Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
XD
Megint nem nyert mert ott nincsenek kék vagy piros szövegek. Ott beszélgetni kell vele de mondom már mind1 mert elbasztam sokszor aztán nem próbáltam újra XD
Mondom mindig lelépett mert vagy rosszat nyomtam vagy legutóbb azért mert véletlenül félrenyomtam aztán meg már nem volt idegem újra kezdeni
JethroHUN
Jah, nyomd mindig a kék vagy piros szöveget attól függõen, hogy paragon vagy renegat vagy.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

elitehun
Izé. mondom hogy a beszélgetés része nem sikerült
JethroHUN
Rendelj mindenkinek egy ingyen kört a pultnál, máris mehetsz oda hozzá. Vagy verekedj a turánnal.

Hát erre jó a quiksave😊

elitehun
Ja mondom már abbahagytam :S
Esetleg késõbb lesz rá esély hogy megcsináljam?
lightjack
valamilyen szinten egyetértek...mondjuk nem mindennel. valban van amikor átmegy menedzselésbe de ez engem annyira nem zavar. most kezdtem nemrég egy karit, elf mágus és egészen bejön a játék(Y) habár még elég bonyolult a rendszere, annyi cuccos van h csak kapkodom a fejem...nah m1 majd beletanulok!

Beszélni kell vele a zenérõl asari is jó, a mûvészetrõl ott fortat kedveli, az utazásról ahol a veszélyes helyeket kedveli,meg hogy a hatalom önmagad megnyilvábulása vagy mi?A zenénél még annyit hogy kedveled a hallex-et.Asszem ennyi és már lehet vele szobára is menni😊

elitehun
Jaja én is észrevettem de aztán véletlenül félrenyomtam és valami olyat mondtam hogy nagyon tetszik nekem vagy valami ilyesmit<#idiota>
beszélj Samarával ha nem tudod mit szeret Morinth, de ilyen sötét könyörtelen erõszakod dolgokat, elõször én is úgy silabizáltam ki, de most vittem én is le és egy témán belül kb. mindig a bal oldali válaszokból az alsót kell nyomni.
Hát pont ez a rész ami nem tetszik egy játékba ha jól emlékszem a kotor is ilyen hogy nem te harcolsz csak kiadod a parancsot és a gép megcsinálja.Én jobb szeretem ha minden mozdulatot én csinálok mert ez a másik csak menedzselés tulajdonképpen nem?

elitehun
Samara lojalitásküldiét hogy lehet megcsinálni? 😄
Komolyan az a csaj folyton lelép. már kezd idegesíteni
JethroHUN
De röviden az ME2 40 óra közül mozog, TPS lövöldözés némi rpg elemmel, szintlépes, pár skill. Akció központú inkább. Párbeszédek, karakter és npc közti viszony, van DAO-ban is.
DAO: 60 óra átlagos nehézségen, + a dlc-k és az Awakening kiegészítõ.
Klasszikus rpg irányítás, 1-9 quickbar (persze hosszabbra is húzható) skill gombja megnyom karakter végrehajtja. 4 fõs csapatunk van, bármelyiket irányíthatjuk, nekünk kell gondoskodni a felszerelésükrõl is. Sárkányok, és hasonló bossok. Cuccok gyûjtögetése, craft.( italok, mérgek, csapdák, fegyvert nem és páncélt sem.)

lightjack
ahham értem...oks

JethroHUN
Teljesen különbözõ, nem lehet össze hasonlítani. És értelme se lenne

lightjack
kicsit más: mi a véleményetek a dragon age:origins játékról? nem rég szedtem le, most teszem fel, meg majd utána kipróbálom. bioware játék szal biztos nem rossz, de úgy mégis...üti a ME sorozat szintjét?

morvaigaben
mpq - Blizzard 😄

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Leszedtem a NW-hez irt tlk editort, de nem jo, ha csak egy byet-ot valtoztattak a strukturan (marpedig valtoztattak) akkor hasznalhatatlan.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Fenrir
Nah végigjátszottam úgy, hogy az Öngyilkos küldetés végén mindenki meghalt, csak Joker úszta meg. Eléggé szomorúak az átvezetõk, nem is tetszett ez a végkifejlet.

Ha kell valakinek mentés a küldetés indítása elõtt (minden csapattag megvan és nincs hajófejlesztés), hogy megnézhesse magának milyen ha nem fejezi be a játékot akkor küldjön nekem privátot.

A halál csupán a kezdet...

robotnyk
viccesek az ilyen éveken, évtizedeken át megmaradó, bizonyos csapatokra jellemzõ kiterjesztések :p (most hirtelen még a wad jut eszembe)
ollie
Már a Baldur's Gate is tlk fájlokban tárolta a szöveget.

Olvastam, h páran beszélgettetek a magyarításról és arról, h tlk fájl tartalmazza a szöveget, de gond van a megnyitásával.
Tudtam, h valahonnan ismerõs a tlk. Ma utánanéztem és rájöttem, h a KotOR-ban is tlk fájl van. Ahhoz a játékhoz nem készült ugyebár magyarítás hivatalosan, szóval a fordítók rájöttek arra, h miként lehet a tlk fájlt megnyitni. A Magyarítások Portálon érdemes lenne utánakérdezni a dolgoknak. Már ha van olyan, aki szeretne a fordítással foglalkozni 😊
Moddinggal csinálja. Vagy megszerezte õ is azt a progit, amivel a fejlesztõk csinálták az átvezetõ animokat. 😄

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

MrStokes
Ez nagyon utos cucc! De hogy a fenebe tud ilyet csinalni?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

video

A youtube-on találtam elvileg egy céges ember csinálta a kék napokról szól de hogy pontosan mirõl azt nem tudom ha valaki rájön írja már le nagyjából😊

ide raktam be a páncélt tudom, mert gondoltam ez aktívabb 😄 amúgy nekem mûködik, csak a konzolban a "Tilde" kifejezés helyett(ami ugye ~ ezt helyettesíti) beírtam hogy CapsLock és megnyomtam, beírtam a parancsot és kész is lett. 😊
Jah és egy DRAGON AGE 2 Wallpapper persze tudom hogy ez ME2 forum de sok itt a da rajongó😊

ezt csak kóddal lehet elõhozni(csalással tulajdonképpen de nekem nem sikerült.
A feltört gép meg van egy chellic(nyomozó asszem) irodájával szemben van egy társalgó ott van 1 akkor a fluxból ahogy kijösz a liftel le és a folyóson valahol de nem biztos hogy az a lift😊Ott ahol egy emberrel találkozol aki ismerte a szüleidet is már akkor ha azt a múltat választottad egy a volus kereskedõ iródájában van.Meg kell keresgélni nincs mese pontosan már én se tudom hol vannak de jelzi a falon hogy mi az csak körbe kell járni mindent ha máshogy nem megy.😊

Ez az 1-bõl van...

ILYEN armort hol tudok benne venni(emberire gondoltam)
lightjack
az ME1 ben amikor felmek a Fluxba és ott a kvazár nyerõgépeknél vok, találok egy olyat h vmi feltört gép és kövessem a jelet a folyosón...de hol?? nem tom ezt hol kéne...ezt az elõzõ végigjátszásnál se tudtam megcsinálni:/ ötlet?

Megvan... fizetõs, faxa.

Firepower csomag a liara-s dlc elõtt volt.

A geth shoti melyik dlc-be van?

Fenrir
Vissza kell jönni egy kis idõ múlva, addigra összeszedik az anyagot amivel le lehet zárni õket.

A halál csupán a kezdet...

elitehun
Csak azt nem tudtam hogy mit kell kimásolni ^^
Szolnokboy1
én feltöltöttem a gmail fiókomba. ott biztos nem veszik el. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

a Shadow Broker DLC végén van egy terminál ahol elvileg missionok vannak amiket fel tudunk venni? vagyis ír valamit (ha jól emlékszem) h még folyamatban van a feldolgozás, jöjjünk vissza késõbb.
akkor most mi is van?
elitehun
Neeee. Bakker még a 22.-ik században is lesznek körlevelek? <#idiota>
lightjack
fogod és a dokumentumaidban lévõ bioware mappában benne levõ cuccokat átmásoldo mondjuk pendrive-ra azt kész. nem kell addig fennhagyni az ME2-t... am a reaperek 2012 nem jönnek mer még szart se érünk a galaxisban^^ akk meg minek öljenek?...

elitehun
Ja errõl jut eszembe. Majd elvileg a Mass Effect 3-ba is lehet importálni a karakterünket. Arra vagyok kíváncsi hogy akkor mit kell elmentenem vagy mit kell csináljak mert sztem az ME3 nem jelenik meg egyhamar és azalatt lehet újra kell tenni a gépet stb...
Kell egy mentést csinálni és visszatöltjük😊Jah hogy a való világban nincs ilyen?Pedig nem ártana😊

Sokkal esélyesebb, hogy a Vogonok fogják szétrobbantani a földet. Nem baj, nálam mindig van törölközõ. 😄

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Remegõ kézzele telepítjük a ME 3- at és már éppen a rég áhított New Game opcióra kattintanánk amikor A Reaperek lazán széttörik a földet mint egy diót. Bár még nem vagyunk ûrjáró faj szóval talán várnak még 50 000 évet. 😊
Be is baszna, ha nem tudnánk meg mi a story vége. 😄

hát ne is😊

JethroHUN
Remélem addigra kijön. Nehogy már földregések, ufó támadás közbe kelljen tolnom.<#vigyor>

Kopiati
2012 (tudod világvége meg minden...)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

lightjack
upsz ezt nem válaszként akartam

lightjack
mi ez a kihaltság???? am tudja vki h kb mikor jön ki a 3.dikk rész?