19778
-
#10735 Liara-t -
#10734 Nekem gond nélkül feltelepítette magyar játékra a dlc-t bármilyen registry vagy ini fájl buherálás nélkül. Csak kellett a dlc crack hozzá -
#10733 ha a mass effect 1 et újra akarom játszani egy elég kemény csajjal akk azzal kaidan alenko-n kívül mást le tudok fektetni??? -
#10732 Én csak a végén nevettem, egy mondaton. -
Kindred Blades #10731 Ezen komolyan röhögtetek? Érdekes, ez volt a legkomorabb, drámaibb fájl az összes között. :)
Sejtitek, miről szólt, ugye?
Nem, nem alkalmi szexről, nem is ismerkedésről. Tessék kicsit továbbgondolni. -
#10730 A SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!előtt magától megkeres majd téged, és azután jöhet..."Suicide Mission" -
#10729 Igen, gerincre vágható. -
#10728 lenne egy kérdés: mirandát meg lehet fektetni??? mert már elég régóta próbálom de mundig majd ha kicsit nyugottab lesz a helyzetezik...-.-"
más: amikor megláttam h mi is a Légió nevezetű csapattársam akk kicsit tátva maradt a szám^^ -
#10727 Mondjuk a videó felvételek is egész jók, jó kis kivégzések vannak benne meg a riporter csajt vagy 2-en is megagyalják interjú közben :) -
Evoluti0N #10726 1 kimaradt: Garrus célzórendszerének leírása - 5 beépített zeneszám tűzharchoz :) -
Evoluti0N #10725 Végigolvastam az összes bejegyezést a Shadow Brokernél. Vannak igazi gyöngyszemek. Kedvencek: Miranda chatelései (perverz próbálkozók :D), Légió játékeredményei (mindenben 100%-ot nyújt, kivéve a szociális játékokban), Thane leírásai arról, h hogyan lehet legegyszerűbben megölni egy faj tagját (kroganoknál az alternatívánál a bombát írja :D), Baka netes keresései (nagy emberekről, háborúkról, Hemingway könyveiről :)), de a legnagyobb az Tali értekezése az árnybrókerről az első részben megszerzett információkról az elpusztult gethtől. -
sanya200 #10724 Nem is kell mára majd egyszer ha időd lesz rá.
-
#10723 Hát, én ma már nem fogom :S -
#10722 Engem is meglepett. -
#10721 Elolvastam őket:D A chat vége megnevettetett :) Sokan mondják, hogy Miranda túl hideg, meg minden, de szerintem nagyon érdekes személyiség, nem érzem hidegnek. :) -
Evoluti0N #10720 ? :) A képregényből nem derül ki az, amit a spoilerben írtam. Lehet, h titeket nem lepett meg a végén, h ez történt, de engem eléggé :P -
sanya200 #10719 valaki fordítsa már le miri aktáját engem is érdekelne jó jegyzettömbbe is. -
#10718 Nah, megtaláltam a gépet, most olvasom Miri fájlait -
#10717 Lol? Ott van a terminálba? Sztem megnézem, mert Miranda eléggé érdekelxD
Egyébként a little blue childrenen jót nevettem:D Nekem nagyon nem jön be Liara, unszimpi -
#10716 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miranda. az ismerkedési szokásai se egyszerűek, én jót röhögtem a logokon... ellenben az utolsó nem olyan vicces, úgy néz ki Shepard-nak csak "little blue children-re" van esélye -
#10715 :D:D:D -
#10714 Hát ezt idáig is tudtam, be kell tiltani a képregényt, spoiler veszély miatt... -
#10713 Ki volt regisztrálva? -
sanya200 #10712 Hát valaki tényleg lefordíthatná úgy hallom a shadow brokernek érdekes infói vannak a csapattársakról.olyat is hallottam hogy egy társkereső oldalon is regisztrálva volt. -
#10711 a francba, elcsesztem a Spoilert!!!
SPOILER!!!CSAK AZ OLVASSA EL AZ ELŐZŐ HSZ-EMET AKI VÉGIGTOLTA A DLC-T!!! SPOILER!!!!!
Remélem senkinek nem rontottam el a játékélményét:((( -
#10710 [/spoiler] Jujj, amugy milyen egyértelmű hogy ha megölöd a Brokert te leszel az új, de érdekes, mert kurvára nem számitottam rá:D [/spoiler] -
Evoluti0N #10709 Azért azt nem mondanám, h nincs sok szöveg benne. Miután SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a bázisán van egy számítógép, ahol egy csomó szereplőről van háttér információ, ami azért nem kevés szöveg :)Liara lesz a Shadow Broker -
#10708 Egyetértek. -
sanya200 #10707 Csak mert annyira reklámozták hogy 5 új arh.elérhető az új dlc-ben, mondjuk kiadhatnának egy patchet ami emeli a nehézségi szintet mert a legnehezebb is könnyű eléggé vagy túl erősek lettek az új fegyverek.Bár előtte se volt valami hű de nehéz. mod van hozzá ami emeli a nehézséget de ilyen házilag barkácsolt cuccba annyira nem bízok ki tudja mit variálnak vele lehet felborul az egész erőegyensúly. -
#10706 achievement-ek lényege: e-peen
első részben tényleg volt értelme, itt visszatértek a jó öreg és szimpla e-peenhez. -
#10705 Hát... az achiknak konkrétan ez a lényege... ez neked ad (és másoknak) egy visszajelzést, hogy milyen játékos vagy. Az achievementeknek alapjáraton csak ennyit kell nyújtania. -
sanya200 #10704 hát azért én is tudok valamennyit angolul de ismerek olyat aki szinte semmit nem mindenki tanult angolt a suliba nekem általánosba meg szakközépbe is német volt a kötelező.Bár már annyit se tudok németül mint amennyit angolul 5éve érettségiztem de azóta 2 szót nem szóltam németül az angollal meg minden nap találkozok.Egyébként ezekben a DLC-ben mi értelme van az arhivments-eknek azon kívűl hogy van?Az egybe legalább volt bunus hozzá pl +10%pajzs meg hasonlóak de itt csak annyi hogy mutogathatód max és kész. -
#10703 Miért akarjátok ennyire leforditani? A legminimális angol tudás is elég volt ehhez. Főleg úgy hogy minden benne volt a képregényben...majdnem... -
sanya200 #10702 Hát igen ha azt vesszük csak 2 helyszín volt na jó 3 liara lakásával együtt azért azt hittem macerásabb lesz rátalálni a shadow brokerre.Amúgy valaki írta hogy kevés ember védte és ez zavarta de ez azért volt szerintem mert minek neki egy hadsereg hogy megvédje ha senki nem tudja hol van nem?Legalábbis azt se tudták hogy egy személy-e vagy egy szervezet ha valaki ennyire elrejtőzik akkor nem tart fent egy hadsereget hogy megvédje az úgyis csak gyanút keltene ha hadihajók tömkelege védené. -
mike01010101 #10701 Igen, lehet, de talan amiatt hosszabbnak tunt. Ez az uj nagyon porgott es hamar vegelett. -
sanya200 #10700 Az se volt hosszabb szerintem csak több volt benne az üresjárat legalábbis a tankos rész sok volt legalább 20-25 perc amit baromira nem élveztem. -
mike01010101 #10699 Nincs sok szoveg ebben a dlc-ben, mert eleg rovid sajnos. Egy jo ki-be csomagolot kene irni es a forditas nem enne annyira nehez.
En egy jo masfel ora alatt vegignyomtam ezt a dlc-t. Szerintem az overlord hosszabb volt, nem? -
sanya200 #10698 Talán valaki rajongó megcsinálja mike említette hogy talán megtudja de mást nem tudok,majd csak lesz valaki. -
#10697 Nem fog, ha akarták volna akkor magyarul is megjelent volna, ahogyan az ezt megelőző dlc-k. -
kr1szmester #10696 valaki tud valamit arról hogy készül majd valamikor a közeljövőben magyarítás a Lair of the Shadow Broker DLC-hez magyarítás? jó lenne...