Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
az meglehet mondjuk, én is mindig paragon választással oldottam meg, pedig elsõsorban renegát jellemûek voltak a karaktereim.

"The trees move. Do you not see it?"

JethroHUN
Paragonnal akkor megvan, de renegáttal max kell, 4 és fél / 5 ön volt a csík nagyjából és nem volt elérhetõ :S

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Khm. Azt ígérték, és a mai napig állítják, hogy a 3. rész megjelenéséig fogjuk kapni a DLC-ket, közben esetleg egy két Expansion Pack-ot is, bár errõl még nincs információ. Nincs okunk mást feltételezni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

MerlinW
Tudtommal nem lesz több ME2 DLC: Annyit tudok, hogy 2011 végén érkezõ Dragon Age 2, illetve a StarWars MMO-n melóznak.

[merlinw.org]

Ja ez nekem is az elsõ részben lett kreálva. Amúgy ez egy elõnytelen kép róla, valójában döglenek utána a nõk olyan macsó lett 😄
(viszont a Dragon Age-ben kreált törpémet már rühellem, a kiegészítõt szinte undorral a képemen vittem végig vele 😄)

Továbbhaladtam az Igazságosztón, megcsináltam Tali hûségküldijét, ott kb. + 40 példakép ponttal lettem gazdagabb, talán most menne a Morinth-os küldi :/

Tehasut
a Kasumi DLC kiadása óta elég nagy csönd van a Biowarenál. remélem valami nagy lélegzetû ME2 cuccon dolgoznak...
Calver
dehogy veszti el, 3/5 paragon-nal már simán el lehet rendezni azt a vitát.

hehe, én még az egybe valami megmagyarázhatatlan dologtól vezérelve egy europid mongoloid hibridet varázsoltam össze, jaj de zöld szemekkel, eleinte fura volt, de mostanra már megkedveltem. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

McFrost
Gyanúsan, kaszáskéken csillog a szeme.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Gyáá, imádom ennek a játéknak az összetettségét, ahogy hatással vannak a dolgok egymásra. :]
Kösz mindenkinek, ez esetben jó lesz nekem az Igazságosztó.

3. részre vannak tippek? mi hogy alakul? Cerberus valódi tervei? Csak nekem van olyan érzésem, hogy ez a 'rejtõzõ fickó' az Árnybróker?😄

horpeti
Úgy látom az árnycsapás a páncél ellen se rossz, a krogan 3/4ét is leviszi 😊

JethroHUN
Ezzel 100% h elveszted, Tali vagy Legion hûségét, max kell hogy elrendezd a vitájukat.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

horpeti
De magammal viszem a Hadúrhoz is, legalább a csajszit hátbadöfi majd. 😄

horpeti
Jól tapasztalom, hogy az árnycsapás tech skill? Mert a centúriónak majd a teljes pajzsát leszedte az 1. szintû 300as árnycsapása.

Egyébként nem rossz, de Miranda hasznosabb tagja a csapatomnak. 😊 Bár így pajzsos ellenfél ellen jónak tûnik a csapás. Egyéb helyen hasznosabb Miranda. 😊
Mondjuk lassan tök mindegy, ahogy erõsödik a Sentinel. 😊

horpeti
Megnézem, kiváncsi vok. Jah, komoly a sebzése, bár egy warp , v. túltöltés * bónusz is ugyanilyen, csak arra nem kell várni, amíg odamegy (addig sem lõ, szal kevesebbsebzés). De hát poén, szal mindegy, úgyse ezen múlik, néha társak nélkül is simán lehet ölni, bár mikor 1-1 társ meghal, érzõdik. 😊

Calver
szinttõl függ - nekem volt h ment 3-al, de volt h 5 kellett hozzá. szóval passzolom... de lehet, hogy ha sikerült átlépned a harmadik ötödbe példakép skálán (amihez ha jól látom nem sok kell), akkor menni fog máris, fõleg ha viszonylag alacsony szintû vagy.

Megcsináltam amit mondtál, de még így is kevés :/
Itt van hogy állok, ehhez sok példakép/renegát pont kellene?

Shepard😊

Ha nem kell sok, akkor tartalékolom ezt a küldit, és megpróbálom összeszedni. De ha sok kell, akkor hagyom inkább. A poént meg jó, hogy nem lõtted le, de azért van egy sejtésem 😄

Calver
én zsigerbõl gyûlöltem Samara-t, nekem megérte <#vigyor1>
igen, lehet vele beszélgetni, bár nem a legdumásabb figura. kapcsolatot létrehozni meg... ehhe, nem lövöm le.
és igen, újraspecializálódást. ha kaszt képzettséged (ez) maxon van és +100% paragon/renegade verziót választottad (Shock Trooper), akkor lehet h lesz elég pontod beszervezni.

'respecelni' alatt újraspecializálódást értesz? Ha igen, akkor hogyan leht? Melyik kasztnál van olyan képesség?

A technikai laborban van olyan, hogy újra elosztom a pontjaimat - de mivel katona vagyok - szerintem nem sokat érek vele.

Megéri?
Tehát lehet vele utána beszélgetni, esetleg kapcsolatot létrehozni? (tehát nem úgy, mint a 2 új karakterrel, hogy csak monológot nyomnak)
a képességei gondolom ugyanazok, mint az anyjának.

Calver
nagyon magas paragon/renegát érték kell hozzá. próbálj meg küldetés elõtt respecelni, és a +100% paragon/renegát pontot adó kaszt képességet választani, akkor van rá esélyed h összejöjjön elég.

Srácok!
Samara küldetésén, mikor a lánya elcsábít minket, akkor hogy tudunk választani, hogy melyikük éljen?
Nem jelenik meg a piros/kék ikon, vagy választási lehetõség, automatikusan Samara 'nyer'.
A ME wikipedián pedig írja, hogy van választási lehetõség, és ha Morinth-ot válasszuk akkor automatikusan lojális lesz hozzánk.

SZEG007
Insanityn tolom Kasumival, és alig hal mivel ugy müködik a láthatatlanság hogy miután leütötte az ellent ujra láthatatlan lesz és fedezék mögé megy, szoval nem kell félni söt használni kell, mert elég durva sebzést nyom vele.

horpeti
Ha lenne egy olyan opció, hogy Mirandával és Kashumival menni egy "küldetésre", akkor benne lennék. 😄DD

Persze majd ki fogom próbálni 1-1 küldetésnél, csak tudom, hogy insanityn mire van szükségem. És egy elkavirnyászó társra nincs. 😄
A fénygránátja viszont jónak tûnik nagyon, ha tényleg mozgásképtelenné teszi jó hosszú idõre az ellent, és ezt mondjuk folyamatosan tolatja vele az ember. Majd meglássuk.

penge96
" max. Mirandát cserélném le, de nem szívesen. 😊 " Nah vajon miért nem?😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

horpeti
De a szövege tetszett a Fellegvárban, amikor ellenõriztek. 😄

horpeti
Nem rossz Kashumi, de asszem Zaeed-del, v. Garrussal még mindig erõsebb a csapat, max. Mirandát cserélném le, de nem szívesen. 😊

horpeti
Nah, nekem mûködik, de mivel biztonsági másolatom van, csak úgy, ha futtatom a giveme2...stb exét. Szal annélkül nem megy.
Persze eredetivel nyilván megy.

horpeti
Mondjuk genyóság, hogy a cooldown nõ nehezebb szinten, mert így nem az ellenfél lett erõsebb, meg ügyesebb, hanem a karakter gyengébb. 😊

penge96
Én is erre próbáltam célozni...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Ugye nem azt akarod íni, hogy nem bírsz a nehéz szintel és inkább belõsz egy csalást, minthogy lejjebb vedd a nehézségi szintet?!?<#szomoru2>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Trainer ügyileg: CheatEngine... ha egy kicsit utánanézel akkor nem nehéz egy játékhoz saját trainert írni
mihez kéne trainer?

horpeti
Ok, 3 perc és lejön. De most lelépek, de amint visszajövök, 1. dolgom lesz. 😊

CroftManor
majd írd meg lécci

Nothing is True, Everything is Permitted

horpeti
Bithuról, de tök ugyanarra a névre kerestem rá, amit írtál. Szal lehet nem müxik, de remélem igen😊

CroftManor
te honnan töltöd? mert én leszedtem tpbrõl kasumit, de a kommentekbe azt írják h vmi gebasz van vele: "failed to authenticate the disc"

horpeti
oh, ez jó, már töltöm is. 😊

CroftManor
tudom.. azért írtam h azt nem akarom mert akkor az olyan mintha megint normálon vinném.. de nem érdekes mind1

penge96
Inkább csalsz?😄
Ugye azt tudod hogy játék közben is le lehet venni a nehézséget beállításokban?

CroftManor
azt nem akarom mert már végigtoltam normálon.

penge96
de ha nagyon nem megy akkor vedd lejjeb a nehézségi szintet egy idõre😊

CroftManor
nekem csak oylan kell hogy örök élet meg örök ammó. am vannak gamecopyworld oldalán de egyikse mûködik

penge96
Hát, szerintem nincsenek olyan trainerek amik segitenek a harcban, én igazából ilyen scannelõs trainerekrõl hallottam...

CroftManor
azért mert most át tettem Csillagharcos módba meg Õrületbe xD és nem bírok velük 😊

penge96
Minek az?
Amúgy én nem tudok...

CroftManor
nem tud vki mûködõ trainert? már végigtoltam de jó lenne ha lenne hozzá mûködõ trainer.. 😊 kerestem de egyikse mûxik

MerlinW
Mass.Effect.2.KSM.FW.DLC-ARM

Kasumi Stolen Memories - A rég várt új karakter.
Firewalker - Repkedõ Mako-t helyettesítõ biszbasz,

Az utóbbi ingyenes, Kasumi 5€, aki sajnál rá 1200Ft-ot, az torrenten megtalálja a fenti pakkot ami tartalmazza mindkettõt.

[merlinw.org]

Valakinek van kameramozgatós coalesced.ini -je ?

aha nekem a 15 volt eddig a legnagyobb