Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
egy kérdés: ha a végén azt választottam h a maradék mellék küldik befejezése meg császkálás a bolygók közt, akkor már nem is tudok úgy új játékot kezdeni h a mostani fejlettségi szintem megmaradjon?

Nothing is True, Everything is Permitted

Igen nagyon jó a vanguard, de ha a sentinellel nem boldogulsz, akkor nemtom mit csinálsz vanguardal majd. Ott neked kell megölnöd az ellent, nem nyamvadt drónok ölik meg helyetted, amiket 2másodpercenként kiszarsz a semmibõl. Pont ezért számomra messze a legunalmasabb karakter a mérnök.

Azt elismerem hogy könnyû vele játszani. De ott kb. a game játszik helyetted.

bocs, de szerintem a te képességed nulla, nem a sentinelé. Van overload és warp, ergo mindenféle védelem ellen jó. Sentinellel is tudsz fagyasztani nem csak a mérnökkel.

Mivel van warpod, ugyanúgy tudsz warp kombókat csinálni mintha adeptal játszanál. Ráadásul még a harci képességeid is rohadt erõsek...

eviscerator shotgun, assault armor,guardian,cryo blast+throw és a végén az volt a bajom, hogy ne használjak már warpot, mert így is godmode feelinget ad az egész, pedig szószerint belemásztam az ellenfelek pofájába. Messze a legkevesebbet haltam ezzel a kaszttal az összes közül. Paressal meg nem értek egyet, assault armorral shotgunt kell vinni bónusz fegyvernek. Pont az a lényege az assault armornak, hogy azt kell kihasználni, ha lelövik rólad, az leterít mindenkit 18méteres körzetben aztán felhúzni az újabb páncélt és belemászni a pofájukba a shotival...

Power armor mellé kell a sniper. Ott az a lényeg, hogy a +15% power damage miatt rajtad maradjon a tech armor, úgyhogy ez egy kevésbé agresszív játékstílust kíván. A raider/power armor/blood dragon kombóról számomra pont ezért totál unalmas, de az elismerem hogy effektív(+45%power damage). 6másodperces lehûlési idõvel lehet nyomni a warpokat, amibõl lejön majdnem 2másodperc a raider és a fejlesztések miatt ... Bár amondó vagyok, aki ilyen játékmenetet akar, az inkább menjen adeptal.

enlightened
Szubjektív. Mindenkinek más jön be. Soldier nekem se tetszik. De engineer. Ott a drone ami támadni is tud meg bánit Ott a cryo blast, ott van az Al hacking. Heavy Warp nem kell mert viszem Mirandat, õ warpol meg overloadol, szak tök fölös. Még a vanguardot nem próbáltam. Azzal élvezetes a game?

Nem tud támadni? He? Csak te nem tudsz.

Minden ellenséged tudok kedvem szerint aprítani, Heavy Warp, Heavy Overload, a Power Armor bõven tovább kitart, mint 1 másodperc, nem beszélve a robbanásról, ami számtalanszor a haláltól mentett meg (Kroganok rohamjaikor, vagy közelharci keveredésben), Insanityn elég sokszor használtam a Throw-t is, ami remek, ha egyszerûen kidobod a pályáról az ellenséget, esetleg ott a fagyasztás is (Cryo Blast), bónusz erõnek a Warp Ammo ami mindenre jó, és végül Guardianra fejlesztve a tulajdonságokat, ami a fejlesztésekkel együtt olyan kicsire leviszi a Cooldownt, hogy szinte minden másodpercben tudok valami erõt küldeni, ami többet ér, mint akár melyik fegyver. Apropó fegyverek, közel és középtávra a Tempest és a Carnifex egyaránt tökéletes és halálos, elõbbi a pajzsokra, utóbbi az armorra, míg a Sniper training által nagyobb távolságra is van fegyverem (Viper. Egy szörnyeteg).

Szóval olyat írni, hogy a Sentinel nem tud támadni... Insanityn jobban élvezem és sokszor könnyebb vele, mint Soldierrel Normal fokozaton. Azért nem tetszett a Soldier annyira, mert ott puszta lövöldözés volt, és sokszor arra kellett várnom, hogy az ellenfél kibújjon a fedezék mögül, vagy láthatóvá váljon, meg sokszor a csapattársaimra kellett hagyatkoznom, stb.

Sentinellel gyakorlatilag fegyverlövés nélkül leszedek bárkit, ráadásul ha még használom is valamelyiket... Az egészben az a legjobb, hogy a biotikus erõk, mint a Throw meg a Warp képesek megkerülni a fedezéket.

Hát mit mondjak, minimum a legélvezetesebb kaszt szvsz, de szerintem az egyik legerõsebb is.

Csapattársakra gyakorlatilag szükségem sincs, mert minden védelmet lefednek a képességei a kasztnak, meg többnyire úgyis csak az van, hogy végigfekszik az egész csatát.
Az egyetlen képesség, amit a csapattársaimtól szokok használni, az a Pull.
Nagyon állat, amikor kihúzza valamelyik társam az ellenséget a fedezék mögül, én meg akkora Throwot küldök rá, hogy kirepül a dimenzióból 😊

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

enlightened
Sentinel volt eddig a legnehezebb kari. Insanityn mindenhol szenvedtem vele. tech armor jó dolog, de kb azt is lelovik 1 másodperc alatt rólad. Támadó képesség nulla. Szal kicsit tudsz állni a tûzben ennyi. Társaid kinyirják igy is ugy is. Engineerrel volt eddig a legkonnyebb. A drone lefoglal egy egész embert és az sokat számit. Ráadásul fagyasztani is lehet. Infiltrator is jó a korai sniper miatt.

Én az új SMG-re vagyok kiváncsi, ugyebár az is ezzel a DLC-vel jön. Mert most pont Sentinellel nyomulok, egyébként nagyon bejön, a Tech armor Insanityn nem is tudom leírni, hányszor megmentette a seggem, plussz az, hogy biotikus és tech képességeim is vannak, szóval mindenre van fegyverem. Ja, és a Collector hajón a Sniper Rifle Training-et választottam.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

balee4
Egyszerû: nem lépsz fel a Cerberusra. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prince23
Monnyuk ha warez Kasumit teszek fel origire, akkor lõttek a cerberus tagságomnak vajon? 😄D

Jah, 560 MS pont.
Nem mondták, hogy minden ingyen lesz,... csak egy csomó minden.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Prince23
A Hammerhead bezzeg nem fizetõs, bár az lenne fizetõs xd
tudják mi kell a népnek...
kasumi sokkal részletesebb lesz, gondolom, ezért kérnek pénzt.

Prince23
A Kasumi most valóban fizetõs lesz?
azt mondta ea, h a cerberus tagok ingyéé kapnak minden szart. kapják be jó?

gerey
Ahogy nézem a hivatalos forumon is várják már páran. 😊

<#vigyor0>
Sok idõm van, most oda is beírogatok.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Calver
mármint 14:05. az EA vezetõségének tagjai még mélyen alszanak a koporsóikban... <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

És a DLC-k nem nagyon jönnek délelõtt, de még kora délután sem. Szóval a mi idõnk szerint olyan este 10-11 körül örülhetünk, ha kijön...

gerey
úgy átlagban délelõtt 11 óra

enlightened
Mondjuk nekem nagyon nincs kedvem 5ödször is végignyomni Kasumi miatt, pedig csak úgy lenne értelme:S.

Jé, Hoz_hun, megtaláltalak a hivatalos fórumon is! <#idiota><#integet2>

Azt is vegyétek figyelembe, hogy Amerikában most hány óra van...

enlightened
akkor jöhetne már

A hivatalos honlapon tegnap írták (még most is kinn van) hogy ma kijön. Plusz új videót tettek fel, aminek a végén ott a megjelenés dátuma.

gerey
Tegnap volt róla hír, hogy ma jön, meg a trailerben is ott a mai dátum.

enlightened
Biztos mára írták ki? Mert nem láttam sehol se april 6-ot, nem lehet, hogy jövõ hét után jön?

Még nincs.... hogy a fene ott egye meg!!!!<#duma>
Nem szoktam DLC-t várni, legalább is eddig. Erre Kasumival itt váratják az embert!! Arrrrgh.

Fenrir
Még ki sem rakták, egész nap várom már én is :\

A halál csupán a kezdet...

gerey
Kijött már amúgy? Mert egész nap nézegettem a hivatalos oldalt, de semmi...

enlightened
Akinek megvan a Kasumi DLC írja majd le hogy milyen? Kíváncsi vagyok hogy megéri e fizetni érte, vagy inkább másra költsem a pénzem.

Egy fenét fektethetsz le 3-at. Vagy is lefektethetsz, de nincs videó hozzá csak 1-hez! A többivel játék után kezdhetsz ki, de csak feljönnek a szobádba. A flört Kellyvel nem probléma,.. egy darabig. Vacsora belefér és a halaidat is megetetheti. Ha tovább mész ugrot a románc mással és videót se kapsz. Ha meghúzod Jacket a raktérbe, minden más romantika ugrot.
Egyedül csak Kelly táncol a szobádban más nem.

Törölt felhasználó
De azt hogyan? Mindenkinek csapom a szelet és ennyi?
Prince23
3-at is lefektedhetsz

gerey
Ha már elkezdtem valakivel a románcot, abba belezavarhat ha Kellyvel is flörtölök?

CroftManor
Ó már rég végigtoltam azt 😊 Am most sikerült megcsinálni az öngyilkos küldetést és senki nem halt meg 😊
de az vicces hogy mikor visszamegyek Mirandához, megint azt mondja hogy... mindig csak "arra gondol" és...majd ha nyugisabb lesz a helyzet.. <#idiota>

Nos, ezért írtam le neked. Most már tudod mik a DLC-k és látod, hogy meg van-e neked.

CroftManor
figy nekem azért nem tûnt fel, mert amikor feltelepítettem a kettõt a gépre, akkor egybõl feltelepítettem a dlct is! szal nem úgy volt h végigtoltam és aztán a dlc, hanem egybõl telepítés után

DLC-k, ha a +páncélokat, fegyvereket nem számítom a Normandy Crash site, Zaeed, Hammerhead. Ez mind feltûnõ, észreveszed és a játékhoz ingyen jár. Van még egy ruhakollekció (ez már fizetõs), illetve ma jelenik meg Kasumi(szintén fizetõs), de az új, lehet csak holnapra lopják el neked a BioWaretól.

CroftManor
istenem talán vissza kéne olvasnod h nem tudtam meggyõzni Samara lányát, ezért nem lojális Samar. Te meg itt kötözködsz h én vagyok az értetlen

Calver
milyen power damage bónuszra gondolsz? még sehol sem hallottam volna olyanról h kaszt-skill (ami csak +15% lenne) hatna lõszerre, másból meg nem igazán kaphat bónusz sebzést, mivel lõszer combat skill, és csak biotic/tech damage upgrade-ek vannak.

javíts ki ha tévedek ofc.

"The trees move. Do you not see it?"

Samara loyalty skillje a legjobb az egész társaságból , szóval kb úgy érdemes megcsinálni hogy Jack tartja az ernyõt, S. pedig dobálja a területre ható skilljét (2. specializáció).

Összességében a legjobb fegyó skill a tûzsebzés, a többi csak kiegészítõnek jó, pl magadnak megtartod az infernot a többieknek meg pl squad jegelés jut, az úgy elég fun. Utolsó pályánál viszont a squad tûzre kell váltani hogy mindenkinek jusson a jóból, ami Shepard power damage bónusza miatt jóesetben 40% * 1.3 = 52% . Sajna ez csak Vanguard és Soldier kasztoknál müködik megkötések nélkül (sem Grantnak sem Jakabnak nem érdemes kimaxolni a fegyver skillt). Legion widow98 fegyójának elég kellemes a páncéltörése tûzzel, Harbringer nem sok szóhoz jut. Armor Piercing hülyeség, a tüzes pánikoltatás 1000* többet ér.

Rage47
holnap jön a fizetõs DLC
ollie
Istenem, már vagy tízen mondták neked, hogy legyen mindenki lojális, te meg itt értetlenkedsz, hogy miért hal meg ez vagy az.

CroftManor
sajnáltam is h azt a jó kis járgányt nem lehet többé használni! pedig mintha semmi baja nem lenne, ott volt a hóban 😞 mentem volna vele még pár kört 😊

penge96
jah meg az a zene...nagyon eltalálták, mestermû!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

CroftManor
figy két év után elég sok e mailt kaptam, szal 1el több vagy kevesebb xD
de igen amúgy abban igazad van neked is hogy elég megható pálya volt, mivel pont elõtte egy héttel toltam végig az 1et, kissé mellbe vágott az a látvány 😞

penge96
hát mert 2 év után csak úgy kapsz egy e-mailt áá de mindegy nem ez a lényeg segíteni akartam igazából nem piszkálni...de igazad van...😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

CroftManor
hát mivel a kettõ eleve úgy kezdõdik h a Normandia megsemmisül, mért lett volna olyan feltûnõ h el kell menni megkeresni a roncsait?

penge96
Hogy érted? Ahová felkerült ugye az az új, és kapsz egy e-mailt hogy találtak egy anomáliát valahol, oda elmész, azonositod, leszállsz a bolygóra és ott egy elég megható pálya fogad... ez feltûnõ😄

CroftManor
hát..õszintén? nekem ez volt a legelsõ küldetésem, miután felkerültem az új Normandiára, neked fel tûnt volna?

penge96
Normandy Crash= A Normandia roncsai, és hát azért az feltünõ ah éppen a volt hajód maradványai közt lófrálsz, nem de?

CroftManor
de ez belevan így ágyazva a játékba? mért lenne olyan feltünõ? én most toltam végig a kettõt elsõre, minek kellett volna feltünnie?