19778
-
#10895 Nem, ez még az ingyenes, amit nem rég linkelt be Mike. (Rajtaütés) -
Hoz_Hun #10894 Ezt honnan veszed. A képregények az ME1 után játszódnak. -
#10893 Fórumstatisztikák
Összes üzenet: 18377817 db
Friss üzenetek: 4509 db
Összes téma: 89011 db
Friss témák: 16 db
Összes fórumozó: 324457 fő
Fiúk: 89%, Lányok: 11%
Átlagos életkor: 26.9 év
Érdekes :D -
sanya200 #10892 Én még nem olvastam el az összes képregényt vagy ez a redemption-ban volt?
De mint azt írtam csak elmélet amit a 2 játék alapján állítottam fel. -
#10891 Aha, van benne valami. -
#10890 SG fórumok között. (Fórum főoldal, baloldalt.) -
#10889 Csak hogy a képregényből kiderül, hogy már jóval a Reaper elpúsztítása előtt minket akarnak levadászni. És kétlem hogy azért, mert Shepard kinyírta Sarent, és ezért pikkelnének rá. -
sanya200 #10888 ezek hol is népszerű témák bocs de lemaradtam:) google? -
#10887 Minden ciklusban a legdominánsabb fajt pécézik ki maguknak, mivel ez az ő fejlődésüknek is a kulcsa, ebben a korban az emberiséget találták a "legnagyratörőbbnek" és leggyorsabban fejlődőnek, ezért vagyunk "mi" a sorosak -
sanya200 #10886 Azért mert egy ember konkrétan SHEPARD ölte meg a kaszást és ezzel felhívta magára a figyelmet meg amúgy is egy új reapert kezdenek el építeni gondolom azért hogy kinyissák e fellegvár relét és mit ad isten pont az emberi dns a legmegfelelőbb a galaxisban Nem hiába gyűjtöttek a begyűjtök mindenféle különleges egyedet hanem pont ezért hogy tudjanak egy új reapert csinálni.És ez csaj az én véleményem de valószínű hogy minden aratásnál csak egy új hajóra elegendő dns-t tudnak összeszedni ehhet az egyhez is ahogy említették a terminus rendszer összes kolóniájának lakója se lenne elég hogy megtöltse a begyűjtő hajót és a földre pályáznak.De ez csak vélemény amit az eddig látottakból leszűrtem. -
#10885 -
#10884 Nah, erre vártam, ezt mondtam :D:
Népszerű témák
1. Internetes Fogadások, Tippmix
2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
3. Test Drive Unlimited 2
4. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
5. World of Tanks
6. Euro Truck Simulator
7. Ismerd fel a képről az autót
8. Starcraft 2
9. German Truck Simulator
10. MASS EFFECT 2 -
#10883 Ne fesd falra az ördögöt...
-
#10882 Milyen igazad van! -
#10881 juuj ez a képregény. Rövid de nagyszerű, komolyan, én félek Ariától. Jack egy kis angyal hozzáképest :D "Te egy senki vagy!" "Lehet... te viszont halott!" :D Amúgy a Begyűjtők miért pont az emberekkel baszakodnak? -
Hoz_Hun #10880 Dobnál egy hátast a Mass Effect után. Főleg mikor a főkarakter egy kanyi szót sem szól (többiek beszélnek de neki csak szöveges válaszok vannak). Meg a grafika is az ME alatt van.
Ennek ellenére javaslom, mert epikus történet és hangulat mindezekért kárpótol. -
sanya200 #10879 Mondjuk nekem az első rpg-m a mass effect volt mással nem is játszottam, lehet ki kéne próbálni a dragon age-t de annyira nem vonz az a kor ha a mass effect nem űr eposz lenne ezzel se biztos hogy játszanék.Valahogy nem köt le a kardozós középkori hangulat.Egyszerűen utálom azt a kort. -
Hoz_Hun #10878 Ja, Samara. De ő nem romantikázható, viszont bejön (Morinth is). Jaa meg Kasumi is jó csajnak tűnik.
Kellyt még nem említettem, de ő olyan semmi különös. Alienekkel, meg genetikailag felturbozott biotikus nőkkel teli hajón kit érdekelnek a normális nők. -
#10877 Huu, ha most Pares itt lenne, miket kapnál :D:D -
#10876 Értem. -
#10875 Sanya azért ne túlozz, van élet a hajón. És ha nem is lenne, akkor is ott van az a sok város, nem a hajón kell életnek lennie, ott végezzék csak a dolgukat a kedves legénység. -
Hoz_Hun #10874 Marha jót kérdeztél, mert igazándiból nem nagyon tudom megindokolni. A személyisége nagyon magával ragadó. Meg a csípője is tetszik...hehehe. Az egyben nagyon sokat beszélt, jól meg lehetett ismerni. A kettőben kevesebb időt szántak rá, mert sok csapattárs van.
Liara az ME1-ben nem annyira jött be, de az ME2-ben kifejezetten jó.
Mirandának a játékban nekem jobban bejön az arca, mint a videókban. Mirandának a személyisége nekem nem annyira tetszik.
Jack.... no comment. Szexuálisan kb annyira vonzó mint Garrus vagy Grunt. -
#10873 Ebben nagyon egyetértünk, kár volt a butitásokért. -
sanya200 #10872 Ez a baj látod én már UNOM a sima shootert abból van elég ha ez is olyan lett volna mint az egy semmi problémám nem lenne. -
sanya200 #10871 Hát nem is ezzel van a baj hanem azzal hogy szinte nem is élnek csak vannak a hajón hébe-hóba elmondjuk a bajuk de ezen kívül semmire nem reagálna a főhős/főhősnő felé.És így unalmas meg száraz az egész szerintem.El is kezdem az egyet azt nagyon szerettem csak azt a fránya irányítást megint meg kell szokni. -
#10870 Tul sokat vársz egy shootertöl némi rpg elemel, ez nem DA:O vagy egy old school rpg. -
sanya200 #10869 Hát igen rátapintottál a lényegre van egy jó történet meg te alakítod egy részét a döntéseiden múlik a galaxis sorsa meg minden de a csapattársakra meg nem vagy akkora hatással?Tényleg gáz egy kicsit nem azt mondom hogy bunyózzon liara meg miranda vagy akárki hanem hogy vegyenek már észre engem is mert ez így felemás szerepjáték a galaxis sorsa rajtad áll de mint emberi lény nem vagy hatással másra.Példáúl megkaptam a báli ruhát ami női karakteren dögösen áll meg minden de senki nem szólt volna ám hogy de jól áll vagy valami ennyiből akár álló bránerrel is sétálhatnál a hajón azzal se törődnének.Vagy mikor kellyt felhívod kajálni semmi sem történik felmész a kabinba majd töltés és kész a vacsora.Ennyi?Én szívesen eldumáltam volna vele kaja közbe a legénységről meg erről arról .Apropó legénység mintha nem is lenne néha egy egy elkottyantott mondat és ennyi beszélni nem lehet velük csak a dokival meg a gépészekkel és kész.Hiányzik az élet a hajóról miért nem tud olyan lenni mint a star trek van egy hajó és van rajta minden bár meg sportterem meg minden a legénység jön megy beszélgetnek...stb.De itt csak szériatartozékok egyedül joker az akivel el lehet dumálni az egész játékidő alatt a többivel csak hébe-hóba. -
Hoz_Hun #10868 Hű! Ez aztán gyors volt. Szép, jó munka. :) -
#10867 Nagyon köszünjük, remek munka!
A csaj témához: Mirandának csúnya az arca?:O Szerintem nagyon szexi, pont mint Yvonne-é. Liara szép, nagyon, de nem érzem hogy lenne benne valami vonzó. Tali pont az ellentétje, de nekem nagyon nem jön be. Samara=Liara. Jackhez meg annyit, hogy ha nem lenne tetkója, lenne haja, és normális ruhája, nálam ott lenne Miranda mögött ;)
Amúgy tök érdekes hogy Dr. Chakwas-ról senki sem beszél
Sanya, a párbeszédes dologban teljesen igazad van, ez nekem is hiányzik. Azonban szerintem itt azért vették ki a nagyrészét, mert az első részben nagyrészben a fajukról meséltek, azt meg már ismerjük. Zaeed és Kasumi szerintem elég bőbeszédű volt, Taliról és Garrusról már tudunk mindent. Miranda és Thane is elég sokat elárult a múltjáról. Jacob, ő egy ízig-vérig katona, szokásos múltal (az apját leszámítva). Legionról meg annyit kell tudni hogy ő a jó geth :D jah és hogy "We are many". Samara előtörténete kb abban merül ki, hogy milyen viszályai voltak a lányával. Gruntról kb semmit nem tudunk meg, mivel ő sem ismeri magát. Mordin magáért beszél, Joker meg egyszerűen a legnagyobb arc :D és egyben Shepard legjobb barátja, nem véletlen.
Szal jah, itt nem volt annyira sok párbeszéd, de tökéletesen meg lehetett ismerni a karakterek nagy részét. -
#10866 A ME1 párbeszédeiben sokkal több "élet" volt, de lehet említeni a másik Bioware játékot, a Dragon Age-t, ahol szintén életszerűbbek a beszélgetős részek, a csapattagok reagálnak a főhős viselkedésére, sőt inspirált képességeket kapnak, vagy elvesztik azt, ha változik a viszonyuk.
A ME2-ben a párbeszédek sablonosak, a főhős dolgaira még az esetenként érintett csapattag is indulatmentesen reagál (romatika), néhány előre megírt összekapást kell megoldani a hajón. -
#10865 Tali egyértelmüen a belsö tulajdonságai miatt a kedvencem.
Ha választani kell akár románc akár harc nálam mindig ö az elsö.
Az elsöben még liara is az volt de elégé elcseszték a másodikra. -
sanya200 #10864 Nekem meg igazából mindegy hogy van haja-e vagy nincs az arca meg a viselkedése a fontos ennyiből jack se kéne mert nincs haja?Mondjuk az nekem se kéne de hát ízlések és pofonok ha választani kéne tali és liara között nagy gondban lennék:( -
sanya200 #10863 Igen sajnos tali és liara is keveset szerepel a kettőben pedig nekem az első részben a kedvenc csapattársaim voltak, kaident utáltam talán a legjobban.Viszont az egyben több volt a párbeszéd és valahogy élethűbb volt az egész.Ashley-t mindig meg lehetett kérdezni a köv. küldetésről valamikor verseket szavalgatott vagy elmesélte a családi ügyeit meg úgy jó volt vele dumálni meg kellett vigasztalni mikor kaiden meghalt meg megjegyzéseket tett a társakra főleg liara-ra.Biztos féltékeny volt.A 2-ben annyira nem szálltak el ezekkel a szövegekkel csak akkor lehet velük értelmesen dumálni ha valami kínjuk-bajuk van.De amúgy meg le se szarják a társaikat.Hiányzik az egyből ez a fajta életszerűség lehet a 2-ben a story miatt jobabn rágyúrtak a karakterekre de ha elvégezted a loyality missiokat utána alig mondanak valamit csak vannak. -
#10862 Akkor neked a vuki a zsánered
Csubakka unokahuga megfelel? -
sanya200 #10861 Hát nem tudom nekem mi tetszik Taliban de tetszik szerintem a viselkedése a hozzáállása dolgokhoz meg olyan jó fej az egész csaj az első részben még szinte gyerek volt a 2-ra már felnőtt.Amúgy meg hogy hogy néz ki az nem tudom hogy jön ide attól hogy sisak van rajta és nem látod az arcát még lehet szép.Lehet szebb mint liara meg miranda együtt.Már nem azért de ronda nem lehet mivel aki úgy játszotta végig hogy őt csábította el akkor a videóban mikor leveszi a maszkját nem mosolyodna el.Amúgy nekem meg miranda nem tetszik a videóban még jól néz ki az elején meg a trailerekben de magában a játékban elég érdekes feje van attól meg hogy nagy a melle még nem lesz jó nő.Az igazi akiről mintázták az tényleg jó nő.Amúgy csak én vettem észre hogy liara arca baromi jól ki lett dolgozva a dlc-ben?Mikor csak simán beszélgetsz vele az irodájában akkor még elmegy de a dlc-ben valami eszméletlen jól meg lett csinálva az arca meg a szeme lehet hogy van benne egy kis grafikai tuning mert a helyszínek is gyönyörűek főleg illium meg az átvezetők is pl mikor leszállunk arra a hajóra az áhh szinte már film. -
#10860 Az első részben Tali és Liara volt legtöbbet a csapatomban, s egyiket sem a szépségéért kedveltem meg.
Az sem különösebben foglalkoztatott, hogy Tali milyen lehet maszk nélkül, sőt szerintem vele a romatikázás legalább egy tucat renegate pontot kiérdemelne.
A ME2-ben jelentősen leértékelődött a szerepe, harcokban nem igazán jó képességi vannak (gethek ellen kiváló, de itt jellemzően nem gépek ellen csatázunk).
Szerintem sokaknál az első részben lett szimpatikus, amit ügyesen megtartott itt is, ő a jót képviseli, ellentétben Mirandával, aki meglehet csinos, de velejéig romott. -
mike01010101 #10859 Nálam ha egy nőnek a hajszőrzete nem szőr az eleggé kizáró tényező:) -
mike01010101 #10858 Mass Effect - Rajtaütés- rövid képregény
Mass Effect -Rajtaütés (rövid képregény, magyar, pdf)
Jó szórakozást -
#10857 megindokolhatná* -
#10856 Amúgy valaki tényleg mindokolhatná, hogy Tali miért olyan nagy szám.