Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha. Pls vki mondja el hogy a Normandyt hogy találhatnám meg v h hova kell ott szondát küldeni v vmi mert én nem vágom :S Szkennelés közben végig az van kiírva h rendellenesség és akárhova küldök szondát csak anomáliát találok,semmi normandyval kapcsolatosat :S ugyanez van az elsõ n7 küldimnél is ahol egy cerberus ügynököt kéne megtalálni de nem vágom h hogy :S
Pls HELP
Fpocok
Na... grat!

Akkor márcsak 3 nehéz rész lesz... tapasztalataim szerint.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én úgy kezdtem most egy renegade infiltratort 😊)

BattleTag: zydar#2910

A Collectorok meg a Huskok egyenként még nem is voltak olyan nehezek, de az a Praetorian kurvára megizzasztott. Bár nem haltam meg, de közel voltam hozzá... Jó nehéz volt, és sokáig tartott...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Normál... Próbáld meg Insanity-n.
A szkenneléssel kapcsolatban: fölöslegesen ne szkennelj, csak ha egy fejlesztésre kell a nyersanyag. Ha van mindenbõl, akkor kár elkezdeni szkennelgetni. Elég, ha "felfedezed" a bolygókat és a leírásukat elolvasod.
Element Zerora van egy jó tippem: többnyire olyan bolygókon található, amik földszerûek és közepes távolságra vannak a csillaguktól. De sok olyan Eezo-val rendelkezõ bolygó is van, ami nem ebbe a csoportba tartozik. Ez utóbbiaknak a leírásában található érdekes dolog, vagy a rendszer többi bolygójának leírásában van pár érdekes utalás.
Pl.: az a bizonyos kincskeresõs történet az elveszett Eezo-val, meg a "békés szigetecskének" tûnõ bolygóval, ahol az Eezo található, tiszta olyan, mint a kalózos-kincskeresõs történetek.
Vagy a "Bermuda-háromszög" bolygó, ahol rengeteg hajó tûnik el, senki se tudja miért (ez is teli van Eezoval).
Szóval a leírások alapján sok mindenre rá lehet jönni, és csak akkor kell szkennelgetni, ha szükséges. És akkor is untig elég azokra a pontokra szondát küldeni, ahol legalább 5-6 "szintes" a koncentráció.
Eezoból egyébként se kell sok.
Olvastam, hogy 40 ezer is elég ahoz, hogy az összes fejlesztést meg tudd csinálni. A többi anyagból sem kell több úgy 200-300 ezernél, azt meg egy-kettõ össze lehet szedni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Megvan. A Horizon. Insanityn.

Ez valami idegbeteg nehéz volt (vége).
(Anyukáját, aki ezt kitaálta <#gonosz2>)

Fenrir
Hol van ez? Mert én nem találom a CE dobozában sem keményfedeles, sem szoftveres formában.

A halál csupán a kezdet...

Mert egy szótár belinkelésétõl megváltozik a helyzet.
Ha valaminek a folytatását fordítod, akkor következetes igyekszel lenni, mindenek felett. Ez annyira alapvetõ dolog, hogy csak vérmes mennyiségû lustaság képes elejét venni. Nemtörõdömség. Azért olyan a fordítás, amilyen. Azért lett az Illusive Man Rejtõzködõ fickó.
Sgtfathi
Egyszer még anno kipróbáltam de olyan körülményesnek tünt...De ez a második rész nagyon bejött.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Rage47
igen, próbáld ki. bár jobb lett volna azzal kezdeni
Sgtfathi
Nos ez jó móka voltt végetzem vele...
Az elsõ rész is van ilyen jó???????

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

elvileg külön profil lesz mindegyik végigjátszásodhoz.

Hey. Végigvittem normál módon. Tényleg nem volt kihivás a harcokban. Most nekiálltam hardcore (csillagvadász) szinten. Milyen "bónuszok" vannak nehezebb szinten? Egyáltalán van, vagy csak a harc szimplán nehezebb?
2x-ra már nincs kedvem szkennelgetni. Van olyan trainer, ami müxik is ? Én próbáltam vagy 5-öt, de egyik sem ment normálisan, ami a nulladik elemet illeti.

Ha most végigtolom még 1x és mondjuk a kulcsmomentumoknál máshogy döntök, akkor majd az ME3 hogyan dönti el, hogy melyiket importálja ?
Fantusz
Abban semmi problémát nem látok, hogy mire is fordítottak egy-egy angol szót, de az már elég gáz, hogy ugyanazokat a szavakat másra fordítottak az elsõ és a második részben.
Elõ kellett volna venni az elsõ rész magyarítását, s következetesnek lenni a második rész elnevezéseinél.

Mindezzel együtt örülök, hogy magyarul jelent meg a játék, az angolt meghagyom másoknak, de a fordító csapatnak nem kellene ekkora öngólokat rugdosni.

Fenrir
Köszi, este átnézem <#eljen>

Fenrir
Mondjuk annyira azért lehettek volna következetesek, hogy ugyanúgy fordítják a Reaper-t, hiába van több magyar jelentése is.

Zaeed-et az Omegán veszed fel a csapatba, de egy másik bolygón kell megcsinálni a hûségküldetését.

Kockakölyök
De az mér van h ME1-nél hibás az exe?

General protection fault!

History: Address = 0x111a731d (filename not found)
Address = 0x1174cf4b (filename not found)
Address = 0x10af5d83 (filename not found)
Address = 0x10af61ef (filename not found)
Address = 0x115f1328 (filename not found)
BaseThreadInitThunk() Address = 0x777e1194 (filename not found)
RtlInitializeExceptionChain() Address = 0x77acb3c8 (filename not found)
Address = 0x126ced60 (filename not found)
Address = 0x7ffd4000 (filename not found)
Address = 0x7ffd4000 (filename not found)

UI.: Bocs h ideírtam
UII.: És erre valaki?

Senki sem tökéletes... belőlem is hiányzik a hiba...

Kockakölyök

Az elsõ részben Pusztítok voltak, most Kaszások, kíváncsi leszek a 3. részben mi lesz a nevük? Halálosztók? Megsemmisítõk? Aratógépek? Ezek a fordítást végzõ cégek nem szokták tesztelni a munkájukat? Leülne pár emberük játszani és akkor kiszûrhetnék az orbitális elfordításaikat.<#fejvakaras>

Jack bizalmát vissza lehet szerezni, de magas Renegade/Paragon érték kell hozzá.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kockakölyök
Hy!
Nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy 5-10 perc után kifagy a játék és hibaüzi nélkül kilép? Elég unalmas már, hogy fél percenként kell mentegetni a gémet.
Más: DLC-ben a Zaeed-es küldit az Omegán kell megcsinálni?

De. Az Official Guideban minden benne van. Térképekkel (azon megjelölve mindent: medigel, salvage, safe, stb). Beleértve az öszes bolygót, hol mi milyen mennyiségben található. Minden küldetés részletes leírása, elenségek ismertetése,stb,stb, stb olyan 280 oldal.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

horpeti
Vitte már végig valaki insanityn level 1-es karakterrel kezdve? 😊

Szerintem a normális ellenfelek ellen, az M-490-es a legjobb, ugyanis ha nem akad bele semmibe a feketelyuk, akkor szépen magábaszívja õket, és ennyi volt nekik. Cain-t tényleg soká tart feltankolni, de 2 nehézmechbõl, porse lett.

Gigabyte GA-MA790X-DS4 | AMD Athlon X2 6000+ @3300 MHz (220*15) | Leadtek 9800 GT 512 mb GDDR3 | Kingston HyperX 4096 mb (4*1GB) 825 MHz 2.18V (4-4-4-13) | Hitachi 320 Gb 7200 rpm 16 mb SATA2

Márminthogy kettõ 😊

Soldier-rel legutóbb én se kínlódtam, gyorsra fogtam a tempót, mielõtt kiszakad belõlem a nevetés.
Sir Quno Jedi
Jah tényleg, ott is használtam én is a cain-t mer poén! Egy lövés és csókolomka! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fenrir
Simán lehet azt vinni ellenük, amúgy meg a nagy dög nem regenerálódik csak van egy olyan képessége, hogy leugrik a földre és feltölti a pajzsát, ha azt megint lelövöd akkor simán sebezheted tovább.

Az IFF az Identify Friend or Foe rendszer rövidítése, magyarul barát/ellenség felismerõ rendszer.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahhoz, hogy át tudj menni az Omega 4 relén meg kell szerezni a Kaszások IFF kódját mert anélkül a relé másik oldalán megsemmisül a hajó.

horpeti
Te kemény vagy, te szemtõl szembe! 😊

Elõször balról mentem, és onnan szedtem le, de az nehezebb volt, mert gagyi a fedezék, jobb oldalról meg szinte gyerekjáték, ha eljut az ember a korlátig (ott meg is szûnt egyébként a respawn, míg bal oldalról jõve nem).

SötétBarom
Én egyetlen egyszer használtam, mégpedig amikor a reaperen kinyílik az a golyó, és le kell nullázni. Baszott jól nézett ki 😄DDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Fantusz
Egyszerûbb nem összeveszni a csapat tagjaival.
Evidens, hogy ha van kék (megyõzés), vagy vörös (megfélemlítés) lehetõséged azokat kell használni, s nem valami süket dumával próbálni beetetni õket.

Fantusz
Begyûjtõ részecske sugárvetõ univerzális fegyvernek mondható, le tudod vele szedni a pajzsot-páncélt, s ha ez megtörtént nem ellenfél többé a bazi mech, de a kroganoknás, a végén a kaszás baby ellen is használható.
Természetesen idõ kell a védelem lekoptatásához, a mûvelet alatt néha fedezékbe kell húzódni a regenerálódáshoz.

robotnyk
class spec skilleknél van bonus paragonra/renegadere.
a másik kettõre a válasz nem, és nem.
Hali!

Tudja valaki hogyan lehet viszonylag hamar elég magas vagy max paragon/renegade pontokat szerezni? Ha Zaed lojalitását nem tudtam megszerezni :S (nem a kék szövegre kapcsoltam) akkor késõbb még meg el lehet érni? És ha összevesztem Jack-el az õ bizalmát vissza lehet szerezni?

Köszi!
Calver
ollé
minden fegyver és fejlesztés helye leírva pontosan, gondolom ez kell neked

"The trees move. Do you not see it?"

Sir Quno Jedi
Jah, kicsik ellen jó, de azokra én mindig sajnáltam az ammo-t... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
IFF az egy küldi lesz, hogy szedd fel az IFFet. Ilyenkor mindig arra a küldire gondolunk. Barrier meg egy védõpajzs, de nem egyenlõ a shieldel.

missile launcher akkor jó, ha sok ellenfelet kell kilõni, de nem táposakat. igaz hogy nem sebez sokat, de magától keresi a célt. pl van egy mellékküldetés ahol egy földön fekvõ kvariánt kell megmenteni, egy rakás varrentõl akik tápláléknak nézik szegényt. akármilyen társat és fegyvert próbáltam egy kettõ mindig odaért, hardcora és afelett az alap hp-n kívül armorjuk is van. aztán missile launcherrel a közelébe se tudtak menni. még céloznom se nagyon kellett.

viszont heavy mech ellen szart sem ér.

Sir Quno Jedi
Én is megcsináltam az anomálákta, de a végsõ csatába nem vittem a cain-t, mert nem elég univerzális.

Persze muris fegyó én a fullos gunship ellen próbáltam ki valamék küldiben (nem a Garrus-osban) és úgy hogy tök mellélõttem, mert kimozdult, hátulról úgy szedte le a robbanás, mint a legyet. EGy lövés a cain-ból és KO. Kár hogy keveset lehet használni ezt a fegyót, mert haláli poén. Pl. szívesen nyomnám vele husk-okat, mint a trailer-ben, de mivel alig van hozzá ammo... ehhh... így nem fáni.

Sir Quno Jedi! Köszi, jók kis lista, így már tényleg okosabb lettem. Én a fejlesztett rakétavetõt és a fagyasztófegyvert vittem eddig. De mondjuk még nem próbáltam ki egyiket sem. Próbálom tartalékolni a lõszert késõbbre, gondolom majd kelleni fog a végén rendesen.
Nem gondoltam volna, hogy az alap gránátvetõ ér a legtöbbet. Neked is köszi Fenir!
És a bazi nagy mech-ek ellen meg a Horizont-on megjelenõ repülõ izék ellen (gondolom lesz még bõven belõle) is a gránátvetõt vigyem?
Egyébként a repülõ bigyó is azért regenerálódott mert szembõl lõttem? Azt is oldalról kell?
Fpocok! Én õrszem vagyok, úgyhogy álcám nincsen. Ezért sem gondoltam a sniper-re.
A Colossus ellen biztos jól fog jönni a tipped!
Most már csak két kérdés, bocsi láma vagyok, de már annyiszor írtátok és nem tudom mirõl van szó olyankor. Mi az az IFF és a barrier?
Bocsi, de miután én magyarul játszom nekem ezek nem mondanak semmit sem.
Összejön. Én így vittem magammal 2 lövésre való lõszert az utolsó ellenségre. Mondanom sem kell mennyire lerövidítette a dolgot. Normal vagy veterán fokozaton szerintem két lövés elég. Insanity-n azért kell még lõni bele.

De ehhez szerintem kell az is, hogy az anomáliákat megcsináldd, mert ott azt hiszem az alap öt upgrade mellé kapsz még egyet vagy kettõt.

Fpocok
Jaaaa... az mondjuk igaz 😊

Sir Quno Jedi
Gondolod, nem tudom?! De szembõl murisabb!

Fpocok
Annak nem szabad neki menni szembõl, jobb meg bal oldalt oldalba lehet kerülni. És akkor nem is regenerálódik.

Fenrir
Jah, akkor mindegy 😊

Sir Quno Jedi
Illetve a Cain-ból is lehet két lövésed, ha összes nehézfegyó ammo upgrade megvan és viszed a heavy weapon spare ammo tároló lábpáncélt magadon. AKKOR talán összejön a 200%, ami két lövés a cain-ból.

Sir Quno Jedi
Nyemszeretem a dlcket, úgyhogy "nem tudom" mirû beszélsz 😄 😄DD

Fenrir
Én a gránátvetõt ajánlom, az a legjobb szinte mindenhova.

Fenrir
A lángszóró jó a Húsbábok ellen, én az IFF megszerzésekor direkt azt vittem, ette õket mint az állat.

Sir Quno Jedi
Colossusnak neki mentem szemtõl-szembe! Szép csata volt, így korrekt! Pláne, hogy a spanjai is hemzsiznek! 😄DD Szinte minden fegyóm kifogyott ott, nem beszélve a medigel-rõl. 😄DD

Fpocok
Inflitratorral, ha elérsz a collector hajóig, akkor lehet választani egy geth snipert, amit amúgy csak legion használhat. De ha itt azt választod akkor te is tudod, és rohadt nagyot sebez, de csak egy lõszer egy tár.

Elvileg amikor elkezdesz lõni, addig még egy rövid ideig stealthben vagy. Amíg még abban vagy, addig még nagyobbat sebez. 1sec kb, nem számoltam. Assaultból egy fél tárt bele lehet küldeni kb.

Hát a colossus, az csak egyszer van, simán felmentem jobb oldalt, és onnan kilõttem valamelyik gépfegyveremmel.