19778
-
#8975 futtasd le, majd OKézd le. annyi -
#8974 Ha torrentről szedek le DLC-t akkor csak telepítem?
A DLC mellett van valami file, az lehet hogy crack? És ha igen akkor hova rakjam? -
#8973 tökre hiányzik ez :(
... de azért szép a kilátás... :) -
Hoz_Hun #8972 A paragon/renegade pontoknak, előtörténtnek semmi köze hozzá. Az én full renegad női Shepardomnál is mindenki életben maradt a végén.
Ami számít: a hajó fejlesztések, loyalitás, és a megfelelő ember a megfelelő feladatra. -
#8971 Nem csak az a fontos, h mindenki lojális legyen és teljesen feljavított legyen a hajód. A hősöd előtörténete és a paragon/renegade potnok aránya szabja meg. Mondhatod h ááá biztos hülye vagyok, de nem... próbáld ki...
pl "könyörtelen" háttérrel, hiába vagy full paragon akkor is meghalnak.
De lehetsz "galaxis főse is" ha meg teljesen renegat. akkor is meghalnak. -
NiGhTM4R3 #8970 Sztornó, megoldottam. Mindenki túlélte.
Ha folytatom a játékot, vagy újat kezdek akkor ezt mindenképpen befejezettnek tekinti? tehát importálhatom majd a karakteremet a 3. részbe? -
NiGhTM4R3 #8969 Megvan, mindenki lojális, fejlesztések maxon - ez természetes. Mikor a szellőzőbe kell beküldeni valakit, pl. beküldtem Talit és kipurcant. -
#8968 A legfontosabb, hogy mindenki loyal legyen, és meglegyenek a hajó fejlesztései. -
NiGhTM4R3 #8967 Itt az öngyilkos küldetésnél tudna valaki mondani egy sorrendet? kit kinek válasszak, hogy mindenki túlélje?
Itt a wikin csak rizsáznak, ezt a 'defensive skill'-t nem nagyon értem.
Eddig 3x játszottam végig, de a végén mindig minimum 2 ember meghalt -
Pares #8966 Na, konzolosok, lehet moddolni a játékot... -
Pares #8965 -
Hoz_Hun #8964 "I AM A BIOTIC GOD! FEAR ME LESSER CREATURES!" -
#8963 Na ez is valami:) Am a videó nagyon nagy, jók a kiegészítések a sötét részeknél, pew pew, meg hasonlók:D
Am milyen ruciban van a női shepard a videón? Tudom van egy cerberusos sima ruhában is, de én a páncélra gondolok. -
KP27 #8962 http://tehpwnage.com/xbox-360/news/214-next-mass-effect-2-dlc-to-feature-liara-shadow-broker.html -
#8961 http://www.pixologic.com/interview/mass-effect2/1/ -
#8960 érdekes nekem megy simán feltettem és meg crackeltem. -
tenthrodil #8959 Időközben kiügyeskedtem. Install közben tömörített ki english.rar-t, ebből gondoltam hogy lehet valahol.
A data mappában a sku.ini fájlban át kell írni a TextLanguage=HUN-t INT-re, s működik.
-
Digitman #8958 Átállítani sajnos nem tudod. Alapból az angol nyelv nincs benne. Viszont anno valaki belinkelte az angol verzióból a nyelvi fájlokat, azokat kell bemásolni. Keress vissza a fórumon hátha megtalálod. -
tenthrodil #8957 Sziasztok!
Megvettem a játékot, az lenne a kérdésem, hogy be lehet valahogy állítani magyar felirat helyett angolt? Még az installernek sem volt angol nyelve. Előre is köszönöm a választ! -
#8956 Deep Roads-ot nagyon utaltam, total linearis vegig az egesz palya, meg veletlenul se lehet ott eltevedni, mindig csak egy fele lehet menni. Az ilyet nagyon utalom. -
#8955 bár Insanity-n nem játszom (túl szenvedős és unalmas nekem), de a DAO-ban Deep Roads-nál volt h egyedül toltam mágussal, csapattársak nélkül, nightmare-en - annyira unalmas az a rész, valamivel fel kellett dobni
[apro]és még nagyon nehéz sem volt, csak tudni kell mit csinálsz -
#8954 csak Kasumi jött ki azóta, új csapattárs. -
readswift #8953 Akinek insanitynél is nehezebb kell próbálja ki ezt :
HUD kikapcsol, célkereszt kikapcsol, nem látod hogy mennyi pajzsa van, és nem tudsz célbadobni : ))
Könnyítésként néha lelassítom az időt 100osára és más kameraállásból lövöldözök, az nagyon fun. Csak sajna látni az animáció hibáit így, de megéri így lehet jó screenshotokat csinálni. -
#8952 Hali!
Rég voltma itt is meg a játékal is rég foglalkoztam. Még a Firewalkert dlc-t leszedtem de már nem játszottam vele... hogy állnak azóta a dlc-k? -
#8951 Viszont insanityn is hamar fekszenek azért, hiába van 3 szintű védelem..Meg nincs is, csak a jobbakon. Általában csak 2 van, a páncél, barrier hamar lent van, persze bónuszos képességgel. -
#8950 Jah Soldierrel azért nehéz, mert "nincs" képessége.
Amúgy még az elején mondta valaki, hogy inflivel uncsi, mert végig fedezék mögött kell maradni, cloack, kibújik lő, stb..
Na most akkor lehet uncsinak tűnt, de így belegondolva én insanityn szinte semmit nem csinálok, mint fedezék mögött vagyok. :) Csak azért nem annyira uncsi, mert ha kibújok szarrálőnek... Szal az infli nem a fedezék miatt uncsi, ha az egyáltalán. :D -
Pares #8949 Monnyuk DA:O-t régen nyomtam már, nem is tudom, hogy Nightmare-en, vagy lejjebb, de azt tudom, hogy azért ott is volt izzadás rendesen.
Az ME2 Insanity azért nehéz, mert több védelem van szinte kivétel nélkül az összes ellenségen, így tovább tart a harc, tovább lőnek rád. Továbbá mintha több ellenség is lett volna, és azért érezhetően agresszívabbak is voltak.
Nem mondom, hogy könnyű az Insanity, mert nem az, de játszható és szerintem a legélvezhetőbb nehézségi szint. Én legalábbis ezen a szinten éreztem úgy igazán, hogy a képességeim nélkül megdöglöttem volna.
-
#8948 Csak nektek nem nehéz az Insanity... ti a Dragon Aget is nightmaren viszitek félálomban :P egyedül, csapat nélkül természetesen ;) -
Pares #8947 Mondjuk Sentinellel úgy voltam, hogy voltak helyzetek Insanityn, amikor rohadtul megizzadtam (Collector hajó, Praetorian, pfúúú), többször is vissza kellett tölteni egy részt, de az esetek 80%-a, ha nem is nevezném könnyűnek, de jól kezelhető volt. Mégegyszer kihangsúlyozom: a Sentinellel. A Sentinel kevert képességei nagyon jól jöttek Insanityn, mert ott majdnem minde ellenfélnek 2-3 védelme van.
Soldierrel még normálon is rengetegszer elvéreztem, az Adrenaline Rushot szinte alig használtam, folyton "elfelejtettem" aktiválni...
Szóval kaszttól és helyzettől függ, de a játék "kezelhető". -
KP27 #8946 Szerintem meg az insanity is könnyű, ha picit használod azt a nyakadon levő valamit... -
Pares #8945 Szerinted, szerintem nem. -
#8944 Játszál őrületen, a Csillagvadász könnyű. :) Az őrület is. -
#8943 Én meg tojtam a taktikára. Bementem, (Csillagvadász szinten) osztottam az áldást, ha valamelyik társ megdőlt kapott egy medigélt, (Ez spec jobb volt az 1-ben, mint ez a keress fedezéket marhaság; van x medigéled, oszd be, társakat meg lehetett éleszteni, ha megvolt a képesség) igaz a heavy mech kicsinált vagy 2x... Ellenben a krio lőszer mindenre jó. "Aki" kapott belőle egy párat, közelebb már csak ritkán jutott... -
#8942 Én mindig elcsaltam a heavy mechet, aztán átszaladtam a hídon. :D -
Bhalage #8941 ja tudom, csak tegnap tul faradt voltam mar és gyorsan akartam vegezni
de azert koszi
: ) -
KP27 #8940 bemész a terembe, van jobbra egy járat, oda tedd be a két társad, te meg az ajtóval szembe levő fedezéknél legyél ami kb a két égő konténer között van. A lángszórós ellenfélre nyomass overloadot/túltöltést(ehhez kell Miranda vagy Garrus) és felrobban a gecibe.
Ha megvagy utána már csak a heavy mech van hátra és kész a pálya... -
Bhalage #8939 Zaeed* -
Bhalage #8938 sziasztok, tegnap újrakezdtem Csillagvadászon, Taeed kuldijenel kapcsoltam ki tegnap ejszaka mar nagoyn elfaradtam, de 3szor meghaltam ott a vegefele amikor jonnek a blue sun mercek es a plafonrol 2 langszoro fujja a langot ide oda, 3szor meghaltam nagoyn hulye helyzetekben, aztan kikapcsoltam majd delutan megint nekimegyek csak tegnap mar majdnem megbaszott az ideg :DD jo ez a game.
amugy sima soldierrel tolom superparagon male shep lesz:) -
Pares #8937 A DLC-ben benne van maga Kasumi karaktere, akit bármelyik másik küldetésre is magaddal vihetsz, ugyan úgy hozzászól mindenhez, szóval ugyan olyan teljes értékű csapattárs, mint a többi. Ezenkívül van egy szvsz eszméletlen jó lojalitás küldetése, ami közben egy szintén nagyon jó új SMG-t kapsz (AR-ekkel vetekszik). Továbbá megtarthatod a partiöltözetet (femshep FTW), és Kasumi lakótere egy új helységet nyit meg, ami Samara "szobájával" pontosan szemben, a folyosó másik végén található a Normandy-n, ahol van minden jó dolog, de nem lövöm le a poént. -
KP27 #8936 SPOILER
Szerintem picit nehezebb mint az alap küldetések. Ötös hatos csoportokba jön az ellenfél. Van egy heavy mech a közepe felé, és egy shielddel és armorral rendelkező gunship a végén, ahol szintén ötösével hatosával jönnek az ellenfelek. Kasumi lesz veled a küldetésen egyedül, nem lesz harmadik társ. Viszonylag szűk pályarészek vannak, ergo sok hely nem lesz menekülésre, főleg a végén...