Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Ezt olvasom már fél órája, pont mire végeznék az utolsó oldallal termelnek még egyet 😊

A halál csupán a kezdet...

Nem értem miért nem megy... Na mindegy...

Aki EPIC COMMUNITY EVENTET akar látni, az ezt a topikot nézegesse, bõ 60 oldal nyavajgás, humor, képek, stb. EPIC WIN.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fenrir

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Na bazmeg, nekem nem megy. Ti látjátok a képet?

Akkor itt van egy próbának, Ray Muzika:

Fenrir
Semmi különöset nem csinálok, ugyanúgy linkelem mint máshonnan 😊

hogy a fenébe tudsz imageshack.us-rõl képet belinkelni? Nekem nem jeleníti meg a képet... Persze lehet csak én vagyok a hülye...

Fenrir

Ez csak feltételezés. De a kép az üt.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Õszintén engem eléggé hidegen hagy ez a bazárosdi, már hogy ha részt vehetnék rajta, akkor se.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Törölt felhasználó
Apám hogy lehet ennyire ráfagyni egy játékra???!!!😄😄😄
Fenrir
"Any american guy want to marry a sweet, good loking european healthy female?

PLEASE, guys from Florida or New York don't bother.

Thanks in advance. "

😄DDDDDDDDDDDDDDD

Fenrir
Nah itt is van a megoldás:

This Contest is sponsored by Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City, CA 94065. The Contest is governed by and is in accordance with the laws of the state of California in the United States of America.

EA mindig is egy nyomorék, gyökér banda volt.

Törölt felhasználó
"Harbinger needs to assume control of this Bazaar"

:ASD:ASD:A:SD:ASD:FAS😄F_AS_D:FAS_D:XD Fekszek!
Ebbe a disznóság ez a visszaszámlálás dolog volt. Jól felhúzták a népeket.

Fenrir
Ezzel most nagy bakot lõtt a Bioware vagy az EA vagy mindkettõ egyszerre.

ezzel a "community event" dologgal most elég nagy öngólt rúgtak 😄

A legjobb beszolás eddig:
"Harbinger needs to assume control of this Bazaar"
ahhh ez is jóóóó: "I USED TO BE PART OF THE COMMUNITY. Now I'm just a Europian."

na véget ért a visszaszámlálás. Egy aukció/bazár indult mindenfele cuccokat lehet venni, 15percenként bõvül a lista elvileg. A community event-rõl annyit, hogy USA only haha.

A bw fóruma persze televan csalódott és ideges nem amerikai fanokkal 😄

http://social.bioware.com/forum/1/topic/103/index/1960445

wedge31
Olyan arca lesz amilyet csinálsz neki.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

penge96
Azért, mert ez a Mass Effect 2.😉

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

CroftManor
na belekezdtem a kettõbe, hát nagyon filmszerû a sztori, kicsit meglepõdtem h Shepard meghalt és most kissé robotos arca van <#vigyor0>

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
ez mért olyan természetes? Az 1ben ha a folytatásra mentem, az utolsó mentett állást adta be, ahol Sarent kellett kinyírni.

penge96
Természetesen. Fel fogja ajánlani a játék stáblista után hogy folytatod-e vagy sem.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Még szép... <#nezze> De "öröm" nézni a hivatalos fórumot, szabályosan hallom a fülemben a rengeteg õrjöngést!
<#mf1>

Gubberx
Hozzátenném nem ok nélkül :_D

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Fúúú, a Bioware fórum lázong a Bioware Bazaar USA exkluzivitása miatt.

CroftManor
pff. most akartam letörölni a ME1et, erre azt írja uninstallra hogy Mass Effect not found on this computer :S csak mert nem a C-re telepítettem? hát lol

Pffff. Bioware Bazaar. Valami pontokért lehet nyerni valami izéket... PC, meg faszomtudja mi... És asszem csak az USA területére érvényes...

CroftManor
most akarom majd lecserélni 1 terrásra már itt az idõ nagyon h lecseréljem. Am itt írja hogy kell

mármitn a save-k háza táján ami a dokuments and settings .. blabla alatt van vhol..

anti hero

emlékeim szerint a ME2 mappájában van valami ME1 save nevu mappa, no ide kell bemásolni a ME1 megfelelo filet (nem tuom a pontos nevet) es utana akar torolheted is a ME1 jatekot (bar ezert bizonyos korokben maglyahalalt erdemelsz, de tegyuk fel nincs hely a gépeden a 2nek) ...

szuper gepet vettel elfogyott a money amikor a wincsit kellett valasztani ? :o)

anti hero

CroftManor
gondolom ha letörlöm az 1et, mert kell a hely a 2nek, attól még fog mûködni a mentéseim át importálása. Végülis csak a mentés a fontos, nem?

Egy kérdés azoktól akik már végigtolták. Befejezés után lehet még mászkálni és be nem fejezett mellékküldiket csinálni? Mert ha igen, akkor nem várok a Kasumi DLC-re, hanem befejezem. De ha nem akkor kivárom és még végigjátszás elé beiktatom.

DoS : )

anti hero

Most nem is jön be a honlap, hogy lejárt a számláló.

Mindjárt letelik a visszaszámlálás!

Hát ez rohadt jó 😄 Fõleg mikor bekapcsolják a zenét... xD

CroftManor
de igen mért?

Ez a Joker egy ÁLLAT! <#mf1>

Jaj, hisz van is... EPiC FAiL...<#oooo>

Ja, már vagy egy hete megy a visszaszámláló...

Epic Community Event. Megmondom én, mi lesz az... VISSZATÉR A KERESÉSI LEHETÕSÉG A FÓRUMBA! YAY!

Prince23
18:00-kor a Bioware nagy bejelentésre készül!

véletlen nem win7 oprendszeren futtattad a játékot?

<#ejnye1>

nem nagy a gépigény, tekintve hogy egy szaros xboxra (elnezest a fanoktol) "terveztek", de gyonyoruszep, tenyleg le a kalappal a fejlesztok elott..

anti hero