás.
A Flotilla-n kimondottan röhejes volt olvasni a magyar szöveget.
És a kódexbe még bele se néztem 😛
Valóban nagyon el lett rontva a magyar szöveg.
PONT a 3000. commentnél köszöntem meg a megoldást, ami mûködik erre a problémára.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Tali: Shogtun van nállam!
Ez az eredeti magyar verziós szöveg? Nekem ugyan csak egy párbeszédet sikerült elcsípnem a Citadel-ben Tali és Garrus között, de Garrus még csak távolról sem ezt mondta.
Csak kíváncsiságból kérdezem, mert annyi rosszat olvastam már a magyar változatról.

Amúgy konkrét infó, mitõl is függ hogy ki marad életben a legvégén ?
Olvastam lejjebb a lojalitást, nos háth ott van pl. a Miranda. Nekem lojális volt, de mikor a Jack mellékküldetése után balhéztak, Jack javára választottam szét õket. Miranda azóta szóba se akar állni velem, de qrwára nem szeretném ha megdöglene a végén... :/
A régi mentés nem csak a játék elején van hatással meg nem csak fõ dolgokra,teljesen apró dolgok is visszaköszönnek akár csak egy üzenet vagy kisebb történés formájában (amiket láttam pl az 1ben megmentett egy csajt na az itt üzit küld hogy megint köszöni,a reknik üzengetnek,stbstb😄)...
Amit láttam azalapján asszem nekem év játéka.
Volt viszont pár dolog amin rendesen röhögtünk. Jokes VS EDI még csak egy dolog...
De CITADEL-ben azok a "holo"reklámok...😄
Rhangáltunk melléknrakva Garrus-t és Tali-t. Garrus-nál beindultak a hormonok és rendesen elkezdte Tali-t oltogatni.😊
Garrus: Hmm,ezen a helyen új kapcsolatok kezdõdhetnek
Tali: Shogtun van nállam!
<#taps>#taps>
Remélem holnap jön szépen a levél CDG-éktól hogy megjött a CE😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
és mikor jön ki a 2 dlc?
ami azt jelenti h a szemetek már jó pár héttel megjelenés elõtt megkapták ME2-t <#rolleyes>#rolleyes>
"The trees move. Do you not see it?"
http://www.freetvmaci.info/
Azon lehet változtatni valamit, hogy a scanner signal ne poor, hanem good legyen? Volt párszor olyan is, hogy az elején, még moderate volt, aztán poor lett.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mert már beszéltem mindenkivel aki tudott tanácsot adni a fejlesztésrol azt már megcsináltam!csak Miranda és Baka nem mondta semmit rola....
na meg persze Zaaeb de annak még kell segíteni😊de gondolom majd Legion is tud majd valami fejlesztést.