Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Dolgoznak a megoldáson.
Nekem eredeti, angol nyelvû verzió van (... telepítve, azt használom a magyar lemezzel, a másolásvédelem szerencsére ugyanaz), nem megy.
Akinek nem eredeti, annak sem.
De még a finn különkiadással, ahol Shepard egy hatalmas fóka, azzal sem.
Én addig megnézek egy filmet, nem fogom öt percenként frissíteni a fórumot, hogy vajon mûködik-e már. Elõbb-utóbb rendbe teszik.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"The trees move. Do you not see it?"
Story önmagában fontos, szóval aki teheti ne hagyja ki, és jó ha ismeritek a képregényt.
pipa, pipa és pipa. nem megy.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
"Sajnos ebben a régióban nem lesz hozzáférhetõ a „Lair of the Shadow Broker” tartalomcsomag. Az ebbõl fakadó kellemetlenségért elnézést kérünk."
Köszi Bioware.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
bioware fórumon írják, h x64-es oprendszeren nem fut.
Chris egyelõre azt reagálta, hogy már dolgoznak a problémán.
(illetve még keresik, hogy mi is okozza, az investigate kifejezésbe sok minden belefér)
Mike neked megy akkor ezek szerint most akkor szar a link vagy mi a halál?
Windows 7 X64-em van de kizárt hogy ez gond lenne mert eddig a többi meg ment.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
érzem, ahogy az EA szerverei zokognak, ahogy a fél világ nekiesett leszedni a rég várt DLC-t <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
végre!
Addig megvenni nem biztos, hogy érdemes.
Bár utána meg lehet, hogy le lesz terhelve az oldal.
Fene se tudja, mi a jó. 😊
+1: Angol nyelvre átírt magyar dobozos verzióval remekül mennek az angol nyelvû DLC-k, gondolom, ez sem lesz kivétel.
angol fájlok a magyarhoz.
bár egy dolgot kifelejtettem, angolosítani lehet a magyar verziót. úgy talán mûködhet 😄
Ja akinek magyar verzió van könnyen át tudja variállni angolra csak megnyitjátok a me2/data könyvtárt és ott az sku.ini fájlt és a TextLanguage=HUN-t átírni TextLanguage=INT-re kipróbáltam mûködik angol lett az egész játék pedig az eredeti van felrakva.Ezek szerint benne van a felirat csak kicsit meg kell piszkálni, a mentések is mûködnek azt is próbáltam.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!