Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Elvileg kiiírták a játékból azt a liberty's városkát.
<#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
<#nezze>#nezze>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Inkább Kasumi-t és Zaeed-et kellene ellátni normális párbeszédekkel.
Amit tehetnének, az kb az hogy kiadnának Ashley/Kaidan és Liara DLC-ket, pl a Mass Effect elsõ részének vége és Shepard feltámadása közti idõszakból szép nagy dlc-t lehetne csinálni, ami még a fõsztoriba is passzolna...
Az jópofa. Csak nem kredit tárcát talál, hanem egy darab kredit chippet.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A halál csupán a kezdet...
Egyébként ezt a DLC-t csak 2 dollárért adják de tök fölöslegesnek tartom megvenni ha minden DLC fönt van torrenten. Ha nagyon bejön egy game akkor úgyis megveszem eredetiben.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Én nem éreztem úgy, hogy rövid lett volna, persze azért azt se bántam volna, ha még egy órával hosszabb, de reális elképzelések határain belül gondolkodva ez egy nagyon jó DLC, remek tartalommal.
A Locust SMG valami irdatlan brutális, szerintem két vállra fekteti még az AR-eket is simán...
Szóval szvsz abszolút megérte a pénzét.
Ui.: Azért azt kurvára bírtam, amikor lehúzta mindenki a Hammerheades küldetéseket, hogy 3 percesek (a videók alapján), nekem simán 15 percet tartott majdnem mind az 5 küldetés, így simán összejött kb. az 1 óra játékidõ (sõt, ebbe a 15 percbe csak a pálya végigjátszását számoltam bele, azt nem, hogy hányszor újrakezdtem, mert Insanityn azért eléggé nehéz volt pár helyen...).
Azt sem értem, amikor valakik végigrohanják szó szerint a játékot, a dialógusokat átugrálják, felfedezni, nézelõdni nem szoktak egyáltalán, aztán kijátszák a játékot 10 óra alatt, és jönnek panaszkodni.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
"mely a Mass Effect 2 három karakterének, Jack-nek (vagy Subject Zero, ugyanaz), Thane-nek és Garrus-nak ad új ruhákat"

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amúgy marhajó Kasumi.
Ezen szakadtam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kasumi:-Megtalálta a DNS-t?
Shepard:-A kredittárcát!
Egyébként mikor Kasumi hatástalanította a biztonsági kamerát, látszott az arca a kontraszt miatt, és hát nagyon gyönyörû
A halál csupán a kezdet...
Sõt, a legjobb, amikor nem tölti be a játékállást, amit épp egy DLC-t játszva készítettem. Ilyenkor be kell tölteni egy régebbi állást, majd vissza a fõmenübe, s utána engedi betölteni a kérdéses mentést.
Collector's Edition + minden DLC legális.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Én azon szoktam röhögni, hogy az eredeti játékokkal több baj van mint a warezokkal<#nevetes1>#nevetes1> Mostani új felfedezésünk, hogy a Race driver Grid 1.3 as patch-e nem megy eredeti játékkal, csak ha megtöröd az eredetit is. Csakis abban az esetben fut rendesen. Ami ide is tartozik, hogy nekem a kamionos verziómmal nincs semmi bajom és tök jól megy....
ON