19778
-
VampireKain #11015 Hali.., most akkor most hány DLC van eddig a ME2-höz mert én 18 számoltam, de vki itt meg azt írta h 19.., szóval? :) -
#11014 Ezt hogy érted?
Szinkronnal? Nem elég a felirat? -
mzoli7 #11013 szerintetek van rá esély hogy ez megjelenik magyarul ?linka Drgaon age-hez már van azt tudom -
sanya200 #11012 Igen mert ha későn mész akkor a kolonista csaj helyett kelly-t daráják be. plusz az eszész legénységet kivéve a dokit. -
Hoz_Hun #11011 Ha van IFF elöttről vagy közvetlen utánról mentésed akkor told le még egyszer a Collectors bázist, úgy hogy rögtön odamész (max Legion küldetése fér bele). Akkor megmentheted (a videóban egy kolonista csaj hal akkor meg, de a legénységed megmenekül beleértve Kellyt is).
Hálás lesz érte meglátod. :) -
Evoluti0N #11010 Valóban az aszárik hasonlítanak legjobban az emberekre, de a kékségüknek és a csápjaiknak köszönhetően azért elég könnyen meg lehet őket különböztetni az emberektől :). Valamint itt nem egy faj teremtette az összes többit (habár a 3. részben még bármi kiderülhet :D) :). -
sanya200 #11009 hát az asarik se különböznek sokkal amúgy nem kicsi ha egy faj teremtette az összeset pl stargate-be az ösök:) -
Evoluti0N #11008 Mennyi az esélye annak, h fényévekkel a Földtől egy másik faj pont ugyanúgy néz ki, mint az emberek? :P -
#11007 Shepardnak az összes nöje jól néz ki még jack is az volna ha lenne haja, tali is jó csaj lesz. -
Sith #11006 És már miért ne nézhetne úgy ki mint egy ember? :D -
Evoluti0N #11005 Ez a kép már csak azért sem állja meg a helyét, mert úgy néz ki, mint egy ember. :) -
#11004 Tudom. :)
Sokféle kép kering róla.. -
sanya200 #11003 Ez csak egy sima csinált kép láttam olyat is ahol úgy néz ki mint a star wars-ban az úralkodó.Hivatalos kép nincs róla.
-
#11002 Szerintem annyira nem volna az jó. Tali -
#11001 Remélem ha egyszer látjuk majd Tali arcát a maszk alatt akkor minimum olyan lesz mint a Predator sisak nélkül. Az nagy megelégedéssel töltene el :) -
sanya200 #11000 Gyerekek ha tudnák 3ds max-el dolgozni elárasztanálak titeket jobbnál jobb képekkel ezt a minap találtam:)
-
#10999 Akkor az is :D -
sanya200 #10998 Az IFF beépítése után még egy missio fér bele több nem.
-
#10997 Még belefér Légió hűségküldetése is 1-2 leszállás mellett. -
#10996 Azonnal menni kell a társakért, nem csinálhatsz előtte semmilyen küldetést! Maximum az Illiumon vagy a Citadel-en vásárolhatsz, de ez nem biztos, a lényeg hogy rögtön menj a legénységért! -
Aspyrin #10995 Kétszer vittem végig eddig a játékot, de mindkét esetben csak a dokinő élte túl az elraboltak közül.. Valamit elrontottam? -
Barnez #10994 Csá!
Ez a téma nekem is piszkálja az agyamat, ezért, ha kell, nagyon szívesen segítek! -
#10993 Sanya, te egy állat vagy XDD -
Hoz_Hun #10992 Ha tényleg nem ismered, nem lőném le a poént. A lényeg, hogy a fő küldetés után, feltéve, hogy te is Kelly is túléltétek és nem romantikázol (vagy szakítottál/szakítasz) mással, akkor küld egy levelet a számgépedre... a többit találd ki, de jár hozzá egy extra funkció, amit a többi csaj nem csinál meg Shepardnak. -
sanya200 #10991 Gyerekek csináltam egy képet nem az a profi munka de igazából csak a poén kedvéért csináltam elnézést a minőségért, meg annyi hogy nekem női shepardem van az meg nem jöhet össze mirandával.de egyszerűen nem bírtam ki hogy ne csináljam meg.
-
sanya200 #10990 google beírod ea download manager nem kell hozzá nagy tduomány(nem sértésnek szántam),de előtte regisztráld a játékot az ea accountodon ha van ha nincs akkor csinálnod kell egyet. -
#10989 Errol nem tudna vki egy linket adni nekem?
Ma fogom megvenni a jatekot es szuksegem volna az angol, letoltheto verziora. -
#10988 Igen, EA downloaderrel. -
#10987 zsír! ezt akartam tudni -
sanya200 #10986 igen.Az ea dowload managerrel csak be kell jelentkezned az ea fiokoddal beírod a kódot ami a könyvben van és már zúzza is lefele kb 10,3 gb -
jocika #10985 Az eredeti kulccsal le tudom tölteni a digitális verziót? -
jocika #10984 Köszönöm. Mindenkinek. -
sanya200 #10983 na akkor lehet lesz magyar felirat a dlc-hez? -
Aspyrin #10982 Ne már! Mesélj, plz. :) -
Evoluti0N #10981 Nem az, csak úgy megjegyeztem :P -
mike01010101 #10980 bocs, kozben talaltam egyet -
mike01010101 #10979 Nincs valakinel keznel egy kisebb .tlk file (max par megas), ezekben vannak a mass effect 2 szovegei? Most irom a csomagolo programot a forditashoz (most van egy kis idom) de nincs itt a jatek. -
Hoz_Hun #10978 Nem értem. Miért fontos hanyadik a Mass Effect 2 téma? -
csoli31 #10977 Kár hogy pont most nincsen pénzem! -
csoli31 #10976 EA Download Manager (ha jól tudom).