Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Átlag játékidõ?Nekem max 40 h volt eddig de úgy hogy volt amikor csak a menü ment fél óráig mert nem akartam kilépni és más dolgom volt éppen.Hogy lehet annyira elhúzni én mindig mindenkivel beszélek meg mindent megnézek ha lehet de így se több 40h-nál pedig még csak nem is a legkönnyebb fokozaton tolom hanem a legnehezebben de így is végigérek hamar az ellenfeleken.

Ööö a giveme2entitlements-t kell letöltened (lehetõleg a legújabb verziót) és azt futtatnod a dlc feltelepítése után.
Heh nekem az összes dlc-vel együtt 61 óra a játékidõ. 😄 Általában ez szokott lenni nálam az rpg-knél. 10, 20 órával biztos rákontrázok az átlag játékidõre 😄.
Tudnátok nekem segíteni? Az én hibámból elszúrtam a Cerebrus Network kódomat (ne kérdezzétek hogyan, mert én sem értem teljesen, hogy hogy sikerült). Hogy tudom megoldani, hogy így is tudjak az ingyenes DLC-kel játszani? Mert letölteni le tudtam, és telepítettem, de az én hibámból nem engedi, hogy játszhassak vele. Olvastam, hogy valamilyen crack kell, és le kell tiltanom a játékban az online hozzáférést. De tutira kell még csinálni valamit, mert ez nem oldotta meg azt, hogy használhassam az ingyenes DLC-ket. Elõre is köszönöm (amint lesz rá lehetõségem veszek egy új hozzáférési kódot).
A DLC-k nélkül egyszer már végig játszottam. Nekem az elsõ része jobban tetszett, mivel én jobban szeretem az rpg szerû játékokat, mint a shooter jellegû játékokat. Viszont legalább már a mellékküldetések nem voltak olyan egyhangúan unalmasak.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Ilyen minõségi dlc-bõl mint a legutóbbi jöhet akár 10 is.Lassan azért a teljes játékidõ eléri a 40 órát az összes dlc-vel együtt ami igen jó.

Elmeletileg lesz meg dlc az ME2-hoz, ami kozelebb visz a 3. reszhez.
Talan meg ketto is es az egyik lehet hogy meg iden. Ezt olvastam, de nem megerositett info.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

http://www.sfportal.hu/a-tuan-kiado-oszi-tervei-6223.scifi

Ok adtak ki a dragon age konyvet is.

hol olvastad egyébként?

És tényleg áááááááhhhh elolvastam még egyszer, na VÉGRE valami jó hír rendelem is meg mihelyst meglehet.

Felrerted, ez a regeny, nem kepregeny. (Az a redemption volt)

Most ezt aztán már tényleg nem vágom a képregényre van pénz lefordítani a dlc-re meg nincs,azt se tudják már mit csinálnak.Akkor legalább a 2 eddig megjelent könyvet is adják már ki magyarul ha kell megrendelem külföldrõl is csak fordítsák már le.

Fenrir
Nem, de Kelly addig nem is jön fel a kabinodba amíg van mással aktív románcod.

A halál csupán a kezdet...

Nov.11-en jelenik meg magyarul az elso mass effect regeny. A revelation
(mondjuk felfedés, de nem tudom hogy forditjak)

Tenyleg nagyon jo az uj dlc. Nem tudom mennyi ilyen dlc-t birnek vegigjatszani, de szerintem evekig johetnenek😊) Mondjuk heti egy ket even at.

Shadow Broker DLC nem magyar felíratos, igaz???
<#nemtudom>

Végigjátszottam a Shadow Broker DLC-t és messzemenõen ez lett az eddigi legjobb DLC. Egyedül az nem tetszik, h a fejlesztõk nem voltak elég szigorúak a "megcsalás" ügyében. 1 mondatot említett Liara azzal kapcsolatban, h megfektettem Tali-t, de ettõl függetlenül sikerült összejönnöm vele a végén. Az is érdekes, h Talit még mindig fel tudom hívni és semmi megjegyzést nem tett Liarával kapcsolatban.

@Prof William Nyugodtan megvacsoráztathatod Kelly-t, senki nem fog szólni miatta semmit.
Akkor még1 kérdés.. Ha Kellyt megvacsoráztatom fog fújni rám valamelyik románctag?
legion küldetése mehet, ha mást is csinálsz, a legénység látja kárát 😊

Ha elmentünk az IFF ért utánna még lehet feladatokat megoldani vagy annak már a legénység látja kárát?
Az angol verzióban Grunt 😊.
wedge31
Igazad van, a jó öreg Garrus pedig kihagyhatatlan.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

lightjack
ööö gruntot véletlen nem Bakának hívják??? mert nálam Baka a neve...

Archangelt kihagytad. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Bakker kihagytam talit a kedvenc társamat áh.

wedge31
Mordin Solus
Grunt
Samara / Morinth - opcionális
Jacob Taylor
Miranda Lawson
Thane Krios
Jack
Tali
Legion

Zaeed Massani és Kasumi ha megvetted a DLC-ket.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grunt a tartályban van a legalsó fedélzeten,legiont meg a kaszás hajón lehet megszerezni ahova az iff-ért mentél de hajón még aktíválni kell az pedig a doki szobája mögött van a legénységi fedélzeten.

húha megpróbálom:
Zaeed,garrus,jack,miranda,samara,legion,grunt,jackob,mordin,thane,katsumi asszem ennyi a dlc-kel együtt(katsumi,zaeed)

lightjack
vki meg tudná mondani h megvan az összes csapattárs, de van még 1 hely egy csapattagnak de már nincs dosszié, szal nemtom. ki hiányzik onnan? olvastam h van vmi grunt meg legion... ezek kik?

hát segítsünk nekik jobbá tenni csak elszántság kérdése.

nekem lenne csak érteni nem értek a webtervezéshez sajnos,nézegettem a bioware.hu-t de az is olyan elhanyagolt semmi hír nincs csak félévesek...stb

penge96
Te most ezt komolyan mondod? Vagy hogy gondolod? Nem úgy mûködik, hogy csak úgy csinálsz egy oldalt, és 1 hét múlva már le is szarod... fõleg ha egy ilyen komoly dologról van szó. Ott van a MassEffect.hu, mi bajod van vele? Egy teljesen jól összerakott oldal, ami korához megfelelõen még hiányos.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

nincs kedve valakinek ?
penge96
Jó lesz az az oldal szerintem, csak adjunk neki idõt!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Vraaanyek
Csak nyugodtan, ez az egyik legjobb alap hozzá szerintem, elég jól dizájnolható!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Miért nem csinálunk mi egyet ?
penge96
ölembe*

penge96
Hello!
Most olvastam végig a képregényt, és hát, ugyanolyan volt mint a játék. Zseniális! Számtalan képregényt olvastam már, de komolyan, csak ennél éreztem úgy, hogy én is ott vagyok! Le a kalappal az egész BioWare brand elõtt! És imádom a humorukat:
"...Mondanám, hogy ülj az ülembe... de nem akarom még egy verést." 😄

Egyébként Liara nagyon nem volt szimpi a 2.-részben, de most a képregénybe nagyon bejött 😛 Végre tüzes volt, és nem olyan mint a 2. részben -.-'

Hétvégén jöhet a DLC! 😄

És tényleg! :-)Köszi szépen mind kettõtöknek!

És tényleg! :-)Köszi szépen!

Ja jut eszembe a mass effect-mek nincsen magyar rajongói oldala?
Találtam egy masseffect.hu-t de közel nincs kész az oldal szerintem.

gta4 lcs és az awakening is önálló kieg, 7ks áron, nem dlc

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ha az oldalra belepeskor az angol nyelvet valasztod, akkor siman megveheted, en is igy tettem.

Meg tudod venni, én is Bioware Social Network-ön keresztül vettem meg.

Sziasztok! Meg akartam venni a Shadow Brokert, de ezt írja: "Sajnos ebben a régióban nem lesz hozzáférhetõ a „Lair of the Shadow Broker” tartalomcsomag. Az ebbõl fakadó kellemetlenségért elnézést kérünk."Akkor marad a warez? Hogyan tudom megvenni? Nincs rá trükk? Eddig mindent megvettem!

Én sose azt mondtam hogy drága a DLC. Ezer forint nem nagy szám, vagy kétezer. Csak az ár/érték arányuk kevés a full játékhoz viszonyítva.

Igen, de azok inkabb a regi klasszikus "mission disk" jellegu dolgok.
Azt tenyleg erdemes megvenni, nekem mindketto van, GTA:EfLC es a DA:Awkening is. Kicsit hosszabbak es tartalmassabbak mint mondjuk a teljes mafia 2.

Hát ez a warez téma is érdekes egyébként én is lewarezoltam és nem is titkolom mikor megjelent, csak húsvétkor vettem meg mert addigra lett pénzem de a dlc-ket én is úgyanúgy lewarezolom és felrakom az eredetire most mit csináljak örülök ha van egy kis zsém majd ha lesz rá megveszem a dlc-ket is.Addig meg játszok törtel és igenis büszke vagyok rá hogy megvan eredetiben.Majd esetleg ha kiadnak egy olyan verziót amibe az összes dlc benne lesz valószínû hogy azt is megveszem.
Ja és akkor le tudja valaki fordítani a dlc-t sajnos nem sokat értek a szövegbõl.

MerlinW
Vannak azért kivételek: Borderlands DLC-k, DA:Awakening, GTA4 DLC-k, stb.

[merlinw.org]

MerlinW
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\BioWare\Mass Effect 2
language=en

Telepíted, majd utána visszaírod hu-ra.

[merlinw.org]

Ez így van, egyetlen DLC sem éri meg árát, ha õszinték akarunk lenni. Legalábbis amíg a tartalom és ár így arányul egymáshoz.
Ez a DLC (nem csak a teljes játék árához viszonyítva, vegyünk hozzá új, plusz költségeket, még így is) körülbelül 5 dolláros kellene, hogy legyen. És akkor bõkezû voltam.

Mondom ezt mindamellett, hogy megvettem, de megveszem a pipadohányt is, pedig az is túl van árazva.