19778
  • sanya200
    Szintúgy ezek a problémák nálam is vannak bár nálam csak a pakolásos rész volt eddig gond ott azt szoktam hogy felül pakolgatom őket sorrendbe más megoldás nincs.
  • JethroHUN
    Ez nem újdonság, nekem akkor is kifagy ha csapattárs skilljét akarom oda felrakni, és igen a pályáról kirepülő ellenfél nem hal meg, így akadtam megy egyszer Arkangyal küldetésben.
  • Doom 4
    Na én viszont észleletem egy hibát.
    Most adeptussal tolom és ha mondjuk szinglaritás+dobás vagy emelés+dobást használok akkor kiszáll a pályáról és csak sokára vagy egyáltalán nem halnak meg, mert pl. az árnybórkeres DLC-ben amikor ott a szálloda előtti nyitott terület, akkor amikor folyamatosan jönnek a "kamionok" nem jöttek mert ugy érzékelték mintha az előző csapat (0akiket többnyire kilöktem a pályárol) élnének, így nem tudtam ezt a kombit használni :S
    A másik meg amikor pakolom a képességeket, akkor amikor kiraokm a felsö gyors sorra akkor nincs semmi de h ott a gyors soron akarom felcserélni a sorrendet, akkor mindig kifagy :S
  • mike01010101
    Megjött a könyv:)
  • sanya200
    Nagyon oda vagytok ezért a szavazásért látom de így is úgyis üt a mass effect 2.Bármely mai játéknál jobb nem hiába kapta meg az év játéka díjat pedig még nincs is év vége.
    Van valami észrevételetek a logonscreenel kapcsolatban érdekelne a véleményetek/kritikátok hogy mit lehetne még kihozni belőle.
  • Doom 4
    lol itt a kommenteknél valaki így ezt irta "Mass Effect 2 core gameplay is FPS"... Ez mégis hol FPS???? Max TPS de nem FPS XD
  • bendáj17
    az nagy kár de mindegy megyünk szavazni.
  • Slashice
    Afene :) mindegy, attól még menjetek szavazni :D
  • lolSL
    csak akkor nyerhetsz ha usa-ban élsz.
  • Slashice
    A szavazáson a ME2 vezet 55%-al, SC2 45%-n. Ha még nem szavaztál, szavazz MOST! (micsoda reklám duma :D amúgy a szavazók között 10 XBOX 360 és 10 PS3 kerül kisorsolásra - az adatok kinyerhetőek az oldal forráskódjából) :)

http://g4tv.com/videogamedeathmatch/battle/33/
  • sanya200
    Gyerekek itt a beígért logon screen remélem tetszik csináltam hangot is hozzá igaz van a szöveg mögött háttérzene is de mivel nem értek a hanganyag szerkesztéséhez így maradt kértem fórumban hogy valaki szerkessze meg hogy ne legyen háttérzene ha megkapom felrakom ide is már ha elnyeri a tetszéseteket a témáját tekintve ez az első részből van.
    Telepítése nem nagy kunszt én a tuneup utilites 2010-et használom azzal csak megkeresitek a képet és ennyi a hang az meg az óta mellett a hangszórót megnyitjátok pl lejátszóeszközök (mindegy más is jó),és ott hangok fül ott a felsorolásnál meg kell keresni a ki és bejelentkező hangot majd cserélni, ja majd elfelejtettem ahhoz hogy tökéletes legyen ki kéne cserélni a windowsban a felhasználó képet a kis képre ami földet ábrázolja úgy a legjobb szerintem de nem muszáj.
    Na sok a szöveg itt a kép így néz ki a bejelentkező kép a minőségért bocsi csak telóval tudtam mert ott ugye nem megy a fraps.
    [img=http://noob.hu/2010/12/02/tn/DSC00002_0.JPG]
    így nagyban csak föld nélkül:
    [img=http://noob.hu/2010/12/02/tn/n7_logon2c.png]
    Itt a letöltő link

letöltés
  • Doom 4
    Ja amúgy a közelharc; valami olyan közelharci rész kéne, (tudom nem erről szól a játék, de ilyen is van a világban) hogy minimum 3-4 mozdulat egymás után és az ellenfelek is tudnak így ütni, illetve védekezni ha jó időben nyomod meg a gombot. Illetve jó lenne valami kivégzés is. Mondjuk ha Inflintatorral taktikai álcázásban oda mész valaki mögé akkor instant kill ként eltöröd a nyakát, de ezt akármelyik kasztal meg lehetne csinálni, csak az ember mögé kell jutnod.
  • bendáj17
    igen én is így tudtam lehet tényleg elmúlt a hatása.
  • adam0615
    Mordin se tud biztosat mondani :D

Az előző írásod nem is figyeltem. Lehet hogy igazad van abban ha kis adagot kap akkor gyorsabban múlik a hatása.
  • Hoz_Hun
    Igen, én is emlékszem rá. Valószinüleg a "bogarak" távoztával múlik a hatása. Kérdezd meg róla Mordint, elvégre ő az orvos. :D
  • adam0615
    De megdermed. Számtalanszor végig vittem már így tudom :)

Itt a bizonyíték:

2:50-nél látszik
  • Hoz_Hun
    Ja hogy az első regény megyarul. Angolul megvan, olvastam régebben, de akkor megveszem magyarul is. Csak rendelésre lehet kapni vagy jön boltba rendesen?
  • Hoz_Hun
    Biztos kis adagot kapott és elmult a hatása. :)
  • JethroHUN
    Nem dermed meg, fut tovább. Biztos jól emlékszem de majd ha megjön végre az egerem akkor úgyis újra játszom a javított magyarosítással.
  • Hoz_Hun
    Milyen képregény? Ami angolul megjelent?
  • Fenrir
    Ez egy baromi jó kérdés, ez nekem is már feltűnt.
  • adam0615
    Szerintem is elég rossz ez az összeállítás, de remélem hogy a döntőben nyer a ME2, természetesen szavaztam is rá :)

Egy kérdés a játékkal kapcsolatban: amikor a Horizontra megyünk ott Ashly-t megcsípi egy olyan rovar és megdermed Ash, de a végén mégis találkozunk vele. Mitől lehet ez? Lehet hogy a Szövetség kifejlesztett valami ellenszert?
  • sanya200
    Már tudom mér nem jött meg.Nem rendeltem meg illetve beraktam a kosárba és úgy maradt me közbe dolgom volt letettem tálcára az ablakot majd egy fél óra múlva bezártam mert elfelejtettem hogy nem adtam fel:)
    Ez van nem figyeltem úgy emlékeztem hogy megrendeltem közbe meg mégse:)
    De már leadtam és ugyanannyi mintha előrendeltem volna végűlis elő is volt csak nem mégse értitek:)
  • JethroHUN
    Elég hülye összeállítás, és nagyon nagy kamunak tűnik az egész? SC2 hol jobb mint az AC2 ??? de ilyen előre eltervezett összeállításokat, nagyon látszik h direkt tolják az a szemét sc2 első helyre.... 0 gagyi játékokkal rakták párba, azoknál minden jobb. Ez is mi ac2 vs black ops Semmi értelme sincs nem is egy kategória, mintha a wowot akarnád össze hasonlítani Dragon Age-el, ott is a wow nyerne mert sokkal többen "játsszák" pedig lényegesen szarabb minden téren. ha ez a lista szabja meg melyik a legjobb játék...
  • mzoli7
    megjött nekem is, megyek is érte a postára.
  • adam0615
    Nekem is megjött a könyv
  • Doom 4
    Már nekem is megvan a könyv anya azt mondja hogy 11 és fél egy között érkezett meg a könyv de csak most értem haza.
    És tényleg szavazzunk a kedvencünkre mert az SC2 erős ellenfél! Amúgy ahogy összevetettem a rész százalékot általában az ME magasabb arányban verte az ellenfelét mint az SC.
    1. forduló: ME2 83% | SC2 64%
    2. forduló: ME2 84% | SC2 77%
    3. forduló: ME2 65% | SC2 53%
    4. forduló: ME2 61% | SC2 65%
    Persze itt nem látszik hogy melyik játék ellen de aki meg akarja kukkolni akkor erre tessék.
  • bendáj17
    de jó neked nekem még nincs meg majd meglesz.
  • hanta
    Nekem is már itt csücsül a kezemben a kicsike :)
  • csoli31
    Én meg csak a jövő hétre kértem a kézbesítést (pénzügyi okok miatt).
  • sanya200
    nekem még nem sajnos:(
  • Slashice
    Ja, és menjetek szavazni! A Star Craft 2 és a Mass Effect 2 a döntős! Segítsük győzelemhez a ME2-t!!! :)
  • Slashice
    Most kaptam a fülest otthonról, hogy megjött a ME regény! :D juppííí :)
  • Doom 4
    Szavaztatok már???
  • bendáj17
    tényleg elég érdekes
  • sanya200
    én is szoktam nézelődni rengeteg rajongói kép van fent amiket néha feltudok használni a PS-hez.
  • Slashice
    Én bevállalom, úgyis szoktam időnként irogatni oda. :P
  • sanya200
    semmi akadálya összeírja mindenki az ötleteit majd aki jól tud angolul leírja a hivatalos fórumon más megoldás nincs.
  • Slashice
    Nos, mivel a Mass Effect hivatalos magyar Facebook oldalán is kikerült ez a link, talán eljut az érintettekhez, bár kevés rá az esély (mivel az oldalt az EA magyar munkatársai üzemeltetik - legjobb tudomásom szerint) :)

Úgy nagyobb esély lenne, ha ezeket az észrevételeket, angolul, a social.bioware.com oldalon az illetékes fórumban tennék közzé :) A BioWare többnyire hallgat a rajongóira...
  • sanya200
    biztos de ahhoz le kell szedned szerintem az angol verziót a lokalizált verzióban nincs benne a német azt hiszem, utána meg felrakod a hungarian patchet nekem legalábbis van egy ilyen telepítős változat.Ami csak a feliratot rakja be.