Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha szakítasz velük, akkor elérhetõvé válik Kelly. Egyébként lefeküdni vele nem lehet. Csupán azok az opciók (öledben ül, egymás mellet fekszetek, stb.) érhetõk el, mint a társaiddal, akikkel romantikáztál, azzal a különbséggel, h Kelly-nél van tánc opció is. Lenyom egy sztriptízt (mondjuk nem sztriptíz, mert nem vetkõzik 😄) a falnál.
Nem sisakot használok. Hanem az egyik olyan célzó izét, a függõlegeset. Nem is tudom tulajdonképpen, h milyen statokat ad, mivel a küllemre mentem 😄 Elég zavaró, h a sisak (pl a Dragon Age páncélnál) folyamatosan a fején van, még akkor is, amikor iszik 😄 Mondjuk megoldhatták volna úgy, h csak akkor legyen a fején az olyan sisak, ami eltakarja az egész arcot, amikor harcol. Mondjuk olyan "Vasemberesen" rácsukódhatna harc kezdetekor és egyéb helyzetekben pedig nem lenne rajta 😊
Hm, a játék elején Jack, a végén pedig Miranda osztotta meg magát velem, akkor ezt buktam.... 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mondjuk az kissé megtévesztõ, hogy csak az elsõ részbõl van a boritó. Saren meg a Normandy SR1

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sehol. Ha nem romantikázol mással elõbb-utóbb küldeni fog egy levelet a gépedre.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Végignyomtam harmadszorra, most sikerült megmentenem az egész legénységet, de Kelly nem akart velem ágyba bújni, mindössze az élményeirõl mesélt. Hol rontottam el? :S

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Én se tudok róla, hogy az elsõ részt egy az egyben megkapnák. Bár õszintén: nem lepõdnék meg rajta.

Elég szép PS munka (azt leszámítva, hogy a második részre csak a szétlõtt Normandya utal, amit alig lehet kivenni).<#eljen>
Amúgy meg csak a második részt kapják meg a PS3 tulajok (amiben lesz utalás az elsõ részre).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

http://media.giantbomb.com/uploads/0/7472/329213-me_normandy2_super.jpg

Jó lenne találni egy hasonlóan gyönyörû képet a normandy sr2-rõl már mint olyat ami szépen meg van csinálva akár 3ds max-el is mert nem találni jó minõségû anyagot se a játékban se a google-ön😞

Pc-re is jöhetne majd valami hasonló az összes dlc-vel együtt.

Sziasztok találtam egy borítót igaz ps3-as de nekem nagyon tetszik😊

Ja, és hogy ON legyek az elsõ DLC után meglett a 30-as szint.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Nagyon nincs igazad. Lehet meglepõ, de nem vagyok hülye, megfelelõ embert használtam a megfelelõ feladatra.
Tali ment a csõbe, utána a krogant küldtem vissza a csapattal, hogy erõs védelem legyen velük, Jack volt a pajzsgenerátor, és professzort meg talán Samarát vitttem a végén magammal, ebbe az összeállításba köss bele. Ennek ellenére 3 embert veszítettem, pedig mindent látszólag jól csináltam.

Azt kicsit nehéz kikövetkeztetni a dossziékból, hogy ha nem a profot küldöm vissza a legénységgel szinte tuti az elhullása, vagy hogy ha nem lojális hozzám az általad is ajánlott Jack, akkor megint elvesztesz egy embert a térerõs pálya végén, stb. És mivel mindez videóban történik, az ember igencsak csodálkozik, hogy látszólag nincs befolyása az eseményre, és nem érti mi a fene történt, amikor Õ mindent megtett.

Nem fog kijönni magyarul, legalábbis nagyon kicsi az esély rá. Hacsak valakik önszántukból le nem fordítják.

Hali!!

Azt szeretnám kérdezni, hogy esetleg valamikor lesz a shadow broker dlc-hez magyaritás vagy ki fog jönni magyar felirattal? Angolul végig vittem de jó lenne magyarul, mert így nem sok mindent értettem belõle.

köszönöm a helpet mindenkitõl!
Gyerekek fejjezzétek már be már nem azért de az útolsó 10 hsz-ben semmi értelmes nem hangzott el, én pl nem igazán vagyok kiváncsi arra hogy ki kit küld el a fenébe arra ott a pm vagy akármi de a játékról legyen már szó ne arról hogy kinek mi a baja, nem azért jövök fel naponta többször a forumba hogy a ti veszekedéseteket olvasgassam.És elnézést ha megbántottam valakit de már ki kellett mondanom.

lightjack
most akkor nem értem a problémád.
"Én ezt a hozzáállást nem tudom megérteni. Ha csak egy kicsit is gondolkodnál, vagy olvasnál rájönnél magadtól. De tudom az egyszerûbb ha szádba teszik a megoldást, mint tenni egy fél perces erõfeszítést, ami kb abból állna, hogy elolvasod a dossziékat és józan paraszti ésszel végiggondolod ki mire lenne jó. Nem kell hozzá doktori vagy professzori minõsítés."
ezzel azt mondtad h má unod h mindenki emgkérdezi most meg az a bajod h mi megfosztjuk magunkat a felfedezés élményétõl... de most téged ez mit érdekel?😮 most komolyan. neked semmilyen poént nem lövünk le, te úgy játszottad ki ahogy akartad, a többiek úgy ahogy akarják. ne mondd már meg másoknak hogy mit és hogyan élvezzék a játékot... am ha nem tetszenek a hozzászólások nem kell a fórumra jönni^^

te nem érted. ahelyett, hogy megadnád magadnak a felfedezés örömét, elõre megkérdezed mi lesz, innentõl megfosztod magad ettõl az érzéstõl. Elõre tudni fogod mi lesz, nem lesz semmi izgalom. A játékélményedet rontod el ezzel...

lightjack
kár hogy nem érted. a könyv már elõre meg van írva ellentétben a játékkal, a mass effect 2 esetében. ha kicsit gondolkodsz akkor szerintem rájössz hogy azért kérdezi az ember meg mert nem biztos az út a megoldáshoz. a könyvben visuzont már megvan a végkifejlet, és ellentétben a mass effect 2 nél ahol te vagy a szereplõ, a könyv olvasásakor te csak "nézõ" vagy. picit butaság amit kérdeztél de np😊

Ennyi erõbõl ne olvass könyvet, hanem kérdezdd meg, mi lesz a vége.

Szerintem is felesleges vitázni ilyeneken nyilván valami azért kérdezi mert nem akar vele szenvedni vagy akármi és nem mindenkinek van józan paraszti esze meg nem mindenki játssza ki annyira a játékot mint mi hogy minden egyes szöveget elolvas sokan csak végigrohannak rajta 20h alatt ami szomorú ugyan de ez van.Haverom is megkérdezte tõlem hogy kit hova sõt bevallom annak idején én is megkérdeztem a fórumba (nem itt) hogy kit hova kell,nincs ebbe semmi szégyellnivaló már csak azért sem mert elsõ végigjátszáskor akkora az izgalom meg minden hogy nem figyel annyira oda az ember én se figyeltem oda és meghaltak de ezért kár bárkit is szidni mert nem tudja.Ahelyett hogy vitáztok irány a google és beírni hogy mass effect 2 hátha találtok valami szépet, egy jó kis képet vagy akármit annak több értelme van mint civódni.Én kérek elnézést és ezzek a hsz-el senkit nem akarok megbántani és nem állok senki oldalára se.

Fenrir
Tökmindegy, hogy van-e spoiler vagy nincs mert már vagy 50x le lett írva, hogy kinek hova kell mennie. Egyszerûbb lenne betenni a faq-ba most már, annyi embernek van gondja ezzel.

A halál csupán a kezdet...

penge96
lightjacknél a pont!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

lightjack
igazság szerint nem akarok belefolyni a vitába, csak annyi a véleményem h nemtom mit vitáztok ezen h így meg úg sértõdékeny, meg osztjátok a másikat. az hogy valaki felteszi a kérdést hogy kit hova kell azal lelõ egy izgalmas részt, de biztonságosabban megy az utsó küldire. nemtom kit gondol fõleg a kedved KP27 fórumtag, hiszen az emebr nem tudja mire számítson inkább fekészül rá. mégis hogyan tudná h a gép a szájába fogja rágni a megoldást ha még nem is csinálta egyszer em a küldetést? ezen picit azért gondolkozz el. aki m,ár végigtolta annak így már nagy a szája... de m1.

UI: a fórm arra való h segítsen a másik embernek, hiába tették fel már vagy 50szer ugyanazt a kérdést más emberek, akkor is erre való a fúrum, nem pedig másik okítására...

Mostanra már én is jó ötletenk tartom, ha a bannerben lenne egy link egy oldalra, ahol le lenne részletesen írva, hogyan kell az utolsó küldetésben a csapattagokat életben tartani. Ezt nagyon, nagyon sokan kérdezik, igénylik.

Senkit nem hülyéztem vagy barmoztam le. Ne legyél már ilyen érzékeny.

A spoilert meg tudom hogy kell használni, de minek ha egyszer két hozzászólással lentebb leírta Fenrir?

wedge31
Te meg a mások állandó tenyérbemászó leckéztetései helyett tanuld meg a spoiler tag használatát, hidd el még okosabbnak fogsz tünni...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Én ezt a hozzáállást nem tudom megérteni. Ha csak egy kicsit is gondolkodnál, vagy olvasnál rájönnél magadtól. De tudom az egyszerûbb ha szádba teszik a megoldást, mint tenni egy fél perces erõfeszítést, ami kb abból állna, hogy elolvasod a dossziékat és józan paraszti ésszel végiggondolod ki mire lenne jó. Nem kell hozzá doktori vagy professzori minõsítés.

Milyen izgalom marad így a játékban ha ahelyett hogy gondolkodnál,hoznál pár döntést és izgulnál hogy mi lesz, egybõl mész a netre hogy adják a szádba megoldást?

De ha már a játékban figyelsz dolgokra, párbeszédekre már abból nagyrészt kiszûrhetõ, hogy ki a technikus, ki a szuper biotikus, és ki a vezetõ képességekkel megáldott csapattárs.

Spoiler

Jacob jelentkezik a csõbe, Miranda rászól hogy technikus kellene. Szerinted hány technikus van a játékban? Tali, erre minimum rájössz ha esetleg gondolkodnál pár másodpercet, neadjisten elolvasnád a a game által feldobott dossziékat a játékosokról, akkor rájössz hogy még ottvan Legion is. Ha meg fentvan a Kasumi DLC és végigtoltad a küldetését akkor õ meg automatikusan adja magát.

Kirõl ilyesmiket, hogy veterán, szuper csapatvezetõ, saját elit csapatot vezetett stb? Ha csak az elsõ pár mondatokat olvasod el, vagy végiggondolod józan paraszti ésszel, ismét rájössz hogy marad Jacob/Miranda és Garrus aki megmarad csapatvezetõnek.

Kirõl írja azt, hogy szuper biotikus? Ha végigtoltad Jack küldetését,minimum egyértelmû hogy õ az egyik, de észrevenni hogy Samara is az, az se tart semeddig sem...

Égett is a pofám hogy lehetek ilyen béna😊

Nekem 4-en haltak meg elõször de akkor még angol volt a game és annyira nem nem tudok sajnos angolul.

Atkamon
Miért lenne nehéz rájönni? Nekem az elsõ végigjátszásom is úgy sikerült, hogy senki nem halt meg...

Szerintem ezt bele lehetne rakni valami FAQ-ban, mert magadtól tényleg nehéz rájönni, viszont nagyon bosszantó, hogy látszólag semmi befolyásod nincs a társak halálára.

JethroHUN
Persze, egyértelmû. Ha leöntöd vmi színes löttyel a sisakod, máshogy fog kinézni a világ 😊

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Valamire nem figyeltek a fejlesztõk, amire azonban én most felfigyeltem 😄 Na szóval: Samara utáni nyomozás során a "rendõrszalag" csak akkor vált át pirosra, amikor Shepard megy át rajta, amikor a társak, akkor nem 😛
Heh! Most vettem észre, h ha Illiumon az Öröklét bárban a "Titokzatos Ital!"-ból iszok, akkor az aszári mátriárka másképp néz ki. Tulajdonképpen szebbnek látszik az ital hatása miatt 😄
Simán átviszem ha akarom, de egyszerûen unalmas. Minek töltsem az idõm olyan dologgal amit unalmasnak tartok, ha helyette tudok csinálni olyat, amit nem tartok unalmasnak? Szerintem ez mindenkinél így mûködik...

Nem akarok megmagyarázni neked én semmit se. Ezért is írtam oda, hogy szerintem. És igen, a Te bajod, hogy nem vagy képes átvinni. Annyira nem rossz, hogy ne legyél képes kijátszani pár kocsikázós pályát. Végül is ahogy gondolod. Csak kicsit túlzóan "izének" hangzott a hozzászólásod, ezért kommentáltam.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fenrir
Második szakasz vezetõi: Garrus, Jacob, Miranda
Technikus: Légió, Kasumi, Tali
Biotikus: Samara, Jack
Visszakísérõ: Mordin

Az utolsó részben amikor védik Shepardot a többiek akkor elvileg számol egy olyasmit a játék, hogy a megmaradt embereknek mennyi a védelmi értékük. Ebbõl következik, hogy pl a nem harcos beállítottságúaknak (pl Tali, Mordin) kisebb lesz. Ha nagyon alacsony ez az érték akkor akár ki is végezhetik azt a csapatot.

Azért pl a legjobb választás Mordint visszaküldeni a túlélõkkel.

Btw most játszottam végig hatodjára, az Öngyilkos küldetés hangulatát még mindig nem überelte eddig semmi, imádom a játéknak ezt a részét.

Amúgy igazatok volt, Tuchanka-n az akire gondoltam tényleg hím krogan, elnézést a tévedésemért.

Hát úgy tûnik ez örök téma marad hogy kit hova kell küldeni a végén már unom leírni de mit lehet tenni:

Második csapat élére Miranda ;Szellõzõbe:Tali vagy Legion;Biotikus védelem a csapatnak:Samara,Jack;elterelõ hadmûvelet mikor felszedted a hajó legénységét:garrus;aki visszakiséri a csapatot:nekem jackob mindig megcsinálta hiba nélkül.

Az agybajod meg a tiéd. Ha valamirõl tudom hogy nem tetszik,akkor ne akardd már megmagyarázni hogy az valójában tetszik nekem.

Atkamon
Szerintem sem volt olyan iszonyat rossz a firewalker, bár az tény, hogy az Overlordban jobban szórakoztam a Hammerhead-el 😄

Már miért lenne az?! Szerintem nem borzasztó, csak rövid. Végül is a Te bajod.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Törölt felhasználó
Keresõbe az oldal alján ird be valamelyik csapattársad nevét, biztos hogy ki fogja dobni fõleg spoilerekben hogy kit hova kell!
Atkamon
Hát igen, Thane-nek nincs annyi technikai képessége, mint Talinak...

megfelelõ társ megfelelõ feladatra ezt hogy érted?
Amikor a csõben kell mászni, oda pl kit? én Thanet küldtem. Talit kellett volna?8-) a másik halott akkor volt, mikor fel kelett tartani a begyûjtõket, akkor Baka halálozott el.
Atkamon
Mindenki legyen lojális, legyen meg minden hajó-, és fegyverfejlesztés, és a megfelelõ társakat küldd a megfelelõ feladatokra.

Fenrir
Én végignyomtam háromszor is, szerencsére gyorsan lehet végezni vele.

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy az öngyilkos küldetést hogy lehet úgy végigtolni hogy nem hal meg senki? Láttam hogy valaki linkelte már de "404 not found" 😞
Elõre is köszi