19778
-
#10855 Igen, olvastam.
Most komolyan, miért vannak úgy oda az emberek Taliért?xD Komolyan, minden csapattársamat jobban birom mint őt, ha ránézek egy porszívó jut az eszembe :D Még Liara úgy ahogy, mert ő kb annyival különbözök az embertől (külsőleg) hogy kék, és a hajszőrzete nem szőr :D -
#10854 azért mert úg döntöttél hogy elpusztítod a begyűjtő csatahajót, cirka paragon módon mentél tovább, így az kék lett... am a csajos kérdésre visszatérve: Miranda a legjobb de tali akcentusa és hangja is nagyon ottvan! -
#10853 Hali!
Csak annyit kérdeznék, hoogy..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..a játék végén az a piros cucc (gondolom valami bolygó) ahol a Rejtőzködő Fickó ül, kék lesz. Van valami oka? Mert én nem tudtam rájönni
Köszi előre a választ! -
KP27 #10852 Én valahogy nem gerjedek az alienekre legyen az akár Liara vagy Tali. Aranyosak, de ennyi.. -
Prof William #10851 Hát ha csak nem az van benne hogy műtéte előtt nem Mirandának hanem Bob -nak hívták akkor még így is ő a favorit. :) -
Hoz_Hun #10850 Mirandáról ugye olvastad az aktát ShadowBrokernél? -
Hoz_Hun #10849 Helyesbítek:
Kell a francnak Kelly, ha van egy olyan társunk mint Tali. -
#10848 Kell a francnak Kelly, ha van egy olyan társunk mint Miranda -
Hoz_Hun #10847 Hát, ha nem sietsz Kelly nem fog táncolni örömében.... pláne neked nem (kár kihagyni). :) -
mike01010101 #10846 Köszi -
Hoz_Hun #10845 Az IGN-nen fenn vannak jpg-ben is.
ITT
Akkor nem kell azzal tökölni, hogy kiszedd a pdf-ből. -
sanya200 #10844 Hát nekem még egy küldetést engedett tali loyality missszióját de utána szól edi hogy kész és már jönnek is a reaperek. -
mike01010101 #10843 Koszi, mar forditom is -
Prof William #10842 Akkor ha jól értem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az IFF megszerzése után már el is rabolják a legénységet? -
Hoz_Hun #10841 Ha már a képregényekről volt itt szó korábban gondoltam felhívom a figyelmet, hogy létezik egy 8 oldalas képregény, ami szabadon letölthető a BioWare honlapjáról. Mass Effect: Incursion.
Aria T'Loak összetűzése a Collectorsokkal. Időben egy héttel van a SSV Normandy megsemmisítése (tehát az ME2) előtt.
Itt egy közbvetlen link, ha nem akartok keresgélni:
Mass Effect: Incursion -
Hoz_Hun #10840 Egy!!! küldetésre van időd. Illetve Omegán, Illiumon, Citadellán kiszálhatsz korlátlanul (vásárolgatni). -
#10839 kivéve a Dokit, meg az gépész csávo. -
#10838 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miutána Reaperek elrabolták a legénységet és nem mésza zonnal a megmentésükre akkor nekik annyi mind halottak lesznek ! -
Prof William #10837 Kérdés...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha megvan a reaper IFF utána még oldhatok meg küldetéseket szabadon vagy jobb ha addig befejezem őket mert utána már ha nem akarok rosszat a legénységnek mennem kell az omega 4-hez? Csak azért kérdezem mert ahogy látom az iff-es küldetést akkor is meg lehet csinálni ha még hiányzik csapattag. -
sanya200 #10836 hát ez így gáz mert jó lenne ha velem együtt kapnák:) -
mzoli7 #10835 indult egy fórum az sfportálon :http://forum.sfportal.hu/forum/97-mass-effect-sfportal/?s=df2c382f2c644c0d6097812a4988275b -
KP27 #10834 csapattársak max 30-31 pontot kapnak, neked level 30-ra 51 pontod lesz... -
#10833 csak minden második szinten kapnak a csapattársaid pontokat legszebb emlékeim szerint - bár Mass Effect wiki-n az istennek nem találom h ez merre van leírva. -
sanya200 #10832 Nem tudjátok mitől van az hogy ha én szintet lépek akkor a társaim miért nem kapnak pontot? 26os szinten vagyok és talinak pl ugyanannyi pontja van mint amennyi volt szintlépés előtt.De más csapattársaknál is ez van. -
Prof William #10831 Én is így teszek. Úgy válaszolok ahogy való életben válaszolnék. Ebek köszönhetően majdnem szép magas a paragonom de azért van renegade pontom is. -
#10830 nah igen...most eddig a jobbik felemmel toltam ugye ezért lett paragon a hősöm...most előveszem a rosszabik felem és jöhet a renegade:) persze ez nem azt jelenti h nem lesz semmi paragon benne de a renegade lesz majd 100on! -
Hoz_Hun #10829 Szerintem nem is kell. Alapvetően van egy paragon/renegade irány, de én is néha eltérek tőle, mert nem rontom a játékélményemet azzal, hogy azért választok egy döntés, mert akkor vagyok jó vagy rossz. -
#10828 nah igen, nekem sincs szívem renegade válaszokat nyomni, de mivel most olyan karit kezdek 1be és azzal tovább a 2 be, hát sokszor muszály lesz. legtöbbször az zavar renegade-ben hogy sokszor köcsög a társaival... nem köcsögnek, hanem cinikusnak kéne lennie, a 2 nem ugyan az. olyan dr.house stílusba lenne jóh a renegade. nah igen persze ugyanez fordítva is igaz. néha a paragon már annyira paragon, hogy nem tudtam rányomni. olyannyira...áh nem tom ezt leírni, de képtelen voltam paragonként folyton paragonra nyomni, mert volt pár olyannyira lehetetlen helyzet...mondjuk így is csak az első kocka telte meg renegade pontokkal de a paragont maxra vittem. nah m1, megyek feltolom a ME1-t és már kezdem is! -
sanya200 #10827 Most tolom másodszorra a liarás dlc-t eddig nem figyeltem nagyon milyen szövegeket nyom be se shepi meg laira de most röhögtem rajtuk.Ilyenek hogy mér nics fegyver ezen a járművön a válasz mert taxi-gyönyörű meg állandóan rinyál liara hogy kamion kamion shepi meg látom-már megint:)Ezért hiányzik a magyar felirat aki nem sokat tud angolul lemarad az ilyen apróbb poénokról is:(
-
Hoz_Hun #10826 Alapban ha másodjára kezded kapsz némi kezdő bonuszt. A bányászatot nem veszi figyelembe, de ad valamennyi nyersanyagot. Kapsz XP bonuszt is meg lovét. Ha ME2 karaktert importálsz akkor a pajzs elemeidet (amiket megvettél) és a fegyvereidet alapból megkapod (de a fejleszéseket nem!). Illetve (XBox360-on legalább is) valami okból, újrakezdve a Normandy-ban egyből 60 probe van meg 1500 üzemanyag. De ha elhasználod őket újra csak 30 probot enged és 1000 üzemanyagot (míg újra ki nem fejleszted). -
#10825 Ezt kérdezném:
Ha másodszor futok neki akkor figyelembe veszi a bányászkodásomat és a meglévő fejlesztéseket? -
Hoz_Hun #10824 Haha pont így vagyok vele én is. Végül úgy hidaltam át a dolgot, hogy csak ott nyomtam a legalsóra, ahol nem volt annyira kényelmetlen a döntés a többinél általában a középső választ adtam. Így is feltelt fullra a renegad jelzőm és kb 1/3-ra a paragon. Pl az ME1-ben így sem volt szívem veszni hagyni a tanácsot. -
#10823 Erre senki? #10680 :) -
#10822 Egyébként én egyszer megpróbáltam renegade-ként játszani, de nem volt szívem az alsó válaszokat és a piros jeleket megnyomni:) -
Hoz_Hun #10821 Amúgy igazad van mert tényleg nincs konkrétan paragon vagy renegade ending. Azt hogy ki hogy játszott a játék folyamán, a végén, az ME1-ben a karakter möggötti háttérszín jelzi, az ME2-ben pedig az Illusive man mögötti bolygó színe. -
Evoluti0N #10820 Ja bocs, nem muszáj ráklikkelni a package name-nél a módosítás nevére, nem mint ha bármi baj lesz abból ha ráklikkelsz, csak egyszerűen nem szükséges ez a lépés :) -
Evoluti0N #10819 a texmod nevű progit le kell töltened. Elindítod és ráklikkelsz a target application szó alatti mappa ikonra. Itt kiválasztod az ME 2 exe fájlját, ezután ráklikkelsz a középen levő kis mappa ikonra (az x felett és itt kiválasztod a letöltött textúra módosítást. A package name-nél megjelenik a textúra módosítás neve, ráklikkelsz, majd rámégy a run-ra. -
#10818 Tudom, bocsi, rosszul fogalmaztam meg. -
sanya200 #10817 Valaki rájön hogy kell telepíteni szóljon én nem teljesen értettem. -
Hoz_Hun #10816 Attól, hogy felrobbantod a bázist még nem lépsz ki a Cerberustól. A paragon Shepard nem dolgozik a cerberusnak eleve, csak hagyja hogy ők finanszírozzák az akciót, mert a "rövidtávú" céljaik egyeznek. Az ember dominancia támogatása a galaxisban már az első részben is a renegade út volt.
Függetlenül attól paragon vagy renegade, a végcél a Reaperek megállítása.