Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem még sose volt idegzetem végigtolni a hammerheadet. egyszerûen borzasztó.

Erre rácáfolnék mert az overlord dlc-hez nem kell a hammerhad dlc.Nekem sincs fent a hammerhad de az overlord fent van és minden gond nélkül megy.Annyi hogy a hajó hangárjában nincs a hammerhad.Amúgy meg nem sok értelme van felrakni a hammerhadet szerintem semmi nincs benne csak 5gb 4-5 perces pálya ami kimerül abban hogy mész a tankkal lelõsz pár ellent és kész.Max arra jó hogy xp-t ad meg egy biotika sebzést és egy ereklyét de ennyi szerepjáték 0 benne az akció meg halál unalmas és idegesítõ, legalábbis szerintem.

Köszi a segítséget, most hogy odafigyeltem kit vigyek sikerült veszteség nélkül lenyomni a végét. Na megnézem azokat a DLC-ket 😊

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Vraaanyek
már miért is lenne benne??! leszedni természetesen a játék hivatalos oldaláról tudod, de van egy egészen fantasztikus találmány: google-nak hívják! ami a másik, fönt van a hammerhead-es DLC? anélkül sem megy,mert kell a tank!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Nincs az benne alapban az overlord DLC-ben az 1.02 patch?Ha nincs honnan tudnék leszedni?
Fent van a legújabb patch? (1.02)
Hi!Felraktam az overlord dlc-t meg még egy pár kiegészítõt is.Az a problémám amikor a cerberus-os bolygóra le akarok szállni kifagy a játék!Tudja valaki hogy lehet ezt megoldani?<#help><#conf><#falbav>
Asszem még nem linkeltem be😊
Saját gyártmány

Nekem a legtöbb az 50000 nyersanyag mindenbõl meg 300.000 kredit volt és azt hiszem 5-ös szintrõl indult.De már nem tudom hogy hogy volt van 60-as karakterem de nem játszottam végig vele az 1-et csak az elején tartottam de a szint megvan nem tudom számít-e hogyha teljesen végigviszed-e 60-al vagy elég ha csak eléred.

Pontosan így van.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Úgy tudom, h attól is függ, h hányas szinten kezdesz a 2-esben, h hányas szintû karit importálsz az 1-bõl. Ha 40+ akkor ennyi meg annyi, más szintû ha 50-es és más ha 60-as. Valamint ha jól emlékszem, akkor a játék elején kapott nyersanyagok mennyisége is függ tõle. Azonban arra már sajnos nem emlékszem, h mekkora szinten mennyi jár.
Nálam liara mindig a szituációnak megfelelõen beszélt. Ha a bázis elõtt voltam akkor úgy, ha utánna akkor úgy.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ha ME1-bõl magas szintû karaktert importálsz akkor alapból 5. szinten kezdesz. Így DLC-kel biztos el lehet érni a 30-at egybõl (lehet hogy a nélkül is). Ha meg ME2-s karaktert importálsz eleve azon a szinten kezdesz, amin az állt.

Hát szerintem csináld azt hogy végigjátszod magyarul a játékot az összes dlc-vel kivéve a legújabbat.Megcsinálhatod azt hogy mikor vége a játéknak akkor nem a fõmenübe mész hanem folytatod és utána felrakod a lair of the shadow brokert de akkor az egész játék utána angol lesz.Így szerintem jobb mert megérted storyt a shadow broker dlc meg nem kell hozzá hogy végigvidd.Igaz azt le kell nyelni liara még úgy beszél veled hogy még a begyújtok után indulsz.Közbe már rég végeztél.Ennyibõl nem értem mondjuk cak pár sor szöveget kellett volna pluszba írni, ha már lenyomtad a begyûjtöket akkor liara mondhatná azt is.

lightjack
köcc télleg az enter volt a hibás. e betûvel teljesen jól megy. am télleg megvenném, csak most nem igazán van fölös pénzem, mert mást akarok venni, szal majd ha az megvan akkor jön a mass effect. amíg tudok ezzel is jtszani nem ez lesz az elsõdleges😉

Bocsánat, 4200 a kettõ, elnéztem.

Ja, a ME 1-2 6500ft-ból megvan magyarul, dobozos. gugli mass effect ár.
Ennyit azért bõven megérnek.

Én még csak a nyers játékkal nyomtam, így vagyok 29 (nálam is importált karakter). Szóval akkor csak simán ME 1+2 önmagában kevés a 30-hoz, ez jó, akkor nem törpölök, mit csináltam rosszul. Még nekifutok ennek a maradjon mindenki életben medálnak, aztán lássuk a DLC-ket.

Ezzel kapcsolatban a leírásban nem világos, vagy csak én nem értem, miért ragadták el a végén a videóban egy emberemet, mi volt a gond? Jack volt a pajzs, mondjuk õ nem lojális, mert a verekedéskor nem mellé álltam, lehet az a baj? <#fejvakaras>

Nem vagyok biztos benne, de szerintem elsõre is el lehet érni a 30at. (Lehet hogy nem) Zaeed,Kasumi,Overlord,Firewalker mind adnak szintlépést elvileg. Meg kell csinálni még Citadelen,Omegán és Illiumon a mellékküldetéseket, és az anomáliákat. Szerintem így meglehet elsõre is, bár nem vagyok biztos benne...

ozzz
Ja a kérdés még az lenne, hogy a letöltõs verzió is lehet magyar?

ozzz
Kéne egy kis tanács. Azt tervezem most megveszem a gamét eredetibe a dlc-k miatt (4500HUF), de letöltõs verziót veszek és nem tudom magyarul is le lehet e tölteni.
Ez itt:

http://www.g2play.net/store/Mass-Effect-2-Standard-Edition-EA-Download-Manager.html

Mivel ebben a játékban elég fontos, hogy értsem a történet menetét jó lenne ha magyar lenne. A másik lehetõség, hogy letöltöm magyarul a nem eredetit, de akkor a dlc-kel gondok lesznek.

Szerintetek?

Mondjuk elõbb meg lett volna de én a hammerhad dlc-t nem raktam fel mert annyit ér az a cucc mint amennyibe kerül,semmit max tényleg arra jó hogy kapsz xp-t érte meg egyel kevesebb biotika sebzést kell megvenni mást nem.

Én egy 50-es szintû karaktert importáltam ami a 3-as szintre volt elég és épphogy elértem a 30-as szintet de azt már a végjátéknál az utol pályán.

Nekem sikerült importált karival, az összes dlc-t végignyomva, 1 végigjátszással elérni a 30-at. Szal nem lehetetlen 😊
Calver
1. második végigjátszásnál kapsz +25% xp-t - úgy nem nehéz elérni 30-as szintet. de pl Shadow Broker DLC is ad szép sok xp-t.

2. ollé

"The trees move. Do you not see it?"

Hali, egész biztos volt már róla szó, de 11ezer hsz elég sok. SZóval hogyan lehet
1. 30-as szintet elérni? Minden küldetést megcsináltam, de csak 29 vagyok ME1-bõl importált karakterrel. Újra neki kell futni vagy DLC-kben lehet tovább lépni?

2. hogy a rákba lehet mindenkit kihozni a végén? Nincs is beleszólásom a dologba, amikor elrabolják az egyik emberem a pajzsos végén, illetve a fõgonosz legyõzéskor. Vagy van? Hogy?

Ha jól tudom az interakció alapértelmezettként az 'E'-re van állítva. Ha pl "Enter"-re módosítottad akkor Kaiden-nél és Liaranál "kiakadhat" a játék, volt aki pl. nem tudott kiszállni a Mékóból stb.
Állítsd át valami másra és elvileg mûködnie kell vagy rakd vissza alapértelmezettre, az "Enter"-t pedig ne nyomkodd, ha dumcsizni akarsz!

Megvenni pedig megéri, nagyon jó árban van és ilyen problémád biztosan nem lesz az originál verzióval.

Hát az ára a béka feneke alatt van az a 2000 ft nem pénz érte de akkor már vedd meg a 2-t is az is csak 2000.

ollie
Akkor most itt az ideje megvenni.

Hát errõl a problémáról nem halottam még esetleg szedd le a patchet hozzá és nézz másik crack után is.

lightjack
ha tud vki segíteni akk segítsen pls. az a problémám h a mass effect 1 ben amikor el akarok kezdeni beszélni a csapattársaimmal akkor kiírja h betöltés aztán odamegy hozzá és kész...semmi. se párbeszédlehetõségek, és még a filmes betét ami ugye a párbeszédeknél "összenyomja" a képernyõt az is eltûnik és casak állnak és néznek egymásra. vki segítsen pls. habár a játék tört, már egyszer végigjátszottam vele a game-t és akk tök normális volt, semmi prob nem lépett fel... pls help!

Hja, élni tudni kell. <#hehe>

Vagy ott van morritnh példája õ nem tud rendesen összekapcsolódni semmilyen tudattal mert beteg és így szegény áldozat agya megfõ, és nem tud leállni se mert függõ lett.Amúgy sajnálom is kicsit a csajt nem tehet róla hogy ardat yaksi-nak született és õ maga is áldozat nem tud leállni a gyilkolással mert függõ mint egy drogos.

Kmarha
nem vagy valami válogatos 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Törölt felhasználó
Lyuk-lyuk megdugjuk! Mi???😄😄
Szerintem az Asariknak hüvelyük van, mert szülnek. Ahogy a Quarianok is. Mellük nyilván szoptatásra is jó. 😊)
Szóval tulajdon képpen én full nõnek vizionálom az Asarikat. 😊

Így van egy asari lehet nõ és férfi is persze külsõleg nõnek néznek ki attól függ hogy milyen faj milyen egyedével jönnek össze.Amúgy meg liara is mondta az egyben hogy náluk nem feltétlenül szükséges testi kapcsolat mert õk olyan lények akik a a tudatukat egy másik lényhez tudják kötni.Azért feketedik el a szeme pl liara-nak is a dlc-ben vagy az elsõ részben os volt rá példa nem csak szex miatt hanem pl shepi megkapja az egyben a kódtöröt(protian tudást) vagy mikor liara shepard látomásait próbálja megérteni.

Asariból csak nõ van. Pontosabban aszexuálisak. A Hanar-okról nem tudni hány nemük van.

lightjack
ejnye ejnye😉

Törölt felhasználó
Ja játszottam az eggyel, de régen volt és kisebb problémám is nagyobb annál, hogy ilyeneket fejben tartsak😉
lightjack
nemtom h játszottál e az elsõ résszel, de ott leírták h az aszárikaknak nincs nemük. ezért fektetheted le nõvel is...mondjuk a nõi külseje miatt elég leszbi dolog dehát...na...mind1...nah igen a hanarok érdekes téma...

Törölt felhasználó
Most hogy így témába jött én nekem meg nem rémlenek Asári férfiak. Na meg a Hanárokról ne is beszéljünk😄 Azok vajon milyen nemûek???😄
lightjack
nah igen és hol vannak (nemtom mijen fajba tartozik mordin, de ara gondolok...) nõk azokat se látni...ne is beszéljünk a batáriakról...meg a voluk...meg azok az összenõtt szájú nagy elefántfélék...

Fenrir
Na megnézem holnap jobban.

A halál csupán a kezdet...

Azok valahol buliznak a Salarian nõkkel. 😄
Egyikük sem volt még benn a játékban.

mascarun
És a turián nõk?

Így van. A nõi klán képviselõje is férfi. Ha nem Wrex ül a tronon szóbakerülnek a nõk. Erre Shepard mondja hogy még nem látott nõi Krogant, mire a vezér. "Nem is fogsz!"

Szolnokboy1
szerintem Natorth-ra gondolsz.

"This character is behind the shamen on Tuchanka, talking with a guard."

elõször én is azt hittem, hogy õ a female, de õ is hím, aki a nõi klánból jött, hogy felderítse a hím állományt:

"Envoys are sent out from the female clans to determine who amongst the males is worthy to visit the female clans"

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Hát én se vettem észre pedig játszottam már vele párszor.Ott mondod ahol beszélt grunt a sámánnal?Ott van egy emelet mondjuk de ott valami nagykövet van csak az is hím.De tudod mit rakj fel egy képet róla és meglessük.Amúgy most jut eszembe hogy ki a franc az elsõ tiszt a hajón,joker?Mert õ nem igazán tisztnek való õ csak egy pilóta minimum olyan kéne mint az elsõ részbe Pressly.Csak mert akárhányszor küldetésre megyünk akkor ki felel a hajóért?

Nem tudom honnan veszed, hogy az nõ. Még nem dolgozták ki a nõi krogent.