Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
[merlinw.org]
(viszont a Dragon Age-ben kreált törpémet már rühellem, a kiegészítõt szinte undorral a képemen vittem végig vele 😄)
Továbbhaladtam az Igazságosztón, megcsináltam Tali hûségküldijét, ott kb. + 40 példakép ponttal lettem gazdagabb, talán most menne a Morinth-os küldi :/
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Kösz mindenkinek, ez esetben jó lesz nekem az Igazságosztó.
3. részre vannak tippek? mi hogy alakul? Cerberus valódi tervei? Csak nekem van olyan érzésem, hogy ez a 'rejtõzõ fickó' az Árnybróker?😄
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Egyébként nem rossz, de Miranda hasznosabb tagja a csapatomnak. 😊 Bár így pajzsos ellenfél ellen jónak tûnik a csapás. Egyéb helyen hasznosabb Miranda. 😊
Mondjuk lassan tök mindegy, ahogy erõsödik a Sentinel. 😊
Itt van hogy állok, ehhez sok példakép/renegát pont kellene?
Shepard😊
Ha nem kell sok, akkor tartalékolom ezt a küldit, és megpróbálom összeszedni. De ha sok kell, akkor hagyom inkább. A poént meg jó, hogy nem lõtted le, de azért van egy sejtésem 😄
igen, lehet vele beszélgetni, bár nem a legdumásabb figura. kapcsolatot létrehozni meg... ehhe, nem lövöm le.
és igen, újraspecializálódást. ha kaszt képzettséged (ez) maxon van és +100% paragon/renegade verziót választottad (Shock Trooper), akkor lehet h lesz elég pontod beszervezni.
A technikai laborban van olyan, hogy újra elosztom a pontjaimat - de mivel katona vagyok - szerintem nem sokat érek vele.
Tehát lehet vele utána beszélgetni, esetleg kapcsolatot létrehozni? (tehát nem úgy, mint a 2 új karakterrel, hogy csak monológot nyomnak)
a képességei gondolom ugyanazok, mint az anyjának.
Samara küldetésén, mikor a lánya elcsábít minket, akkor hogy tudunk választani, hogy melyikük éljen?
Nem jelenik meg a piros/kék ikon, vagy választási lehetõség, automatikusan Samara 'nyer'.
A ME wikipedián pedig írja, hogy van választási lehetõség, és ha Morinth-ot válasszuk akkor automatikusan lojális lesz hozzánk.
Persze majd ki fogom próbálni 1-1 küldetésnél, csak tudom, hogy insanityn mire van szükségem. És egy elkavirnyászó társra nincs. 😄
A fénygránátja viszont jónak tûnik nagyon, ha tényleg mozgásképtelenné teszi jó hosszú idõre az ellent, és ezt mondjuk folyamatosan tolatja vele az ember. Majd meglássuk.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Persze eredetivel nyilván megy.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nothing is True, Everything is Permitted
Ugye azt tudod hogy játék közben is le lehet venni a nehézséget beállításokban?
Amúgy én nem tudok...
Kasumi Stolen Memories - A rég várt új karakter.
Firewalker - Repkedõ Mako-t helyettesítõ biszbasz,
Az utóbbi ingyenes, Kasumi 5€, aki sajnál rá 1200Ft-ot, az torrenten megtalálja a fenti pakkot ami tartalmazza mindkettõt.
[merlinw.org]