Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Április elseje!
<#idiota>#idiota>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
na meg az MSV Kent 😄DDD
Racism is a weapon of mass destruction!

“DC1938, a small garden world circling the red supergiant SM2183 Rua,
exploded today in a rare phenomenon called core fusion. The planet's
uranium core collapsed in on itself, igniting a thermonuclear explosion
large enough to rupture the planet into several pieces. The shock wave
and loss of atmosphere has reportedly killed more than five billion
native inhabitants. There is one known survivor: an infant rocketed from
the planet in an FTL escape pod picked up by the human cruiser MSV
Kent. The inhabitants of the planet, previously unknown to the galaxy,
were a spacefaring race who used crystalline matrices for their
computing needs. The infant has been taken to medical facilities in the
local cluster, where he is breathing gases in a ratio similar to the
atmosphere of his home planet: 65% nitrogen, 20% oxygen, and 15%
krypton.”
Haha! Superman!
Cerberus Daily News
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ha "megcsalod" akkor nem fog örülni, gondolom (pláne Talival, úgy is utálja az idegeneket). Viszont kapsz kefélõs videót, meg jó kis párbeszédeket. Ezesetben Ashley fényképét lefordítja az asztalon.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Bocs, nem kötekedésbõl, de honnan jönnek vissza?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
Ha csak Mirandával van gond, akkor jó esélye van hogy túléli, ha több társ is életben van a kapu védelménél (és õk lojálisak). Feladatra meg ne válaszd ki.
"The trees move. Do you not see it?"
Hegyrako RULEZ! 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
no cska annyi, csak Ashley semmiképp nem jon veled barmit is teszel..
; (
Mordin karaktere monologjai meg a dumai, levezetesei: csucs
anti hero
Egyébként van 1-2 bug a játékban, pl ha sheparddal fegyver nélkül futsz a hajón, egyfolytában oldalra néz... vagy pl ha Mirandát lehívod egy lépcsõrõl, akkor a levegõben járva jön le xD szal nem lép rá a lépcsõre, ugyanúgy jár mintha sima talajon menne 😄
Nothing is True, Everything is Permitted
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A bioware múltját ismerve el is várom, hogy beletegyék a szívüket a történetbe.
Állítólag a hármasban valamennyire visszajönnek az rpg-s jellemzõk.
Egyik kedvenc csapattársam.
Mordint nagyon nem kedveltem addig, amíg a krogan bolygón meg nem tartotta a maga morális válságáról szóló beszédet, utána rögtön vip lett nálam :-)
1. fázis: Csõbe - Tali vagy Legion; támadó csapat vezetõje - Garrus vagy Miranda.
2. fázis: viszaküldeni: Mordin (vagy bárkit aki lojális) Biotikus - Samara/Morinth vagy Jack; támadó csapat vezetõje - Garrus vagy Miranda.
3. fázis: bárki aki lojális. Ha vannak nem lojális csapatársak akkor valószinüleg meghal(nak) a kapu védelmében.
Megjegyzés: Zaeed nem jó semmien feladatra! (kivéve utolsó csata, ha lojális).
én kétszer toltam végig és egyik végigjátszásnál sem halt meg senki, nem volt koporsó a játék végén.
semmilyen leírást nem olvastam, csakis a puszta józan ész vezérelt amikor a végén a csapatot összeállítottam.
Nálam a 2. csapatokat Miranda vezeti, mivel sztem õ a legtapasztaltabb vezetõ Shepardon kívül.. (Jack be is szól amikor kiválasztod, de be lehet kussoltatni)
A csõbe Tali ment - ez nem kérdéses.
A Biotikus pajszot mind2 eetben Samara csinálta, feltételezem Jack is ugyanúgy képes lenne rá, õk nálam õk ketten az elsõrangú biotikusok, Miranda, meg bárki más aki még választható sztem 2odrangú biotic.
A csapatot vissza egyszer Grint egyszer meg Zaeed (ekkor már le volt töltve õ is: ) kísérte vissza. gond nélkül, Nos õk meg tipikusan olyan karik, akik a hátramaradt kósza collectorokat reggelire elfogyasztják -.-
anti hero
Azt hallottam Mordin kissé kilóg a sorból, mert hajlandó meghalni a végsõ csatába. Ez kiküszöbölhetõ azzal, hogy õ lesz viszaküldve a legénységgel és nem kell neki "Hold the Line!"
A feltartó csapatnál több kimenet van bekalkulálva, elvégre Joker azt mondja, hogy a Túlélõk visszajöttek, ez meg egy nyitott válasz.
Sokat moralizáltunk mi is az alternatívákon, a T-800 láttán kézenfekvõnek tûnik egy dark hangulatú Gyermek kor vége (Arthur C Clark legmeghatározóbb mûve) irány. Aki nem olvasta azonnal pótolja, olyan embereket is megindított az a mû, akik utálják a scifit (hugom, elsõ barátnõm, aki nagybetüs bölcsész, stb). Ezzel a vonallal "az a baj", hogy fádalmás, ám de igen logikus döntés, és ugye akkor az ember a reaperek pártját fogja.
Ebbõl kifolyólag jobban tetszene egy klasszikus heroikus vonal, ahol bár a reaperek egy új evoluciós lépést képviselnek, de a félelem vezérli õket, mert mondjuk a teremtõik voltak az igazi nagyágyuk, de õk fellázadtak és elpusztítanak minden organikus lényt akik túl fejlettek lennének, ahhoz, hogy veszélyeztessék õket, állá skynet, matrix. Innentõl morálisan megkérdõjelezhetõek, hiszen az értelmes fajok agresszív befolyásolása (megmondják milyen irányba fejlõdjenek, és belekényszerítik õket egy "közös tudatba") nem elfogadható.
Viszont, már az a tény, hogy az emberekben beindít egy ilyen moralizálos vonalat, híven tükrözi azt a tényt, hogy a bioware-es srácok, bár lementek kutyába, de azért a szívüket, lelküket belerakták a trilógiába. :-)
Dr. Pepper / EA DLC kodok:
Mass Effect 2,
Battlefield,
Spore,
Sims, etc...
Bovebb informacio itt: http://www.gamer365.hu/blog_post.php?id=20707
<#idiota>#idiota>
Egyébként engem személy szerint nem zavart meg a Human-Reaper. EDI próbált elmondani mindent, amit tudott róla, eleve nem mondhatott sokat, hiszen elõször láttuk, és akkor is csak rövid idõre, az hogy meg miért olyan, amilyen, mint írtam, a befejezõ részben kerül magyarázatra, sok más dologgal együtt.
2: másodjára majd lesek, de elsõre így volt izgalmas :-)
Amúgy a wiki oldalán le van írva, hogy az öngyilkos küldetés során mikor és kit hova kell rakni, hogy ne haljon meg senki. Persze ehhez az is kell, hogy mindenki lojális legyen.
viszont az utolsó részt játszhatom újra, mert hiába volt mindenki lojális, mivel lassú voltam, a feltartó csapatból a tudós lett "kisorsolva" egy céges koporsó gazdájának, õ meg szvsz nagyon fog kelleni a háromban. :-)
Az egymást fedezik, szólnak, ha para van az 10 pont.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Nothing is True, Everything is Permitted
Egy dologot illetoen meg nem vagyok teljesen kepben. Ha vki a csapatodban nem lojalis hozzad, az mindenkeppen meghal a vegso osszecsapas soran, vagy csak akkor, ha kivalasztod valamilyen szerepre?
Nalam Miranda lojalitasa szunt meg irantam, amikor Jack a hajora kerult es rosszul dontottam, amikor Jack mellett alltam ki a vitajuk soran. Innentol kezdve semmilyen modon nem sikerult Miranda lojalitasat visszaszereznem.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"