19778
-
#10615 nem kellett volna annyit warezolni a korábbi dlc-ket. -
hegege #10614 Ezzel is bíztatnak,hogy vedd meg eredetiben igaz?Hogy utánna ne legyen "support" hozzá. DLC nem magyar az már nem érdekli öket csak költsd a pénzt ... -
devon10 #10613 Szia!
Elmondanág hogy hogyan kell csinálni?
Nekem is eredeti magyar verzióm van. Ezt a registry dolgot viszont nem vágom.
Előre is köszönöm. -
KP27 #10612 ez nem a mi sarunk. Ez az EA/Bioware sara... -
mike01010101 #10611 Én is. Ami honositva jelenik meg, inkabb itthon veszem meg, meg ha dragabb is, gondolvan, hogy ezzel tamogatom a magyar megjelenest es jobb lesz a support. -
#10610 Igy jár az aki a balkánon lakik és vásárol, ha biztos terméktámogatást akar az ember nem vesz honositott játékot.
Ennek ellenére én mégis megszoktam venni öket... -
mike01010101 #10609 Ez a magyar support. -
sanya200 #10608 Nem nekem is eredeti magyar verzió van és fel lehet rakni de az az ára hogy akkor ez egész angol lesz.Csak a registry-ben kell átírni telepítés előtt egy sort majd visszaírni ennyi, vagy pedig a kódod segítségével letöltöd a digital edition ami angol és arra simán felmegy és akkor a cd-t se kell mindig rakosgatni a gépbe. -
sikerb #10607 No most az milyen már, hogy nekem eredeti a játék, de a dlc nem megy fel rá, mert az meg angol, szóval aki magyarul megvette, az rohadjon meg : )))) -
mike01010101 #10606 Az a gond vele, hogy miutan megdugtam, nem igazan akar dumalni es nem lehet megegyszer megcsinalni. egyebkent en is soxor viszem magammal. -
mike01010101 #10605 Koszi, pont ez kell, kiprobalom -
Aspyrin #10604 Jaja, én kapásból megfektettem. :) -
#10603 annyira nem rossz karakter a jack meg ugye egész gyerekkorában sínylődött, de ki az nem tetszik h ki volt akadva a Cerberusra, mikor ott fogva tartották és kísérletezett...pedig a Cerberus vezetője a rejtőző fickó semmit nem tudott erről....és ezt nem érti meg. mondjuk azért ilyen tökös legényes csaj is kell a csapatba! -
#10602 itt találtam infót a tlk fájlokról -
#10601 Az emberek hajlamosak a külsö után megitélni valakit bár tényleg elég badass kari. -
KP27 #10600 nem az a lényeg hogy fullon legyen, hanem az hogy a szintedhez képest elég pont legyen. Én horizon után egyből megcsinálom Jack küldijét(kell a squad warp ammo hogy nekem ne kelljen pontokat felhasználni erre), és Kollektor hajó előtt vagy közvetlen utána Mirandáét is, és megkapom a paragon válaszlehetőséget... -
#10599 Én mindig viszem Jack-et mindenhova, jó arc:)
Más: Shadow Broker DLC ismét szuper jó lett. Nyomozás, autósüldözés, menekülés, romantika, minden van benne. Sajna csak 2 óra, de nagyon kellemesen lett elkészítve. -
#10598 Soha nem fogom tudni felfogni ezt a Jack utálatot, az egyik legtöbbet sinylödöt karakter az élete során inkább empátiát kéne kiváltania az emberekböl nem utálatot. -
#10597 Thx. Végigvittem, happy end utáni mentésem van. -
#10596 egy nem lojális csapattaggal nem kell aggódnod, túl fogja élni, ha minden fejlesztést megcsináltál a hajón - nekem volt h 5 nem lojális csapattagom volt, és úgy is max Oppenheime... ööö, Mordin volt olyan kedves meghalni. -
#10595 igazából én nem akarom h megdögöljön, habár annyira nem szimpi, de mivel most épp olyan hős játszom aki jó, ezért jobb lenne mindenkit megtartani...lehet h nem kellet volna párszor paragon döntéseket hoznom. igazság szerint úgy hoztam a döntéseket ahogy ott én döntöttem volna. és néha ez egy csöppet paragon volt^^ nah m1 majd megpróbálom megtartani és lojálissá tenni... -
#10594 Jack ha nem lojális hajlamos megdögleni, bár nem kár érte... ha a többiek lojálisak, akkor viszont nagy valószínűséggel túléli, főleg ha a csapat gyengébb tagjait "kiütöd": pl Mordin-t visszaküldöd a hajóra, Tali-t meg még egy kevésbé tápos harcost meg magaddal viszel. -
#10593 az a gáz h 100%os a rohamosztagos képességem...de még nem fullos a példaképem. am h ha nem lesz lojális jack akkor szinte biztosan meghal az utsó küldiben?? mert vhogy kell akkor még szereznem példaképet de már 1 rakás mellékküldit elvégeztem és még mindig nem teli. talán az IFF megszerzésekor kapok még 1 kis példaképet. vkinek még vmi ötlet honnan lehetne szerezni pár példakép pontot? -
KP27 #10592 bőven elég a 70% is. sok kasztnál meg a 70% bónuszt adó specializáció a jobb választás... -
Hoz_Hun #10591 Férfi karakterrel is ugyan azt a szöveget nyomja, annál a jelenetnél.
Végül is az mindegy hogy paragon vagy renegad az interrupt a lényeg, hogy időben nyomni kell... hogy nyomhasd a csajt. :) -
#10590 csatlakozom, ennek minden perce zseniális volt, simán megérdemli a 10/10-et
a száguldozás közben néha alig tudtam figyelni, úgy röhögtem Shepard és Liara szövegelésén... "Truck! TRUCK!"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tudom h férfi karakterrel is nyom-e valami szöveget, de Joker Liara-nak tett finom utalása se gyenge :)
viszont ami nagyon nem tetszett: paragon interruptok kellenek Liara-val való romantikázáshoz, ami elég gonosz dolog, mivel én spec hajlamos vagyok levenni a kezem az egérről - és mindkétszer nagyobb harcok után kell ráadásul ezt nyomni, szóval minden komolyabb pofozkodást kétszer toltam le -
Hoz_Hun #10589 Az esetleg segíthet, hogyha a Shepard alapképességénél a 4. szinten azt választod, hogy +100% paragon/renegade, nem pedig a +70%-ost. Elég sokat dob a dolgon. A Laborban újraoszthatod, a pontjaidat ha akarod. -
Hoz_Hun #10588 Lehet. Utólag is meggyőzheted Jack-at, de magas Paragon/Renegade kell hozzá. Lemész hozzá dumálni aztán újra lojálissá tehető. -
#10587 Azt bebuktad sajnos, magas paragon vagy renegát pontal kivédhetö az a szitu. -
#10586 vki tudna abban segíteni h elvégeztem jack lojalitásos melóját, aztán viszont miranda mellé álltam, mert ugye a románc miatt:D de most így nem lojális jack...:/ hogy lehetne azzá tenni? úgy láttamvan vmi opció amivel lehet de sztem nincs elég példakép pontom. van egy kis renegát is mellé mert hát ugye nem tökéletes példakép...abba nem lehetne beleélni magam...szal h csináljam meg h lojális legyen??? szerezzek több példakép pontot?? pls heeeelp! -
mike01010101 #10585 Az elejere beirod a [spojler] tag-et utana irsz amennyit akarsz es a vegere odairod a zaro [\spojler] tag-et, nem kell semmit sehova betenni. A tobbit a bongeszo intezi.
-
#10584 Ja és ennyi erővel ezt is mondhattad volna :
-
#10583 Teljesen mind1 mekkora szöveg lehet akár egy szó is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Spoiler-t igy kell irni -
sanya200 #10582 Tudom hogy kell csak nem akartam ekkora szöveget berakni majd akkor legközelebb úgy lesz kész. -
#10581 Én már leirtam egyszer, hogy csináld #10324 -
sanya200 #10580 jóvan most mivan ott van kiírva most ekkora szöveget spoilerezzek be? -
#10579 Tanuld már meg a spoilert helyesen beirni vazze! -
Hoz_Hun #10578 Hátha még értetted volna is :D....
Tényleg nagyon jól sikerült. Nálam a Kasumi eléggé elöl van a DLC-k között, bár nem nagyon lehet összehasonlítani a kettőt. Overlordnál viszont fényévvekel jobb. Nálam is 10/10. -
sanya200 #10577 Ne veszekedni járjatok ide írjatok egymásnak pm-et ott beszéljétek ki.Elnézést.
SPOILER
Na szóval nálam ez a dlc üt de nagyon ilyennek kell lennie egy igazi dlc-nek nem olyannak mint firewalker csomag meg hasonlóak.Bár sokat nem értettem belőle mert angol sajnos:)De a lényege lejött nagyjából tetszett az egész sok filmes elem átvezető animáció volt benne főleg mikor shepard kirántja az ablakon vasírt meg hasonlóak.Az üldözés is jó ötlet volt de a vezetés annyira nem jött be, kicsit érdekes volt az írányítás és a legvégén el lehet csábítani liarát áhh.Mit mondhatnék:
MÉG ILYET SOKAT ÉS MAGYARUL nálam 10/10 -
Hoz_Hun #10576 Amúgy megnéztem. Ha Talit meghúztad a DLC előtt akkor Liara valóban tesz megjegyzést a megcsalásra. Bár ez később nem zavarja különösebben (ha akarunk tőle valamit). Talit meg az nem zavarja, ha Liara kicsit "kölcsönveszi" Shepardot. Vidáman jár fel utánna is a kabinba. :)