19778
-
Hoz_Hun #11095 Isten vagy. -
sanya200 #11094 Most erre mit mondjak:)Hogy nem?Persze mindjárt megcsinálom de kell vagy 10 perc sok az inrto az elején:)
Amúgy tényleg rövid ez a rajtaütés regény most olvastam el. -
Hoz_Hun #11093 Hú nagyon köszönöm!
Lehetek pofátlan és a férfi Shepardomról is tudnál csinálni egy olyat mint ez az előbbi, amit belinkeltél?
651.WLK.NNH.L22.MKW.87J.HSM.5HU.9K6.2K4.E66.5 -
sanya200 #11092 Van másik ha kell csak el kellett kezdenem előről de nem gond.
Itt a másik kép csak linkelve ha nem gond:(nem foglalja el a helyet:)
Amúgy meg azért szellemképes mert most kellt ki az ágyból és még szédeleg:)
face -
Hoz_Hun #11091 Ááá igen. Köszönöm szépen!
Egy egészen kicsit szellemképes, de jó lesz. -
sanya200 #11090 Így néz ki:
-
Hoz_Hun #11089 Egy képnek örülnék. :) Ahol látszik az egész arca. -
sanya200 #11088 Egyszerű megcsinálni mondjuk ha kell csinálok róla neked képet vagy egy modom hozzá ott csak átírom a face kódot és kész nem kell újat kezdeni hogy láss róla képet:)
-
sanya200 #11087 rejtett párbeszéd az omegán tali és legion és garrus között.
Mikre nem gondolnak a bioware-nál mert ezt csalás nélkül nem lehet elérni mégis írtak erre a lehetőségre is párbeszédet:)
video
Amúgy nekem is elvan mentve a face kód a csajos karakteremhez de ha valaki nem tudja milyet csináljon itt talál bár variációt férfit/nőt is.
Egyébkébt az enyém is hasonlóan néz ki.
face database
Az enyém így néz ki most:
-
Hoz_Hun #11086 Ha PC-n vagy és tudsz róla normális képet menteni az király lenne. -
#11085 Köszi, megsasolom:) -
Hoz_Hun #11084 Asszem ez az. A női kell gondolom.
731.16B.G11.721.B17.1DR.1GE.911.PF6.417.2G7.176 -
#11083 Cuki:) Paraméterek merre találhatók? -
#11082 Azert nagyon kivancsi vagyok, hogy fogjak megoldani azt, hogy valakinek esetleg 12 tarsa maradt eletben, valakinek meg akkor 1. Persze lehet nem fog szamitani, mert uj csapat lesz, bar a nagy toborzas, meg a lezaras utan szerintem ez egy kicsit kiabrandito lenne. De eddig nem nagyon kellett a bw jatekokban csalodni, szoval remelem itt is elorukkolnak valamivel. -
Hoz_Hun #11081 Sajna a fő férfi karakteremhez nem találtam képet, még hasonlót sem. Az is mókás volt hogy az import karaktereket egyszer összerakjam újra, hogy a kódjaik meglegyenek. A női Shepardom hangyányit változtattam az import után. -
Hoz_Hun #11080 Na itt az én női Shepardom.
Mivel Xboxon játszom nem tudok onnan képet menteni így a kódja alapján találtam egy képet a neten, ami tökugyanaz (csak az enyémnek kék a szeme).
-
Hoz_Hun #11079 Állítólag minden döntést figyelembevéve több mint ezer a variánsok száma. Nyilván egyszerűsítenek, összevonnak dolgokat és kijelölnek bizonyos irányvonalakat, ahol több döntés és eredményük összefut. -
#11078 Akkor tenyleg jo sok kombinacio marad a 3-ra. -
Hoz_Hun #11077 Asszem, egynek meg kell maradnia. -
#11076 Tenyleg valaki tudja, hogy mennyi csapattarsat lehet elvesziteni maximum ugy, hogy meg Shaperd tulelje? -
Hoz_Hun #11075 Szerintem jobb így. Az SB bázosra nem való a cerberus network, meg DLC. Hogy nézne az ott ki. Elég az a menübe. Nekem tetszik ahogy van. :) -
sanya200 #11074 Jah egyébként ezeket a dlc-ket vagy kisebb küldetéseket jobban is meg lehetett volna oldani.Ebben a liaras dlc-ben shadow broker bázisán miután elfoglaltuk ott van egy csomó konzol, jöhetnének oda is a hírek..stb meg ha veszel dlct ott meg is jelenhetne.Plusz ezt be kellett volna építeni az alapjátékba, mármint ezt a liara-s dlc-t és úgy megcsinálni hogyha végig is viszed és nem kezdesz újat akkor ha lesz új küldetés ott fel is vehettük volna.Bár lehet csak én cifrázom túl de nekem tetszett volna ez a megoldás meg frissíthetnék a szövegeket úgy mint más játékban pl a tdu-ban a zenéket és akkor a mászkálás az illiumon vagy a fellegvárban nem lenne olyan unalmas.Nem tartana sokáíg pár új hírt megirni mi történik a galaxisban és mikor jön a dlc ezek mindig frissülnének. -
sanya200 #11073 Akkor ezzel a felirat dologból lesz valami?Meg lehet csinálni vagy kár reménykedni.Amúgy kicsit hiányos a szöveg az alapjátékban is én örültem volna neki ha a rádióadásokat is feliratozzák.Amik az illiumon meg omegán mennek.Ott derül ki az is hogy van hanar spectre csak aki annyit nem tud angolul mint én erről megint csak lemarad -
csoli31 #11072 Mindenféle kiadás kapott hozzá CN kódot. Csak azoknak kell újabb kódot venni, akik használtan jutottak a játékhoz, és már az előző tulaj felhasználta azt. -
sanya200 #11071 Mondjuk akinek standard kiadása van annak asszem meg kell venni külön a cerberus network kártyát hacsak nem adtak ahhoz is anélkül nem tudsz asszem dlc-ket venni.És igen megkérik az árát 1200bw pont a cerberus network kártya. -
sanya200 #11070 Ha meg hivatalosan akarod megvenni őket akkor tényleg csak 13-14 db van a fizetősökből van kb 8 az ingyenesekből meg 6 asszem.Amúgy meg láttam a bw oldalán hogy van valami új soudtrack meg tudná valaki szerezni? -
sanya200 #11069 Igen pontosan így van. Ennyi az összes ami megjelent az meg már más hogy egy pár darabot nem lehet beszerezni.Amúgy engem ez meg baromira nem érdekel mert ezek a páncélok nem izgatnak fel sincsenek telepítve én a jó öreg n7-es páncélt használom csak de még visort vagy más sisakot se nagyon szeretem látni a saját karakterem arcát:) -
csoli31 #11068 Így a képed alapján még egyet felismerek. A BloodDragont amit a Dragon Age 2 tulajok tölthetek le.
A többinél utánanéztem az interneten, és úgy néz ki, hogy azokat az előrendelők kaphatták meg (attól függ ki milyen módon, és honnan rendelte elő). Magyarán az derül ki nálad, hogy a hivatalos DLC-ken kívül neked van warez DLC-id is (magyarán az előrendelői DLC-k).
-
#11067 tessék -
sanya200 #11066 Amúgy meg nézd meg a képet amit linkeltem lejebb semmi sincs kétszer plusz akkor ha benne lenne egy telepítőbe pl xy cucc akkor mért adnának ki hozzá másik telepítőt ha érted mire gondolok.
-
sanya200 #11065 Nem nem azt se feledjétek hogy nekem azért van több mert azok is megvannak amiket a különböző változatokhoz kaptak.Azért is volt a reklám hogyha itt veszed akkor ez a páncél ha ott akkor a másik.Nálunk mo-n leglábbis nekem a collectors armor-t kaptam meg mint bunuszt de küldöldön valaki blood dragon armort vagy más páncélt kapott és ezek azért nem szerepelnek a letölthető tartalmak között.Egyedül azt hiszem az inferno armort kaptuk meg valamelyik dlc-be. -
Hoz_Hun #11064 Illetve volt még ilyen gagyi előrendelésekből származó sisak, meg puska. Azok hivatalosan nem letölthetők, de warezosoknak persze meg lehet. Aztán pl ott van A Dragon Age-es páncél, amit akkor kapsz ha megveszed a DA-t (amúgy szerintem csúnya). Meg hasonló marhaságok, amiket aztán sose használnál. -
csoli31 #11063 Direkt utána néztem neked. Ingyenesből 5 DLC van, 1 CE DLC, és 7 fizetős kiegészítő van. Ez összesen 13 DLC-t takar. Akik 18-19 DLC-t számoltak össze, azok lehet hogy külön számoltak olyan dolgokat amik 1 DLC-n belül vannak. -
Anonymusx #11062 De ha azt beleszámolom amit Sanya200 írt -az 4 db, meg amit én belinkeltem azzal összesen csak 12- és ti azt írtátok hogy 18 -19 db van.
De jó hogy ilyen szarul csinálták meg azt a honlapot.
Nincs másik oldal ahol meg lehetne venni? Gondolom majd magyar verzió jön le, vagy azt is valahol be kell állítani? -
Hoz_Hun #11061 Nem is fűzök hozzá tul sok reményt hogy visszakapnánk. :/ -
#11060 Ne hagyd figyelmen kívül, hogy Wrex az első részben meghalhatott.
Akik nem importált karakterrel játszották a második részt, azoknál nem is szerepel Wrex, importált karaktereknél kaphatott (tulajdonképpen jelentéktelen) epizódszerepet - a visszahozatala nem lenne logikus lépés. -
sanya200 #11059 free dlc
Ennyit találtam azt írja be kell jelentkezni a cerberus hálózatba és akkor szedheted. -
Hoz_Hun #11058 Ott a Cerberus Network egyben szerepel. Azon belül van még több minden (Zaeed, Normandy SR-1 crash site, Cerberus Assault Armor, meg a Hammerhead is, stb). -
Hoz_Hun #11057 Ez azért nem atomfizika. Az ME2-ben is megoldották, azt sem csak import karakterrel lehet tolni. ME3-ban ugyan így lesz. -
sanya200 #11056 A többi ingyenes azokat is le lehet szedni de annyira elrejtették őket az oldalon,meg pl a collectors armort csak akkor tudod leszedni ha aktíválod a bonus kódot amit a ce változathoz kaptál ha meg nem az van akkor bukta.