Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játsz ezzel
Ha ez is túl könnyû... akkor nem tom mi van
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A tempest smg, hát... locust sokkal jobb. a tempest csak nagy ellenfelek ellen jó igazán. Mind az új dlcs roham karabély na az a kemény, nem tom hirtelen mi a neve.
Aztán szépen gyújtogatsz. Szar a shotgun nem foglalkoztam vele, a mass effect1-est viszont imádtam 😞((
Szomorú látni hogy engineert indítanak legkevesebbet, és elég valószínû hogy ki is veszik emiatt, pedig abban lenne a leges legnagyobb potenciál.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ja találtam egy képet nem rosz😊

Evisceratorral szoktam menni vagy Claymore-al, azzal 1 lövés 1 halál közelrõl, az esetek jó részében. Valamiért nem adta be a game a reload mission-t, mivel az egy olyan profil volt amivel kiakasztottam a játékot, beragadt a "restart collector" base helyen, így nem tudtam váltani a scimitarról, amit egyébként nem szeretek.
Egyáltalán nem játszottam valami hûdejól ezen a videón, és ha megnézed még melee-t sem használtam. Ergo egy erõsebb shotgun, melee-vel és bónusz képességként barrierrel még durvább karakter a Vanguard.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Meg tudná valaki mondani, hogy a ME1 mentéseit melyik mappába kell rakni, hogy importálni tudjam õket?
Köszi
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Mondjuk nekem igazából a katona a legunalmasabb kaszt az csak olyan mint a cod vagy bármeylik tps csak mész és lõsz semmi extra és mégis azt választják a legtöbben, enginerrel sose mentem így arról nem nyilatkozok szerintem elég unalmas kaszt az adept-el egyszer mentem de az se jött be igazán csak a vangard meg a sentinel.A vangard már írtam mér jön be a sentinel is klassz fõleg hogy láthatatlan lehetsz és beosonhatsz az ellen mögé ha meg leveszik a tech páncélt akkor a közelben lévõket sebzi a robbanás az utolsó pályán nagyon hasznos a láthatatlanság fõleg mikor idõre mész hogy ne följön meg tali az alagútban meg úgy általában is el lehet vele szórakozni.Az egyben is tetszettek a kasztok csak az nem hogy annyi-féle képességed volt hogy nem tudtam eldönteni mire költsek sajna még a meggyõzás/megfélemlítésre is pont kell ellentétben a 2-vel.A 60-as karakteremnek sajna kevés a renegát válaszlehetõsége, 0 szintrõl a franc se akarja már megint elkezdeni a játékot.Nem tudom ki hogy játszott vele de 3 végigjátszás kell a 60-as szinthez, elsõre csak max 50 szintig mehetsz másodszorra ugyan el lehet érni az 59-et simán de az 59 meg a 60 szint között hatalmas mennyiségû xp kell legalább 300.000 ha nem több ami egy komplett végigjátszást jelent majdnem.
http://www.youtube.com/watch?v=q9JQGj9RqSc
ha ezt megcsinálod a sentineleddel akkor gratulálok.
én soha nem fogok leállni feleslegesen védeni a Sentinel-t - mi a fenének is tenném? Warp, Tech Armor, Overload, mi a fenét kéne ezen védeni?
de, hogy még egyszer röviden és tömören megfogalmazzam: a Vanguard jelen formájában nekem kevés - az elsõ rész verziójához képest mindenképpen kevés. ha meglenne az a móka benne, h shield ide vagy oda, az unszimpatikusok röpködnének szanaszéjjel, akkor egész vicces lehetne. talán. úgy is komikus ötletnek tartanám az ellenfelek csoportjába berohamozást, de én már csak ilyen régimódi vagyok, nem szeretem ha több lyukból szivárog a karakterem.
"The trees move. Do you not see it?"
Nem vettem fel a pálya következõ részeit, de ugyanígy nekimegyek a geth hunternek, vagy a Geth Prime-nak is, és berontok a tömeg közé... A colossust nem próbálom be közelrõl, de azt is be lehet amúgy ..
tudom, hogy kell játszani Vanguard-al - pusztán az a játékstílus nem szórakoztató. a legkevésbé sem. ami szórakoztató lenne, és amit a Vanguard trailer-ben beharangoztak, az meg nem mûködõképes. hab a tortán, h a shotgunok meg végképp unalmas fegyverek. ez van.
Annyit tudni kell, hogy épp a scimitart próbáltam, amúgy evisceratorral megyek, vagy Claymore-al. Azzal jóval hamarabb öltem volna.
Hozzátenném, hogy elég nehéz volt úgy játszani, hogy megy játék közben a fraps, érzõdött a gépen hogy nem bírja a kettõt egyszerre, elég sokszor mellé is lõttem mert elég nehezen mozgott az egér oda, ahova akartam. Csak pár percet vettem fel, mert tömörítetlen aviba pár perc is több giga. Ezt tömörítettem le nektek xvid-be.
ftp://ftp.unreal.ie/hosted_sites/clanbase/hektor/misc/vid_calvernek.avi
Esetleg ugyanazon a reszen kell, ahol a Cerberus Network kodjat is megadtam (Reedeem promo code) ?
A halál csupán a kezdet...
Incendiary Ammo 2
Cryo Ammo 1
Charge 2
Assault Mastery 2
Bónusz: Energy Drain: 1
nem vagyok "béna" hozzá - pusztán nem jön be a játékstílusa. mert ha nem akarsz percenként újratölteni, akkor biza nem lehet vele az elõbb leírt módon "vicceskedni", maximum casual nehézségi szinten, helyette... nos, helyette egy roppantul unalmas játékstílust kell követni, mivel még az erõi sem viccesek, gyakorlatilag a adept mókáinak a gyenge részét kapta.
de persze kinek a pap, kinek a paplan - eszem ágában sincs senkit meggyõzni arról h rossz kaszttal nyomul, viszont a Vanguard túl könnyû célpont ahhoz h egy kis gúnyolódást kihagyjak. <#gonosz1>#gonosz1>
a charge képességet fejleszdd fel, amilyen hamar csak tudod, kettes szintre minimum. miért? mert 50%-ot visszatölt a pajzsodból, egyes szinten charge használata után pajzs nélkül kerülsz az ellenfél elé. Elég nagy különbség.
Elõször charge-ot fejleszdd, utána Assault Mastery-t. Ez csökkenti a lehûlési idõdet és gyakrabban használhatod a charge-ot. Ha ezek megvannak akkor lehet a többit.
Shotgunból érdemes az Evisceratort vinni, ha jól célzol vele egy lövéssel is lehet ölni vele. Igaz három lövésre elég a tára, és nem túl nagy a tüzelési sebessége, de kb 300at sebez alapba, míg a Katana mondjuk fele annyit sem. Katana sem rossz, de abból 2-3 lövés kell. Ha esetleg fentvan a firepower dlc, érdemes kipróbálni a geth shotgunt is.
Társnak érdemes Jacobot vagy Gruntot vinni, és semmit nem fejleszteni rajtuk az elején, csak a squad incendiary ammo képességet. Ugyanúgy Zaed-en squad disruptort, így relative a játék elején a társaktól kapod a plusz sebzés képességet, nem kell saját pontjaid felhasználni, és a kritikusabb charge/assault mastery képességedbe tenni a pontjaid.
Charge-ot meg érdemes úgy használni, hogy nem a tömeg közepébe rontasz bele ezerrel, hanem a szélére, onnan át a másik szélére. Jobbra-balra elõre-hátra érdemes menni, és közbe menni fedezékbe ahol tudsz.
A páncélodat meg érdemes plusz pajzsra tenni, ahol csak tudod.
ha béna vagy a vanguardhoz akkor persze hogy kapod a reload screent.
aztán amikor megunod, kezdesz egy Sentinel-t/Infiltrator-t <#gonosz1>#gonosz1>
Egy kis tanacsot szeretnek kerni Vanguard ugyben.
Meg elegge az elejen vagyok a jateknak, es Vanguard-dal mintha nehezebbnek tunne a jatek, mint anno Adept-tel volt, ezert erdekelne, hogy miket erdemes az elejen fejleszten neki, milyen fegyvereket erdemes hasznalni es kb. mikortol lesz erdemes hasznalni ugy isten igazabol a bionic charge-ot.