Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem jobb így. Az SB bázosra nem való a cerberus network, meg DLC. Hogy nézne az ott ki. Elég az a menübe. Nekem tetszik ahogy van. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Jah egyébként ezeket a dlc-ket vagy kisebb küldetéseket jobban is meg lehetett volna oldani.Ebben a liaras dlc-ben shadow broker bázisán miután elfoglaltuk ott van egy csomó konzol, jöhetnének oda is a hírek..stb meg ha veszel dlct ott meg is jelenhetne.Plusz ezt be kellett volna építeni az alapjátékba, mármint ezt a liara-s dlc-t és úgy megcsinálni hogyha végig is viszed és nem kezdesz újat akkor ha lesz új küldetés ott fel is vehettük volna.Bár lehet csak én cifrázom túl de nekem tetszett volna ez a megoldás meg frissíthetnék a szövegeket úgy mint más játékban pl a tdu-ban a zenéket és akkor a mászkálás az illiumon vagy a fellegvárban nem lenne olyan unalmas.Nem tartana sokáíg pár új hírt megirni mi történik a galaxisban és mikor jön a dlc ezek mindig frissülnének.

Akkor ezzel a felirat dologból lesz valami?Meg lehet csinálni vagy kár reménykedni.Amúgy kicsit hiányos a szöveg az alapjátékban is én örültem volna neki ha a rádióadásokat is feliratozzák.Amik az illiumon meg omegán mennek.Ott derül ki az is hogy van hanar spectre csak aki annyit nem tud angolul mint én errõl megint csak lemarad<#falbav>

Mindenféle kiadás kapott hozzá CN kódot. Csak azoknak kell újabb kódot venni, akik használtan jutottak a játékhoz, és már az elõzõ tulaj felhasználta azt.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Mondjuk akinek standard kiadása van annak asszem meg kell venni külön a cerberus network kártyát hacsak nem adtak ahhoz is anélkül nem tudsz asszem dlc-ket venni.És igen megkérik az árát 1200bw pont a cerberus network kártya.

Ha meg hivatalosan akarod megvenni õket akkor tényleg csak 13-14 db van a fizetõsökbõl van kb 8 az ingyenesekbõl meg 6 asszem.Amúgy meg láttam a bw oldalán hogy van valami új soudtrack meg tudná valaki szerezni?

Igen pontosan így van. Ennyi az összes ami megjelent az meg már más hogy egy pár darabot nem lehet beszerezni.Amúgy engem ez meg baromira nem érdekel mert ezek a páncélok nem izgatnak fel sincsenek telepítve én a jó öreg n7-es páncélt használom csak de még visort vagy más sisakot se nagyon szeretem látni a saját karakterem arcát😊

Így a képed alapján még egyet felismerek. A BloodDragont amit a Dragon Age 2 tulajok tölthetek le.
A többinél utánanéztem az interneten, és úgy néz ki, hogy azokat az elõrendelõk kaphatták meg (attól függ ki milyen módon, és honnan rendelte elõ). Magyarán az derül ki nálad, hogy a hivatalos DLC-ken kívül neked van warez DLC-id is (magyarán az elõrendelõi DLC-k).

MerlinW

[merlinw.org]

Amúgy meg nézd meg a képet amit linkeltem lejebb semmi sincs kétszer plusz akkor ha benne lenne egy telepítõbe pl xy cucc akkor mért adnának ki hozzá másik telepítõt ha érted mire gondolok.

Nem nem azt se feledjétek hogy nekem azért van több mert azok is megvannak amiket a különbözõ változatokhoz kaptak.Azért is volt a reklám hogyha itt veszed akkor ez a páncél ha ott akkor a másik.Nálunk mo-n leglábbis nekem a collectors armor-t kaptam meg mint bunuszt de küldöldön valaki blood dragon armort vagy más páncélt kapott és ezek azért nem szerepelnek a letölthetõ tartalmak között.Egyedül azt hiszem az inferno armort kaptuk meg valamelyik dlc-be.

Illetve volt még ilyen gagyi elõrendelésekbõl származó sisak, meg puska. Azok hivatalosan nem letölthetõk, de warezosoknak persze meg lehet. Aztán pl ott van A Dragon Age-es páncél, amit akkor kapsz ha megveszed a DA-t (amúgy szerintem csúnya). Meg hasonló marhaságok, amiket aztán sose használnál.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Direkt utána néztem neked. Ingyenesbõl 5 DLC van, 1 CE DLC, és 7 fizetõs kiegészítõ van. Ez összesen 13 DLC-t takar. Akik 18-19 DLC-t számoltak össze, azok lehet hogy külön számoltak olyan dolgokat amik 1 DLC-n belül vannak.

De ha azt beleszámolom amit Sanya200 írt -az 4 db, meg amit én belinkeltem azzal összesen csak 12- és ti azt írtátok hogy 18 -19 db van.
De jó hogy ilyen szarul csinálták meg azt a honlapot.
Nincs másik oldal ahol meg lehetne venni? Gondolom majd magyar verzió jön le, vagy azt is valahol be kell állítani?

Nem is fûzök hozzá tul sok reményt hogy visszakapnánk. :/

Fantusz
Ne hagyd figyelmen kívül, hogy Wrex az elsõ részben meghalhatott.
Akik nem importált karakterrel játszották a második részt, azoknál nem is szerepel Wrex, importált karaktereknél kaphatott (tulajdonképpen jelentéktelen) epizódszerepet - a visszahozatala nem lenne logikus lépés.

free dlc
Ennyit találtam azt írja be kell jelentkezni a cerberus hálózatba és akkor szedheted.

Ott a Cerberus Network egyben szerepel. Azon belül van még több minden (Zaeed, Normandy SR-1 crash site, Cerberus Assault Armor, meg a Hammerhead is, stb).

Ez azért nem atomfizika. Az ME2-ben is megoldották, azt sem csak import karakterrel lehet tolni. ME3-ban ugyan így lesz.

A többi ingyenes azokat is le lehet szedni de annyira elrejtették õket az oldalon,meg pl a collectors armort csak akkor tudod leszedni ha aktíválod a bonus kódot amit a ce változathoz kaptál ha meg nem az van akkor bukta.

Csak az történet szempontjából eléggé nem áll össze hogy pl meghal shepard a 2 végén erre a 3-ban egy totál új karakterrel kezdeni akinek fingja nincs az egész eddigi eseményekrõl.senki más nem tud annyit a kaszásokról mint Shepard és senki se annyira elszánt mint õ.Mert ha az lenne se menne semmire.Gondoljatok csak bele mi lett azután miután shepard meghalt feloszlatták a csapatát mindenki meg a maga útján pedig nagyon jól tudták hogy a kaszások léteznek még Anderson is.Ha meg a cerberus nem tudta volna visszahozni akkor mi lett volna. Eltûntek volna a kolóniák mert senki nem lett volna aki megállítsa õket.Még a cerberus se miranda jó oké jó képességei vannak de nem tudta volna egyedül megállítani a begyûjtõket.Szóval szerintem így az egész sztori összeesne ha egy teljesen új karakterrel kéne indítani a 3-at.

Késõbb majd szeretnék venni Mass effect dlc-ket, de a Bioware oldalán csak 8 db -ot találtam.
http://social.bioware.com/page/me2-dlc

Hol van a többi?

wedge31
Tali a legnépszerübb ha a hivatalos forumot és az eddigi visszajelzéseket nézzük és mivel a Bioware általában szokot adni a nép hangjára
/ bizonyos esetekben nem kénne / valszeg ott lesz a harmadikban.

Nekem a lényeg hogy ne legyen már több party tag mert már tele van a tököm a toborzással.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Persze a fõ karim férfi. A szinkronhangját szuper jól eltalálták.

Folyamatosan megy az ME3 adatgyûjtése a rajongóktól az ME2 alapján. Azt hozzák vissza aki népszerû. Van egy két favorit, de egyenlõre megjósolhatatlan számomra. Legesélyesbek egyike Tali akinek egy raklapnyi fanklubbja van. Garust is sokan szeretik. De esélyes lehet Liara, Miranda is és Kasuminak is vannak követõi.

Személy szerint: Tali, Garrus, Mordin, Kasumi, Legion, Liara látnám szivesen. A többiek nem nagyon érdekelnek (kivéve Wrexet akit nagyon csíptem, ... meg esetleg Samara).

RPG-t nem szoktam nõi karakterrel játszani, mert akkor a romantikázos rész kiesne egybõl.
Ezzel együtt ME-ben indítottam egy renegát Shepard nõt. Szigorúan leszbikus beálítottsággal. 😊

Én azt gyanítom, hogy csak a népszerû karakterek maradnak a játékban. A többit – attól függõen – életben maradtak-e vagy sem, ilyen Wrex szerû mini szerepet kapnak. A BioWarenál azt mondták az ME3 ilyen szempontból sokkal egyszerûbb mint az ME2, mert nem kell a folytonossággal foglakozniuk. Szerintem Wrex pl egyáltalán nem tér vissza csapattársként ahogy szerintem Liara sem. Gyanítom Kaiden/Ash sem. Tali esélyes, Garrus is lévén már két részen át szerepeltek és népszerûek is. Szerintem Jacob és Jack is ki fog esni.

Pontosan így is van. Ezt a BioWarenál meg is mondták, de a valamelyik játéktöltö képernyõn is szerepel a szöveg, hogy csak akkor importálhatod a karaktered ha túléli. Ha nem éli túl, értelem szerûen új Shepardot kell öszeraknod és adnak valami gány hátértörténetet hozzá, mint a ME2-ben.

Persze hogy kizárt. 😊
Akinek meghalt Shepardja az nem folytatja a játékot és mentése sincs a bázi utánról. Az ilyen játékosnak ugyan úgy új Shepard karakter kell összeraknia, mint annak aki egybõl az ME3-mal kezdi.

Fenrir
Igazából akiknél rezeg a léc az:

-Samara, aki csak ennek a küldetésnek az erejéig lett csapattag
-Kasumi akinek szerzõdése van
-Zaeed akinek szerzõdése van
-Thane aki halálos beteg
-Mordin aki már öreg

Õket bármikor ki lehet írni a harmadik részbõl, még csak meg sem kell halniuk az öngyilkos küldetésben.

Opcionálisan még lehet Légió és Baka is akik visszamennek a népükhöz.

Ilyen alapon maradna Miranda, Jacob, Jack, Tali és Garrus akik viszonylag fix lehetne a helyük.

A halál csupán a kezdet...

Dante73
Bár amit írsz, valószínûleg igaz, de egyúttal elég szomorú is. Ugyanis így a 2 története, azaz a csapat építése megy a kukába. Ezért is csodálkoztam, hogy gyakorlatilag mindenki meghalhat. Viszont azt lemodellezni, hogy ki halt meg, ki nem, a szereplõk száma miatt szinte kivitelezhetetlen. Ugyanis nem lehet ugyan azt a történést alkalmazni akkor ha Tali, vagy Miranda halt meg. Ha pedig úgy oldanák meg, hogy a +küldetések, azaz azok, amik szereplõkhöz kötöttek, egyszerûen nem jönnek elõ halál esetén, igazságtalan lenne a "bénákkal" szemben, vagy azokkal szemben, akik a nem szimpi csapattagokat kinyírták.
Úgyhogy szerintem egy "kissé" elbénázták a dolgot a bio-nál, és vagy kapunk egy olyan szintû megoldást, mint a kettõben, (Visszafelé megtámad a Cerberus, és MINDENKI meghal a hajón példának okáért) vagy valami nagyon zseniális megoldást találnak ki, vagy nagyon-nagyon sok munka van elõttük, hogy minden verziót lezongorázzanak... (És akkor azt nem is említettem, hogy ha sokan haltak meg a hajón, kellenek új csapattagok is, bár mondjuk 2 tuti csapattag van, akik nem jöttek az öngyilok küldire)

http://www.freetvmaci.info/

Ezt már azt hiszem elmondták egy interjúban. Ha a fõhõs halott azt a mentést nem lehet majd importálni. Csak olyat lehet ahol életben van.
Seth
A pedóság hogy jön ide azt nem tudom .Na mesélj,nem mondjuk el senkinek😊

PSN ID.: Beegabor

Fantusz
Kivánságmûsor?
Miranda egyetlen végigjátszásomban volt csapattag, nagyon jól megvolunk nélküle is.
De õ is ugyanúgy meghalhat az öngyilkos küldetésben, mint bármelyik csapattag, s kérdés, hogy játéktechnikai szempontból mit találnak ki erre a sok variációra.
Nem hiszem, hogy járható út, hogy megírnak egy történetet arra, hogy mindenki él, s a csak egyszerûen kihúzzák a történetbõl azokat, akik az integrált Shepardnál meghaltak.
Az eddigi gyakorlat hogy, akinek kétes a sorsa, kivonják a történetbõl (Wrex, Ashley, Alenko)

koschwarz
soha nem tudtam nõi karaktert választani egy játékban sem. <#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

lolSL
meghalhatnának mind az elején és solo bosszúhadjárat

Fenrir
Elég ha csak Miranda, Samara és Mordin lesz a háromban, azzal elégedett is lennék. Esetleg még Zaeed...

A halál csupán a kezdet...

Fantusz
Azzal, hogy Tali is meghalhat az öngyilkos küldetésben, számomra kétségessé tették szerepét a ME3-ban.
Valami hasonlót tudok elképzelni, mint Wrex esetében: kaphat epizódszerepet, ha életben maradt.
A ME2 csapattagok közül csak Joker szerepelt "életbiztsoítással", illetve Liara térhet még vissza.

Hát igen de én szeretném ha pár csapattag maradna pl ashley,liara,tali a többi nem fontos bár liara nem valószínû most hogy Õ lett a shadow Broker,pedig az elsõ részbe szinte minden küldetésre magammal vittem a 2-ben nagyon hiányzott hogy nincs mellettem meg tali-t is csak a játék 3/4-nél lehet megszerezni.

Fantusz
Viszonylag egyszerûen megoldható: csak olyan mentést lehet importálni, amelyikben Shepard túléli az öngyilkos küldetést, ha meghal nincs kit-mit importálni (egy újabb feltámasztás azért már sok lenne).
A csapattagok további szerepeltetése sem egyszerû kérdés, könnyen elképzelhezõ, hogy Shepardnak új csapatot kell toborozni, megkerülik ezzel azt a variációs lehetõséget, hogy az utolsó küldetést mindenki túlélte-e, vagy sem.

Különben is "Egy N7 nõ az álmom...<#mf1>

Amúgy hányótok játszik nõi karakterrel.Már nem azért de már unom hogy haverom is mondja hogy fú hát hogy lehet nõvel játszani.Hát végigjátszottam férfival is de nekem valahogy nem jött be.Emlékszek az elsõ részel mikor játszottam elõször faszival vittem végig utána késõbb gondoltam kipróbálom nõi karakterrel is és azóta csak azzal játszok szinte.A 2-t 10x vitte végig teljesen kb de abból csak 1x faszival azt is tali-miranda miatt másodszorra már nem volt hozzá kedvem már az elsõ pályán hagytam fenébe.Ha csinálok egy karaktert(nõit)akkor azt magamnak csinálom ami nekem az ideálom és szívesebben nézek a beszélgetések alatt egy dögös csajt mint egy faszit.Nem arról van szó hogy nõnek érzem magam vagy pedo vagyok vagy ilyesmi mert pl románcot nem is csinálok vele csak most elõszõr de ezt is liara-val.Nincs gyomrom hozzá hogy garrus-al vagy jackob-al összefeküdjek(ha értitek).Meg amúgy is szerintem sokkal poénosabb nõvel mikor verekszik pl azt hiszik egy gyenge nõ aztán meg lezúz mindenkit.Ennyibõl aki tomb raider-el játszik az is pedo?

Hát kizárt hogy joker átvenné shepi helyét nem játszottatok a 2-vel vagy mi mikor megszállják a hajót épp hogy menni tud de azt is féloldalasan nála a sprint egyenlõ azzal amikor shepard egy kicsit gyorsabban lépked.Amúgy én is kiváncsi vagyok mit tudjak ezzel a meghalt nem halt meg shepard szitu-val.Egy teljesen új karaktert berakni helyette nem lehet akkor már inkább valamelyik csapattárs veszi át a helyét pl ashley vagy kaiden vagy esetleg liara mást nem tudnék elképzelni.Miranda azért nem mert õ a cerberus-al dolgozik.Én mondjuk síkítva dobnám ki a monitort az ablakon ha kinyírják a kedvenc fõhõsömet nem azért küzdöttem vele végig 2 részt és éltem túl egy halált meg egy öngyilkos küldetést hogy valami maki gyerek/nõ beálljon a helyére akinek fingja nincs az egésztõl,nem voltak látomásai...stbSzóval ha ezt a bioware meg meri lépni kaszával megyek nekik az biztos.

Ez egy létezõ betegség, kóros csonttörékenység (osteogenesis imperfecta) a neve. ME1-ben elmondja, hogy még nem gyógyítható (az õ korukban sem). Ezzel együtt tud járni meg minden, csak vigyáznia kell magára. Erre nem térnek ki de az is lehet hogy járógép van a lábán, hogy a súlyával ne terhelje a lábcsontjait. De más okból is sántíthat.
Nem csak a lábat érinti. Az egész csontszerkezete túl "üreges". Gyakran hívják porcelán csontónak vagy üvegcsontúnak õket.

MrStokes
Nem biztos, hogy nem gyogyithato, lehet, hogy csak olyan tetemes osszegbe kerul, amit nem tud megfizetni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Nem azt mondta hogy csak lábával van ez? Mert akkor egy kézfogás OK viszont egy bokánrugás nem... Viszont fura hogy 2185-ben ez még nem gyógyítható?
Értem, köszi, most játszom harmadszorra, hamarosan odaérek. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Látom te is figyeltél. 😄 Tudott járni az elsõ részben is, a születési rendellenesség meg az, hogy a csonjai üregesek, vagyis könnyen törik. Egy esés vagy egy erõsebb kézfogás szilánkosra törheti szinte a csontokat.

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Fantusz
Joker az elsõ részben ki sem szállt a pilótaszékébõl, elmesélte, hogy egy ritka születési rendellenesség miatt lábában nem fejlõdött csont.
Cerberus közremûködésével a ME2-ben bár rendezetlenül mozog, de önállóan járóképes - miért nem hihetõ, hogy a ME3-ban akár élharcos is lehet?<#eplus2>

Jokerrel játszani? 😄 Nem is hallottam még ezt a variációt.