19778
-
#8935 Kasumi hány küldi?
Mennyire sztoris, és mennyire vontatott piff-puff?
Előről kell kezdeni a játékot, vagy meg lehet csinálni világmegmentés után is?
-
#8934 Hehe:D Majd megnézem..
Mennyire nehéz Kashumi küldije? Horizont után oda lehet már menni? :)
Insanity..
Zaeed küldije mondjuk nem annyira könnyű ott a mechnél, hogy rögtön menjek oda 1. szintűen... -
KP27 #8933 próbálgattam tovább. szvsz 1. szint elég belőle, több pont belőle felesleges. jó móka azzal játszadozni, hogy pont a kívánt ellenhez pattintsd be :D
viszont cumi ha visszapattan a feladóhoz :D -
#8932 Aha, majd megnézem, 1. szinten biztosan. :D
Most jön a Horizont, de szerintem Mirandát viszem, kezdem hiányolni. :D
Szerintem ember és egyéb organikus között nincs különbség a játékban, legalábbis a többi skill esetén. Lehet fog le a páncél, biotikus cucc belőle, nemtom. -
KP27 #8931 Ahogy sejtettem,emberek ellen hatásosabb. Amúgy az a baj vele hogy pattan mindenfelé, és csak akkor hatásos, ha közvetlen az ellen melett robban... -
KP27 #8930 Öt esetből körülbelül jó ha egy esetben sikerült bárkit is elkábítanom, és akkor sem hat másodpercre. Igaz Horizonon próbáltam, de majd kipróbálom eclipse/blue suns ellen is... -
#8929 Miért nem jó? kamu az a 6 secre semmit nem csináló ellen 8 méteren belül? Mert amúgy elég durván hangzik.
(Fogadok megint csak arra működik, akinek nincs pajzsa-páncélja...)
Természetesen az árnycsapás is csak csupasz ellent bénít. -
NiGhTM4R3 #8928 Nem is neked kell hasra esned, hanem az ellenségnek :D
Én se sokat használtam -
KP27 #8927 próbálgattam ma ezt a flashbang gránátot. hát nem estem hasra tőle. -
Renegade #8926 amikor szóba kerül, az hogy Renegade, úgy örülök, h úgy 17 éve ezt a nick-et választottam (nem csak SG), így időnként annyi ember veszi szájára a nevemet. :-) -
#8925 az meglehet mondjuk, én is mindig paragon választással oldottam meg, pedig elsősorban renegát jelleműek voltak a karaktereim. -
#8924 Paragonnal akkor megvan, de renegáttal max kell, 4 és fél / 5 ön volt a csík nagyjából és nem volt elérhető :S -
Pares #8923 Khm. Azt ígérték, és a mai napig állítják, hogy a 3. rész megjelenéséig fogjuk kapni a DLC-ket, közben esetleg egy két Expansion Pack-ot is, bár erről még nincs információ. Nincs okunk mást feltételezni. -
#8922 Tudtommal nem lesz több ME2 DLC: Annyit tudok, hogy 2011 végén érkező Dragon Age 2, illetve a StarWars MMO-n melóznak. -
NiGhTM4R3 #8921 Ja ez nekem is az első részben lett kreálva. Amúgy ez egy előnytelen kép róla, valójában döglenek utána a nők olyan macsó lett :D
(viszont a Dragon Age-ben kreált törpémet már rühellem, a kiegészítőt szinte undorral a képemen vittem végig vele :D)
Továbbhaladtam az Igazságosztón, megcsináltam Tali hűségküldijét, ott kb. + 40 példakép ponttal lettem gazdagabb, talán most menne a Morinth-os küldi :/ -
#8920 a Kasumi DLC kiadása óta elég nagy csönd van a Biowarenál. remélem valami nagy lélegzetű ME2 cuccon dolgoznak... -
#8919 dehogy veszti el, 3/5 paragon-nal már simán el lehet rendezni azt a vitát. -
Renegade #8918 hehe, én még az egybe valami megmagyarázhatatlan dologtól vezérelve egy europid mongoloid hibridet varázsoltam össze, jaj de zöld szemekkel, eleinte fura volt, de mostanra már megkedveltem. :-) -
#8917 Gyanúsan, kaszáskéken csillog a szeme. -
NiGhTM4R3 #8916 Gyáá, imádom ennek a játéknak az összetettségét, ahogy hatással vannak a dolgok egymásra. :]
Kösz mindenkinek, ez esetben jó lesz nekem az Igazságosztó.
3. részre vannak tippek? mi hogy alakul? Cerberus valódi tervei? Csak nekem van olyan érzésem, hogy ez a 'rejtőző fickó' az Árnybróker?:D -
#8915 Úgy látom az árnycsapás a páncél ellen se rossz, a krogan 3/4ét is leviszi :) -
#8914 Ezzel 100% h elveszted, Tali vagy Legion hűségét, max kell hogy elrendezd a vitájukat. -
#8913 De magammal viszem a Hadúrhoz is, legalább a csajszit hátbadöfi majd. :D -
#8912 Jól tapasztalom, hogy az árnycsapás tech skill? Mert a centúriónak majd a teljes pajzsát leszedte az 1. szintű 300as árnycsapása.
Egyébként nem rossz, de Miranda hasznosabb tagja a csapatomnak. :) Bár így pajzsos ellenfél ellen jónak tűnik a csapás. Egyéb helyen hasznosabb Miranda. :)
Mondjuk lassan tök mindegy, ahogy erősödik a Sentinel. :) -
#8911 Megnézem, kiváncsi vok. Jah, komoly a sebzése, bár egy warp , v. túltöltés * bónusz is ugyanilyen, csak arra nem kell várni, amíg odamegy (addig sem lő, szal kevesebbsebzés). De hát poén, szal mindegy, úgyse ezen múlik, néha társak nélkül is simán lehet ölni, bár mikor 1-1 társ meghal, érződik. :) -
#8910 szinttől függ - nekem volt h ment 3-al, de volt h 5 kellett hozzá. szóval passzolom... de lehet, hogy ha sikerült átlépned a harmadik ötödbe példakép skálán (amihez ha jól látom nem sok kell), akkor menni fog máris, főleg ha viszonylag alacsony szintű vagy. -
NiGhTM4R3 #8909 Megcsináltam amit mondtál, de még így is kevés :/
Itt van hogy állok, ehhez sok példakép/renegát pont kellene?
Shepard:)
Ha nem kell sok, akkor tartalékolom ezt a küldit, és megpróbálom összeszedni. De ha sok kell, akkor hagyom inkább. A poént meg jó, hogy nem lőtted le, de azért van egy sejtésem :D -
#8908 én zsigerből gyűlöltem Samara-t, nekem megérte
igen, lehet vele beszélgetni, bár nem a legdumásabb figura. kapcsolatot létrehozni meg... ehhe, nem lövöm le.
és igen, újraspecializálódást. ha kaszt képzettséged (ez) maxon van és +100% paragon/renegade verziót választottad (Shock Trooper), akkor lehet h lesz elég pontod beszervezni. -
NiGhTM4R3 #8907 'respecelni' alatt újraspecializálódást értesz? Ha igen, akkor hogyan leht? Melyik kasztnál van olyan képesség?
A technikai laborban van olyan, hogy újra elosztom a pontjaimat - de mivel katona vagyok - szerintem nem sokat érek vele. -
NiGhTM4R3 #8906 Megéri?
Tehát lehet vele utána beszélgetni, esetleg kapcsolatot létrehozni? (tehát nem úgy, mint a 2 új karakterrel, hogy csak monológot nyomnak)
a képességei gondolom ugyanazok, mint az anyjának. -
#8905 nagyon magas paragon/renegát érték kell hozzá. próbálj meg küldetés előtt respecelni, és a +100% paragon/renegát pontot adó kaszt képességet választani, akkor van rá esélyed h összejöjjön elég. -
NiGhTM4R3 #8904 Srácok!
Samara küldetésén, mikor a lánya elcsábít minket, akkor hogy tudunk választani, hogy melyikük éljen?
Nem jelenik meg a piros/kék ikon, vagy választási lehetőség, automatikusan Samara 'nyer'.
A ME wikipedián pedig írja, hogy van választási lehetőség, és ha Morinth-ot válasszuk akkor automatikusan lojális lesz hozzánk. -
#8903 Insanityn tolom Kasumival, és alig hal mivel ugy müködik a láthatatlanság hogy miután leütötte az ellent ujra láthatatlan lesz és fedezék mögé megy, szoval nem kell félni söt használni kell, mert elég durva sebzést nyom vele. -
#8902 Ha lenne egy olyan opció, hogy Mirandával és Kashumival menni egy "küldetésre", akkor benne lennék. :DDD
Persze majd ki fogom próbálni 1-1 küldetésnél, csak tudom, hogy insanityn mire van szükségem. És egy elkavirnyászó társra nincs. :D
A fénygránátja viszont jónak tűnik nagyon, ha tényleg mozgásképtelenné teszi jó hosszú időre az ellent, és ezt mondjuk folyamatosan tolatja vele az ember. Majd meglássuk. -
#8901 " max. Mirandát cserélném le, de nem szívesen. :) " Nah vajon miért nem?:D -
#8900 De a szövege tetszett a Fellegvárban, amikor ellenőriztek. :D -
#8899 Nem rossz Kashumi, de asszem Zaeed-del, v. Garrussal még mindig erősebb a csapat, max. Mirandát cserélném le, de nem szívesen. :) -
#8898 Nah, nekem működik, de mivel biztonsági másolatom van, csak úgy, ha futtatom a giveme2...stb exét. Szal annélkül nem megy.
Persze eredetivel nyilván megy. -
#8897 Mondjuk genyóság, hogy a cooldown nő nehezebb szinten, mert így nem az ellenfél lett erősebb, meg ügyesebb, hanem a karakter gyengébb. :) -
#8896 Én is erre próbáltam célozni...