19778
  • sanya200
    Biztos lehet de közel nem ér meg annyit hogy szenvedjek vele.
  • Evoluti0N
    Magyarra is fel lehet, csak trükközni kell vele.
  • sanya200
    Hát az egy nagyon gagyi dlc az egyhez hidd el nem áll másból mint hogy mész lősz ész nélkül a story szerint egy úrállomáson kell tesztelni a kiképző programot és időre megy azt hiszem vagy valami ilyesmi de halál unalmas még letölteni se érdemes ráadásul magyar verzióra fel se megy angolra lehet csak telepíteni.
  • evil006
    http://www.youtube.com/watch?v=vHtPUKU8UXo

Ilyen
  • Doom 4
    Én nem is játszottam a Pinnacle Stationnal. Az milyen?
  • evil006
    Pedig jobb ha felrakod mert proteai tárgyakat is össze tudtsz szedni, amikre lehet hogy szükség lesz a 3-ik részben.
  • mike01010101
    Én örülnék egy sima dlc-nek ami ad 20 új bolygót, különféle N7-es küldtésekkel. Bányák, gyárak, geth fészkek stb. Ehhez még nagy sztori sem kell. Van egy ME1 pinnacle station szerű arénát.
    Sőt ha csak annyit tennének, hogy a már meglátogatott helyekre vissza lehet térni is jó lenne. Az nem értettem miért nem lehet újra leszállni a bolygókon.
  • sanya200
    Én is remélem mert ilyen mint a hammerhad nekem nem kell fel sincs rakva egy gagyi az egész.
  • Tehasut
    A Shadow Brokerrel baromi magasra tették a mércét, remélem tartják a színvonalat.
  • mike01010101
    Nagyon jó lenne még idén valami. Lenne fordítani való is:)
  • evil006
    Nagyon bízom abban hogy karácsony felé lesz egy új DLC bár erre kevés az esély de azért bizakodom .Amúgy meg úgyis szólnak hogy nem adnak ki többet . Ami a multit illeti az jöhet arra vevő lennék akármi kisülhet belőle csak ne az ME3-ba rakják bele.Ha eddig játékokban nem volt most sem fog hiányozni.Inkább legyen különálló.De ezt úgyis a fejlesztők döntik el.Akárhogy is lesz lesz remélem sikerül összehozniuk.
  • sanya200
    Ha lesz is nem teljesen cod klón lesz csak a szintlépés lesz olyan vagy ahhoz hasonló de ez a multi elég érdekes ötlet egy olyan játéknál ami rpg:)
  • bendáj17
    én se örülnék neki ha elrontanák, de semmi sem biztos még.
  • JethroHUN
    Mért kell még több Cod szintű szemét árkád játék??? Nem elég h évente adja ki az Activison a saját vackát kicsit átrajzolva...
  • bendáj17
    igen egyetértek nem bírom hír nélkül, olyan semmi tevés van :) jó lenne tudni valamit.
  • sanya200
    Lehet tényleg csak a ps3-as verzió után lesz ha azt veszzük a 3 csak 2012-ben lesz addig valahogy el kéne osztani a dlc-ket hogy végig fenntartsák az érdeklődést, meg elvileg úgy kéne lennie hogy most egy kisebbnek kéne jönnie és utána egy nagynak legalábbis eddig ez a koncepció volt hogy 2 nagy megjelenése közé beraknak egy kisebbet is.De azért egy hírt dobhatnának már hogy legalább tudjuk hogy most akkor mivan.
  • bendáj17
    akkor jó majd meglátjuk milyen lesz.
  • Slashice
    Biztos lesz, mert ha nem lenne, azt ugyanúgy bejelentették volna hivatalosan, mint a DA-nél is bejelentették, hogy a Witch Hunt volt az utolsó.

Szerintem szinte biztos, hogy lesz egy Ashley/Kaiden DLC, mert az a szál ugyanúgy elvarratlan, mint a Liaras volt. Ebbe a DLC-be el tudnám képzelni Bailey kaptiányt is, mondjuk egyfajta szövetségi mentőakció, a F-Sec közreműködésével.
  • Bizarro
    Igen lesz még DLC, még legalább 2. Mert elvileg 3 nagyobb DLC fogja összekötni a 2. és 3 részt. Ugye az első a Liara-s volt. De hogy mikorra várható a 2.DLC azt nem tudni, de nagy valószinűséggel csak a PS3-as verió megjelenése után várható. És a fórum szerint egy Ashley/Kaiden féle DLC lesz, de nem 100%.
  • robotnyk
    akkor nem szóltam -.-
  • ferenc001
    Szerintem a DAO-ra gondoltál, ott tényleg nem lesz.
  • mike01010101
    Elvileg kéne még lenni dlc-nek, mert a liara-s annyira nem kötötte össze.
  • mike01010101
    Én ezt igazából csak tps nézetben, fejlett fedezékrendszerrel (ala gears of war) tudnám elképzelni. De ha tesznek bele fps nézetet az se gond, sokan igényelnék, csak maradjon a tps is.
  • sanya200
    Honnan veszed hogy nem lesz több arról volt szó hogy ez az első olyan dlc ami összeköti a 2. és a 4. részt. Ne idegesíts hogy nem lesz több:)
  • robotnyk
    semmilyen, nem lesz több.
  • bendáj17
    persze legalább beszélünk valamiről. Vajon milyen lesz a következő dlc? :)
  • sanya200
    Hát valami biztos lesz multi téren ha nem is külön játék de lesz valami nem hiába vettek fek multival foglalkozó emberkéket, nem biztos hogy a VGA-n lesz róla szó de ha nem is lesz külön game a 3. részben akkor is lesz lehet.Meg hát valamiről beszélgetni is kell nem?
  • Doom 4
    Az hogy jön egy multis ME nem biztos de jelen állás szerint valószínű. Pedig sztem nagyon örülnénk, de akár ugy is meglehetne oldani a képességeket, hogy ha már eltaláltak egyel akkor az ellen egy ideig védett leszel. De azért milyen poén lenne a sztázis xd, mész azt egyszer csak nem birsz mozogni azt mire kikapcsol ott van körülötted 5 ellenséges játékos
  • Evoluti0N
    Úgy irkáltok itt, mintha már biztos lenne, h jön egy multis ME :)
  • sanya200
    Jut eszembe poén lenne ha pl emberek vs begyűjtők vagy emberek vs turianok és játékmód meg lehetne támadás/védekezés vagy valami conquest mod.Ja meg a legfontosabb ha lesz marad-e TPS vagy átvált FPS-nézetbe mert a multi szerintem FPS-ben jobb de a TPS-se lehet rossz meg megmarad-e a fedezékrendszer mint a 2-ben.Mondjuk nem játszottam a gears of War-al multiban de ahhoz lehet hasonló szerintem.
  • sanya200
    Érdekes lenne az biztos de a képességek háát nem tudom ki tudják-e ellensúlyozni mert valószínű hogy ha lesznek akkor mindenki liftezik vagy nem tudom, esetleg azt tudom elképzelni mint az 1 esetében hogy van rá védelem lehet az lesz hogy 1-1 támadó és/vagy védekező képességet lehet használni vagy nem tudom máshogy nem tudom elképzelni.Ha meg nem lesz akkor meg nem sokban különbözne a cod és társaitól nem?Max fegyverek terén meg esetleg hogy több fajjal is lehet menni.Belerakhatnák az összeset egy volus vagy az a nagy mamlasz négylábú elég poén lehet de a Hanar se lenne gyenge:)
  • bendáj17
    szerintem is tök jó lenne más fajokkal is játszani, a képességeket én is szívesen venném ha megmaradna.
  • Doom 4
    Hát mondjuk mindenképpen jobb az MI mint az L4D-ben. Tehát az valami iszonyatos.

sanya200: Én jó 5letnek tartanám hogy, más fajúakkal is lehessen menni, mondjuk ha van egy adott, hely és történet, abban pl. lehet hogy nincs krogan vs ember csata, szóval ennyivel meg is tudnák oldani, de képességek azért remélem lesznek.
    Eszembe is jutott amikor meghallottam hogy multis lesz, hogy milyen lenne ha van egy sniper nem tul messze de sakkban tart, erre fogod magad azt amikor épp újra tölt megküldöd egy lökéssel vagy valamivel, az meg néz egy nagyot hogy WTF??? és befejeli a monitorát.
  • sanya200
    Fanatikusabb vagy mint én::) Én csak 15nél járok max de már a franc se tudja lehet csak 13 de lehet hogy már 17:)
    Az hogy meg multiban nincs csapatjáték az más mert az ember-ember ellen megy de ha egy csapatalapú játékot készítenek amiben az MI a társ ott azért elvárná az ember hogy csináljon is valamit nem?
    Coop-ba meg nem is tudom nem igazán állna neki jól elvégre ez egy rpg és nem FPS.Majd ha kijön a multis rész ollé.Arra azért kíváncsi lennék hogy hogy csinálják meg, pl lehet-e több fajjal is menni úgy mint asari,ember,krogan,turian mondjuk nem lenne valami kiegyensúlyozott az ember/krogan harc meg lesznek-e benne képességek úgy mint emelés, torzítás, lökéshullám...stb.Szerintetek? Erről még nem beszéltünk:)
  • bendáj17
    az igen szép sok sikert a 30.-hoz :)
  • evil006
    Sziasztok.

Az volna a kérdésem hogy hogy texturamodokat hogyan lehet a játékba beletenni?(kinézetváltoztatás stb).
    A neten találtam egy párat.
    Amúgy a játék eszméletlenül jó.Az utolsó dlc nekem is nagyon bejön.
    Eddig 20 végigjátszásom van benne a cél a 30-ik.
  • vzajcev
    Persze ez igaz, de itt a bökkenő. Mert ha megnézünk pl. egy multis csapat játékot, ott ugye emberek irányítják a karakterüket, aki adott esetben ugyanúgy nem törödik a másikkal ill. az adott feladattal és ő sem csapatjátékos. Úgyhogy lehet az Mi. mégiscsak jól lett modelezve
  • bendáj17
    igen az meglehet.
  • sanya200
    Ezen kéne változtatni sürgősen mert ez így nem poén.
  • Murder3
    :D
    manapság nem divat az okos mi.
    ezeknél a játékoknál kb annyiba merül kia nehézség hogy sokkalta erősebbek az ellenfelek.