Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
Vki majd tapasztalatokat mondjon aki már kipróbálta 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

JethroHUN
Fent van vhol még a Firewalker? máshol mint a Cerberus network?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ja, ja, lehet tölteni!!

pedig nem adnak. ugyanaz lesz mint Zaed.

enlightened
Remélem majd Kasumihoz is adnak rendes beszélgetéseket, mert Zaeednél csak õ beszél és nem az igazi.

Kopiati
Én már töltöm.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

köszi a választ hát szomorú. még egy kérdés pl recon hoodot és terminus assaultot hogyan kapom meg azt valahogy meg lehet szerezni ha eredeti a gamma?
Azért igencsak hasukra süt a nap. Lusta banda. Na jó, nincs harag. Várjunk türelemmel.<#worship>

Azt nézzétek, hogy Amerikában mennyi most az idõ... Majd olyan amcsi idõ szerint 3-4-5 óra körül megkapjuk. Azaz lehet, hogy már csak holnap.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem. 😞

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hello valaki találkozott már az új kiegekel a cerberuson?
SZEG007
Sajna minden adatom elveszett a vinyomrol, igy a Mass Effect 2 warez verzioja is, ugyhogy szükségem lenne az angol feliratra, mivel az eredeti dvd-n csak magyar van, és csak a feliratért nem szedem le még1x, szoval ha valaki tudná az elküldhetné erre a cimre: [email protected]

Fenrir
Én már négyszer végigjátszottam, ez lesz az ötödik.

Simán megéri 2-3x végignyomni.

A halál csupán a kezdet...

enlightened
áhhh, de most hagyjam abba a gamet? Mert még nincs kasumi. Most nem akarom abbahagyni mert izgi, de ha végigtolom akkor meg kasumival ugysem tolom már végig mégegyszer.

makkandis
Tudtommal a ruhák meg a hammerhead holnap jön, Kasumi meg április 6-án.

\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"

JethroHUN
Akkor még várat magára az újra játszás, úgy akarom amikor már minden meg van ás full a gém.

HAMMERHEAD
😄

anti hero

kamu

A Kasumi DLC az Április elején jön. A ruhás DLC az holnap jön, a Hammerhead meg nemtudom, de talán az is, legalábbis március végét mondtak.

JethroHUN
Április eljére van kiírva jah, olstam vmi oldlon h lehet h holnap már kint lesz, pasz lehet h kamu

JethroHUN
Kasumi- Stolem Mermory (fizetõs)
Firewalker pack- 5 Hammerhead küldi+jármû természetesen (free)
Garrus, Jack, Thane új ruhák (160 biopont 1600ft kb)

balee4
Kasumi is holnap jön? Nem április elején?
Úgy tudom a Hammerhead jön holnap, meg a fizetõs cucc.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Fenrir
Plusz 3 új ruha, az is fizetõs dlc.

enlightened
Hi, milyen dlc-k jönnek holnap?
Kasumi?

cikasz
screenshot-ot csak valami külsõ progival lehet csinálni játék közben?

http://www.akciofigura.hu

A Cerberus Networkos Arc Projector DLC már elérhetõ itt-ott 😊 Igaz ez már 9-én megjelent. Nem rossz!

JethroHUN
Holnap jönnek a dlc-k <#gonosz1>YEeeah

Törölt felhasználó
És tényleg! Nekem ez a "-That never gets old,huh? -Nope" Ez a Boom de ada videóbol ugrott be elõsször😄(Discovery reklám)
Calver
lehet h olyan szövege is van, ezt mondja egyszer az tuti.

"The trees move. Do you not see it?"

Törölt felhasználó
Illetve "Nope", de a does it helyett irhattad volna hogy "Huh?"<#zavart1>
Törölt felhasználó
Yep<#nevetes1>
Calver
"That never gets old, does it?" <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Törölt felhasználó
Most viszem az egyet a renegád karakter miatt. Tanáccsal beszéltem egyszer telekomon és szétkapcsoltam õket. Erre a mostani következõ beszélgetést úgy kezték, hogy nem szeretik az ilyen szétkapcsolgatásokat. Erre válaszom: Upsz. Joker meg mondja is hogy adás vége, nagyon röhögtem😄:SAD:ASD:
Sound
Hátha érdekel valakit. Tud sok mindent, de ami lényeges, hogy tudsz maxolni paragon/renegade pontokat. A legjobb az hogy a rar csak egy Coalesced.ini-t tartalmaz, backupolod a régit, felrakod ezt, maxolod a kívánt reput, mentesz, és aktiválod régi Coal.ini-t.

http://dl.dropbox.com/u/2842728/Mass_Effect_2_Hacks.rar

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

penge96
ANYÁS!!! Ez marhajó!! 😄 Zseniális!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Fenrir
Miranda arca nagyon jól sikerült, könnyen felismerhetõ 😊

Láttam több ilyen képet, de ott nem sikerült annyira jól az arca.

Ilyen is már régen volt:

<#idiota><#nevetes1>

Ehez mit szóltok?

<#wow1><#merges2><#worship><#eljen>

Hihetetlen jó zenéje van a második résznek! <#worship>

Fenrir
Elég sok döntésed az 1-ben kihat a 2-re, érdemes mindenképpen elõtte az 1-et végigjátszani.

Hogy kötõdik-e az egyhez? <#nevetes1>

A történet szempontjából kötelezõ! <#nezze><#papakacsint>

CroftManor
hát igen de am én xboxon tolom, itt fontos gondolom a gyors kamera kezelés, ami pcn az egér által könyebb. lehet pcn kéne neki kezdenem?

Nothing is True, Everything is Permitted

Rage47
szinte kötelezõ az 1 😊
CroftManor
Hi
mennyire kötõdik ez az egyhez? érdemes elõbb azt végigtolni?

Nothing is True, Everything is Permitted

Én PC tulaj vagyok, és nem értek egyet. A játékot is fej-fej mellett fejlesztették PC-re és Xboxra, ráadásul PC-n még moddolhatod is a játékot. Nem holmi olcsó port, és külömben se értem, mi köze a DLC-knek a konzolhoz, meg az amerikai célközönséghez (fõleg hogy a Bioware kanadai). Hagyjuk ezt a hülyeséget, hogy "jajj a konzol miatt így meg úgy". Olcsó rant a tiéd, semmi több. De no offense! 😊

persze. leginkább az amerikaiak a célközönség, köztük is a konzol userek. De most ha ezt így leírom, egybõl jön valami érzékeny lelkû xbox tulaj és belémköt, ahogy történt másik fórumon is 😊

gfreak
jaja, a vanguardom most infernóval tolja, elég vicces amikor a tátott szájjal lövöldözõ csürhe egyszercsak felgyullad 😄 charge a tömegbe (heavy hogy ne röpködjenek nekem szét, inkább idõlassítás) aztán gyújtogatás shotival 😄 priceless 😄

Racism is a weapon of mass destruction!