Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elsõ részben nekem az is tetszett hogy nem csak a hajón lehetett a társakkal dumálni hanem liftezés közbe pl állandóan beszólogattak egymásnak meg mikor robogunk a pályán akkor is beszélnek elég sokat de ez a 2-bõl teljesen kimaradt annyi hogy az ellenfélrõl magyaráznak valamit .De ebbe az új dlc-be nagyon tetszett hogy liara szinte végig nyomta szöveget az autós üldözésnél meg a hajón is mikor fel kell törni a zárat. Shepard kérdi hogy úgy le van tesztelve a cucc liara meg hárít hogy hát most nem ér rá mert sokan jönnek de shepi csak visszakérdez de liara csak hárít hárít😊Kár hogy az összes szöveget nem értem benne hiányzik a magyar felirat.

penge96
Ezek tényleg mind jó dolgok 😊

Nah de én megyek, alszok, sziasztok, további jó fórumozást😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

nektek megy az elõrész 64bites windows7-en?
már egy ideje ennyi a játék.
Hogy nekem mik voltak a legjobb pillanatok nézzük csak az elsõ részben mikor fantomok lettünk és a legvége amikor nem lehetett tudni meghalt-e shepard vagy nem persze sejtettem hogy nem mert milyen vége lett volna már de akkor is az a pár mp nagy hatással volt rám.Akkor volt még az ágyjelenet😊 meg mikor kaiden meghalt😞Azt hittem én kúrtam el valamit visszatöltöttem és mikor kérte kerrehi(salarian vezetõ vermáron) hogy adjak neki embert elküldtem a picsába késõbb rájöttem hogy mindenképp meghal valaki.
A 2-ben már annyi nem volt csak mikor meghalt shepard😞 mikor megkapjuk az új hajót az ááhhm mikor kiderül hogy a collectorok nem mások mint....,meg a vége mikor harcolunk a hajóval.Kb ennyi.Ja meg mikor lopják a legénységet.
Amúgy a trailereket már szarrá néztem az elsõ és második részét is de még mindig kiráz a hideg tõlük😊

Akkor én is😊)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

penge96
Én komolyan leszarom ezeket a hibákat, ha 3-ra mindent kiajvítanak 😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Lol, már 6.-ok vagyunk 😄

Hát igen, a környezet és az npc-k elég élettelenek. Engem a sztori és a harcrendszer magával ragadott, de 2011-ben (vagy 2012-ben) ennél több kell. Mind a társakkal mind a környezettel történõ interakciót tekintve.
Az hogy küldetés közben csak néhány kijelölt helyen lehet "beszélgeni" az gáz. Szerintem nem kell bizonygatnom mekkora rajongója vagyok a játéknak, de ugyanakkor kritikus is vagyok. Az pedig, hogy minden gyengesége ellenére ez a eddigi legjobb sci-fi akció-rpg az az egész játékfejlesztõ-kiadó világot minõsiti.
Arról nem beszélve (és ez durva lesz!!) semmi olyan nincs a játékban amit egy kis odafigyeléssel az elsõ részben nem lehetett volna megvalósitani 2008 (pl. kidolgozott fedezék harc, jobb animació, szebb környezet) akkor meg csúnyább a kép.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

mascarun
wedge31
Kár hogy itt már nem mint fantom osztjuk az ellent, remélem a harmadikban véglegesen visszakapjuk hivatalosan is ezt a cimet.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

morvaigaben
Akkor még írogassunk egy kicsit!😄
Jah és köszi lightjack az infót! <#vigyor0>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

penge96
Népszerû témák
1. Internetes Fogadások, Tippmix
2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
3. Test Drive Unlimited 2
4. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
5. Euro Truck Simulator
6. World of Tanks
7. MASS EFFECT 2
8. Autómodellek
9. German Truck Simulator
10. Ismerd fel a képrõl az autót

Hehe😄

penge96
Igen, az tényleg az volt 😄

wedge31
Nekem a kedvencem shepard fantomá avatása az tényleg felemelö jelenet, igaz az még az elsö részben volt.

penge96
Hát, nekem egyik karakter se szimpi annyira, szóval számomra annyira nem volt megható. De azért maga a helyzet az.

Szerintem az a legdrámaibb rész a sztoriban, amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Samara megöli a lányát...

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

penge96
Egyébként csak szerintem az a játék egyik legérzelmesebb pillanat, mikor megtudjuk hogy Joker lesz a pilóta, és ott együtt nézzük az új Normandyt, és az a zene, jelezve azt hogy igen, Visszatértünk!?😄

Tudom, tudom. 😊

A kék csaj lol
Egyébként liara t'soni a neve😊

Hát illiumon engem is zavar még csak kidolgozva sincsenek hanem 2d-s textúrák és kész tiszta fifa 2000.Amúgy meg a tömeg szimulációja nem mai gyerek már a gta vice city-ben is jó lett mondjuk a 4-ben biztos jobb nem játszottam vele de itt is meggondolhatták volna hogy véletlenszerûen mozogjanak az emberek de ez már az egyben is így volt emlékszek volt olyan küldi amikor biotikusot fogva ejtettek a hajón egy fontosabb embert rábeszéltem õket adják fel magukat és majd jön értük valaki késõbb a játék vége fele valami miatt vissza mentem a hajóra nem tudtam már hogy jártam-e már rajta ,és még mindig ott álltak bambán és néztek😊Biztos nem jött értük a hajó.

Kellynek nagyon szép szemeket kreáltak, állandóan meg akartam dugni, de csak egy vacsorára hajlandó. 😛
Elsõ részben a kék csajt fektettem meg, itt pedig Samarával próbálkozom, de sikertelenül. 😊

wedge31
Az egyhelyben álló npc Bioware védjegy...

Calver
<#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

makkandis
Sajnos a varosokban sincs igazan elet, az elso vegigjatszasnal meg amugy nagyon fel se tunt, annyira magaval ragadott, de tobbedszerre nagyon elotunnek a hianyossagok. Tul statikusak a kornyezetek, eszrevettetek, hogy egyetlen egy satelo npc sincs a jatekben, mindenki egyhelyben all es rosszabb esetben meg se szolal, jobban pedig egy sablon szoveget ismetel. De az is erdekes, ha megnezed az illiumon a forgalmat egy ido utan elfogynak az lebego autok es nem megy tobb el a tavolban, vagy ha lenezel az alsobb karzatrol ott is csak egy csomo alak all. Szerintem azert 2010-ben ez eleg gyenge igy. Tulsagosan diszletszeruek a kornyezetek.

\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"

penge96
Ez adja a játék élethûségét, nem nézhet ki minden ultra-faszán <#idiota>

Annak tûnik de csak azért mert emberi dns-bõl van félig és nyilván felveszi az adott faj külsejét bizonyos szintig.Azt azért meg kell hagyni hogy tényleg bénán néz ki😊

wedge31
Elsöre inkább egy terminátornak tünik.

Az is reaper a 2 végén csak még közel nincs kész kb gyerekszinten van még.

Ja én még a rajtaütést nem olvastam el majd bepótolóm még ma.

penge96
Hmm, akkor sztem én nem a Reaperre gondoltam, hanem arra a böhömizére a 2 végén... bocs, de régen játszottam már...

penge96
Nem, ez még az ingyenes, amit nem rég linkelt be Mike. (Rajtaütés)

Ezt honnan veszed. A képregények az ME1 után játszódnak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

penge96
Fórumstatisztikák
Összes üzenet: 18377817 db
Friss üzenetek: 4509 db
Összes téma: 89011 db
Friss témák: 16 db
Összes fórumozó: 324457 fõ
Fiúk: 89%, Lányok: 11%
Átlagos életkor: 26.9 év

Érdekes 😄

Én még nem olvastam el az összes képregényt vagy ez a redemption-ban volt?
De mint azt írtam csak elmélet amit a 2 játék alapján állítottam fel.

penge96
Aha, van benne valami.

penge96
SG fórumok között. (Fórum fõoldal, baloldalt.)

penge96
Csak hogy a képregénybõl kiderül, hogy már jóval a Reaper elpúsztítása elõtt minket akarnak levadászni. És kétlem hogy azért, mert Shepard kinyírta Sarent, és ezért pikkelnének rá.<#idiota>

ezek hol is népszerû témák bocs de lemaradtam😊 google?

Vraaanyek
Minden ciklusban a legdominánsabb fajt pécézik ki maguknak, mivel ez az õ fejlõdésüknek is a kulcsa, ebben a korban az emberiséget találták a "legnagyratörõbbnek" és leggyorsabban fejlõdõnek, ezért vagyunk "mi" a sorosak<#vigyor4>

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Azért mert egy ember konkrétan SHEPARD ölte meg a kaszást és ezzel felhívta magára a figyelmet meg amúgy is egy új reapert kezdenek el építeni gondolom azért hogy kinyissák e fellegvár relét és mit ad isten pont az emberi dns a legmegfelelõbb a galaxisban Nem hiába gyûjtöttek a begyûjtök mindenféle különleges egyedet hanem pont ezért hogy tudjanak egy új reapert csinálni.És ez csaj az én véleményem de valószínû hogy minden aratásnál csak egy új hajóra elegendõ dns-t tudnak összeszedni ehhet az egyhez is ahogy említették a terminus rendszer összes kolóniájának lakója se lenne elég hogy megtöltse a begyûjtõ hajót és a földre pályáznak.De ez csak vélemény amit az eddig látottakból leszûrtem.

penge96
<#nevetes1><#nevetes1><#vigyor3>

penge96
Nah, erre vártam, ezt mondtam 😄:

Népszerû témák
1. Internetes Fogadások, Tippmix
2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
3. Test Drive Unlimited 2
4. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
5. World of Tanks
6. Euro Truck Simulator
7. Ismerd fel a képrõl az autót
8. Starcraft 2
9. German Truck Simulator
10. MASS EFFECT 2

wedge31
Ne fesd falra az ördögöt...<#eplus2>

penge96
Milyen igazad van! <#nevetes1>

penge96
juuj ez a képregény. Rövid de nagyszerû, komolyan, én félek Ariától. Jack egy kis angyal hozzáképest 😄 "Te egy senki vagy!" "Lehet... te viszont halott!" 😄 Amúgy a Begyûjtõk miért pont az emberekkel baszakodnak?

Dobnál egy hátast a Mass Effect után. Fõleg mikor a fõkarakter egy kanyi szót sem szól (többiek beszélnek de neki csak szöveges válaszok vannak). Meg a grafika is az ME alatt van.
Ennek ellenére javaslom, mert epikus történet és hangulat mindezekért kárpótol.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mondjuk nekem az elsõ rpg-m a mass effect volt mással nem is játszottam, lehet ki kéne próbálni a dragon age-t de annyira nem vonz az a kor ha a mass effect nem ûr eposz lenne ezzel se biztos hogy játszanék.Valahogy nem köt le a kardozós középkori hangulat.Egyszerûen utálom azt a kort.

Ja, Samara. De õ nem romantikázható, viszont bejön (Morinth is). Jaa meg Kasumi is jó csajnak tûnik.
Kellyt még nem említettem, de õ olyan semmi különös. Alienekkel, meg genetikailag felturbozott biotikus nõkkel teli hajón kit érdekelnek a normális nõk. <#nevetes1>

penge96
Huu, ha most Pares itt lenne, miket kapnál 😄😄

penge96
Értem.<#nevetes1>