19778
  • bendáj17
    egész jó képek csak az emberek furcsák
  • Tehasut
    ez a kép baromi jó lenne, ha az emberarcok nem néznének ki ennyire bénán
  • csoli31
    Azok csak vicces képek, de nem jók. Ez egy jó kép viszont (nem mellesleg már a háterem is ez egy ideje):
  • adam0615
    Én is találtam egy jó képet :D

http://i215.photobucket.com/albums/cc255/Notho_photo/HarbingerCat.jpg?t=1271292383

• adam0615
    Ez a kép is elég vicces :D

• bendáj17
    nem láttam jó :)
  • Doom 4
    LOL Ezt láttátok már?
  • bendáj17
    igen olyasmi :)
  • Doom 4
    Hát, tényleg hasonlít, mondhatnám megszökött az ME ből
  • sanya200
    tudom csak fennakadt a szemem ezen a részen.
  • bendáj17
    egy kicsit de nem baj :D
  • sanya200
    Persze ez típustól függ egy F-15E-nek nagyobb a tolóereje vagy éppen a raptornak mint egy mig29-nek de lehet csak rosszul emlékszem, mass effect 2 mellett hobbim a katonai repülés is, sokat olvasok a témában.Igaz kicsit most elkanyarodtam a me2-től de mindegy.
  • JethroHUN
    Csak hozzá fűzném h nem az a lényeg videóban, nem azért linkeltem be.
  • adamfesto
    Hát tudod dolgoztam mig-29 esekkel 4 évig de ilyen 100méteres dolog nem volt, nincs is. Viszont fél méterre tőlem gyujtottak be tumanszkij hajtóművet(mig-29-en 2 van belőle), ami legalább ilyen tolóerőt tud. Hát kis szerencsével még egyben vagyok. :)
  • sanya200
    odasültek volna mint a szar egy ilyen gép hajtóműve több 1000 fok hőt ad le, álló helyzetben ha csak a hajtómű megy a földön a géptől 100 méterre is vagy 100 fok van ha nem több, szóval az ott elég kamu rész szerintem.Plusz ég a gép is mikor zuhan meg kizárt hogy ne találja el őket egy repesz vagy alkatrész, már akkor meghaltak volna maikor először lő az idegenre gépágyúval.Csak megemlíteném hogy ebbe a gépbe 20mm-es ágyú van beépítve ami egy házat úgy szétszed mint a rongyot a filmen meg csak épp hogy megkarcolja a betont.
  • bendáj17
    érdekes egy videó
  • JethroHUN
    Hát komolyan.... minek vannak makrók ha egyik se működik lol
    http://www.indavideo.hu/video/Atbujnak_a_repcsi_alatt
  • JethroHUN
    Ezt nézzétek végig, ez a készülő Skyline film előzetese, csak szerintem hasonlít a kinézetük? csak méretbeli különbség.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://social.bioware.com/uploads_user/1587000/1586221/24975.jpg
  • bendáj17
    nagyon jó kis számok szerettem.
  • bendáj17
    én is a katona kaszttal toltam legtöbbször meg élharcos.
  • mzoli7
    beszivárgóval egész más a játékélmény mint az élharcossal
    youtbeon láttam ojan videókat hogy az élharcos őrület fokozaton a 3 perc alatt megcsinálta a begyűjtő hajós küldetést.
  • Doom 4
    Nem is azt mondtam hogy túl nehéz lenne vele játszani, sőt arra akartam kilyukadni, hogy eléggé owerpowered kaszt lett a Mattockal...
  • sanya200
    Ezt én is szoktam hallgatni bent van a kedvencek közt youtubeon meg még jó pár mass effect szám.A soldier szerintem meg eléggé egyszerű kaszt én talán 1x2 toltam vele végig inkább az élharcos meg beszivárgó kaszt tetszik, egyedül engineerel nem toltam végig, most is beszivárgó karakterem van.
    A másik kedvencem ez:
    love
  • mzoli7
    szerintem is a katona a legjobb kaszt.A Mattock gépkarabély meg a Window mesterlövész + garrus féle páncéltörő lőszer mindent visz.
  • Doom 4
    Na most eszembe jutott mit akartam még.
    A Bioware oldalán van egy szavazás hogy, melyik a kedvenc kasztod az ME2 ben vagy melyiket használod leggyakrabban nem tom pontosan.
    És 40%-al a Soilder vezet. Ezt meg tudom érteni most legutoljára én is azzal vittem végig.

Az első dolog hogy az Adrenalin Löketet kitoltam maxra, arra ami jobban sűríti az időt, aztán később ugye megvolt az a nem tom melyik képességsor amelyik csak nekünk van, meg az inferno lőszer. A gépkarabélyok nem voltak túl hatékonyak de most a Firepower packban lévő, az a fél automata, inferno lőszerrel büntet... Mondjuk asszem nehéz vagy nem tom az 5 fokozat közül a középsővel játszottam. Az Oculus pl. 3 Adrenalin löket volt. Volt olyan hogy a Hirnököt vagy mi a neve amikor átveszi az irányítást, egy adrenalin löketből kilőttem...
    Most majd végig szeretném vinni nehezebb szinten inflitatorral de előtte kis nosztalgia miatt kitolom az első részt.
  • nyirog
    mass effect könyveket meg lehet venni itthon? angolul is jó lenne...
  • nyirog
    Höhö, én anno végignéztem a stáblistát mind a 2 rész végén :D
  • Fenrir
    Amúgy meg az ME1 legjobb zenéje a credits alatt ment :P

Jack Wall and Sam Hulick -M4 Part 2 (Faunts)

• Doom 4
    Melyik a jobb? Amikor nagyon jó a zene és fel figyelsz rá vagy amikor nagyon jó a zene de nem figyelsz fel rá mert a történések lekötnek?
    Most ez nem beszólás akart lenni, mert szerintem mind 2 részben nagyon jók a zenék is meg a hangulat is! Én úgy játék közbe nem igazán figyelek fel rá csak néha néha de akkor is tetszik. Szerintem ez azért van mert hozzáillik. De ne vesszünk össze, inkább
  • Fenrir
    Pedig ezek egyáltalán nem rosszak, sőt!

Ez tökéletesen illik az öngyilkos küldetéshez, ugyanolyan pörgős mint a játékban az akció:

Ez pedig teljesen passzol Samara-hoz, titokzatos és misztikus hangulatot kelt:

• JethroHUN
    Az tényleg hülyeség volt, h mindenkin ott volt a teljes fegyverzet.
  • Doom 4
    Igen az egy is nagyon jó volt! Bár nekem valahogy a 2 jobban bejön. Igazából az egyben az irányítás meg harcrendszer zavart. Meg az hogy ha mondjuk adpetusal megyek akkor minek van gépkarabélyom, ha úgy sem tudom "használni"?
  • JethroHUN
    Jah vannak epic részek :))
  • bendáj17
    "1-2 számnál-jelenetnél majdnem elbőgtem magam annyira tetszett". én is így voltam vele.
  • bendáj17
    nagyon jól mondod, a történet és a hangulat nagyon jó volt. Én se vagyok oda nagyon a lövöldözös játékokért. Pl. CS, meg mit tudom. Nagyon szerettem az ilyen Mass effect játékokat meg az ilyen mágia, varázslós játék de ott is főleg aminek van története Spellforce, oda vagyok még a Star wars-ért is. Én is remélem hogy a 3 az első kettő legjobb tulajdonságait fogja össze, persze nincs tökéletes játék nem is kell de jó lenne arra törekedni.
  • JethroHUN
    Írd be 48ra, vagy egyszerűbb ha bemész a hangokhoz windows vezérlőpult ha nincs külön hang kértya driver és 48kHz ra állítani (48000) a kimeneti formátumot.
  • sanya200
    át kell írni akkor az ini fájlt. Találkoztam én is hasonlóval igaz az a F.E.A.R.-el volt nem volt hang haverom gépén, szóval előfordulhat nagyon ritka de előfordul.
  • Briarius
    © adam0615

Hello, ez a hang dolog a Mako-val nálam is jelenetkezett. Egy ismert bug, valami köze talán az alaplapi integrált hangkártyához van bizonyos típusoknál. Legalábbis így tudom. Volt rá egy megoldás valahol a beaállításokban a maxchannel-t átírni.

2. Open up "bioengine.ini". Should be located at "C:\Documents and Settings\<user>\My Documents\BioWare\Mass Effect\Config"
    3. Locate the tag "[ISACTAudio.ISACTAudioDevice]" and change these values:
    MaxChannels=64 (default for my system was 28)
    TotalAvailableChannels=62 (default was also 28)
    4. Save ini file and play game.

Ezt egy küldföldi fórumról copy-ztamj ide nem biztos, hogy pont ez a megfelelő válasz de ammennyire emlékszem nálam ennek az értéknek a változtatása megoldotta a problémát.
  • sanya200
    hát ott a géppel van gond, cseréj esetleg hangkari drivert.
  • adam0615
    Nem tudom, de nekem valami iszonyat csúnyák néhol a Mass Effect 1 hangjai, zenéi. Van hogy eltűnik a hang. Pl.: van olyan is amikor a Mako-val megyek elkezd sípolni. Van erre valami megoldás?