Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge96
Egyedül egy DLC pálya van benne az a Normandy Crash ami elég feltünõ xD

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
😞(((((((((

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Nah... én már abba se vok biztos h nekem menni fog...mióta fent van a Win7 életem egyetlen olyan játéka amit tényleg szeretek nem non akar mûködni a DLC-kel....

Akarom mondani, ma jelenik meg. Hehehe.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
hát az lesz, nekem Samara kivételével mindenki lojális.
egy kérdés... nézzétek el nekem de nekem is a warez verzió van meg, nem akartam 12 ezret kiadni rá, konzolra meg azért nem vettem mert arra angolul van és nem igazán értettem volna. Nos a warez verzióhoz volt külön ilyen telepítõ része amit fel is tettem, de honnan kéne tudnom h épp a dlc pályákkal tolom? mert ezt sehol nem jelzi nekem a játékba

Nothing is True, Everything is Permitted

Mindegyik legyengül aztán az utolsó pillanatban elsöpri a jónépet.
Válasszd Jacket. Ugyan olyan jó a szerepre.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
ó bassza meg, Samara nem lojális mivel a lányát nem tudtam rábeszélni a dologra... ezért gyengül le és nem védi meg Jacket 😞 francba

A hivatalos oldalon is bejelentették: holnap jön Kasumi!!<#worship>

"Tomorrow Kasumi Goto will emerge from the shadows to join Commander Shepard in the fight against the Collectors!"

CroftManor
na msot utána néztem you tubeon, és az ajtósnál Talit kell küldeni, viszont a pajzsos résznél Samarát küldték, ahogy én is de nekem mégis meghalt jack, mert legyengült Samara, a videóban meg elûzi a begyüjtõket

Fontos, hogy lojális legyen és fontos kit választottál a másik csapat vezetõjének (persze neki is lojálisnak kell lennie).
Amúgy #8404 hozzászólásban leírtam a kombináció egy változatát.

Az idõ egyedül a szelepeknél számít.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

az ajtónál szerintem az is számít, hogy milyen gyorsan jutsz el oda. Legalábbis nekem egyik esetben, amikor épp hogy odaértem a szelepekhez, Legion meghalt, míg amikor siettem, túlélte. Mindkét esetben lojális volt.

Rám gondolsz?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

CroftManor
de am érdekes, most visszaolvastam, azt írták biotikus képességre pl Samara, na én Õt választottam, mégis mikor beértünk a kapuhoz, Jack meghalt, elragadták azok a bogarak :S mert Samara már kifáradt a kapunál és így nem volt mi megvédje Jacket, csak akkor azt nem értem nekik hogy maradt életben

CroftManor
azzal nem is volt gond, Samarát választottam és Õ pl túlélte 😊
na de szerencsére nem mentettem rá, betöltöm azt a mentést ami pont a küldetés elején van, így a ME 3ba mindenki élni fog xD

rage
Voltaképp maga a játék is megadja a választ rá, mert a választásnál súg úgymond, de sokan leírták már itt is, hogy milyen összeállítást alkalmaztak. Nem csak egyféle megoldás létezik, de pl ahová olyat kérnek, akinek biotikus képessége van, oda akkor nyilván egy lojális, biotikus képességgel rendelkezõ társ kell, s így tovább.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

CroftManor
jó és honnan kéne tudnom h ki alkalmas a feladatra?

rage
Ha a hajót fullra fejleszted, s mindenki lojális, akkor elvileg már csak az számít, hogy mindenkit a megfelelõ feladatra ossz be.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

CroftManor
na most fullra fejlesztettem a hajót, viszont így is sorba halnak az emberek, Jacob meghalt mikor csuktuk volna be az ajtót és fejbe lõtték, Jack is meghalt mert a rovarok megették, Most Tali is meghalt... :S itt mintha azt olvastam volna valakitõl h mindenki túlélte! mit csinálok rosszul? mert ezek mind átvezetõ videókban történnek, szal még beleszólásom sincs

Dede, természetesen az, én személy szerint falom William Gibson regényeit, de amikor valaki azt mondta a Star Wars-ra, hogy cyberpunk, akkor mosolyra húzódott a szám, pusztán erre utaltam 😊
gfreak
még nincs, csak az elsõ három jelent meg eddig 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Sziasztok! Nem tudjatok veletlenul, hogy hol talalom meg a Mass Effect:Redemption kepregeny 4. reszet vagy kivane adva?

Hey apple!! Hey!! Apple!! Hey apple!!

fszlm...

Én csak azt látom, hogy ahányszor Te ide hozzászólsz, mindíg arról rinyálsz, hogy milyen szar ez meg az. Múltkor ha jól emlékszem a Lens Flare efektust pocskondiáztad. Most a DoF meg a 3D a szar.
Figyelembe véve, hogy a játékot 2D-re fejlesztették, a vizuális efektusokat 2D-re optimalizálták, az emberek 98%-a 2D-ben játsza a játékot, és biztosan volt fontosabb dolguk is, minthogy a 3D-vel szarakodjanak, nincs mirõl beszélni.
Utánna néztem, és látom, hogy az a pár ember, aki 3D-ben kipróbálta, az hasonló dolgokra panaszkodik, így egyértelmû, hogy a Bioware nem fektetett nagy hangsúlyt a 3D implementációjába, aminek nagyon örülök, mert így legalább más, sokkal fontosabb dologgal foglalkoztak.
Egyébként itt egy útmutató, hogyan lehet kijavítani a 3D hibáit, ha nem is teljesen.
Lehet, hogy majd kiad a nVidia vagy a Bioware egy javítást, de szerintem ezeknek a problémáknak a javítása nagyon alacsony prioritást "élvez" a többi kijavítandó buggal szemben (amibõl azért valljuk be, kevés van).
2D-ben remekül néz ki a játék minden vizuális efektusa, és ez a fõ.

Te próbáltad a stereo 3d-t vagy má' megin' házmester hajlamaid vannak?

McFrost
Azt gyanítom, hogy nem. Akkor várok még olcsóbb nem lesz. Köszi.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fenrir
Nem tudom, hogy a Cerberus Network nélkül letölthetõ-e DLC így vagy nem.

A halál csupán a kezdet...

<#lookaround> Má' megin' Te?

horpeti
Persze. Néha én sem tudtam eldönteni, hogy melyik válasz a "jobb", mert ugye a magyar fordítás nem tökéletes.
Viszont nagy általánosságban az jött le, hogy ilyen két középsõ válasznál (ahol választani kell, és mindkettõ elõreviszi a cselekményt) a bal oldali lágyabb hangvételû, mint a jobb. 😊 Amúgy nincs sok ilyen a játékban, 5-6ra emlékszem.

teljesen gatya a 3d helyzet, van a játékban ez a depth of field effekt, amikor a fókuszon kívül esõ dolgok elhomályosodnak, na az szemüvegen át frankón szellemképezik, aztán a menük totál mélységnélküli 2d, stb stb.

Szóval kb leszarták a 3d implementációt. Aki valami komolyabbbat akar látni az szerezzen egy 720p projektort pár hétre kapcsoljon be 4x MSAA -t aztán heló.

McFrost
Ez is eredeti. Viszont nem hinném, hogy te jársz helyettem dolgozni ;-)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Értem.
De a kérdésemre nem kaptam választ😄

Szerintem fektess bele az eredetibe. Megéri.

A Cyberpunk talán nem a Sci-Fi egyik altípusa? Pl.: Szárnyas Fejvadász? Az Ûroperának is szerintem elég sok köze van azért Sci-Fihez, mégha jobban inkább a Fantasy, mint tudományos.

Fenrir
Jah ez az orosz verzió, vigyázz vele mert nagyon trükkös. Már mások is rászaladtak a hivatalos fórumon, azért ilyen olcsó mert nem adnak hozzá szinte semmit sem a tokon és a dvd-n kívül.

Én nem venném meg a helyedben, inkább ráköltenék még egy kicsit és megvenném a cdgalaxis-tól Cerberus Network-kel, magyar felirattal, kézikönyvvel és mindennel aminek kéne járnia hozzá.

Na végre, még valaki az országban, aki egyetért ezzel.
Hallottam már ûroperát, science fictiont, de még cyberpunk-ot is, mindig öröm látni valakit, aki legalább átlátja a film struktúráját.
nyirog
Hy eredeti Mass Effect 2-m van és mikor játszani szeretnék vele ezt a hibaüzit kapom : "A fizikai rendszer indítása sikertelen. Kérjük gyõzõdj meg róla, hogy rendelkezel a PhysX rendszer szoftver friss, telepített változatával." Na most én már leszedtem egy PhsyX drivert az Nvidia honlapjáról de nem települ, nem mutatja a telepítési csíkot csak egy hülye "text" van kiírva a telepítõben -nem pipáltam még ilyet, pedig elvileg jónak kéne lennie Win 7 64 bit-re, am megpróbáltam újra rakni a játékot is és akkor is ezt dobja ki. Am tegnap még ment rendesen, ma annyi történt h meg akartam nézni a játékot 3D-ben, elvileg meglehet, de amióta ezt kiírja már ki van nyomva a 3D vision, szóval jónak kéne már lennie - elvileg :s.

Kopiati
Egyébként ha már elõkerült... a Star Wars nem sci-fi hanem fantasy, mivel a sci-fikre jellemzõ, hogy az emberiség jövõjét, több kevesebb technoblalblával vetíti elõre, ez a mass-effectben meg van. A star wars meg ilyen fénykarddal hadonászó, wauuu-wauuuuuu-t bárki megérti...(csubi)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

ja és a szeméyes kedvencem:
Frederik Pohl: Reklámhadjárat

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

McFrost
Nem használt, nem vettem meg, külföldrõl vennem.

koschwarz
használtan vetted?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Fenrir
Ha eredeti a játékod és jó a Cerberus Network kódod akkor ezt nem írhatná ki.

koschwarz
egy különleges alakulat az ûrben 'operál'...érted? operál...<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Törölt felhasználó
Az ûr ok, de OPERA??? Max valami nagyon akciódúsra vett szappanoperának tudnám tekinteni. Am én imádom és fan vok, de ha belegondoltok akkor az egész Anakin Skywalker élete körül forog jószerivel. Kiderül ez, kiderül az. Már csak Armandó hiányozna, hogy vele csalja Leila Hant <#hehe>
ja és senkit sem megbántva, de a Star Wars az nem scifi, hanem ûropera :-)

errõl jut eszembe:

már marha régen láttam, és nem igazán rémlik: a firefly-ban tényleg nem hallatszott az ûrhajók hangja vákumban?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hát olvas el mindenkitõl egyet, hogy megtaláld az irányodat
pl: Gibson bácsi stílusát sokan nem bírják, én meg nagyon beleszerettem a szó fordulataiba, mondjuk kellett hozzá egy jó fordító, Neurománc jó kezdetnek (trilógia), ha meg kemény vagy akkor utána a Híd trilógia (álá Johnny Mnemonic)

Klark: ha túl tudsz lendülni azon, hogy majd minden regényében van egy magányos, meg nem értett hõs, akkor briliáns, Õ és Asimov inkább társadalmi regényeket ír scifi köntösben, tegyük hozzá nagyon magas szinten. Asimov amúgy egy életre elegendõ mûvet írt, szartol a rakétáig, de komolyan, az élet minden területérõl

Lem: õ egy pcit máshogy ír, számára nem evidens, hogy jönnek a zufok és rögtön kommunikálunk velük. Innentõl szeret írni a kommunikációs problémákról: Solaris, ha meg már belejöttél akkor Kiberiáda

Douglas Adams: mivel nekem nem tetszik az angol humor, nem alkotnék véleményt a munkásságáról :-)

és hát végére a magyar vonal: Nemere, Zsoldos

Dehogy! Arról van szó, hogy valószínûleg minden ciklus idején a Reaperek bizonyos ûrutazó fejlett fajokat magukba olvasztanak. Ez nem biztos, de eddig nagyon úgy néz ki, és a koncepció is passzol. Az hogy miért, még válaszra vár, de lehet, hogy csak egyszerûen így hasznosítják a leigázott fajokat, amolyan trófeának, magukba olvasztva, vagy pusztán ilyen a kultúrájuk. Ezért mondja azt Sovereign az elsõ részben, hogy "We are each a nation". Talán ezzel jelzi, hogy mindegyikük egy-egy leigázott fajt, nemzetet jelképez. Persze lehet, hogy nem minden ciklus idején találnak megfelelõ fajt, lehet, hogy valamelyikeket csak úgy használják ki, mint a Protheanokat, hogy átalakítva szolganéppé teszik õket. Amint írtad, az is lehet, hogy akár több Reaper is készülhet egy ciklus alatt. De én csak egy nagyon alap esettel számoltam, hogy még egy ilyen számunkra "kedvezõ" esetben is írtózatos nagy túlerõben vannak. Mégha csak száz, kétszáz Reaper létezne is, már az is nagy túlerõ lenne a Galaxis össses civilizációjának egész, egyesített flottájával szemben.

McFrost
Helló!
Ha veszek egy eredeti játékot, hologramos meg minden, de azt írja, hogy nem lehet vele online játszani és nincs online service, akkor az azt jelenti, hogy nem tudok vele majd semmit letölteni a netrõl?

xblades
Ez olyan okfejtés hogy az emberek adják a Reaper-ek alapját, vagyis az emberi faj is több millió éves?
Amúgy néhány százezer emberbõl elég szép Reaper bébi épült, több miliárd lénybõl akár több egyedre is elég lehet.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

<#nevetes1><#nyes><#rolleyes>