Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább adjatok valami ötletet milyen hátteret szeretnétek és ha tudom megcsinálom ps-el mert nekem nem mindig van ötletem.Most van egy de nem biztos hogy jó lesz.Ha valakinek kell felrakom az összes képemet egy rar-ba van 1 pár.

Addig remélem lesznek még dlc-k jó lenne legalább 2-3 havonta egy úgy hogy kitartson a 3. rész megjelenéséig.Persze ha kiszámolod hogy akkor a végén mennyibe lesz a complete játék hát sokba de kit érdekel most 2-3 havonta 1-2000ft nem pénz.Szemben az mmo-kkal ami 60 napra 6-7000ft.

2012. szal szerintem tök felesleges me3 fórum...

Ha már Mass Effect 3... Arról mit lehet tudni jelenleg? legalább valami hozzávetõleges megjelenési idõ?
...valami egészen elképesztõ mennyit lopnak a star control2 -bõl...

penge96
xDDD Jajj te kis renegad XDD

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Calver
a "tökös paragon"-nál még az is jobban megállja a helyét <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

penge96
És a csaj?... xD (tökös-csaj)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
De nem azokat adja ki a gugli elsõre, szal az smafu XD

Calver
a paragon és a tökös nem igazán fér meg egy mondatban <#nevetes1>

lightjack
jah igen bõvíthdetnék a karakter formálási lehetõségeket... az lenne a zsír ha lehetne olyat csiálni h egyik szeme kék másik barna😄 nah az jó lenne!

jah most tervezem én is h másodszora végigtolom az 1et és utána átteszem és rögtön a 2-t egy paragon tökös csajjal. azt meg újra egy példakép csávóval... csak jönne már a 3adik rész, mondjuk még a másodikkal sem végeztem😛

van több aktívabb fórum is nem csak ez amúgy MO.-n 😄
Szerintem még ráér nem?Ott úgyis csak találgatások lesznek a 3-al kapcsolatban.De ha már itt tartunk remélem bõvítik a karakter készítést több lehetõséggel mert ugyanazok vannak a 2-ben is mint az egyben ugyanazok a szem meg...stb formák csak jobban néznek ki.

penge96
Én is így vélekedek!

Visszasírom azt amikor percenként jöttek a kommentek 😞(
Egyébként nem kéne létrehozni egy Mass Effect 3 fórumot? Mert kb minden játéknak jónéhány évvel a megjelenése elõtt van már egy fóruma... én megtenném, de valaki másnál jobb kezekben lenne

Teljesen egyetértek a 8 év alatt amióta játszok ez volt az egyetlen olyan játék ami tényleg elkápráztatott, voltak jó játékok persze pl F.E.A.R. vagy halo amit a megjelenés óta legalább 6x végigvittem de a me 2 az már most fél évvel a megjelenés után vagy 12x végigtoltam meg vagy 6-7 alakalom amikor nem fejeztem be különbözõ okok miatt.És most is tolom már megint😊Egyszerûen annyira tökéletes hogy nem tudom megunni jó a párbeszédeket már valamikor átszoktam ugrálni de csak azért mert már fejbõl tudom mit fog mondani de maga a játék élmény az ami leköt sok lehetõség van a 6 kasztban, bár enginerrel sose toltam végig a legtöbbször élharcossal utána sentinel, soldier, és 1x adept-el is.

penge96
Nah én egy kicsit kiszállok, nézem az Xfaktort😊 Mindenkinek további szép estét!

penge96
Nem lehet, hanem tedd azt! Én eddig 4x végigtoltam, és most is csak azért szüneltettem hogy ne legyen annyira a fejemben a sztori 😄 A valaha készült legjobb játék a Mass Effect sorozat, minden percét megéri!

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fenrir
Nagyon hosszú még az a 2 év, addig sok víz lefolyik a Dunán. lehet, hogy végig kéne játszanom ötödjére is az ME2-õt 😊

A halál csupán a kezdet...

Csak tudnám mér nem engedte beszúrni a képet😞Nem lehet valahogy törölni az elõzõ hsz-ket?

Valaki megmondhatná milyen moddal lett ez csinálva shepimre szívesen raknák ilyen ruhát vagy akár miriét is

penge96
Hát, én arra gondoltam, hogy anno Pares olyan szemszögbõl látta a játékot, amiket más nem írt le. És ezért mindig volt egy téma, napi 50 hsz-el. Szóval oké hogy valaki nem bírta, de kellenek ilyen emberek egy fórumra, hogy legyen élet. Sanya Te is most írtad hogy olvasod a fórumot, de nem írsz. Szerintem sokan vannak így, szóval aki csak olvassa a fórumot, az innentõl kezdve NYUGODTAN!! (sõt kéne) hogy ÍRJON! Még 2 év és itt a 3. rész, és még elõk sok kérdés van amit megkéne tárgyalni...

Linkeljetek kinek milyen bulája van már ha azzal tolja,meg ahogy látom nem sokan tolnak ps-el készült képeket sajnos.

Pedig én egy nap többször is felnézek van hogy óránként ha van valami érdemleges hozzászólok.

penge96
Miért, neked mi a problémád vele?

Szerintem nem csoda hogy bírom a stilusát, nagyon intelligens (szvsz)

wedge31
Na pont ö nem hiányzik, egyébként a DA😮 topicban megtalálod ha szereted a stilusát...

penge96
Egyébként a DLC elõtt nagyon ki volt halva az oldal. Tudom, én se írtam, de szerintem nem kéne hagyni hogy ennek a remek játéknak az egyetlen magyar fóruma inaktív legyen. És szerintem a fórumozók is jófejek. Mondjuk PARES eltünt:S Pedig Õ törzs kommentelõ volt...

MerlinW
batgirl😊

[merlinw.org]

Érdekes nekem is az van nekem meg felment minden gond nélkül.Nem a legelsõ telepítõ fájl van meg neked mert az hibás nálam is kiírta ugyan ezt de azóta kiadtak egy új verziót és az simán felment.

Tudjátok nem csak az tetszik a játékban hogy az elsõ rész mentéseit is át lehet vinni,hanem az hogy minden mondom minden egyes ember akinek segítettél szerepel a 2-ben is csak kicsit oda kell figyelni a részletekre.A nagy része mondjuk csak emailt ír de van akivel személyesen is lehet találkozni csak pár példa.A choura odúja tulaja ha nem öltétek meg akkor az ott van az omegán és elküld a halálba vagy pl helena blake aki azzal bízott meg hogy intézz el 3 bandavezért utána meg jó útra téríthetted õ is ott van az omegán.De pl a fellegvárban az egyik boltban ott van az a csaj aki az elsõ részben összeveszett a férje testvérével hogy a születendõ gyereket alá vessék-e gén manipulálásnak, beszélni ugyan nem lehet vele de lehet hallani hogy megint valami hasonló dologról beszélgetnek.Vagy ha valaki végigvitte a zúgjon az ég dlc-t akkor szobrot állítottak az emlékedre mert megmentetted a bolygót.Szóval tényleg nagyszerû az egész játék és annyi minden van benne hogy aki csak úgy végigrohan rajta sok mindenrõl lemarad.

Nálam szopás van: win7 64bit-nél azt mondja, hogy nem kompatibilis az oprendszerrel, ezért nem tudom telepíteni. :@

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Az új DLC-be van magyar felirat, vagy tölthetõ valahonnan hozzá?
JethroHUN
Én légiojén nevettem 😄 200917 sniper kill 😄 egy játékban XD
Samaranak meg mekkora vagyona volt már 😮
De a videók is naon jók.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Innen, vki más írta be ide az oldalra. http://static.cdn.ea.com/bioware/u/f/eagames/bioware/masseffect2/ME2_ShadowBroker.exe És igen magyar játékra, minden gond nélkül.

És vmi nagyon jó, nekem tetszett. Tök jó az új bázisunk is. Mondjuk nem olyan hosszú, hirtelen nem tudnám el döntetni melyik a jobb az Overlord vagy ez, na jó EZ, változatos, újdonságok vannak benne, korrekt, bár lehetett volna kicsit hosszabb is. Ha az eddig is összes dlcvel nézem, akkor már azt kell mondjam, hogy az ME2 szuper szintre nõtte ki magát 😊

Calver
a chatlogok egy része humoros, ahogy minden egydimenzióstól 1 mondat után disconnentet nyom - a többi része nem igazán, de ezt szerintem én is leírtam.

lightjack
honnan töltötted le a dlc-t?? jah és magyar játékra tetted fel v angolra?

tehát a kép: http://imagerz.com/QEJCXUtvAwMEVg8bGQVR

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ma megvettem én is a shadowbroker dlc-t, egész jó volt, miranda viszont kicsit bebugzott 😊

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

JethroHUN
Liara-t

JethroHUN
Nekem gond nélkül feltelepítette magyar játékra a dlc-t bármilyen registry vagy ini fájl buherálás nélkül. Csak kellett a dlc crack hozzá

lightjack
ha a mass effect 1 et újra akarom játszani egy elég kemény csajjal akk azzal kaidan alenko-n kívül mást le tudok fektetni???

penge96
Én csak a végén nevettem, egy mondaton.

Ezen komolyan röhögtetek? Érdekes, ez volt a legkomorabb, drámaibb fájl az összes között. 😊
Sejtitek, mirõl szólt, ugye?

Nem, nem alkalmi szexrõl, nem is ismerkedésrõl. Tessék kicsit továbbgondolni.
penge96
A
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Suicide Mission"
elõtt magától megkeres majd téged, és azután jöhet...

wedge31
Igen, gerincre vágható.

lightjack
lenne egy kérdés: mirandát meg lehet fektetni??? mert már elég régóta próbálom de mundig majd ha kicsit nyugottab lesz a helyzetezik...-.-"
más: amikor megláttam h mi is a Légió nevezetû csapattársam akk kicsit tátva maradt a szám^^

Fenrir
Mondjuk a videó felvételek is egész jók, jó kis kivégzések vannak benne meg a riporter csajt vagy 2-en is megagyalják interjú közben 😊

A halál csupán a kezdet...

1 kimaradt: Garrus célzórendszerének leírása - 5 beépített zeneszám tûzharchoz 😊