Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Amúgy meg csak a második részt kapják meg a PS3 tulajok (amiben lesz utalás az elsõ részre).
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Tali ment a csõbe, utána a krogant küldtem vissza a csapattal, hogy erõs védelem legyen velük, Jack volt a pajzsgenerátor, és professzort meg talán Samarát vitttem a végén magammal, ebbe az összeállításba köss bele. Ennek ellenére 3 embert veszítettem, pedig mindent látszólag jól csináltam.
Azt kicsit nehéz kikövetkeztetni a dossziékból, hogy ha nem a profot küldöm vissza a legénységgel szinte tuti az elhullása, vagy hogy ha nem lojális hozzám az általad is ajánlott Jack, akkor megint elvesztesz egy embert a térerõs pálya végén, stb. És mivel mindez videóban történik, az ember igencsak csodálkozik, hogy látszólag nincs befolyása az eseményre, és nem érti mi a fene történt, amikor Õ mindent megtett.
Azt szeretnám kérdezni, hogy esetleg valamikor lesz a shadow broker dlc-hez magyaritás vagy ki fog jönni magyar felirattal? Angolul végig vittem de jó lenne magyarul, mert így nem sok mindent értettem belõle.
"Én ezt a hozzáállást nem tudom megérteni. Ha csak egy kicsit is gondolkodnál, vagy olvasnál rájönnél magadtól. De tudom az egyszerûbb ha szádba teszik a megoldást, mint tenni egy fél perces erõfeszítést, ami kb abból állna, hogy elolvasod a dossziékat és józan paraszti ésszel végiggondolod ki mire lenne jó. Nem kell hozzá doktori vagy professzori minõsítés."
ezzel azt mondtad h má unod h mindenki emgkérdezi most meg az a bajod h mi megfosztjuk magunkat a felfedezés élményétõl... de most téged ez mit érdekel?😮 most komolyan. neked semmilyen poént nem lövünk le, te úgy játszottad ki ahogy akartad, a többiek úgy ahogy akarják. ne mondd már meg másoknak hogy mit és hogyan élvezzék a játékot... am ha nem tetszenek a hozzászólások nem kell a fórumra jönni^^
A halál csupán a kezdet...
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
UI: a fórm arra való h segítsen a másik embernek, hiába tették fel már vagy 50szer ugyanazt a kérdést más emberek, akkor is erre való a fúrum, nem pedig másik okítására...
A spoilert meg tudom hogy kell használni, de minek ha egyszer két hozzászólással lentebb leírta Fenrir?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Milyen izgalom marad így a játékban ha ahelyett hogy gondolkodnál,hoznál pár döntést és izgulnál hogy mi lesz, egybõl mész a netre hogy adják a szádba megoldást?
De ha már a játékban figyelsz dolgokra, párbeszédekre már abból nagyrészt kiszûrhetõ, hogy ki a technikus, ki a szuper biotikus, és ki a vezetõ képességekkel megáldott csapattárs.
Spoiler
Jacob jelentkezik a csõbe, Miranda rászól hogy technikus kellene. Szerinted hány technikus van a játékban? Tali, erre minimum rájössz ha esetleg gondolkodnál pár másodpercet, neadjisten elolvasnád a a game által feldobott dossziékat a játékosokról, akkor rájössz hogy még ottvan Legion is. Ha meg fentvan a Kasumi DLC és végigtoltad a küldetését akkor õ meg automatikusan adja magát.
Kirõl ilyesmiket, hogy veterán, szuper csapatvezetõ, saját elit csapatot vezetett stb? Ha csak az elsõ pár mondatokat olvasod el, vagy végiggondolod józan paraszti ésszel, ismét rájössz hogy marad Jacob/Miranda és Garrus aki megmarad csapatvezetõnek.
Kirõl írja azt, hogy szuper biotikus? Ha végigtoltad Jack küldetését,minimum egyértelmû hogy õ az egyik, de észrevenni hogy Samara is az, az se tart semeddig sem...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Technikus: Légió, Kasumi, Tali
Biotikus: Samara, Jack
Visszakísérõ: Mordin
Az utolsó részben amikor védik Shepardot a többiek akkor elvileg számol egy olyasmit a játék, hogy a megmaradt embereknek mennyi a védelmi értékük. Ebbõl következik, hogy pl a nem harcos beállítottságúaknak (pl Tali, Mordin) kisebb lesz. Ha nagyon alacsony ez az érték akkor akár ki is végezhetik azt a csapatot.
Azért pl a legjobb választás Mordint visszaküldeni a túlélõkkel.
Btw most játszottam végig hatodjára, az Öngyilkos küldetés hangulatát még mindig nem überelte eddig semmi, imádom a játéknak ezt a részét.
Amúgy igazatok volt, Tuchanka-n az akire gondoltam tényleg hím krogan, elnézést a tévedésemért.
Második csapat élére Miranda ;Szellõzõbe:Tali vagy Legion;Biotikus védelem a csapatnak:Samara,Jack;elterelõ hadmûvelet mikor felszedted a hajó legénységét:garrus;aki visszakiséri a csapatot:nekem jackob mindig megcsinálta hiba nélkül.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Amikor a csõben kell mászni, oda pl kit? én Thanet küldtem. Talit kellett volna?8-) a másik halott akkor volt, mikor fel kelett tartani a begyûjtõket, akkor Baka halálozott el.
Elõre is köszi