Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Kosz a tippet, erre nem is gondoltam. 😊

Meg is van, ha meg valakit erdekel:
EA download manager - jobb oldalon felul

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Kmarha
amúgy van hírmorzsa, hogy képzelik el a 3. részt a fejlesztõk?

Ugye viszed tovább a karaktereted. Ha túlélted. Amúgy meg Jokerrel játszol? 😊

Gondolom csak az elsõ esetben lehet majd folytatni. Kiváncsi leszek a szereplõkre is. Elég sok variáció van a túl élte - nem élte kimenetelek miatt. Wrexnél már megoldották.. jó móka lesz mindegyiknek a meghalt variációját is megcsinálni. 😊 Vagy csak vendégszereplõként lesznek vagy nem lesznek 1 röpke párpeszéd erejéig valamelyik bolygón (mint azok a civilek, akikkel még a ME1-ben találkoztál)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Még el is lehetne képzelhetõ egy ilyen arc... Nem lehet túl idegenszerû hiszen Shephard se rohant ki a szobából amikor levette a maszkot.

"de jár hozzá egy extra funkció, amit a többi csaj nem csinál meg Shepardnak."

Turian stílusú gruppen gumi nélkül egy Krogan és egy Elkor bevonásával? 😊
jah ez így van ha már megvették az engine-t utána már úgy fejlesztik ahogy õk akarják máskülönben szar is lenne mert nem lenne ekkora grafikai fejlõdés.Fõleg úgy hogy egy új engine 4-5 évig készül addig meg maradna ugyanaz a szar áhh

MerlinW
- UE4 legkorábban 2013-ban jöhet, de Epic szerint 2015 is lehet belõle. A hardverek fejlõdésétõl függ.
- ME3 100% hogy UE3-as lesz, mint eddig, az pedig normális, hogy pofozgatják a motort (amihez mellesleg semmi köze az Epic-nek).
- XBox 720 és PS4 2012 végére vannak datálva.

Egyébként minden stimmel😊

[merlinw.org]

lehet de ezt találtam amúgy van frisebb is biztos lehetsz benne hogy a 3 is ütni fog nézd meg a mass effect 1-et és a 2-t ugyanaz a motor hajtja(unreal engine3).De mire megjelenik a 3 már lehet unreale engine 4 is lesz legalábbis úgy tudom dolgoznak rajta.Hogy az fogja-e hajtani nem biztos még maga a bioware jelentette ki hogy reméli addig nem dobnak ki új boxot a piacra ami azt jelenti marad ez az engine csak addig még hegesztenek rajta ezt azt.

MerlinW
Jah, de amit linkeltél egy 2008 februári "update" 😊

[merlinw.org]

nekem is pont ugyan ezek vannak, de szerintem nincs is több
Vagy lehet megvan mind már fejbõl a franc se tudja az elején sok ingyenes volt.
De itt egy kép ezek vannak meg ha valaki látja hogy esetleg hiányos szóljon😊

nekem 20 van és nincs meg minden😊

Hali.., most akkor most hány DLC van eddig a ME2-höz mert én 18 számoltam, de vki itt meg azt írta h 19.., szóval? 😊
mascarun
Ezt hogy érted?
Szinkronnal? Nem elég a felirat?

szerintetek van rá esély hogy ez megjelenik magyarul ?linka Drgaon age-hez már van azt tudom
Igen mert ha késõn mész akkor a kolonista csaj helyett kelly-t daráják be. plusz az eszész legénységet kivéve a dokit.

Ha van IFF elöttrõl vagy közvetlen utánról mentésed akkor told le még egyszer a Collectors bázist, úgy hogy rögtön odamész (max Legion küldetése fér bele). Akkor megmentheted (a videóban egy kolonista csaj hal akkor meg, de a legénységed megmenekül beleértve Kellyt is).
Hálás lesz érte meglátod. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Valóban az aszárik hasonlítanak legjobban az emberekre, de a kékségüknek és a csápjaiknak köszönhetõen azért elég könnyen meg lehet õket különböztetni az emberektõl 😊. Valamint itt nem egy faj teremtette az összes többit (habár a 3. részben még bármi kiderülhet 😄) 😊.
hát az asarik se különböznek sokkal amúgy nem kicsi ha egy faj teremtette az összeset pl stargate-be az ösök😊

Mennyi az esélye annak, h fényévekkel a Földtõl egy másik faj pont ugyanúgy néz ki, mint az emberek? 😛
wedge31
Shepardnak az összes nöje jól néz ki még jack is az volna ha lenne haja, tali is jó csaj lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

És már miért ne nézhetne úgy ki mint egy ember? 😄

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Ez a kép már csak azért sem állja meg a helyét, mert úgy néz ki, mint egy ember. 😊
mascarun
Tudom. 😊
Sokféle kép kering róla..

Ez csak egy sima csinált kép láttam olyat is ahol úgy néz ki mint a star wars-ban az úralkodó.Hivatalos kép nincs róla.

mascarun
Szerintem annyira nem volna az jó. Tali

Fenrir
Remélem ha egyszer látjuk majd Tali arcát a maszk alatt akkor minimum olyan lesz mint a Predator sisak nélkül. Az nagy megelégedéssel töltene el 😊

A halál csupán a kezdet...

Gyerekek ha tudnák 3ds max-el dolgozni elárasztanálak titeket jobbnál jobb képekkel ezt a minap találtam😊

penge96
Akkor az is 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Az IFF beépítése után még egy missio fér bele több nem.

Fenrir
Még belefér Légió hûségküldetése is 1-2 leszállás mellett.

penge96
Azonnal menni kell a társakért, nem csinálhatsz elõtte semmilyen küldetést! Maximum az Illiumon vagy a Citadel-en vásárolhatsz, de ez nem biztos, a lényeg hogy rögtön menj a legénységért!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Kétszer vittem végig eddig a játékot, de mindkét esetben csak a dokinõ élte túl az elraboltak közül.. Valamit elrontottam?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Csá!
Ez a téma nekem is piszkálja az agyamat, ezért, ha kell, nagyon szívesen segítek!

penge96
Sanya, te egy állat vagy XDD

Ha tényleg nem ismered, nem lõném le a poént. A lényeg, hogy a fõ küldetés után, feltéve, hogy te is Kelly is túléltétek és nem romantikázol (vagy szakítottál/szakítasz) mással, akkor küld egy levelet a számgépedre... a többit találd ki, de jár hozzá egy extra funkció, amit a többi csaj nem csinál meg Shepardnak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Gyerekek csináltam egy képet nem az a profi munka de igazából csak a poén kedvéért csináltam elnézést a minõségért, meg annyi hogy nekem nõi shepardem van az meg nem jöhet össze mirandával.de egyszerûen nem bírtam ki hogy ne csináljam meg.

google beírod ea download manager nem kell hozzá nagy tduomány(nem sértésnek szántam),de elõtte regisztráld a játékot az ea accountodon ha van ha nincs akkor csinálnod kell egyet.

MrStokes
Errol nem tudna vki egy linket adni nekem?

Ma fogom megvenni a jatekot es szuksegem volna az angol, letoltheto verziora.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Fenrir
Igen, EA downloaderrel.

koschwarz
zsír! ezt akartam tudni<#puszi>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

igen.Az ea dowload managerrel csak be kell jelentkezned az ea fiokoddal beírod a kódot ami a könyvben van és már zúzza is lefele kb 10,3 gb

Az eredeti kulccsal le tudom tölteni a digitális verziót?
Köszönöm. Mindenkinek.
na akkor lehet lesz magyar felirat a dlc-hez?

Ne már! Mesélj, plz. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nem az, csak úgy megjegyeztem 😛
bocs, kozben talaltam egyet

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Nincs valakinel keznel egy kisebb .tlk file (max par megas), ezekben vannak a mass effect 2 szovegei? Most irom a csomagolo programot a forditashoz (most van egy kis idom) de nincs itt a jatek.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Nem értem. Miért fontos hanyadik a Mass Effect 2 téma?

Kár hogy pont most nincsen pénzem!<#rinya>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

EA Download Manager (ha jól tudom).<#kacsint>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."