Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Hát de komolyan.. mehetnek a fenébe köszi bioware... a DAO Witch Hunt se magyar.. akkor ne adják ki magyarul.. ha a jövõben arra is lusták, h a pénzünkért magyar legyen a dlc, hogy legalább passzoljon a játékhoz.. mert eszméletlenül rossz, h végig tolod pl a DAO magyarul aztán meg a dlcben menjél angolul.. +még a cuccaid is eltûnnek, mert ugye azoknak magyar a neve... grat bioware

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Hát csak nem lesz 2h bebaszna mikor ennyit elkérnek érte meg a mérete is nagyobb a többinél.

Azt írják DLC játékidelye kb 2 óra.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ha az angol mûködik, nekem úgy is jó. Persze nem én leszek az elsõ, aki kipróbálja😊

Angolul, ha minden igaz te is felrakhatod. De azért várj még vele, mit írnak mások.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Õszintén szólva, hogy az Xbox-al mizujs, azt én passzolom. Nekem magyar PC verzióm van, és ez a DLC nagyon érdekelt volna... Eddig beszereztem mindet, de úgy tûnik ez kimarad.

FSpofon2
ez így van

Arab money

Elméletileg Xboxon elérehtõ lesz, mert az angol.

"Michael Gamble wrote...
I wanted to give a bit more insight into the Polish, Czech and Hungarian builds for our fans.

Believe me, we tried to make it work for these languages. DA was able to release English DLC for these localized versions of the game, but that isn't the case for us. On the Mass Effect side, it isn't as simple. By allowing the players of these versions to use the English DLC, there would be large scale changes to the main-game player experience. We didn't want to sacrifice the quality of the main game, and tried to work around this in various ways. In the end, unfortunately, we were unable to come to a solution which allowed us to release this content in these territories and keep the same level of quality from the main game.

I'd like to personally apologize to anyone in these regions who are dissapointed, and please know that it wasn't an easy decision to make."

De Xboxon és UK-hoz tartozom. Akkor mi van? Vagy a LIVE nem jó? Na majd ha hazaértem kiderül.

Az szívás...

FSpofon2
ez így van

Arab money

"New DLC won't be available in Poland, Czech, Slovakia and Hungary due to "technical issues".

Errõl tud valaki valamit?

Tegnap vettem 800 pontot a dlc-re, de most meg nem elerheto. 1-2 ora mulva remelem az lesz.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Én Xboxos vagyok, de amennyire én tudom; teljesen igaz (PC-re). Itt biztos vannak páran akiknek meg is van így.
Persze a legújabb DLC-re még biztos várnod kell egy picit.

Elméletileg kint van a DLC. 1.52 Gb
Nekem meg kell várnom míg melóból hazaérek, aztán töltöm.

Hello!Most rendeltem meg a ME1-t meg a ME2-t,Egyébként már mind a két részt végigvittem,de úgy gondoltam ezeket meg kell venni eredetibe,most volt fizetés így gyorsan megrendeltem.Viszont a 2. részhez érdekelnének a dlc-k.Olvastam itt hogy valamilyen program segítségével mûködésre lehet bírni a dlc-ket úgy hogy nem veszem meg de letöltöm õket máshonnan.Ez menyire igaz?

belinkelnétek még egyszer az angol feliratot sehol se találom a hsz-t.

Hát igen, tudják ezt õk is nefélj, nemhiába kölcsönöztek annyit borderlandsbõl a kettõbe : ))) Remélem folytatódik a trend, mer annyi síkon körözi a Borderlands az ME2-t is , hogy az valami félelmetes.

Az elso kinkeservesen 1x nyomtam vegig (engem zavart a gyenge grafika, egysiku kornyezet, kidolgozatlan harcrendszer, egyforma fegyverek, attekinthetetlen inventory stb), csak story miatt fejeztem be.
A masodikat most jatszom 3-szor es nem unom.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Prince23
Én eddig csak 2X...

Én eddig 8x toltam végig. Valamint van 6 profilom, ahol kb 2/3nál vagyok. Ez 3-3 soldier és vanguard profil, különbözõ bónusz fegyverrel. De sok kedvem nincs folytatni egyiket sem. Kollektor hajóig még fun. De ezek a lojalitás küldetések rohadt unalmasak, és ott általában alábbhagy a lelkesedésem.

SZEG007
eddig 9 végigjátszás, a 11 tervezettböl vegyesen játszva a kasztokat , mindenféle románc opcioval, paragonként , renegade-ként , férfi és nöi karakterrel egyaránt. Hiányzik még egy Liarához hü férfi karakter a sorbol, és egy nöi karakter aki Thane-el jön össze.

Hát én most játszom kb 12x-re de nem vagyok benne biztos a 10. után már nem számoltam.És mivel nem vagyok online ezért nem tudok rekordot dönteni, az elsõt kb 8x játszottam végig.

Akkor én mit mondjak? A ME1-t 4x vittem végig, a 2-t most játszom harmadszorra 😊.
Úgy látszik le vagyok maradva én a ME2-t csak 6szor vittem végig.
Uh, én épp most viszem végig 9-jére az ME2-t. Az elsõt viszont eddig pont 15-ször vittem végig (illetve egyszer elkezdtem egy biotikussal is, de azzal csak addig játszottam, míg meg nem lett az achivement hozzá).

Prince23
ME2 statisztikák

Valaki közületek megtudná dönteni a 28X végigjátszást? 😄
nem semmi😊

Hát azért van egyébként az hogy valamikor fanok csinálnak rövidfilmeket, gondolok itt pl a half life escape from city17-re nem lett rossz sõt jó effectek vannak benne.De viszont az se jó ha csinálnak egy gagyi forgatókönyvet és mikor megjelenik a mozikba szerencsétlen játékosoknak a hajuk is égnek áll, gondolok itt pl a doom-ra ha már a játékból filemt témánál vagyunk mert az egy ultragagyi fos....stb semmi köze nem volt a játékhoz azon kívül hogy a marson játszódott meg a szörnyek kb úgy néztek ki mint a játékban.Szerintem ezért is szkeptikusak sokan ha errõl a témáról van szó valljuk be kevés olyan film van amit játékból csináltak és az is szar lett, a far cry-t pl meg se néztem elég volt a rendezõ neve is hogy tudjam hogy nem hogy moziba megnézni de még letölteni se érdemes.
Amúgy volt egy ami tetszett a dead space-hez készült elõzmény film igaz rajzolt volt de tetszett könnyebb volt megérteni a történetet de ott is volt egy-két apróbb eltérés a játék és a film között.

Szolnokboy1
fanoknak azért nagyon nehéz kedvezni - nem csak itt, máshol is - mert borzasztóan nagyok az elvárásaik, és ha egy kicsit is eltér valami attól, amit õk elképzeltek, akkor már hõzöngenek is. engem leginkább az zavarna, ha nagyon eltérnének egy-egy fontosabb játékban prezentált elemtõl, legyen az akár cselekmény, helyszín vagy karakter. kisebb eltérések még beleférnek.

egyébként sztem nem sok mindentõl kényszerülnének eltérni a filmben, hisz maga a játék is olyan, mint egy hatalmas film. meg kell találni azt a középutat, amivel 2,5 órába zanzásíthatják a dolgokat úgy, hogy a kecske és a káposzta is jól járjon.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Attól még lehet kedvezni a fanoknak is. Olyan dolgokkal, apróságokkal, ami egy fannak mindenképp fel fog tûnni, és örülni fog neki, aki meg nem ismeri a játékot, az nem marad le semmirõl. Õk max, ha a film hatására kipróbálják a játékot, akkor fognak hasonló élményt átélni. Érthetõ így ez?
Kopiati
Hát valószínüleg nem 1-2 kisebb küldi lesz hanem egy eden-prime kezdésnek, bele a lecsóba, lassítás, és a fõ küldetés helyszínek küzül 2, ilyen ûr James Bondos utazós ( james is kb egy részben legalább öt országban jár...) annyi kb itt is belefér...(csak bolygóra gondolva) valószínüleg a csapattársak története is át lesz igazítva...fanboynak filmet készíteni azért hülyeség mert egy fanboynak semmi sem jó... pl kik sírtak legjobban a mass effect 2 re.... a fanboyok.... kik fognak sírni a mass effect 3 ra a fanboyok... és a filmre a fanboyok... a filmet nem a játékosoknak készítik hanem a moziba járó közönségnek. Úgy is olyan lesz amilyen lesz😄

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

horpeti
Valszeg olyan hosszú lesz, mint az Avatar. 😄 Pedig aztán annak se volt húde bonyolult története. Itt is valami hasonlót tudok elképzelni. Világ bemutatása, probléma felvetése, megoldáshoz vezetõ út ábrázolása (ugye ez a lényeg, hogy jól csinálják meg, történet ügyileg is, valszeg 1-2 kisebb "küldi" fér bele az idõbe), aztán victory.

😄

lightjack
nem tudom miért írjátok le ennyire a filmet:/ sajnálom h mindenkinek ennyire negaítv elõítélete van, mert egyáltalán nem biztos hogy ennyire rossz lesz mint amennyire ti lefestitek. szerintem az alapötletbõl nagyon jó filmet lehet csinálni, és a legtöbb dolgot össze lehet sûríteni kb 2ésfél órába. csak jól kell megcvsinálni és nem kell minden részletet beletenni, csak átsiklani felette, említésre méltatni. akit meg megfog a film és még nem játszott a játékkal az ha akar akk játszik vele és jobban megismeri ezt a játékot...

wedge31
Elsösorban egész biztos hogy nem a fanboyoknak készül, akik nagyköltségvetésü filmet csinálnak az a átlagnézöt célozák meg hogy minnél nyereségesebb legyen a film.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Elsõsorban soha nem rajongóknak készül egy film, innen is ered az egész. Hanem ha úgy gondolják, hogy játékként ilyen népszerû lett az alapötlet, akkor talán filmként is elpasszolnak vele jó sok jegyet.
Feltételezik, hogy a kemény fanbázis úgyis elmegy megtekinteni, így nem õket akarják becsalni a moziba, hanem azokat, akik esetleg még nem is tudják, mirõl van szó.
Ezért lesz másabb.
Lol ez a kép..áh
Amúgy én is várom már a holnapot liara dlc oh jeah.
A filmmel kapcsolatban meg aki játszott vele az úgyis tudja mirõl van szó aki meg nem játszott vele az meg engem hidegen hagy,elsõsorban úgyis a rajongóknak készül,legalábbis remélem.De ha azt nézzük ott az új star trek film aki elõtte nem nézett sorozatot az nem biztos hogy tudja mit hogy miért,bár nem maradt hû teljesen a sorozathoz van benne állítólag egy-két dolog ami nem stimmel a sorozattal, hogy mi azt nem tudom annyira nem vagyok fan, megnéztem pár sorozatot de még nem mindet meg nem is jegyeztem meg minden apró hülyeséget benne.

Sztem a politikai korrektség jegyében egy romantikus sztori lessz belõlle. Valahogy így...

Tényleg nekem is hiányzot belõle.
A játék folyamán párszor (tényleg csak egy két esetben), feljött az opció, hogy Spectre mivoltjára hivatkozik Shepard (pl kihagatási jelenet Thane-nel). Ezek akkor is feljönnek ha nem helyeznek vissza bennünket? Azaz igazság nálam minden karakter megmentette a tanácsot az egyben és így minden karimat viszahelyezték a Spectre státuszba.

A történet maga összesûríthetõ két órába, de az unvierzum nem, a játékosnak is kell egy jó pár óra, mire az egész világ összeáll.
Ez persze nem baj, ilyen adaptációknál természetes, mondjuk egy Prince of Persia-nál, ahol a homok keletkezése remekül ki lett agyalva, nem értettem, hogy az öt percben, látványos elemekkel összefoglalható eredetet miért nem tették közkinccsé.
A Mass Effect megint más.

A film jó lesz, ebben nem kételkedek, a készítõk nem ma kezdték az ipart, csináltak már adaptációt, bár ez nem képregény, szerintem mûködni fog. Egy az egyben Mass Effect moziként viszont nem állja majd meg a helyét.
De hát ez van, nem csinálhatnak egy még másfél órás elõzmény filmet, amelyben összefoglalják a világot. Ha az ember egy kicsit tud függetleníteni, akkor valószínûleg kap majd egy látványos, egyszerû, szórakoztató sci-fi akció mozit.
Aki nem tud függetleníteni, az inkább töprengjen el, meg akarja-e nézni, mert csalódásként élheti meg.
Tudom, a film még el sem készült, de én erre jutottam.

@10385
Finom! Végre látunk egy Spectre-t is, hiányoltam a második részbõl, az elsõben komoly jelentõsége volt, a második részben viszont csak kétszer megemlítették. Én a játék elõtte arra tippeltem, hogy egy Spectre is lesz a nyomunkban, elvégre két év kihagyás után felbukkanni, az nem szokványos, még egy olyan szervezet esetében is, amely tagjai csak a Tanácsnak jelentenek.
Ha minden igaz lesz benne egy asari Spectre (Tela Vasir) is.

Holnap jön a Liara DLC. 😊
Az tuti nagyon jó lesz.

Csaj ne hogy az legyen belõle mint a halo-ból azzal is úgy volt hogy lesz még trailer is van jó hosszú de mégse csinálják.Pedig abból is fasza filmet lehetne csinálni.

Prince23
Egy Wow filmet eltudnék képzelni, de egy SC-t, hát ha elis készülne, szerintem biztos megbukna. egy ilyen filmet min. 250 millióból csinálnak. nem hiszem hogy lesz belõle:S

wedge31
Ja, Nolan,vagy Jackson se lenne rossz.

MrStokes
Sztem az a fele csak vicc, ha masik normalis rendezot talalnak, akkor is megcsinaljak elobb-utobb.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

wedge31
De csak ha Cameron rendezi, egyébként nem lesz SC film.

MrStokes
Raadasul azt olvastam, Blizzard Starcaft-bol is szeretne majd filmet. Bar en drukkolok nekik, de nincsenek tul nagyelvarasaim az ilyen jatekadaptaciokkal szemben, maximum majd kellemesen csalodom.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Akkor megérted mit érzek. Engem egy játék megfilmesítése se nagyon érdekelt, de a Mass Effect az szívügyem. Ráadásul emlékszem mikor a hivatalos forumon írták, mi harc ment hogy a BioWaretól legalább Casey Hudsont be tudják préselni a filmes gárdába (és kiharcolták – az azóta megnyírbált - beleszólási jogokat).

wedge31
Ne érts félre nekem is vannak kedvenc játékaim / Bloodlines, BG, Warhammer 40k-ás cuccok, stb/ amikböl én is csak min 4-5 órás filmet tudnék elképzelni de erre kicsi a realitás.

A Silent Hill is ilyen kedvencem és mikor fanboyként végigszenvedtem a filmet a végén már csak azt kivántam hogy el se készült volna pedig az még állitolag a jobbak közül való...