Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge96
Nah hát igen, ahogy felmegyek a netre rögtön letilt, de kurva érdekes hogy tegnap még Vistán simán ment...nah mindegy megprobálom mégegyszer...jah és a firewalker DLC meg alapból nem megy, feltelepitem, de azt írja hogy nincsen telepítve...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Ha tört DLC-kkel játszol, akkor a giveme2entitlements.exe-vel kell hitelesítened a DLC-ket minden új DLC telepítése után.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Calver
lekapcsolódva játszani, nincs túl sok választásod. ez ilyen, van akinél hallgat a beállítások átállítására, van akinél tesz rá. még amit megpróbálhatsz, az tûzfalon letiltani ME2-t.

"The trees move. Do you not see it?"

Kopiati

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

penge96
Köszi megpróbálom!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Fantusz
Elzárni a ME2 elõtt a netre vezetõ utakat és újra crackelni a DLC-ket.
Ha a játékod kapcsolatot talál a cerberussal letiltják a DLC-idet, aminek következményeképpen a játék el sem idul.

penge96
Valaki segítsen már!

penge96
Nah, mostmár sehogy se megy...

penge96
Hello! Most húztam újra a windowst, vista után most már a 7-es Ultimate van. Feltelepítettem a ME2-t, a DLC-ket is, csak hogy ha kapcsólodva vagyok a nethez, akkor in-game azt irja hogy jelentkezzek be a profilommal amivel letöltöttem a DLC-ket, én viszont torrentel szedtem le õket, és ha offline vagyok akkor tökéletesen mûködik mindegyik...A régi Vista alatt viszont mindehogy mûködött :/ Jah és a beállitásokban is kikapcsoltam az on-line gameplayt... mit kéne csinálnom?

Dettó 😄 Én is folyton a gránátokat dobáltam...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

horpeti
Jah, 2 után én is. 😄

nálam mindig az bassza ki a biztosítékot, hogy lovoklovok lovok utana futok es rogton utana nyomom az R betut tudatalatt, erre az egyben tobbszor is meglepodtem, mert az meg a granatdobas dolog.... zzz ezt mindig eljatszom 2-3szor

anti hero

horpeti
2-ben?
Én ilyet sose láttam ott... 1-ben láttam valami hasonlót (de azzal nem is kívántam 1 óránál többet játszani a 2 után, pont ilyenek miatt), de az be is tette nálam a dolgot.. 😄

Engem az zavar, hogy piros keretet rajzol a game az emberek köré, a fehér lehûlést mutató résszel együtt. Sokszor ezért megy mellé a fejlövésnek szánt lõszer...

horpeti
Szerintem sokkal több képesség sem kell.. Bármivel vagy, 2nél többet nagyon úgysem használ az ember (+ passzívak, lõszerek). 2 társaddal együtt meg max. 6 képességet lõdözni bõven jó.

Remélem, hogy a 3 harcrendszere is ilyen gördülékeny és kézreálló lesz, nem tudom, hogy lehetne még jobbá tenni. Gondolkodtam, de nem jöttem rá.

Vagyis igen: egyetlen egy dolog zavar, még pedig az, hogy ha van egy társnak lõszerképessége, mindig használja, így felülbírálja pl. egy másikc csapat lõszer képességet.. Ha kiveszed a képességhasználatot, akkor is felteszi, mert gondolom védekezõnek minõsíti.
Ha ezt kivennék, és tényleg én mondom meg, mit használjon lõszerben a csapat, akkor lenne jó.
Ez zavart egyedül - de csak mert olyan társakat akartam vinni, akiknek volt lõszer képességük... le is szoktam róla! :-)

baaka
A végsõ küldetésen az egész csapatot magaddal viszed, de amikor megérkeztek a Collectos-ok bázisára akkor szétváltok kisebb csapatokra(az egyiket te vezeted) és kell választanod csapatvezetõket a többi csapathoz.

CroftManor
"ne õ vezesse a csapatot" ezt most így nem értem, a csapatot mindig Shepard vezeti, a két társam mindig mögöttem jön vagy ha úgy tetszik elõre küldöm õket.Vagy ott még nem tartok amirõl te beszélsz? <#vigyor>

Nothing is True, Everything is Permitted

SZEG007
Mass effect 2 öszevagdalt hangfileok nagyon poénos😄
http://www.mediafire.com/?ukydqdztzmz

Dante73
Én még ajánlanám Douglas Adams-et is, (42) és azért ne maradjon ki a sorból Nemere sem. Fiatal srác koromban rengeteget olvastam tõle. Az Idõtörés, bár kissé "szoci", (1980-as években íródott) de nagyon jó.

http://www.freetvmaci.info/

Nem is olyan régen rágtam át magam újra a Predator és Alien filmeken.
Mátrixot láttam, de újra kéne nézni egymás után, mert ugye még úgy láttam csak, ahogy kijöttek nem tudom hány év kihagyásokkal.
Szárnyas fejvadászt is láttam, de lehet most újranézem.
A Sunshine-ról meg õszintén szólva nem is hallottam, de akkor most beszerzem.
Star Wars meg alap 😊 Van egy ismerõsöm, aki még nem látta õket. Amikor meg tudtam köpninyelni nem tudtam 😄
KotOR meg nagyon ott volt, bár a 2. résszel nem játszottam, akkori gépemen szaggatott 😄

<#eljen>

gfreak
ja tényleg, jó hogy Pares mondta a szárnyas fejvadászt: Philip K. Dick is egészen elképesztõ..mondjuk ha megnézted a Szárnyas fejvadászt, utána azonnal el kéne olvasnod a könyvet amibõl készült (Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal...nem apr. 1, tényleg ez a címe 😄 )

aztán Orson Scott Card akit szintén remek fantáziával és gördülékeny stílussal áldott meg a Termetõ..aztán egy kis cyberpunk a legjobbtól: William Gibson (Neurománc és Mona Lisa Overdrive így kezdetnek 😄 )

Racism is a weapon of mass destruction!

A Mátrixot kihagytam, de gondolom azt úgyis láttad... Bár annak is sokkal nagyobb és mélyebb a mondanivalója, mint amit a többség megért belõle.

Kedvenc mûfajom a Sci-Fi.
Könyvek közül: Asimov és Clarke regényei természetesen kötelezõek.
Filmek közül: Hmmm. Mostanában nem sok említésre méltó Sci-Fi készült, de a Sunshine nagyon jóra sikeredett, véleményem szerint az egyik legjobb az elmúlt évtizedekben. Régebbiek közül, amiket különösen ajánlok, a 2001: Ûrodüsszea, a Szárnyas Fejvadász (SZVSZ minden idõk legnagyobb Sci-Fi-je), az Alien filmek (az elsõ két rész fenomenális), a Predator filmek (esetleg a könyv is, ami szerint a film készült). Nemtudom, a Star Wars-t meg kell említenem?
Játékok közül: Ott a Mass Effect. De természetesen ott a Kotor vagy a Deus Ex is.

Nem mindegyikük Ûr-Sci-Fi, de kivétel nélkül mindegyikük kivételes tagja a mûfajnak.

gfreak
hogyne érné meg! könyvtáram egyik legbecsesebb darabjai! mondjuk az ósuli kiadások is megvannak még, enyhén saláta állapotban 😄 Lem és Bradbury még akiket nyugodt szívvel ajánlok, csak hogy a nagy klasszikusoknál maradjunk..

Racism is a weapon of mass destruction!

Egyébként Pares és Renegade, Ti nagy sci-fi fanok vagytok?
Tudnátok ajánlani ebben a kategóriában könyveket vagy filmeket?
Renegade láttam, hogy már említetted A.C.Clarke-tól a Gyermek kor vég-ét.
Már egy ideje erõsen gondolkodom, hogy beszerzem Asimov könyveit. Ki van adva ilyen jó kis kötetekben. Szerintetek megéri?

azt vágom, én az elsõ felét hiányoltam a videónak, naívan azt hittem benne lesz a játékban, nem csak a marketing anyagban, hogy Mr Cerberus és Miranda szépen bemutat mindenkit, és amikor már azt hiszed nem tudják fokozni, akkor jön a Normandy-s lezuhanós (ok, én ott sokáig keresgéltem az álam)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Van egy pár másodperces videó, ahogy megérkezik az a kis Kodiak szerû ûrhajó ahoz az állomáshoz, azután, hogy elhagytad azt az állomást, ahol felébredtél.

Mármint a végére gondolsz? Az Horizon.

errõl jut eszembe:

még a megjelenés elött a tecsõn volt egy olyan vdeo (talán pont az, amelyiket említettél), ahol bemutatja a karaktereket, na de inkább linkelem, ezt csak én nem találtam a játékban?

trailer

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Jó, levettem a hangnemet egybõl. De pl ez az állomás, ami a képen van nem rémlett.

Ok.

hanta: Bocs a szarkasztikus hangnemért. <#awink>

hülyeség = vicceskedés, no offence ;-)

Tudod, nem olyan biztos az, hogy az az ûrállomás valójában olyan közel van hozzá, lehet, hogy csak oda van vetítve, érted, holoizé. Meg tudod ám, Mass Effect technológia, meg 2185, meg ha láttad a Sunshine c. sci-fi-t. Jajjj nagy ablak, attól még nem biztos hogy olyan is, mint ami a kerti sufnin van.

Jé, lehet hogy arról a csillagról van szó, amit ezen a képen a bal fölsõ sarokban látsz? Esetleg beközelítve, kivetítve, lehúzva a fényerõt. Mellesleg ez az a bázis, ahol a TIM-el beszélgetünk, és ahová az ébredés után elrepülünk Mirandával és Jacobbal.

Hülyeség? Miért? <#pardon1>

TIM meg szerintem tuti nem csak egy AI, hisz a játék elején egy az, hogy Mirandával személyesen beszélget, kettõ pedig, hogy láthatjuk, ahogy valaki odanyújt neki egy ilyen Data Pad-ot vagy mit. Szóval nagyon is valós, az már más kérdés hogy hús-vér, vagy valami más...

ehhez még annyi, hogy az éneklés a babilon5 fanoknak ismerõs lehet, onnan vették

azért te sem mész a szomszédba a hülyeségért :-)

tényleg Mr Cerberus AI vagy sem? ijesztõen logikus szvsz

Hát gondoltam rá, hogy valami halódó nap lehet, de a nagy nyitott ablak miatt, ami a csávó mögött van elvetettem, mert elég közelinek tûnt a nagyságából ítélve. Aztán az meg közelrõl nem olyan egészséges.

Csillagnak hívják.

Amúgy tudja valaki mi az az izzó sárgás-pirosas gömb, ami mindig látható Illusive Man mögött? A játék végén ilyen kékes-fehérre változik.

Ez kész bazmeg! <#idiota><#mf1><#wow3><#wilting><#guluszem1>

azért az elsõ rész személyzet elleni lõszerét nem ûbereli ;-)
+10 sebzés stewardessek ellen :-)

Ja, és mégvalami:

Az egyetlen dolog, amit vissza várok az elsõ rész mechanizmusaiból, az a stat rendszer. Mármint hogy az egyes itemeknek pontokban mutatja a tulajdonságait. Persze nem úgy képzelem ennek visszatértét, hogy minden item 1-2 pontban tér el, és van pár bizonyos dolog, ami überel mindent, hanem ME2-stílusban: "kevesebb mint az elsõben de több mint a másodikban" darab fegyver/páncél/fejlesztés, amelyek mindegyike kinézetre és statisztikailag is egyedi, másra jó (úgy mint az második részben).

A páncél testreszabhatóság remek dolog, még jobb lenne még több páncéldarabbal, és esetleg egy csapattársakra, sõt fegyverekre is kiterjesztett rendszerrel.

Bocs a tripla posztért.

Mellesleg az nagyon bejött, hogy küldetés közben nem tudtam cserélni a páncélom, és a fegyvereimet is csak bizonyos helyen. Adott a játékba egy kis realizmust, és valamiért jobban esett a küldetés után megnézni és felhasználni a megtalált vagy megvett fejlesztéseket/fegyvereket/páncélokat, minthogy 150 item között turkáljak, amelyek közül 125 szinte alig tért el egymástól.

Az már kevésbé tetszett, hogy a játék közben nem tudtam levenni a sisakot, a DLC páncéloknál meg egyáltalán, de van egy olyan érzésem, hogy a harmadik részre ezt javítani fogják, elvégre ettõl zengenek/zengettek a fórumok, mégha szinte semmiségnek is tûnik.

"Ha van eszük"? Ember, ha van eszük, akkor az elsõ rész ún. RPG elemeit olyan messzire elkerülik, amilyenre csak tudják. Nem vagyok ellene az RPG elemek bõvítésének, sõt, de ezt ne olyan módon csinálják meg, mint az elsõ részben volt.
Persze, ha neked az hiányzik, hogy órákat tölts el azzal, hogy a fölösleges cuccokat omni-gélre alakítod, vagy hogy "nagy", tüskés hegyekkel és járhatatlan tereppel megáldott, mindenféle érdekesség nélküli (kivéve az eget) üres térképeken bóklássz egy játékautóval, akkor megértelek.
Az emberek többsége viszont, akik játszottak az elsõ résszel is, nem kérnek belõle, vagy legalábbis nem olyan formában, mint az elsõ részben volt.

Én a bõvített RPG elemeket úgy képzelem el, hogy még több dialógus, még érdekesebb történet és még érdekesebb döntések, több szint, több és még egyedibb képességek, több fegyver, több egyedi páncél darab, több fejlesztés, egy olyan inventory, esetleg loot rendszer, amibõl nem lesz egy idõ után szemétdomb és újrahasznosító központ, egy olyan Hammerhead rész, ahol a Kodiak helyett Mako stílusban vezetünk oda a küldetésekhez, viszont egyedi pályákkal, mint a második részben, és normális tereppel, továbbá itt-ott valami egyedi érdekességgel. A harcrendszer nekem tökéletesn megfelel ebben a formában, úgy ahogy van, a fejlõdésrendszer is véleményem szerint jobb, mint elõdjénél, viszont itt is érvényes, hogy a több képesség nem árt (persze nem olyan fölösleges pontfecsérlõ cuccokra gondolok, mint az egyesben, hanem valami egyedi dolgokra).

Szóval ha már RPG elemkhez akarnak nyúlni ebben a nem éppen tiszta RPG-nek készülõ játékban, akkor azt ne az elsõ részre való visszatekintéssel tegyék, hanem más játékaikat vegyék figyelembe, és semmit se vigyenek túlzásba.

Gondolom Miranda

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

CroftManor
hát az 1ben le fektettem xD de ha nem jön vissza hozzám akkor jobb ha "elfelejtem" 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

wedge31
Ha van eszük a makon kivül mindent visszahoznak.

A második rész ujitásaiból én semmit se tartanák meg de valszeg a casual réteg miatt valami mix várható a két részböl.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MrStokes
@Calver, Hoz_Hun: Ertem, koszi a valaszokat, akkor megis csak erdemes a veget ujrajatszanom! 😊

Amugy a bannerban a bal oldalon az az amazon ki akar lenni? Ilyen szereplore nem emlekszem... <#rolleyes>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Na, a végére értem én is! Nagyon tetszett, most tûkön ülve várom a 3. részt!

Eddig nem értettem mire mondjátok a T-800-ast, de a végén levágtam. De tényleg kb. <#vigyor5>

Jaaaj, ha tudnátok magyarul milyen hülyén hangzott a neve! Én is csak fogtam a fejem. Kaszás-ember embrió <#wow3><#zavart2><#vigyor5>