Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Nem tudom hogy de mûködik...nem csináltam semmit...nah m1 ezt már nem értem...
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
A halál csupán a kezdet...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Valaki megmondaná hogy miért van az hogy feltelepítem a hammerhead DLC-t, DE A JÁTÉK AZT ÍRJA HOGY NINCS TELEPÍTVE EZ A TARTALOM!!! És emiatt a régi mentéseim elsem indulnak és kurva ideg vagyok már 10 napja próbálom megcsinálni, régi gépen ment is... már kezd elegem lenni!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szóval nagyon jó lett ez a DLC, Kasumi rengeteg dologhoz hozzászól, és nekem személy szerint is szimpatikus! Össze se lehet hasonlítani a Zaeed-es DLC-vel.
Szóval remek munka, Bioware! Csak így tovább!
.
.
.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A halál csupán a kezdet...
Én mondjuk már befejeztem a játékot, de elég sokat játszottam vele, és élveztem. Még többszöri végigjátszásra is a harcot.. De aztán minden kaszttal gyakorlatilag hasonlót kell játszani, így pl. sentinel/adeptus/mérnök full ugyanaz, de inflivel kezdtem a sort. 😊
Pl. korábban valaki írta, hogy insanityre fõleg tûzerõ kell, nem képesség... Hát minél többet játszottam, annál inkább rájöttem, hogy fõleg képesség kell, nem tûzerõ... fõleg páncél van ugye... Kell páncél elleni képesség, és sehol nincs az ellen, csupaszon egyszerûen ki lehet végezni, de tény, hogy kell egy tûzerõs csávó.. ami nálam a sniperes Zaeeddel, vagy Garrussal meg is van oldva - a mesterlövészre meg még bónusz is jár a páncél ellen, így végképp esélytelen a gép. :-)
Nothing is True, Everything is Permitted
Az új figura öszehasonlíthatatlanul jobb Zaeednél (hozzáteszem én utálom Zaeedet). A karakter némileg önállobb a többi csapatagnál. Rendszeresen eltûnik, majd megjelenik az ellenfél háta mögött és hátba szúrkodja õket. Ezt elég gyakaran teszi így sokszor fogalmam sem volt éppen merre van, sõt párszor kapott is az arcába, mert távolról a káoszban összekevertem az ellenséggel. Elég messzire is elmászkál. SMG-vel lõdöz, már amikor épp nem hátbaszúr valakit, és még a pisztolyt tudja használni. Alap képesége ez az eltûnés, az overload, saját kaszt képeség; ami a szokásos +HP, +sebzés, meg +erõ újratöltés. Az "örökölhetõ" lojális képessége meg a hang-fény gránát.
A küldetés nagyon jó! Változatos, van egy nyugisabb elsõ fele a partival, meg egy pörgõs második fele sok-sok harcal. Nagyon látványos környezetbe teszik. A korábban játékban tett dolgaink apróságokban visszaköszönnek, pl a partin az embereket - ha kihalgatjuk õket - azokról az eseményekrõl dumálnak, amiket mi csináltunk a játék folyamán.
Kapunk egy causal szerelést, egész jól néz ki. Egy SMG-t, ami durván jóra sikeredett. Pontos, messzire visz, erõs. Egy tech upgradet, meg rengeteg, úgy értem küldetéshez képes tényleg sok lovét.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én is meguntam. Azt hittem nehéz lesz, de 2. végigjátszásra, bónusz skillekkel már nagyon könnyû.
Talán ha mindig 1. végig játszás lenne, akkor lenne igazán nehéz. De persze ennyi erõvel adhatnék dupla sebzést is az ellenfeleknek, meg magamnak fele életet, stb. Szal nem nehezíteni kell, a játék azért nehéz, de ha ügyes az ember, akkor persze ki tudja játszani. Nyilván ha 5-10 olyan ellenfél jönne ellened, aki ugyanolyan ügyes, mint te, mondjuk multiban, természetes, hogy esélyed nem lenne. 😊)))
Egyesek egészen mesteri szinten játszák.. érdemes megnézni ezt a videót pl:
spoiler warning!
vanguard
Ahogy lelövik a tech armort,az energianyaláb amit kibocsát leterít mindenkit 18méteren belül. Mire felkelnek az pont elég idõ, hogy fedezékbe menj, vagy ráronts az ellenfelekre és pofán lõjj párat. A maradék aki túléli felkel, leszedi a páncélt amit azóta újra felhúztál, és az újabb energianyaláb ismét leterít mindenkit...
Megvolt majdnem az összes kaszt insanityn kivéve a mérnököt. Mérnökkel még csak félúton vagyok, de lehet nem fejezem be mert rohadt unalmas kaszt, még az infiltratornál is unalmasabb, úgyhogy lehet kezdek majd egy újabb vanguard gameplayt. Bár azt bevallom, második végigjátszás után nem törõdök bolygószkenneléssel mert azt egyszerûen rühellem(arra jó a savegame editor).
"The trees move. Do you not see it?"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Assault armor-Shotgun-közelharc (nos én se a shotgunokat, se a túlzott közelharcot nem csípem)
Power armor-Sniper-közép és távoli harc (a sniperek, a precíz távoli lövések és a PW bónuszai is jobban bejönnek)
De dz már ténxleg szubjektív.
April 6, 2010 - Mass Effect 2 fans will have to continue to wait.
The latest downloadable content, Kasumi's Stolen Memory, is currently unavailable for download through Xbox Live. BioWare planned to release the extra content this morning, but has since run into server troubles.
An Electronic Arts spokesperson told IGN the publisher is working with Microsoft to resolve the issue.
"We're working with MS to resolve the issue and plan to get it up as soon as possible," the representative said.