19778
  • mike01010101
    Most nagyon jo aron van bioware pont a cdgalaxisban. ha nem vettem volna meg a liara-s dlc-t, most annak az arabol az osszes dlc-t megvehetnem.
  • Evoluti0N
    Megy vele a Shadow Broker. A következőt kell vele csinálni:

Change entry Language in the following registry key from "pl" (or whatever you have there) to "en"

32bit: HKEY_LOCAL_MACHINE\\\\\\\\SOFTWARE\\\\\\\\BioWare\\\\\\\\Mass Effect 2

64bit: HKEY_LOCAL_MACHINE\\\\\\\\SOFTWARE\\\\\\\\Wow6432Node\\\\\\\\BioWare\\\\\\\\Mass Effect 2

Then install DLC and after that change Language back to original value.

Más: Jól haladunk, már 2. helyen van az ME2 a fórumtémáknál :)
  • koschwarz
    ezt az angol nyelvű digitális verziót hol lehet letölteni az eredeti játékom kulcsával?
  • Gubberx
    igen, be
  • MrStokes
    Annak akit esetleg erdekel: jelenleg akcios (2000 HUF) a jatek a CD Galaxisban.

Nekem csak egy gondom van vele, ami miatt nem rohanok egybol megvenni: csak magyar felirattal kaphato. Nem nagyon preferalom a jatekok honositott verzioit, mert jellemzoen mindig elszurnak vmit a forditaskor.

Kerdesem az lenne, ha megvasarlom a magyar feliratu verziot, akkor utolag be lehet-e ala jatszani az angol feiratokat?
  • Hoz_Hun
    Hát mivel hogy a Terminus rendszerben ügyködsz még jó hogy mindenki tesz rá hogy Spectre vagy. A Sepctreség előtt csak a szövetséges területeken hajolnak a földig (Citadel space - ME1 területileg ott zajlik), ami az ME2-ben csak a Citadella.
  • wedge31
    #10627 de csak angol nyelven fog menni.
  • Hoz_Hun
    Az ember tanács még rosszab, még csak nem is fogad... végül is mit várhatunk az emberektől meg a politikusainktól. Láthatjuk a sajt bolygonkal mit tettünk és ME-ben elég hűek az emberi természethez. Pont ezért még renegádként is pártolom az alieneket (persze mértékkel).

Ha a tanácsot veszni hagytad akkor még mindig ott van az esély hogy Anderson visszahelyez a Specre státuszba, feltéve ha őt protezsáltad. Ha Udinát... nos, ki szelet vet vihart arat.
  • Hoz_Hun
    Az új Liarás DLC a BioWare szerint akkor ideális, ha a Collectors bázis után csinálod meg, de igazándiból mindegy. Ha Thane meg Samara előtt csinálod meg akkor ott van Liara számgépe az irodában. Mielőtt elmegy még mondja is hogy szabadon haszálhatod, ha kell valami információ.
  • jocika
    Jó, akkor azt kérdezem, hogy a boltban vett CE_hun kiadással megy-e a shadowbroker?
    Vagy mi a rákot csináljak?
  • sanya200
    De ebbe a részbe nekem nem jön át ez az érzés hogy én is spectre vagyok vagy nem tudom az egyben büszkén mondogattam hogy velem ne szórakozz köcsög.Mondjuk van a 2-ben egy rész mikor allias kellem (vagy hogy írják a nevét), kihallgatását végezzük ott be elhet neki nyögni ha van elég renegát pontod vagy esetleg megvárok még bejön az ügyvédje és annak mondani hogy kussoljon de gyorsan mert én spectre vagyok.Meg amikor egy kvarian-t lopással vádolnak akkor is megemlíti shepard a s-sec őrnek hogy húzzon el mert...De legjobban nekem igazából a búnyos részek tetszenek mikor le lehet zúzni a ripoternőt hát azon szakadtam a röhögéstől.Vagy omegán a bárban samara küldijénél mikor 2 turian ki akar rabolni valamit shepi meghallja odamegy,erre a 2 maki elkezdi cseszetetni hogy hű de kemmény vagy, shepi meg visszaszól hát keményebb mint te erre feláll a turian de fekszik is egyből meg a másik is rá 3mp-re:)Majd később belinkelek egy videót de most mennem kell na császtok és bocs a hosszú szövegért.
  • wedge31
    Na ja, csak én az eddigi négy végigjátszásból csak egyszer hagytam öket életben akkor is csak azért, hogy lássam mi történik.

Nekem nagyon nem jöttek be állandóan csak akadékoskodtak, azt külön élveztem mikor hivtak és közben kikapcsoltatam az adást...
  • sanya200
    Nem nem jól tud táncolni de azért jobban is megcsinálhatták volna azt a részt mert eléggé hát furán néz ki főleg mikor szétrakja a lábát olyan háromszög alakú lába lesz vagy milyen,Jobb lett volna ha egy rendes animációt vagy filmbetétet csinálnak hozzá.
  • Hoz_Hun
    Már ebben a részben visszakapod a Spectre (ez a fantom?) státudszodat ha akarod, feltéve ha a tanács életbenmaradt az első részben.
  • Hoz_Hun
    Kellyvel nem csak vacsorázni lehet.
  • sanya200
    Persze lehet hülyének néztek mert minek költsek rá ha ingyé is lehet vele játszani de nekem ez a játék megéri.Ez az egy ami tényleg megéri van még mondjuk más eredeti játékom de ezt szeretem a legjobban.
  • sanya200
    Meg lehet venni valahogy mert más is megtudta szedd le a digital edition arra le tudod tölteni mert az nem magyar régiós hanem angol azzal tökéletesen megy, és megvenni is meglehet.Asszem én meg beruházok a bw pontokba az eddigi összes dlc ami az oldalon van 2560bw pontba kerül ha veszek 2*1600-at az 3200pont és kiszállítással együtt nekem 5-be van mert nem vagyok pesti.De megéri most hogy le van árazva a felére simán és még marad is 640 pont .
    Legalábbis ezek vannak az oldalon:)Persze a cerberus network nem kell mert azt adtak a Collectors Editionhoz.
    DLC
  • wedge31
    A három legfontosabb /Kasumi, Overlord, Liara/ kijön 2000 pontbol.
  • jocika
    A hivatalos oldal azt írja, hogy nem hozzáférhető ebben a régióban a shadowbroker.
    Mégis, hogyan juthatok hozzá? Leértékelődtek a bioware pontjaim?
  • sanya200
    Ja ez a bioware pont most megéri 1990-ért de itt csak kódot adnak ergo kell fizetnem kiszállítást ennyiért megéri mert a a liara dlc -kerül most ennyibe kb de ezekért a pontokért 2-t is vehetsz kikerül simán az overlord meg a shadow broker is, lehet beruházok 2 ilyen csomagra is az 4000ft de 3200pont ami az eddigi dlc-re talán elég mármint a komolyabbakra.És akkor nem kell törtel játszani, szerintem valahogy a crack amit le kell szedni hozzá az csinál kisebb bugokat de lehet hogy nem:)
  • sanya200
    Jó reggelt:)
    Igen volt valami átírogatás az x1950-pro-nál át kelett írni a bioengine.dll-t asszem de az a deep of field próblémára volt megoldás mert néhány ati kártyán a fények tiszta kockák voltak úgy nézett ki a hajó belülről mintha starcaft 1 videót néznék kb.De itt ezzel nincs gond csak ezzel az egy textúráva.
  • Vraaanyek
    Ha valakinek esetleg kellene, vagy nem találta eddig!
  • Evoluti0N
    Ezt találtam :P

"Go into your Mass Effect directory and locate the ME configuration utility (if you're running Vista, make sure to make it run in Windows XP compatibility mode).

In the utility, choose the option to delete your shader cache, and then fire up Mass Effect. The problem should be solved."
  • JethroHUN
    ha nem tudod már, akkor az nem segít
  • Evoluti0N
    *segített :P
  • Evoluti0N
    Azt hiszem, h a patchek kúrnak el valamit. Nekem is volt ilyen problémám. Valahol olvastam régen, h valamelyik ini fájlban kell valamit átírni, az segítet, de hogy mit azt már nem tudom sajnos :D
  • JethroHUN
    Kicsit belegondoltam, az új dlcbe, ugye a shadow brokeresbe. Már végig vitte ma játékot régen, utólag raktam fel a dlct, nem is figyeltem fel volna az egész re, ha Liarával, a normadny fedélzetén nem jövő időben lett volna egy pérbeszéd, miszerint, még shepard el sem ment még a begyűjtő bázisra, csak majd fog egyszer. Na szóval a dlck csak úgy megjelennek üzenetként és mehetsz csinálni, mi van ha az előtt csinálod meg, mielőtt thanet vagy samarát felvetted volna? Liara a bázison marad, és nem iliumon.

Másik szerintem, az lesz a 3. részben mint a DAO-ban, aki ismeri tudni fogja, a sereg gyűjtés, többféle variáció volt,h kikből fog állni.
  • sanya200
    és bocs kicsit értelmetlen lett egy mondat de este van már meg sokat is írtam na sziasztok majd holnap...
  • sanya200
    Asszem a dlc-t felraktam de már nem tom hogy van-e hozzá második-e vagy nincs.
    Nem akarok angyon spilerezni de
    [spoiler]Szerintem nem csak a kvaiknak lesz szerepe benne mivel agyonreklámozzák az első részben hozott döntéseinket is, szerintem meglepiként ha valaki nem írtotta ki a rekni-t akkor a 2-ben találkozni lehet egy asari csajjal és elmondja hogy annak idején kb 300 éve őket belekényszerítették a háborúba és hogy segíteni fognak abban hogy segítenek harcolni az ellen aki miatt ki tört a háború.Ami valószínű hogy a reaperek miatt volt de ki tudja.Szóval lehet segítenek majd megállítani őket meg talán a kroganok is ha cserébe wrex-nek adjuk a génfaló ellenszerét(addigra csak elkészül)[spoiler]
  • wedge31
    Patchek fenn vannak ?
  • sanya200
    Jah valaki nem tudja hogy az egybe mit lehet csinálni a grafikai buggal driver csere vagy mi?Therum-on vagyok épp liara-t menteném meg de megint nincs láva textura csak nagy fekete lapokból áll az egész(Radeon HD5770 1GB), de ezt csinálta annak idején a redeon x1950 pro-val is ott a deep of field is szar volt kocka fények meg stb de itt csak ez a textúra szar a fényekkel nincs gond.
  • sanya200
    Hát akinek nem tetszik tali nem beszél vele meg a csapatba se muszály bevenni de ezért kinyíratni mert nem tetszik.Hol tartana akkor a galaxis?
    na itt egy kép ezen azért már lehet látni mekkora az első és a második rész között a különbség a karaktereket illetően, pedig ugyanaz a grafikus motor hajtja igaz a 2-be már belepiszkáltak nem kicsit.
    Azért belenyultak egy kicsit már és jön majd az ue3 update:
    ue3 update
    Szal nem lesz gyenge a 3.:)
    Na de itt a kép a kér részből a minőségért bocs csak gyorsan összedobtam ps-el.
  • SZEG007
    mondjuk hiába nem kedvelem öket, valoszinüleg övék lesz a kulcs szerep ME3-ban, tippem szerint valami sötét anyagon alapulo szuperfegyvert fognak fejleszteni, és a galaxis megmentésében játszott szerepükért ujra nyithatnak követséget a citadellán és kapnak bolygot, is amin letelepedhetnek stb..
  • wedge31
    Ez érdekes nekem meg pont tali és a szinkron hangja a kedvencem tökéletesen passzol a karakterhez.
  • Evoluti0N
    Remélem, h a 3. részben már megtudjuk hogy néznek ki a kvariánok. Amikor megtudtam, h Talival is összelehet jönni örültem, h végre megtudom hogy néznek ki, erre jól kitoltak velünk :P Egyébként van egy olyan érzésem, h még Biowarenél se döntötték el a kvariánok kinézetét :D Valahol olvastam, h Liara arca eredetileg Tali arca lett volna, de mivel nem látszik így tulajdonképpen nincs is szüksége arcra :D
  • SZEG007
    engem ugy általában irritálnak a quarianok, Tali hangja még rátesz erre egy lapáttal kb 3 végigjátszásba hagytam meghalni eddig.
    Remélem ME 3-ba nem fognak ezzel a jelentételen fajjal foglalkozni.
    Most öszintén pár millioan vannak, és hiába övék a legnagyobb flotta ha az egyben a galaxis legelavultabb flottája is, valamint a quarianok harcértéke egyenlö a nullával elég csak Tali küldetésére gondolni ahol quarian tengerészgyalogságot 5 perc alatt elintézi pár geth:)
  • Prof William
    A csajokhoz... Mivel amikor Shephard leve3szi Tali maszkját nem kezd el iszonyodva üvölteni valéószínűleg nem lehet csúnya. + amikor elkezdte érdekelni Tali nem hiszem hogy nem írta be az extranet keresőjébe hogy

"Quarianok maszk nélkül"

+ ha figyelitek a Cervbertus napi hírekben is benne van hogy a nyertet Quari énekenső letépte maszkját és nyelves csókot váltott bemondónővel. Előreláthatólag 2-3 héten belül felépül. :)

Más... amikor Gruntot beavatom a végén akármint mondok legalább 15 renegade-t kapok. Hogy lehet ezt elkerülni?
  • sanya200
    Korrekt én is most tolom az első részt meg a másodikat is de mindegy.Az első nekem is jobban tetszett az előbb felsoroltak miatt bár én most 60as szinten és a legnehezebb fokozaton tolom na azon tényleg nehéz pedig még az elején vagyok most megyek az első saját küldimre a saját hajómon.Naná hogy Liaráért:)Az irányítás viszont tényleg géz kicsit főleg a 2 után pedig az 1-et is vagy 6x végigvittem de már elszoktam tőle.Jó lenne ha valaki csinálna módot az egyhez hogy úgy nézzen ki mint a 2 meg talán az irányítást is áttehetnék de ez már akkor lehet nem az a játék lenne amibe beleszerettem.
  • lightjack
    nah elkezdtem tolni az ME1 et újból egy renegate csajjal és... baromi nagy:D amikor fogom az öklöt és kissé elbeszélgetek vele, szinte összepisálja magát:D jó hallani ilyen kemény szavakat csaj karaktertől. kicsit paradox de pont ezért jóh:D

érdekes hogy most így rögvest elkezdtem újból az ME1 et az ME2 után és hát...meglátszanak a különbségek. a ME1 valahogy jobban él, életszerűbb picit, viszont marhára idegesít ez a túlmelegedési rendszer. nameg sokkal lassab mert q,e gombokkal nem lehet irányítani az embereket...szal azért vannak hiányosságok az első részben...pont ahogy a másodikban is: kicsit "halottabb maga a játék, sajna több helyen télleg lebutították, de sokkal pörgősebb, akciódúsabb, a harc kidolgozottabb, és nem kell sazrakdoni h mindig lemenni a Meko-val a bolgyókra lóvéért...jahés ne is beszéljünk arról h már szörnyen idegesít az egyben h még csak most lepleztem le sarent, de már van egy rakás loot-om az inventoryban...ezt utálom az 1ben. nem tom h ez kinek jutott az eszébe...deh... hát ez fuhj. ezt a 2be jól megoldották.

jah és az ME1 jóval nehezeb b mint a második rész. itt nem töltődik vissza olyan gyorsan a hp-d és veteránon tolva, elég sokszor halok, pedig a ME2-t veteránon kisebb nehézségekkel végigtoltam. de nem is baj így nagyobb kihívás lesz. kicsit az ME2 már túl könnyá volt veteránon, elszoktam picit a kihívástól, de nembaj...
  • sanya200
    Bocs nem fekvőtámaszt hanem felülést elírtam:(