19778
-
#12695 Szuper, nagyon várom, attól függetlenül, hogy olvastam róla elég közepes értékelést is. -
sanya200 #12694 akkor majd szülinapot kívánok 30-án csak el ne felejtsem:) -
csoli31 #12693 Pont a születésnapomra. Lehet meg is veszem majd magamnak születésnapi ajándékként. -
sanya200 #12692 Helyes várjuk várjuk addigra legalább megkapom a fizetést is vagy 1-2 napra rá:) -
RZednik #12691 ME könyv infó: A Tuan (ők adják ki magyarul) oldalán írták, hogy a Mass Effect regény november 30-án érkezik a boltokba. -
#12690 Kib***ott jó volt a Shadow broker DLC! Most értem a végére.
Végig pörgött, izgalmas volt, olyan rohadt nehéz, izzasztó csatákkal (természetesen őrület fokozaton), amik az alapjátékban sem voltak.
Az Árnybróker bérgyilkosával a csata kb. fél óráig tartott. A csapattársaim a földön fetrengtek, nem volt medigélem, úgyhogy nagyon körültekintően kellett harcolni, sok futkározással, trükközéssel. Nagyon élveztem.
Új zenék is voltak benne, méghozzá piszok jók, valahogy ki kéne szedni a hangfájlokból.
Most olvasgatom a Broker bázisán a bejegyzéseket. Rohadt sok van, újra megemelem kalapomat Mike előtt, hogy ezt a sok szöveget ilyen kevés idő alatt lefordította. -
bendáj17 #12689 meglátjuk mi lesz nagyon várom a 3 de sok idő van még addig sajna. -
sanya200 #12688 akkor monitorba verem a fejem az biztos nehogy kinyírják már a legjobb csajomat:) -
#12687 Srácok, tisztán elmondták, hogy a mass effect3 ugyanazt követi,mint az első két rész, Unreal Engine 3, sztory, rpg-elemek-ből elvileg több, nem lesz vele probléma, ne szidja senki a Bioware-t, mert még megsértődnek, és lelövik Shepard-öt egy mass effect 2-es DLC-ben! akkor mit csinálunk?!:P:P:P -
sanya200 #12686 hát lehet lesz benne singli is de ne számítsatok me szintű storyra megy ilyenekre itt a multin lesz a hangsúly már ha az lesz. -
Slashice #12685 És mivel a játék egyáltalán nincs hatással a ME3-ra (nagyon nagy valószínűséggel), így részemről azt ad ki a BioWare, amit csak akar :) Az veszi meg, aki csak akarja.
Egyébként szerintem nagy valószínűséggel ez a multiplayer, egy taktikai TPS multiplayer lesz, nem pedig egy CoD szintű, agyatlan lövöldözés. Meglátjuk, már kevesebb, mint egy hónap, és kiderül :) -
Slashice #12684 A fő csapásirány nem fog, ebben egészen biztos vagyok. Pont ezért lesz egy teljesen különálló játék. Az, hogy FPS vagy TPS lesz, még kérdéses, hisz nem tudunk semmit, ugyanúgy, mint azt sem, hogy mennyi RPG elem lesz benne (bár a leírtak alapján nekem az jön be, hogy vagy nagyon kevés, vagy egyáltalán nem). Én a magam részéről biztosan megveszem a játékot, mert mégiscsak Mass Effect :] (mondjuk magam részéről is inkább a single playert szeretem, multiért nem vagyok oda annyira - de nagy valószínűséggel a játék tartalmazni fog single playert is :P) -
#12683 Ez ha igaz nagyon rossz hír.
Azt eddig is tudtuk hogy a Bioware kezd elkurvulni de hogy fps-eket gyártson egy olyan szellemi tökével amivel mondjuk BG3-at is tudnának csinálni ez nagyon-nagyon szomorú... -
mike01010101 #12682 Én nem nagyon szeretem az fps-eket, úgyhogy én személy szerint biztos nem játszanék a mass effect sorozattal tovább ha fps-é válna, multiplayert már kb 10 éve nem játszottam. Remélem megmarad a játék annak ami eddig volt, történetorientált külsőnézetes akció-RPG. Nem zavar ha mellette csinálnak fpst is az univerzumban, biztos sokan szeretnék, de a fő csapásirány ne változzon.
-
Slashice #12681 Szerintem most pont ez lesz bejelentve, hogy egy teljesen különálló, a trilógia történetéhez szorosan nem kötődő, elsősorban multiplayer játékot fognak kiadni. Pontosan az általad leírt okok miatt is, hogy ne menjen az alapjáték rovására a dolog. Illetve az sem véletlen, hogy direkt multiplayer játékok programozásában tapasztalt programozókat vettek fel, ami azt jelenti, hogy nem szeretnék, hogy plusz munkát rójanak azokra, akik a trilógia befejező részén dolgoznak.
Viszont a Mass Effect franchise-t nem szeretnék feladni, és amíg várakozunk a Mass Effect 3-ra, addig lesz egy kellemes kis, Mass Effect univerzumban játszódó lövöldözős játékunk... egyébként ez engem arra enged következtetni, hogy lehet nem fog megjelenni a harmadik rész 2012 elején. Ami számomra nem is baj, inkább adják ki később, de legyen terjedelmes, hosszú, élvezetes játék, brutálisan jó sztorival és fordulatokkal, mintsem egy félig kész játék, amit majd mindenféle DLC-kel toldozgatnak-foltozgatnak (mert pl a Lair of the Shadow Broker ilyen DLC, eredetileg benne lett volna az alapjátékban, a TLK fájlban megtalálhatóak a párbeszédek is - csak szerintem hajtotta őket a kiadó). -
sanya200 #12680 Hát nem tudom hogy tetszene egy multiplayer játék a mass effect univerzumban sőt remélem a 3. részhez nem lesz multi nehogy az legyen hogy a multi miatt elhanyagolják a játék leglényegét az egyjátékos módot mint pl a medal of honor esetében.A mass effect maradjon csak meg annak ami egy nagyon jó rpg-nek valljuk be cod szerű online fps-ekből dunát lehetne rekeszteni de olyan játék mint a mass effect kevés van, akkor legyen inkább egy külön csak multiplayer játék és akkor az nem megy a másik rovására, bevallom engem nem igazán érdekelne a multi része , talán de csak talán játszanék vele de a 3. rész maradjon csak meg rpgnek vagy külön adjanak ki hozzá dlc formájában multi lehetőséget. -
Slashice #12679 Hát igen... különösen azt is figyelembe véve, hogy jelölték az év legjobb DLC-je címre. -
#12678 Elég bugos ez a Shadow Broker DLC. Betöltésekkor csomószor kiakad a játék. Nem tudom miért nem adtak ki hozzá patchet. -
#12677 "Nekem az tetszene legjobban (amennyiben készítenének egy külön történetet a ME világában), ha az Első Kapcsolat Háborút és az emberek találkozását az idegenekkel mutatná be."
Szerintem ez egyáltalán nem lenne jó, mert így a játék nagyon rövid és unalmas lenne. :) Az EKH-ban volt egy nagyobb harc, amikor a turiánok megtámadtak egy emberi kolóniát, aztán az emberek visszafoglalták és körülbelül ennyi. Összesen mindkét oldal veszteségeit figyelembe véve, kb. 700-an estek el. -
bendáj17 #12676 nem lenne rossz. Reméljük többet is megtudunk hamarosan- -
Slashice #12675 Amúgy itt a forrás.
Röviden a lényeg: Egy meg nem nevezett fejlesztői forrásra hivatkozva, az oldal leírja, hogy a "teaser" az valójában nem a Mass Effect 3 korai szakaszából származik, hanem egy új, többjátékos Mass Effect univerzumban játszódó játékról. Nem MMO játékot kell elképzelni, hanem sokkal inkább egy Call of Duty szerű játékot, amin jelenleg a BioWare Montreal dolgozik.
Az Activision népszerű játékához hasonló karakterfejlődésre lehet számítani, tartalmazni fog egy egyjátékos üzemmódot is, amiben nem fog szerepelni Shepard parancsnok.
Ezután a cikk emlékeztet azokra a tényekre, melyek így kezdenek összeállni, nevezetesen:
A BioWare Montreal, mely a Mass Effect 2 fejlesztését felügyelte, nemrégiben olyan álláshirdetést adott fel, hogy programozókat keresnek többjátékos játékmód tapasztalattal. Továbbá a BioWare társalapítója, Greg Zeschuk korábban már elmondta, hogy még több játékra lehet számítani a Mass Effect univerzumában, a trilógián kívül.
Az EA-s John Schappert azt ígérte, hogy a Mass Effect univerzumában valami nagyon messzire nyúló érkezik az új év során, melyet december környékén ismertetnek. Schappert akár utalhatott arra is, hogy jön a PS3-as változata a ME-nek, de figyelembe véve, hogy ez Januárban érkezik, és már be is jelentették korábban, elég valószínűtlen.
Végezetül, a Raven Software (Quake 4, Wolfeinstein) egykori vezető tervezője, Manveer Heir idén nyáron csatlakozott a BioWare Montrealhoz, hogy részt vegyen a Mass Effect munkálataiban, és mint tudjuk, elég jó tapasztalatokkal rendelkezik a többjátékos lövöldözős játékokban.
A cikk még említi, hogy megkeresték már az EA-t, és amint kapnak választ, azt tudatni fogják.
Remélem jól összefoglaltam a cikk lényegét :P És ezek alapján én is ezt mondom: Multiplayeres, CoD-os Mass Effect várható. És ha igen, megnyugodtam, mert tartottam tőle, hogy a ME3-ba beletuszkolnak egy oda nem illő multiplayer módot :) -
Slashice #12674 No, úgy néz ki, hogy ez egy multiplayeres CoD szerű Mass Effect lesz, várhatóan lesz single player része is, de egyáltalán nem lesz benne érintve Shepard parancsnok története. Ez egyébként magyarázatot adna arra is, hogy a BioWare Montreal stúdió miért keresett multiplayerben tapasztalt programozókat (Ez a stúdió készítette a ME2-t), illetve az is plusz adalék, hogy a BioWare korábban kijelentette (mint ahogy itt márt írtátok a fórumon), több játék is várható a Mass Effect univerzumában, tehát a trilógia végeztével nem maradunk elhagyatottan :). -
Slashice #12673 Miért kellene ismert személynek lennie a katonának? Egyértelműen nem Shepard, de szerintetek a Kaszások elleni háborúban csak ismert emberek harcolnak? Lehet, ez csak egy egyszerű "baka", aki éppen harcol a kaszások szárazföldi csapatai ellen (lássuk be, lesz ilyen - fejlett héjak/húsbábok). A 3. rész trailer-t mindig is úgy képzeltem el a magam részéről, hogy bemutatják benne az emberek, a kaszásokkal vívott harcát, ahol "névtelen" katonákat sorakoztatnak fel. -
Evoluti0N #12672 Nekem az tetszene legjobban (amennyiben készítenének egy külön történetet a ME világában), ha az Első Kapcsolat Háborút és az emberek találkozását az idegenekkel mutatná be. -
#12671 Ha viszont ez egy ME világában játszódó másik játék lesz akkor nem szóltam. -
#12670 Így is lesz, ezt már régebben elmondták a fejlesztők. Le fogják zárni ezt a történetet a harmadik résszel teljesen. -
#12669 Nem tudom, én romantikus alkat vagyok, szerintem a trilógia úgy lenne tökéletes, ha a 3. résszel teljesen lezárulna Shepardék története, úgy lenne kerek egész...aztán az már csak hab lenne a tortán, ha jönne egy teljesen különálló, de a mass effect univerzumban játszódó TPS- esetleg FPS-RPG...szeritem a legoptimálisabb egy, Shepardével párhuzamos, más rendszerben játszódó történet, de talán a legoptimálisabb egy előzmény történet lenne... -
bendáj17 #12668 szerintem se shepard -
sanya200 #12667 Hát nem biztos hogy a 3 mivel ha megnézitek jobban a karaktert az nem shepard legalábbis én nem ismertem fel, szóval szerintem egy ú játék lesz a me világában és ennek örülnék a legjobban mert a 3 tuti jön és akkor lesz még egy minőségi játék amiben nem shepard a főszereplő.Bár szerintem attól hogy lezárják a 3. részt a főhős még maradhatna csak nem világmegmentés meg hasonlóak lennének hanem kisebb súlyú konfliktusok. -
#12666 már miért lenne vad elképzelés? :) ez egyszerű időmegtakarítás. az animációban a modelleknek van egy vázuk, amire ráhúznak egy másik skint. Ennyi. -
Csillagf3nyke #12665 Beelőztél! :)Most akartam én kis bedobni a hírt! :)
http://www.demonicplayer.hu/2010/11/17/ea-mezesmadzag-jon-a-mass-effect-3/ -
bendáj17 #12664 jó kis hírek. December de messze van -
#12663 Továbbá a karakter sem ismerős sehonnan nem. Lehet, hogy egy teljesen új játékot kapunk a ME világban. -
mzoli7 #12662 a mass effect a legnépszerőbb :
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/elindult_a_gaikai_nyilt_betaja
Mass Effect 3 bejelentés decemberben? - -Pc guru
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/mass_effect_3_bejelentes_decemberben -
sanya200 #12661 Hát még ha animáció is eléggé elüt az előzőktől itt sokkal realisztikusabbak a színek meg minden. -
bendáj17 #12660 jah eléggé vad ötlet mit ki nem találnak? -
#12659 Azért az elég vad elképzelés, hogy csinálnak egy teljesen másik játéknak egy egyedi cgi animációt, de azért egy meglévő másik játékból emelnek át oda egy fegyvermodellt. -
bendáj17 #12658 jah egyszer már linkelted. Nagyon kíváncsi lettem. -
#12657 egyébként az sincs ám kizárva, hogy csak ugyanazt a fegyvermodellt használták az animációhoz. -
Slashice #12656 Ja, és itt a bejelentés videója (talán már linkeltem):