Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amíg vársz olvasd el a képregényt, mert nagyon szorosan kapcsolódik ehhez a DLC-hez.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát ezzel csak az a gond hogy halvány lila... nem lesz mit mond liara mert nem tudok annyit angolul de már nagyon várom hogy végre kiadják normálisan vagy valamit kezdjenek vele.Persze a mi hibánk is mert nem vettük meg de ha meg is vettük volna akkor se lenne jobb mert nem csak Magyarországon nem lehet megvenni hanem a szomszédba se pedig õk jobban megengedhetik maguknak mint mi már nem azért.

Valaki már ránézett, a file maga a probléma forrása.
Dolgoznak a megoldáson.
Nekem eredeti, angol nyelvû verzió van (... telepítve, azt használom a magyar lemezzel, a másolásvédelem szerencsére ugyanaz), nem megy.
Akinek nem eredeti, annak sem.

De még a finn különkiadással, ahol Shepard egy hatalmas fóka, azzal sem.

Én addig megnézek egy filmet, nem fogom öt percenként frissíteni a fórumot, hogy vajon mûködik-e már. Elõbb-utóbb rendbe teszik.
Nem akarok spoilerezni, de érdemes legalább egyszer egy olyan karakterrek is végigvinni, aki Liarával romantikázott, mert van egy két extra "helyzet" meg párbeszéd is. Ezután kiprobálom egy olyan karakterrel, aki Talival már összefeküdt. Állítólag ehhez is van hozzáfûznivalója Liarának.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát azért hajód az legyen, meg talán Illiumig is el kell jutnod már, hogy elkezd. De én pont egy olyan (Liarával romantikázó) karaktert választottam, aki játék közben van, szóval el lehet kezdeni közben. A párbeszédek alkalmazkodtak a helyzetemhez.

hát addig nem tudsz vele szerintem még nem találkozol liara-val az illiumon.

Calver
meg tudod esetleg mondani, h el lehet-e kezdeni ha még a karakter viszonylag az elején tart? Liara-val románcoló karakterek közül csak egy Infiltrator-om van akivel végigvittem, meg egy Sentinel akivel még az elsõ fejezetbõl hátra van Jack - de a Sentinel-t sokkal jobban szeretem, szóval inkább vele esnék neki <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

Még új, szerintem holnapra vagy pár napon bellül lesz mûködö cucc PC-re is.... szerintem. Megéri rá várni.

Szal akkor te boxon toltad végig, mi meg szívjuk a...fogunkat mert senkinek se megy😞

Na srácok most fejeztem, be. Tényleg csak két-, két és fél óra. Ettõl függetlenül minden egyes creditet megért. Marha jó történetet írtak hozzá, nagyon intenzív az egész játék. Az "autós" üldözés Illiumon külön pirospont. Most kicsit olyan érzésem, van, mintha egy marha jó filmrõl jöttem volna ki a moziból. (Sajna gyerekek lefekvés elõtt tévéznek egyet... hehe eddig nem engedtem oda õket... de utánna visszavetem magam).
Story önmagában fontos, szóval aki teheti ne hagyja ki, és jó ha ismeritek a képregényt.

Akkor szar verziót raktak fel ,vagy valamit nagyon elkúrtak ott a cégnél.

Szolnokboy1
"alap angol verzió van ami nem eredeti, és nem x64-es rendszere van"

pipa, pipa és pipa. nem megy.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Na majd talán holnap lehet valamelyik okos szar verziót rakott fel az oldalra a nagy kapkodásba.

srácok. belenéztem a fileba, csak nullás bitekbõl áll az egész file. itt valamit nagyon elkúrt bioware 😄 😄 😄

Egyre jobb lesz mivan senkinek se megy.Nincs valaki akinek alap angol verzió van ami nem eredeti, és nem x64-es rendszere van?

Vraaanyek
Most cseszett nagyot csalódtam, már elnézést...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Én meg sem tudom venni a honlapjukon...

"Sajnos ebben a régióban nem lesz hozzáférhetõ a „Lair of the Shadow Broker” tartalomcsomag. Az ebbõl fakadó kellemetlenségért elnézést kérünk."

Köszi Bioware.

Hát nagyon de az oldal se normális állandóan orosz nyelven van ahol a dlc-ket meg lehet venni.Jól beszopatták a népet mit ne mondjak elõször azzal hogy nem lesz magyarul,utána azzal hogy meg se lehet venni, most meg még az se mindegy milyen oprendszered van.Ezzel kb a játékosok 1/3-ával kitoltak mert sokan használják az x64-et fõleg azok akiknek 4gb ramja van mert a sima többet nem kezel és abba a vga is beleszámít.haveromak sima win7 van 4gb ram meg egy 512mb 8800gt és csak 3.5gb ramot kezel.

srácok, nekem 32bites xp van, és meg se röccen a telepítõ. semmi hibaüzenet, csak egyszerûen kilép a program 1 másodperc alatt...

Vraaanyek
Kellett nekik spórolni a kompatibilitáson, most ez lett a vége...no comment, amit megspóroltak azon, hogy nem fordították le (ami nem értem miért zárja ki a kompatibilitást is egyben...) azt most a fejükhöz kapják a világtól...ccc

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

SZEG007
szerintem valamit elbasztak.

SZEG007
mondjuk ez vicces mert ugye DLC-t is tesztelni kell, és nehéz elhinni hogy nincs egy 64 bites oprendszerrel ellátott tesztgépük.

Mi az hogy nem fut x64-es rendszeren ez egy nagy SZAR érdekes akkor az alapjáték meg a többi dlc meg megy ilyen rendszeren ez meg nem?Most akkor hogy van ez?

SZEG007
ha jol láttam a forumon 64 bites op rendszereket nem szereti a DLC, de lehet hogy csak a win7-et. Szopás mert nekem is az van😞

Mike te hol vetted meg vagy hogyan elvileg nem is lehet itthon megvenni vagy most mivan?Neked mit ír ki?Vicc az egész komolyan mondom még ha rossz is lenne a link amit adtatok akkor mike-nak mér nem megy õ megvette.

Szolnokboy1
nekem sem telepít, pedig angol verzió van.

bioware fórumon írják, h x64-es oprendszeren nem fut.

Angollal is baj van, mások is jelezték a fórumon.
Chris egyelõre azt reagálta, hogy már dolgoznak a problémán.
(illetve még keresik, hogy mi is okozza, az investigate kifejezésbe sok minden belefér)
meg se nyikkan a telepítõ...

Most akkor lehet az van hogy valami van a magyar verzióba egy piti kis fájl amit ellenõriz hogy hol lett megvéve vagy mi?Akkor leszedem a sima angol verziót ami nem eredeti.

Ne szopassatok nekem lejött de azt írja hogy nem kompatibilis a windows ezen verziójával?
Mike neked megy akkor ezek szerint most akkor szar a link vagy mi a halál?
Windows 7 X64-em van de kizárt hogy ez gond lenne mert eddig a többi meg ment.

Nem indul el a telepito, pedig ugy emlexem az angol verziora tettem fel a magyaritast.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Megvettem, 800 pont volt, most toltom

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Szolnokboy1
nem jó, a file nem teljes. "still uploading"

:-/

Csak nehogy csalódás legyen a vége,messze álljon tõlem hogy rosszat akarjak de szerintem ez se lesz 2h-nál több, persze attól még leszedem nem bírnám ki hogy nem amekkora fan vagyok,csak nem akarok csalódni.

Calver
<#eljen>

érzem, ahogy az EA szerverei zokognak, ahogy a fél világ nekiesett leszedni a rég várt DLC-t <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Má töltöm is ha lejött megmondom megy-e.

Szolnokboy1
Csak tovább tart a feltöltés a szerverekre, mint gondolták, hat körül azt mondták, még nyolcvan perc.
Addig megvenni nem biztos, hogy érdemes.
Bár utána meg lehet, hogy le lesz terhelve az oldal.
Fene se tudja, mi a jó. 😊

+1: Angol nyelvre átírt magyar dobozos verzióval remekül mennek az angol nyelvû DLC-k, gondolom, ez sem lesz kivétel.
bioware oldalán még nincs kint.

Na ahogy hallom, már meg lehet venni a dlc-t, csak még linket nem kaptak az emberek 😄

http://tlj.sytes.net/me2.zip

angol fájlok a magyarhoz.

Akkor ne töltsd le. lehet fel se települ a magyarra 😄

bár egy dolgot kifelejtettem, angolosítani lehet a magyar verziót. úgy talán mûködhet 😄

Meg lesz az hidd el én ahol torrenten fent vagyok be szokták linkelni a me2 fórumba a telepítõt, a bioware oldaláról és én is onnan szedem le az hogy torrentrõl nem lehet ezt nem érinti csak elég a link és kész majd ha linkelik akkor bedobom ide is okés.
Ja akinek magyar verzió van könnyen át tudja variállni angolra csak megnyitjátok a me2/data könyvtárt és ott az sku.ini fájlt és a TextLanguage=HUN-t átírni TextLanguage=INT-re kipróbáltam mûködik angol lett az egész játék pedig az eredeti van felrakva.Ezek szerint benne van a felirat csak kicsit meg kell piszkálni, a mentések is mûködnek azt is próbáltam.

A kurva életbe!! Nem lehet a DLC-t letölteni mert torrent razzia van<#falbav><#falbav>http://www.origo.hu/techbazis/internet/20100907-fel-europara-kiterjedo-warezrazzia-zajlott.html
JethroHUN
Aha... megvettem a dobozosat és töltsem le az angolt?! persze...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Most olvasom megint azt a szöveget lentebb. Nem kicsit nagy baromságot írt a csávó. Nem hiszem h lettek volna technikai okai, érdekes az eddig össze dlc, volt magyarul. Ez inkább a lustaság, vagyis inkább "a szarjuk le" kategória. Most mit csináljak a rohadt biopontokkal? egyem meg? akkor minek árulják MO-n ha nem használhatod fel... ezt nem értem

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

persze le lehet kapni de most megint szedjek le 8-10gb-ot😞

Egyébként errõl nem a bioware tehet szerintem hanem a nagy és okos ea mivel õk forgalmazzák õk mondják meg mikorra legyen kész...stb, mivel itthon meg ebben a régióban nem adtak el annyi dlc-t mint szerettek volna ezért gondolták mi a ráknak költsenek a fordításra ha meg se veszik az már más tészta hogy mondjuk eddig én se vettem bevallom de ezt már megvettem volna mert ez ad is valamit a játékhoz meg a sztorihoz nem csak festett páncélokat meg szir-szar küldetéseket amiben 0 szerepjáték van.

akinek eredeti a játéka, az electronic arts downloaderbe beregisztrálhatja a kulcsát és letölthet egy digitális verziót is. Abban elvileg van angol nyelv is, és felmegy rá a DLC.

FSpofon2
tanulság: nem szabad magyar szart venni, olcsóbb is külföldrõl.

Arab money