Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehasut
oh, köszi
penge96
Szerintetek meg lesz majd oldva, hogy lokalizált játékra is fel lehessen telepíteni? (Nekem nyolc milyen nyelven, csak legyen)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Szolnokboy1
már másik link van.

http://static.cdn.ea.com/bioware/u/f/eagames/bioware/masseffect2/ME2_ShadowBroker.exe

ezzel próbáld. és aki tört verzióval nyomul, applikálja a 1.02-es krekket.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Tehasut
én most szedtem le a linkrõl és még mindig szar a file
a fene, pedig 2* is lekaptam, gondolván CRC-s :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

penge96
A hiba az Ön készülékében van. Nekem tökéletesen mûködik!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

hibás a rar :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

szerintem tutira mûködni fog...

penge96
Srácok, ha most én beszerzem az Angol verziót, akkor azzal mûködni fognak a Magyar verziós mentéseim?

Na jó már a DLC. Lehet tölteni...

Vraaanyek
Megoldódott, csak le kellett törölni a magyar verziót a géprõl!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Vraaanyek
Mi a jó péket kell csinálni, hogy az EA Download Manager elkezdje végre tölteni a digital editiont? berakta a töltésbe, de meg sem mozdul utána:S

Nem, csak ide meg a bioware oldalra (az angol)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Mike te nem szoktál máshol me2 fórumba járni?

Tehasut
nagyon köszönöm, így már teljes a gyûjteményem!
Hehe, ez találó! <#vigyor> De sajnos igaz! <#rolleyes>

MassEffect képregény 4.rész (jpg, magyar)

parancsolj.

Most mar hivatalos, hibas a telepito, dolgozik rajta a bioware. a vilagon senki nem tudta feltelepiteni. Vegigneztem az osszes bejegyzest a bioware forumon

De hogy lenne fenn külföldi torrent-en, ha még az eredeti, azaz a forrás sem mûködik? 😊

Egyébként van nekem egy olyan sanda gyanúm, hogy nem készültek el idõre, még valami hiányzik. Mert ugye egy profi csapat véletlenül nem tölt fel egy üres keretfájlt, amely csak 0-kat tartalmaz másfél gigabyte méreten.
Nekem még él az accountom legalábbis online vagyok a bw oldalán üzit se kaptam hogy hát nem eredeti a dlc vagy akármi pedig volt mikor felraktam a dlc-t és kiírta hogy nem vettem meg.De ennyi kilõttem az online elérést crackeltem azt jóvan.

Calver
ezer köszönet, és mike01010101-nek is a fordításért <#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

ne legyél már bolond. senkinek sem jó...

Bakker ezek akkor tényleg.... megvenni megveszed de nem müködik hát beszarok komolyan mondom.Majd csak fent lesz külföldi torrenten valahol egy mûködõ verzió majd körülnézek kicsit.

Tehasut
Kedves mike01010101, nem tudnád esetleg a negyedik rész jpeges verzióját is feltenni valahová? Sokkal jobban kedvelem a cbr-t, mint a böszme pdf-et. köszi
Igy nez ki a letoltesi oldal a megvasarolt dlc-hez.

Az ket file teljesen ugyanaz, az amit belinkelt valaki es az amit a bioware shopbol leszedtem. Bitre ugyanugy ures mindketto.

Ez igaz, sanya talalta ki

Az a helyzet, hogy valami nem ok ezzel a dlc-vel. megvettem, mar 2x letoltottem es az egesz file ures, de a merete durva 1,5 GB.
Ha azert igy jon le mert esetleg figyeli hogy ip cim alapjan magyar vagyok, akkor kocsogok, mert megvenni azert hagytak (2061 Ft, eleg durvan valtottak az eurot) ha meg ennek semmi koze a nemzetiseghez akkor valamit elcsesztek a telepitoben. Nem tudom, ja egyebkent angol mass effect2-m van, ugy tettem ra a magyaritast, az eredeti magyart amit megvettem, sose hasznaltam.

Vraaanyek
Azt értem, csak nem cseszerinti szét az Bioware acc-omat, vagy nem jár valami kellemetlenebb következménnyel??

mûködik csak ki kell kapcsolni az online elérést a játék menüjében meg van crack még ami unlockolja ennyi.

Vraaanyek
Egyébként eredeti játékkal mûködik letöltött/warez DLC???

Köszönet érte, hogy másoknak is elérhetõvé és érthetõvé tetted (tettétek). 😊

Javaslom mindenkinek, hogy olvassa el. Egyrészt mert jó, másrészt - mint írtam - kapcsolódik az új DLC-hez.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Igaz csak az ötlet volt az enyém a dícséret mike01010101-nek jár.

JethroHUN
Hát igen, a magyar nyelv hiánya, elég nagy elbaszás, nézd meg nem is megy a magyar gépeden, magyar windowssal...<#wow3>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Engem meg kihagytatok az én ötletem volt tessék visszalapozni😊

http://www.mammutmail.com/?action=download&sid=256bef740bc5e9d35a0741615b46f6fd

Jó persze nem belõlünk élnek meg az biztos de ha már kiadták egyszer magyarul akkor mér kell kicseszni a néppel így, olyan minta megnéznél egy filmet a moziba úgy hogy fele szinkronos fele meg pl orosz.

Vraaanyek

Nekem az (is) csak angolul van meg.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A vicc az, hogy szegény BioWare-nek kell magyarázkodni a EA hülyeségei miatt.

Calver
hmmm-hmmm... meh, lezúzom még Jack küldetését, úgysem olyan hosszú, aztán már helyben leszek <#hawaii>

képregényt részeit be tudja valaki linkelni? azt hiszem csak negyedik rész hiányzik, de nem ártana azt sem végigolvasni Shadow Broker DLC elõtt <#vigyor2>

"The trees move. Do you not see it?"

Az EA az sem így sem úgy nem rinyál. Szerintem azt se nagyon tudják, hogy a Magyarok egy étel, egy faj vagy egy ország. Nem jelentünk nekik bevételt. Ráadásul az összes XBoxos (LIVE) külföldön van regisztrálva, mert nálunk nics hivatalosan. Én pl UK-hoz tartozom. Németül tudók gondolom a németehez regisztrálnak és így tovább.

Hát jah nem csak velünk basztak ki hanem, de akkor nem rinyált az ea mikor egy csomóan megvették az alapjátékot mert biztos nem 10 ember vette meg itthon.Nem véletlenül kellett a cdgalaxisnak is utánrendelni a CE változatból.

SZEG007
romániába is sokan át járnak mert olcsobb a kaja de ott lako rokonom fizetése soförként 40000-50000 Ft-nak felel meg amit maszek autoszereléssel egészit ki. sorry a sok offolásért ezzel befelyezem😊

Az egyik új Achivement azért jár ha insane fokozaton tolom végig. Neki is esek a katona nõi Shepardommal (azért vannak benne durva részek). 😊

Nam csak a Magyarokat szivatják. Lengyelek, Szlovákok meg a Csehek szintén nem kaptak fordítást, csak angol van nekik is.
Én ennyibõl szerencsés vagyok, hogy eleve angolul játszom és nem okoz problémát a megértése.

Hát azt nem mondom de a kaja olcsóbb pl nem véletlenül járnak át sokan,de mindegy nem ez a lényeg nem csak mi vagyunk ilyenek hogy nem vesszük meg mert megvettem volna én is ha lenne rá de nem volt ez van.

Remek ötlet, neki is esek, kösz. 😊
Hát ha ki is javítják valószínû hogy le kell szedni még egyszer de mind1 úgyis fent leszek még elég sokáig majd meglássuk.

SZEG007
haha mert szlovákiába szerinted kolbászbol van a kerités? Felvidéki ismerösömet mindjárt ideküldöm biztos jot mosolyogna😊