Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Change entry Language in the following registry key from "pl" (or whatever you have there) to "en"
32bit: HKEY_LOCAL_MACHINE\\\\\\\\SOFTWARE\\\\\\\\BioWare\\\\\\\\Mass Effect 2
64bit: HKEY_LOCAL_MACHINE\\\\\\\\SOFTWARE\\\\\\\\Wow6432Node\\\\\\\\BioWare\\\\\\\\Mass Effect 2
Then install DLC and after that change Language back to original value.
Más: Jól haladunk, már 2. helyen van az ME2 a fórumtémáknál 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Nekem csak egy gondom van vele, ami miatt nem rohanok egybol megvenni: csak magyar felirattal kaphato. Nem nagyon preferalom a jatekok honositott verzioit, mert jellemzoen mindig elszurnak vmit a forditaskor.
Kerdesem az lenne, ha megvasarlom a magyar feliratu verziot, akkor utolag be lehet-e ala jatszani az angol feiratokat?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ha a tanácsot veszni hagytad akkor még mindig ott van az esély hogy Anderson visszahelyez a Specre státuszba, feltéve ha õt protezsáltad. Ha Udinát... nos, ki szelet vet vihart arat.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Vagy mi a rákot csináljak?
Nekem nagyon nem jöttek be állandóan csak akadékoskodtak, azt külön élveztem mikor hivtak és közben kikapcsoltatam az adást...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Legalábbis ezek vannak az oldalon😊Persze a cerberus network nem kell mert azt adtak a Collectors Editionhoz.
DLC
Mégis, hogyan juthatok hozzá? Leértékelõdtek a bioware pontjaim?
Igen volt valami átírogatás az x1950-pro-nál át kelett írni a bioengine.dll-t asszem de az a deep of field próblémára volt megoldás mert néhány ati kártyán a fények tiszta kockák voltak úgy nézett ki a hajó belülrõl mintha starcaft 1 videót néznék kb.De itt ezzel nincs gond csak ezzel az egy textúráva.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
"Go into your Mass Effect directory and locate the ME configuration utility (if you're running Vista, make sure to make it run in Windows XP compatibility mode).
In the utility, choose the option to delete your shader cache, and then fire up Mass Effect. The problem should be solved."
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Másik szerintem, az lesz a 3. részben mint a DAO-ban, aki ismeri tudni fogja, a sereg gyûjtés, többféle variáció volt,h kikbõl fog állni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nem akarok angyon spilerezni de
na itt egy kép ezen azért már lehet látni mekkora az elsõ és a második rész között a különbség a karaktereket illetõen, pedig ugyanaz a grafikus motor hajtja igaz a 2-be már belepiszkáltak nem kicsit.
Azért belenyultak egy kicsit már és jön majd az ue3 update:
ue3 update
Szal nem lesz gyenge a 3.😊
Na de itt a kép a kér részbõl a minõségért bocs csak gyorsan összedobtam ps-el.

Remélem ME 3-ba nem fognak ezzel a jelentételen fajjal foglalkozni.
Most öszintén pár millioan vannak, és hiába övék a legnagyobb flotta ha az egyben a galaxis legelavultabb flottája is, valamint a quarianok harcértéke egyenlö a nullával elég csak Tali küldetésére gondolni ahol quarian tengerészgyalogságot 5 perc alatt elintézi pár geth😊
"Quarianok maszk nélkül"
+ ha figyelitek a Cervbertus napi hírekben is benne van hogy a nyertet Quari énekensõ letépte maszkját és nyelves csókot váltott bemondónõvel. Elõreláthatólag 2-3 héten belül felépül. 😊
Más... amikor Gruntot beavatom a végén akármint mondok legalább 15 renegade-t kapok. Hogy lehet ezt elkerülni?
érdekes hogy most így rögvest elkezdtem újból az ME1 et az ME2 után és hát...meglátszanak a különbségek. a ME1 valahogy jobban él, életszerûbb picit, viszont marhára idegesít ez a túlmelegedési rendszer. nameg sokkal lassab mert q,e gombokkal nem lehet irányítani az embereket...szal azért vannak hiányosságok az elsõ részben...pont ahogy a másodikban is: kicsit "halottabb maga a játék, sajna több helyen télleg lebutították, de sokkal pörgõsebb, akciódúsabb, a harc kidolgozottabb, és nem kell sazrakdoni h mindig lemenni a Meko-val a bolgyókra lóvéért...jahés ne is beszéljünk arról h már szörnyen idegesít az egyben h még csak most lepleztem le sarent, de már van egy rakás loot-om az inventoryban...ezt utálom az 1ben. nem tom h ez kinek jutott az eszébe...deh... hát ez fuhj. ezt a 2be jól megoldották.
jah és az ME1 jóval nehezeb b mint a második rész. itt nem töltõdik vissza olyan gyorsan a hp-d és veteránon tolva, elég sokszor halok, pedig a ME2-t veteránon kisebb nehézségekkel végigtoltam. de nem is baj így nagyobb kihívás lesz. kicsit az ME2 már túl könnyá volt veteránon, elszoktam picit a kihívástól, de nembaj...
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Sanya, kurvajó a kép 😄
ez a kép nagyon baba csak az ágy hiányzik alóluk😊
Ha esetleg nem lenne jó:
kép
Nekem tetszetek a csapattagok szövegei de ezt meglehet oldani lift nélkül is.