Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A DLC-k nélkül egyszer már végig játszottam. Nekem az elsõ része jobban tetszett, mivel én jobban szeretem az rpg szerû játékokat, mint a shooter jellegû játékokat. Viszont legalább már a mellékküldetések nem voltak olyan egyhangúan unalmasak.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Talan meg ketto is es az egyik lehet hogy meg iden. Ezt olvastam, de nem megerositett info.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Ok adtak ki a dragon age konyvet is.
A halál csupán a kezdet...
(mondjuk felfedés, de nem tudom hogy forditjak)
<#nemtudom>#nemtudom>
@Prof William Nyugodtan megvacsoráztathatod Kelly-t, senki nem fog szólni miatta semmit.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Grunt
Samara / Morinth - opcionális
Jacob Taylor
Miranda Lawson
Thane Krios
Jack
Tali
Legion
Zaeed Massani és Kasumi ha megvetted a DLC-ket.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Zaeed,garrus,jack,miranda,samara,legion,grunt,jackob,mordin,thane,katsumi asszem ennyi a dlc-kel együtt(katsumi,zaeed)
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Most olvastam végig a képregényt, és hát, ugyanolyan volt mint a játék. Zseniális! Számtalan képregényt olvastam már, de komolyan, csak ennél éreztem úgy, hogy én is ott vagyok! Le a kalappal az egész BioWare brand elõtt! És imádom a humorukat:
"...Mondanám, hogy ülj az ülembe... de nem akarom még egy verést." 😄
Egyébként Liara nagyon nem volt szimpi a 2.-részben, de most a képregénybe nagyon bejött 😛 Végre tüzes volt, és nem olyan mint a 2. részben -.-'
Hétvégén jöhet a DLC! 😄
Találtam egy masseffect.hu-t de közel nincs kész az oldal szerintem.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Azt tenyleg erdemes megvenni, nekem mindketto van, GTA:EfLC es a DA:Awkening is. Kicsit hosszabbak es tartalmassabbak mint mondjuk a teljes mafia 2.
Ja és akkor le tudja valaki fordítani a dlc-t sajnos nem sokat értek a szövegbõl.
language=en
Telepíted, majd utána visszaírod hu-ra.
[merlinw.org]
Ez a DLC (nem csak a teljes játék árához viszonyítva, vegyünk hozzá új, plusz költségeket, még így is) körülbelül 5 dolláros kellene, hogy legyen. És akkor bõkezû voltam.
Mondom ezt mindamellett, hogy megvettem, de megveszem a pipadohányt is, pedig az is túl van árazva.