19778
  • Slashice
    A képek egész biztos CGI animáció.

Amúgy még egy bizonyíték, hogy szinte egész biztosan Mass Effectről beszélhetünk:
  • adam0615
    Én annak örülnék a 3. résszel kapcsolatos dolog lenne :) De végül is mind1 az a lényeg hogy a Mass Effect-tel legyen összefüggésbe. :)

Az első Mass Effect könyvet november 30-tól lehet megvásárolni.
    (úgy néz ki, hogy ez az időpont már végleges)
  • Szolnokboy1
    az én véleményem: ez nem az ME3 lesz. de ha mégis ME 3, akkor ez vajon ingame-átvezető vagy render?
  • sanya200
    bevallom én nem igazán használom a facebookot azt se tudom hogy kell igazán de valahogy nem is érdekel jó nekem a jó öreg fórum is:)Dec.11-ig meg 600x kielemeznek mindegy egyes pixelt aztán tuti az lesz hogy totál más lesz mint amit találgatnak , nem lennék meglepve.Addig még van majdnem egy hónap pár napig megy majd a találgatás aztán kuss lesz dec.10-ig.
  • Slashice
    Mass Effect 2 Facebook oldal
  • Slashice
    Mass Effect 2 néven fut (a legtöbb rajongós).
  • Doom 4
    féászbúkon mi a "csatornájuk"?
  • Slashice
    Néhány screenshot a videó alapján:

Kezdődhet a találgatás, december 11-ig :P
  • sanya200
    hát tudják húzni a játékosok agyát az biztos.
  • Slashice
    Itt egy egész jó kép elemzés, ezek alapján, 1) valóban Incisor mesterlövészpuska 2) emberkénknek hasonló mintázatú ruhája van, mint amit Cerberusék szoktak használni...

Megőrjít a BioWare ezzel a kommentár nélküli infó csepegtetéssel :P minden elismerésem a PR embereiknek :D
  • Fenrir
    Azt nyilatkozták régebben, hogy ha le is zárják a trilógiát a világot, akkor sem hagyják parlagon, elképzelhető egy másik játék másik szereplőkkel, idővonallal és történettel a ME univerzumon belül.
  • Slashice
    Csak december 11-n tudunk meg konkrétumot... tartok tőle, addig húzzák az agyunkat...
  • Slashice
    http://www.youtube.com/watch?v=3Q9csGJyN8g
  • Slashice
    Újabb infó, a másik képre:

And another QR code has been loosed upon the unsuspecting people of Twitter. This one translates into some binary which then translates into: 128.5°F. Converted to Celsius, that becomes -89.16666666666667 Celsius. "The coldest temperature ever recorded on earth is -89.2 degrees Celsius (-128.5 degrees Fahrenheit) at Vostok, Antarctica on July 21, 1983," says Wikipedia. This Mass Effect wiki page details Vostok, a "a medium system with four planets and an asteroid belt." The Soviet "Vostok Program" resulted in the first manned space flight. Oh, and that asteroid belt it mentions? The wiki page lists it as a "metal-rich asteroid." You know what else is metal? That's right, iron!
  • Slashice
    Az biztos... húzza itt az ember agyát a BioWare :D amúgy a kép alapján ez egy videó screenshot..

Arra gondolok... már korábban is gondoltam erre, de ez a kép felerősítette ezt az elképzelésemet:

Mikor a kaszások megérkeznek, nem csak egyszerű űrcsaták lesznek, hanem szárazföldi hadviselés is. A kaszások ki fognak választani embereket, kik felett átveszik az irányítást, és az embereket összegyűjtik amolyan haláltáborokba, ahol aztán felhasználják a génállományukat (amolyan terminátorosan), viszont a földön a még épelméjű emberek szembeszállnak. Ez a kép engem erre a feltételezésemre emlékeztetett...

Egyelőre minden csak találgatás :P
  • sanya200
    Azt hiszem ma el leszünk ezzel a témával:)
  • sanya200
    nem tudom de a kép amit bedobtak eléggé elüt a me-től mondjuk látszik rajta hogy unreale engine de ez a kép olyan valóságosnak tűnik a me meg inkább rajzolthoz tudnám hasonlítani.Vagy nem?Ha megnézitek az első és a második rész grafikáját ami szépnek szép nem mondom hogy nem az de közel nem valósághű túl élénkek a színek vagy nem is tudom milyen jelzőt mondjak rá de köze nincs a valósághű megjelenítéshez és nem magára a grafikára gondolok hanem az egész olyan nem is tudom mindegy látszik rajta hogy inkább meseszerű.Nem tudom értitek-e mire gondolok pl ott a call of duty vagy medal of honor azon látszik hogy a realisztikus megjelenésre mentek persze más motor hajtja de ott sokkal élethűbb, sötétebb színek meg hasonlóak. De ha így fog kinézni a 3 annak nagyon örülnék ottvan például a gears of war az is unreale engine 3 de teljesen máshogy néz ki mint a mass effect.Ha belegondolok milyen lett volna ha olyanra csinálják a grafikát talán jobb lett volna, vagy nem?
  • Slashice
    Frissítés:

Okay, now things are just getting nerdy. BioWare blasted out the adjacent QR code on Twitter which, when decoded, reads: 001101010011010100101110001110000011010000110101. When converted from binary (we told you: nerdy) it reads: 55.845. Of course, as everyone knows, 55.845 is the atomic mass of iron. Maybe the presence of the word "mass" in our findings isn't quite enough to go on, but we're sure you'll agree that the presence of the word "mass" coupled with a piece of fan fiction titled Mass Effect: Iron Rebirth is practically a smoking M-29 Incisor Sniper Rifle.

Most vagy ME3-t kapunk, vagy egy ME sztorira épülő új játékot... kezd érdekes lenni a dolog.
  • Slashice
    A képekre vonatkozóan egy kis infó a fórumról:

Melindil wrote...

People on fb have deduced that the image translates tobinary that translates to 55.845, which is the atomic mass of iron.

How this is relevant is definitely a guessing game. =)

as people http://yfrog.com/b737bp here stated:
    "atomic MASS of iron Fe" which is "MASS efFEct"
  • Slashice
    Óóó hogy.... a BioWare... most a Facebook oldalukon, és a twitterükön, értelmetlen képeket raknak ki.

http://twitter.com/biofeed

Illetve értelmetlennek tűnő. Gyerekek, tartok tőle, ez mégiscsak a ME3-ról lesz valami extra infó...
  • Slashice
    Vagy lehet, hogy előzmény? A kép alapján durván háborús eseményről beszélhetünk... esetleg az Első Kapcsolatháború?
  • Slashice
    BioWare projekt

A kép alapján az emberkénk egy Incisor mesterlövészpuskát tart a kezében... a kép alapján ez erőteljesen ME3 gyanús. Még semmi konkrétumot nem árult el a BioWare, csak bedobták ezt a screenshotot...
  • sanya200
    nekem is jobban tetszik az hogy Kvarián meg Szalarián bevallom azért mert jobban hangzik az hogy meg helyes-e nyelvtanilag vagy nem nem izgat igazán az a lényeg hogy tetszen, a turián meg azért turián mert az a faj neve de pl a szalariánnál szerintem csak ode lett biggyesztve hogy jobban hangozzzón.Látjátok még a magyar nyelv se tökéletes itt van ez a szó hogy hangzik többesszámba már bajos pl az hogy hangozzon szerintem nincs ilyen szó hanem inkább hangozzék de úgy meg a mondatnak nem lenne sok értelme vagy nagyon hülyén hangzik meg jó pár olyan szó van amit nem lehet többesszámba normálisan ragozni de most nem jut eszembe egy se.
  • Tehasut
    Természetesen a szalarián, kvarián a frankó, de nem azért, mert jobb a hangzása, hanem mert ezt szoktam meg az első részben.
    Ha az ME1-ben kvári, szalári lett volna, akkor meg az tetszene.
  • mike01010101
    Nekem a Szalarián, Kvarián, Turián, Aszári
  • Slashice
    Tényleg, amúgy kinek melyik fajnév fordítás tetszett? Az első részben használt, vagy a másodikban. Összehasonlításként:

Quarian - Kvarián - Kvári
    Salarian - Szalarián - Szalári

Azért ezt a kettőt emeltem ki, mert ez az a kettő, amely szembetűnő változáson ment át. Megmondom őszintén, nekem a második rész fajnév fordításai tetszenek jobban, egész egyszerűen azért, mert a Slovakiant nem Szlovákiánnak, a Serbiant nem Szerbiánnak, a Romaniant pedig nem Romániánnak fordítjuk.

(Egyébként ha jól rémlik, az első részben, mikor leszállunk a Vermáron, ott egy mondatban "Szalári" kifejezést használtak a fordítók). Egyedül a kvári zavar egy picit, de csak az "á" betű miatt, mert olyan kacsa szerű lényre gondolok a név hallatán :D Nyugodtan lehetne simán kvari.

Az "ian" szabály alól egyedül a Turián lehet kivétel, mert annak nagyon blőd lenne a Tur elnevezés (arról nem beszélve, hogy többesszám esetén egy játék nevét kapnánk :P bár lehet ez is megszokás kérdése :D).

Mi a véleményetek?
  • mike01010101
    ME3 bejelentés még korai lenne. Azt, hogy majd lesz mindenki tudja, ennél többet nem hiszem, hogy mondanának. Jó lenne egy DLC bejelentés. Végül is több összekötő DLC-t igértek, ha jól emléxem.
  • Slashice
    Én is DLC-re tippelek. A 3-ról még korai lenne bármilyen extra infó, szerintem először megjelenik a DA2, az Old Republic, és utána várhatók mindenféle extra dolgok a ME3-ról.

Ennyi ínyenc Kaiden/Ashley DLC-nek viszont nagyon örülnék :]
  • sanya200
    egyáltalán nem bizti hogy me témában lesz bejelentés sok másik játékon dolgoznak pl dragon age vagy épp az old republic de majd meglássuk.Én a dlc hírnek örülnék a legjobban bejelentik az újat és nagyon jó lesz nem 2h lesz hanem 5 vagy 10.Na annak örülnék a 3-at meg felesleges bejelenteni mindenki tudja hogy lesz, már az első résznél tudni lehetett hogy trilógia lesz.Meg még korai még legalább 1,5-2év mire lesz belőle valami addig csak kitartanak a dlc-k már csak azért hogy fenttartsák az érdeklődést a játékosokban.
  • Bizarro
    Egy kis Biowaere meglepi és kedv csináló mára!:)
    http://www.thesource.hu/hir/altalanos/ma_bioware_bejelentes_erkezik/10706?#ecmtfrm
    Lehet hogy ME3 info vagy teaser videó, vagy megjelenési dátum.
    De még az új DLC bejentése is lehet, nem tudni.
    Majd meglátjuk.
  • bendáj17
    érdekes majd kiderül mi lesz.
  • Doom 4
    Amúgy én most megint elkezdtem az első részt, mert csak 44-es karakterem volt és 60-asra szeretném felhúzni, de én pl. nem beszéltem Harkinnal, mert már tudom, hogy hol van, szal rögtön oda mentem (mondjuk aszem a szárnyak részt azt körbe jártam szal a Volusal beszéltem. És aztán mikor ott jártam a Chora Odújában, akartam beszélni Harkinnal, de nem lehet, szóval lehet én is így járok, majd megnézem.
  • bendáj17
    az a gyerek Conrad volt aki a piacnál van. És autogramot kér majd fényképet. A másik az F-Véd-es ügynök Harkin volt, aki a Chora Odújában van és részegre issza magát :D
  • sanya200
    Ez az impotálás dolog se 100-as például mikor 50-es karaktert importáltam akkor azt mondja az egyik szerplő hogy a képébe nyomtam a fegyvert az a gyerek amelyik mindig utánzott az egyben és fantom akart lenni de én nem nyomtam a képébe a fegyvert mégis a 2-ben úgy veszi hogy igen meg ha jól emlékszem a volt s-sec ügynök akit garrus megfenyeget arra is rákérdez shepard hogy ki az pedig ha jól emlékszem vele beszéltem az egyben is.Az egyben el lehet dönteni hogy vele beszélsz-e vagy a volus-al mikor garrust akarod megkeresni, de itt a 2-ben úgy veszi shepi hogy mintha nem is ismerné.Mondjuk nem vagyok benne 100%ig biztos hogy vele beszéltem-e de ha jól emlékszem akkor igen.
  • Tehasut
    én most importálás nélkül, új karakterrel nyomulok (hogy nulladik szintről kezdjen Shep, ezáltal nehezebb legyen a játék), de ismerték egymást
  • Slashice
    Jogos :P
  • Slashice
    Viszonylag kevesen szerintem :P Viszont mivel van erre lehetőség, ha a második részt importálás nélkül kezded, akkor a játék úgy veszi, hogy az első részben nem soroztad be őt :)
  • Tehasut
    Ne is agyaljunk ezen tovább, szerintem csak kb. minden 10000. játékos fog ezzel a mondattal találkozni a játékban.
  • Tehasut
    Uhh, erre sose gondoltam volna.
    Ki az a hülye, aki az elsőben nem sorozta be és ráadásul még tovább is viszi azt a karakterét?
  • Slashice
    Mondjuk ezzel továbbra sem tudjuk a jelentését, de legalább már egyértelmű a körülmény :P