19778
-
sanya200 #10815 Hogy értve hogy lapos hogy nincs akkora melle mint mirandának?
Kinek mi nekem így is tetszik, ki tudja a 3-ban már lehet nem csak fejet hanem testet is lehet kreállni:)Elképzelem hogy 140kilós maca szaladgál:)
Mindegy ez viszont egy hasznos mod csak a textúrákat cseréli jobb-ra kicsit élesebbek lesznek
Link:
Textura mod -
#10814 Tudomásul kell venni, hogy a modoknak csak néhány százaléka, ami realisztikusnak mondhatóan illeszkedik egy-egy játékba.
Jónéhány modder szórakozik hülyeségekkel, az ő idejük, energiájuk fekszik a munkájukban, de talán némelyikük maga sem tudja, miért hülyeségfejlesztéssel töltötte az idejét.
Vannak nagyon színvonalas, jó modok, rájuk természetesen nem vonatkozik a fenti megjegyzés, azok készítői minden köszönetet megérdemelnek.
Modolásnál leginkább az Obliviont lehet példának felhozni, ahhoz a játékhoz több tízezer modot készítettek, de ezekből néhány tucat, ami valóban hasznos.
Ezek között azonban vannak olyanok, amelyek minőségben túlszárnyalják a hivatalos dlc-ket, kár, hogy a ME2 ilyen szintű modolása nem lehetséges (játékba épülő küldetések, NPC-k). -
Evoluti0N #10813 Arról nem is beszélve, h a nő Shepard lapos, mint a deszka :D -
sanya200 #10812 Nézegettem ezeket a modokat de nem igazán tetszenek akkora hülyeségek vannak benne hogy hihetetlen mehetsz olyan shepardel akinek a feje grunté meg hasonlóak az ilyen csak illúzióromboló meg én konkrétan rosszul vagyok tőle.Bár van közte egy két szép darab pl átlátszó napszemüveg vagy olyan sapka ami a zöldsapkásoknak van csak ez vöröses barna meg az első részből az a ruha amin a hajón szaladgáltál az pl faszán néz ki.Nem mondom hogy legyen egy sims de azért rakhatnának bele több cuccot valami dögöset pl mint ami mirandáé vagy valami.Lehet ez másnak annyira nem számít de én szeretem ha jól néz ki a karakterem. -
#10811 Shepard megráncigálta az oroszlán bajuszát, amit az a látszat szerint zokon is vett
Hatalmas űrflotta lendült mozgásba a ME2 végén, támadáshoz felvonuló sereg benyomását keltették, Sheparból ki is tört az "én vagyok a világ megmentője" effektus, az egész Cerberus bagázst elküldte a fenébe -
#10810 nahigen mekkora lenne ha renegáttal szövetzkezel a cerberussal és a kaszásokat megölve felülkerekedsz a galaxis többi faján és endingként te lennél a domináns faj! az elég komoly lenne... ember diktatúra. ez igen csak elgondolkodtató kérdés. -
#10809 Kis Spoiler:
Konkrétan nincs paragon vagy renegád ending, akkor vagy paragon ha kilépsz a cerberustól, és a rejtőző fickó ellen fordulsz alias elpusztitod a bázist. a Renegád pont ennek az ellentetje.
Itt igazából az a tét hogy túlélitek-e vagy sem, ez független attól hogy renegád vagy paragon vagy.
Most jut eszembe, ha Shepard renegád akkor a 3-részben ugyanúgy a megmentő szerepe jut majd ránk mintha paragonok lennénk? Érdekes lenne. -
#10808 nah végigtoltam. és ez a game. hát uh..öö...izééé...ööö...hát nem is tooom.... nem tom mi jó szó....hát iizéé...ööö...olyaaaan...bigyóó... hm... nahjo egyszerűen ez a game K*VAJÓÓÓÓ!!! ilyen fordulatokat!!!!!!! a vége!!!! meg minden!!!! legalább vagy 5 ször tátva maradt a szám a játék közben! és amikor shephard ugrik majd beszartam h most átugrik e vagy sem, mert olyat is hallottam h vkinek meghalt a shephardje... reménykedtem h az enyémmel nem ez fog történni! és neeem! nem halt meg!! majd beszartam az izgulástól... de sajna Jack meghalt a harc folyamán...valszeg azért mert nem volt lojális. de ez így csak még élethűbbé még drámaibbá tette magát a játékot. sőt...jobb így mintha túlélte vna;) nahjo ez kicsit morbid, de akkor is.
SPOILER!!!
jah és lenne egy kérdésem: amikor a végén Shephard a végén elpusztítja a begyűjtő bázist, utána összeveszik a rejtőző fickóval, azt kikapcsolja a komm-csatornát és utána ott mutatja a raktérben hogy ottvan nála a kaszás tervrajza. most nemvágom h ez melyik fajta ending??? a paragon v a renegade?
SPOILER VÉGE!!!! -
#10807 jah, ups semmi má megvan... -
#10806 SPOILER!
lenne egy kérdés: ki vezesse a figyelem elterelő csapatot amikor átmegyünk samarával a kutaszrajokon???
SPOILER VÉGE! -
#10805 Számomra egyedül a Mass Effect ér meg pénzkiadást. Szóval nekem ez nem gond, másrészt, a készítők megérdemlik azt a pénzt, egy ilyen játékért. Egyébként igazad van. -
KP27 #10804 Add össze a dlc-k árát és komplett full játékot lehet venni belőle. Pont az a lényege hogy apránként kiszedik a kezedből a teljes játék árának a többszörösét, úgy hogy észre se veszed ha elég vak vagy.. 2-3 havonta adjanak csak ki olyan 600-800 pontért dlcket, mellé valami 160pontos kis apróságot, és mint a kisangyal úgy elhasználsz 2 1600 pontot tartalmazó BW pont csomagot, extra plusz 5-6 óra játékidőért... -
KP27 #10803 Pedig pontosan is hogy fejés. Légy objektív, ne elfogult. Amúgy igen, a Mafia 2 is fejés... -
sanya200 #10802 Gyerekek had kérjek már valamit akinek férfi deafult shepard-je van küldje már el a mentést mappával együtt.Szedtem le de mivel mappám sincs csak női karakteres ezért nem tudom hova rakni az autosave-t, kéne mert a google-on nem találok egy rohadt képet ami jó lenne 1000 köszönet aki elküldi. -
#10801 Arról nem is beszélve, hogy ilyen DLC-kért nem túl sok pénz amúgy sem az 1500-2000 forint!! adhatnák 4-5000-ért is, amilyen a mai világ! -
#10800 kösz mind2töknek! -
mzoli7 #10799 itt nézd meg : http://www.giantbomb.com/mass-effect-2/61-21590/how-to-survive-the-suicide-mission-no-plot-spoilers/35-385092/ -
#10798 Nyugi, a játék a szádba fogja rágni a megoldást. Minden helyre kiadja a társaidat, azt küldjed, ahova a legtöbb szöveget írja :) (Röviden: csapatvezető Miri, cső Tali vagy Legion, a pajzsot meg Jack vagy Samara tartsa, a túlélőket meg szinte bárki visszaviheti) -
#10797 Igen, én is már hetek óta ezt nézegetem, most kipucoltam a gépet, a vidi kari ventijét. 3 ventim van, szal tuti nem melegszik túl, és a Speedfan és társai is normális, vagy annál jobb hőmérsékletet mértek. Most megnézem újra, letisztogattam a gépet kívűl is belűl is. -
sanya200 #10796 Na készülget egy új kép.AFTER party shepard kabinjában mindenki iszik szinte:)Persze minden társ nem lesz rajra mert nem férnek el:) -
#10795 most érkeztem el a suicide mision-höz ( ami meg közvetlen előtte történt...huh) és még maradt 2-3 mellékküldi. az h ezeket az anomáliákat nem derítem fel mennyire befolyásolja a S.M. sikerét???
jah és meg tudnátok mondoni h hol tom, megnzézni kiket hova kell küldeni hogy ne haljanak meg? vagy lehet h inkább nem kéne megnézni spoiler veszély miatt... nah nemtom -
#10794 Túl melegszik?
A ventik hűtenek rendesen. -
ZoliJ #10793 a küldetés végén kapsz egyet -
#10792 Érdekes... nincs tippetek hogy miért fagy ki a játék néha-néha? Csak ugy megyek, vagy éppen harc van, megáll, beakad hang, és hibaüzenet... régen nem volt ilyen... és csak ennél, pont a kedvenc játékomnál van ez... (a gépem tuti nem gyenge hozzá, minden maxon van és stabil 60 fps...) -
#10791 Jó vid. -
#10790 Nah ez odatesz:D Mass Effect vonatkozás ismét:D VIDEÓ -
#10789 Most tolom az új dlc-t viszont kicsit fúrcsa, hogy nem kaptam új kódex bejegyzésket, míg eddig minden dlc-nél voltak, ez csak nálam valami hiba, vagy itt tényleg nem is készültek? -
#10788 Jah és Sanya, mindegyik kép mestermunka! -
#10787 Ez nem fejés ember! Amit a Mafia 2-vel csinálnak, nah az fejés! Ki adnak egy alapból szar játékot, 7 órás játékidővel, utána agyatlan DLC-ket 8000 HUF-ért!!! Itt egy alapból kurvajó játékhoz csinálnak olyan kiegészítőket AMIK TÉNYLEG HOZZÁTESZNEK a játékhoz. A BioWare-re egy rossz szó nem lehet! Ha tényleg egy elcseszett DLC-rendszert akarsz látni, ajánlom a Mafia 2-t! -
KP27 #10786 Bőven lesz DLC még szerintem, hisz így fejnek le minden extra pennyt a fanokról. most hogy készen vannak a PS3 verzióval is, lesz mégegy réteg akit fejni lehet pár hónapon belül... -
readswift #10785 Szerintem nem veszik ők komolyan ezt a játékot annyira mint az te gondolod, a star controlos részek meg direkt tisztelgésnek vannak bennt az "öreg" előtt. Szóval akár még azt is feltételezhetnénk hogy a mass effect tulképp egy star control tribute modern kori köntösbe bújtatva. Amióta borderlandsból is csenegetnek azóta shúternek is kurvajó, én nem haragszom semmiért. -
sanya200 #10784 Hát láttál már olyan játékot ami teljesen egyedi volt és semmit nem loptak bele?Nagyon ritka engem meg igazán nem is érdekel hogy kinek minek az ötlete nyilván annak zavaró aki a star control2-t ismeri de én nem tudom mi az kvázi nem zavar hogy loptak belőle.Nekem nagyon tetszett az egy is bár a 2. részt egy kicsit visszalépésnek számít az egy valahogy kicsit jobb volt legalábbis változatosabb volt a story, hosszabb volt fordulatosabb.Ez kb csak arról szól hogy meghalsz-feléledsz összeszeded a csapatot és lezúzod az ellent ennyi.Vagy lehet én tévedek de a story az egybe nekem jobban tetszett de lehet csak azért mert amikor azzal játszottam nem tudtam semmit a történetről a 2. rész viszont már úgy jelent meg hogy tudtuk mi lesz benne.Ezt sose fogom megbocsátani az ea/bioware-nak hogy előre elmondják a storyt mert csak a felfedezés örömét veszi el vele én jómagam konkrétan semmit nem mondtam volna el azt se hogy shepard meghal az elején meg úgy semmit mert sokkal jobban élveztem volna.Csak gondoljatok bele milyen érzés lett volna hogy nem tudsz semmit a storyról és az első küldibe meghal shepard asszem forrtak volan a forumok hogy nekem is meg másnak is meghal meg hogy miért halt meg ...stb.Nem jobb lett volna? -
sanya200 #10783 szoktam google-be nézelődni csak már ott se találok ami meg ötletem van nem tudom megcsinálni még annyira még nem megy pro-n a ps sajnos,időm se sok a munka mellett.Van köztük jobb kevésbé jobb , néhol a kivágás nem lett tökéletes.
képek -
readswift #10782 -ből, +vel -
readswift #10781 Aki penge angolból vagy épp most tanul, és kíváncsi mass effectét 15x -ösen kenterbeverő sci fi történetre, az xarja le a grafikát koncentráljon a hangulatra és játszon a star control2-ből. Aztán lehet padlót fogni , mert elég szégyentelenül csenegetnek ezt azt belőle biowarék, szinte már vicc kategória. Persze elég spoileres így, DLC-vel mintha elismerték volna h nem is akarnak kitalálni saját maguktól semmit . :DDD -
Aspyrin #10780 Köszi, a második linken elérhető fájl már fel is ment, csak a nyelvet kellett átállítanom. :) -
#10779 jah ups nem paragont akartam hanem renegade-t^^ am még nem hallottátok a tökös csaj kifejezést?? érdekes... nem szó szerint kell érteni-.-" -
kr1szmester #10778 még fog ki jönni több DLC is. főleg a 2-3. részt összekötő DLC-k. Liarás is az volt már. még 3-4 lesz kb olyan.
amúgy a 3. részről lehet tudni eddig hogy RPG-sebb lesz mint a 2(lásd elvileg visszajön az inventory átdolgozva, valószínűleg akkor az XP-k küldikért, ölésért) bővebb lesz a fejlődési rendszer is. Nagyon epikusra és nagyszabásúra tervezik, viszont raknak bele humort is. sokan ezt félre értették, azt hitték hogy elhülyéskedik a játékot ezzel.NEM. csak raknak bele pl több olyan poént ami pl Joker és EDI között zajlik, vagy esetleg a 2-ben volt az a biotikus volu aki istennek hitte magát stb. ja és persze a mentés az ismét fontos, az első rész és második rész döntései egyaránt fontosak lesznek.
ennyi jut eszembe hirtelen. -
#10777 Sokféleképpen lehet reagálni a dlc-kre, nekem speciel egyenlőre elég volt 5 végigjátszás, s Kasumi után egyetlen dlc kedvéért sem kezdtem újra a játékot.
Élvezetes, jó a ME2, de nem random, hamar megtanulható melyik sarok mögött milyen ellenfelek vannak - egy hosszabb szünet után megér majd egy újabb végigjátszást, de az ügyesen adagolt dlc-k miatt nem tartom tűzben. -
#10776 Szívesen megnézem, szerintem az új dlc hez illőt kellene csinálni :)
De ötletem nekem sincs nem tudom milyen képekből lehetne össze vagdosni.
Google, talán meglátsz párat és kapsz ötletet. :)