Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
egy kérdés... nézzétek el nekem de nekem is a warez verzió van meg, nem akartam 12 ezret kiadni rá, konzolra meg azért nem vettem mert arra angolul van és nem igazán értettem volna. Nos a warez verzióhoz volt külön ilyen telepítõ része amit fel is tettem, de honnan kéne tudnom h épp a dlc pályákkal tolom? mert ezt sehol nem jelzi nekem a játékba
Nothing is True, Everything is Permitted
Válasszd Jacket. Ugyan olyan jó a szerepre.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"Tomorrow Kasumi Goto will emerge from the shadows to join Commander Shepard in the fight against the Collectors!"
Amúgy #8404 hozzászólásban leírtam a kombináció egy változatát.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
na de szerencsére nem mentettem rá, betöltöm azt a mentést ami pont a küldetés elején van, így a ME 3ba mindenki élni fog xD
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Hey apple!! Hey!! Apple!! Hey apple!!
Figyelembe véve, hogy a játékot 2D-re fejlesztették, a vizuális efektusokat 2D-re optimalizálták, az emberek 98%-a 2D-ben játsza a játékot, és biztosan volt fontosabb dolguk is, minthogy a 3D-vel szarakodjanak, nincs mirõl beszélni.
Utánna néztem, és látom, hogy az a pár ember, aki 3D-ben kipróbálta, az hasonló dolgokra panaszkodik, így egyértelmû, hogy a Bioware nem fektetett nagy hangsúlyt a 3D implementációjába, aminek nagyon örülök, mert így legalább más, sokkal fontosabb dologgal foglalkoztak.
Egyébként itt egy útmutató, hogyan lehet kijavítani a 3D hibáit, ha nem is teljesen.
Lehet, hogy majd kiad a nVidia vagy a Bioware egy javítást, de szerintem ezeknek a problémáknak a javítása nagyon alacsony prioritást "élvez" a többi kijavítandó buggal szemben (amibõl azért valljuk be, kevés van).
2D-ben remekül néz ki a játék minden vizuális efektusa, és ez a fõ.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A halál csupán a kezdet...
Viszont nagy általánosságban az jött le, hogy ilyen két középsõ válasznál (ahol választani kell, és mindkettõ elõreviszi a cselekményt) a bal oldali lágyabb hangvételû, mint a jobb. 😊 Amúgy nincs sok ilyen a játékban, 5-6ra emlékszem.
Szóval kb leszarták a 3d implementációt. Aki valami komolyabbbat akar látni az szerezzen egy 720p projektort pár hétre kapcsoljon be 4x MSAA -t aztán heló.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
De a kérdésemre nem kaptam választ😄
Én nem venném meg a helyedben, inkább ráköltenék még egy kicsit és megvenném a cdgalaxis-tól Cerberus Network-kel, magyar felirattal, kézikönyvvel és mindennel aminek kéne járnia hozzá.
Hallottam már ûroperát, science fictiont, de még cyberpunk-ot is, mindig öröm látni valakit, aki legalább átlátja a film struktúráját.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Frederik Pohl: Reklámhadjárat
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
errõl jut eszembe:
már marha régen láttam, és nem igazán rémlik: a firefly-ban tényleg nem hallatszott az ûrhajók hangja vákumban?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
pl: Gibson bácsi stílusát sokan nem bírják, én meg nagyon beleszerettem a szó fordulataiba, mondjuk kellett hozzá egy jó fordító, Neurománc jó kezdetnek (trilógia), ha meg kemény vagy akkor utána a Híd trilógia (álá Johnny Mnemonic)
Klark: ha túl tudsz lendülni azon, hogy majd minden regényében van egy magányos, meg nem értett hõs, akkor briliáns, Õ és Asimov inkább társadalmi regényeket ír scifi köntösben, tegyük hozzá nagyon magas szinten. Asimov amúgy egy életre elegendõ mûvet írt, szartol a rakétáig, de komolyan, az élet minden területérõl
Lem: õ egy pcit máshogy ír, számára nem evidens, hogy jönnek a zufok és rögtön kommunikálunk velük. Innentõl szeret írni a kommunikációs problémákról: Solaris, ha meg már belejöttél akkor Kiberiáda
Douglas Adams: mivel nekem nem tetszik az angol humor, nem alkotnék véleményt a munkásságáról :-)
és hát végére a magyar vonal: Nemere, Zsoldos
Ha veszek egy eredeti játékot, hologramos meg minden, de azt írja, hogy nem lehet vele online játszani és nincs online service, akkor az azt jelenti, hogy nem tudok vele majd semmit letölteni a netrõl?
Amúgy néhány százezer emberbõl elég szép Reaper bébi épült, több miliárd lénybõl akár több egyedre is elég lehet.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...