Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
De az aranyok ettol fuggetlenul meg azok amiket irt, olcsonak szamit vagy sem, teny, hogy sokan ugy erezzuk, hogy a DLC-k csunyan tul vannak arazva.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

De azt azért ehhez vegyük hozzá, hogy ezek az árak csak Hazánkban számítanak soknak. Pl. egy brit fizetésbõl ezt lepkefing kifizetni...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De nem te indokoltad a warezzal a magyarítás hiányát, hanem az a delikvens, akinek címeztem a hozzászólást! Szerintem az dobálozzon warez-t okoló indokokkal, aki életében nem játszott tört játékkal.

Ellenkezõ esetben eredetit kiabálni és néha warezolni az a szememben teljesen hiteltelené teszi az adott embert.
(Egyébként is vegyük már észre, hogy a Warez csak egy jó ürügy, amire egyes fejlesztõk ráfogják rossz teljesítményüket. Amilyek programot színvonalasra, értékállóra készítik, annak nem kell a warez miatt aggódnia, mert azt bizony megveszik! Bocs a kifakadásért, de feláll a szõr a "Warez miatt hanyatlik a játékipar" dumától! Érdekes módon Biowarek, Blizzardok és sok más cég meg tud élni a warez megléte mellett is, na akkor hogy is van ez????)

Ja és mellesleg a 2. mondatodban mondtad ki a tutit: Azért vetted meg mert jóféle (és lehet, hogy elõtte lewarezoltad, de jóféle így megvetted. Ha rossz lett volna vagy kevésbé jó, akkor legfeljebb megmarad warezba)!

Na de nagyon off voltam! Bocsánat mindenkitõl!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jah akkor honnan lehet leszedni a digital editiont gondoltam leszedem mert ne akarom hogy tönkremenjen a lemez így is karcos szegény egy kicsit.

Hát ez van ez a divat de látjátok sokan megveszik õket, persze nem itthon amíg lesz rá kereslet addig fogják is tolni kifele dögivel.Nézzétek meg a modern warfare 2 dlc-ket 3-4000ftot kérnek 3 pályáért és mégis milliók veszik meg szóval nagy üzlet van benne az hogy itthon nem teljesen jó az ár/érték arány arról nem a kiad tehet.De ha én is havi fél millát keresnék baromira nem érdekelne hogy most 2000ft a dlc mert az nem pénz a fél millához képest meg se éreznéd.

A DLC-k szvsz nagyon nem érik meg az árukat.

SB 800 bw pont, Kasumi és Overlord 560-560. Ez egy 4000 forintba kerülõ 1600 bw pontot érõ csomagból nem jön ki. 2 óra Shadow broker DLC, 1óra sincs a Kasumi és az Overlord se valami hosszú...

3-4 óra gameplayre kifizettetik a játék új árának felét, miközbe a full játék van 30-40-50 óra is akár..

Arról nem beszélve, hogy mostmár kemény kétezer forint a játék..

Igen kivételesen becsületes voltam és megvettem : )) mert jóféle
Mert te bizony becsületes voltál és megvetted mi???

Nem a balkánon vettem : ))), átírni meg lusta vagyok, ugyhogy ahhoz gyûjtök erõt : )) Megoldjuk...
Megvan! 😊)
lolSL
nem kellett volna annyit warezolni a korábbi dlc-ket.

Ezzel is bíztatnak,hogy vedd meg eredetiben igaz?Hogy utánna ne legyen "support" hozzá. DLC nem magyar az már nem érdekli öket csak költsd a pénzt ...
Szia!
Elmondanág hogy hogyan kell csinálni?
Nekem is eredeti magyar verzióm van. Ezt a registry dolgot viszont nem vágom.
Elõre is köszönöm.
ez nem a mi sarunk. Ez az EA/Bioware sara...

Én is. Ami honositva jelenik meg, inkabb itthon veszem meg, meg ha dragabb is, gondolvan, hogy ezzel tamogatom a magyar megjelenest es jobb lesz a support.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

wedge31
Igy jár az aki a balkánon lakik és vásárol, ha biztos terméktámogatást akar az ember nem vesz honositott játékot.

Ennek ellenére én mégis megszoktam venni öket...<#idiota>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ez a magyar support.

Nem nekem is eredeti magyar verzió van és fel lehet rakni de az az ára hogy akkor ez egész angol lesz.Csak a registry-ben kell átírni telepítés elõtt egy sort majd visszaírni ennyi, vagy pedig a kódod segítségével letöltöd a digital edition ami angol és arra simán felmegy és akkor a cd-t se kell mindig rakosgatni a gépbe.

No most az milyen már, hogy nekem eredeti a játék, de a dlc nem megy fel rá, mert az meg angol, szóval aki magyarul megvette, az rohadjon meg : ))))
Az a gond vele, hogy miutan megdugtam, nem igazan akar dumalni es nem lehet megegyszer megcsinalni. egyebkent en is soxor viszem magammal.

Koszi, pont ez kell, kiprobalom

Jaja, én kapásból megfektettem. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

lightjack
annyira nem rossz karakter a jack meg ugye egész gyerekkorában sínylõdött, de ki az nem tetszik h ki volt akadva a Cerberusra, mikor ott fogva tartották és kísérletezett...pedig a Cerberus vezetõje a rejtõzõ fickó semmit nem tudott errõl....és ezt nem érti meg. mondjuk azért ilyen tökös legényes csaj is kell a csapatba!

Tehasut
itt találtam infót a tlk fájlokról
wedge31
Az emberek hajlamosak a külsö után megitélni valakit bár tényleg elég badass kari.

nem az a lényeg hogy fullon legyen, hanem az hogy a szintedhez képest elég pont legyen. Én horizon után egybõl megcsinálom Jack küldijét(kell a squad warp ammo hogy nekem ne kelljen pontokat felhasználni erre), és Kollektor hajó elõtt vagy közvetlen utána Mirandáét is, és megkapom a paragon válaszlehetõséget...

MerlinW
Én mindig viszem Jack-et mindenhova, jó arc😊

Más: Shadow Broker DLC ismét szuper jó lett. Nyomozás, autósüldözés, menekülés, romantika, minden van benne. Sajna csak 2 óra, de nagyon kellemesen lett elkészítve.

[merlinw.org]

SZEG007
Soha nem fogom tudni felfogni ezt a Jack utálatot, az egyik legtöbbet sinylödöt karakter az élete során inkább empátiát kéne kiváltania az emberekböl nem utálatot.

aabyssx
Thx. Végigvittem, happy end utáni mentésem van.

www.youtube.com/aabyssx

Calver
egy nem lojális csapattaggal nem kell aggódnod, túl fogja élni, ha minden fejlesztést megcsináltál a hajón - nekem volt h 5 nem lojális csapattagom volt, és úgy is max Oppenheime... ööö, Mordin volt olyan kedves meghalni.

"The trees move. Do you not see it?"

lightjack
igazából én nem akarom h megdögöljön, habár annyira nem szimpi, de mivel most épp olyan hõs játszom aki jó, ezért jobb lenne mindenkit megtartani...lehet h nem kellet volna párszor paragon döntéseket hoznom. igazság szerint úgy hoztam a döntéseket ahogy ott én döntöttem volna. és néha ez egy csöppet paragon volt^^ nah m1 majd megpróbálom megtartani és lojálissá tenni...

Calver
Jack ha nem lojális hajlamos megdögleni, bár nem kár érte... ha a többiek lojálisak, akkor viszont nagy valószínûséggel túléli, fõleg ha a csapat gyengébb tagjait "kiütöd": pl Mordin-t visszaküldöd a hajóra, Tali-t meg még egy kevésbé tápos harcost meg magaddal viszel.

lightjack
az a gáz h 100%os a rohamosztagos képességem...de még nem fullos a példaképem. am h ha nem lesz lojális jack akkor szinte biztosan meghal az utsó küldiben?? mert vhogy kell akkor még szereznem példaképet de már 1 rakás mellékküldit elvégeztem és még mindig nem teli. talán az IFF megszerzésekor kapok még 1 kis példaképet. vkinek még vmi ötlet honnan lehetne szerezni pár példakép pontot?

bõven elég a 70% is. sok kasztnál meg a 70% bónuszt adó specializáció a jobb választás...

Férfi karakterrel is ugyan azt a szöveget nyomja, annál a jelenetnél.
Végül is az mindegy hogy paragon vagy renegad az interrupt a lényeg, hogy idõben nyomni kell... hogy nyomhasd a csajt. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Calver
csatlakozom, ennek minden perce zseniális volt, simán megérdemli a 10/10-et <#hawaii>

a száguldozás közben néha alig tudtam figyelni, úgy röhögtem Shepard és Liara szövegelésén... "Truck! TRUCK!"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem tudom h férfi karakterrel is nyom-e valami szöveget, de Joker Liara-nak tett finom utalása se gyenge 😊

viszont ami nagyon nem tetszett: paragon interruptok kellenek Liara-val való romantikázáshoz, ami elég gonosz dolog, mivel én spec hajlamos vagyok levenni a kezem az egérrõl - és mindkétszer nagyobb harcok után kell ráadásul ezt nyomni, szóval minden komolyabb pofozkodást kétszer toltam le <#rolleyes>

Az esetleg segíthet, hogyha a Shepard alapképességénél a 4. szinten azt választod, hogy +100% paragon/renegade, nem pedig a +70%-ost. Elég sokat dob a dolgon. A Laborban újraoszthatod, a pontjaidat ha akarod.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Lehet. Utólag is meggyõzheted Jack-at, de magas Paragon/Renegade kell hozzá. Lemész hozzá dumálni aztán újra lojálissá tehetõ.

wedge31
Azt bebuktad sajnos, magas paragon vagy renegát pontal kivédhetö az a szitu.

lightjack
vki tudna abban segíteni h elvégeztem jack lojalitásos melóját, aztán viszont miranda mellé álltam, mert ugye a románc miatt😄 de most így nem lojális jack...:/ hogy lehetne azzá tenni? úgy láttamvan vmi opció amivel lehet de sztem nincs elég példakép pontom. van egy kis renegát is mellé mert hát ugye nem tökéletes példakép...abba nem lehetne beleélni magam...szal h csináljam meg h lojális legyen??? szerezzek több példakép pontot?? pls heeeelp!

Az elejere beirod a tag-et utana irsz amennyit akarsz es a vegere odairod a zaro [\spojler] tag-et, nem kell semmit sehova betenni. A tobbit a bongeszo intezi.

cikasz
Ja és ennyi erõvel ezt is mondhattad volna :

http://www.akciofigura.hu

cikasz
Teljesen mind1 mekkora szöveg lehet akár egy szó is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Spoiler-t igy kell irni

Tudom hogy kell csak nem akartam ekkora szöveget berakni majd akkor legközelebb úgy lesz kész.

wedge31
Én már leirtam egyszer, hogy csináld #10324

jóvan most mivan ott van kiírva most ekkora szöveget spoilerezzek be?

cikasz
Tanuld már meg a spoilert helyesen beirni vazze!

Hátha még értetted volna is 😄....
Tényleg nagyon jól sikerült. Nálam a Kasumi eléggé elöl van a DLC-k között, bár nem nagyon lehet összehasonlítani a kettõt. Overlordnál viszont fényévvekel jobb. Nálam is 10/10.

Ne veszekedni járjatok ide írjatok egymásnak pm-et ott beszéljétek ki.Elnézést.
SPOILER
Na szóval nálam ez a dlc üt de nagyon ilyennek kell lennie egy igazi dlc-nek nem olyannak mint firewalker csomag meg hasonlóak.Bár sokat nem értettem belõle mert angol sajnos😊De a lényege lejött nagyjából tetszett az egész sok filmes elem átvezetõ animáció volt benne fõleg mikor shepard kirántja az ablakon vasírt meg hasonlóak.Az üldözés is jó ötlet volt de a vezetés annyira nem jött be, kicsit érdekes volt az írányítás és a legvégén el lehet csábítani liarát áhh.Mit mondhatnék:
MÉG ILYET SOKAT ÉS MAGYARUL nálam 10/10

Amúgy megnéztem. Ha Talit meghúztad a DLC elõtt akkor Liara valóban tesz megjegyzést a megcsalásra. Bár ez késõbb nem zavarja különösebben (ha akarunk tõle valamit). Talit meg az nem zavarja, ha Liara kicsit "kölcsönveszi" Shepardot. Vidáman jár fel utánna is a kabinba. 😊