Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Semmi jelét nem látni annak mi is történt a szermélyzettel - elrabolták õket, nincsenek a hajón, csak reménykedhet, hogy megmenthetõk.
Ha késlekedik a szeme láttára fognak meghalni, ha azonnal indul, akkor a játék elején elrabolt telepesek halálát nézheti végig, de a személyzetet megmentheti.
Megmenteni csak úgy tudod õket, ha azonnal indulsz, viszont, ha a cspatodban olyanok vannak, akiknek nem csináltad meg a személlyes küldetésüket fönt áll az esély, hogy nem élik túl az öngyilkos küldetést.
Volt olyan végigjátszásom, ahol Légiót nem is aktiváltam, a Normadián maradt, a többiekkel megmentettük a legénységet.
Másik végigjátszásomban Légió személyes küldetésének közbeiktatása a személyzet egy részének elvesztését eredményezte.
Légyszi segítsetek! <#szomoru1>#szomoru1> Miután megszereztem a kaszás IFF-t és elkezdték beépíteni a Normandiába bejött egy küldetés, hogy megszállták a hajót és Jokert kell irányítani. Na itt a végén elvitték az egész legénységet <#conf>#conf> mert Shepardék nem voltak itt. Ilyenkor mit kell tenni? Meg lehet õket menteni? Mennyi idõm van rá ha még el akarok menni egy két helyre cuccokat venni a fejlesztéshez? Vagy azonnal értük kell mennem?
fejlesztések esetén (mindegyik +15%) hasonlóan nõ a lõszer mértéke... pl 1 fejlesztés után Collector Particle Beam esetén 575 lesz.
"The trees move. Do you not see it?"
Fantusz! Most már legalább tudom, hogy mi az a kettõ nehézfegyver, amit érdemes magammal vinni. Engem csak az zavar, hogy nem lehet tudni, mennyi lõszerem van hozzá épp. Ezt egy küldi elõtt azért jó lenne tudni. Hisz úgy láttam más-más nehézfegyvernél nem ugyanannyi a felhasználható lõszer.
Fenir! Azt a viselkedést én is észrevettem, csak azt hittem azért vágja magát a földhöz mert lövöm mint állat. Jó tudni mi is ez az IFF. Legalább is eléggé fontos ha túl szeretném élni!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
X-fire: cvn69
Pls valaki küldje el e-mailben a Zaeedes DLC-t vagy vegyen fel xfirére.
Senki sem tökéletes... belőlem is hiányzik a hiba...
minden esetre akkor most aztcsinálom, hogy Mirandával már rögtön hivatalos kapcsolatot létesítek, és akkor tuti nem lesz kísértés. 😊
Mert az nagyon para, ha páncélost nem tudok, mert szinte mindenkinek van. És ez még csak hardcore. simát átállít.
Ismét egy mási Bioware játékkal párhozamot vonva:
A Dragon Age csapat tagjainál érdeked volt, hogy jóban legyél a csapat tagjaival, mert azok bónuszokat kaptak a képességeikre (inspirált képesség).
Ezeknek a bónuszoknak 4 fokoztata volt, s nem csak megszerezni lehetett, hanem el is veszíthetted - egyszerre több csapattagot ezért sem volt ildomos szédíteni, mert elõbb-utóbb valamelyik szóvá tette, s adta a minuszokat.
A ME2-ben a csapattagok személyes küldetésének teljesítése sem szükséges a lojalitásuk elnyeréséhez, elég, ha csak próbálkozol, romantikus vonalon pedig lehet szédíteni minden lehetséges csapattagot, harag nincs belõle, legfeljebb egyikkel sem érsz célba.
Jacknál van lehetõség érzelemmentes szexre, de egyébként az Omega4 relén áthaladva egy videobejátszás formájában lehet "romantikázni", semmi érdekes nincs a videókon.
A fõküldetés után le lehet cserélni a partnert, ha megunod (nem nehéz a semmit megunni), Kelly e-mailt küld, ha egyedülálló vagy, szívesen elszórakoztat - tõle se várj semmi extrát.
Egyedül Jack történetében volt "élet", ahogy eljut a teljes bizalmatlanságtól odáig, hogy benned megpróbál megbízni, megpróbálja elhinni, hogy talán más vagy, mint akiket addig megismert.
Miranda marad a kezdetkor megismert jégcsap, Tali imád, rajon érted, de ha vel jösz össze elég csúnyán megbetegszik (de õ legalább érezteti veled, hogy szeret)
A helyzet az, hogy Mirandával hivatalosban állapodtam meg az omega4 relé belépése elõtt (ha maradunk románcban, akkor jött volna, és sex), Talival pedig lebeszéltem, hogy igen, érdekel.. de még szégyellõs volt.
Belépek Relébe, Miranda fogad baráti viszonyban, viszont rögtön be is megyek, nem jön Tali. Lehet Talit elõbb kellett volna el kezdeni fûzni, mert még hiányzott 1 v. 2 lépcsõ? (Mirandával is 3 lépcsõ volt kialakítani a románcot).
Tehát akkor ugyanígy az öngyilkos elõtt lenne, ha már románcban lennénk?
Kellyvel mikor tudok összejönni? Ha egyikükkel sem vagyok románcban (nem is volt románcszex se jack, se Tali, se Miranda), és visszahozzuk õket?
[email protected]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
omegan ahogy kiszálsz a hajóból, az elsõ folyosónak a végén áll. mint már írták, ha fel van telepítve a dlc, akkor nem lehet eltéveszteni... a küldetését meg nem ott kell megcsinálni omegan, hanem ahol bejelöli a térképen.
Hardcore Sentinel 1. szinten nem rossz, csak nagyon zavar, hogy tényleg nem tudok lõni.. mondjuk kifejlesztettem hogy -30% a képesség töltés idõ, arra jön még majd 20%, hardcore levesz valamennyit, így végülis szinte folyamatosan lehet nyomni a képességet, csak hiányzik a lövés.
Inflivel ugye lehet mindkét irányító képesség, viszont kisebb a képesség visszatöltõdés. De cserébe lehet lõni kicsit jobban, és cloackolni.
Igazán nemtom, mi a jobb, az MI hackingre vihetek társat Sentinellel, csak neki rosszabb a visszatöltõdése.