Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pls HELP
Akkor márcsak 3 nehéz rész lesz... tapasztalataim szerint.
Parasite Eve 2, best game EVER!
BattleTag: zydar#2910
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A szkenneléssel kapcsolatban: fölöslegesen ne szkennelj, csak ha egy fejlesztésre kell a nyersanyag. Ha van mindenbõl, akkor kár elkezdeni szkennelgetni. Elég, ha "felfedezed" a bolygókat és a leírásukat elolvasod.
Element Zerora van egy jó tippem: többnyire olyan bolygókon található, amik földszerûek és közepes távolságra vannak a csillaguktól. De sok olyan Eezo-val rendelkezõ bolygó is van, ami nem ebbe a csoportba tartozik. Ez utóbbiaknak a leírásában található érdekes dolog, vagy a rendszer többi bolygójának leírásában van pár érdekes utalás.
Pl.: az a bizonyos kincskeresõs történet az elveszett Eezo-val, meg a "békés szigetecskének" tûnõ bolygóval, ahol az Eezo található, tiszta olyan, mint a kalózos-kincskeresõs történetek.
Vagy a "Bermuda-háromszög" bolygó, ahol rengeteg hajó tûnik el, senki se tudja miért (ez is teli van Eezoval).
Szóval a leírások alapján sok mindenre rá lehet jönni, és csak akkor kell szkennelgetni, ha szükséges. És akkor is untig elég azokra a pontokra szondát küldeni, ahol legalább 5-6 "szintes" a koncentráció.
Eezoból egyébként se kell sok.
Olvastam, hogy 40 ezer is elég ahoz, hogy az összes fejlesztést meg tudd csinálni. A többi anyagból sem kell több úgy 200-300 ezernél, azt meg egy-kettõ össze lehet szedni.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ez valami idegbeteg nehéz volt (vége).
(Anyukáját, aki ezt kitaálta <#gonosz2>#gonosz2>)
A halál csupán a kezdet...
Ha valaminek a folytatását fordítod, akkor következetes igyekszel lenni, mindenek felett. Ez annyira alapvetõ dolog, hogy csak vérmes mennyiségû lustaság képes elejét venni. Nemtörõdömség. Azért olyan a fordítás, amilyen. Azért lett az Illusive Man Rejtõzködõ fickó.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Az elsõ rész is van ilyen jó???????
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
2x-ra már nincs kedvem szkennelgetni. Van olyan trainer, ami müxik is ? Én próbáltam vagy 5-öt, de egyik sem ment normálisan, ami a nulladik elemet illeti.
Ha most végigtolom még 1x és mondjuk a kulcsmomentumoknál máshogy döntök, akkor majd az ME3 hogyan dönti el, hogy melyiket importálja ?
Elõ kellett volna venni az elsõ rész magyarítását, s következetesnek lenni a második rész elnevezéseinél.
Mindezzel együtt örülök, hogy magyarul jelent meg a játék, az angolt meghagyom másoknak, de a fordító csapatnak nem kellene ekkora öngólokat rugdosni.
Zaeed-et az Omegán veszed fel a csapatba, de egy másik bolygón kell megcsinálni a hûségküldetését.
General protection fault!
History: Address = 0x111a731d (filename not found)
Address = 0x1174cf4b (filename not found)
Address = 0x10af5d83 (filename not found)
Address = 0x10af61ef (filename not found)
Address = 0x115f1328 (filename not found)
BaseThreadInitThunk() Address = 0x777e1194 (filename not found)
RtlInitializeExceptionChain() Address = 0x77acb3c8 (filename not found)
Address = 0x126ced60 (filename not found)
Address = 0x7ffd4000 (filename not found)
Address = 0x7ffd4000 (filename not found)
UI.: Bocs h ideírtam
UII.: És erre valaki?
Senki sem tökéletes... belőlem is hiányzik a hiba...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy 5-10 perc után kifagy a játék és hibaüzi nélkül kilép? Elég unalmas már, hogy fél percenként kell mentegetni a gémet.
Más: DLC-ben a Zaeed-es küldit az Omegán kell megcsinálni?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Gigabyte GA-MA790X-DS4 | AMD Athlon X2 6000+ @3300 MHz (220*15) | Leadtek 9800 GT 512 mb GDDR3 | Kingston HyperX 4096 mb (4*1GB) 825 MHz 2.18V (4-4-4-13) | Hitachi 320 Gb 7200 rpm 16 mb SATA2
Soldier-rel legutóbb én se kínlódtam, gyorsra fogtam a tempót, mielõtt kiszakad belõlem a nevetés.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az IFF az Identify Friend or Foe rendszer rövidítése, magyarul barát/ellenség felismerõ rendszer.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõször balról mentem, és onnan szedtem le, de az nehezebb volt, mert gagyi a fedezék, jobb oldalról meg szinte gyerekjáték, ha eljut az ember a korlátig (ott meg is szûnt egyébként a respawn, míg bal oldalról jõve nem).
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Evidens, hogy ha van kék (megyõzés), vagy vörös (megfélemlítés) lehetõséged azokat kell használni, s nem valami süket dumával próbálni beetetni õket.
Természetesen idõ kell a védelem lekoptatásához, a mûvelet alatt néha fedezékbe kell húzódni a regenerálódáshoz.
Tudja valaki hogyan lehet viszonylag hamar elég magas vagy max paragon/renegade pontokat szerezni? Ha Zaed lojalitását nem tudtam megszerezni :S (nem a kék szövegre kapcsoltam) akkor késõbb még meg el lehet érni? És ha összevesztem Jack-el az õ bizalmát vissza lehet szerezni?
Köszi!
minden fegyver és fejlesztés helye leírva pontosan, gondolom ez kell neked
"The trees move. Do you not see it?"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
viszont heavy mech ellen szart sem ér.
Persze muris fegyó én a fullos gunship ellen próbáltam ki valamék küldiben (nem a Garrus-osban) és úgy hogy tök mellélõttem, mert kimozdult, hátulról úgy szedte le a robbanás, mint a legyet. EGy lövés a cain-ból és KO. Kár hogy keveset lehet használni ezt a fegyót, mert haláli poén. Pl. szívesen nyomnám vele husk-okat, mint a trailer-ben, de mivel alig van hozzá ammo... ehhh... így nem fáni.
Nem gondoltam volna, hogy az alap gránátvetõ ér a legtöbbet. Neked is köszi Fenir!
És a bazi nagy mech-ek ellen meg a Horizont-on megjelenõ repülõ izék ellen (gondolom lesz még bõven belõle) is a gránátvetõt vigyem?
Egyébként a repülõ bigyó is azért regenerálódott mert szembõl lõttem? Azt is oldalról kell?
Fpocok! Én õrszem vagyok, úgyhogy álcám nincsen. Ezért sem gondoltam a sniper-re.
A Colossus ellen biztos jól fog jönni a tipped!
Most már csak két kérdés, bocsi láma vagyok, de már annyiszor írtátok és nem tudom mirõl van szó olyankor. Mi az az IFF és a barrier?
Bocsi, de miután én magyarul játszom nekem ezek nem mondanak semmit sem.
De ehhez szerintem kell az is, hogy az anomáliákat megcsináldd, mert ott azt hiszem az alap öt upgrade mellé kapsz még egyet vagy kettõt.
Elvileg amikor elkezdesz lõni, addig még egy rövid ideig stealthben vagy. Amíg még abban vagy, addig még nagyobbat sebez. 1sec kb, nem számoltam. Assaultból egy fél tárt bele lehet küldeni kb.
Hát a colossus, az csak egyszer van, simán felmentem jobb oldalt, és onnan kilõttem valamelyik gépfegyveremmel.