Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahhoz képest hogy nem akartál vitát nyitni a MAKO-ról, másról sem esik szó. Amúgy épp most vittem végig újra az ME1-et és szinte könny szökött a szemembe az örömtõl, mikor végre a MAKO-ba ültem.
Errõl ennyit. Van aki szereti, van aki utálja. Inkább a Pakman-tõl kölcsönvett új taligáról a Hamerhead-rõl kéne dumálni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát megvolt a Hammer DLC jó nem rossz nekem tetszik. Jobban irányítható mint a MAKO, de szerintem annak is meg volt a filingje. Fõleg a videók miatt. De legalább ez a DLC egy kis plusz szint visz a gammába.REmélem a sisakokat is le lehet majd valahogy venni.
ne nyavajogj már, kurva nagy volt a mako, a tuskes hegyeket leszamitva kurva nagyokat lehetett vele rideolni, ugratni es nemely hatter nagyon tavoli videk volt potty csillaggal, nemely felelmetes volt, nemeny nagyn rideg ahol nem lehetne meg urruciban sem lehetne elni..

kurva nagy atr feelign volt es nagoyn poen volt hgoy fel lehetett feledzni kulonbozo dolgokat, nekem bejott, kicsit csiszolhattak volna rajta nekem bejon a felfedezo cucc : )
ilyen szempontbol a me2 egy nulla.
az irrealis kezelhetoseget -mar egyszer irtam-, hgoy jatszhattak volna a gravitacio mertekevel és akkor mashogy viselkedett volna a jargany kulonbozo bolygokon.. ez poen lett volna.. a nagyon magas domboldalon felmegy- ez kicsit elkepzelhetetlen, de a duneken crossolas az sztem mindent visz 😄 talan meg annyi hogy a nagyon gaz magas helyekre nem kellett volna felfedezheto cuccot rakni es annyi.

anti hero

Vicc az hogy leszóljátok a Makot . Igazából azt lehetne szidni hogy nem fért bele az idõbe hgoy csináljanak egy normális jármûves módust. Lehet akartak , és rájöttek hogy az AI miatt nem nézne ki jól, vagy nem akarták szénné scriptelni az autós részt. Nahát milyen fuun ahogy elgázolod az armaturet ezt nem hagyhatjuk ki.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NA most gondoljatok bele hogyha akarnak akkor meg multiznak unreal enginel . 😛P

Ha utóbbi az eset akkor egyenesen tisztelni lehet érte a BW-t , hogy nem csinálnak belõle egy mittudomén callofdutyit. A mako egyébként alap unreal engine rutin, nem játékautó. Tényleg nem is dolgoztak rajta sokat. Jobb is hogy a kettõ ilyen lett amilyen.

Jó, mond azt, hogy nem voltak ki-be dokkolós videók a játékban! A liftezésrõl csak annyit, hogy az egyetlen dolog, amit hiányolok belõle, az a csapattársak közti szóváltás (amit a legutóbbi végigjátszásom során a folytonos hírmondás miatt alig hallottam vagy 1x-2x :S), maga a liftezés teljesen unalmas és nem játékba illõ. Semmi információt nem kaptál arról, hogy honnan hová mégy. Igaz, most csak load sceen van, de sokkal informatívabb. Külömben is, maga a liftezés totál el volt rekesztve, semmit nem láttál belõle. A bemondott hírek meg még jobban is meg vannak oldva, mert nem csak a liftben hallod õket, hanem mindenhol.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mond már meg nekem, hogy ME1 mellékküldetéseken mit csináltál? Ledobtak egy kopár, tüskés bolygóra, "elvezetted" a Makot a copy-paste bázisok egyikére, majd ott mindenkit kinyírtál, és kaptál egy pop-up üzenetet, vagy még annyit se. A küldetés gyakorlatilag 1 és fél perc volt, a Makóval való szarakodás meg kitett vagy jó 20 percet.

Mondom, tegnap elõtt játszottam ki az elsõ részt, ajánlom, hogy te is frissítsd fel emlékeid. Garantáltan nem lesz olyan kellemes néhány aspektusa a játéknak így a második rész után.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

cdr74, már megbocsáss, de...

"hat a MAKO-s videok in-game modon voltak megoldva par dinamikus kameraallasbol es nem onmagaban kell nezni, utana szet lehetett nezni."

A Kodiak landolása talán nem in-game? Mellesleg milyen dinamikus kameraállás, mármint az elsõ rész landolásainál? Egyetlen alap felvétel van, ami mögé mindíg más háttér van betéve, és itt ki is merül az egész.

"A masodik reszben se valtozatosabb, lehet szebb, de filmes szemmel legalabb annyira nulla, nem latsz semmit csak h ott egy hajo es eppen foldeter 3 mp.. a foszal videoi az egyben is jobbak voltak, ne keverd ide..."

Komolyan mondom, játszd ki újra az elsõ részt. Meglátod, hogy mekkora hatalmas fejlõdésen mentek keresztül az átvezetõ videók és animációk.
Az elsõ részben, mint már írtam, egyetlen egy elõre "scriptelt" jelenet volt a Mako landolására, mindíg más háttérrel. Nuku változatosság. Ehez képest a Kodiak minden küldetésre máshogy érkezik meg, vagy hogy is mondjam, el se hiszem, hogy ilyenen vitatkozok...
Szó mi szó, a második rész ingame és elõre renderelt videók, animációk és párbeszédek terén messze-messze lekörözi az elsõ részt.

"Gyaloglas mint lehetoseg =me2, van 3m2 bejarhato terep. Beraktak egy dobozba. Az asari bolygo "hattere" jo lett de ennel tobbet nem kapsz, kulso helyszinek nincsenek."

Hah! Kicsit nagyon túlzol, de sebaj. Nagyon is szépen és jól megvannak csinálva a helyszínek, sokkal, sokkal, sokkal szebben, mint az elsõ részben, és sokkal több helyszínt látogathatsz meg. Sokkal többet. Az elsõ részben éppenhogy a szegényesen kidolgozott Citadel, a kicsinke Noveriai kikötõ, a Feros kolónia, Virmire és Ilos voltak egyedi helyszínek, és ezek is csak azért voltak nagyok, mert nagy, üres, unalmas "köztes" terekkel voltak elválasztva a térkép egyes részei, amit a Makóra bíztak. A mellékküldetéseket már nem is említem, mert azokra volt 3 helyszín, amik ilyen sanbox bolygókon voltak találomra "elrejtve" (kijelölve a térképen, ez volt a nagy felfedezés...), a barlang, a földalatti bázis meg a föld fölötti bázis. Ennyi. A második részben ehez képest van egy Citadel, egy Omega, egy Illium, egy kis Tuchanka, és ha már hozzászámoljuk a küldetéseket is, akkor a Collector hajó, a Collector bázis, Freedom's Progress, Horizon, az összes N7 küldetés egyedi térkép, helyszín, és még sorolhatnám... Ha komolyan megnézed és összehasonlítod a két játékot, akkor rájösz, hogy a második részben sokkal nagyobb a gyakorlatilag bejárható terület. Az elsõ rész csak egy rohadt olcsó illúziót adott a kopár, förtelmes Terep2 bolygókkal (a háttér meg az ég az azért mindegyiken jól nézett ki!).

"Eppen erre kene legalabb normalis atvezeto, hiaba a fullos elo hatter ha mindenhol falak meg sziklak vannak. Nem kell mindehol, de a meglevonel azert joval tobb. Mikor a felhokarcolo tetejen szet lehetett vegre nezni..."

A játék teli volt átvezetõkkel, dinamikus dialógusokkal, stb. Nem értem, ezen a téren mit hiányolsz, bocs, de ez egyszerûen nevetséges, ha azt vesszük, hogy az elsõ részben gyakorlatilag alig volt épkézláb átvezetõ videó, szinte minden totál statikus volt.

"Epp az volt a MAKO-zas lenyege h resze a tortenetnek, inkabb kovettek a te logikad es kilottek az egeszet, mintha egy filmbol kvagnal fel orat meg 2 karaktert."

A Makózás annyira volt része a történetnek, mint a második részben a Kodiak. Annyira volt jó, hogy a fõküldetéseken (amik természetesen úgy voltak megtervezve, hogy használni kelljen) A és B pont között közlekedtél (na jó, az Ilosi finále az kivétel, de mint tudjuk, a kivétel erõsíti a szabályt). Szóval csak egy egyszerû jármû volt, semmi több. Egyébként meg nem az én logikám követték, hanem a játékosok többségének reakcióit, javaslatait, továbbá a határidõt, a pénzügyi keretet, és még pár gazdasági szempontot, amibe nemhiszem, hogy belefért volna ME1 mennyiségû "nagy" területen bejárható bolygó ME2 kidolgozottsággal.

robotnyk
2008ig az ilyen játékelemeket úgy hívták, "nem elég jó, dobjuk ki"
2009 óta úgy hívják, DLC.
Calver
Hammerhead DLC kipörgetve, hát... ez így kevés, volt közte egy igazán hangulatos küldetés (hóvihar), a többi erõsen meh.
pedig simán lehetett volna jó mókát kihozni belõle - pl Grunt felvételi küldetése elé berakni egy olyan mókát, h Hammerhead-del landolsz, és még mielõtt odaérnél, ahol alapjátékban kezdõdik a küldetés, végig kell irtanod magad egy rakás morcos Krogan-on. szóval röviden és tömören extra küldetések helyett legalább félig-meddig bele kellett volna integrálni az alapjátékba, és mindjárt szórakoztatóbb lett volna.

"The trees move. Do you not see it?"

A MAKO-zas, liftezes, ki-be dokkolos videok mind szerves reszei kell hogy legyenek a jateknak, ettol ME nem Gears of War.

Az hogy a MAKo bicikli vagy szeker nem izgat csak legyen minimalisan hiteles es epitsenek ra.
Mellekkuldeteseslandolosvideo= mutatnak vkit aki cigizik, aztan mar loni kell
hat a MAKO-s videok in-game modon voltak megoldva par dinamikus kameraallasbol es nem onmagaban kell nezni, utana szet lehetett nezni.

A masodik reszben se valtozatosabb, lehet szebb, de filmes szemmel legalabb annyira nulla, nem latsz semmit csak h ott egy hajo es eppen foldeter 3 mp.. a foszal videoi az egyben is jobbak voltak, ne keverd ide..

Gyaloglas mint lehetoseg =me2, van 3m2 bejarhato terep. Beraktak egy dobozba. Az asari bolygo "hattere" jo lett de ennel tobbet nem kapsz, kulso helyszinek nincsenek.
Eppen erre kene legalabb normalis atvezeto, hiaba a fullos elo hatter ha mindenhol falak meg sziklak vannak. Nem kell mindehol, de a meglevonel azert joval tobb. Mikor a felhokarcolo tetejen szet lehetett vegre nezni...

Epp az volt a MAKO-zas lenyege h resze a tortenetnek, inkabb kovettek a te logikad es kilottek az egeszet, mintha egy filmbol kvagnal fel orat meg 2 karaktert.
Egyetértek, a pálya dizájn, irányíthatóság és maga a Hammerhead nekem is nagyon bejön, csak a szokásos, "lehetne több és hosszabb küldetés"... Ami majd lehet hogy jön is...

Namost, a bolygót döntõ többségén (95%+) a Makó abszolút nélkülözhetõ. Éppen hogy Noverián kellett a Cold Hazzard miatt, meg egy-két másik bolygón, de a többségükön tényleg csak arra volt jó, hogy ne kelljen gyalog menni, ráadásul fele XP-t kaptál a Makóval való gyilokért.
A fõküldiken nem volt rossz vagy fölösleges a Makó, mert azokat eleve úgy tervezték meg, hogy használni kelljen (nyilván anélkül is megcsinálhatták volna).
Apropó, átvezetõ videók a landolásról. A Makózásnál milyenek voltak? Na? Ugyan az az egy, csak más-más bolygón. A második részben azért jóval változatosabb, és szinte minden mellékküldetésnél más jelenet van, nem beszélve a lojalitás vagy fõküldikrõl.

kovezzetek meg, de nekem eddig bejon, keves meg minden, de sztem jol nez ki, bejon a hover feeling szem eleg jol iranyithato...
sztem szep es tetszik ez a cerberus design -.-

de a mako utege akkor is 100szor jobb volt mint ez a fostalicska raketa ami ezen van 😄 azzal belottel 3 geth koze azok 4 fele repultek 😄

anti hero

Fenrir
Az a baj az ilyen dlc-kel, hogy bár viszonylag sok munkaidõt kell belefektetni, de játékidõben alig tükrözõdik. Jobb lenne inkább visszatérni a kiegészítõkhöz amik még 5-10 óra játékidõt biztosítanak.

A halál csupán a kezdet...

Ingyenes. Nem fogsz károsulni, ha kipróbálod.

Nem mondanám, hogy az ûrbõl... Inkább a felsõ légkörbõl, de külömben is, a Kodiak képes az ûrben repülni, szóval minek lejjebb menni, ha nem muszáj? A Hammerhead meg nem tud, szóval ott meg muszáj.

Ebben egyetértünk. A koncepció remek volt, de a megvalósítás az szörnyû. Szerintem is a kettõ közé kell belõni a harmadik részt, és jó lesz. A Makós részt a bolygókkal együtt azért vágták ki szerintem, mert csomó erõt, pénzt felemésztett volna, és a játékosok az elsõ rész után 80%-ban megegyeztek abban, hogy nem volt jó az egész. Ezért megpróbáltak mást. Most meg ellenkezõje van. De szerintem sokaknak csak az hiányzik, hogy újra játszák az elsõ részt.
Nemhiszem, hogy sok esély van arra, hogy valami elsõ részhez hasonló "felfedezhetõ" térképet kapunk, mert mint írtam, ahoz, hogy sok ilyen bolygót jól kidolgozzanak, rengeteg energia és idõ kellene. Én személy szerint az mellett vagyok, hogy több és hosszabb, történethez kapcsolódó, jól kidolgozott környezetben játszódó küldetést adjanak.
Nekem nem hiányzik a Makós szenvedés, és az igaz, hogy a bolygó szkennelés is unalmas volt, még mindíg jóval kevesebb idõt emésztett fel, és egyáltalán nem volt idegesítõ számomra, ráadásul ha úgy vesszük, kötelezõ se volt, és sokat nem is kellett csinálni. Szóval inkább szkenn, ha már a kettõ közül kell választani, ha meg nem kell, akkor egyik se, vagy egy középút a kettõ közt. Mondjuk nagyon össze se lehet hasonlítani a kettõt.
Ha ehez a Hammerheadhez jönnek további, hosszabb missziók, én már elégedett leszek.

Az meg hogy meg az embergyulolo 4szemuek is Zippo gyujtoval szivjak a cigit, sztem EPIC FAIL
Egyebkent a MAKO-zas mint olyan elegge integralva volt...
A hoviharban azzal kell atmenni a masik bazisra, mert massal nem lehet, Ilos-on Joker megmutathatta mekkora asz, hogy 2 macska koze belovi a gepet, ezzel kellett beszaguldani a Cicadellbe, Liaraért is ezzel mesz.. ha mar terepezest kivettek akkor legalabb lettek volna hosszabb egyedibb videok a leszallasrol, ahol latunk is vmit nem csak a gepet
enlightened
Tényleg ennyire szar az új DLC, akkor le se szedem:S, nem akarom a hajamat tépni.

De a Kodiak az az urbol megy ezt meg 50 meterrol lovik mint a MAKO-t
Egyébként EDI, ha jól emlékszem, annyit mond, hogy mivel az SR-2 kétszer nagyobb az SR-1-nél, ezért nem tud minden bolygó felszínén landolni, erre használják a Kodiakot, vagy ez esetben a Hammerheadet.

Hat fel lehet igy is fogni a dolgokat, de ezen az uton oda jut az ember h egy 3 eves fejlettsegi szintjenek megfelelo osszehordott jatekot kap, csak nezd meg a 2 "kreativ" pluszt nyujto reszt kivettek a 2-bol, az egyik a MAKO-zas a masik a lift, helyette van 3mp-es "atvezeto-video", meg "kulonleges" toltokepernyok...

Sztem mind2 jott tett a jateknak, a liftek nagyreszet ki lehetett kerulni a "gyorstaxikkal", a MAKO is rendben volt a fo reszeken mindenkepp, csak a mellekkuldetesekbol joõar lett olyan amilyen..

A problema ott van, hogy a koncepcio jo volt, csak a kivitelezes lehetett volna nehol profibb, de inkabb koncepciot valtottak pedig nem azzal volt a gond.. ahelyett hogy a bejarhato viszonylag nagy ter minosegi is legyen inkabb mindenbol lefaragtak beszukult minden

remelem a 3-ra osszeszedik magukat es a 2 koze lovik be a cuccot...

Nem eléggé hiteles. De mitõl kell hitelesebbnek lennie? A Makótól? Mond már meg nekem, abba mi volt a reális.

Ááá, már látom, nem bírtam ki, és megint eleresztettem tarthatalan Makó gyûlöletem. Elõre bocsánatot kérek mindenkitõl, de egyszerûen annyira megviselt... Annyi idõmet elpocsékoltam Makózásra, ami ráaásul annyira szar volt, hogy leírhatatlan.

<#unalmas><#falbav>

Liftezést ki emlegetett? A Makózás meg, mint írtam, a véleményem szerint úgy volt szar, egy az egyben, ahogy volt. Nemtudom, hogy te mikor játszottad utoljára az elsõ részt, de ha annyira rendben volt, azt ajánlom, próbáld ki újra.

Ajánlani tudom pl.: a Nodacrux, Eletania bolygókat, nagyon jó példája a "játékba való integrálás megpróbálásának", ami egyáltalán nem sikerült. A Hammerhead meg se próbálja ezt, sajnos. Vannak "szép" bolygók, ahol kevésbé recés, hegyes, járhatatlan a terep, meg a textúrák ismétlõdése se olyan feltûnõ, mint pl.: a Holt vagy Nonuel, de kb. ennyi. Erre még rátesz egy lapáttal az is, hogy sajnos a Makó valamiért abnormálisan irányítható, hülyén reagál a bukkanókra meg a terepakadályokra.

De tudod mi a rohadt nagy, legyõzhetetlen elõnye a Hammerheadnek a Makóhoz képest? Hogy nem kötelezõ, és nem kell vele szenvedni, ha már irányíthatóságról vagy tereprõl van szó. Meg akkor mondjuk azt is, hogy ingyenes...

Az Alternate Appearance Pack DLC is ott lebeg már abban az öbölben 😄

Mer ez a mostani koxos vadaszgep tok hiteles fizikabol😊
Az mondjuk jó küldi volt, mert annyira nem volt szar a terep, nagy egyenes "alföldek" meg hatalmas fennsíkok. Az egyhangú felszín is illet, jól is jött a kidolgozatlanság. Szép látvány volt. Viszont ilyen jól kidolgozott, helyszínbõl össze-vissza ha 2-3 volt, nem számítva a fõ küldetéseket. A bolygók többsége (pl.: Eletania) annyira kifejezhetetlenül szar, hogy az valami fenomenális. Egyszerûen nem lehet hol vezetni, mert csupa szakadék-emelkedõ-hegység az egész pálya. A nyersanyag lelõ helyek is lehetelen helyeken vannak. Semmi járható út. A Makó is úgy viselkedik, mint egy játékautó. A felszíni textúrák kidolgozotlansága és ismétlõdése már igazán szóra se érdemes. Igazából az egész dolog szóra se érdemes. Tegnap elõtt voltam utoljára Makózni, éppen Nodacruxon csináltam egy küldetést. Vagyis csak akartam csinálni, mert a terep annyira kibaszott idegesítõ, ronda meg stb. volt, hogy majdnem szartam az egészre, de minden mellékküldit meg akartam csinálni, szóval muszáj volt. Makó? Inkább hagyjuk.

Ez a Hammerhead DLC se valami nagy eresztés, sokkal többet vártam, viszont nálam a Makót nem nehéz felülmúlni. Na, de hagyjuk... Ne feszegessük, mert még a végén megjelen Jedi és Gfreak, és megkapom a magamét. 😊

Kopiati
Az a bosszantó, hogy teljesen hiteltelennek tûnik ez a járgány a Mass Effectbe... lebeg és cseszett széles... páncélzat szinte nuku... meg törés álló...kiszállás nincs... szerencsére ingyen van....XD

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Nemtom mi koze a bazisok kidolgozasanak a MAKO-hoz lol😊
A MAKOT-t legalabb probaltak a jatekba integralni, a folyamatossa tenni az eseményeket, mint a lift is pl, csak a kidolgozas egy resze volt szar, nem a MAKO-zas, vagy a liftezes.
Ez az ujszulott ugy viszonyul a MAKO-hoz, mint az ME2 az 1-hez, legkevesbe szol a Mass Effect-rol, csak a porgos rambozas a lenyeg...
Tiszta Sonic az egesz😊
JethroHUN
Jaj hagyjad már magad, amikor réges rég megjelent az ME1 ott nyáladzottál és csillogó szemekkel nézted a képernyõt amikor elõször száltál le a Holdra. <#mf1>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Szerintem ideje leülni, és kipróbálni a Makózást. Meg fogsz lepõdni, hogy mennyire szar, ezek után már szinte játszhatatlan, idõhúzás, ronda, stb. Véleményem szerint.

Tudod mit, Bioware? Inkább ne legyenek jármûvek! Legyen több dialógus, több N7 misszió, és tökre megvagyok a jármûvek nélkül!

Info?

Kááár...<#pardon1> Letöltöttem, de nem erre számítottam. Felemás érzésem van. Csalódott vagyok, mert a küldetések rövidek lettek (kb. mint a makós missziók, csak most nem kell a hegyekkel szenvedni... várjunk csak... akkor lehet, hogy hosszabbak is!), meg nagyon nem is érdekesek, mármint a nyersanyag fölötti lebegés meg gyûjtés. Viszont az irányítás és a pálya kidolgozottsága szerintem szuper lett. Remélem még jönnek hozzá küldetések, és ez csak amolyan bemutató vagy bevezetõ. Azért nem volt annyira rossz, szerintem még így is felülmúlja a ...

ui.: pont tegnap importáltam egy új karaktert, mert befejeztem az elsõ részt, újra. Most nem azért, hogy itt ellentmondjak, mert szerintem se nem a legjobb ez az új DLC, ahogy eddig kipróbáltam, de a Makó... Jobb, ha ahoz a fertelemhez semmit nem hasonlítunk. Friss tapasztalat és a sokk beszél belõlem. Az annyira sz*r egyszerûen... azok a hegyek... az a kezelhetõség... azok a textúrák... azok a bázisok... Tudom, hogy régi sebeket feszegetek, nem akarom elindítani a vitát, csak megjegyeztem, hogy véleményem szerint...

A töltési idõim megsokszorozódtak (nagyon) a DLC telepítésével. Másnak?

faszomat izgattok najo elkezdem en is tolteni 😄

anti hero

PeeTeR
ja hat pont ez az hogy en szepen beallitottam mindent. mas jateknal pedig szepen kiirja hogy mi micsoda pl tutorial -nal az elejen, de azokkal a gombokkal amiket beallitottam. itt meg a default -ot tolja 😄DD

pornhub - the world's biggest archive of nothing.

A Firewalker befutott a Kalóz-öbölbe 😄

na jó, én a második pálya közepére meguntam. ez harmatgyenge, és abszolút nem hiányzott a játékba.

Kopiati
Az irányításnál az eredetit állítsátok vissza aztán menni fog, nálam is ez volt... pedig nem babráltam az irányítást....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

PeeTeR
en mar eleve attol a falnak megyek az egesz mass effect 2 -ben hogy nincs egy read cfg script, hogy amikor leirja tippnek melyik gombot nyomd meg, ne az alapot irja be hanem azt amit te magadnak allitottal be.. ez ugy bassza a szememet hogy hihetetlen 😄

pornhub - the world's biggest archive of nothing.

Fenrir
Amúgy a Hammerhead-ben ülve tök hülyeségeket ír a játék, az "E" gombra ugrik és a "V"-re pedig gyûjti az adatokat. Nekem Bal-Shift-et és Jobb egérgombot írt (rosszul), de egyik sem mûködött pedig soha nem változtattam meg a kiosztását a billentyûzetemnek.

A halál csupán a kezdet...

Most egy kicsit takarékra vehetné magát a Bioware, mert nem gyõzöm végignyomni a játékaikat. DA:Awekening, most Firewalker, április 6-án Kasumi-Stolen Memories. Hónapok óta csak az õ cuccaikkal nyomulok, de most kezdek lemaradni szabadidõ hiányában.

Kopiati
Hát a lövéseket szinte alig bírja, és ami a legbosszantóbb nem lehet menteni küldetés közben az elsõben nem próbáltam... de a másodikon nem sikerült sehol sem menteni... aztán a végén kicsináltak, de nem volt kedvem nekiugrani harmadjára, majd máskor. A fegyver hatásfoka kb p**a füst. Szerintem a Bioware-nek nem kéne jármûves részt fejlesztenie.. tudtommal a Dragon Age-ben sem volt személyi szekér...XD Mindent összevetve eddig a Mékó jobbnak tûnik pedig azt de utáltam, a játék végére..😊

balee4
Aha tölthetõ a Firewalker, automatikusan hozzáadja a profilhoz. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Btw nem ugy volt, hogy az sr2 nem tud "leszallni" mert mar tul nagy...

hammer-lvl-2:
http://www.youtube.com/watch?v=ABYqSG6Yzgg&NR=1
"Are you fucking kidding me. I wasn't expecting the missions to be an hour or anything but this is fucking crazy. They get our hopes up with this free DLC, but everything they put out yet is so small and minor( a weapon here and a visor there) that it's total bullshit. All of this shit should have been in the final version of the game and if this is all your going to do for dlc just skip it and put your efforts into releasing Mass Effect 3 a little sooner."

Van benne vmi😊
Tessék MAKO-gyûlölõk MUHahahHAhahHahHa ...LOL 😊

http://www.youtube.com/watch?v=iu76ofHYX1w&feature=related