19778
-
#10495 Egyébként eredeti játékkal működik letöltött/warez DLC??? -
Hoz_Hun #10494 Köszönet érte, hogy másoknak is elérhetővé és érthetővé tetted (tettétek). :)
Javaslom mindenkinek, hogy olvassa el. Egyrészt mert jó, másrészt - mint írtam - kapcsolódik az új DLC-hez. -
sanya200 #10493 Igaz csak az ötlet volt az enyém a dícséret mike01010101-nek jár. -
#10492 Hát igen, a magyar nyelv hiánya, elég nagy elbaszás, nézd meg nem is megy a magyar gépeden, magyar windowssal... -
sanya200 #10491 Engem meg kihagytatok az én ötletem volt tessék visszalapozni:) -
sanya200 #10490 http://www.mammutmail.com/?action=download&sid=256bef740bc5e9d35a0741615b46f6fd -
sanya200 #10489 Jó persze nem belőlünk élnek meg az biztos de ha már kiadták egyszer magyarul akkor mér kell kicseszni a néppel így, olyan minta megnéznél egy filmet a moziba úgy hogy fele szinkronos fele meg pl orosz. -
#10488 Tessen parancsolni!:) -
Hoz_Hun #10487 Nekem az (is) csak angolul van meg. -
Hoz_Hun #10486 A vicc az, hogy szegény BioWare-nek kell magyarázkodni a EA hülyeségei miatt. -
#10485 hmmm-hmmm... meh, lezúzom még Jack küldetését, úgysem olyan hosszú, aztán már helyben leszek
képregényt részeit be tudja valaki linkelni? azt hiszem csak negyedik rész hiányzik, de nem ártana azt sem végigolvasni Shadow Broker DLC előtt -
Hoz_Hun #10484 Az EA az sem így sem úgy nem rinyál. Szerintem azt se nagyon tudják, hogy a Magyarok egy étel, egy faj vagy egy ország. Nem jelentünk nekik bevételt. Ráadásul az összes XBoxos (LIVE) külföldön van regisztrálva, mert nálunk nics hivatalosan. Én pl UK-hoz tartozom. Németül tudók gondolom a németehez regisztrálnak és így tovább. -
sanya200 #10483 Hát jah nem csak velünk basztak ki hanem, de akkor nem rinyált az ea mikor egy csomóan megvették az alapjátékot mert biztos nem 10 ember vette meg itthon.Nem véletlenül kellett a cdgalaxisnak is utánrendelni a CE változatból. -
#10482 romániába is sokan át járnak mert olcsobb a kaja de ott lako rokonom fizetése soförként 40000-50000 Ft-nak felel meg amit maszek autoszereléssel egészit ki. sorry a sok offolásért ezzel befelyezem:) -
Hoz_Hun #10481 Az egyik új Achivement azért jár ha insane fokozaton tolom végig. Neki is esek a katona női Shepardommal (azért vannak benne durva részek). :) -
Hoz_Hun #10480 Nam csak a Magyarokat szivatják. Lengyelek, Szlovákok meg a Csehek szintén nem kaptak fordítást, csak angol van nekik is.
Én ennyiből szerencsés vagyok, hogy eleve angolul játszom és nem okoz problémát a megértése. -
sanya200 #10479 Hát azt nem mondom de a kaja olcsóbb pl nem véletlenül járnak át sokan,de mindegy nem ez a lényeg nem csak mi vagyunk ilyenek hogy nem vesszük meg mert megvettem volna én is ha lenne rá de nem volt ez van. -
Kindred Blades #10478 Remek ötlet, neki is esek, kösz. :) -
sanya200 #10477 Hát ha ki is javítják valószínű hogy le kell szedni még egyszer de mind1 úgyis fent leszek még elég sokáig majd meglássuk. -
#10476 haha mert szlovákiába szerinted kolbászbol van a kerités? Felvidéki ismerösömet mindjárt ideküldöm biztos jot mosolyogna:) -
Hoz_Hun #10475 Amíg vársz olvasd el a képregényt, mert nagyon szorosan kapcsolódik ehhez a DLC-hez. -
sanya200 #10474 Hát ezzel csak az a gond hogy halvány lila... nem lesz mit mond liara mert nem tudok annyit angolul de már nagyon várom hogy végre kiadják normálisan vagy valamit kezdjenek vele.Persze a mi hibánk is mert nem vettük meg de ha meg is vettük volna akkor se lenne jobb mert nem csak Magyarországon nem lehet megvenni hanem a szomszédba se pedig ők jobban megengedhetik maguknak mint mi már nem azért. -
Kindred Blades #10473 Valaki már ránézett, a file maga a probléma forrása.
Dolgoznak a megoldáson.
Nekem eredeti, angol nyelvű verzió van (... telepítve, azt használom a magyar lemezzel, a másolásvédelem szerencsére ugyanaz), nem megy.
Akinek nem eredeti, annak sem.
De még a finn különkiadással, ahol Shepard egy hatalmas fóka, azzal sem.
Én addig megnézek egy filmet, nem fogom öt percenként frissíteni a fórumot, hogy vajon működik-e már. Előbb-utóbb rendbe teszik. -
Hoz_Hun #10472 Nem akarok spoilerezni, de érdemes legalább egyszer egy olyan karakterrek is végigvinni, aki Liarával romantikázott, mert van egy két extra "helyzet" meg párbeszéd is. Ezután kiprobálom egy olyan karakterrel, aki Talival már összefeküdt. Állítólag ehhez is van hozzáfűznivalója Liarának. -
Hoz_Hun #10471 Hát azért hajód az legyen, meg talán Illiumig is el kell jutnod már, hogy elkezd. De én pont egy olyan (Liarával romantikázó) karaktert választottam, aki játék közben van, szóval el lehet kezdeni közben. A párbeszédek alkalmazkodtak a helyzetemhez. -
sanya200 #10470 hát addig nem tudsz vele szerintem még nem találkozol liara-val az illiumon. -
#10469 meg tudod esetleg mondani, h el lehet-e kezdeni ha még a karakter viszonylag az elején tart? Liara-val románcoló karakterek közül csak egy Infiltrator-om van akivel végigvittem, meg egy Sentinel akivel még az első fejezetből hátra van Jack - de a Sentinel-t sokkal jobban szeretem, szóval inkább vele esnék neki -
Hoz_Hun #10468 Még új, szerintem holnapra vagy pár napon bellül lesz működö cucc PC-re is.... szerintem. Megéri rá várni. -
sanya200 #10467 Szal akkor te boxon toltad végig, mi meg szívjuk a...fogunkat mert senkinek se megy:( -
Hoz_Hun #10466 Na srácok most fejeztem, be. Tényleg csak két-, két és fél óra. Ettől függetlenül minden egyes creditet megért. Marha jó történetet írtak hozzá, nagyon intenzív az egész játék. Az "autós" üldözés Illiumon külön pirospont. Most kicsit olyan érzésem, van, mintha egy marha jó filmről jöttem volna ki a moziból. (Sajna gyerekek lefekvés előtt tévéznek egyet... hehe eddig nem engedtem oda őket... de utánna visszavetem magam).
Story önmagában fontos, szóval aki teheti ne hagyja ki, és jó ha ismeritek a képregényt. -
sanya200 #10465 Akkor szar verziót raktak fel ,vagy valamit nagyon elkúrtak ott a cégnél. -
#10464 "alap angol verzió van ami nem eredeti, és nem x64-es rendszere van"
pipa, pipa és pipa. nem megy. -
sanya200 #10463 Na majd talán holnap lehet valamelyik okos szar verziót rakott fel az oldalra a nagy kapkodásba. -
KP27 #10462 srácok. belenéztem a fileba, csak nullás bitekből áll az egész file. itt valamit nagyon elkúrt bioware :D :D :D -
sanya200 #10461 Egyre jobb lesz mivan senkinek se megy.Nincs valaki akinek alap angol verzió van ami nem eredeti, és nem x64-es rendszere van? -
#10460 Most cseszett nagyot csalódtam, már elnézést... -
Kimi23 #10459 Én meg sem tudom venni a honlapjukon...
"Sajnos ebben a régióban nem lesz hozzáférhető a „Lair of the Shadow Broker” tartalomcsomag. Az ebből fakadó kellemetlenségért elnézést kérünk."
Köszi Bioware. -
sanya200 #10458 Hát nagyon de az oldal se normális állandóan orosz nyelven van ahol a dlc-ket meg lehet venni.Jól beszopatták a népet mit ne mondjak először azzal hogy nem lesz magyarul,utána azzal hogy meg se lehet venni, most meg még az se mindegy milyen oprendszered van.Ezzel kb a játékosok 1/3-ával kitoltak mert sokan használják az x64-et főleg azok akiknek 4gb ramja van mert a sima többet nem kezel és abba a vga is beleszámít.haveromak sima win7 van 4gb ram meg egy 512mb 8800gt és csak 3.5gb ramot kezel. -
KP27 #10457 srácok, nekem 32bites xp van, és meg se röccen a telepítő. semmi hibaüzenet, csak egyszerűen kilép a program 1 másodperc alatt... -
#10456 Kellett nekik spórolni a kompatibilitáson, most ez lett a vége...no comment, amit megspóroltak azon, hogy nem fordították le (ami nem értem miért zárja ki a kompatibilitást is egyben...) azt most a fejükhöz kapják a világtól...ccc