Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg is van, ha meg valakit erdekel:
EA download manager - jobb oldalon felul
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ugye viszed tovább a karaktereted. Ha túlélted. Amúgy meg Jokerrel játszol? 😊
Gondolom csak az elsõ esetben lehet majd folytatni. Kiváncsi leszek a szereplõkre is. Elég sok variáció van a túl élte - nem élte kimenetelek miatt. Wrexnél már megoldották.. jó móka lesz mindegyiknek a meghalt variációját is megcsinálni. 😊 Vagy csak vendégszereplõként lesznek vagy nem lesznek 1 röpke párpeszéd erejéig valamelyik bolygón (mint azok a civilek, akikkel még a ME1-ben találkoztál)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"de jár hozzá egy extra funkció, amit a többi csaj nem csinál meg Shepardnak."
Turian stílusú gruppen gumi nélkül egy Krogan és egy Elkor bevonásával? 😊
- ME3 100% hogy UE3-as lesz, mint eddig, az pedig normális, hogy pofozgatják a motort (amihez mellesleg semmi köze az Epic-nek).
- XBox 720 és PS4 2012 végére vannak datálva.
Egyébként minden stimmel😊
[merlinw.org]
De itt egy kép ezek vannak meg ha valaki látja hogy esetleg hiányos szóljon😊

Hálás lesz érte meglátod. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
A halál csupán a kezdet...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ez a téma nekem is piszkálja az agyamat, ezért, ha kell, nagyon szívesen segítek!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ma fogom megvenni a jatekot es szuksegem volna az angol, letoltheto verziora.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."