Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végigolvastam az összes bejegyezést a Shadow Brokernél. Vannak igazi gyöngyszemek. Kedvencek: Miranda chatelései (perverz próbálkozók 😄), Légió játékeredményei (mindenben 100%-ot nyújt, kivéve a szociális játékokban), Thane leírásai arról, h hogyan lehet legegyszerûbben megölni egy faj tagját (kroganoknál az alternatívánál a bombát írja 😄), Baka netes keresései (nagy emberekrõl, háborúkról, Hemingway könyveirõl 😊), de a legnagyobb az Tali értekezése az árnybrókerrõl az elsõ részben megszerzett információkról az elpusztult gethtõl.
Nem is kell mára majd egyszer ha idõd lesz rá.

penge96
Hát, én ma már nem fogom :S

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Engem is meglepett.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Elolvastam õket😄 A chat vége megnevettetett 😊 Sokan mondják, hogy Miranda túl hideg, meg minden, de szerintem nagyon érdekes személyiség, nem érzem hidegnek. 😊

? 😊 A képregénybõl nem derül ki az, amit a spoilerben írtam. Lehet, h titeket nem lepett meg a végén, h ez történt, de engem eléggé 😛
valaki fordítsa már le miri aktáját engem is érdekelne jó jegyzettömbbe is.

penge96
Nah, megtaláltam a gépet, most olvasom Miri fájlait

penge96
Lol? Ott van a terminálba? Sztem megnézem, mert Miranda eléggé érdekelxD
Egyébként a little blue childrenen jót nevettem😄 Nekem nagyon nem jön be Liara, unszimpi

Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miranda. az ismerkedési szokásai se egyszerûek, én jót röhögtem a logokon... ellenben az utolsó nem olyan vicces, úgy néz ki Shepard-nak csak "little blue children-re" van esélye <#rolleyes>

"The trees move. Do you not see it?"

penge96
😄😄😄

JethroHUN
Hát ezt idáig is tudtam, be kell tiltani a képregényt, spoiler veszély miatt...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

penge96
Ki volt regisztrálva?

Hát valaki tényleg lefordíthatná úgy hallom a shadow brokernek érdekes infói vannak a csapattársakról.olyat is hallottam hogy egy társkeresõ oldalon is regisztrálva volt.

penge96
a francba, elcsesztem a Spoilert!!!
SPOILER!!!CSAK AZ OLVASSA EL AZ ELÕZÕ HSZ-EMET AKI VÉGIGTOLTA A DLC-T!!! SPOILER!!!!!

Remélem senkinek nem rontottam el a játékélményét😞((

penge96
[/spoiler] Jujj, amugy milyen egyértelmû hogy ha megölöd a Brokert te leszel az új, de érdekes, mert kurvára nem számitottam rá😄 [/spoiler]

Azért azt nem mondanám, h nincs sok szöveg benne. Miután
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Liara lesz a Shadow Broker
a bázisán van egy számítógép, ahol egy csomó szereplõrõl van háttér információ, ami azért nem kevés szöveg 😊
penge96
Egyetértek.

Csak mert annyira reklámozták hogy 5 új arh.elérhetõ az új dlc-ben, mondjuk kiadhatnának egy patchet ami emeli a nehézségi szintet mert a legnehezebb is könnyû eléggé vagy túl erõsek lettek az új fegyverek.Bár elõtte se volt valami hû de nehéz. mod van hozzá ami emeli a nehézséget de ilyen házilag barkácsolt cuccba annyira nem bízok ki tudja mit variálnak vele lehet felborul az egész erõegyensúly.

Calver
achievement-ek lényege: e-peen
elsõ részben tényleg volt értelme, itt visszatértek a jó öreg és szimpla e-peenhez.

penge96
Hát... az achiknak konkrétan ez a lényege... ez neked ad (és másoknak) egy visszajelzést, hogy milyen játékos vagy. Az achievementeknek alapjáraton csak ennyit kell nyújtania.

hát azért én is tudok valamennyit angolul de ismerek olyat aki szinte semmit nem mindenki tanult angolt a suliba nekem általánosba meg szakközépbe is német volt a kötelezõ.Bár már annyit se tudok németül mint amennyit angolul 5éve érettségiztem de azóta 2 szót nem szóltam németül az angollal meg minden nap találkozok.Egyébként ezekben a DLC-ben mi értelme van az arhivments-eknek azon kívûl hogy van?Az egybe legalább volt bunus hozzá pl +10%pajzs meg hasonlóak de itt csak annyi hogy mutogathatód max és kész.

penge96
Miért akarjátok ennyire leforditani? A legminimális angol tudás is elég volt ehhez. Fõleg úgy hogy minden benne volt a képregényben...majdnem...

Hát igen ha azt vesszük csak 2 helyszín volt na jó 3 liara lakásával együtt azért azt hittem macerásabb lesz rátalálni a shadow brokerre.Amúgy valaki írta hogy kevés ember védte és ez zavarta de ez azért volt szerintem mert minek neki egy hadsereg hogy megvédje ha senki nem tudja hol van nem?Legalábbis azt se tudták hogy egy személy-e vagy egy szervezet ha valaki ennyire elrejtõzik akkor nem tart fent egy hadsereget hogy megvédje az úgyis csak gyanút keltene ha hadihajók tömkelege védené.

Igen, lehet, de talan amiatt hosszabbnak tunt. Ez az uj nagyon porgott es hamar vegelett.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Az se volt hosszabb szerintem csak több volt benne az üresjárat legalábbis a tankos rész sok volt legalább 20-25 perc amit baromira nem élveztem.

Nincs sok szoveg ebben a dlc-ben, mert eleg rovid sajnos. Egy jo ki-be csomagolot kene irni es a forditas nem enne annyira nehez.
En egy jo masfel ora alatt vegignyomtam ezt a dlc-t. Szerintem az overlord hosszabb volt, nem?

Talán valaki rajongó megcsinálja mike említette hogy talán megtudja de mást nem tudok,majd csak lesz valaki.

Fenrir
Nem fog, ha akarták volna akkor magyarul is megjelent volna, ahogyan az ezt megelõzõ dlc-k.

A halál csupán a kezdet...

valaki tud valamit arról hogy készül majd valamikor a közeljövõben magyarítás a Lair of the Shadow Broker DLC-hez magyarítás? jó lenne...
ezt a videót még én raktam fel tali & male shepard😊
tali scene

Yeah wc a leglényegesebb dolog egy ilyen hajón, biztos pottyantós és az ûrbe megy a szar😊Na jó csak viccelek igen én is észrevettem de ha garruss-al romantikázik valaki asszem akkor onnan jön elõ éppen zuhanyzott.Bár nekem nem lenne hozzá gyomrom hogy garrus vagy thane áh inkább marad singli a csajom meg úgyis megvolt liara most a dlc-nek köszönhetõen😊

Hm, pedig az egyik párbeszédben már ott tartottunk, hogy többet akarok, de akkor éppen másra hajtottam, így nem választottam azt a lehetõséget. Érdekes lett volna az ezeréves nõvel. 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Samaraval probalkoztam de nem jott ossze.
Elkezdtem fogdosni, probaltam lehuzni a zippzarjat hatul de nem hagyta.

Lehet hogy hülye vagyok de csak most vettem észre hogy a parancsnoki kabinban van egy rejtett WC is <#nevetes1>
Samarát nem lehet megfektetni, max az érdeklõdését felkelteni. Ellenben Morinth-al összefekhetsz... csak mentsd ki elõtte a játékot.<#ravasz1>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Elsõ alkalommal Talit fektettem meg, ezt követõen a bögyöst, harmadjára pedig õt. Samarával volt már dolgod? 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Calver
OCD fuckyeah <#nevetes2>

Ááá, én valami miatt nagyon vágytam már egy ilyen részre, úgy hogy roppant mód örültem neki. Csináltam is egy mentést elõtte, úgy hogy van amikor kétszer egymás után leröpülöm a távot. Csak mostanra már kivülrõl ismerem. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Jo volt az autos resz, csak erezni lehetett, hogy kicsit utolag tettek bele, a rendszer nincs ra felkeszitve. Egyebkent a kasumi-ban is ilyennek ereztem a partis resznel azt a kis nyomozast.

Szerintem nem lett túl jó az ötlet tetszett de elég fura vezetni meg ha nekimész valaminek csak visszapattansz,lehetett volna tényleg hosszabb meg nagyobb forgalom és ha nekimész valaminek akkor meg halál, úgy lett volna az igazán izgalmas de így nem az.

Akkor már tudom mér nyomjátok annyian a dragon age-t😊
A minden bolygó totál kibányászása szerintem felesleges mondjuk bevallom csak néhány bolygó leírását olvastam végig most meg már annyit se fogok mert a dlc miatt totál angol az egész szóval ez így gáz.Most elkezdtem az elsõ részt nem vittem még végig 60-as szinttel csak elkezdtem meg most lehet csak a legnehezebb fokozaton tolni.

Csak én vagyok vele úgy hogy az autos üldözéses rész lehetett volna hosszabb is?

Úgyan így voltam vele én is.

Végén az ominózus kérdésre válaszold azt, hogy te "Miss Vas Normandy"-val akarsz maradni. Akkor pár mondat erejéig még beszélnek róla. 😊
De valóban nem negyon zavartatják magukat. Ha megdöntöd Liarát attól a fényképe ugyan úgy lefordítva marad az asztalon, Tali meg jár fel szorgalmassan. Lehet egy hármasban is benne lennének mint a Dragon Age-ben. 😄

adamfesto
Hát nekem több lesz. Az az 50-55 óra a reális, szeretek körbenézni mindenhol, nem célom a gyors végigrohanás.
Ha másodszor futok neki akkor figyelembe veszi a bányászkodásomat és a meglévõ fejlesztéseket?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Egyebkent bennem felmerult, hogy leforditom, de tul nagy munka lenne es raadasul mar csinaljak is. Mas mint egy jatekot magyaritani.

Na kiváncsi leszek rá magyarul. 😊
Nekem a regények közül eddig az Ascension tetszett a legjobban, bár a Retribution-nak még nem értem a végére.

Én mániákusan 100%-osra szoktam megcsinálni az RPG-ket. Szóval a ME2-nél, minden bolygót addig bányásztam, még "Kimerült"-et nem írt 😄. Gondolom ez belevitt pár óra pluszt a végigjátszásba 😄.
Az elso vegigjatszasom + zaeed + kasumi + overlord + siklós dlc 53 ora volt es eleg sokat banyaszkodtam.