Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Heavy Weapons:
M-100 Grenade Launcher - ez erõs, sok töltényt lehet cûgölni, csapatok ellen ideális, jó választás
ML-77 Missile Launcher - szart sem ér, gyenge, nem ajánlott
M-622 Avalanche - néha jó, néha senkire sem hat a fagyasztása, én nem ajánlom
M-920 Cain - ebbõl csak egy lövésed lesz, ergó fõellenfelek ellen általában nem jó (mert lehet, hogy több fézisban kell õket kinyúvasztani), kicsik ellen meg felesleges, mert baromi lassan tudsz lõni és közben lerohannak
Collector Particle Beam - jó fegyver, ajánlott is lehet, mert univerzálisan minden ellen jó, fõleg az eredeti gazdái ellen, csapatok ellen nem jó

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

horpeti
cloacknál csak az nem volt szimpi, hogy ha bementem, mindig a társakra ment rá az ellenfél.. de hál istennek, amikor kimentem belõle (hamar, hiszen lõttem), akkor újra engem akart. Így lehetett ingáztatni. 😄

horpeti
Igen, a widow az, amelyikben egy lõszer, meg a legelsõ fegyó a mantis(?)
Geth sniperrõl nem tudok, geth pulse rifl, amelyik assault rifle, gépkarabély.

2. alap a sokat lövõ viper.

Jah, így értem, nem rossz, fõleg, hogy nem untad meg. 😄

Cloacknál úgy olvastam, hogy csak a legelsõ lövés a nagyobb damage. Ez igaz? vagy mondjuk van fél másodperc, amíg nagyobb a lövés, és akkor assault riflenél mondjuk lehet többet lõni. Én az utóbbit tapasztaltam, viszont az elõbbit olvastam guideban.

colossus az ilyen hosszú nyakú féreg, ami javítja magát. Tali kiszabadításakor.

Igen én is erre gondoltam, amúgy is szoktam a pályák elején a biztonság kedvéért menteni.

Everybody! Egyébként nehézfegyverbõl mit érdemes magunkkal vinni?
Sosem tudom jól választok-e. Most kaptam meg a Begyûjtõk lézerpuskáját.
Mindig az a legjobb amit utoljára kapok vagy ez nem feltétlenül igaz?
Fpocok
Ja bocs, akkor kevertem a snipert. Azt hittem a widow az amelyikben egy lõszer van, de akkor az lehet hogy a geth sniper? Mindenesetre ja a második alappal mentem.

A láthatatlanságot maxra, hogy 8 secig bírjam. Incinerate maxos sebzés, maxi idõ lassítás zoomnál, maxos disruptor ammo, és egyet raktam a fagyasztos lõszerre. És plusznak az ammo piercienget tanultam mag, az is squad.

Hát végig toltam elsõ részt, azt import, második hardcoreon, és import me2 után insanityn.

A horizontonosra találtam egy jó módszert. Balra a nagy részben van egy platós kocsi, vagy valami ilyesmi, oda felküldöm társakat, aztán meg kicsit közelebb csalogatom robotot, mögé megyek, úgy hogy a robot a társaim és köztem legyenek, és akkor stealth, lövök lövök, ha kijöttem stealthbõl akkor fedezék, aztán megvártam míg megint van steath, bemegyek, lövök, bújás 😛

colossus az melyik?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sir Quno Jedi
sebzés a lényeg sniperpukinál vaze! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

horpeti
nemtom, azokra, amik erõsebbek a többinél, pl. Colossus, meg a horizonton az a izé. 😄 Azoknak több az armor, stb.

Jah, alapsniperrel mentél. Szerintem nem jobb, mint a widow, hisz ugyanolyan gyorsan lõ, ugyanannyi golyó fér bele majdnem, viszont az assault az elõnyösebb lehet.

Inflivel milyen skillekkel vitted végig insanityn? 1. végigjátszásra, vagy már ME2 importtal?

Fpocok
Boss? Milyen bossokra gondolsz? Én nem használtam heavy weapont semelyik bosshoz insanityn. A köztes részek, amikor simán jöttek nehezebbek, mint a bossok.

Én infiltratorral nyomtam, az assaultot vettem fel a collector hajón, és azzal a sniperrel mentem, amelyikben asszem 12 lõszer van. Az sokkal jobb, ha kivan talentolva a sniperzoom idõ lassítás, mint a widow.

horpeti
soldierrel.

horpeti
Nehézfegyvernek melyiket érdemes magunkkal vinni bossok ellen? Tudom, ez bosspec is.

Hardcoret úgy vittem végig, hogy a részecskebegyûjtõt használtam shield ellen, meg asszem a collector hajón is a sok kis nyomi ellen, hogy hamarabb haljanak, armor ellen meg a headshot minden bónuszos widowt.

Na most ez sentinel esetén már eleve nem játszik, inflintatornál még gondolkodom a widown elég alap lenne, bár ez játékstílusfüggõ. És akkor oda inkább már nehézfegyó kell.

horpeti
Szerintem a kézikönyvekben, és guideokban (wiki mass effect2) bennevan minden.

Fenrir
Ezt én értem, de engem az érdekelne, hogy melyik küldetésben milyen és mennyi fejlesztést lehet összeszedni. Hogy esetleg körbe kell-e néznem még egyszer mert elhagytam valamit.

A halál csupán a kezdet...

Assault Rifles:
M-8 Avenger Assault Rifle - Kezdõ fegyver.
M-15 Vindicator Battle Rifle - Garrus toborzó küldetése közben.
M-76 Revenant Machine Gun - Collector hajó.*1
Geth Pulse Rifle - Tali toborzó küldetése közben, csak hardcore vagy insanity nehézségi szinten.

Sniper Rifles:
M-92 Mantis Sniper Rifle - Kezdõ fegyver.
M-97 Viper Sniper Rifle - Thane toborzó küldetése közben lehet felszedni.
M-98 Widow Anti-Material Rifle - Collector hajó vagy Legion segítségével a Normandy-n.*2

Heavy Pistols:
M-3 Predator Heavy Pistol - Kezdõ fegyver.
M-6 Carnifex Hand Cannon - Mordin adja neked a klinikán.

Submachine Guns:
M-4 Shriken Machine Pistol - Kezdõ fegyver.
M-9 Tempest Submachine Gun - Tali toborzó küldetése közben.

Shotguns:
M-23 Katana Shotgun - Kezdõ fegyver.
M-27 Schimitar Assault Shotgun - Samara toborzó küldetése közben.
M-300 Claymore Heavy Shotgun - Collector hajó.*3

Heavy Weapons:
M-100 Grenade Launcher - Játék elején lehet felszedni.
ML-77 Missile Launcher - Kutatás Normandy-n
M-622 Avalanche - Kutatás Normandy-n
M-920 Cain - Kutatás Normandy-n
Collector Particle Beam - Horizon-on lehet felszedni.

* A Collector hajón meg lehet tanulni egy új fegyver típus használatát, vagy felvenni a következõ fegyverek egyikét. A fegyverek kaszt specifikusak
1 - Csak Soldier(katona).
2 - Csak Soldier és Infiltrator(beszivárgó).
3 - Csak Soldier és Vanguard(élharcos).

DLC fegyverek:
Collector's Assault Rifle - Collector's Edition DLC.
Incisor Sniper Rifle - Digital Edition DLC.
M-490 Blackstorm Projector - GameStop DLC.
M-451 Firestorm - Zaeed lojalitás küldetése alatt.

Helmets:
N7 Helmet - Increases health by 5%
N7 Breather Helmet - Increases health by 5%
Kuwashii Visor - Increases headshot damage by 10%
Death Mask - Increases negotiation bonus by 10%

Chest:
N7 Chestplate - Increases power damage by 3%
Capasitor Chestplate - reduces the delay before your shields start regenerating by 10%
Aegis Vest - Increases health by 5%
Shield Harness - Increases shields by 5%

Shoulders:
N7 Shoulder Guards - Increases weapon damage by 3%
Amplifier Plates - Increases power damage by 5%
Strength Boost Pads - Increases melee damage by 25%
Asymmetric Defense Layer - Increases health by 5%

Arms:
N7 Guantlets - Increases health by 3%
Heavy Damping Guantlets - Increases shields by 5%
Off-Hand Ammo Pack - Increase spare ammo capacity by 10%
Stabilization Gauntlets - Increase weapon damage by 5%

Legs:
N7 Greaves - Increase shield strength by 3%
Stimulator Conduits - Increase storm speed by 10%
Life Support Webbing - Increase health by 10%
Ordinance Packs - Increase spare heavy weapon ammo by 10%

DLC Armor Sets:
Blood Dragon Armor - Increases power damage by 15%, Increases shield strength by 10%
Terminus Assault Armor - Increases storm speed by 10%, Increases shields by 15%, Increases all weapons reserve ammo by +1
Inferno Armor - Negotiation bonus of 10%, Increases power damage by 10%, Increases storm speed by 10%
Collector Armor - Regenerate 10% faster, Increases storm speed by 10%, Increases health by 20%

DLC Armor Helmets:
Umbra Visor - Increases power damage by 5%
Recon Hood - Increases weapon damage by 5%
Sentry Interface - Increases shield strength by 5%

A fellelhetõséghez íme némi segítség (bolygó/állomás, bolt neve - áru neve és bonusza):
Illium, Gateway Personal Defense - Amplifier Plates (+5% shield)

Tuchanka, Ratch's Wares - Stabilizing Gauntlets (+5% shield), Asymmetric Defense Layer (+5% Health), Shield Harness (+5% Shield)

Citadel, Rodam Expeditions - Off-Hand Ammo Pack (+10% ammo), Aegis Vest (+5% health)

Citadel, Cirta Foundation - Life Support Webbing (+5% health)

Továbbá van még vásárolnivaló Omega boltjaiban is (itt szerezhetõek be többek között a visor ami +10% damage-t ad fejlövésnél, itt kapható a gatyó ami +10% storming-ot ad, itt vehetõ meg az a mellvért amitõl hamarabb kezd töltõdni a karakter pajzsa).

Fenrir
Bocs a spamért:

The Geth Pulse Rifle is an assault rifle from Mass Effect 2.

Picked up during Tali's recruitment mission at Haestrom on Hardcore or Insanity difficulty setting. The rifle can be found in the same room Tali is in, after destroying the Geth Colossus. Difficulty should be changed before landing on the planet.

Fenrir
Amúgy nincs véletlenül olyan leírás, hogy melyik küldetés pályáján mit lehet összeszedni? Pl fegyver, pénz, fejlesztés, nyersanyag. Eléggé körbe szoktam nézni, de gyanítom, hogy még így is hagyok ott néha cuccokat.

A ME wikijén még nem találtam ilyen leírást, de hátha valahol van.

Fenrir
Ments a pálya elején és ha esetleg nem találod meg akkor töltsd vissza. Amúgy emlékeim szerint eléggé egyértelmû helyen van, nincs bedugva a legkisebb sarokba.

Fpocok, Horpeti! Köszi, akkor azt hiszem eldõlt mit választok plusz fegyvernek. Remélem én megtalálom elsõre.
Fenrir
Ez volt nekem is, de miután végeztem a fõküldetéssel és a credit lista végén folytattam a játékot utána megszûnt ez a hang és normál töltéshang volt.

Fpocok
Szerintem nem arra gondolt, hogy ott választani kell, hanem hogy máshol is van, ahogy te is írod.

A geth assault rifle, a talis segitõs qstnél van.

horpeti
fel lehet venni a widow-t is, meg a geht pulseot is, máshol kell mindkettõt. Legalábbis nekem mindkettõ volt. 😊

horpeti
Hali,

Teljesen jó a dolog, amit mondasz, csak egy megjegyzés: 30. szintûnek kell lenni ehhez.
Pl. én hardcoreon kezdtem sentinellel, és felvehetem dominatet, de mire az jó lesz (hisz nem árt fejleszteni a többit sem), meg a társak is, addigra épp vége lesz a játéknak (ugye fejlesztések se ártanak😄). Bár igen, itt a dolog, hogy instanitynak nem 1. szintûvel kéne rámenni.. Hardcoret sikerült soldierrel "simán" teljesíteni 1. végigjátszásra.
2.ra legalább +25% TP van. 😄 De instanityhez valszeg kevés ez is. 😊

Fpocok
Én a geth assault riflét, valamiért csak a második végigjátszásnál tudtam megszerezni, amikor insanityn mentem. Azóta azt használtam végig. Nagy tár, sok lõszert tudsz magaddal vinni, nagyon jó!

Fpocok
Sajna nem. Egyszer lehet csak választani, ha másodjára mész arra, akkor simán elmegy mellette.

herczeg
ugye ha olyan osztállyal játszom ami nem tud minden fegyvert használni akkor a collector hajón tudok választani +1 fegyverosztályt.
kérdésem, hogy ha végigviszem a játékot és ugyanezzel a karakterrel újrakezdem, akkor ez a plusz egy fegyverjártasság megmarad-e illetve választhatok-e megint valamit a collector hajón?

(pl sentinellel elsõ körben azt választom hogy sniper riflet is használhassak és másodikban meg a widow snipert)

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Hoz_Hun, Calver! Köszi, így már tiszta. Akkor jól gondoltam, hogy mit érdemes választani. A sniper-en egy pillanatig elgondolkodtam, de a minimális tölténymennyiség miatt hamar lebeszéltem magam. És ez a Geth Pulse Rifle assaulst rifle (rohampuska) legalább vagy valami másféle?
Skynet
Kasumi-s dlc-rõl lehet már valamit tudni? Mikor jön? Köszi!
Lol jelentkezett egy hülye bug a játékban most a 2. karimnál. Abban az esetben ha nem vmelyik DLC-s páncélt használom, hanem az alap N7-est, akkor az összes töltõdésnél (kivéve a liftezést a Normandián) szívdobogás hallatszik. Elég zavaró tud lenni egy idõ után. <#szomoru1>
A Reapes - hogy lett magyarítva? Remélem nem "Kaszások" - nak.

Valahol le van írva hogy milyen döntésünk eredményeként ki hal illetve nem hal meg? Nem szeretném a legjobb embereimet elveszteni, csak azokat akiket nem kedvelek. 😊
xblades
Nahát kösz.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Calver
óó szarkazmus, édes. ettõl függetlenül tévedsz. <#hawaii>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver

xblades
Tudja valaki honnan lehet letölteni az elsõ rész különbözõ mentéseit?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Fpocok
Szerintem egy bizonyos megcsinált küldi után, akár mellék, akár fõ küldi.

+1 Tipp:
Néha észre lehet venni, hogy bizonyos ellenségek nem lépnek át bizonyos pontot (pl. ajtó) ezt érdemes pofátlanul és gátlástalanul kihasználni, fõleg ha van warp, incenirate vagy concussion shot, amikkel lehet kanyarban lõni ... 😄😄😄

Nem is erre gondoltam, ez világos, hanem arra, hogy pl. mikor dobja be a Horizon küldit? Ha megvan az összes besorozandó (tehát a mellékekkel lehet szöszölni), vagy mondjuk 8 küldi után, teljesen mindegy, hogy kit soroztál be és hogy fõküldit csináltál vagy sem.

Fpocok
Csináld nyugodtan a küldiket ahogy akarod. De amikor bejön a küldi hogy menj az IFF-ért, akkor arra ne menj, elõtte csinálj meg mindent amit akarsz, és akkor bünti nélkül folytathatod IFF-el, ha megcsináltad összes mellék küldit.

Arra még mindig nem jötem rá, hogy a fõ szál a fõ küldetésekkel megy tovább (sorozások) vagy a mellékküldetések is elõre viszik, tehát lehet-e szórakozni büntetlenül a mellékküldikkel, vagy egy bizonyos szám után ha tetszik, ha nem megy tovább a fõ szál.
Ez ugyan insanityn nagyon nem mindegy ...

Fpocok
Na látom nem csak én voltam ilyen hülye 😛

-A társakat én mindig hátul hagytam, hogy ne halljanak meg, ugyanakkor tudd használni képességeit
-Azok a nagy darab repülõ robotok nagyon nagyot sebeznek, ott nagyon sokat szenvedtem. Igazából nem is tudom, hogy csináltam volna meg, ha nincs cloakom.
-Gruntosat én is úgy csináltam, hogy megvártam míg egyesével jöttek, én az ajtón kívül álltam.
-Nukeot vittem magammal, és ha egy óránál többet szarakodtam egy résszel, akkor nem féltem használni, pl utsó küldin kétszer is.
-Thane és Miranda a legerõsebb szerintem. A két warppal szétkaptak nálam mindenkit.

Ami nagyon necces rész volt még, az amikor jön a lebegõ robot a bolygón, illetve amikor az jön megint a collector hajón. Ott még jön több add is, az nagy szopás volt.

Valami gond lehet velem mert nekimentem insanityn is ...
Alapvetõen nem is olyan nehéz, de van egy két kulcs csata, ami rendesen meg tud izzasztani.
Idáig három végigjátszáson vagyok túl, (Infiltrator, Sentinel, Soldier). Most kezdtem Insanityn az importált lev30-as Sentinellel, Dominate bónusz skillel. Néhány tipp azoknak, akiknek szintén elment az eszük 😊)) Egy része saját termés, egy része másé - fõleg a netrõl - de nagyon haználhatóak:
- Mindig használj fedezéket (kell ezt mondani?)
- A csapattagokat ne hagyd magukra, mert maguktól segg hülyék
- Érdemes körbenézni, kipróbálni új taktikákat, mert néha egészen jó megoldásokat lehet találin
- A YMIR mechek szeretnek beragadni ide-oda. Ha sikerül õket valahova beszorítani, akkor utána szépen agyon lehet csapni õket valamilyen képességgel (minek bele a lõszer)
- A throw már 1-2 szinten is nagyon hasznos (gyakorlatilag sûrûbben lehet ellõni, mint ahogyan felállnak, már az elején is), fõleg ha egy Krogan warlordot tudsz a szakadékba dobni vele 😊
- Néha vannak olyan helyzetek, ahol - szégyen a futás, de hasznos - el lehet futni az ellen elõl. Ha sikerül elérni a következõ csekkpontot, akkor nyert ügyed van, mert visszatöltésnél nem lesznek már ott ...
- Sokszor van a játékban, hogy egy helyen végtelen ellenség jön. Érdemes kitapasztalni, hogy mi állítja meg az újratermelõdést, mert így sokkal egyszerûbb megcsinálni, mint ha újratermelõdnek (általában vagy el kell fogalani egy területet, tehát odamenni, esetleg lelõni/felrobbantani valamit)

Sokat olvasgattam én is utána a neten, mielõtt nekimentem az insanitynek és úgy döntöttem, hogy a dominate lesz a leg megfelelõbb bónusz képesség (eddig bejött) és ehhez vagy egy infiltrator kell (mert van már neki ai hack és így egy kézben van a két irányító képesség), vagy pedig sentinel, mert õ tudja legjobban leverni a shiledet, berriert, armort, van mindegyikre képessége. Az utóbbi lett a választás, már csak a tech armor miatt is.

Egy két cinkesebb helyzet és hogyan oldottam meg. Másoknak lehetnek más taktikái, szívesen olvasom:
- Légtisztító/Mordin: akkor elég hehéznek tûnt, de egyszerûen csak ledaráltam a csókákat, olyan harmadszorra össze is jött. Olvastam, hogy ha nem kapcsolod be a légtisztítókat, csak lenyomod az ürgéket mind két oldalon, akkor utána ment a közepénél és elpatkolás esetén csak a közepérõl kell újrakezdeni
- Grunt besorozása (bossfight): Itt ugye van egy tápos blue sun tiszt, egy YMIR mech, meg olyan 6 Krogan Warlord. Itt kicsit mázlim volt, a korganokat egyenként becsaltam az ajtón és a lépcsõrõl lewarpoztam õket, nem túl ötletes, de hatásos. Utána már egyszerû volt, mert dominate a BlueSun tisztre és megtette nekem azt a szaívességet (na jó, segítettem benne), hogy hazavágja a YMIR-t. Utána érdemei elismerés mellett nyigdíjaztam 😊
- Jack kiszabadítása (bossfight): Na itt szívtam rendesen, ugye köcsög hátul, 3 erõtér generátor és egy tonna blue sun, ráadásul durván spawnolnak. Tök véletlenül jöttem rá, de nagyon jól mûködött.
Mindenkit bezavarni fedezékbe, de ez talán alap. Mihelyt fellövi a generátorokat elrohantam jobbra (mielõtt még az ajtón kijönnek a bluesun kecsegek) és lelõttem az elsõ generátort. Visza a fedezékbe. Aztán a lent középen lévõket kicsit megtépázni és máris mehet rájuk a dominate, gyönyörûen kinyírják egymást, közben lelõttem a középsõ generátort is. Mikor elfogytak középen, szépen lelõni a bal oldali generátort és leküldeni a társakat középre, ott biztonságban vannak.
Innen már egyszerû a dolog, ha jól és gyorsan csináltd, nem volt egy respawn se (fõleg nem a hátad mõgõtt). Szerintem itt a három generátor lelövése állítja meg a respawnt. Nekem legalább is nem jöttek többen.
Ez után dominate a fent lévõkre, akik elkezdik lõni egymást és a fõ köcsögöt. Inenntõl kezdve lehet foadásokat kötni, hogy te lövöd le, a társaid vagy a saját emberei. 😄😄😄 imádom a dominatet 😄

Kb. itt tartok most, izzadás megy rendesen, de a sentinel a dominattel nagyon bejön, az ellen saját magát irtja ki, nem egyszer volt, hogy a társak kivettek egy kis kényszer szabit, én meg ott maradtam 3-4 ellennel, ahol két kövés és kinyúvadsz. Azért meg lett, szerencsére kiderült, hogy eléggé utálják egymást titokban és halálra lõtték egymást ... 😄😄😄

cikasz
Hát én az összes területet 100%-ra vittem , de nem kaptam medált 😊 Mondjuk valami explorer vagy ilyesmi 😊

http://www.akciofigura.hu

[Rush]
Igazából Exportnál, Image-ra nyomtam nem Movie-ra, de eddig nem volt vele próbléma, ha movie-ban exportáltam...fura...<#hawaii>

hTTp://ror.hu/

Fenrir
Végre megy nálam is <#eljen>

Mi volt a gond?

[Rush]
Banner kicserélve (ty Kandurex)!!

FAQ benne, ha másikat akartok majd szóltok, azért van lenn a név->Katt, privát üzenet....

Rush

hTTp://ror.hu/

Nekem van benne vinyó, de nincs ennyi helyem. Vagyishát lenne, de minek telepítsem fel. Eleinte tartottam tõle, de tényleg nem zavaró.
Majd visza kell tenni a elsõ DVD mikor átmész az Omega 4 Relayen.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Baszki tényleg!! Most hogy mondod, csak az Asari Achievement miatt kell cipelni. Romatikus opció miatt csak dumálni kell vele a fõküldik után. Jó hogy csak úgy tizen akárhányszor vittem végig...<#vigyor5>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

baaka
Én is XBOX360-on játszok a gémmel! Nincs vinyó a boxon szóval nincs feltelepítve a hdd-re a játék! majdnem megvolt a toborzás amikor cserélni kellett a 2. dvd-re de nem volt zavaró! Akkor kicseréltem azóta pedig a 2. dvd-t használom! Ennyi!

Sokan azt hiszik hogy állandóan cserélgetni kell és rohadt zavaró, de ki kell ábrándítanom azokat akik ezt gondolják!

Calver
de nem kell magaddal cipelni <#hawaii>
2 hete vittem végig az elsõ részt, összesen egy küldetésre vittem magammal, így is megvolt a végén. magaddal cipelni csak akkor kell, ha Asari Ally achievementet akarod, amúgy elég ha a hajón dumálsz csak vele.

AntiHero
<#levele><#gunyos1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

horpeti
Höhö, majd kiderül. 😊
Annyira rohanni nem akarok, ha már 1x játszom, akkor végigélvezem... A dugás úgy látom úgyis csak a végén lesz, addigra jól telelesz úgyis már, amennyit beszélgetek vele. 😄