19778
-
Pares #9055 Én nemtudom, ez mostanában divat? Minden undorító, gagyi, stb. Rendben, nem tetszik, de azé'... Mégis minek örülnétek? Még a Kasumi DLC-re is panaszkodtak egyesek, ami aztán meg már tényleg... Jó tudom, vélemény, de azért nem kell túlzásba vinni. Nem mondom, hogy én megveszem, de attól még mind a két "fejtakaró" tetszik.
Ráadásul 160 pontért nem csak két "fejtakarót", hanem az Inferno páncélt is megkapod, mégha ez utóbbi a többségnek meg is van (vagy nem).
Ingyen mit és honnan tudsz te leszedni az M2-höz? Az rendben van, hogy ezerrel él a modding community, de sajnos maximum az átszinezés szintjén, tudtommal új modelleket nem lehet belerakni a játékba.
ui.: Senkit se akartam megbántani, sorry ha mégis sikerült, kinek nem inge ne vegye magára, csak már kikívánkozott belőlem. -
#9054 Eddig minden DLC-t megvettem a M2-höz és a Dragon Age-hez is, de ez nekem nem üti meg a szintet, meg a 160BW pontot. Ennél jobban kinéző cuccokat tudok leszedni ingyen socialról, vagy máshonnan. Sajnálom Bioware ez, nekem, tőletek, kevés.
ui: meg még undorítóan is néz ki... (szerintem) -
ratgab #9053 A kék sisak a szájnál kivágással olyan, mint egy orális szippantó álarc (más néven szo..pó álarc). Bocs, de ezt a paraszt viccet nem bírtam kihagyni. :-D -
readswift #9052 Nem a fickónak volt ilyen heggesztőmaszkja aki a göbzit szerelte? -
KP27 #9051 mint egy alien aki rikítós kép napszemüveget visel... -
Bhalage #9050 n7 sisak a legjobb, a többi csak nuboskodas
-
#9049 A visor tetszik, a sisak nem, oldalról úgy nézel ki benne mint egy palack orrú delfin -
KP27 #9048 azaz. fizess paraszt. :D ez a sisak tök gagyi... -
Hans von Luck #9047 Nagyon zsír... -
#9046 Gyönyörű :) -
Pares #9045 Equalizer Pack:
Ez tartalmazni fogja az Inferno Armort és két új sisakot, a Capacitor Helmet-et és az Archon Visort. Szvsz nagyon jól néznek ki.
De lesz még ezen kívül más DLC is szvsz. -
#9044 Vagy ruhát. -
#9043 És most mit kapunk új pisztolyt...? -
Hoz_Hun #9042 A szkennereden kell lennie egy fehér csíknak, ami mutatja az irányt. Addig kell követned amig egy fehér pontot el nem érsz. Oda lőj egy probe-t. -
surisomi #9041 Azt szeretném kérdezni, hogy a Normandia darabjait, azon a megadott bolygón hogy lehet megtalálni? Végig szkenneltem az egész bolygót, de nem találtam. Mire kell figyelni? -
#9040 AZ király :D -
#9039 a hivatalos oldalon azt írják, hogy jövő hét elején új DLC-t jelentenek be! -
#9038 ÁÁÁ, köszönöm, ezt nem találtam meg!!!! -
#9037 Bal oldali menüben Profile -> Your Registered Game Promotions -
#9036 Az eddig megvan, csak nem találom, merre van a cucc. -
#9035 A legtöbb DLC ingyenes, le tudod tölteni a Bioware Social Network accountodról, ahova beregisztráltad a Cerberus kódot is. -
#9034 Helló!
Ma feltettem a játékot, megcsináltam a Cerberus fiókomat.
Kérdésem: a dlc-ket meg kell venni? -
#9033 Csináltam egy Vanguardot, reave-vel.
Egyelőre olyan, mint minden kari, csak a reavet használom, a chargeot nem (nemvok hülye, fölös).
Lehet nem is viszem végig, nem sok értelme, ugyanazt fogom nyomni vele, mint a sentinellel, csak nem lesz annyira erős. :) Minek repülnék oda, ha amúgy is meghal , ehhh... -
#9032 Zaeed nagy szerelme:) -
#9031 A boltban magyar van. -
Geee #9030 Sziasztok all.
Lenne 1 kérésem,ha valaki megtenné,lenne kedves,hol lehet átállítani angolra,vagy magyarra a gamét,mert ez a szlovák vagy milyen téma nem megy.
-
#9029 De szinte minden támadóképesség ilyen, elég ha kiírja az ellen nevét, arra vonatkozik. Főleg, ha "SHIFT-tel" nyomod.
Először insanityn totál kész voltam a valós idejű játéktól, mert túl parás volt, és akkor az FPS elemeket kiküszöbölve tudtam csak átlátni a helyzetet, aztán meg már ment realben is. De míg realben mellélőhetsz warpot, SHIFTtel nem. -
KP27 #9028 reave azoknak való akik szeretnek úgy játszani, hogy nem kell célozni vagy bármit csinálni. Katt a gombra és hal az ellen. Nemtom ezen mit lehet élvezni.. -
#9027 Insanityre sajnos mindig ugyanaz a build az igazán nyerő. Többivel jóval nehezebb.
A páncélt és barriert el kell tüntetni az összes enemyről, mielőtt bármi finomat kezdesz vele... az hogy az a finomság mi, az függ a karakter kasztjától. A többihez ott a reave, warp, gyújtás. :) -
#9026 area reave, az megcsapja őket (de nem döglenek meg azért) aztán heavy charge egy szerencsétlenbe, majd az időlassulásnak köszönhetően shotgundarabolás :D
mondjuk a geth pajzs sem rossz...meg az elején nagyon sokáig Grunt képességével toltam, az sem volt szar...de a reave túl jó lett ;)
különben igen, nagyjából hasonló hatékonyságú minden karakter egy idő után..és ez hasonló gameplay-t hoz :D persze ez csak egy build, lehet más stílusban is nyomni xD -
#9025 Ezt mondjuk így lehet kipróbálom. Bár azt hittem, hogy mondjuk egy geth pajzs dukálna a közelharcra, de ha reave van, akkor tök mindegy. Viszont akkor a vanguarddal is ugyanaz a játék, mint a másik 4 karival, amit említettem, csak annyi a különbség, hogy a végén oda is lehet ugrani. :DDD Ergo 5 karival lehet ugyanazt tolni. jajdejó:P -
#9024 Ezt nem értem. reave+heavy charge az mit jelent? Előbb lenyomod reavevel az ellenfelet, aztán ugrasz oda? Gondolom nem fordítva a cooldown miatt.
Mert úgy tényleg működhet. Viszont ha már a reavevel le van nyomva az ellenfél védelme, akkor már gyerekjáték bármelyik karinak. :) -
#9023 jelzem, én nem értek egyet a Vanguardot ért kritikával :DDD inferno+reave+heavy charge+shotgun soha nem hagyott még cserben :D -
#9022 Én is kb. ilyen véleményeket olvasva kezdtem játszani (a vélemények egyébként helytállóak), aztán játéktapasztalatból rá kellett jönnöm arra, hogy "van a csapatban bőven elég biotikus és technikus, ezért nem kell azzal lenni" egy nagy humbuk a játék egészét tekintve. Teljesen mindegy, milyen hipertársak vannak, a karakter által vihető biotikus és tecnikus (v. kombó) sokkal hatékonyabb, felér akár 2 társsal is (ha más nem, cooldown + te jobban használod, még ha a társat is irányítod).
Mérnök: speciális képességnek felveszel egy biotikát és máris ugyanolyan, mint az adeptus, vagy a sentinel, vagy az inflantrator. csak van egy dronja, ami mindent megfog. :D Ergo egyik legkönnyebb karakter, ha már végigvitted egyszer. Induló bónusz képesség nélkül van a kasztok különbözőségének értelme, bónusszal 4 karival is pont ugyanazt lehet játszani. Ezért is untam meg, mert már a 2. karitól kezdve esélyük sem volt. :)) :P -
#9021 Elég érdekes kezdés, ha más(ok) véleményére alapozva akar valaki karaktert indítani, hisz azt sem tudjuk az illető milyen beállítottságú.
Katona: "alapkarakter", használhat mindenféle fegyvert.
Biotikus: "varázsló" , érdekes lehet vele a játék, de a csapatban is van jónéhány biotikus.
Mérnök: ez a kaszt valahogy kilóg ebből a világból, de talán ezért lehet érdekes. A harci robotjait nem tudom milyen szintű gyilkológéppé lehet fejleszteni, de a képességeit eléggé lekorlátozza, hogy viszonylag ritkák a szintetikus ellenfelek (geth, metch)
Beszivárgó: mesterlövész puskával, gépkarabéllyal harcolhat, néhány másodpercre láthatatlanná tud válni - nem rossz kaszt, bár már szinte katona.
Őrszem: ők mindenből tanulhatnak keveset, tech páncéljukkal is el lehet szórakázni.
Élharcos: talán ezzel a karakterrel legnagyobb kihívás magas nehézségi fokon játszani, szerintem nem is népszerű. -
Tomy Lee #9020 Jah,kezdőnek garantált fail:DD -
#9019 Ahogy végigjátszottam összes karival insanityn majdnem (de játszottam velük jó sokat), a soldier volt a legnehezebb mindközül. ill. ott izzadni kell, mert nincs fasza képesség, ami ráteszel, és szevasz, hanem lőni kell. :D -
#9018 kihívást és ügyességet mind igényel Soldier-t kivéve
Sentinel táp és vicces, Infiltrator pedig sunyi, de szórakoztató tud lenni. Vanguard spec képessége az ellenfelek pajzsára felkenődés, csúf halál majd visszatöltés (még ha ezzel páran nem is értenek egyet ), Adept elvileg elég mókás, Engineer nekem valahogy... érdektelen. -
#9017 1. nem, de nagy általánosságban pl. ha Geth-ek ellen harcolsz, ajánlott Zaeed-et cipelni Group Disruptor Ammo-val - bár nem sok ilyen küldetés lesz. -
Hoz_Hun #9016 Melyik a leggyengéb kaszt? Hát elég jól van kiegyensúlyozva. Minden esetre a legkönnyebb a katonával és az egyik legtápab az Infiltrator. Ha szivatni akarod magadat állítsd egyből insanre a nehézséget (garantált a kihívást).