19778
  • KP27
    no, látom akkor te jó arc vagy aki nem fosik egy kis kihívástól. fps-ek terén valóban nem sokat jelent az rts/rpg tapasztalat:D

Vanguard a legfunabb karakter szerintem, nagyon gyorsan lehet vele haladni, meg halni is. Szerintem a legkönyebben vele öleted le magad, ha rossz helyre vagy rossz időpontban nyomod a charge-ot :D

A praetoriannál az a lényeg, hogy válassz egy részt, ahol valami fedezék körül lehet körbe körbe mászkálni. Szépen lassan le lehet lőni.
    Ha egyik fedezék mögül mész a másikhoz, előbb utóbb hibázol, ezért kell keresni egy olyan részt ahol körbe körbe tudsz menni. Csináltam pár képet hogy én melyik részt szoktam használni erre....

http://img825.imageshack.us/gal.php?g=ut32010090321395092.jpg

Ha fentvan a barrier-e, használjj smg-t vagy assault rifle-t. Sniper vagy pisztoly felejtős. Ez vonatkozik a csapattársakra is. Ha leszedted a barriert, válts át piszoly/sniper/assault/shotgun, valami olyan cuccra ami nagyot üt páncál ellen. Csapattársakra is vonatkozik ez. Fapados módszer de működik, ha leszeded a barriert, két társad ráküldöd hogy ne veled foglalkozzon, oszt pofánlövöd egy fullos cain lökettel. Csak ne menj túl közel, mert kapod a reload screent :D

Szoktam vinni magammal vagy Grunt-ot, vagy Jacob-ot a squad incendiery ammo miatt. Saját bónuszképességként pedig ajánlatos a warp ammo. Locust SMG-vel egy tár majdnem leszedi a praetorian teljes barrierjét...
  • ollie
    Beregisztrálod a kulcsod az EA Download Managerbe, és le tudod tölteni a digitális változatát, amihez nem kell DVD.
  • mike01010101
    Mert nem akart elmenni a bolygorol, jol erezte magat, "hasznalta" a csajokat, stb En igy ertelmeztem.
  • lightjack
    vki tudna segíteni nekem abban h amikor jacob küldetését csinálom, h lojális legyen, na abból nem értek mindent teljesen. lezuhanta hajó, és páran túlélték, meghalt a parancsnok ezért jacob apját nevezik ki parancsnoknak. de mivel kifogyóbn van a kaja ezért csak a fontosabb tiszteknek ad kaját, és a többinek az ottani mérgező kajából kell enni, így begolyóznak, és a mérgező kaját evett férfiak meg fellázadnak a parancsnok ellen h nekik mér nem ad a jó kajából...azt idővel elfogy teljesen a kaja és a tisztek is megőrülnek, így azok is ellene fordulnak és a parancsnok a mecheket használja h megvédje magát. ez eddig oké. de miért nem indított be a jeladót? a másik kérdésem h mi köze volt ehhez mirandának? mert a végén a rejtőző fickóval beszélek és megjelenik miranda is és mondja h ő állt az egész mögött de miii??? ez nem volt világos. vki ezt magyarázza el pls mer nemértem...:/
  • sanya200
    hát érdekes ez a 3 nehézségi fokozat de ez nem hivatalos hanem egy sima mod, nem tudom nem is igazából azzal van baj hogy kevés életereje van egy egy katonának hanem mert így is elég leszedni a pajzsot róla,ha jól látom itt csak megnövelték mod gyanánt a pajzs erejét de semmi több legyen inkább valószerű vagy nem tudom ahol jobban sebződsz meg az ellennek se legyenek szar fegyverei , mert dlc-be ezekkel az új fegyókkal sétagalopp akkor az ellenfelek mér nem kapták meg ezeket a fegyókat?
  • Kindred Blades
    Én sem ma kezdtem, de az is biztos, hogy a shooter-ek terén nincs nagy tapasztalatom, általában körökre osztott rpg-kkel volt dolgom.
    A Praetorian-ig, mint kés a vajban, no de vele vannak problémáim, főként, mert egy kifejezetten közelharcra kiélezett vanguard-dal vágtam neki.
    De visszatérek még hozzá. :)
  • KP27
    Valamit rosszul csinálsz akkor, vagy rosszul választod a fegyvereket, mellé a skilleket és rosszul kombinálsz a csapattársakkal vagy nem tudom. Hidd el ez nem egy nehéz játék, még insanityn sem.

Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy én már öreg motoros vagyok a gaming világban :)
  • mzoli7
    Ennek a modnak a segítségével három új nehézségi fokozat adódik a beállításokhoz (Insanity Plus / Nightmare / Nightmare Plus).bemutató
    letöltés
  • sanya200
    Hát én őrület szinten tolom élharcossal de sajna ez túl könnyű még így is.Kéne valami nehezebb fokozat.Lenne egy kérdésem lehet hülye kérdés de mekkora vga memória kell a teljes grafikai pompához?Csak azért mert most cseréltem le a hd3850(256MB) kártyámat egy hd5770(1gb)-ra és mintha a menü is más lenne mármint a konzol amin vannak az opciók (folytatás,extrák..stb)sokkal részletesebb lenne eddig minta sima narancs szine lett volna de most meg sötétbarna és több minden van rajta.Vagy csak én emlékszek rosszul?
  • Prof William
    Nincs valami patch rá hogy az eredeti verzióm ne kérje a DVD-t de ugyanakkor ne is veszítse el az eredetiségét?
  • Kindred Blades
    Ha ez valóban így van, gratulálok a kitartásodhoz, én a második Insanity végigjátszást feladtam Horizon végén, az valami kínszenvedés volt egy Vanguard-dal. :)
    (Főként, mert cqc-re építettem.)
  • KP27
    Én csak insanityn játszom.
  • Kindred Blades
    Ez teljesen így van. Causal-on és Normal-on. Esetleg még Veteran-on is, lényegében csak Normal és Insanity nehézségen játszottam Infiltrator-rel. De az utóbbi esetben lehetett és kellett is taktikázni rendesen.
    Csak az ember fantáziáján múlik, hogy mit hoz ki belőle.
  • KP27
    szerintem meg messze a legunalmasabb kaszt. Benyomod a rejtőzködést, és az összes ellenfél megáll egyhelyben és bambul ki a fejéből. körülbelül olyan, mintha trainerrel játszanál, ahol gombnyomásra nem mozdulnak és nem támadnak rád az ellenfelek. Ez aztán tényleg izgalmas, és valóban rengeteg taktika kell hozzá...

Valamilyen szinten szabadszemmel látható a geth hunter is, pedig az is rejtőzködik...
  • Szolnokboy1
    a küldetések előtt, amikor kiválasztod a csapattagokat, ott lehet változtatni a külsőt is.
  • Prof William
    Ha már le van szedve a kinézet pack ahol lehet Garrust (és persze a többieket) átöltöztetni? nem láttam hajón erre utaló terminált.
  • FSpofon
    rakj fel neten talált angol verziót, az ea accountod azzal is jó.
  • Prof William
    Akkor ez lessz az ami már nem jön ki magyarul? Sajnálom mert ha csak azon múlna leszedném angolul is de nem kompatibilis a magyar verziómmal.
  • MrStokes
    A magyar verzio ala lehetseges berakni az angol feiratokat?

Ha jol tudom kis hazankban csak magyar verzio kaphato, en viszont (szerintem ertheto okokbol) ruhellem a magyar forditasokat, ha pc-s jatekokrol van szo.
  • sanya200
    Pedig a beszivárgó se rossz én pont úgy vagyok vele hogy unom már az egyszerű soldiert csak mész és lősz vele ész nélkül.Én igazából az élharcost és a beszivárgót kedvelem, mindegyik kaszt más és más taktikát igényel és ezért jó a soldier-al sokat nem lehet taktikázni.Mert nem igazán van képessége.Az egyik kedvencem a lerohanás benyomod előtte a pajszot majd belerohansz az ellenfélbe ha már nincs pajzsa és shotival közvetlen közelről megtunkolod.Vagy a beszivárgás se rossz a végén nagyon jól jön mikor sietni kell, de az elején is hasznos a társaid elterelik az ellen figyelmét de meg a hátuk mögé osonsz egy fedezékbe és mindjárt 2 tűz közé kerültek.
  • sanya200
    Sejtem kit akar megmenteni liara a shadow brokertől pedig csak 3 képregényt olvastam még el plusz láttam a trailert is ami igen ütős lett hát még majd a dlc.
  • mzoli7
    Van rá lehetőség itt a leírás :save editor
    csak betöltöd az utolsó mentett fájlt azán kiválasztod a class-nál soldier-t.
  • SZEG007
    volt már
  • mike01010101
    Kész vagyok a képregény teljes fordításával, be kell fejeznem a grafikát és utána letölthető lesz pdf-ben. Ajánlom mindenkinek, mert szerintem az új dlc nem lesz teljesen érthető e nélkül.
    (nem a saját munkámat akarom fényezni:))
  • Prince23
    Liara DLC trailer
  • Vraaanyek
    Arról nem is beszélve, hogy katonaként is felvehetsz biotikus támadási képességet!
  • lightjack
    hát sztem nem lehet menet közbe változtatni...ki is írja a legelején h nem lehet változtatni a játék kezdete után...sajnos újra kell kezdened:/ am én is katona vok és sztem az az egyik legjobb class. az első részben biotikus voltam, ott az jobb volt mint a katona, de itt a biotikus elég gyönge. le lettek gyengítve a képességei, és még jóval kevesebb is van:/
    szal sztem a katona alegjobb választás. nem kell túltaktikázni, sokáig bírja, és változatos fegyvereket használhat. madj ha esetleg még1szer végigtolom akkor mérnök/technikus (nemtopm h ebbe a részbe hogy hívják) leszek, mert az se tűnik orssznak...de először csak katona:)
  • toarpad
    Kezdtem egy beszivárgót , de késöbb beláttam (kb a 10. küldetés után) hogy inkább csináltam volna katonát ,ez a lopakodós játékfajta nem jön be , inkább a NYÍLT Lövészet tetszik avagy pl. a katona class. Érdeklődnék hogy késöbb át tudnék-e váltani arra ? vagy kezdhetem az EGÉSZET előröl ?
  • sanya200
    attól függ milyen karakterrel mész ha férfival akkor talán de ha az első részbe volt vele kamagy akkor majd küld egy üzit hogy megbocsát meg minden, de női karakterrel ezt nem lehet eljátszani vagy 8x vittem végig nővel és egyszer se bocsátott meg, bár lehet azért mert nem tetszett neki hogy liara-val kavartam(női karakterrel).
  • wesker24
    A válasz Nope !
  • lightjack
    nemtom lehet bennem van a hiba de anmikor találkoztam ashley-vel nem csatlakozott hozzám...ez gáz? v mindenkinél így van és nem lehet megoldani h csatlakozzon?? ha később esetleg csatalkzoik azt nemondjátok el, ne spoilerrezzétek le, mert még messze vagyok szal csak azt mondjátok meg pls h rosszul csináltam e valamit amikor a nemtomilyennevű bolgyójn megtámadták a begyűjtök és ashley ottvolt h beszerelje a lövegtornyokat...
  • mzoli7
    köszi!
  • Szolnokboy1
    áááá, ez kínzás!!
  • KP27
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1218464576&no=2630
  • Evoluti0N
    Hm, úgy tűnik, h ez lesz az eddig legjobb DLC.
  • Evoluti0N
    Érdekes, de eléggé illúzióromboló, h nem a testére vannak festve a tetoválások.
  • ollie
    Valami ruha van rajta. Ha jobban megnézed látod, hogy ráncolódik.
  • SZEG007
    hoppá antigrav kocsival is lehet majd szlalomozni a városban ha jol látom a videon nem csoda hogy 800 pont lesz
  • Kopiati
    Vótmá:D
  • sanya200
    hát gyerekek vannak nagyon elszánt mass effect rajongók , mondjuk én is imádom a játékot de nem ennyire.

Itt van még több kép is:
    jack képekben