Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mostanában nem játszottam, de örömmel hallom,hogy megjelent az új DLC. Rögvest be is ruházok rá, de egy gyors kérdést. A fõ szálban, játszik szerepet az új karakter, vagy a fõ sztori végigjátszása utáni játékban is teljes értékû az anyag?

Fenrir
Nem is tudtam, hogy a piratebay a Bioware hivatalos oldala.

A halál csupán a kezdet...

penge96
Amúgy meg az két külön dolog h nem érzékeli vagy hogy letiltja...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Bizonyitékom is van rá:
Nem tudom hogy de mûködik...nem csináltam semmit...nah m1 ezt már nem értem...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
nem lopom!

Fenrir
Legalább ne hangoztasd már félkövér betûkkel, hogy lopod a játékot...

balee4
Dehogy..., müxik ugyanúgy mint az acchoz rendelt DLC-k, csak nem kell bejelentkezni és kell hozzá egy kis progi. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

penge96
Én piratebayrõl szedtem le és tökéleteesen mûködik viszont...
Valaki megmondaná hogy miért van az hogy feltelepítem a hammerhead DLC-t, DE A JÁTÉK AZT ÍRJA HOGY NINCS TELEPÍTVE EZ A TARTALOM!!! És emiatt a régi mentéseim elsem indulnak és kurva ideg vagyok már 10 napja próbálom megcsinálni, régi gépen ment is... már kezd elegem lenni!

a menüben lévõ zene az is király
Rage47
csak a vásárló accával müködik a DLC, mégsem hülyék😄
Prince23
Nagy kár, mert mégf offline-ba sem tudjuk használni a kasumit így. accounthoz van kötve 😞

Jók lettek a Hammerhead-es küldetések? Mert nagyon hiányoltam az alapjátékból, hogy csak ott állt a hangárba, és nem lehetett használni.
Rage47
szerintem tudják, hogy gonosz az EA, és így kedveznek a rajongóknak😄
penge96
Dettó<#szeret>

miranda volt benne a kedvencem és õ a legszebb benne
Prince23
Egy képet muti már róla...

😄

penge96
És tényleg xD

balee4
De gagyi ez a Bioware, olyan könnyen átverhetõ, akinek van Cerberus profilja és megnézi mondjuk a Zaeed DLC linkjét, könnyen kitalálhatja, honnan szedhetõ le a Kasumi. Beszarás. 😄 Mondjuk majd idõvel szeretném megvenni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

penge96
LoL!<#nevetes1><#nevetes2>

Rage47
na vártam ki írja be elõször😄
Törölt felhasználó
Kasumi: DUGNÁM!<#nevetes1>
Egyetértek. Az SMG nálam is pótolja az Assault Riflét. Kasumi meg az egyik legérdekesebb karakter lett a programban és szimpatikus is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nagyon jó lett ez a Kasumi DLC! Maga a karakter, a képességei, a küldetése, de az új fegyver is remek lett! Ennek a Locust SMG-nek különösen örülök, mert gyakorlatilag pótolja az Assault Rifleket. A legjobb az SMG-k közül, és vetekszik az AR-kel is, szvsz.

Szóval nagyon jó lett ez a DLC, Kasumi rengeteg dologhoz hozzászól, és nekem személy szerint is szimpatikus! Össze se lehet hasonlítani a Zaeed-es DLC-vel.

Szóval remek munka, Bioware! Csak így tovább!

.
.
.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szolgáljon ez a link úgy, mint a Tiltott fa az Édenkertben

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

penge96
Mindig is fel lehetett...

Mirandát eddig is fel lehetett hívni a parancsnoki kabinba, vagy ezt a dlc adta hozzá?

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan mint Zaeed.

SZEG007
Lehet vele párbeszédeket folytatni a hajon, vagy olyan mint Zaeed?

Fenrir
Végigjátszottam a Kasumi dlc-t, szerintem teljesen jó és hangulatos volt, nekem tetszett.

horpeti
Jah, ez lehet spoiler volt, bocs. 😊
Én mondjuk már befejeztem a játékot, de elég sokat játszottam vele, és élveztem. Még többszöri végigjátszásra is a harcot.. De aztán minden kaszttal gyakorlatilag hasonlót kell játszani, így pl. sentinel/adeptus/mérnök full ugyanaz, de inflivel kezdtem a sort. 😊

horpeti
Hát, amikor elõször játszottam insanityn, inflivel talán, akkor eléggé sokkolt az egész, úristen, stb.. Aztán ha felveszi az ember a ritmust, meg rájön, hogyan lehet könnyen kijátszani, akkor egyáltalán nem nehéz.

Pl. korábban valaki írta, hogy insanityre fõleg tûzerõ kell, nem képesség... Hát minél többet játszottam, annál inkább rájöttem, hogy fõleg képesség kell, nem tûzerõ... fõleg páncél van ugye... Kell páncél elleni képesség, és sehol nincs az ellen, csupaszon egyszerûen ki lehet végezni, de tény, hogy kell egy tûzerõs csávó.. ami nálam a sniperes Zaeeddel, vagy Garrussal meg is van oldva - a mesterlövészre meg még bónusz is jár a páncél ellen, így végképp esélytelen a gép. :-)

CroftManor
errõl az eltûnésrõl jut eszembe, mikor mentem shepardal elõre... volt h hátranéztem és épp csak Miranda jött mögöttem és akkor hirtelen megjelent egy fél perc után Tali is a semmibõl xD de ilyen már az 1ben is volt.

Nothing is True, Everything is Permitted

Örülök hogy nem csak én látom így. Elég vicces hogy 2-3 másodpercenként lehet spamelni a harci drónokat. Ahogy lerakod nem foglalkoznak veled, és szabadon lehet lõni õket. Horizon talán a legkönyebben a mérnökkel ment, elsõ végigjátszásra, pedig csak level tizenakárhány környékén voltam, épphogy 1-es ill. kettes szinten voltak a képességeim) ... Gyengébbek kedvéért(enlightened) még mindig insanityról beszélek...

Én Mass Effect fan vagyok, úgy hogy van bennem némi elfogultság. A válaszom egyértelmûen: igen!
Az új figura öszehasonlíthatatlanul jobb Zaeednél (hozzáteszem én utálom Zaeedet). A karakter némileg önállobb a többi csapatagnál. Rendszeresen eltûnik, majd megjelenik az ellenfél háta mögött és hátba szúrkodja õket. Ezt elég gyakaran teszi így sokszor fogalmam sem volt éppen merre van, sõt párszor kapott is az arcába, mert távolról a káoszban összekevertem az ellenséggel. Elég messzire is elmászkál. SMG-vel lõdöz, már amikor épp nem hátbaszúr valakit, és még a pisztolyt tudja használni. Alap képesége ez az eltûnés, az overload, saját kaszt képeség; ami a szokásos +HP, +sebzés, meg +erõ újratöltés. Az "örökölhetõ" lojális képessége meg a hang-fény gránát.
A küldetés nagyon jó! Változatos, van egy nyugisabb elsõ fele a partival, meg egy pörgõs második fele sok-sok harcal. Nagyon látványos környezetbe teszik. A korábban játékban tett dolgaink apróságokban visszaköszönnek, pl a partin az embereket - ha kihalgatjuk õket - azokról az eseményekrõl dumálnak, amiket mi csináltunk a játék folyamán.
Kapunk egy causal szerelést, egész jól néz ki. Egy SMG-t, ami durván jóra sikeredett. Pontos, messzire visz, erõs. Egy tech upgradet, meg rengeteg, úgy értem küldetéshez képes tényleg sok lovét.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

horpeti
Mérnök akkora vicc... még kevésbé parásabb, mint a Sentinel, pedig az is elég halhatatlan. 😄D
Én is meguntam. Azt hittem nehéz lesz, de 2. végigjátszásra, bónusz skillekkel már nagyon könnyû.
Talán ha mindig 1. végig játszás lenne, akkor lenne igazán nehéz. De persze ennyi erõvel adhatnék dupla sebzést is az ellenfeleknek, meg magamnak fele életet, stb. Szal nem nehezíteni kell, a játék azért nehéz, de ha ügyes az ember, akkor persze ki tudja játszani. Nyilván ha 5-10 olyan ellenfél jönne ellened, aki ugyanolyan ügyes, mint te, mondjuk multiban, természetes, hogy esélyed nem lenne. 😊)))

horpeti
Én csak insanityn játszottam a 4 végigjátszást különbözõ castokkal. És annak fényében mondom, hogy szarrászed mindenkit. 😄DD

Vanguarddal élvezetes játszani, bár vizonylag sokszor kell a töltõképernyõt nézni. Amikor viszont bejön az élet akkor minden egyéb kasztnál gyorsabban és hatékonyabban tud aprítani/haladni.
Egyesek egészen mesteri szinten játszák.. érdemes megnézni ezt a videót pl:
spoiler warning!
vanguard
Meg, úgynézki neki van a legkegyetlenebb támadása a társak közül. Az új smg-t még csak nála láttam, az olyasmi mint a vindicator. A küldi meg kb olyasmi mint Miranda loyaltyje , csak kb ~másfél fokkal jobb.

Rage47
na megér 7 eurot a DLC?😊
Miközben vártam , megnéztem sorrendben az Emlékmást, Sunshinet, Event Horizon-t , csak a legelsõt láttam kölökkoromban VHS-n. Hát, a sci-fi nem hollywoodi müfaj.Vicces hogy 1:1 -ben emeltek át hangot a mass effectbe a Total Recallból (mars megérkezés = citadel surrogás), az event horizon meg úgy vicc ahogy van, igazából egyik szarabb mint a másik.Nem is tudom melyik film kaphatná az igazi citromdíjat, de a plothole díjat tuti a sunshine kapja. Legalább az EH képi világa többé kevésbé tetszett, leszámítva az organikus szmötyit mindenhol.

KINN VAN! Már le is töltötem Kasumit! Megyek nyomom is a kislányt.

És igen, mint írtam kitoltam sentinellel és godmode volt majdhogynem. Még a vanguard volt ami ennyire erõs, bár ott ha rossz helyre chargeolsz, vagy nem veszel észre egy ellent valahol, már kapod is a reload screent 😄

Ahogy lelövik a tech armort,az energianyaláb amit kibocsát leterít mindenkit 18méteren belül. Mire felkelnek az pont elég idõ, hogy fedezékbe menj, vagy ráronts az ellenfelekre és pofán lõjj párat. A maradék aki túléli felkel, leszedi a páncélt amit azóta újra felhúztál, és az újabb energianyaláb ismét leterít mindenkit...

Jól elszórakozom a hülye beírásaidon. Elõbb inkább tanulnád meg használni az agyad, mielõtt próbálnál észt osztani. Az hogy hülyén játszol, vagy bénán, az a te saját hibád. Nem a Ferrari a szar, ha nem tudod vezetni.

Megvolt majdnem az összes kaszt insanityn kivéve a mérnököt. Mérnökkel még csak félúton vagyok, de lehet nem fejezem be mert rohadt unalmas kaszt, még az infiltratornál is unalmasabb, úgyhogy lehet kezdek majd egy újabb vanguard gameplayt. Bár azt bevallom, második végigjátszás után nem törõdök bolygószkenneléssel mert azt egyszerûen rühellem(arra jó a savegame editor).

Calver
ne diszkrimináljunk az Assault Rifle ellen kéremszépen! szvsz az való leginkább Sentinel kezébe, Shotgun-ok nekem nagyon finoman szólva nem szimpatikusak, Viper-t meg Infiltratorral sem szerettem, szvsz elég gyenge - AR viszont gyors, pontos, és awesome. Power Armor-ral megfejelve középtávra (meg esetenként távolra is, van elég pontos hozzá) remek párosítás.

"The trees move. Do you not see it?"

SZEG007
már most meglehet josolni mekkra Epic fail lesz a star wars MMO, és nem azért mert Bioware elbaltázza, hanem mert az EA képtelen bármilyen szerverparkot étkézláb müködtetni.

enlightened
Mondom nem normalon kell játszani. Insanity-n tolom és ott nem szedett szarrá senkit. És shotgun-t meg assasult rifle-t se kapsz csak a game felétõl, onnantól meg már könnyebb valamivel. De elején nincs semmid, kb csak a tech armor meg az insanity. Majd ha insanity-n kitoltátok a sentinellel akkor lehet mondani, hogy godmode volt.

Igen, ismerõs a helyzet! 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

horpeti
Sentinellel alig lõttem golyóval. Csak géppityuval. De azzal is csak addig, amíg cooldown volt, hisz szarrászed mindenkit a képességeivel. 😄

Hiszen én azt írtam, hogy a Power armort választottam, mellé pedig a sniper traininget (a Viper brutális)! Egyébként egyet értek. Két fajta Sentinel van:

Assault armor-Shotgun-közelharc (nos én se a shotgunokat, se a túlzott közelharcot nem csípem)

Power armor-Sniper-közép és távoli harc (a sniperek, a precíz távoli lövések és a PW bónuszai is jobban bejönnek)

De dz már ténxleg szubjektív.

Rage47
milyen meglepõ, EA szervergondok😄

April 6, 2010 - Mass Effect 2 fans will have to continue to wait.

The latest downloadable content, Kasumi's Stolen Memory, is currently unavailable for download through Xbox Live. BioWare planned to release the extra content this morning, but has since run into server troubles.

An Electronic Arts spokesperson told IGN the publisher is working with Microsoft to resolve the issue.

"We're working with MS to resolve the issue and plan to get it up as soon as possible," the representative said.
enlightened
Normalon biztos leterít. Insanity-n megnézem mikor mész az ellenfél pofájába. Neked annyi azonnal ahogy kijössz a fedezékbõl. Akkor nyilatkozz ha insanity-n kitoltad.