19778
-
sanya200 #12895 Egyszerű ha a videóban nem látsz koporsót akkor mindenki túléli, ha túlélte mindenki akkor egy olyan videó jön ahol shepard bemegy a raktérbe és javítják a hajót meg mutatják a társakat is.
Egyébként milyen karakterrel toltad végig férfi vagy női karakterrel? -
#12894 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most nyomtam végig a játékot és Thane-t nem láttam.most akkor ő meghalt mert haldoklott vagy túlélte ő is? -
sanya200 #12893 Azért nem vagyunk olyan messze a crysisban nagyon állat a karakterek arca vagy a heavy rayn-ben. -
bendáj17 #12892 az biztos hogy nem lenne rossz. -
#12891 Ez azzal járna, hogy 5 évig fejlesztenének egy 4 órás játékot :) -
sanya200 #12890 Már csak azt az időt várom amikor úgy néznek majd ki ezek a játékok mint egy mai animációs film vagy cinematic trailer, persze nem minden a grafika de nagyon sokat dobna a játékon:) -
sanya200 #12889 Gyerekek most néztem meg a launch trailert megint és még mindig a hideg ráz ki tőle pedig vagy 10x végigtoltam de egyszerűen nagyon ottvan, remélem a film is ilyen ütős lesz.Még az első rész trailere is nagyon állat kár hogy az nem hd.Jó lett volna ha a launch trailert is olyanra csinálják mint a cinemtic-ot az nagyon üt legalábbis grafikailag igen de a hangulata annyira nem. -
bendáj17 #12888 érdekes lesz mit találnak ki. -
Slashice #12887 Polgárháborút dolgozna fel az új játék?... a játék során egyetlen polgárháborúról tudok, de akkor még az emberek sehol nem voltak: Krogan civil war. -
#12886 Nem, arról ment a vita, hogy ki is volt az Ubisoft a Farcry-nak. Az, hogy ebből hogyan lett az, hogy a Farcry2 és a Crysis motorja ugyanaz azt még én sem tudom. -
Renegade #12885 QR kód, sok telefonba letölthető a szoftver ami fejti (lefotózod, megmondja), gondolom pc-re is. -
bendáj17 #12884 én se tudom mi lenne. -
#12883 Hát naná hogy nem lett jó a link...
na még 1x IDE -
#12882 Itt egy fészbúkos hozzászólás.
"Pawan Vyas
Code leads to:
IDE
Searched about it and found this:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Singles_(1991_The_...Clash_album)
and
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Singles_(2007_The_Clash_album)
See...but it's was in 1991 originally, and then a newer version was released in 2007 :D !!!!!
Why is BioWare using it now?
Also, they have songs "London Calling & English Civil War" in it, plus the First teaser video and the 3rd QRCode relate it as: Building in the video: A city similar to London, SIS or MI6(Headquarters:London, England) and now this "London Calling & English Civil War" !!!!!!!
I am going insane!!!!!!" -
Evoluti0N #12881 Árva halvány fogalmam sincs. Abban reménykedtem, h itt vki tudja :D -
#12880 hogy hivják ezt a cuccot???? -
Evoluti0N #12879 Újabb feladvány az új ME-vel kapcsolatban.
-
Slashice #12878 A cikkben a Far Cry 2-ről van szó... eddig az elsőről ment a vita, vagy tévedek? -
sanya200 #12877 Lehet félre olvastam én kérek elnézést:) -
#12876 1. Ki mondta, hogy ugyanaz? Idézd már tőlem, hogy hol írtam.
2. Jah a gamestar írta, akkor tuti úgy van.
A cikk is írja, hogy nem ugyanaz és én sem mondtam ellentéteset, végül is most mi is a problémád? -
sanya200 #12875 Nem tudom honnan veszed hogy ugyanaz a gamestarban is olvastam hogy 2 külön engine de elég ha ránézel a 2 játékra látszik rajta hogy más.A név persze megtévesztő lehet de ez csak marketing. Itt egy cikk is igaz angol de a lényeget lehet érteni.Csak figyeld meg a 2 játék fizikáját még a cryisban csak hajlanak a levelek...stb addig a farcry 2-ben ottvan pl a tűz effekt vagy a szél mozgása.Teljesen új motort kellett írni ahhoz hogy ezeket meg tudják csinálni jó a crytek motor meg szebb is de a facry hoz nem lett volna elég.
cikk -
mzoli7 #12874 Egy hónapja vettem meg a Crysis Maximum editont a tescoba 2000 Ft-ért.
A tesco gondolkozhatna az árakon a Crysis 2000, a Warhead is, meg a maximum editon is és abban benne van mind2 plusz a crysis wars. -
#12873 Amúgy ezen már gondolkodtam, hogy mégis mi lenne a jobb? Ha szép grafikát, vagy esetleg stílusosat vagy egyedit kapunk, mint realisztikusat? Pl. NaturalModal amikor bele néztem a napba a crysisban, és mozgattam a fegyvert, marha jól nézett ki az árnyékolódás. De ilyen nincs a való életben. Akárhogy nézem akármit így az élet nem fog kinézni soha. És ez nem is baj. A játékoknak inkább legyen grafikájuk, mint képük szerintem. Olyan realisztikus képi megjelenítést maximum egy "holoszobában" tudnék elképzelni. -
#12872 Tévedés, a Farcry-t is a Crytek fejlesztette ami alatt Cryengine (1) dübörög, az Ubisoft csak a kiadó volt. -
sanya200 #12871 Hát azért a FarCry CRYis nem ugyanaz a FarCry engine-je az nem egyenlő a crytek engine-vel a mindakettőt más fejlesztette a cryengine-t a crytek a FarCry engine-jét pedig az ubisoft ha jól tudom.Amúgy érdekes hogy ha megnézitek teljsen máshogy néz ki a mass effect és az előbb linkelt videó.Pedig ugyanaz az engine de a színvilág teljesen más még a videó inkább a realizmusra hasonlít mármint a színvilág a mass effectnél pedig mintha rajzolt lenne legalábbis ez látszik rajta. -
mzoli7 #12870 pl: FarCRY, CRYsis.
A witcher-ben szerintem a falvak és város nagyon "élethűre" sikerültek, mindenki állandóan mozgásban van, ha elhaladsz mellettük mondanak valamit.
Mondjuk ijet el tudnék képzelni a Mass Effect-be.
MMO hejett lehetne az hogy kiadják mind a 3 részt egybe, ugyanazzal a rendszerrel és gafikával, például a ME1-ben az invetory nagyaon zavart. -
#12869 Mert a Crytek fejlesztette. -
#12868 E videó alapján simán felér egy CryEngine 2 vel és nem is kell akkora gép hozzá. Am sztetek miért pont "cry"engine? -
#12867 Az MMO nekem is eszembe jutott, tényleg jó lenne, az meg hogy, aki nem tud annyira angolul... én a wow-ot is élvezem pedig nem tok angolul. A másik meg valamit csak megért, és mondjuk maga a küldetések szövegeit, megfogalmazzák egy egyszerűbb formában, meg mondjuk egy normálisan kifejtett formában akkor mindenkinek jó lenne :) -
#12866 Hát most az, hogy megvan neki adva mondjuk, hogy az első fő küldetés után láthatod először valakit, akkor ott sétál mondjuk éppen megy egy bolt felé, beszélsz vele, bemegy a boltba beszáll egy liftbe azt eltűnik.
aztán megcsinálod a küldetését, vissza mész hozzá és akkor mondjuk egy szinttel lejjebb, találkozik egy rég nem látott barátjával, és így a cselekvés és helyszín kapcsolatokat meg csinálni 5-6 alaphelyzetet azt random generál minden végig játszásnál, és mondjuk először amikor látod akkor találkozik a haverral aztán legközelebb megy a boltba.
Ez csak egy példa volt, de mondjuk mondani könnyű, én még eddig a Scratchnál tartok csak. -
sanya200 #12865 és ha meg kéne találni akkor mivan ? Lehetne benne egy kicsit több nyomozás rész mint amikor liarának kellett segíteni hogy ki az árnybróker embere.tényleg baromi unalmas tud lenni meg eléggé zavaró hogyha a játék elején hallod mit beszélnek és mikor visszamész a végén pl akkor is ugyanarról beszélnek közbe meg hetek vagy napok teltek el ha ezen a részen is tudnának csiszolni meg egy kicsit jobb mellékküldetések lennének meg persze több olyan döntés aminek tényleg súlya van és nem csak abból hogy ha ezt vagy azt nem csinálod akkor kihal egy faj vagy valami hanem a normál átlagemberekkel való beszélgetések meg hasonlóak, szóval van még mit csiszolni rajta így is nagyon jó de ha hallgatnak a rajongókra akkor nem hogy nagyon jó hanem egy szinte tökéletes játékot tehetnének le az asztalra, a történetben lehetne több fordulat meg olyan hogy pl egy ember akiről nem gondolnád elárul de ha figyelsz akkor észreveheted meg több komolyabb katonai akció, űrcsata kalózokkal vagy már szívesen ellátogatnék egy szövetségi anyahajóra vagy csatahajóra meg a főbb bolygókra pl a föld vagy az Asari főbolygó meg ilyenek és a játékidő is lehetne hosszabb akár 2x hosszab ennél mert nem unnám meg.Dlc helyett meg adhatnának inkább kiegészítő lemezt amiben lenne rengeteg új helyszín és nem 2h játékidő hanem 15-20h beszélgetésekkel együtt.Mert valljuk be ezek a mellékküldik nem elég változatosak , általában arról szól hogy leszállsz lelősz mindenkit és kész, sok helyen ítják hogy a bolygón 100.000-en vagy akárhányan laknak de mindig csak egy lepusztult épületbe jutsz be sose lehet meglátogatni egy kis várost vagy akármit ahol akár kereskedni is lehetne...stb
Esetleg el tudnák képzelni a jővőben egy MMO szerű Mass Effectet biztos hogy rengeteg előfizetője lenne az old republic is nagyon jónak tűnik lehetne egy hasonló a Mass Effect világában is, viszont aki nem tud angolul az nem tudná annyira élvezni mint aki igen. -
bendáj17 #12864 mondasz valamit a kotorban tényleg jók voltak a küldetések. Nem biztos hogy nem lehetne megtalálni őket, tényleg néha olyan rossz hogy csak állnak. -
#12863 Akkor meg az lesz a baj, hogy éppen keresel valakit és nem találod mert mászkál valahol :) -
Slashice #12862 Engem a leginkább az zavart, hogy amit már többen írtak: a karakterek mindig egy adott helyen voltak, és nem csináltak semmit. Legalább mászkálnának, lenne élet, stb stb. Remélem ezt megoldják a 3-ban. -
Slashice #12861 Tehasut: Eszembe jutott még valami, bár lehet már írtam, vagy esetleg Te is találkoztál vele, és már ki is javítottad :)
Garrus hűségküldetése során, mikor fenyegeti azt a... nem ugrik be a neve, "Fakót", akkor Fakó azt mondja magyarul, hogy "ez a te stílusod", angolul pedig azt, hogy "this is not your style" azaz pont, hogy "ez nem a te stílusod". -
#12860 Szerintem semmi gond nem volt a mellékküldetésekkel, én pont élveztem azokat amiben éppen nem kellett lövöldöznöm, jó volt egy kicsit nyugodtan mászkálni. -
sanya200 #12859 A bioware tud ennél jobbat is ha akar , úgy tudom a 2-höz a mellék küldetéseket nem is ők csinálták hanem egy külsős cég hogy a fejlesztők a fő történetre és a társak küldetéseire koncentrálhasson. De inkább vártam volna még egy-két hónapot de akkor lettek volna jobb mellékküldik is, nem tudom hogy illik bele az hogy akin a galaxis sorsa függ ne annak kelljen már egy napsugárzás elleni pajzsot javítgatnia meg leszállni egy bolygóra azért hogy meg hackeljen egy robotot és cserélgesse benne a ceruzaelemet mint a duracell nyusziba.Ezen a téren van hova fejlődni vagy visszanyúlni a gyökerekhezt mert állítólag a KOTOR mellékküldetései nagyon jók lettek én ugyan nem játszottam vele de biztos így van. -
sanya200 #12858 Hát először igen ha nem tudnám hogy ilyen de pl a firewalker csomag sincs felrakva igaz mikor megjelent végigtoltam de baromira untam teljesen elvette az élményt mintha nem is mass effectel játszottam volna.
Ja és itt egy video az unreale engine új változatáról csak azért linkelem be mert a játék is erre épül.Meg nem tudom de szerintem a liara-s dlc-ben is mintha szebb lenne a játék legalábbis liara arca nagyon részletes lett.
UE3 -
mike01010101 #12857 Sanya, azért kiváncsi lennék, hogyha az ME2-höz megjelenne egy ilyen jellegű dlc, játszanál-e vele?:)) Azt tippelem, hogy igen:) -
bendáj17 #12856 nem a legjobb egynek elment. jó kis videó a dlc-ről. Én is reménykedek valami karácsonyi ajándékba a Biowaretól.