19778
-
bendáj17 #12535 ez tényleg nagyon érdekes nekem nem volt ilyen egyszer se. -
mzoli7 #12534 én ezt a témát használom link
amúgy valaki nem tudja hogy gyűjtői kiadást hol lehetne beszerezni ? -
sanya200 #12533 Gyerekek lenne egy kis gondom nem tudom miért de most jack küldetését csináltam meg és mikor összevesznek akkor egyik opció sincs se renegát se paragorn vagy jack vagy miranda oldalára állhatok, ami meglepő mivel a paragorn pontok már az utolsó rublikában vannak a renegát meg majdnem 2 csíkig van meg.Vn ötletetek miért? -
bendáj17 #12532 köszi elég durva :D -
#12531 hanta: Köszi a választ akkor ha haza értem megpróbálom.
bendáj17: Ez ilyen lesz, csak persze több opcióval. -
sanya200 #12530 na tudjátok hogy lehet telepíteni win7-re engem érdekelne -
bendáj17 #12529 és ez mi lenne ha lehet tudni? -
hanta #12528 Ja ez persze Windows 7-nél érvényes, amit írtam. -
hanta #12527 Letöltöd ezeket a fájlokat: Legion theme, Harbringer v1, Harbringer v2
Ezután a zipeket kicsomagolod, majd bemásolod a C:\Windows\Media mappába. A Media rejtett! Ide csak a kicsomagolt pl. Harbringer mappát kell bemásolni. Ha ez kész, a themepack kiterjesztésű fájlokat csak két klikkel elindítod és már készen is vagy :) -
bendáj17 #12526 engemet is sajna nekem se jó az angol tudásom -
sanya200 #12525 heh xD ez engem is érdekelne:) -
#12524 Hali! valaki le tudja fordítani hogy, hogyan tudom ezt megcsinálni? Harbinger -
sanya200 #12523 Betöltésnél karakter váltása írja hogy milyenek vannak, és a mentéseid is megmaradnak.Nálam van az pl hogy mordin küldetésénél miután elzavartam melont majd a küldetés befejezésénél maradtam egy kicsit mert a konzol mögött ahol állt van egy széf amiben pénz van feltörtem de nem tudom befejezni a küldetést hiába nyomkodom az f-et mikor kiírja hogy nyomjam meg akkor is csak üt a semmibe:( -
hanta #12522 Először is higgadj le. Ha mégis ideges típus lennél, üvöltsd le a gyereket, hogy ezt most mért kellett. Opcionális: Fel is pofozhatod, hogy a tettének súlyosságát nyomatékosítsd. :D
Viccet félretéve. A főmenüben kell lenni betöltés opciónak és azon belül egy olyannak, hogy hős kiválasztása vagy ilyesmi. Ha arra kattintasz meg jelenik minden kezdett karakter, ami már rendelkezik mentéssel. Kiválasztod amelyikkel nyomtad és a megjelenő mentéseiből betöltöd a szükségeset :) -
metlogen #12521 Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy már a játék vége fele tartottam, amikor a gyerek leült a gép elé, és mindjárt a játék indítása után, nem a folytatásra ment, hanem új játékot kezdett. Kérdésem az lenne hogy hogyan tudom folytatni a régi játékomat, mert semmi betöltési opciót nem találok és elölről akarja kezdeni.
köszönöm -
bendáj17 #12520 ez tényleg tök jó videó nagyon tetszett, fantasztikus lett. -
sanya200 #12519 ja találtam egy jó kis videót -
sanya200 #12518 2 teljes játék lehet az egyiket az ea ajánlotta a másikat a CNG.hu Kft.mindegyikből egyet választhatsz csak a legutóbbiból nekem egyik se kell. -
#12517 Csak egyet választhatsz. nem kapod meg mindet XD -
sanya200 #12516 persze nekem is az kéne ha érdekelne a DA2 de ha meg is rendelem az újságot akkor Crysis 2 vagy Dead Space 2 a másik meg gta4 vagy fallout vagy nem tudom azok közül egy se érdekel szóval lehet azt elcserélem valakivel ha érdekel titeket valamelyik.Már ha megrendelem ami nem biztos majd meglátom hogy alakulnak a pénzügyeim. -
#12515 Én előfizettem, igaz nem DA2-t kértem, mert abból nekem mindenképp a CE verzió kell. -
#12514 Igazából elég csak a 'load_f01.bik'-et lecserélni, ami a mentés betöltésnél jön elő. Ezt látjuk legtöbbször, főleg legnehezebb szinten játszva... -
HJ #12513 Nem tudom már hogy ezt vagy hasonló megoldást használtam a második végigjátszásnál. Valóban sokkal gyorsabb a betöltés, de valahol már a játék vége felé az egyik ilyen módosított fájl hibás és lefagy tőle a játék de kőkeményen. Nem tudom már melyik fájl, mert a 3. fagyás után mérgemben visszaraktam az összes eredeti bik-et :) -
bendáj17 #12512 ezzel minden videó gyorsabban tölt be? -
bendáj17 #12511 jó kis válasz :) -
zsotesz #12510 én már éltem is vele, Nfs-t és a Gta IV-et kértem :) -
bendáj17 #12509 értem ami volt a mappában mindent bemásoltad a fömenű gyorsan bejött de az átvezető részek nem és mindig a Mass Effect 2 felirat van kiírva?
-
sanya200 #12508 Kipróbáltam nálam működik igaz nem sokat toltam vele csak grunt loyality küldijét de működött és tényleg sokkal hamarabb betölt. -
bendáj17 #12507 akkor teljesen jól működik? -
bendáj17 #12506 jó kis ajánlat meggondolandó. -
sanya200 #12505 Nem tudom láttátok-e a GAMESTAR előfizetési akciót ha megrendelitek a magazint 1 évre akkor a teljes játék lehet a Dragon Age 2 is vagy más is, de mivel itt sok a bioware arc gondoltam szólok:)
Előfizetés -
sanya200 #12504 Tényleg rövidebb lett a töltés 2-3mp alatt betölt:)
Köszönet érte. -
bendáj17 #12503 okés majd megpróbálom köszi szépen. -
#12502 Aha, de előtte mentsd el a régieket azért.
És előtte jó, ha elolvasod azt a pár kommentet, amik a letöltő link alatt vannak... -
bendáj17 #12501 ha letöltöm a fáljt csak egyszerűen ki kell cserélni a Mass Effect 2/Biogame/Movis-ban lévőkkel és gyorsabb lesz? -
bendáj17 #12500 nagyon jó kép tényleg. -
#12499 itt egy remek megoldás az összes töltővideó lecserélére -
#12498 Azt a hétszázát!
Mindig is idegesített, hogy olyan baromi sokáig tölt a játék.
Hát nem tölt sokat, csak mindenképp végigjátsza a töltővideókat. Próbaképp lecseréltem a load_f01.bik-et a legkisebb videóra (ShpCR2_100_escape_part4.bik) és kb. 2 másodperc lett a töltés!
Iszonyú sok időt rabolt ez a sok töltővideó nézés eddig az életemből, nagynagy szemétségnek tartom ezt, kedves Bioware! -
sanya200 #12497 ez se rossz.
Bár nem értem hogy rengetegen értenek a ps-hez vagy 3ds max-hez de alig találni minőségi háttérképet. -
sanya200 #12496 ha találtok jó hátteret linkeljétek már be amit csoli31 linkelt az hibás ahogy látom.