Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lightjack
a lényeg hogy a fenti szöveget megtaláld a mozgó iratok között és ha rajta vagy akk space...ezt 3 szor ismételd

Kori
felül van egy minta szöveg hozzá hasonlot keress a és ha találtál nyomj egy entert

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

kabel15
Hello! Ma kezdtem el játszani a játékkal. Lenne egy kérdésem. Találtam a földön egy iratot. Azt hogy tudom feltörni? Mit kell csinálni? Mert írja hogy 3 lehetõségem maradt. Meg kerülgetem a piros négyzeteket de nem történik semmi. Mi a logikája?

BattleTag: kabel15#2672

Fenrir
Mondom, hogy van egy élõ, még beszél is veled. El kell menni hátra oda, ahol Bakának elkezdõdik a küldetése.

A halál csupán a kezdet...

mascarun
lehet jobban járunk.xD

Tuchankan csak egy helyen van krogan nõ. A hullaházban fekszik letakarva (Mornin küldetése alatt). Rendesen még nem mutattak egyet sem. A táborban mindegyik him krogan.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nekem egyébként tetszett volna ha EDI megjelenését nem ilyen hülyén oldják meg sokkal jobb lett volna ha Tricia Helfer(EDI hangja)lenne, mármint digitalizálhatták volna és nem egy nyomi gömb lett volna hanem egy virtuális nõ.Ha már megtudták csinálni avina-t a fellegvárban akkor EDI-t is meg lehetett volna szerintem sokkal klafább lenne de lehet csak én vagyok ilyen.Volt régen pl az Andromeda sorozat(sci-fi) abba tetszett hogy van a hajónak úgymond kivetülése és nem csak egy sima hang azt jóvan.Szerintetek nem jobb lett volna?

😞

mascarun
Ja, Úgy lehet hogy nem. 😊

Igen? Úgyis meg lehet ölni hogy életben maradnak a túszok?

mascarun
Én nem renegát karakterrel vittem végig legutóbb és sikerült megölnöm...
Csak néha máshogy kell válaszolni és más is lesz a végeredmény. 😊

Engem érdekelni fog ez is hogy pl hogy lett a cerberus vezetõje meg hogy szervezte be mirandát...stb.Egyébként nem tudom hogy mindenki meghallgatta-e edi szövegét miután elpusztult a collector bázis mert addigra már a rejtett válaszokat is meg tudja adni amit eddig nem lehetett mert tûzfal védte de ahogy integrálodótt a hajóhoz úgy már tud olyanokra is válaszolni hogy hány sejtbõl áll a cerberus hogy szerezte meg a normandy 1 tervrajzait hol építették meg meg hasonlóak,érdemes végigolvasgatni sokat meg lehet tudni a szervezetrõl.Persze ez csak akkor lehetséges ha nem kezdtél új játékot hanem folytattad a story vége után.

Hm én a tuchankán nem láttam krogan nõt pedig jártam már ott egy párszor a tízen egynéhány végigjátszás alatt csak egyet láttam de az is le volt takarva és halott volt,mikor mordin társát kellett megkeresni , de most direkt visszamegyek oda és körülnézek. Amúgy meg ezek a mellék küldik elég siralmasak most komolyan egy iylen embernek mint shepard aki a galaxist megmentette már egyszer ilyen küldiket adnak hogy javítsa meg egy akármilyen bolygón a pajzsgenerátort meg a legjobb szállj le egy világra majd heckeld meg a robotot és keressél bele duracell elemet 5-t amít még meg is kell keresni és a végén kapsz 5000 nyersanyagot.Hát komolyan mondom az ilyen küldiktõl elszáll az agyam halál unalmas semmi szerepjáték elem nincs benne...stb.Akkor inkább lett volna kevesebb de változatosabb küldetés ami mondjuk kicsit hosszabb is nem ilyen 10 perces.Pl én az elsõ részbõl nagyon ki szeretném nyírni azt a batariait aki a kolóniát akarta elpusztítani egy meteorral mondjuk aki renegát volt nem tudom hogy meg lehetett-e ölni mert azt nem próbáltam ki de most szívesen elkapnám a grabancát.

lesz új képregény Illusive Men szereplésével link
Apro hiba de novelne a jatek szavatossagat ha ujra le lehetne szallni a mar meglatogatott helyekre. Azert nem mindegyik lett felrobbantva. pl az overlord helyszineire szivesen visszalatogatnek, meg még 1-2 jobb helyre.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Vraaanyek
Mert úgyis mind a kettõ az asari-kat küldi<#beka3><#taps>

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Nem a játékidõre gondol, hanem az elkor-féle Hamlet elõadást reklámozzák úgy, mint felejthetetlen 14 órás élmény 😊
Fenrir
A második részben van krogan nõ, Tuchanka-n az aréna elõtt lehet is vele beszélni.

A halál csupán a kezdet...

mascarun
"Amúgy nem rossz csak nem egy kis photoshop?"

Gondolom! <#hamm>
Én is úgy kerestem. Már agyalok egy ideje hogy nem láttam a játékban sem turián , sem krogan nõt! (+ Volus, Hanar, Szalári)

Bakker ezek is most akciózzák a bw pontokat nekem sincs zsém talán 1-et tudok venni pedig 2-t akartam ehh.Nekem még a kiszállítást is ki kell perkálni és naná hogy 27ig van akció én meg 30-án kapok fizetést.<#falbav>

Na ne akkor már tudom hogy miért nem lehetett eddig látni egyik részben sem krogan nõt😊
Amúgy nem rossz csak nem egy kis photoshop?
Hogyan van neked 14 h játékélmény nekem az 1 rész is 20-24h volt a 2 meg olyan 33h körül mozog.

mascarun
Felejthetetlen 14 órás élmény.

Valahol meg a ME1-es kalandjainkból készült filmet is reklámoznak tipikus "This Summer" dumával. 😊
Juj,ráakadtam a Fellegvárban egy helyen egy videórészletre az elkor-féle Hamlett elõadásból. Fenomenális 😄
A ME 1-t és 2-t is elõször férfi karival játszottam végig. Másodszorra, harmadszorra nõivel. Fõleg azért, mert szerintem a nõi szinkronhang sokkal jobb, mint a férfi. Amikor még csak férfi karakterem volt nem tûntek fel a szinkron gyengeségei, de miután elkezdtem nõvel is, rögtön szembeötlött, h Shepard nõi hangját kölcsönzõ színész mennyire profibb 😊.
morvaigaben
Itt lenne 😊
[/url][/img]

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

morvaigaben
Hi!
Nekem az összes csapattárs életben maradt, én is nõi karakterrel mentem.
(esetleg képet? 😄)

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Rendkívül hálás vagyok. És milyen jó kép lett. <#worship><#worship>
Végre van képem a saját Shepardomról!!
Mégegyszer nagyon köszönöm.<#taps><#worship>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ez nem tartott semeddig szívesen megcsináltam:
Haveromnak a 2 megjelenése után azért játszottam végig az elsõ részt faszival mert nem volt mentése nem is játszott az 1-el.Akkor még asszem nem volt masseffectsaves.com vagy legalábbis nem tudtam róla.<#nevetes1>

Tessék parancsolni😊

Isten vagy. <#worship><#worship>

Most erre mit mondjak😊Hogy nem?Persze mindjárt megcsinálom de kell vagy 10 perc sok az inrto az elején😊
Amúgy tényleg rövid ez a rajtaütés regény most olvastam el.

Hú nagyon köszönöm!
Lehetek pofátlan és a férfi Shepardomról is tudnál csinálni egy olyat mint ez az elõbbi, amit belinkeltél?
651.WLK.NNH.L22.MKW.87J.HSM.5HU.9K6.2K4.E66.5

Van másik ha kell csak el kellett kezdenem elõrõl de nem gond.
Itt a másik kép csak linkelve ha nem gond😞nem foglalja el a helyet😊
Amúgy meg azért szellemképes mert most kellt ki az ágyból és még szédeleg😊

face

Ááá igen. Köszönöm szépen!
Egy egészen kicsit szellemképes, de jó lesz.

Így néz ki:

Egy képnek örülnék. 😊 Ahol látszik az egész arca.

Egyszerû megcsinálni mondjuk ha kell csinálok róla neked képet vagy egy modom hozzá ott csak átírom a face kódot és kész nem kell újat kezdeni hogy láss róla képet😊

rejtett párbeszéd az omegán tali és legion és garrus között.
Mikre nem gondolnak a bioware-nál mert ezt csalás nélkül nem lehet elérni mégis írtak erre a lehetõségre is párbeszédet😊
video
Amúgy nekem is elvan mentve a face kód a csajos karakteremhez de ha valaki nem tudja milyet csináljon itt talál bár variációt férfit/nõt is.
Egyébkébt az enyém is hasonlóan néz ki.

face database

Az enyém így néz ki most:

Ha PC-n vagy és tudsz róla normális képet menteni az király lenne.

MerlinW
Köszi, megsasolom😊

[merlinw.org]

Asszem ez az. A nõi kell gondolom.
731.16B.G11.721.B17.1DR.1GE.911.PF6.417.2G7.176

MerlinW
Cuki😊 Paraméterek merre találhatók?

[merlinw.org]

makkandis
Azert nagyon kivancsi vagyok, hogy fogjak megoldani azt, hogy valakinek esetleg 12 tarsa maradt eletben, valakinek meg akkor 1. Persze lehet nem fog szamitani, mert uj csapat lesz, bar a nagy toborzas, meg a lezaras utan szerintem ez egy kicsit kiabrandito lenne. De eddig nem nagyon kellett a bw jatekokban csalodni, szoval remelem itt is elorukkolnak valamivel.

\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"

Sajna a fõ férfi karakteremhez nem találtam képet, még hasonlót sem. Az is mókás volt hogy az import karaktereket egyszer összerakjam újra, hogy a kódjaik meglegyenek. A nõi Shepardom hangyányit változtattam az import után.

Na itt az én nõi Shepardom.
Mivel Xboxon játszom nem tudok onnan képet menteni így a kódja alapján találtam egy képet a neten, ami tökugyanaz (csak az enyémnek kék a szeme).

Állítólag minden döntést figyelembevéve több mint ezer a variánsok száma. Nyilván egyszerûsítenek, összevonnak dolgokat és kijelölnek bizonyos irányvonalakat, ahol több döntés és eredményük összefut.

makkandis
Akkor tenyleg jo sok kombinacio marad a 3-ra.

\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"

Asszem, egynek meg kell maradnia.

makkandis
Tenyleg valaki tudja, hogy mennyi csapattarsat lehet elvesziteni maximum ugy, hogy meg Shaperd tulelje?