19778
-
Kimi23 #10415 Az szívás... -
#10414 ez így van -
Kimi23 #10413 "New DLC won't be available in Poland, Czech, Slovakia and Hungary due to "technical issues".
Erről tud valaki valamit? -
mike01010101 #10412 Tegnap vettem 800 pontot a dlc-re, de most meg nem elerheto. 1-2 ora mulva remelem az lesz. -
Hoz_Hun #10411 Én Xboxos vagyok, de amennyire én tudom; teljesen igaz (PC-re). Itt biztos vannak páran akiknek meg is van így.
Persze a legújabb DLC-re még biztos várnod kell egy picit. -
Hoz_Hun #10410 Elméletileg kint van a DLC. 1.52 Gb
Nekem meg kell várnom míg melóból hazaérek, aztán töltöm. -
Quattro88 #10409 Hello!Most rendeltem meg a ME1-t meg a ME2-t,Egyébként már mind a két részt végigvittem,de úgy gondoltam ezeket meg kell venni eredetibe,most volt fizetés így gyorsan megrendeltem.Viszont a 2. részhez érdekelnének a dlc-k.Olvastam itt hogy valamilyen program segítségével működésre lehet bírni a dlc-ket úgy hogy nem veszem meg de letöltöm őket máshonnan.Ez menyire igaz? -
sanya200 #10408 belinkelnétek még egyszer az angol feliratot sehol se találom a hsz-t.
-
readswift #10407 Hát igen, tudják ezt ők is nefélj, nemhiába kölcsönöztek annyit borderlandsből a kettőbe : ))) Remélem folytatódik a trend, mer annyi síkon körözi a Borderlands az ME2-t is , hogy az valami félelmetes. -
mike01010101 #10406 Az elso kinkeservesen 1x nyomtam vegig (engem zavart a gyenge grafika, egysiku kornyezet, kidolgozatlan harcrendszer, egyforma fegyverek, attekinthetetlen inventory stb), csak story miatt fejeztem be.
A masodikat most jatszom 3-szor es nem unom.
-
#10405 Én eddig csak 2X... -
KP27 #10404 Én eddig 8x toltam végig. Valamint van 6 profilom, ahol kb 2/3nál vagyok. Ez 3-3 soldier és vanguard profil, különböző bónusz fegyverrel. De sok kedvem nincs folytatni egyiket sem. Kollektor hajóig még fun. De ezek a lojalitás küldetések rohadt unalmasak, és ott általában alábbhagy a lelkesedésem. -
#10403 eddig 9 végigjátszás, a 11 tervezettböl vegyesen játszva a kasztokat , mindenféle románc opcioval, paragonként , renegade-ként , férfi és nöi karakterrel egyaránt. Hiányzik még egy Liarához hü férfi karakter a sorbol, és egy nöi karakter aki Thane-el jön össze. -
sanya200 #10402 Hát én most játszom kb 12x-re de nem vagyok benne biztos a 10. után már nem számoltam.És mivel nem vagyok online ezért nem tudok rekordot dönteni, az elsőt kb 8x játszottam végig. -
Evoluti0N #10401 Akkor én mit mondjak? A ME1-t 4x vittem végig, a 2-t most játszom harmadszorra :). -
mzoli7 #10400 Úgy látszik le vagyok maradva én a ME2-t csak 6szor vittem végig. -
Hoz_Hun #10399 Uh, én épp most viszem végig 9-jére az ME2-t. Az elsőt viszont eddig pont 15-ször vittem végig (illetve egyszer elkezdtem egy biotikussal is, de azzal csak addig játszottam, míg meg nem lett az achivement hozzá). -
#10398 ME2 statisztikák
Valaki közületek megtudná dönteni a 28X végigjátszást? :D
nem semmi:) -
sanya200 #10397 Hát azért van egyébként az hogy valamikor fanok csinálnak rövidfilmeket, gondolok itt pl a half life escape from city17-re nem lett rossz sőt jó effectek vannak benne.De viszont az se jó ha csinálnak egy gagyi forgatókönyvet és mikor megjelenik a mozikba szerencsétlen játékosoknak a hajuk is égnek áll, gondolok itt pl a doom-ra ha már a játékból filemt témánál vagyunk mert az egy ultragagyi fos....stb semmi köze nem volt a játékhoz azon kívül hogy a marson játszódott meg a szörnyek kb úgy néztek ki mint a játékban.Szerintem ezért is szkeptikusak sokan ha erről a témáról van szó valljuk be kevés olyan film van amit játékból csináltak és az is szar lett, a far cry-t pl meg se néztem elég volt a rendező neve is hogy tudjam hogy nem hogy moziba megnézni de még letölteni se érdemes.
Amúgy volt egy ami tetszett a dead space-hez készült előzmény film igaz rajzolt volt de tetszett könnyebb volt megérteni a történetet de ott is volt egy-két apróbb eltérés a játék és a film között. -
#10396 fanoknak azért nagyon nehéz kedvezni - nem csak itt, máshol is - mert borzasztóan nagyok az elvárásaik, és ha egy kicsit is eltér valami attól, amit ők elképzeltek, akkor már hőzöngenek is. engem leginkább az zavarna, ha nagyon eltérnének egy-egy fontosabb játékban prezentált elemtől, legyen az akár cselekmény, helyszín vagy karakter. kisebb eltérések még beleférnek.
egyébként sztem nem sok mindentől kényszerülnének eltérni a filmben, hisz maga a játék is olyan, mint egy hatalmas film. meg kell találni azt a középutat, amivel 2,5 órába zanzásíthatják a dolgokat úgy, hogy a kecske és a káposzta is jól járjon. -
Richardix #10395 Attól még lehet kedvezni a fanoknak is. Olyan dolgokkal, apróságokkal, ami egy fannak mindenképp fel fog tűnni, és örülni fog neki, aki meg nem ismeri a játékot, az nem marad le semmiről. Ők max, ha a film hatására kipróbálják a játékot, akkor fognak hasonló élményt átélni. Érthető így ez? -
#10394 Hát valószínüleg nem 1-2 kisebb küldi lesz hanem egy eden-prime kezdésnek, bele a lecsóba, lassítás, és a fő küldetés helyszínek küzül 2, ilyen űr James Bondos utazós ( james is kb egy részben legalább öt országban jár...) annyi kb itt is belefér...(csak bolygóra gondolva) valószínüleg a csapattársak története is át lesz igazítva...fanboynak filmet készíteni azért hülyeség mert egy fanboynak semmi sem jó... pl kik sírtak legjobban a mass effect 2 re.... a fanboyok.... kik fognak sírni a mass effect 3 ra a fanboyok... és a filmre a fanboyok... a filmet nem a játékosoknak készítik hanem a moziba járó közönségnek. Úgy is olyan lesz amilyen lesz:D -
#10393 Valszeg olyan hosszú lesz, mint az Avatar. :D Pedig aztán annak se volt húde bonyolult története. Itt is valami hasonlót tudok elképzelni. Világ bemutatása, probléma felvetése, megoldáshoz vezető út ábrázolása (ugye ez a lényeg, hogy jól csinálják meg, történet ügyileg is, valszeg 1-2 kisebb "küldi" fér bele az időbe), aztán victory.
:D -
#10392 nem tudom miért írjátok le ennyire a filmet:/ sajnálom h mindenkinek ennyire negaítv előítélete van, mert egyáltalán nem biztos hogy ennyire rossz lesz mint amennyire ti lefestitek. szerintem az alapötletből nagyon jó filmet lehet csinálni, és a legtöbb dolgot össze lehet sűríteni kb 2ésfél órába. csak jól kell megcvsinálni és nem kell minden részletet beletenni, csak átsiklani felette, említésre méltatni. akit meg megfog a film és még nem játszott a játékkal az ha akar akk játszik vele és jobban megismeri ezt a játékot... -
#10391 Elsösorban egész biztos hogy nem a fanboyoknak készül, akik nagyköltségvetésü filmet csinálnak az a átlagnézöt célozák meg hogy minnél nyereségesebb legyen a film. -
Kindred Blades #10390 Elsősorban soha nem rajongóknak készül egy film, innen is ered az egész. Hanem ha úgy gondolják, hogy játékként ilyen népszerű lett az alapötlet, akkor talán filmként is elpasszolnak vele jó sok jegyet.
Feltételezik, hogy a kemény fanbázis úgyis elmegy megtekinteni, így nem őket akarják becsalni a moziba, hanem azokat, akik esetleg még nem is tudják, miről van szó.
Ezért lesz másabb. -
sanya200 #10389 Lol ez a kép..áh
Amúgy én is várom már a holnapot liara dlc oh jeah.
A filmmel kapcsolatban meg aki játszott vele az úgyis tudja miről van szó aki meg nem játszott vele az meg engem hidegen hagy,elsősorban úgyis a rajongóknak készül,legalábbis remélem.De ha azt nézzük ott az új star trek film aki előtte nem nézett sorozatot az nem biztos hogy tudja mit hogy miért,bár nem maradt hű teljesen a sorozathoz van benne állítólag egy-két dolog ami nem stimmel a sorozattal, hogy mi azt nem tudom annyira nem vagyok fan, megnéztem pár sorozatot de még nem mindet meg nem is jegyeztem meg minden apró hülyeséget benne. -
Prof William #10388 Sztem a politikai korrektség jegyében egy romantikus sztori lessz belőlle. Valahogy így...
-
Hoz_Hun #10387 Tényleg nekem is hiányzot belőle.
A játék folyamán párszor (tényleg csak egy két esetben), feljött az opció, hogy Spectre mivoltjára hivatkozik Shepard (pl kihagatási jelenet Thane-nel). Ezek akkor is feljönnek ha nem helyeznek vissza bennünket? Azaz igazság nálam minden karakter megmentette a tanácsot az egyben és így minden karimat viszahelyezték a Spectre státuszba. -
Kindred Blades #10386 A történet maga összesűríthető két órába, de az unvierzum nem, a játékosnak is kell egy jó pár óra, mire az egész világ összeáll.
Ez persze nem baj, ilyen adaptációknál természetes, mondjuk egy Prince of Persia-nál, ahol a homok keletkezése remekül ki lett agyalva, nem értettem, hogy az öt percben, látványos elemekkel összefoglalható eredetet miért nem tették közkinccsé.
A Mass Effect megint más.
A film jó lesz, ebben nem kételkedek, a készítők nem ma kezdték az ipart, csináltak már adaptációt, bár ez nem képregény, szerintem működni fog. Egy az egyben Mass Effect moziként viszont nem állja majd meg a helyét.
De hát ez van, nem csinálhatnak egy még másfél órás előzmény filmet, amelyben összefoglalják a világot. Ha az ember egy kicsit tud függetleníteni, akkor valószínűleg kap majd egy látványos, egyszerű, szórakoztató sci-fi akció mozit.
Aki nem tud függetleníteni, az inkább töprengjen el, meg akarja-e nézni, mert csalódásként élheti meg.
Tudom, a film még el sem készült, de én erre jutottam.
@10385
Finom! Végre látunk egy Spectre-t is, hiányoltam a második részből, az elsőben komoly jelentősége volt, a második részben viszont csak kétszer megemlítették. Én a játék előtte arra tippeltem, hogy egy Spectre is lesz a nyomunkban, elvégre két év kihagyás után felbukkanni, az nem szokványos, még egy olyan szervezet esetében is, amely tagjai csak a Tanácsnak jelentenek. -
Hoz_Hun #10385 Ha minden igaz lesz benne egy asari Spectre (Tela Vasir) is. -
Hoz_Hun #10384 Holnap jön a Liara DLC. :)
Az tuti nagyon jó lesz. -
sanya200 #10383 Csaj ne hogy az legyen belőle mint a halo-ból azzal is úgy volt hogy lesz még trailer is van jó hosszú de mégse csinálják.Pedig abból is fasza filmet lehetne csinálni. -
#10382 Egy Wow filmet eltudnék képzelni, de egy SC-t, hát ha elis készülne, szerintem biztos megbukna. egy ilyen filmet min. 250 millióból csinálnak. nem hiszem hogy lesz belőle:S -
#10381 Ja, Nolan,vagy Jackson se lenne rossz. -
#10380 Sztem az a fele csak vicc, ha masik normalis rendezot talalnak, akkor is megcsinaljak elobb-utobb. -
#10379 De csak ha Cameron rendezi, egyébként nem lesz SC film. -
#10378 Raadasul azt olvastam, Blizzard Starcaft-bol is szeretne majd filmet. Bar en drukkolok nekik, de nincsenek tul nagyelvarasaim az ilyen jatekadaptaciokkal szemben, maximum majd kellemesen csalodom. -
Hoz_Hun #10377 Akkor megérted mit érzek. Engem egy játék megfilmesítése se nagyon érdekelt, de a Mass Effect az szívügyem. Ráadásul emlékszem mikor a hivatalos forumon írták, mi harc ment hogy a BioWaretól legalább Casey Hudsont be tudják préselni a filmes gárdába (és kiharcolták – az azóta megnyírbált - beleszólási jogokat). -
#10376 Ne érts félre nekem is vannak kedvenc játékaim / Bloodlines, BG, Warhammer 40k-ás cuccok, stb/ amikböl én is csak min 4-5 órás filmet tudnék elképzelni de erre kicsi a realitás.
A Silent Hill is ilyen kedvencem és mikor fanboyként végigszenvedtem a filmet a végén már csak azt kivántam hogy el se készült volna pedig az még állitolag a jobbak közül való...