Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legionnak és azthiszem Talinak is vannak szövegei egészen a játék elejérõl is, még Freedom's Progressnél is. Szóval elképzelhetõ, hogy elõször jóval hamarabb össze lehetett õket szedni, de a történet miatt átírták. Legion felvétele az IFF-nél szerintem tökéletesen beleillett a játék történetébe.

Tudod _minden_ játék több szakaszon esik át, nincs olyan játék, ami a legelejétõl fogva egy változatlan menetrend szerint készül el.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kapcsold ki a képernyõt, akkor elég "darkos" lesz a történet.

Egyébként meg a videókban annyit mondtak, hogy Legion megszállottan követ, nyomoz, "vadászik" utánnad. Ezt az egyik vele való beszélgetésben el is meséli: bejárta utánnad Noveriat, Ferost, Virmiret de még Ilost is. Mit is vágtak ki belõle akkor? Ne csúsztassunk már.

<#wow3><#nezze>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

horpeti
Hehe. Hát Legion elég táp a geth pajzzsal, fõleg +50%os bónusszal.
Amúgy 160 TP híján meglett a 30. szint, majd még azt összehozom az ME3ig, ISH csomagjai meg hamis azonosító maradt ki, meg ha scannelek bolygót. 😄

Kipróbálom milyen ha a tech armor mellé teszem fel a geth pajzsot, biztos vicces értéket ad (így is 800). 😄

Amúgy bárki bármit mond, direkt kipróbáltam warpot barrieren, a 7 méterest. Robban robban,a z látszik is. De az a robbanás nem csinál semmi mást, mint 550 newtonnal robbant, ahogy az le is van írva. Az már bizony nem sebzi a sebzést. (másik barrieres mellette levõ csókáról nem szedte le a barriert ugyanúgy, hanem csak kicsit sebzõdött, meg visszahõkölt, ami jó, de közel nem mondható el annak, mint a reave). Ennek ellenére jó dolog, mert az ellenfél kicsit meghõköl, de nem nagyon.

Viszont az area throw nagyon faja. 900 newtonnal a húslábak cafatokra lettek szedve, már magától a repülés megkezdésétõl levált a törzsük, ütközés nélkül is. 😄

SZEG007
már most látom hogy biower forumon megjelennek a Talimancerek után a Kasumi mancerek 😊

cikasz
A második képen nincs ott az alsóajkán az a valami.

http://www.akciofigura.hu

Piszkos  Fred
Csak nézz rá a második képre 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

penge96
Amúgy a BioWare már megint elsüti azt amit Talinál?<#nemtudom>
Nem láthatjuk az egész arcát Kasuminak? Remélem majd róla is le lehet venni azt a nyomorék csukját és látni is lehet majd az arcát...<#mf1>

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Nah, egy újabb formás csapattárs<#wow1><#vigyor1>

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Fenrir
Kasumi:

A halál csupán a kezdet...

-NC ...

Én már ébredtem föl arra hogy olyan ME jelenetnek voltam tanúja ami nem szerepel a játékban , és hát nem a szivárványos színekre emlékszem belõle.

Pretorian
Pl. az Omega alsó szintje vorchák helyett tele lehetett volna eret vágó goth kislányokkal miközben az Afterlife-ban a HIM lép fel. Az tiszta dárk lett volna.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Videóban is arról regélt a biowares arc hogy Legion vadászik rád stb. Hát, elég sok mindent kiszedtek ha ez igaz. Mindamellett jóval dárkosabb is lehetett volna a game ilyen mellékesekkel a lelkizõs akármicsodák helyett.

Azt még nekem sem sikerült összehozni, mindenesetre én most máson mesterkedem, a save editorral bemodoltam legiont már az IFF elõtt. Faxán mondogatja a dolgait mindenfelé mint egy normál karakter, van egy mendemonda hogy eredetileg még az IFF küldi elõtt elõ lehetett ovlna keríteni de átírták. Lehet a pajzsa miatt. 😄

horpeti
Megcsináltam renegát vonalon.
szakítottam utána Jacobbal. De nem írt Kelly.. Meddig kell várni? Kell csinálni egy küldit? Azt mondtátok, ír majd levelet... de semmi. 😊 Pedig végig kedves voltam vele. Múltkor is ez volt, akkor férfival, nemtom mit rontok el..

horpeti
minden 100on volt, még sem engedte. Paragonnál ment, most renegátnál nem. mindegy... Tali bedurcizott. Talihoz nem mentem vissza... Légió mászik. 😊

Jaja én is ezt csináltam legutóbb, leválasztod az egyiket aztán visszamész , hogy persze neked van igazad , hazudtam neki. Legion: Ez õszintétlenség! Cpt. Obvious.

Doom 4
Szerintem úgy van hogy nem a skálát nézi a program hanem a képességedet hogy az a bonusz az 100% legyen. Illetve mind2 kell de ha a 100 bonusz van kitalentolva akkor több helyen sem kellet olyat magas pontszám a skálán.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

horpeti
akkor most tali nem lojálisan , vagy légio nem lojálisan, vicces.. pedig ki akartam próbálni légiót geth shielddel... akkor tali nem lesz lojális, remélem nem hal meg a végén, de így nem õ megy a csõben.

horpeti
jé, vicces. Tali-légió vitában nem tudok renegátot adni. Pedig maxon van. De szar. 😊 vicces, mert paragonnal pont ugyanígy csináltam a feladatokat, utoljára maradt iff után a legio küldije, és ott engedte a békítést..

horpeti
viszont ezzel a 2 area reavevel a húslábok nagyon döglenek.. 😄 Ezek ellen simán jó.

horpeti
Azt még nem tapasztaltam, hogy ha barrierre robbantom, akkor ugyanannyit sebez 5-7 méteren belül. Pont hogy azt láttam, hogy nem (ha mellette levõ védelmes, vagy páncél, akkor szinte meg se érzi), és ez idegesített... De most már akkor megfigyelem!!!

attól jobb a warp, hogy ha barrierre robbantod, vagy biotikára 5 vagy 7 méteren belül mindenki ugyanazt a sebzést kapja. reave mindenképpen egyformán sebez és 3méteren belül.

mellesleg bírom mikor egyesek kategorikusan kijelentik hogy kik a legjobb csapattagok, mikor ez marhára relatív, függ kaszttól és nehézségi szinttõl is.

horpeti
Kár, hogy mindjárt vége a játéknak 😞 ha elõbb próbálom ezt az area reavet még bulibb lett volna.. De hát dominate-tel nyomtam az elejét.. Így a végén meg már tök mindegy.. fölös dominálni, amikor ugyanazzal a lendülettel ki is lehet nyírni.

horpeti
Legionban eddig nem is gondolkodtam, mert még nincs is meg. 😊 és nem is játszottam vele, csak a küldijénél. de erõsnek tûnt. Majd most meglátjuk. Garrust azért akartam vinni, hogy ne kelljen feladnom a squad APért a reavet.. 😊

" Shepardnál a legjobb a squad mert power damage bónusz miatt nõ a squad bónusz. "

Ezt nem értem. Azt mondod, hogy a képességek bónusza erre is kihatással van? Akkor az elég cool... 😊 Azt hittem ez csak az ilyen combat skillekre, meg egyebekre jó, az ammora nem. De akkor az fasza. 😊
Ráadásul én most olyan cuccokat pakoltam magamra, hogy kb. 8-10% bónusz megy a képességekre is. 😊
Viszont én õrzõ vagyok, nem a damage, hanem a visszatöltést preferálva. Azt jobbnak érzem nem csak a paragon miatt, hanem amiatt is, mert kis képesség plusz az nem ér fel annyival, hogy a gyengébb (de mégis agyonbónuszolt) skillt gyakrabban tudom ellõni. 😊

penge96
Nah ezért jó ez a játék, mindig tartogat újdonságokat!

Én eddig mindig leszállítottam Ish-nek mindkét csomagot, csak véletlenül botlottam bele másik megoldásba. Nem tudtam, hogy így is meg lehet oldani.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Fantusz
Az elsõ csomag felvételekor kiderül, hogy Ish Ariáról gyûjt adatokat, a második csomagért azért nem kell elmenned, mert ha úgy gondolod ennyi info elég a küldetés lezárásához:
1. Isht meggyõzöd, hogy nem jó ötlet Aria ellen kémkedni, még akkor sem, ha õ csak üzletelni akar a megszerzett infokkal.
2. Antonak szólsz, hogy nem szép dolog a munkaadója ellen kémkedni, aki a tanácsodak követve leszámolhat Ishel.
3. Arianak jelented, hogy kémkednek utána.
4. Leszállítod a másik csomagot is, nem szólsz bele a játszmába.

Monnyuk Garrusnak is van 25% power damage bónusza a squad mellé ha az alsó két sort rakod ki. Dehát Legion messze jobb nála.

A reave jobb mint a warp, fõleg ha úgy játszol hogy mikor már látod az ellenfelet de még nem fogta be a radar , akkor megállítod a játékot, ráhúzod a célkeresztet, reave, puff . Ez fõleg collectorok ellen jó a dokkolós platformokon. Samara és Legion a legjobb végjátékban, Legion 1000 es pajzsal kb leverhetetlen, Samara szipkázza magának a HP-t . Aztán vagy squad AP v tûzalapú. Shepardnál a legjobb a squad mert power damage bónusz miatt nõ a squad bónusz.

horpeti
Hát én most renegát létemre Samarát hagytam életben és azt tervezem, hogy a collectorok ellen is 2 area reave-vel megyek... Miért must have? Reave ugyanazt tudja, csak areaban, miért ne ezt használnám? Mitõl jobb a warp?

Az ívvel egyet értek. De most az area hatásra vagyok belõve... hiszen a collector minden védelmére bónuszos ugyanúgy, mint a warp. Csak areaban. 😊
Majd kiderül, mûködik-e.

Így is annyira erõs vagyok már a sentinellel, hogy hihetetlen. Soldierral hardcoreon 100x többet szenvedtem, de még inflivel is.. most meg insanityn simán kés a vajban...

Samara mellé még nyomom Garrus páncéltörõjét és meg is van a team. 😊
az zavar, hogy Thane akkor is felrakta a 1es szintû roncsoló lõszerét, amikor kapta a fullos páncéltörõt... Ha kivettem az auto képességet, ezt akkor is felrakta.

Megyek IFFért, úgyhogy kiderül, mûködni fog-e. 😄

Egyébként most olvastam egy végigjátszást, abban sem volt benne. A lényeg, az elsõ csomagért Illumra mentem. Leadtam Ish-nek, aztán gondoltam beugrok Aria-hoz. Mikor eljöttem a jobboldali lépcsõn mentem le, itt áll az Anto nevû õr. No vele lehet errõl a csomagról és Ish-rõl fecsegni. A második csomagot már le sem kellett szállítani mert kész lett a küldetés.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

penge96
Nekem is az.

Azt tudjátok, hogy Ish csomagleszállítós küldesét be lehet fejezni másképp is, nem csak úgy, hogy visszavisszük neki a csomagot; vagy ez csak nekem új dolog?

nemigaz mert kollektoros küldetéseken must have a warp. és az ívbe az a jó, hogy fedezék mögötti embereket is le tudsz kapni vele.

McFrost
Értem.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fenrir
Amúgy a bannerban a F.A.Q. a Mass Effect wiki oldalára mutat ahol le van írva az összes küldetés, hogy mikor mit kell csinálni és mi lesz érte a jutalmad.

McFrost
<#eljen>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fenrir
Van középen egy kiválasztó kapcsoló, addig kapcsolgatod amíg a bal oldalra nem mutat. Akkor bekapcsolod a hûtõegységet. Utána a kapcsolót jobbra forgatod akkor bekapcsolod a generátort. Aztán középre, akkor pedig magát a pajzsot.

makkandis
A középsõ kapcsoló a másik 3-ra ad energiát, de egyszerre csak egyre tud, szóval elõször a középsõt úgy állítod, hogy a földön lévõ kék csík arra a szélsõ kapcsolóra nézzen, ami a hûtésé, ezt felkapcsolod, ezután a hûtéssel szemben lévõre vezeted az energiát, majd ez is bekapcsolod, végül pedig a veled szemben lévõre irányítod az energiát és akkor már elindíthatod a pajzsot.

\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"

horpeti
nah, most area reave, area overloaddal megyek. Így tényleg tudok mit kezdeni.. warpot meg kiváltottam így, csak reave lesz. Sokkal jobb, mint a warp, már csak azért is, mert mikor megnyomom akkor megy, a warp meg íves és idõ míg odaér. 😊

McFrost
Helló!

Segítséget kérnék: leszállok egyedül egy bolygóra, ahol egy nyitott bázis áll magasan a talaj fölött és aktiválni kell egy pajzsot. Van 4 kapcsoló, de akár melyiket nyomom, akármilyen sorrendben, semmi nem történik.
Mi a teendõ?

horpeti
Jah, észrevettem.

Barrieren is robban a warp? Minden esetre nem sebez úgy robbanva sem, mint a reave.. 700 newtont robban persze, de nem az lesz, hogy bizonyos sebzést.. így ha a többinek van valami védelme, nem sokat érek a robbanásával, alig vesz le vmit.

Ilyen könnyen még nem csináltam meg Garrus küldetését. Area reave a mechekre és heló volt mindnek... néhány pajzsos sun meg túltöltés, aztán a reave... úgy látom insanityn direkt meg van keverve, míg kisebb szinten még hardcoreon is a mecheknek pajzs, itt meg páncél.. Hogy ne lehessen csak úgy pl. diszruptor lõszerrel írtani... Insanityn tényleg fos a diszruptor, hisz páncélt kell lekapni, nem pajzsot.. csupasz ellenfélre meg már minek törjem magam. 😊
Ki is cserélem most Zaeedet Garrusra, és csapat páncéltörõ lõszer. Meg most miranda helyett Gruntot raktam be, és csak én nyomom az áldást... annyira nem rossz, bár Grunt tényleg nem nagy szám, Miranda heavy warpja többet ér. Bár gyakorlatilag mindegy, így is simán vertünk mindenkit.. Na megcsinálom Tali küldijét, az is full gethes.. 😊 Garrus-Tali párosításban szép lesz😊

Fenrir
Köszönöm a válaszokat <#eljen>

area reave területre hat. mindenképp megvan a 3méter. warp csak akkor hat területre, ha biotikát robbantasz (szopatsz valakit biotikával, vagy barrierje van az ellennek).

horpeti
Ó isteni ez az area reave 😊 amit hiányoltam a warptól, hogy területre, az itt megvan.. 😊 dominatet le is cseréltem. Majd meglássuk, így izgibb. 😄

meg fogom figyelni 😄

anti hero

horpeti
area reave jobb, mint a warp? Vagy más? Pl. Sentinelnél most gondolkodom rajta. Insanityn mindenkin páncél, még a mecheken is fõleg, így igazán a túltöltésnek nem sok értelme van, hanem a warp megy. De az ugye 1 enemyre...

Nem. Az csak formális dolog, amolyan köszönet, hogy megmentetted õket. Amellett, hogy leszarják és nem hisznek neked, vagy nem léphetnek föl nyilvánosan a Reaperek és a Collectorok ellen (a tömegpánik miatt), az egész játék a törvénytelen, Council hatáskörén kívül esõ Terminus rendszerekben játszódik (az elsõ rész a Council "irányítása" alatt álló Attican Traverse-ben játszódik), ahol egyébként sem sokra mész a Spectre státuszoddal...

Az elsõ rész itt játszódik (Attican Traverse):

A második rész meg a Galaxis másik felén...

penge96
Egyáltalán nem. Sõt szóba sem fog kerülni, szóval a jelentõsége 0.

én area reave és area draint használtam. retrain powers ftw.