Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

H3LLBoY
nagyon jóóóóó!!!! szétröhögtem az arcom és még most is nevetek!!!! hehehehehehe!!!!!!!

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

CroftManor
Nekem volt úgy az 1ben hogy ha játék közben rányomtam az Esc-re, akkor kb fél perc gondolkodás után volt hajlandó elõhozni a fõmenüt

Nothing is True, Everything is Permitted

A második részt jobban optimalizálták, mint az elsõt. Bármilyen meglepõ, nekem jobban futott a második rész, mint az elsõ...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ki ez a csaj? Ilyen kérdést... <#nevetes1> Majd meglátod!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

proway
Hali. Morinth besorozása csak Renegate pontokkal lehetséges vagy lehet magas Paragon pontokkal is?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

CroftManor
Holnap nekivágok a kettõnek, úgy döntöttem inkább pcn tolom majd ezt is, mert át akarom vinni a mentéseimet az 1bõl... úgy látszik elég jó esélyekkel indulok <#vigyor0>

penge96
Nah lépek, jóéjt mindenkinek.😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

pedig kellene mennie image-rõl, én is úgy játszottam.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

penge96
De feltûnik, de csak egy 10 perces érzelgõs, lecseszõs beszélgetés erejéig...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

CroftManor
És akivel az 1ben Shepard összejött? Az fel se tûnik a kettõben? o.O

Na még egy kérdés: Megoldható, hogy DVD nélkül elinduljon a játék? Természetesen eredeti. Csináltam image-et róla azzal nem megy. Van valami megoldás?

penge96
Elvetemült egy beteg állat vagyok xD

penge96

penge96
Öhh...Miranda Lawson (L)(L)<#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

CroftManor
Ki ez a csaj? Aki az 1ben Ashley volt?

penge96
<#nevetes1><#buck><#szeret>

Sziasztok!
Tudom, hogy most le leszek cseszve, igazatok is van. Visszaolvastam kicsit (néhány oldalt, de sajna most is melózom, így több idõm nincs), de még mindig nem értem mire való a gyûjtõi kiadásban található Cerberus kártya. Olvastam itt, hogy ezzel regisztrálva tudom a DLC-ket letölteni. Én viszont ezt a kártyát nem regisztráltam, csak a dvd-tokban található 2 kódot adtam meg, és ezzel le tudtam tölteni a gyûjtõi extráit+dlcket. A gyûjtõi kártyával nem jár mondjuk plusz Bioware pont ( a Bioware Social Networkon mintha olvastam volna, hogy aktíválva adnak 1200 pontot)? Aki beregelte a kártyát, leírhatná mit számít.
Elõre is köszi.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Játék közben kapsz üzenetet.

Sziasztok!

A telepített DLC-im listáját láthatom valahol?

CroftManor
azért sem akarom használtat venni mert tuti ellõtték a cerberus kártyát, akkor meg inkább megveszem újonnan

Szerintem meg csak egy intro az egész, mármint bevezeti a játékba a jármûvet egy pár egyszerû küldetéssel, az igazi küldetések meg késõbb jönnek egy nagyobb DLC keretén belül. Legalábbis a hivatalos fórum ettõl zeng, a Bioware pedig hallgat a népre.

hat sztem nem lesz tobb hammerhead kuldi... (sajna)
ezek a DLC nem expansiok, hanem sztem ilyen hype tartas vagy parasztvakitas, de abszolut minimalista extra.

anti hero

JethroHUN
Hát.... most toltam végig a Firewalker-t hát... nem erõltették meg magukat az már biztos. 40 perc. annyi. Kasumi csak hosszabb lesz mér :S
Vgay még adnak ki Hammerhead küldiket, nem ártana.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ja, akkor visszaszívom. Mea culpa.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
sztem nem, mert ez mogyoród, gödöllõ. Az a vaterrán volt amit én mutattam és az a csávó pesti. de nem szeretek nagyon használt játékot venni, ki tudaj mért adja el

Lol.<#hehe>
Ez az amire CroftManor licitált. Ezt ütötték le elõtte villámáron.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Gubberx
Itt box-ra 7k-ért 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
ohh ezt nemtudtam bocsi 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

CroftManor
de én xboxon játszok, nem szándékozok feltenni a pcre 14 gigát

Gubberx
Itt van egy 6000 Ft-ért, vagy Itt szintén 6000 Ft-ért gyüjtõi 😊

Gubberx
😞

Jah, 560 MS Point lesz. Tuti megveszem. 😊

CroftManor
sajnos nem lesz ME 2. Tegnap villámáron leütöte valaki 7490ért.

Gubberx
Tudom de fizetõs 😊

Az lesz, csak az még nem jelent meg.

Gubberx
Meg a Kasumi is fizetõs 😊

Nem kell. A Cerberusos cuccokkat ingyen letöltheted (Zaeed, Normandy cras site, Hammerhead, Cerberus armor, stb). Amiért mindenki fizet az nekünk is MS pontba kerül (eddig csak a Jack, Garrus, Thane ruhakollekció).
Ezért írtam, hogy a Cerberus kártyának érintetlennek kell lenie. Azon van egy kód. Mikor elindítod a játékot kérni fogja beütöd és kész. Ja én megszivattam magam, úgy hogy leírom, hogy véletlenül el ne rontsd. Mikor a játékon bellül kiválasztod mit akarsz letölteni a letöltést NEM INDÍTJA EL RÖGTÖN. Ki kell lépned és akkor autómatikusan elkezdi (anélkül hogy szólna róla).
Én meg azthittem elrontottam és nem tölt és össze-visza kapcsolgatam míg nem véletlenül megvettem MS pontért a Cerberus hozzáférést (ami már megvolt)

ezen én is jókat szoktam röhögni. sok hc rpg fan azt hiszi, amiben az rpg szó szerepel , azt az õ kiváltságuknak és ízlésüknek csinálják.

a cégeket nem érdekli kik veszik meg a játékukat. csak az, hogy mennyit adnak el. márpedig a kettõbõl jóval többet adtak el. ergo az õ szemszögükbõl nekik van igazuk...

Pontosan, sajnos ez így van... <#shakehead>

Kopiati
Csak azért torzítják mert imádják az Adapteust...XD

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kopiati
Imádom azt amikor azért kritizálnak egy stúdiót, mert nem azt csinálja amit várunk tõlük... " a Bioware ezer éve rpg-t gyárt... jajj ez a mass effect meg nem igazán hasonlít egy baldurs gate-re jajj, jajjj(vagy egy igazi gépelõs 80-as évek rpg-re...)" - ez kb olyan mintha valakit az zavarna ha a magyar játékfejlesztõk nem 2. vh stratégiát fejlesztenének...😉 a jó öreg tankos-romantikus Panzers széria...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

CroftManor
én boxot kérdeztem nem pct

Azért hihetlen, hogy hogyan képesek torzítani a valóságot, meg hogy mennyi hülyeséget összeírt ez a valaki. Úgy állítsa be a Shooter játékokat, mintha azok játszása valami bûn lenne, az RPG kategória meg valami Isteni ajándék, felsõbbrendû játékmûfak. Azért ez a nagy felháborodás, mert élvezhetõbbé tették a lövöldözõs részt? Pfff, ez akkora LoL, hogy le se lehet írni. De háborogjanak csak, én tovább élvezem a játékot. Ja, hogy mostmár alsóbbrendû lettem, mert sokkal jobban élvezem ezt a jóval dinamikusabb harcrendszert? Kit érdekel?!

Egyébként nem rosszból, de ezt az elõadást vagy mit meg lehet nézni videón valahol? Vagy valami más oldalról van interview? Vagy akármi? Mert valamiért én nem nagyon bízok ilyen elvetemült emberek elvetemült írásaiban, ha érted mire gondolok. Mármint simán el tudom képzelni, hogy nem kicsit ferdített, sarkított, csúsztatott az illetõ. Mit is mondjak, nem objektív az egész, egy csomó dologban ferdít, és hogy is mondjam, na, egyszerûen hülyeségeket ír. Szóval ez inkább közelít egy objektívnak lenni próbálkozó, de egyhangú, százszorhallott rant-hoz, mint egy in-depth elemzéshez SZVSZ.

Külömben is, ki a lófaszt érdekel, hogy most ez vagy az RPG vagy nem RPG? Ha valami nem RPG, az már nem jó, vagy mi? Külömben is, nincsenek írott szabályok vagy törvények, hogy minden játéknak kötelezõen be kell tartania a meghatározott osztály tulajdonságait, legalábbis még nincs ilyen. Ráadásul a Mass Effect eleve egy kevert mûfaj. Egyszerûen ha nem tetszik, ne játszd, ne siránkozz azért, hogy változtassák olyanná, amilyenné te akarod, vagy ne vádold meg õket azért, hogy nem annyira lett RPG, mint amennyire te akarod. Kevert mûfaj. De ha a jellemzõket nézzük, akkor ez pontosan a TPS Shooterek és a hagyományos CRPG játékok ötvözete.
"Ez nem eléggé RPG nekem, szóval szar, nem játszok vele, mégha tetszett is..."
Bocs, ez az utolsó bekezdés nem neked szólt, csak úgy általánosságban beszéltem bele az éterbe...

Az elsõ részre miért nem panaszkodsz ennyire? Mert az se volt valami gazdag ezekben az RPG elemekben, és azok, amik voltak, azok is gyengén voltak kivitelezve. A gyenge szó már dícséretnek számít.
A Mass Effect nem mehet az RPG mechanizmusok terén még egy DA😮-hoz sem, és sose nem keményvonalas RPG-nek szánták, ezt kéne végre felfogni! Shooter-RPG vagy RPG-Shooter.
Pár napja fejeztem be az elsõ részt megint, és véleményem szerint az RPG mechanizmusok, ahogy mifelénk feletót-felemagyarul (rossz)szokás mondani: niè moc. Magyarul nem voltam oda az egészért. A játék maga feledhetetlen élmény volt, de ezek csak visszatartottak a totális orgazmustól (lehet szándékosan? 😛).
Tudom, hogy ezzel lehet, csak én voltam így, de én a Mass Effectet sose nem a pontelosztásért meg az elcseszett inventoryért tartottam RPG-nek, mert azok csak egyszerû mechanizmusok, amik rengeteg másik nem RPG játékban is feltûnnek.

wedge31
Mass Effect 2 RPG or Shooter: An In-Depth Look

Kiváncsi leszek hogy hallgatnak e bioware-nál a sok rpg részt érintö kritikára mert az a ö multjukat nézve harmatgyenge volt a ME2-ben.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fenrir
Semmi gond, jó játékot 😊

A halál csupán a kezdet...

Mûködik!!! Ezer hála és köszönet! Nagyon kösz, hogy segítettél és elnézted a noobságom!

Fenrir
"there where some old lines with 127.0.0.1 ... so I've deleted them except the Microsoft example lines (#) saved the new hosts and launched the game
I can't tell from which program the lines were... maybe I'll find out soon when I try to start some old stuff"

Meg kéne keresni a "hosts" nevû fájlt. Xp alatt pl nincs kiterjesztése és a windows\system32\drivers\etc mappában csücsül. Ezt meg kell nyitni és minden 127.0.0.1 sort kitörölni majd elmenteni.

Win7 alatt nem tudom, hogy hol lehet ez a fájl.

A halál csupán a kezdet...

Lefuttattam, de sajnos még mindig ugyanaz a hiba. :S