Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Nothing is True, Everything is Permitted
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Tudom, hogy most le leszek cseszve, igazatok is van. Visszaolvastam kicsit (néhány oldalt, de sajna most is melózom, így több idõm nincs), de még mindig nem értem mire való a gyûjtõi kiadásban található Cerberus kártya. Olvastam itt, hogy ezzel regisztrálva tudom a DLC-ket letölteni. Én viszont ezt a kártyát nem regisztráltam, csak a dvd-tokban található 2 kódot adtam meg, és ezzel le tudtam tölteni a gyûjtõi extráit+dlcket. A gyûjtõi kártyával nem jár mondjuk plusz Bioware pont ( a Bioware Social Networkon mintha olvastam volna, hogy aktíválva adnak 1200 pontot)? Aki beregelte a kártyát, leírhatná mit számít.
Elõre is köszi.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
A telepített DLC-im listáját láthatom valahol?
ezek a DLC nem expansiok, hanem sztem ilyen hype tartas vagy parasztvakitas, de abszolut minimalista extra.
anti hero
Vgay még adnak ki Hammerhead küldiket, nem ártana.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ez az amire CroftManor licitált. Ezt ütötték le elõtte villámáron.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Ezért írtam, hogy a Cerberus kártyának érintetlennek kell lenie. Azon van egy kód. Mikor elindítod a játékot kérni fogja beütöd és kész. Ja én megszivattam magam, úgy hogy leírom, hogy véletlenül el ne rontsd. Mikor a játékon bellül kiválasztod mit akarsz letölteni a letöltést NEM INDÍTJA EL RÖGTÖN. Ki kell lépned és akkor autómatikusan elkezdi (anélkül hogy szólna róla).
Én meg azthittem elrontottam és nem tölt és össze-visza kapcsolgatam míg nem véletlenül megvettem MS pontért a Cerberus hozzáférést (ami már megvolt)
a cégeket nem érdekli kik veszik meg a játékukat. csak az, hogy mennyit adnak el. márpedig a kettõbõl jóval többet adtak el. ergo az õ szemszögükbõl nekik van igazuk...
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Külömben is, ki a lófaszt érdekel, hogy most ez vagy az RPG vagy nem RPG? Ha valami nem RPG, az már nem jó, vagy mi? Külömben is, nincsenek írott szabályok vagy törvények, hogy minden játéknak kötelezõen be kell tartania a meghatározott osztály tulajdonságait, legalábbis még nincs ilyen. Ráadásul a Mass Effect eleve egy kevert mûfaj. Egyszerûen ha nem tetszik, ne játszd, ne siránkozz azért, hogy változtassák olyanná, amilyenné te akarod, vagy ne vádold meg õket azért, hogy nem annyira lett RPG, mint amennyire te akarod. Kevert mûfaj. De ha a jellemzõket nézzük, akkor ez pontosan a TPS Shooterek és a hagyományos CRPG játékok ötvözete.
"Ez nem eléggé RPG nekem, szóval szar, nem játszok vele, mégha tetszett is..."
Bocs, ez az utolsó bekezdés nem neked szólt, csak úgy általánosságban beszéltem bele az éterbe...
A Mass Effect nem mehet az RPG mechanizmusok terén még egy DA😮-hoz sem, és sose nem keményvonalas RPG-nek szánták, ezt kéne végre felfogni! Shooter-RPG vagy RPG-Shooter.
Pár napja fejeztem be az elsõ részt megint, és véleményem szerint az RPG mechanizmusok, ahogy mifelénk feletót-felemagyarul (rossz)szokás mondani: niè moc. Magyarul nem voltam oda az egészért. A játék maga feledhetetlen élmény volt, de ezek csak visszatartottak a totális orgazmustól (lehet szándékosan? 😛).
Tudom, hogy ezzel lehet, csak én voltam így, de én a Mass Effectet sose nem a pontelosztásért meg az elcseszett inventoryért tartottam RPG-nek, mert azok csak egyszerû mechanizmusok, amik rengeteg másik nem RPG játékban is feltûnnek.
Kiváncsi leszek hogy hallgatnak e bioware-nál a sok rpg részt érintö kritikára mert az a ö multjukat nézve harmatgyenge volt a ME2-ben.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
I can't tell from which program the lines were... maybe I'll find out soon when I try to start some old stuff"
Meg kéne keresni a "hosts" nevû fájlt. Xp alatt pl nincs kiterjesztése és a windows\system32\drivers\etc mappában csücsül. Ezt meg kell nyitni és minden 127.0.0.1 sort kitörölni majd elmenteni.
Win7 alatt nem tudom, hogy hol lehet ez a fájl.
A halál csupán a kezdet...