Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
<#kacsint>#kacsint>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Elhoztam Mordust, jó volt. Igaz, semmi nehéz nem volt benne (insanity), de nem is baj, hogy nem paráztat a játék. 😄 Ejj, elsõ insanity végigvitelnél mekkora kiakadások, és parahegyek voltak. 😛
szvsz egy régi vágású rpg-snek a szerepjáték ott kezdõdik, hogy a "szia, mit szeretnél csinálni" kérdésre bármilyen választ lehet adni. Én pedig olyan crp-t még nem láttam amiben ez így lenne :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Persze valaki kifejtheti a véleményét és vitát indíthat azzal kapcsolatban is, hogy a vér valójában nem vörös színû, hanem kék, csak hát...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Most kezdek egyet, a DLCkre még mindig várok!😄 Ez Paragade lesz, ami igazán rám illik. 😊
A Paragon és Renegade mellet létezik még a Paragade és a Renegon is, amik az elsõ kettõ keverékei. Az utóbbi kettõs sokkal természetesebb, valóságosabb és élvezhetõbb karaktereket jelent, mivel ténylegesen te választod ki, hogy mit akarsz csinálni, függetlenül attól, hogy az Renegade vagy Paragon. Én így keverten szeretek játszani, de azért egyszer-egyszer végigvittem mindkét játékot full Paragonnak meg full Renegadenek.
Mellesleg a kevert karakterekkel sem volt abszolút semmi gond a párbeszédeknél, a viták elcsitításánál.
DLCvel kapcsolatban várok segítséget, hogy újra játszhassak. Persze én is keresgetek közben, csak a szokott helyen nem találtam.
"The trees move. Do you not see it?"
Priviben kérnék segítséget az elérésükhöz.
Ha megvan, akkor újra játszok 1et, a feeling kedvéért, már elég szünet volt. 😄
De annyit tudok, ha paragon karit vittem, minden veszekedést sikerült elcsitítani, ha renegátot, akkor ugyanolyan feltételekkel a TALIs veszekedést nem (pedig nem dumáltam velük sokat, sõt direkt nem, mert akkor mondtátok, hogy nehezebb).. Pedig az elérhetõ renegát pontszámok maximumát nyújtottam.
Paragonnál sose volt semmi gond.
Én meg simán nyomattam renegáttal, egy köcsög vok<#hehe>#hehe>
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Kasumi így is tett hozzá annyit, hogy megérte végigvinni, bár, azért nehezményezem, hogy nem lehet vele rendesen dumálni, azaz nincs "integrálva" a játékba.
http://www.freetvmaci.info/
Végigvittem renegáttal is 1x (5x paragon kb😄), jó poén néhány szitu, de azért egy párnál , ha nagyon beleéltem magam, akkor már nem esett jól a dolog. Ilyen mix karit meg nem akartam létrehozni, végülis ez "szerepjáték", tehát egy vérbeli renegátot játszottam.
A vérbeli paragon sem mindig esik jól, mert jópofák sokszor a beavatkozások. 😊
Úgyhogy legutóbb egy merész paragon karit vittem, végülis úgyis megvolt a max. paragon, csak nagyobb lett a renegát csík. 😊
http://www.freetvmaci.info/
Ha felrakom az összes új DLC-t, akkor végülis sok új lesz majd benne.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
aztán most Jack-ért jöttem el de mostmeg van túltöltésem de fagysztás meg ilyenek az meg nincs
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Racism is a weapon of mass destruction!
Eletet sziv el az ellenfeltol (o sebzodik en meg gyogyulok), valamint az armor-t es a shield-et is sebzi?
Nekem ez a Grunt-fele cucc eleg jonak tunik az elejen, csak az a gondom, hogy sokszor elfelejtem aktivalni. 😄
a gyújtólövedék egész hasznos, én kimaxoltam aztán felnyomtam infernora...az elején chargeolgatni nem túl érdemes, amíg feljebb nem tolod...én spec. a heavy-t választottam, mert egy jó erõs charge+egy kis idõlassítás, meg ugye igazi vanguardként a shotgunnal osztottam a halált, szóval nekem ne repkedjenek szanaszét az ellenfelek...
Championra gyúrtam, ugyan kisebb a sebzés, de gyorsabban töltõdnek vissza a képességek, így gyorsabban tudsz körbechargeolni egy teremnyi zsoldoson pl..ami azért elég vicces...reave természetesen nagyon penge mellé ha azt választod bónusznak, bár egy ideig én is grunt-féle extrával toltam...
Racism is a weapon of mass destruction!
Tudnatok tippeket adni a vanguardot illetoen?
Valahogy az adept utan kelloen neheznek tunik, bar meg elegge az elejen vagyok. Ha nem figyelek, hogy hany ellenfel koze charge-olok, vagy eppen nem veszem oket eszre, akkor kegyetlen hamar meg tudok halni.
Tenyleg az elejen milyen bunos skill-t erdemes valasztani?
ha jol emlekszem, en a Grunt-fele armor novelot vagy mifenet valasztottam, remelem nem nyultam nagyon melle.
jobb katt a képre>kép megjelenítése>ctrl+görgõ (ezzel nagyítod)
Így simán el tudtam olvasni.
Amúgy tényleg nagyon jók, de ez csak egy pár az elõzõ hozzászólásomban linkelt topikból.