19778
  • sanya200
    ÁHH nagyon állat lesz a hideg is kirázott a videó közben:)
  • Jimmyke
    Shadow Broker DLC videó a honlapon.
  • sanya200
    lehet azért nem látja mert egy mappába van a tesódé is meg a tied is és mivel ő már importálta a tiedet nem látja.Csináld azt hogy másold ki a mentésed egy új mappába valahova mindegy hova akár az asztalra is és onnan importáld be.
  • Prof William
    Miért van az hogy csak a tesóm mentését látja az enyémet pedig nem ha importálni akarom karakteremet ME1-ből. Most vittem végig az 1-et és kezdeném a 2-t de az én mentéseimet nem látja. Pedig ugyanott vannak. Mit kell ilyenkor csinálni?
  • mzoli7
    Valakinek nincsenek meg az angol nyelvi fájlok ?
    Reaper reapers??:D
  • Hoz_Hun
    A harmadik részben "púsztító kaszások" lesz a nevük. :)
  • Hoz_Hun
    Jaja, technológiával fizetnek.
    Nekem is "Begyűjtői" változatom van. :)
  • sanya200
    jah ez érdekes hogy nekem is collector's editionom van és collectorok ellen megyek benne:)
  • JethroHUN
    Vagy pl, nem Collector's edition, hanem Begyűjtők kiadása :D (nem gyűjtői)
  • JethroHUN
    Az amúgy, csaknem pénzel fizetnek, technológiával :D Shepard testéért már szerintem egy hajót kellett volna adniuk...
    Az ME1 ben ha jól emlékszem puszítók voltak.
  • sanya200
    Az első részben pusztítók volt a nebük, mármint a kaszásoknak a 3. részben meg biztos konzervdobozok lesznek:)
  • Hoz_Hun
    Vagy mi a nevük magyarul? Begyűjtők?
    Amióta hallottam hogy az Illusive Man az Rejtőzködő Fickó, hát nem tudom túltenni magam rajta. De a legrosszabb az a Quarianok fordítása.
    A Kaszás az még jó, bár azt mondta valaki az ME1-ben valami más volt a nevül.
  • Hoz_Hun
    Nekem a Shadow Broker még azt mondta, hogy a szivességemet (átadtam nekik a cerberusról az infót ME1-ben), majd meg hálálják. Irgum-burgum lesz amiért el akartak adni a collectoroknak.
    Persze csak pénzt akartak keresni, de akkor is kinyírom őket.

Egyébként a mostani legújabb regényben írják, hogy a Collectorokkal üzletelni, olyan mint megnyerni a lottó ötöst. Lol
  • Hoz_Hun
    Hát az a pár nap az egy hét. De igen, nagyon várom én is. :)
  • sanya200
    ezt láttátok már (first hanar spectre), az illiumon lehetett hallani a rádióba de csináltak róla a bw-nél egy jó kis videót:
    First hanar spectre
  • mike01010101
    Azért tudjuk hogy eleg szemet, ha rajta mult volna mass effect 2 se lenne mert o eladta volna shepard testet a begyujtoknek. Mirol beszelgetnenk most?:))
  • JethroHUN
    Én is :D Bár első részben ingyen adta az információt :) de csak önérdekből. Én LIarát várom visszaa csapatba, remélem erősebb lesz mint Samara, és smg-s lesz, majd mehet a Locusttal :D Egész csapat locust smgvel XD ahhoz képest h csak kettő van a világon (Kasumi szerint)
  • mike01010101
    Ez a kepregeny pont az uj dlc-hez kapcsolodik. Mar nagyon varom, hogy leszamoljunk a geci arnyek brokerrel:))
  • mike01010101
    Mass Effect képregény 3.rész (magyarul, jpg)

Jó szórakozást
  • JethroHUN
    Erre most jöttél rá? Ezt a játékban is elmondják a szereplők, több helyen is van rá utalás. Amúgy én arra lennénk kíváncsi h pl, Volusból :D vagy Kroganból milyen lenne :D az durvvaaaaa
  • sanya200
    Hát én is csak a proteánokon meglepődtem az hogy egyébként mér néz ki úgy a végén a fő ellen több oka van 1 hogy még közel se volt kész nézd meg az art bookot (16. oldal) hogy hogy nézne ki teljesen.A másik oka az hogy pl a legvégén mikor jönnek a reaperek látni hogy mindegyik máshogy néz ki és ez azért van mert minden egyes reaper más faj genetikáját használja fel gondolom egy egész faj genetikai anyaga kell egyetlen hajó megépítéséhez, nézzétek csak meg mennyi tartály van a collector hajón és említik is hogy a terminus rendszer összes embere nem lenne elég és a földre pályáznak.Na szóval szerintem azért hasonlít az emberre mert a szerves része abból van, az már más tészta hogy mondjuk tényleg bénán néz ki tiszta terminator de ez legyen a legnagyobb bajunk.
  • JethroHUN
    mindjárt új dlc, csak pár nap :D sztem ütős lesz, 800bio pontért az overlord is kevesebb volt 560.
  • lightjack
    Kongy tulajdonképpen a szívemből szóltál:)
  • Evoluti0N
    Igazad van. Tulajdonképpen azon kívül, h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a begyűjtők genetikailag módosított proteánok
    , semmi meglepi nem volt a sztoriban. Mondjuk a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az óriás terminátor szerű pusztító (kaszás ha úgy tetszik)
    is elég meglepi volt, de sztem mondjuk elég bénaság is. Már csak azért is, mert érhetetlen, h akkor a többi pusztító miért néz ki mind ugyanúgy.
  • Kongy
    ja, és 2k-ért ez a game bőven ingyen van. :D
  • Kongy
    Én megvettem 2k-ért, bár már megjelenés előtt végigtoltam a warezt. :D Meg még mielőtt megvettem azelőtt is. :D De nem bántam meg, büszke vagyok rá, hogy megvan eredetiben a ME1 is meg a 2 is. :D Más kérdés h ugyanúgy megcrackeltem az eredeti játékot, hogy ne kelljen berakosgatni a dvd-t, meg a DLC-ket sem fogom a Cerberus networkről letölteni, azokat is torrentről szerzem, tehát gyakorlatilag ugyanaz van mint még mielőtt megvettem volna, de azért mégis jobb érzés így. :)
  • sanya200
    Nem a játékkal van gondom csak zavart hogy mire megjelent már a fél story-t tudni lehetett és nem volt benne annyi meglepetés meg az a hú vazze érzés ha értitek de arra jó volt hogy a 3. részbe nem fogok belenézni mármint a videók terén mert csak elrontja az élményt max a kasztvideókat de a történetet nekem ne regéljék el ez olyan mintha itthon megnézel egy filmet félig utána meg elmész moziba, sok értelme nincs szerintem.Bár azért egy kicsit rövid lett mármint a főstory eléggé rövid lehetett volna még csavarni rajta.Meg szerintem ez a liarás dlc ami kijön alapból benne volt csak kivették és eladják dlc-ként, és ezt onnan sejtem hogy már vagy fél éve kiszivárgott egy hanganyag ami pont erről szólt de mindegy.
  • Rage47
  • lightjack
    nekem pont ellentétes a véleményem. amikor az elején meghal, és utána újraélesztik, szerintem igencsak belemagyarázható,logikus döntés és a kikérdezés h mi is volt meg h hogyan is igencsak eltalálták. egyáltalán nem volt olcsó fogás...szerintem...de ha te tudsz jobbat várjuk!!
  • Dante73
    Én ezért nem olvastam/néztem semmit előre. de az igazság az, hogy engem inkább zavart. Volt egy pillanat, amikor ledöbbentem, aztán átadta a helyét annak az érzésnek, hogy istenem, de olcsó fogás.... Ami amiatt kell, hogy a mentés nélküliek is tudjanak játszani....
  • Vraaanyek
    kizárt, én a Campona 576-ban vettem még 3 hete 2000 Ft-ért!
  • JethroHUN
    Ennyiért ajándék...
  • sanya200
    Mondjuk én már jó ideje, 8 éve játszok számítógépes játékokkal és nem volt ritka a napi 10-14h,mondhatjuk hogy kocka vagyok de most hogy melózok még így is belefér 6-7h.És ennyi idő alatt rengeteg jó játékkal játszottam de meg kell hogy mondjam eddig a me széria volt a legjobb.Lehet ciki de az első rész végén majdnem bőgtem mikor azt hittem meghalt shepard, egyszerűen akkora hatással volt rám a játék érzelmileg hogy na teljesen bele tudtam élni magam ha valami jó rész volt akkor a hideg futkosott a hátamon.Sajnos a 2-ben már annyira nem nem tudom mér talán azért mert mikor az 1-el játszottam fogalmam nem volt a story-ról meg úgy a játékról se nagyon csak unalmamba szedtem le.De a 2. részben már annyi volt a spoiler a megjelenés előtt hogy nem sok minden maradt a storyból mikor megjelent a game, szerintem hiba volt előre elmondani a story-t a videókban teaserekben, pl azt hogy shepard meghal nem kellett volna vagy hogy kik ellen kell menni azt se nagyon.Azért valljuk be elég nagy döbbenet lett volna mikor elkezdesz játszani és egyszer csak meghal a főhős/főhősnő.Nem?
  • sanya200
    én még 8000-ért vettem a ce-t húsvétkor mikor leárazás volt és egyáltalán nem bántam meg sőt..
  • zsotesz
    megéri=megérte
  • zsotesz
    Ha van játék amit még a megjelenéskor megéri megvenni, akkor az a mass effect 2. 576-ban tényleg drágább ott még 3999 Ft, de ennyit is bőven megér. Úgyhogy biztatunk a vásárlásra
  • koschwarz
    aki ennek ellenére sem vesz meg egy ilyen minőségű játékot, arra én már nem tudok mit mondani. természetesen ezt általánosságban értem.
  • lightjack
    valóban ilyen olcsó lenne? mondjuk ennyiért azért megéri! de én 576 újságba láttam még nemrég és ott azért drágább volt, cd galaxist nem néztem...
  • koschwarz
    ráadásul nem is kellett sokat várni erre az árra. nekem sikerült még pont előtte 4000-ért megvennem :D, de így is simán megérte.