19778
-
sanya200 #10695 ezt a videót még én raktam fel tali & male shepard:)
tali scene -
sanya200 #10694 Yeah wc a leglényegesebb dolog egy ilyen hajón, biztos pottyantós és az űrbe megy a szar:)Na jó csak viccelek igen én is észrevettem de ha garruss-al romantikázik valaki asszem akkor onnan jön elő éppen zuhanyzott.Bár nekem nem lenne hozzá gyomrom hogy garrus vagy thane áh inkább marad singli a csajom meg úgyis megvolt liara most a dlc-nek köszönhetően:) -
Aspyrin #10693 Hm, pedig az egyik párbeszédben már ott tartottunk, hogy többet akarok, de akkor éppen másra hajtottam, így nem választottam azt a lehetőséget. Érdekes lett volna az ezeréves nővel. :D -
mike01010101 #10692 Samaraval probalkoztam de nem jott ossze.
Elkezdtem fogdosni, probaltam lehuzni a zippzarjat hatul de nem hagyta. -
mzoli7 #10691 Lehet hogy hülye vagyok de csak most vettem észre hogy a parancsnoki kabinban van egy rejtett WC is -
Hoz_Hun #10690 Samarát nem lehet megfektetni, max az érdeklődését felkelteni. Ellenben Morinth-al összefekhetsz... csak mentsd ki előtte a játékot. -
Aspyrin #10689 Első alkalommal Talit fektettem meg, ezt követően a bögyöst, harmadjára pedig őt. Samarával volt már dolgod? :D -
#10688 OCD fuckyeah -
Hoz_Hun #10687 Ááá, én valami miatt nagyon vágytam már egy ilyen részre, úgy hogy roppant mód örültem neki. Csináltam is egy mentést előtte, úgy hogy van amikor kétszer egymás után leröpülöm a távot. Csak mostanra már kivülről ismerem. :) -
mike01010101 #10686 Jo volt az autos resz, csak erezni lehetett, hogy kicsit utolag tettek bele, a rendszer nincs ra felkeszitve. Egyebkent a kasumi-ban is ilyennek ereztem a partis resznel azt a kis nyomozast. -
sanya200 #10685 Szerintem nem lett túl jó az ötlet tetszett de elég fura vezetni meg ha nekimész valaminek csak visszapattansz,lehetett volna tényleg hosszabb meg nagyobb forgalom és ha nekimész valaminek akkor meg halál, úgy lett volna az igazán izgalmas de így nem az. -
sanya200 #10684 Akkor már tudom mér nyomjátok annyian a dragon age-t:)
A minden bolygó totál kibányászása szerintem felesleges mondjuk bevallom csak néhány bolygó leírását olvastam végig most meg már annyit se fogok mert a dlc miatt totál angol az egész szóval ez így gáz.Most elkezdtem az első részt nem vittem még végig 60-as szinttel csak elkezdtem meg most lehet csak a legnehezebb fokozaton tolni. -
Hoz_Hun #10683 Csak én vagyok vele úgy hogy az autos üldözéses rész lehetett volna hosszabb is? -
Hoz_Hun #10682 Úgyan így voltam vele én is. -
Hoz_Hun #10681 Végén az ominózus kérdésre válaszold azt, hogy te "Miss Vas Normandy"-val akarsz maradni. Akkor pár mondat erejéig még beszélnek róla. :)
De valóban nem negyon zavartatják magukat. Ha megdöntöd Liarát attól a fényképe ugyan úgy lefordítva marad az asztalon, Tali meg jár fel szorgalmassan. Lehet egy hármasban is benne lennének mint a Dragon Age-ben. :D -
#10680 Hát nekem több lesz. Az az 50-55 óra a reális, szeretek körbenézni mindenhol, nem célom a gyors végigrohanás.
Ha másodszor futok neki akkor figyelembe veszi a bányászkodásomat és a meglévő fejlesztéseket? -
mike01010101 #10679 Egyebkent bennem felmerult, hogy leforditom, de tul nagy munka lenne es raadasul mar csinaljak is. Mas mint egy jatekot magyaritani. -
Hoz_Hun #10678 Na kiváncsi leszek rá magyarul. :)
Nekem a regények közül eddig az Ascension tetszett a legjobban, bár a Retribution-nak még nem értem a végére. -
Evoluti0N #10677 Én mániákusan 100%-osra szoktam megcsinálni az RPG-ket. Szóval a ME2-nél, minden bolygót addig bányásztam, még "Kimerült"-et nem írt :D. Gondolom ez belevitt pár óra pluszt a végigjátszásba :D. -
mike01010101 #10676 Az elso vegigjatszasom + zaeed + kasumi + overlord + siklós dlc 53 ora volt es eleg sokat banyaszkodtam.
-
sanya200 #10675 Átlag játékidő?Nekem max 40 h volt eddig de úgy hogy volt amikor csak a menü ment fél óráig mert nem akartam kilépni és más dolgom volt éppen.Hogy lehet annyira elhúzni én mindig mindenkivel beszélek meg mindent megnézek ha lehet de így se több 40h-nál pedig még csak nem is a legkönnyebb fokozaton tolom hanem a legnehezebben de így is végigérek hamar az ellenfeleken. -
Evoluti0N #10674 Ööö a giveme2entitlements-t kell letöltened (lehetőleg a legújabb verziót) és azt futtatnod a dlc feltelepítése után. -
Evoluti0N #10673 Heh nekem az összes dlc-vel együtt 61 óra a játékidő. :D Általában ez szokott lenni nálam az rpg-knél. 10, 20 órával biztos rákontrázok az átlag játékidőre :D. -
csoli31 #10672 Tudnátok nekem segíteni? Az én hibámból elszúrtam a Cerebrus Network kódomat (ne kérdezzétek hogyan, mert én sem értem teljesen, hogy hogy sikerült). Hogy tudom megoldani, hogy így is tudjak az ingyenes DLC-kel játszani? Mert letölteni le tudtam, és telepítettem, de az én hibámból nem engedi, hogy játszhassak vele. Olvastam, hogy valamilyen crack kell, és le kell tiltanom a játékban az online hozzáférést. De tutira kell még csinálni valamit, mert ez nem oldotta meg azt, hogy használhassam az ingyenes DLC-ket. Előre is köszönöm (amint lesz rá lehetőségem veszek egy új hozzáférési kódot).
A DLC-k nélkül egyszer már végig játszottam. Nekem az első része jobban tetszett, mivel én jobban szeretem az rpg szerű játékokat, mint a shooter jellegű játékokat. Viszont legalább már a mellékküldetések nem voltak olyan egyhangúan unalmasak. -
sanya200 #10671 Ilyen minőségi dlc-ből mint a legutóbbi jöhet akár 10 is.Lassan azért a teljes játékidő eléri a 40 órát az összes dlc-vel együtt ami igen jó. -
mike01010101 #10670 Elmeletileg lesz meg dlc az ME2-hoz, ami kozelebb visz a 3. reszhez.
Talan meg ketto is es az egyik lehet hogy meg iden. Ezt olvastam, de nem megerositett info. -
mike01010101 #10669 http://www.sfportal.hu/a-tuan-kiado-oszi-tervei-6223.scifi
Ok adtak ki a dragon age konyvet is.
-
sanya200 #10668 hol olvastad egyébként?
-
sanya200 #10667 És tényleg áááááááhhhh elolvastam még egyszer, na VÉGRE valami jó hír rendelem is meg mihelyst meglehet. -
mike01010101 #10666 Felrerted, ez a regeny, nem kepregeny. (Az a redemption volt) -
sanya200 #10665 Most ezt aztán már tényleg nem vágom a képregényre van pénz lefordítani a dlc-re meg nincs,azt se tudják már mit csinálnak.Akkor legalább a 2 eddig megjelent könyvet is adják már ki magyarul ha kell megrendelem külföldről is csak fordítsák már le. -
#10664 Nem, de Kelly addig nem is jön fel a kabinodba amíg van mással aktív románcod. -
mike01010101 #10663 Nov.11-en jelenik meg magyarul az elso mass effect regeny. A revelation
(mondjuk felfedés, de nem tudom hogy forditjak) -
mike01010101 #10662 Tenyleg nagyon jo az uj dlc. Nem tudom mennyi ilyen dlc-t birnek vegigjatszani, de szerintem evekig johetnenek:)) Mondjuk heti egy ket even at. -
strebacom #10661 Shadow Broker DLC nem magyar felíratos, igaz???
-
Evoluti0N #10660 Végigjátszottam a Shadow Broker DLC-t és messzemenően ez lett az eddigi legjobb DLC. Egyedül az nem tetszik, h a fejlesztők nem voltak elég szigorúak a "megcsalás" ügyében. 1 mondatot említett Liara azzal kapcsolatban, h megfektettem Tali-t, de ettől függetlenül sikerült összejönnöm vele a végén. Az is érdekes, h Talit még mindig fel tudom hívni és semmi megjegyzést nem tett Liarával kapcsolatban.
@Prof William Nyugodtan megvacsoráztathatod Kelly-t, senki nem fog szólni miatta semmit. -
Prof William #10659 Akkor még1 kérdés.. Ha Kellyt megvacsoráztatom fog fújni rám valamelyik románctag? -
KP27 #10658 legion küldetése mehet, ha mást is csinálsz, a legénység látja kárát :) -
Prof William #10657 Ha elmentünk az IFF ért utánna még lehet feladatokat megoldani vagy annak már a legénység látja kárát? -
Evoluti0N #10656 Az angol verzióban Grunt :).