19778
-
#10655 Igazad van, a jó öreg Garrus pedig kihagyhatatlan. -
#10654 ööö gruntot véletlen nem Bakának hívják??? mert nálam Baka a neve... -
Hoz_Hun #10653 Archangelt kihagytad. :) -
sanya200 #10652 Bakker kihagytam talit a kedvenc társamat áh. -
#10651 Mordin Solus
Grunt
Samara / Morinth - opcionális
Jacob Taylor
Miranda Lawson
Thane Krios
Jack
Tali
Legion
Zaeed Massani és Kasumi ha megvetted a DLC-ket. -
sanya200 #10650 grunt a tartályban van a legalsó fedélzeten,legiont meg a kaszás hajón lehet megszerezni ahova az iff-ért mentél de hajón még aktíválni kell az pedig a doki szobája mögött van a legénységi fedélzeten. -
sanya200 #10649 húha megpróbálom:
Zaeed,garrus,jack,miranda,samara,legion,grunt,jackob,mordin,thane,katsumi asszem ennyi a dlc-kel együtt(katsumi,zaeed) -
#10648 vki meg tudná mondani h megvan az összes csapattárs, de van még 1 hely egy csapattagnak de már nincs dosszié, szal nemtom. ki hiányzik onnan? olvastam h van vmi grunt meg legion... ezek kik? -
sanya200 #10647 hát segítsünk nekik jobbá tenni csak elszántság kérdése. -
sanya200 #10646 nekem lenne csak érteni nem értek a webtervezéshez sajnos,nézegettem a bioware.hu-t de az is olyan elhanyagolt semmi hír nincs csak félévesek...stb -
#10645 Te most ezt komolyan mondod? Vagy hogy gondolod? Nem úgy működik, hogy csak úgy csinálsz egy oldalt, és 1 hét múlva már le is szarod... főleg ha egy ilyen komoly dologról van szó. Ott van a MassEffect.hu, mi bajod van vele? Egy teljesen jól összerakott oldal, ami korához megfelelően még hiányos. -
mzoli7 #10644 nincs kedve valakinek ? -
#10643 Jó lesz az az oldal szerintem, csak adjunk neki időt! -
#10642 Csak nyugodtan, ez az egyik legjobb alap hozzá szerintem, elég jól dizájnolható! -
mzoli7 #10641 Miért nem csinálunk mi egyet ? -
#10640 ölembe* -
#10639 Hello!
Most olvastam végig a képregényt, és hát, ugyanolyan volt mint a játék. Zseniális! Számtalan képregényt olvastam már, de komolyan, csak ennél éreztem úgy, hogy én is ott vagyok! Le a kalappal az egész BioWare brand előtt! És imádom a humorukat:
"...Mondanám, hogy ülj az ülembe... de nem akarom még egy verést." :D
Egyébként Liara nagyon nem volt szimpi a 2.-részben, de most a képregénybe nagyon bejött :P Végre tüzes volt, és nem olyan mint a 2. részben -.-'
Hétvégén jöhet a DLC! :D -
MrTwister #10638 És tényleg! :-)Köszi szépen mind kettőtöknek! -
MrTwister #10637 És tényleg! :-)Köszi szépen! -
sanya200 #10636 Ja jut eszembe a mass effect-mek nincsen magyar rajongói oldala?
Találtam egy masseffect.hu-t de közel nincs kész az oldal szerintem. -
Micsu #10635 gta4 lcs és az awakening is önálló kieg, 7ks áron, nem dlc
-
mike01010101 #10634 Ha az oldalra belepeskor az angol nyelvet valasztod, akkor siman megveheted, en is igy tettem. -
Kimi23 #10633 Meg tudod venni, én is Bioware Social Network-ön keresztül vettem meg. -
MrTwister #10632 Sziasztok! Meg akartam venni a Shadow Brokert, de ezt írja: "Sajnos ebben a régióban nem lesz hozzáférhető a „Lair of the Shadow Broker” tartalomcsomag. Az ebből fakadó kellemetlenségért elnézést kérünk."Akkor marad a warez? Hogyan tudom megvenni? Nincs rá trükk? Eddig mindent megvettem! -
KP27 #10631 Én sose azt mondtam hogy drága a DLC. Ezer forint nem nagy szám, vagy kétezer. Csak az ár/érték arányuk kevés a full játékhoz viszonyítva. -
mike01010101 #10630 Igen, de azok inkabb a regi klasszikus "mission disk" jellegu dolgok.
Azt tenyleg erdemes megvenni, nekem mindketto van, GTA:EfLC es a DA:Awkening is. Kicsit hosszabbak es tartalmassabbak mint mondjuk a teljes mafia 2. -
sanya200 #10629 Hát ez a warez téma is érdekes egyébként én is lewarezoltam és nem is titkolom mikor megjelent, csak húsvétkor vettem meg mert addigra lett pénzem de a dlc-ket én is úgyanúgy lewarezolom és felrakom az eredetire most mit csináljak örülök ha van egy kis zsém majd ha lesz rá megveszem a dlc-ket is.Addig meg játszok törtel és igenis büszke vagyok rá hogy megvan eredetiben.Majd esetleg ha kiadnak egy olyan verziót amibe az összes dlc benne lesz valószínű hogy azt is megveszem.
Ja és akkor le tudja valaki fordítani a dlc-t sajnos nem sokat értek a szövegből. -
#10628 Vannak azért kivételek: Borderlands DLC-k, DA:Awakening, GTA4 DLC-k, stb. -
#10627 HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\BioWare\Mass Effect 2
language=en
Telepíted, majd utána visszaírod hu-ra. -
Kindred Blades #10626 Ez így van, egyetlen DLC sem éri meg árát, ha őszinték akarunk lenni. Legalábbis amíg a tartalom és ár így arányul egymáshoz.
Ez a DLC (nem csak a teljes játék árához viszonyítva, vegyünk hozzá új, plusz költségeket, még így is) körülbelül 5 dolláros kellene, hogy legyen. És akkor bőkezű voltam.
Mondom ezt mindamellett, hogy megvettem, de megveszem a pipadohányt is, pedig az is túl van árazva. -
#10625 De az aranyok ettol fuggetlenul meg azok amiket irt, olcsonak szamit vagy sem, teny, hogy sokan ugy erezzuk, hogy a DLC-k csunyan tul vannak arazva. -
ratgab #10624 De azt azért ehhez vegyük hozzá, hogy ezek az árak csak Hazánkban számítanak soknak. Pl. egy brit fizetésből ezt lepkefing kifizetni... -
ratgab #10623 De nem te indokoltad a warezzal a magyarítás hiányát, hanem az a delikvens, akinek címeztem a hozzászólást! Szerintem az dobálozzon warez-t okoló indokokkal, aki életében nem játszott tört játékkal.
Ellenkező esetben eredetit kiabálni és néha warezolni az a szememben teljesen hiteltelené teszi az adott embert.
(Egyébként is vegyük már észre, hogy a Warez csak egy jó ürügy, amire egyes fejlesztők ráfogják rossz teljesítményüket. Amilyek programot színvonalasra, értékállóra készítik, annak nem kell a warez miatt aggódnia, mert azt bizony megveszik! Bocs a kifakadásért, de feláll a szőr a "Warez miatt hanyatlik a játékipar" dumától! Érdekes módon Biowarek, Blizzardok és sok más cég meg tud élni a warez megléte mellett is, na akkor hogy is van ez????)
Ja és mellesleg a 2. mondatodban mondtad ki a tutit: Azért vetted meg mert jóféle (és lehet, hogy előtte lewarezoltad, de jóféle így megvetted. Ha rossz lett volna vagy kevésbé jó, akkor legfeljebb megmarad warezba)!
Na de nagyon off voltam! Bocsánat mindenkitől! -
sanya200 #10622 Jah akkor honnan lehet leszedni a digital editiont gondoltam leszedem mert ne akarom hogy tönkremenjen a lemez így is karcos szegény egy kicsit. -
sanya200 #10621 Hát ez van ez a divat de látjátok sokan megveszik őket, persze nem itthon amíg lesz rá kereslet addig fogják is tolni kifele dögivel.Nézzétek meg a modern warfare 2 dlc-ket 3-4000ftot kérnek 3 pályáért és mégis milliók veszik meg szóval nagy üzlet van benne az hogy itthon nem teljesen jó az ár/érték arány arról nem a kiad tehet.De ha én is havi fél millát keresnék baromira nem érdekelne hogy most 2000ft a dlc mert az nem pénz a fél millához képest meg se éreznéd. -
KP27 #10620 A DLC-k szvsz nagyon nem érik meg az árukat.
SB 800 bw pont, Kasumi és Overlord 560-560. Ez egy 4000 forintba kerülő 1600 bw pontot érő csomagból nem jön ki. 2 óra Shadow broker DLC, 1óra sincs a Kasumi és az Overlord se valami hosszú...
3-4 óra gameplayre kifizettetik a játék új árának felét, miközbe a full játék van 30-40-50 óra is akár..
Arról nem beszélve, hogy mostmár kemény kétezer forint a játék.. -
sikerb #10619 Igen kivételesen becsületes voltam és megvettem : )) mert jóféle -
ratgab #10618 Mert te bizony becsületes voltál és megvetted mi??? -
sikerb #10617 Nem a balkánon vettem : ))), átírni meg lusta vagyok, ugyhogy ahhoz gyűjtök erőt : )) Megoldjuk... -
devon10 #10616 Megvan! :))