19778
-
sanya200 #12455 Teljesen egyetértek a grafika annyira nem számít sokkal inkább a hangulat a story a zene, esetleg jó lenne ha az 1-et kiadnák javítva egy kicsit de csak a grafikát esetleg az irányítást javítva de akkor már nem lenne ugyanaz.Én is észreveszem magamon hogy már baromira nem tud lekötni az olyan játék mint a cod és társai 1x végigtolom és kész inkább az olyanok érdekelnek amikben elsősorban a story a lényeg és nem csak az hogy mész előre és lősz mint a hülyék.Több ilyen játék kéne mint a mass effect, igaz ott a dragon age de az a környezet az a korszak nem igazán jön be, a kotor biztos jó de abban meg nem teljesen te irányítod a karaktert csak megmondod neki mit csináljon ha jól tudom, van egy jelenkorba játszódó rpg is de az se tetszik igazán valahogy ez a sci-fi irány jobban bejön mert sok lehetőség van fajok...stb meg amúgy is ez a kedvencem, a star wars se rossz de már unalmas persze jó lesz az új mmo de mivel totál angol felejtős számomra meg eddig amit mutattak róla annyira nem jött be. -
#12454 Egyetértek. Technikailag sokat fejlődött a 2. rész, graikában is finomítottak, de az első rész történetvezetése, hangulata jobban tetszett.
reméljük a harmadik rész inkább az elsőre hajaz majd, a grafikán meg egyéb dolgokon igazából nem is lenne fontos sokat variálni. -
sanya200 #12453 Mass Effect Top 5 Songs
top 5 soungs
Ezért is tetszett jobban az első rész valami hihetetlen jó zenék voltak benne és minden nagyobb küldetésnél más, nekem a legemlékezetesebb az utolsó szám az a 18+ os jelenetnél:) Na ez az ami hiányzik a 2-ből persze nagyon jó de az egyet hangulat terén nem tudja felülmúlni valahogy az 1 nekem sokkal emlékezetesebb volt.Most lehet röhögtök de 1-2 számnál-jelenetnél majdnem elbőgtem magam annyira tetszett és ez a 2-ből teljesen hiányzott.Látjátok ez az amit soha nem fogok megérteni hogy a kis amcsi joe aki csak lőni szeret amiatt van lebutítva egy ilyen nagyszerű játék lehetett volna sokkal de sokkal jobb is ha nem az akció részre gyúrnak rá hanem megmaradt volna olyannak mint az 1, nekem az is teljesen megfelelt persze az irányítás nem volt épp a legjobb de minden másban egyszerűen tökéletes. -
#12452 Gondolom mert eredetileg a főszereplő a férfi és nem a női Shepard. Minden hivatalos borítón, videóban, képen ő van rajta, mivel csak ő kapott egy élő emberről arcot. A női szerintem csak valami random generált. -
sanya200 #12451 Női karakter trailerek miért nincsenek hivatalosan mindig csak a deafult ffi shepard-el tolják a trailereket, szívesen látnék egy cinematic trailert női szereplővel is. -
ferenc001 #12450 Ezt most találtam, és nem tudom megállni hogy ne rakjam be.
-
bendáj17 #12449 de jó hogy sikerült a játékból nem érdemes kimaradni, olyan jó a Mass effect meg a dlc-k is -
#12448 örülök, hogy segítettem -
#12447 az xp alapból nem tartalmaz semmiféle .netet, még sp3-mal sem -
isoft #12446 Köszönöm, srácok! Ez volt a gond, most már megy rendesen! -
isoft #12445 egy kérdés! XP-m van, SP3-al, az nem tartalmaza a .net framework 3.5-at? Mert ha igen, akkor más a probléma! Mikor crackelném a DLC-t, előre ugrik egy ablak ezzel a szöveggel: MassEffect2DLCUnlocker has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. -
isoft #12444 Most, szedem éppen majd szólók, hogy mi lett az eredmény! -
#12443 igen, a .net 3.5 mindenképp kell neki -
isoft #12442 MassEffect2DLCUnlocker.exe, giveme2entitlements_v2.exe, mindet próbáltam, már egy napja szarakodok vele! A netet kikapcsoltam, tűzfal kilőve, elolvastam vagy 200 oldalnyi fórumot, de az istenért sem megy!!!!! -
bendáj17 #12441 egy próbát megér hátha az a baj. -
#12440 Próbáld ki a másik fajtát, a giveme2entitlements_v2 -t exet -
isoft #12439 Szerinted, az lenne a gond? -
#12438 .net framework 3.5 installálva van? -
isoft #12437 DLC-k: A játékban: Extrák -> Beállítások -> Online -> mindent NEM-re állítász (2. kép), a DLC-ket ezek után telepíted, majd a DLC/Crack mappából az exe-t átmásolod a játék könyvtárába (a Launcher mellé) és futtatod RENDSZERGAZDAI jogkörrel! És ilyenkor kapom a hiba üzenetet!!!!! -
#12436 Pont ellenkező a véleményem.
Szerintem piszok jó a férfi Shep szinkronhang, telitalálat. A legjobb választás a játékban. -
isoft #12435 Sziasztok! Mikor crack-elem a DLC-t ezt a hiba üzenetet kapom:
MassEffect2DLCUnlocker has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. Miért nem jó, már mindent megpróbáltam? -
#12434 aha, jó szinkronszínészek már csak így tolják itt van másik példának Steve Blum (Grunt, Spike Cowboy Bebop-ból, esetleg Mugen Samurai Champloo-ból), ő is hasonlóan kb 500 különböző hangon képes megszólalni na meg rajzfilmekben módszeresen előfordul, h két teljesen különböző karakter hangját ugyanaz az ember adja - lásd South Park, vagy Drawn Together.
#12432: nagyon egyet tudok ezzel érteni, pl ennek a ténylegesen zseniális videónak is csúful is lecsap az élvezeti értékéből... (csak h ne csak szinkronhangokról dumáljak na meg mert tényleg üt.)
-
#12433 igen kicsit fura nagyon -
Evoluti0N #12432 Shepard férfi hangját adó színész elbújhat mögötte. Sztem Shepard ffi hangja a leggyengébb láncszem a ME szinkron hangjai között -
sanya200 #12431 ja ennyire jól nyomja?De mindegy akkor is a legszebb hangja a mass effect 2-ben van.Nagyon eltalálták mit ne mondjak:) -
#12430 dehogy van eltorzítva, szinkronszínész, "játszik" a hangjával. nézd meg ezt a videót, sok különböző hangot használ különböző szerepekhez, például ő volt Bastila KotOR első részében, az idegesítő hónaljc... izé, Mazzy Baldur's Gate 2-ben, vagy Fall from Grace PST-ben - mindhárom teljesen más karakter, legszebb emlékeim szerint eléggé eltérő hanggal is. -
#12429 Én mindenképpen szeretnék pólót rendelni.
Jövő héten le is bonyolítom. Akit komolyan érdekel, jelezze nekem privátban és megdumáljuk a részleteket. -
bendáj17 #12428 tényleg nagyon érdekes. -
sanya200 #12427 A videót már láttam rajta van a bonusz lemezen is azt hiszem ami a ce kiadásban volt.Amúgy olvasgattam még a leveleket a hajón és kiderül az is belőle hogy az őrzőket ugyanaz a faj alkotta aki a fejedelmet is, msot akkor vagy a pusztítók alkották az őrzőket vagy egy másik faj alkotta mind a kettőt csak a pusztítók fellázadtak és kiirtották az őket teremtő fajt.Ez így érdekes egyébként ha egy faj már annyira fejlett hogy képes egy másik fajt teremteni akkor elvileg ők fejlettebbek mégis akit megteremtettek nem voltak képesek elpusztítani mint ahogy a kvarian/geth-kel is van. -
#12426 Na amúgy, akkor a póló rendeléssel mi lesz?
Nekem EZ kéne, csak a méretet nem tom mekkora lenne jó mert minden pólónak máshogy vannak a méretei.
De most mondta haverom hogy neki is kéne egy dragon ages de ő még nem biztos. -
bendáj17 #12425 köszi jó kis videó: http://www.youtube.com/watch?v=khBKTmdazs8 -
#12424 Liz Sroka
-
bendáj17 #12423 nem nagyon jön be az oldal lassú :) Kiadja Tali hangját? -
sanya200 #12422 Utánanéztem ennek a szinkronhangnak a női shepard hangját Jennifer Hale adja aki már rengeteg játékban/rajzfilmben adta a hangját ő is elég híres szinkronszínész.Azért mit ne mondjak nagyon jó hangja van a mass effect szériában de lehet hogy torzítva van a hangja amiket néztem róla youtube-on ott sokkal magasabb a hangja, amúgy Talinak láttátok már ki adja a hangját?Ha nem mutatták volna akkor is rátippeltem volna valahogy nem tudom de leri róla hogy ő tali hangja teljesen passzol hozzá. -
bendáj17 #12421 megnézem köszi -
bendáj17 #12420 értem nagyon köszönöm majd odafigyelek mindig van valami újdonság. -
adam0615 #12419 Igen van. Az első könyv a Mass Effect 1 előtt játszódik. A második könyv a ME1 és a ME2 között történik.
Az első könyv fog megjelenni kb. 2 hét múlva. -
sanya200 #12418 Ahogy látom gyerekek már működik a masseffect.hu akit érdekel nézzen fel. -
Slashice #12417 Kíváncsi vagyok, hogy kik fogják fordítani a regényt. Bízom benne, hogy esetleg az a CD Projektes csapat, akik az első részét lokalizálták a játéknak :)
Vagy ha nem ők, akkor a fordítók remélem ismerik a játékot :) -
bendáj17 #12416 már van könyvben is?