19778
  • adam0615
    ahogy láttam tervbe van már a 2. könyv is
  • sanya200
    Az a lényeg hogy végre megjelenik most az a 2hét már nem számít csak az a lényeg hogy sokan vegyék hogy akkor le legyen fordítva a többi is.
  • adam0615
    Sajnos még több mint 3 nap múlva jelenik meg a regény :( Kb. 2 hét múlva jelenik meg. 2790 Ft körül lesz az ára. Szerintem a legelején csak a kiadótól lehet majd megrendelni
  • sanya200
    Végre egy igazi jó hír ha halo film nem lesz legalább ez legyen ráadásul azok csinálják akik pl a dark knight-ot .Az a film tényleg odabasz és még nem is 90 perces ahogy az szokott lenni.Minimum 3év mire lesz valami a filmből de az a lényeg hogy lesz.Igazából annak örülnék ha ebből is trilógia lenne mint a könyvből/játékból és olyan minőségben mint pl a gyűrűk ura, gondolom már ez is 3d-ben lesz forgatva de akkor odasz*rok az biztos.Lehet még megnézem 2x egymás után is a vetítést.
  • Vraaanyek
    LESZbizony!!!
  • Dante73
    Elkelne egy pötty segítség!
    Vista x64 van frissen a gépemre rakva. Próbálom a DLC-ket azzal a give... akármivel aktiválni, de nem lehet. a működése leáll. Rendszergazdaként futtatom, másolgatom ide-oda, net kihúzva, bedugva, (de mindkét esetben letiltva).
    Tanácstalan vagyok. Valami ötlet?
  • mike01010101
    Köszi az infót
  • Slashice
    ■N7: Abandoned Mine
    ■N7: Anomalous Weather Detected
    ■N7: Archeological Dig Site → N7: MSV Strontium Mule → N7: Blue Suns Base → N7: Javelin Missiles Launched
    ■N7: Blood Pack Base → N7: Blood Pack Communications Relay
    ■N7: Captured Mining Facility
    ■N7: Eclipse Smuggling Depot
    ■N7: Endangered Research Station
    ■N7: Imminent Ship Crash
    ■N7: Lost Operative
    ■N7: Mining the Canyon
    ■N7: MSV Estevanico
    ■N7: Quarian Crash Site
    ■N7: Wrecked Merchant Freighter → N7: Abandoned Research Station → N7: Hahne-Kedar Facility

Ez természetesen tartalmazza némely küldetés folytatását, ahogy a nyíl is mutatja. Ehhez még hozzájön a Normandia becsapódási helye, és a Firewalker DLC.
  • abel0317
    a játékban összesen hány olyan bolygó van ahol anomáliát ír ki és le lehet ott szálni?
  • mzoli7
    semit nem tudok a megjelenésen kívül. itt olvastam link
  • mike01010101
    Honnan veszed ezt?
  • sanya200
    Helyes az árát tudni lehet már? Meg csak a kiadónál lehet rendelni? Jó lenne ha megtudnám venni a tescoba mert akkor nem kell még a postaköltséget is fizetni:(
  • mzoli7
    3 nap múlva jelenik meg magyarul
  • Slashice
    Ha jól tudom, Anderson is N7-es kiképzésben részesült, ő volt az évfolyam legjobbja (mostanság olvasgatom a Relevation regényt).
  • bendáj17
    igen jól mondod. Conrad próbált minket utánozni nem nagy sikerrel. Igen nem nagy elismerést kapott shepard, amit én is hiányoltam.
  • sanya200
    Engem igazából nem zavar hogy eredeti színész adja-e a hangját vagy nem az a lényeg hogy élethű legyen és élje bele magát. Pl a női shepard hangját adó nő se egy színész ha jól tudom de mégis az egész jűtékban szerintem neki van a legjobb hangja olyan mély robusztus hangja van, tiszteletet parancsoló.Amúgy meg ezzel az n7 osztaggal kapcsolatban csak shepard az egyetlen aki beletartozik?Mert nem igazán láttam másik ügynököt n7 páncélban mert aki vele dolgozik az csak egy csapattag de nem tartozik bele az n7-es osztagba, jó lenne látni már egy másik arcot is aki van legalább olyan tehetséges...stb aki felér shepardhöz, ha azt vesszük nem is volt az egyben sem olyan személy akinek ilyen rangja lett volna.Meg érdekes hogy még mindig csak parancsnok és nem kapitány vagy nagyobb rangban van ekkora győzelem után minimum kijárt volna neki az egyben.Persze nagyon jól hangzik a commander nincs vele bajom maradhat így csak annyira nem hihető hogy ennyi erőfeszítés után nem kap semmit.Még annyit se tettek meg érte hogy megkeressék a testét ha már meghalt, szívem szerint bementem volna a tanácshoz meg a szövetség fejeihez és összevertem volna a bagázst. Anderson persze jó fej de többet vártam volna tőle pl hogy nem kémkedik utánam meg mindent megtesz hogy segítsen valahogy elvégre nem csak a galaxist mentettük meg de őt beültettük a tanácsba...stb. Én a helyébe ott lobbiztam volna a szövetségnél hogy keressék meg bármi áron ha meg már tudják hogy a cerberusnak dolgozik akkor ajánlottak volna fel egy hajót új legénységet meg mindent cserébe azért hogy otthagyjuk a szervezetet de nem csak kémkednek meg ott támadják hátba egymást ahol lehet és akkor meg csodálkoznak hogy átállunk, Ashley-t is bírtam az egyben de ahogy elkezd nekem okoskodni a kolónián legszívesebben pofán nyomtam volna és bezártam volna egy kabinba a hajón hogy gondolkodjon már el egy kicsit.
  • Kindred Blades
    Színészként kevésbé ismertek, ez való igaz, de egy-két kivétellel szinte mindegyikük félig-meddig veteránnak mondható a hangkölcsönzés terén, ami szintén nem egy olcsó dolog.
    Persze így is olcsóbban kijönnek egy Ashley Williams ME1-2-3 összes szöveggel, mint egyetlen Martin Sheen jelenettel, abban biztos vagyok. :)
  • Evoluti0N
    Szerintem pedig az említett szereplők pont azért nem lesznek csapattársak a 3. részben, mert így kisebb honoráriumot kellett fizetni a színészeknek, mintha akkora mennyiségű szöveget olvasnának fel, amennyit egy csapattag beszél 1-1 részben. Nem hiába az első és második részben is kevésbé ismert színészek adják a csapattársak, illetve Shepard hangját.
  • Slashice
    Valahol olvastam, hogy a fejlesztők a csapattag toborzást letudták a második részben. Ha lesz, akkor az csak néhány új csapattag, mint pl Bailey kapitány, Kal'Reager, Aria T'loak (mind 3-nak neves színész kölcsönzi a hangját, ezért nem hiszem, hogy csak epizód szerepet szántak nekik... ahhoz túl drága lenne a honorárium :)), régiek közül a vermári túlélő, esetleg Wrex, Liara egész biztosan nem.

Szerintem a háromban a hangsúly két dolgon lesz: 1) összefogni a galaxist (magad mellé állítani a különböző fajokat) 2) megoldást találni a kaszás flotta visszaverésére (lesz egy-két epikus űrcsata, de szerintem a hangsúly marad a beszivárgáson, kiiktatáson)

Amúgy, ami a reléket illeti, nem valószínű, hogy bele tudnak nyúlni. Egyedül a protiánok jutottak el odáig, hogy létrehozzanak egy relét, a jelenlegi galaxisban egyik faj sincs ezen a technológiai szinten. Én még mindig azt gondolom, hogy a végén a Fellegvár relét kell aktiválni, és azon keresztül beszivárogni a kaszások világába. Eddig mindkét részben valami húdeveszélyesrelén kellett átmenni :) passzolna az eddigiekhez, és végre választ kapnánk, hogy valóban a mélyűrben várakoznak hibernálva, vagy esetleg egy másik galaxisban (hiszen a protiánok is csak találgatni tudtak). Amúgy nem lepődnék meg, ha a Fellegvár relé az galaxisokat kötne össze.
  • bendáj17
    kemény :)
  • Doom 4
    Hát ez nagyon elment!

Ez a kijelentés csak az én felszínes angol tudásommal jött létre, remélem nem lőttem mellé. xD
  • Evoluti0N

Nekem ez az egyik kedvencem :D
  • bendáj17
    nem rossz.
  • Briarius
    :D valóban EPIC.
  • Doom 4
    Az valóban nem lenne jó! Mondjuk valamit ki kell találni hogy, tölthessék a játékidőt, mert ebben részben nem a sztori volt a hosszú.
    Amúgy egy kis felüdülés a sok komment közt, nem tom volt e linkelve de sztem EPIC! Pedig én inkább a Rock/Metál-t szeretem

• JethroHUN
    De ha azt merik csinálni h megint kapsz 12 új csapat tagot és hajkurászd őket végig a galaxison aztán egy utolsó csata és nyertél...
  • bendáj17
    én mindenkit szívesen látnék akit csak lehet :D
  • Briarius
    Na látod vannak életképes választások.

DE ezt ne vedd kézpénznek, nem megbízható forrásból származik az "újra 5 csapattag" info. Mondjuk Garrus-s nélkül tényleg nem lenne az igazi, ő már igazi "tesó"-nak számít... :)
  • Doom 4
    Na csak azt ne várják tőlem hogy válasszak a mostani csapat közül!
    Most ha végig gondolom, őket látnám szívesen a köv. részben(ME1+ME2 társak):Kasumi, Miranda, Garrus, Liara, Wrex(bár ő neki van dolga úgy hogy nem valószínű), Grunt, Legion, és Zaeed, meg Thane amik jól jönnének, esetleg, Jack, Vagy Mordin de ők már csak tartaléknak, Jacobot meg látni sem akarom.

Amúgy tényleg jó volt az "öltöztetés" én is szerettem, de azért nem bánnám ha kicsit egyszerűbb lenne.
  • bendáj17
    igen a csapatok felszerelése nagyon jó volt az 1-ben-
  • Briarius
    Persze, hogy játszd végig. Megéri!! ;)

Ami nekem nagyon hiányzott az a "loot" és hogy a talált páncélokat eladok, veszek stb... vlamaint hogy a csapattársaidat is felruházhatod egyre cucubb páncélokkal, fegyverekkel stb... :(
    ( a fejlesztők így döntöttek mikor elhatározták, hogy 12 lehetséges csapattag is lesz ami valóban kicsit időigényes lett volna egyenként felruházni őket. Valahol olvastam, hogy a harmadik részben visszatérnek a maximum 5 csapattaghoz ami sztem rendben is van, ebben a részben eleget ismerkedtünk új arcokkal, ideje jobban megismerni őket.(legalábbis a kiválasztottakat)...
  • ChuckYeager
    Köszi.Kicsit csalódás:( mindig a jó dolgok tűnnek el
    De azért végigjátszom!
  • Briarius
    Nem Hammerhead DLC hanem Firewalker, bocs.
  • Briarius
    Hello

Mako nem lesz. De ha letöltöd az ingyenes Hammerhead DLC-t akkor lesz Hammerhead, antigrav jármű..de csak pár küldetés erejéig.

A szabadság érzés még megvan sztem, mehetsz bolygókat skennelni és találsz is egy pár izgalmas mellékküldetést ilyenkor ahova leszállhatsz. Független a főszáltól.

Kötöttebb a játékmenet valóban és akciódúsabb is..ez egy ilyen rész..remélehetőleg a 3-ik részben ötvöződnek az első és a második rész legjobb tulajdonságai.
  • ChuckYeager
    Üdv.
    Ebben a részben nem lesz olyan szabad mászkálás mint az első részben??
    És Mékó se lesz?
    Mindig csak kötött pályák lesznek?
    Így nincs meg a "szabadság érzés"!!
    Most a Horizont részt csináltam meg!de még csak kötött,árkád lövölde volt:(
    persze a párbeszédek jók!
  • Doom 4
    Hát nem tom, hatalmasnak hatalmas volt ez tény de azért volt mellette még bőven hely a fellegvárban, különben a többi hajó nem fért volna el, és ha látjuk hogy azon a begyüjtő bázison készítik, akkor se lehet az a bázis nagyobb mint egy bolygó, tehát ahoz, hogy a galaxishoz képest ilyen nagynak tűnjenek még messze kell lenni.
  • Briarius
    Van valakinek valami elképzelése hogy fog a szövetség és egyáltalán a mass effect univerzum összes értelmes faja összefogni , Shepard-al az élen és legyűrni egy ekkor reaper hordát?
    Ha csak ezeket az utolsó jeleneteket nézem vannak legaláb százan ha nem többen.

Persze elvadult fantazmagóriája bárkinek lehet, de sztem a megoldás a Tömeg-relé-kben lesz, valami olyasmi mint a HALO-ban ahol a Halo-król kiderül hogy fegyver...Simán el tudom képzelni, hogy a reléket valahogy védelmi célokra is lehet programozni vagy ilyesmi...remélem a mass effect 3-ban landolhatunk is egy Relé-n, elég nagy Protean építmények ezek egy landoláshoz.

Mit gondoltok?
  • JethroHUN
    Előző részben is hatalmasa volt a fellegvárhoz képest.
  • JethroHUN
    Remélem mozi film is lesz egyszer.
  • Doom 4
    Látszik a képen hogy a játékbeli tejút rendszerhez is kevés a szárnya a galaxisnak, tehát baki, de az tisztán látszik hogy még a galaxison kívül vannak, és az hogy milyen közel(vagy távol) vannak azt szerintem meglehet állapítani, mert inkább távolabb, ugyan is olvastam valahol hogy DLC-kel akarják összekötni ezt meg a 3. részt, azaz elképzelhető olyan DLC ami csak a sztori után lesz játszható, de hogy ha így van nyilvánvalóan nincsenek túl közel. A másik ok amiért ezt gondolom, mindnyájan tudjuk, hogy mekkorák a kaszások, feltételezhető hogy mind ugyan akkora. (1 ép, 1 félig ép, és egy kezdeti stádiumba lévő-ből következtetve.) Ha ugyan akkorák akkor a képen ahogy látjuk majdnem nagyobb egy darab mint a fél galaxis, azaz bőven kint vannak még a galaxisból. Szerintem!