19778
  • sanya200
    Egyébként megnézegettem a videókat a dlc-be még a normandy-áról is van felvétel az egyik az hogy jackob félmeztelenül nyomja a fekvőtámaszt a fegyvertárban.Nyilván azért mert női karakterrel megyek.Amúgy mirandáról nincs valami hasonló Félpucér videó? :)
  • penge96
    Am Sanya bírlak téged, jó dolgokat mondasz :)
  • penge96
    Liara itt elég csini :D
  • penge96
    Kicsit visszatértem :D

Sanya, kurvajó a kép :D
  • sanya200
    na mi lesz már 5.ikek vagyunk de sehol senki nekem meg megy a háttérbe a me2 és 3 percenként alt+tab:)
  • sanya200
    igen akkor asszem én is rácuppanok.
    ez a kép nagyon baba csak az ágy hiányzik alóluk:)

Ha esetleg nem lenne jó:
    kép
  • wedge31
    Én abszolút dlc ellenes vagyok de most a CD Galaxisban-ban 1990 HUF-ért adnak 1600 bioware pontot ez igy már azért megéri nekem.
  • sanya200
    Persze csak a példaként említettem amúgy én is untam a liftezgetést de a 2-ben se oldották meg jobban, már mint a hajón most nem állunk a liftben hanem bámuljuk a töltőképernyőt.Amúgy kiváncsi lennék ki adja a shadow broker hangját ki adta:)Bár tuti szintetizált de nagyon állat ez a mély hang nagyon jó lett, illik hozzá.
  • wedge31
    A lift megosztotta az embereket volt akik unták volt akik nem az elöbbiek voltak a hangosabbak és ezért maradt ki.

Nekem tetszetek a csapattagok szövegei de ezt meglehet oldani lift nélkül is.
  • sanya200
    nekem most is megy rajta:)
  • sanya200
    Az első részben nekem az is tetszett hogy nem csak a hajón lehetett a társakkal dumálni hanem liftezés közbe pl állandóan beszólogattak egymásnak meg mikor robogunk a pályán akkor is beszélnek elég sokat de ez a 2-ből teljesen kimaradt annyi hogy az ellenfélről magyaráznak valamit .De ebbe az új dlc-be nagyon tetszett hogy liara szinte végig nyomta szöveget az autós üldözésnél meg a hajón is mikor fel kell törni a zárat. Shepard kérdi hogy úgy le van tesztelve a cucc liara meg hárít hogy hát most nem ér rá mert sokan jönnek de shepi csak visszakérdez de liara csak hárít hárít:)Kár hogy az összes szöveget nem értem benne hiányzik a magyar felirat.
  • penge96
    Ezek tényleg mind jó dolgok :)

Nah de én megyek, alszok, sziasztok, további jó fórumozást:)
  • mzoli7
    nektek megy az előrész 64bites windows7-en?
  • sanya200
    már egy ideje ennyi a játék.
    Hogy nekem mik voltak a legjobb pillanatok nézzük csak az első részben mikor fantomok lettünk és a legvége amikor nem lehetett tudni meghalt-e shepard vagy nem persze sejtettem hogy nem mert milyen vége lett volna már de akkor is az a pár mp nagy hatással volt rám.Akkor volt még az ágyjelenet:) meg mikor kaiden meghalt:(Azt hittem én kúrtam el valamit visszatöltöttem és mikor kérte kerrehi(salarian vezető vermáron) hogy adjak neki embert elküldtem a picsába később rájöttem hogy mindenképp meghal valaki.
    A 2-ben már annyi nem volt csak mikor meghalt shepard:( mikor megkapjuk az új hajót az ááhhm mikor kiderül hogy a collectorok nem mások mint....,meg a vége mikor harcolunk a hajóval.Kb ennyi.Ja meg mikor lopják a legénységet.
    Amúgy a trailereket már szarrá néztem az első és második részét is de még mindig kiráz a hideg tőlük:)
  • mike01010101
    Akkor én is:))
  • penge96
    Én komolyan leszarom ezeket a hibákat, ha 3-ra mindent kiajvítanak :)
  • penge96
    Lol, már 6.-ok vagyunk :D
  • mike01010101
    Hát igen, a környezet és az npc-k elég élettelenek. Engem a sztori és a harcrendszer magával ragadott, de 2011-ben (vagy 2012-ben) ennél több kell. Mind a társakkal mind a környezettel történő interakciót tekintve.
    Az hogy küldetés közben csak néhány kijelölt helyen lehet "beszélgeni" az gáz. Szerintem nem kell bizonygatnom mekkora rajongója vagyok a játéknak, de ugyanakkor kritikus is vagyok. Az pedig, hogy minden gyengesége ellenére ez a eddigi legjobb sci-fi akció-rpg az az egész játékfejlesztő-kiadó világot minősiti.
    Arról nem beszélve (és ez durva lesz!!) semmi olyan nincs a játékban amit egy kis odafigyeléssel az első részben nem lehetett volna megvalósitani 2008 (pl. kidolgozott fedezék harc, jobb animació, szebb környezet) akkor meg csúnyább a kép.
  • mascarun
    1990FT
  • wedge31
    Kár hogy itt már nem mint fantom osztjuk az ellent, remélem a harmadikban véglegesen visszakapjuk hivatalosan is ezt a cimet.
  • morvaigaben
    Akkor még írogassunk egy kicsit!:D
    Jah és köszi lightjack az infót!
  • penge96
    Népszerű témák
    1. Internetes Fogadások, Tippmix
    2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
    3. Test Drive Unlimited 2
    4. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
    5. Euro Truck Simulator
    6. World of Tanks
    7. MASS EFFECT 2
    8. Autómodellek
    9. German Truck Simulator
    10. Ismerd fel a képről az autót

Hehe:D
  • penge96
    Igen, az tényleg az volt :D
  • wedge31
    Nekem a kedvencem shepard fantomá avatása az tényleg felemelö jelenet, igaz az még az elsö részben volt.
  • penge96
    Hát, nekem egyik karakter se szimpi annyira, szóval számomra annyira nem volt megható. De azért maga a helyzet az.
  • Aspyrin
    Szerintem az a legdrámaibb rész a sztoriban, amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Samara megöli a lányát...
  • penge96
    Egyébként csak szerintem az a játék egyik legérzelmesebb pillanat, mikor megtudjuk hogy Joker lesz a pilóta, és ott együtt nézzük az új Normandyt, és az a zene, jelezve azt hogy igen, Visszatértünk!?:D
  • Aspyrin
    Tudom, tudom. :)
  • sanya200
    A kék csaj lol
    Egyébként liara t'soni a neve:)
  • sanya200
    Hát illiumon engem is zavar még csak kidolgozva sincsenek hanem 2d-s textúrák és kész tiszta fifa 2000.Amúgy meg a tömeg szimulációja nem mai gyerek már a gta vice city-ben is jó lett mondjuk a 4-ben biztos jobb nem játszottam vele de itt is meggondolhatták volna hogy véletlenszerűen mozogjanak az emberek de ez már az egyben is így volt emlékszek volt olyan küldi amikor biotikusot fogva ejtettek a hajón egy fontosabb embert rábeszéltem őket adják fel magukat és majd jön értük valaki később a játék vége fele valami miatt vissza mentem a hajóra nem tudtam már hogy jártam-e már rajta ,és még mindig ott álltak bambán és néztek:)Biztos nem jött értük a hajó.
  • Aspyrin
    Kellynek nagyon szép szemeket kreáltak, állandóan meg akartam dugni, de csak egy vacsorára hajlandó. :P
    Első részben a kék csajt fektettem meg, itt pedig Samarával próbálkozom, de sikertelenül. :)
  • wedge31
    Az egyhelyben álló npc Bioware védjegy...
  • Calver
  • makkandis
    Sajnos a varosokban sincs igazan elet, az elso vegigjatszasnal meg amugy nagyon fel se tunt, annyira magaval ragadott, de tobbedszerre nagyon elotunnek a hianyossagok. Tul statikusak a kornyezetek, eszrevettetek, hogy egyetlen egy satelo npc sincs a jatekben, mindenki egyhelyben all es rosszabb esetben meg se szolal, jobban pedig egy sablon szoveget ismetel. De az is erdekes, ha megnezed az illiumon a forgalmat egy ido utan elfogynak az lebego autok es nem megy tobb el a tavolban, vagy ha lenezel az alsobb karzatrol ott is csak egy csomo alak all. Szerintem azert 2010-ben ez eleg gyenge igy. Tulsagosan diszletszeruek a kornyezetek.
  • penge96
    Ez adja a játék élethűségét, nem nézhet ki minden ultra-faszán
  • sanya200
    Annak tűnik de csak azért mert emberi dns-ből van félig és nyilván felveszi az adott faj külsejét bizonyos szintig.Azt azért meg kell hagyni hogy tényleg bénán néz ki:)
  • wedge31
    Elsöre inkább egy terminátornak tünik.
  • sanya200
    Az is reaper a 2 végén csak még közel nincs kész kb gyerekszinten van még.
  • sanya200
    Ja én még a rajtaütést nem olvastam el majd bepótolóm még ma.
  • penge96
    Hmm, akkor sztem én nem a Reaperre gondoltam, hanem arra a böhömizére a 2 végén... bocs, de régen játszottam már...