19778
  • KP27
    Mert körülbelül annyi helyesírási hibája van, ahány szót leír.
  • Calver
    ha flémhiányotok van: ollé
    de ne itt.
  • Rentadar
    Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna, nade sebaj, önérzetes forumozok járnak ide is.
  • wedge31
    Miért is ?
  • KP27
    Először meg kéne tanulnod magyarul írni. Utána gyere fórumozni, ne előtte..
  • mike01010101
    Egyebkent jo ez a dlc, az elejen meg kepegenyben tortentekrol is beszelgetnek, mikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Shepard kerdi liarat hogy jo baratja volt-e feron es mondja a csaj hogy erdekes kapcsolat az ovek, mert igaz, hogy tobbszor elarulta de vegen a megis felaldozta magat
  • wedge31
    Most hagyd abba mielött jobban leégeted magad a folyamatos minösitgetéseidel.
  • mike01010101
    Ja, pont ezt akartam irni. Ez egy olyan szintu hulyenek nezes, hogy csak na.
  • Rentadar
    Van különbség a vélemény és a nettó hülyeség között. Mondjuk egyesek valószínűleg még ezt a mondatot se fogják megérteni.
  • MerlinW
    Most takarítottam, még jó, hogy nem töröltem a nyelvi fájlokat a szerverről..
  • Kimi23
    Köszi, megvettem, kipróbáltam, működik.
    De az milyen szemét dolog, mikor felcsatlakozom a Cerberus hálózatra, fut a Liara DLC reklámja magyarul.
  • wedge31
    És téged ki kényszerit hogy okoskodj és ne fogad el mások véleményét...
  • Rentadar
    És az miért lenne lehúzás? Hogy az olyan embereknek, akik eddig nem vettek dlc ket, egyszerre megvehessék az összeset? Bizony ez is mekkora lehúzás. Megintcsak nem kényszerít senki fegyverrel, hogy megvedd még1x.
  • KP27
    Nem. De illium elérhető kell legyen. Ergo Horizonon túl kell lenned...
  • KP27
    szerintem tuti nem lesz GOTY.
  • aabyssx
    A Lair of the Shadow Brokerhez újra kell kezdeni a játékot?
  • wedge31
    Lesz itt még egy igazán nagy lehuzás, valszeg egy ME2 GotY képében.

Ott megveheted mégegyszer az alap játékot meg az összes DLC-ét, ki van ez találva...
  • sanya200
    Az nem jó esetleg amit külön fel lehet rakni magyar feliratot a játékhoz?Nem akarok hülyeséget mondani mert nem értek hozzá csak 5let volt.Amúgy nagyon fasza ez a dlc most tolom és áááhh a hangulat meg minden nagyon ott van mikor liara otthonában jártam még a hideg is kirázott ez az érzés hiányzott nekem a 2-ből:(Csak rohadtul nem értem a párbeszédeket mert olyan gyorsan elveszik a feliratot mire kibogoznám mi van odaírva már el is tűnt.Áh mocskos ea mit kell itt szívatni a népet?
  • Rentadar
    Ne vicceljél már, a 2-ben hányszor rágták el az 1nek a sztoriját? Hát nem egyszer, az átlag playerek miatt 100x el lesz minden ismételve a 3-ban is, szal senki nem fog lemaradni semmiről.
  • mike01010101
    Ha esetleg lenne egy struktura leiras a nyelvi file-rol valahol, akkor konnyen lehetne irni egy ki-be fordito eszkozt. En megirnam es le is forditanam a dlc-t szivesen.
  • mike01010101
    Remelem lesz meg dlc a mass effect 2-hoz. Jo lenne egy igazi kuldteslemez is, mint ami volt a dlc-k mellett a Dragon Age-hez is.

• Hoz_Hun
    Az SB bázison nézzétek meg a konzolokat is. Ahol a személyi akták vannak, van egy csomó olvasnivaló. Érdemes átfutni. Kasumi Haikuját Jacobs-ról (haiku - japán vers), vagy Tali levelét a Shadobrokernek, amit még ez ME1-ben írt, mielőtt Shepard megmentette volna. Vagy ott van Samara levele a lányainak.
    A videó szobában meg érdemes végignézegetni a megfigyelőkamerákat. Jókat lehet röhögni. Kedvencem mikor egy krogan kiüti azt a riporter csajt.
    Ha romantikáztál Talival akkor érdemes átnézni a ruha fejlesztéseit – az utolsó bejegyzéseknél ott van hogy letöltötte egy "oktató" filmet (Human Courtship and Mating), aztán immunerősítőt épített be (Immunoboost: Professional Edition). hehehe
  • csoli31
    Már ne haragudj de ezzel a szöveggel kiadni DLC-ket (mert nem is ez az egy lesz), hogy ez köti össze a második részt a harmadikkal, ez igenis lehúzás szagú! Mért nem lehetne úgy csinálni a harmadik részt, hogy ezek eleve benne legyenek. A többi DLC-vel semmi bajom, csak a két részt összekötő DLC-kel. Fontos része a sztorinak, és mégis így kicseszni egyes vásárlókkal, hogy vacakolnia keljen vele a telepítésnél. Az én részemről meg még ott van, hogy nem is fogom igazán érteni (de ez egyéni probléma).
  • Hoz_Hun
    Hát ez hozzáállás kérdése. Ha egy DLC-nél úgy érzed, lehúztak, akkor le is húztak. Ha felhőtlenül szórakoztál, akkor pedig megérte. Pont mint egy mozi esetében. Én pl. megvettem és egy másodpercig sem érzem úgy, hogy lehúztak volna az árával. :)
  • Rentadar
    Hát bizony ezek a mocskos szemetek, pénzért adnak több játszható contentet, több sztorit, stb. Vagy várjá biztos most jön az a rész, amikor valaki bekommentel, hogy ez már biztos benne volt az alapgamebe, csak most unlockolják és kérik a pénzt.
    Kicsit unalmas, a dlc rendszerrel semmi baj nincs, akkor van baj, ha bizonyos fejlesztők tényleg úgy gondolják, hogy ez csak egy pénzlehúzási akció (ld. Mw2, Mafia2). Ha ténylegesen értékelhető, minőségi és legfőképpen élvezhető tartalmat képesek előállítani, akkor igenis van értelme a dolognak.
  • Tehasut
    Tudtommal nincs kicsomagoló progi az ME2-es tlk fájlokhoz. Anélkül meg elég nehéz lesz a fordítás.
  • MrStokes
    Na ilyen es egyeb hasonlo huzasok miatt sem vagyok hajlando akar egy DLC-t is megvenni. Egyebkent is ugy gondolom, hogy a DLC nem mas, mint egy jo modszer arra, hogy jol lehuzzak azokat, akik hagyjak magukat.
  • furgelab
    Még egy amatőr kérdés
    Ha valaki le akarja fordítani ezt a dlc-t az meg tudja csinálni?
  • Dante73
    EA...
    Nem is az bosszant, hogy nem magyar a kieg, hanem az, hogy akkor az alapjáték miért az? Nem úgy működik a világ, hogy felcsinálom a csajt, azt oldja meg, le van ejtve. Hoztam egy döntést, annak következményei vannak. Ergó, ha kiadom a lokalizált verziót, utána kutya kötelességem azt MEGFELELŐEN TÁMOGATNI. Nem ilyen átlátszó ürügyet kitalálni, hogy nem lehet... (Tényleg, erre nincs törvény? Mert kellene!)
    Én, a magam részéről bojkottálni fogom az EA termékeket emiatt, és ezt ajánlom minden érintettnek! (Nem másért, a HAZUGSÁGÉRT, és az ELVÁRHATÓ támogatásért.)
  • furgelab
    köszönöm szépen
  • Tehasut
    Biztos, hogy ezért az EA a felelős, nem a Bioware. Ők csak égnek emiatt
  • mike01010101
    Es meg hulyenek is nezik az embereket. Programozo vagyok es allitom nincs olyan technikai gond ami miatt nem lehet honositani egy honositott jatek dlc-jet.
  • MrStokes
    Utalom az ilyen hozzaallast! A kocsog kiado ugy dont, hogy nem dobja nalunk piacra, ezert nem csinaltat forditast sem, de ugy kommunikaljak le, mintha a fejlesztok vmi elbaszott egy nepseg lenne es nem tudnak megcsinalni... pedig igazabol ok vegzik az igazi mmunkat, a tobbi turo...
  • mike01010101
    beirod a futtatas-ba hogy regedit
  • furgelab
    Lenne egy amatőr kérdésem, hol találom azt a registry-t? ahol át kell írnom a nyelvet.
    köszönöm előre a válaszokat.
  • mike01010101
    Biztos vagyok benne, hogy semmifele "techikai problema" nem volt, nem akarták kelet-europanak leforditani. Ennyi. Milyen "techikai gond" lehet amit a program keszitoi nem tudtak volna akar egy patch-el megoldani? Ez abszurd.

• Tehasut
    elég csak a registry-t átíri, mást nyugodtan hunon lehet hagyni, még az angol nyelvi fájlok sem kellenek szerintem
  • Tehasut
    a ma 11:05-kor postolt linkről szedtem le
  • KP27
    Na mégegszer emlékeztetőül, valamint hogy poston belül meglegyen :

angol nyelvi fájlok itt...

http://tlj.sytes.net/me2.zip

BIOGame_INT.tlk --> BioGame/CookedPC-be,
    ME2_Opening_SunMid_INT.bik --> BioGame/Movies-ba kék másolni.

data/sku.ini -ben írd át a TextLanguage-et int -re.

Talán elég lesz. a felülírandó fájlokról azért csináljj biztonsági mentést...

BW fórumán írták:

Change entry Language in the following registry key from "pl" (or whatever you have there) to "en"

32bit: HKEY_LOCAL_MACHINE\\\\\\\\SOFTWARE\\\\\\\\BioWare\\\\\\\\Mass Effect 2

64bit: HKEY_LOCAL_MACHINE\\\\\\\\SOFTWARE\\\\\\\\Wow6432Node\\\\\\\\BioWare\\\\\\\\Mass Effect 2

Then install DLC and after that change Language back to original value.

Magyarán akinek magyar verzió van, registrybe írjá át a nyelvet "en"-re, rakjátok fel a Shadow Broker dlc-t, aztán vissza lehet írni a nyelvet magyarra.
  • Vraaanyek
    most ez komoly? te megvetted, vagy honnan szedted le??:O az itt megadott korábbi linken?