19778
-
#10455 szerintem valamit elbasztak. -
#10454 mondjuk ez vicces mert ugye DLC-t is tesztelni kell, és nehéz elhinni hogy nincs egy 64 bites oprendszerrel ellátott tesztgépük. -
sanya200 #10453 Mi az hogy nem fut x64-es rendszeren ez egy nagy SZAR érdekes akkor az alapjáték meg a többi dlc meg megy ilyen rendszeren ez meg nem?Most akkor hogy van ez? -
#10452 ha jol láttam a forumon 64 bites op rendszereket nem szereti a DLC, de lehet hogy csak a win7-et. Szopás mert nekem is az van:( -
sanya200 #10451 Mike te hol vetted meg vagy hogyan elvileg nem is lehet itthon megvenni vagy most mivan?Neked mit ír ki?Vicc az egész komolyan mondom még ha rossz is lenne a link amit adtatok akkor mike-nak mér nem megy ő megvette. -
#10450 nekem sem telepít, pedig angol verzió van.
bioware fórumon írják, h x64-es oprendszeren nem fut. -
Kindred Blades #10449 Angollal is baj van, mások is jelezték a fórumon.
Chris egyelőre azt reagálta, hogy már dolgoznak a problémán.
(illetve még keresik, hogy mi is okozza, az investigate kifejezésbe sok minden belefér) -
KP27 #10448 meg se nyikkan a telepítő... -
sanya200 #10447 Most akkor lehet az van hogy valami van a magyar verzióba egy piti kis fájl amit ellenőriz hogy hol lett megvéve vagy mi?Akkor leszedem a sima angol verziót ami nem eredeti. -
sanya200 #10446 Ne szopassatok nekem lejött de azt írja hogy nem kompatibilis a windows ezen verziójával?
Mike neked megy akkor ezek szerint most akkor szar a link vagy mi a halál?
Windows 7 X64-em van de kizárt hogy ez gond lenne mert eddig a többi meg ment. -
mike01010101 #10445 Nem indul el a telepito, pedig ugy emlexem az angol verziora tettem fel a magyaritast. -
mike01010101 #10444 Megvettem, 800 pont volt, most toltom
-
#10443 nem jó, a file nem teljes. "still uploading"
:-/ -
sanya200 #10442 Csak nehogy csalódás legyen a vége,messze álljon tőlem hogy rosszat akarjak de szerintem ez se lesz 2h-nál több, persze attól még leszedem nem bírnám ki hogy nem amekkora fan vagyok,csak nem akarok csalódni. -
érzem, ahogy az EA szerverei zokognak, ahogy a fél világ nekiesett leszedni a rég várt DLC-t -
sanya200 #10440 Má töltöm is ha lejött megmondom megy-e. -
#10439 http://static.cdn.ea.com/bioware/u/f/eagames/bioware/masseffect2/ME2_DLC/ME2_ShadowBroker.exe
végre! -
Kindred Blades #10438 Csak tovább tart a feltöltés a szerverekre, mint gondolták, hat körül azt mondták, még nyolcvan perc.
Addig megvenni nem biztos, hogy érdemes.
Bár utána meg lehet, hogy le lesz terhelve az oldal.
Fene se tudja, mi a jó. :)
+1: Angol nyelvre átírt magyar dobozos verzióval remekül mennek az angol nyelvű DLC-k, gondolom, ez sem lesz kivétel. -
sanya200 #10437 bioware oldalán még nincs kint. -
KP27 #10436 Na ahogy hallom, már meg lehet venni a dlc-t, csak még linket nem kaptak az emberek :D -
KP27 #10435 http://tlj.sytes.net/me2.zip
angol fájlok a magyarhoz. -
KP27 #10434 Akkor ne töltsd le. lehet fel se települ a magyarra :D
bár egy dolgot kifelejtettem, angolosítani lehet a magyar verziót. úgy talán működhet :D -
sanya200 #10433 Meg lesz az hidd el én ahol torrenten fent vagyok be szokták linkelni a me2 fórumba a telepítőt, a bioware oldaláról és én is onnan szedem le az hogy torrentről nem lehet ezt nem érinti csak elég a link és kész majd ha linkelik akkor bedobom ide is okés.
Ja akinek magyar verzió van könnyen át tudja variállni angolra csak megnyitjátok a me2/data könyvtárt és ott az sku.ini fájlt és a TextLanguage=HUN-t átírni TextLanguage=INT-re kipróbáltam működik angol lett az egész játék pedig az eredeti van felrakva.Ezek szerint benne van a felirat csak kicsit meg kell piszkálni, a mentések is működnek azt is próbáltam.
-
mzoli7 #10432 A kurva életbe!! Nem lehet a DLC-t letölteni mert torrent razzia vanhttp://www.origo.hu/techbazis/internet/20100907-fel-europara-kiterjedo-warezrazzia-zajlott.html -
#10431 Aha... megvettem a dobozosat és töltsem le az angolt?! persze... -
#10430 Most olvasom megint azt a szöveget lentebb. Nem kicsit nagy baromságot írt a csávó. Nem hiszem h lettek volna technikai okai, érdekes az eddig össze dlc, volt magyarul. Ez inkább a lustaság, vagyis inkább "a szarjuk le" kategória. Most mit csináljak a rohadt biopontokkal? egyem meg? akkor minek árulják MO-n ha nem használhatod fel... ezt nem értem -
sanya200 #10429 persze le lehet kapni de most megint szedjek le 8-10gb-ot:( -
sanya200 #10428 Egyébként erről nem a bioware tehet szerintem hanem a nagy és okos ea mivel ők forgalmazzák ők mondják meg mikorra legyen kész...stb, mivel itthon meg ebben a régióban nem adtak el annyi dlc-t mint szerettek volna ezért gondolták mi a ráknak költsenek a fordításra ha meg se veszik az már más tészta hogy mondjuk eddig én se vettem bevallom de ezt már megvettem volna mert ez ad is valamit a játékhoz meg a sztorihoz nem csak festett páncélokat meg szir-szar küldetéseket amiben 0 szerepjáték van. -
KP27 #10427 akinek eredeti a játéka, az electronic arts downloaderbe beregisztrálhatja a kulcsát és letölthet egy digitális verziót is. Abban elvileg van angol nyelv is, és felmegy rá a DLC. -
#10426 tanulság: nem szabad magyar szart venni, olcsóbb is külföldről. -
#10425 Hát de komolyan.. mehetnek a fenébe köszi bioware... a DAO Witch Hunt se magyar.. akkor ne adják ki magyarul.. ha a jövőben arra is lusták, h a pénzünkért magyar legyen a dlc, hogy legalább passzoljon a játékhoz.. mert eszméletlenül rossz, h végig tolod pl a DAO magyarul aztán meg a dlcben menjél angolul.. +még a cuccaid is eltűnnek, mert ugye azoknak magyar a neve... grat bioware -
sanya200 #10424 Hát csak nem lesz 2h bebaszna mikor ennyit elkérnek érte meg a mérete is nagyobb a többinél. -
Hoz_Hun #10423 Azt írják DLC játékidelye kb 2 óra. -
Kimi23 #10422 Ha az angol működik, nekem úgy is jó. Persze nem én leszek az első, aki kipróbálja:) -
Hoz_Hun #10421 Angolul, ha minden igaz te is felrakhatod. De azért várj még vele, mit írnak mások. -
Kimi23 #10420 Őszintén szólva, hogy az Xbox-al mizujs, azt én passzolom. Nekem magyar PC verzióm van, és ez a DLC nagyon érdekelt volna... Eddig beszereztem mindet, de úgy tűnik ez kimarad. -
#10419 ez így van -
Hoz_Hun #10418 Elméletileg Xboxon elérehtő lesz, mert az angol. -
Hoz_Hun #10417 "Michael Gamble wrote...
I wanted to give a bit more insight into the Polish, Czech and Hungarian builds for our fans.
Believe me, we tried to make it work for these languages. DA was able to release English DLC for these localized versions of the game, but that isn't the case for us. On the Mass Effect side, it isn't as simple. By allowing the players of these versions to use the English DLC, there would be large scale changes to the main-game player experience. We didn't want to sacrifice the quality of the main game, and tried to work around this in various ways. In the end, unfortunately, we were unable to come to a solution which allowed us to release this content in these territories and keep the same level of quality from the main game.
I'd like to personally apologize to anyone in these regions who are dissapointed, and please know that it wasn't an easy decision to make." -
Hoz_Hun #10416 De Xboxon és UK-hoz tartozom. Akkor mi van? Vagy a LIVE nem jó? Na majd ha hazaértem kiderül.