Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megint nem nyert mert ott nincsenek kék vagy piros szövegek. Ott beszélgetni kell vele de mondom már mind1 mert elbasztam sokszor aztán nem próbáltam újra XD
Mondom mindig lelépett mert vagy rosszat nyomtam vagy legutóbb azért mert véletlenül félrenyomtam aztán meg már nem volt idegem újra kezdeni
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Komolyan az a csaj folyton lelép. már kezd idegesíteni
DAO: 60 óra átlagos nehézségen, + a dlc-k és az Awakening kiegészítõ.
Klasszikus rpg irányítás, 1-9 quickbar (persze hosszabbra is húzható) skill gombja megnyom karakter végrehajtja. 4 fõs csapatunk van, bármelyiket irányíthatjuk, nekünk kell gondoskodni a felszerelésükrõl is. Sárkányok, és hasonló bossok. Cuccok gyûjtögetése, craft.( italok, mérgek, csapdák, fegyvert nem és páncélt sem.)
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Ha kell valakinek mentés a küldetés indítása elõtt (minden csapattag megvan és nincs hajófejlesztés), hogy megnézhesse magának milyen ha nem fejezi be a játékot akkor küldjön nekem privátot.
A halál csupán a kezdet...
Tudtam, h valahonnan ismerõs a tlk. Ma utánanéztem és rájöttem, h a KotOR-ban is tlk fájl van. Ahhoz a játékhoz nem készült ugyebár magyarítás hivatalosan, szóval a fordítók rájöttek arra, h miként lehet a tlk fájlt megnyitni. A Magyarítások Portálon érdemes lenne utánakérdezni a dolgoknak. Már ha van olyan, aki szeretne a fordítással foglalkozni 😊
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A youtube-on találtam elvileg egy céges ember csinálta a kék napokról szól de hogy pontosan mirõl azt nem tudom ha valaki rájön írja már le nagyjából😊

A feltört gép meg van egy chellic(nyomozó asszem) irodájával szemben van egy társalgó ott van 1 akkor a fluxból ahogy kijösz a liftel le és a folyóson valahol de nem biztos hogy az a lift😊Ott ahol egy emberrel találkozol aki ismerte a szüleidet is már akkor ha azt a múltat választottad egy a volus kereskedõ iródájában van.Meg kell keresgélni nincs mese pontosan már én se tudom hol vannak de jelzi a falon hogy mi az csak körbe kell járni mindent ha máshogy nem megy.😊
A halál csupán a kezdet...
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
akkor most mi is van?
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%