Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fegyvert itt is tudsz váltani harc közben, mármint a között a kettõ közt, amivel felszerelted õket. Nekem speciel ezerszer jobban bejött, és valamennyi realizmust is adott az egészbe, hogy nem tudok egyszerre 150 fegyvert meg páncélt hordozni, hanem mindezt a missziók elõtt tudom elrendezni. Az meg különösképpen bejött, hogy a karakterem és a csapattársaim hátát nem "díszítették" olyan fegyverek fölöslegesen, amiket külömben se tudok/unk használni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Gagyi harcrendszer? Szvsz fényévekkel jobb, mint az elsõ részben, hangulatosabb, élvezhetõbb, szórakoztatóbb, tempósabb, egyszerûen jobb szvsz.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A bannerben katt a F.A.Q.-ra. Minden kérdésedre választ találsz (angolul), de ha egy 50 oldalat visszaolvasol, akkor itt is megtalálod a választ.

Egyébként igen, hajó fejlesztés, lojalitás küldetés és megfelelõ emberek választása, ezektõl függ minden.

Talán itt: pcguru.hu
MrStokes
Ertem, szoval ez a ketto a kulcs. A 3-bol az 1ik nem volt lojalis, a masik kettot meg ezek szerint rosszul valasztottam.

Ezekrol vmi reszletesebb leirast merre talalhatok?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

gfreak
olvass vissza 😉 lojalitás, megfelelõ emberek választása...

Racism is a weapon of mass destruction!

MrStokes
1-2 napja ertem a vegere. Meghalt 3 csapattars, es nem ertem, mit kellett volna mashogyan csinalnom, hogy mindenki tulelje, miktol fuggnek ezek a dolgok.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

horpeti
Jah, elsõre én is izgultam.. Aztán fölös volt, mert ha jól választottam, meg a lojalitás is rendben volt, akkor fölös izgulni, hisz úgyse lesz semmi... 😊)
Amikor zuhantunk, ott izgultam nagyon elsõre, hogy mi lesz (pedig tudtam, hogy elvileg jó vagyok😄)

Nekem pont az tetszett az utolsóban, hogy az eddigiekkel ellentétben szétválhatott a gárda nagy része. Az is tetszett, hogy a probléma-megoldás párost így együtt csinálták a csapatok ezek után. Megvárták, támogatták egymást, majdnem, mintha multi lett volna(tudom, erõs túlzás). Tudtam izgulni a másik csapatért meg a kimenekítésért.
baaka
Szerintem te félreérted! Itt nem "fújnak" a játékra, hanem megosztják egymással a véleményüket, és beszélgetnek a játék apróbb hibáiról, mert szerintem egyáltalán nincsenek benne bõdületes hibák. Nekem eddig GOTY a játék.

horpeti
"Oké, tök gagyi, de szórakoztató harcrendszer"

Azért ezt én nem osztom, ha ME2rõl van szó. Nekem semmi bajom nem volt vele, sõt, a játékélmény nagy részét a harc okozta, újrajátszásoknál már kb. 90%ot.

nekem a végsõ csata volt egyedül disszonáns, egy-egy halál után vártam a please insert coin feliratot

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

tök fura, hogy mennyien fújnak itt a játékra. Oké, tök gagyi, de szórakoztató harcrendszer, viszont a párbeszédek bármilyen nívós regényben megállják a helyüket, meg nem egyszer kell szerintem, olyan döntést hozni, hogy na vajh, melyik lehet a kevésbé rossz, nem hogy jó.
Meg aki vette a fáradtságot és lófrált a rendszerekben, annak biztosan feltünt a tisztelgés a nagyok elött, pl solaris bolygó és társai.
Én isszonnyat finnyás vagyok játékok terén, fallout 1-2 volt amit utoljára végigvittem, ami azóta jelent meg, az SZERINTEM érdemtelen szar, itt meg alíg vártam, hogy legyen már másnap, mintha újra 20 éves lennék :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Fantusz
Jack nem egy bizalomgerjesztõ szépség, de ha elbeszélgetsz vele elég nyilvánvalóvá válik, hogy nem sok választása volt, egész életében menekült, kegyetlen lett, mert élni akart.
Lelke semmivel nem sötétebb, mint a szépséges Mirandáé - nem kötelezõ a csapattársakat kedvelni, Jack csak egy közöttük.

gfreak
degeci 😄 pont egy iylen Wrexeset akartam írni én is 😄DDD

Ha olyan ügyesen gondoskodsz róla mint Wrexrõl, akkor nem hiszem, hogy probléma lesz eltüntetni a hajódról. Ha eléggé rohansz a játékkal akár az egész brancsot kinyirathatod.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

wedge31
Hozzá se kell szólnod elvan az alagsorban ,kitenni nem tudod max a végén kinyiratatod.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

CroftManor
ezt a Jacket muszáj a hajómon hagyni? nem lehet valahol kitenni? xD

Nothing is True, Everything is Permitted

robotnyk
az elsõt 32 óra alatt letoltam. 2szer. másodikra minden mellékküldivel. ez 26 volt elsõre.
Fallout 3 ?
Sound
Miért mi volt a legutobbi non-bioware játék ami 40+ óra gameplayt adott 9kért?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

gfreak
itt is lehet fegyvert váltani (kettõ fegyver van mindenkinél)

Még valami. Az egyes harc része nekem jobban bejött. Ha jól emlékszem, akkor ott a kísérõk fegyvereit is tudtam menet közben váltani, már ha tudta használni.
És más eszközeit is jobban tudtam módosítani(páncél, techeszköz).
Fantusz
ÚJ ára 7990Ft - engem nem érdekel, de elég sokat kell engedned a 7500-ból, hogy vonzó legyen az ajánlatod.

Tényleg ennyire rövid? 40-42 óra volt elsõre, minden küldi megvan, ami benne volt a naplóban, csaknem minden fejlesztést megcsináltam, romantika is volt, bányásztam is rendesen...

Mintha az egyes hosszabb lett volna...
A vége mozgalmassága nagyon tetszett.
CroftManor
na kezdek belejönni a kettõbe 😄 a mellék küldetésekkel is simán el lehet lenni, most csatlakozott Jack is... hát nem vmi szimpi a csaj. de remélem hasznát veszem

Sziasztok!

Érdekelne valakit egy Mass Effect 2 példány?

Alig volt használva, hibátlan állapotban van.
Cerberus kóddal.
7500 Ft. Alkudni talán lehet 😊

Várom az érdeklõdõket PM-ben.

<#nevetes1><#wilting><#fejvakaras><#shakehead>

Hát igen...elsõ részben legalább még kvariánok voltak, ami legalább hasonlít hozzá hangzásban. De ez a kvári... Meg a protiánok próteaiak lettek -.-

CroftManor
ja.. kicsit mélyen érintett, amikor megláttam a Normandia maradványait <#sir>

penge96
Amúgy az egy nagyon hangulatos küldetés lesz!(Y)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
De ezt amúgy irta a szkenn elején...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
ott van azon a szondás izén egy ilyen fehér szenzor, azt kövesd amig kinem tisztul a hang azt toljad le a szondát.

CroftManor
vki segítsen, kaptam egy mellék küldit, hogy keressem meg a Normandia becsapódási helyét, de amikor rá állok arra a bizonyos bolygóra, akkor csak ezt adja és csak szondákat akar velem lerakatni, már vagy 10et leraktam de nem enged elszállni a bolygón :S

penge96
Jaah a mentéseket mentsd el (hülyén hangzik) és majd azokat kell bemásolni azt a játék már érzékelni fogja.

penge96
Deicide várjá már mit kérdeztél?

gyááááá

nagyon bonyolult dolgot kérdezhettem...

de mind 1is!

untinstallll..

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

CroftManor
amúgy naon jól optimalizált a game, vettem fel videót frapsal és mintha be se eltt volna kapcsolva, meg se akadt sehol. gameplayem <#vigyor0>

Fenrir
Ki volt ez az elvetemült? 😄

A halál csupán a kezdet...

Lol,...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Ja arra gondolok, aki ott szívja mindig a cigit és lehet vele beszélni. Gondolom Õ pénzelte Shepard újraélesztését

Nekem a quarian = kvári fordításra fájt kicsit ránéznem... Meg amúgy a Reaper is egyik részben Kaszás a másikban meg Pusztító
Fenrir
Azt azért nem mondanám, de arra figyelhettek volna, hogy ugyanazt ne kétféleképpen fordítsák le.

Amilyen jó lett a DA😮-hoz a magyarosítás, olyan ócskára sikerült a Mass Effecthez...

Fenrir
A genophage ME1-ben reprogátló, a 2-ben pedig génfaló...

makkandis
A legtöbb fajt nem fordították, inkább kicsit magyarosították pl.: asari = aszári. Persze van néhány ami nem úszta meg, pl.: a keeper az egyik részben örzõ a másikban meg gondnok, bár engem itt inkább a következetlenség zavar mintsem a fordítás.

\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"

Gondolom Aszári, Krogán, Szalári meg Turián... Bár én angolul játszom, szóval nemtudom...

Fajok neveit is lefordították?!? Ez most komoly? Minek? Nincs is angol megfelelõjük. Mi lett az Asari-ból, vagy a Krogan, Salari, Turian?

Miért lenne gáz? Egyáltalán nem gáz egyik se! Raádásul FPS mod? Viccelsz? Bazmeg Doomozzál vagy faszomtudja. Ilyen modok sose fognak készülni, mert egyszerûen hülyeség és badarság lenne. Pfff.

<#falbav><#nevetes1><#nemtudom>

Hát a Rejtõzködõ Fickó fordítás tényleg elég gáz. Nem értem, h a fickó helyett miért nem férfit, vagy embert használtak. <#wow3> Számomra ami még zavaróbb volt, hogy a fajok neveit másképp fordították le a 2. részben, mint az 1-ben.