19778
  • sanya200
    Inkább adjatok valami ötletet milyen hátteret szeretnétek és ha tudom megcsinálom ps-el mert nekem nem mindig van ötletem.Most van egy de nem biztos hogy jó lesz.Ha valakinek kell felrakom az összes képemet egy rar-ba van 1 pár.
  • sanya200
    Addig remélem lesznek még dlc-k jó lenne legalább 2-3 havonta egy úgy hogy kitartson a 3. rész megjelenéséig.Persze ha kiszámolod hogy akkor a végén mennyibe lesz a complete játék hát sokba de kit érdekel most 2-3 havonta 1-2000ft nem pénz.Szemben az mmo-kkal ami 60 napra 6-7000ft.
  • KP27
    2012. szal szerintem tök felesleges me3 fórum...
  • Prof William
    Ha már Mass Effect 3... Arról mit lehet tudni jelenleg? legalább valami hozzávetőleges megjelenési idő?
  • readswift
    ...valami egészen elképesztő mennyit lopnak a star control2 -ből...
  • penge96
    xDDD Jajj te kis renegad XDD
  • Calver
    a "tökös paragon"-nál még az is jobban megállja a helyét
  • penge96
    És a csaj?... xD (tökös-csaj)
  • penge96
    De nem azokat adja ki a gugli elsőre, szal az smafu XD
  • Calver
    a paragon és a tökös nem igazán fér meg egy mondatban
  • lightjack
    jah igen bővíthdetnék a karakter formálási lehetőségeket... az lenne a zsír ha lehetne olyat csiálni h egyik szeme kék másik barna:D nah az jó lenne!

jah most tervezem én is h másodszora végigtolom az 1et és utána átteszem és rögtön a 2-t egy paragon tökös csajjal. azt meg újra egy példakép csávóval... csak jönne már a 3adik rész, mondjuk még a másodikkal sem végeztem:P
  • kr1szmester
    van több aktívabb fórum is nem csak ez amúgy MO.-n :D
  • sanya200
    Szerintem még ráér nem?Ott úgyis csak találgatások lesznek a 3-al kapcsolatban.De ha már itt tartunk remélem bővítik a karakter készítést több lehetőséggel mert ugyanazok vannak a 2-ben is mint az egyben ugyanazok a szem meg...stb formák csak jobban néznek ki.
  • penge96
    Én is így vélekedek!

Visszasírom azt amikor percenként jöttek a kommentek :((
    Egyébként nem kéne létrehozni egy Mass Effect 3 fórumot? Mert kb minden játéknak jónéhány évvel a megjelenése előtt van már egy fóruma... én megtenném, de valaki másnál jobb kezekben lenne
  • sanya200
    Teljesen egyetértek a 8 év alatt amióta játszok ez volt az egyetlen olyan játék ami tényleg elkápráztatott, voltak jó játékok persze pl F.E.A.R. vagy halo amit a megjelenés óta legalább 6x végigvittem de a me 2 az már most fél évvel a megjelenés után vagy 12x végigtoltam meg vagy 6-7 alakalom amikor nem fejeztem be különböző okok miatt.És most is tolom már megint:)Egyszerűen annyira tökéletes hogy nem tudom megunni jó a párbeszédeket már valamikor átszoktam ugrálni de csak azért mert már fejből tudom mit fog mondani de maga a játék élmény az ami leköt sok lehetőség van a 6 kasztban, bár enginerrel sose toltam végig a legtöbbször élharcossal utána sentinel, soldier, és 1x adept-el is.
  • penge96
    Nah én egy kicsit kiszállok, nézem az Xfaktort:) Mindenkinek további szép estét!
  • penge96
    Nem lehet, hanem tedd azt! Én eddig 4x végigtoltam, és most is csak azért szüneltettem hogy ne legyen annyira a fejemben a sztori :D A valaha készült legjobb játék a Mass Effect sorozat, minden percét megéri!
  • wedge31
    Itt néz körül.
  • Fenrir
    Nagyon hosszú még az a 2 év, addig sok víz lefolyik a Dunán. lehet, hogy végig kéne játszanom ötödjére is az ME2-őt :)
  • sanya200
    Csak tudnám mér nem engedte beszúrni a képet:(Nem lehet valahogy törölni az előző hsz-ket?
  • sanya200
    kép
  • sanya200
  • sanya200
    Valaki megmondhatná milyen moddal lett ez csinálva shepimre szívesen raknák ilyen ruhát vagy akár miriét is
  • penge96
    Hát, én arra gondoltam, hogy anno Pares olyan szemszögből látta a játékot, amiket más nem írt le. És ezért mindig volt egy téma, napi 50 hsz-el. Szóval oké hogy valaki nem bírta, de kellenek ilyen emberek egy fórumra, hogy legyen élet. Sanya Te is most írtad hogy olvasod a fórumot, de nem írsz. Szerintem sokan vannak így, szóval aki csak olvassa a fórumot, az innentől kezdve NYUGODTAN!! (sőt kéne) hogy ÍRJON! Még 2 év és itt a 3. rész, és még elők sok kérdés van amit megkéne tárgyalni...
  • sanya200
    Linkeljetek kinek milyen bulája van már ha azzal tolja,meg ahogy látom nem sokan tolnak ps-el készült képeket sajnos.
  • sanya200
    Pedig én egy nap többször is felnézek van hogy óránként ha van valami érdemleges hozzászólok.
  • penge96
    Miért, neked mi a problémád vele?

Szerintem nem csoda hogy bírom a stilusát, nagyon intelligens (szvsz)
  • wedge31
    Na pont ö nem hiányzik, egyébként a DA:O topicban megtalálod ha szereted a stilusát...
  • penge96
    Egyébként a DLC előtt nagyon ki volt halva az oldal. Tudom, én se írtam, de szerintem nem kéne hagyni hogy ennek a remek játéknak az egyetlen magyar fóruma inaktív legyen. És szerintem a fórumozók is jófejek. Mondjuk PARES eltünt:S Pedig Ő törzs kommentelő volt...
  • MerlinW
    batgirl:)
  • sanya200
    Érdekes nekem is az van nekem meg felment minden gond nélkül.Nem a legelső telepítő fájl van meg neked mert az hibás nálam is kiírta ugyan ezt de azóta kiadtak egy új verziót és az simán felment.
  • sanya200
    Tudjátok nem csak az tetszik a játékban hogy az első rész mentéseit is át lehet vinni,hanem az hogy minden mondom minden egyes ember akinek segítettél szerepel a 2-ben is csak kicsit oda kell figyelni a részletekre.A nagy része mondjuk csak emailt ír de van akivel személyesen is lehet találkozni csak pár példa.A choura odúja tulaja ha nem öltétek meg akkor az ott van az omegán és elküld a halálba vagy pl helena blake aki azzal bízott meg hogy intézz el 3 bandavezért utána meg jó útra téríthetted ő is ott van az omegán.De pl a fellegvárban az egyik boltban ott van az a csaj aki az első részben összeveszett a férje testvérével hogy a születendő gyereket alá vessék-e gén manipulálásnak, beszélni ugyan nem lehet vele de lehet hallani hogy megint valami hasonló dologról beszélgetnek.Vagy ha valaki végigvitte a zúgjon az ég dlc-t akkor szobrot állítottak az emlékedre mert megmentetted a bolygót.Szóval tényleg nagyszerű az egész játék és annyi minden van benne hogy aki csak úgy végigrohan rajta sok mindenről lemarad.
  • Aspyrin
    Nálam szopás van: win7 64bit-nél azt mondja, hogy nem kompatibilis az oprendszerrel, ezért nem tudom telepíteni. :@
  • Trantorius
    Az új DLC-be van magyar felirat, vagy tölthető valahonnan hozzá?
  • JethroHUN
    Én légiojén nevettem :D 200917 sniper kill :D egy játékban XD
    Samaranak meg mekkora vagyona volt már :O
    De a videók is naon jók.
  • JethroHUN
    Innen, vki más írta be ide az oldalra. http://static.cdn.ea.com/bioware/u/f/eagames/bioware/masseffect2/ME2_ShadowBroker.exe És igen magyar játékra, minden gond nélkül.

És vmi nagyon jó, nekem tetszett. Tök jó az új bázisunk is. Mondjuk nem olyan hosszú, hirtelen nem tudnám el döntetni melyik a jobb az Overlord vagy ez, na jó EZ, változatos, újdonságok vannak benne, korrekt, bár lehetett volna kicsit hosszabb is. Ha az eddig is összes dlcvel nézem, akkor már azt kell mondjam, hogy az ME2 szuper szintre nőtte ki magát :)
  • Calver
    a chatlogok egy része humoros, ahogy minden egydimenzióstól 1 mondat után disconnentet nyom - a többi része nem igazán, de ezt szerintem én is leírtam.
  • lightjack
    honnan töltötted le a dlc-t?? jah és magyar játékra tetted fel v angolra?
  • zsotesz
    tehát a kép: http://imagerz.com/QEJCXUtvAwMEVg8bGQVR
  • zsotesz
    ma megvettem én is a shadowbroker dlc-t, egész jó volt, miranda viszont kicsit bebugzott :)