Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ellenkezõ esetben eredetit kiabálni és néha warezolni az a szememben teljesen hiteltelené teszi az adott embert.
(Egyébként is vegyük már észre, hogy a Warez csak egy jó ürügy, amire egyes fejlesztõk ráfogják rossz teljesítményüket. Amilyek programot színvonalasra, értékállóra készítik, annak nem kell a warez miatt aggódnia, mert azt bizony megveszik! Bocs a kifakadásért, de feláll a szõr a "Warez miatt hanyatlik a játékipar" dumától! Érdekes módon Biowarek, Blizzardok és sok más cég meg tud élni a warez megléte mellett is, na akkor hogy is van ez????)
Ja és mellesleg a 2. mondatodban mondtad ki a tutit: Azért vetted meg mert jóféle (és lehet, hogy elõtte lewarezoltad, de jóféle így megvetted. Ha rossz lett volna vagy kevésbé jó, akkor legfeljebb megmarad warezba)!
Na de nagyon off voltam! Bocsánat mindenkitõl!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
SB 800 bw pont, Kasumi és Overlord 560-560. Ez egy 4000 forintba kerülõ 1600 bw pontot érõ csomagból nem jön ki. 2 óra Shadow broker DLC, 1óra sincs a Kasumi és az Overlord se valami hosszú...
3-4 óra gameplayre kifizettetik a játék új árának felét, miközbe a full játék van 30-40-50 óra is akár..
Arról nem beszélve, hogy mostmár kemény kétezer forint a játék..
Elmondanág hogy hogyan kell csinálni?
Nekem is eredeti magyar verzióm van. Ezt a registry dolgot viszont nem vágom.
Elõre is köszönöm.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Ennek ellenére én mégis megszoktam venni öket...<#idiota>#idiota>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Más: Shadow Broker DLC ismét szuper jó lett. Nyomozás, autósüldözés, menekülés, romantika, minden van benne. Sajna csak 2 óra, de nagyon kellemesen lett elkészítve.
[merlinw.org]
"The trees move. Do you not see it?"
Végül is az mindegy hogy paragon vagy renegad az interrupt a lényeg, hogy idõben nyomni kell... hogy nyomhasd a csajt. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
a száguldozás közben néha alig tudtam figyelni, úgy röhögtem Shepard és Liara szövegelésén... "Truck! TRUCK!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
viszont ami nagyon nem tetszett: paragon interruptok kellenek Liara-val való romantikázáshoz, ami elég gonosz dolog, mivel én spec hajlamos vagyok levenni a kezem az egérrõl - és mindkétszer nagyobb harcok után kell ráadásul ezt nyomni, szóval minden komolyabb pofozkodást kétszer toltam le <#rolleyes>#rolleyes>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.akciofigura.hu
Tényleg nagyon jól sikerült. Nálam a Kasumi eléggé elöl van a DLC-k között, bár nem nagyon lehet összehasonlítani a kettõt. Overlordnál viszont fényévvekel jobb. Nálam is 10/10.
SPOILER
Na szóval nálam ez a dlc üt de nagyon ilyennek kell lennie egy igazi dlc-nek nem olyannak mint firewalker csomag meg hasonlóak.Bár sokat nem értettem belõle mert angol sajnos😊De a lényege lejött nagyjából tetszett az egész sok filmes elem átvezetõ animáció volt benne fõleg mikor shepard kirántja az ablakon vasírt meg hasonlóak.Az üldözés is jó ötlet volt de a vezetés annyira nem jött be, kicsit érdekes volt az írányítás és a legvégén el lehet csábítani liarát áhh.Mit mondhatnék:
MÉG ILYET SOKAT ÉS MAGYARUL nálam 10/10