19778
  • mike01010101
    Én is végeztem a könyvvel, nagyon tetszett. Jobb mint a játék. Várom a könyv folytatását, a képregény folytatását és a játék folytatását:))
    A képregényt rögtön fordítom, ahogy megjelent.

• bendáj17
    jah nem tudtam, csak hozzá írtam. De jó sikeresen kiolvastam a könyvet és nagyon tetszett, teljesen megérte megvenni.
  • sanya200
    Lesz majd az illusive man-ről is képregénysorozat de nem tudom mikor gondolom az ünnepek körül kijön 1 rész talán.
  • penge96
    Nyugi, a képregényt már nagyon rég elolvastam :)
  • bendáj17
    ha jól tudom lesz folytatás. A képregény is nagyon klassz.
  • sanya200
    az admin-nak írtam de nem válaszolt, igaz vidéken lakok azért nehogy 1 hét kelljen már mire ideér.
  • Doom 4
    Vagy írjál vagy hívd fel őket szerintem, amúgy meg postán hozzák, szóval futárra ne várj. Legalábbis ide futár hozta.
  • sanya200
    gyerekek ezt nem hiszem el még mindig nem jött meg a könyv már dec.2-án visszaigazolták de már 8-a van és még sehol sincs.
  • penge96
    Ugye lesz még Mass Effect könyv? És ha lesz, azt is majd a Tuan fogja kiadni?
  • bendáj17
    nagyon klassz a képregény, nagyon tetszik :D Ezer köszönet mike
  • bendáj17
    én is köszönöm,tényleg mindjárt jön a nagy nap de kíváncsi vagyok mit fognak bejelenteni.
  • nyirog
    köszi
  • Hoz_Hun
    Hát Liaráról egy kanyi szó nincs benne. Ő azidőtájt a földet túrta Prothean romokat kutatva.
  • mike01010101
    Pár nap múlva itt a nagy bejelentés. Ha a 2012-ben megjelenő mass effect 3 eléri a 2007-es gears of war grafikai színvonalát (harcrendszer, animáció, fedezék, környezet stb), a 2001-es gothic npc színvonalát (élő környezet) és megtartja a jelenlegi erényeit (karakterek, párbeszédek, story) akkor én már elégedett leszek.
  • mike01010101
    Ha beleszerkesztesz az ini-ben utana le kell futtatni ezt:
    http://www.apartments-kharkov.com/misc/ME2IniFixer.zip

Letoltod, bemasolod abban konyvtarba ahol az coalesed.ini van es lefuttatod.
  • mike01010101
    http://www.4shared.com/file/_8Ray9nq/Mass_Effect_kepregeny.html

kepregeny link
  • sanya200
    ŐŐ nekem per pillanat nincs meg de itt lehet kérni biztos tud adni valaki egy linket.
  • bendáj17
    ez engem is érdekelne. Eddig nagyon jó a könyv igazán klassz.
  • nyirog
    azokat a képregényeket hol lehet elolvasni, vagy letölteni?
  • Glutamin
    Valóban nem sok, csak erre a hónapra már így is jött pár nem tervezett kiadás, még verdát is kell vinnem szervizbe, úgyhogy januárig várnia kell. Remélem Liaráról is van benne valami
  • mzoli7
    nálam is volt ijen, ha coalesed.ini-t notepadal szerkezted akkor nem indul a játék. Próbáld meg ezzel : coalesed.ini editor
  • Doom 4
    Na jó fa**om most lett elegem a telibek*rt winfos hétből!
    Átírtam a coalesed.ini-t azért hogy a Firewalkeres küldiket is legyen esélyem megcsinálni (engem a dlc-ben csak az zavart, hogy a Hammerhead nek a páncélja kibír kb. 2 kés szúrást és felrobban, szóval rákerestem, és amit írtak az offical forumon, azokat átírtam. Meg még be akartam rakni egy módot a Texmod.exe-vel de nem hiszem hogy az kavarta be mert anélkül is ahelyett, hogy elindulna csak egy *szott hiba üzenetet képes a pofámba tolni.
    Szal hogy ha tudnátok segíteni azt megköszönném mert k*rvára nincs kedvem újra rakni a gépet...
  • bendáj17
    én ma vettem meg tök szuper már el is kezdtem olvasni.
  • sanya200
    Nem nagy összeg ám 3000ft max postaköltséggel együtt.
  • Glutamin
    A könyvre gondoltam, köszi az infót. ebben a hónapban már kiköltekeztem magam, de januárban lehet, hogy megrendelem.
  • Doom 4
    Na találtam egy oldalt amin elég jó modokat találtam 1-2-t leszednék és beraknék de ahogy olvastam elösszőr regizzni kell(megvolt) aztán csatlakozni a download goruphoz ami csak akkor lehetséges ha a forumba már írtam 5 normális kommentet, amit nem igen tudok megtenni, mivel nem igen tudok más nyelveken írni. Így arra gondoltam lehetne csinálni egy közös accot és azzal mindenki innen letöltögethetné a modokat amiket akar. Ne értsetek férre, csak egy két mód kéne ami jol néz ki
    Mivel az oldal címéből látni lehet milyen modokrol van szó xd ezért csak az tekintheti meg aki +18
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.nudefix.ch/
  • sanya200
    Találtam ilyen képet szerintem egész jó:
  • Hoz_Hun
    Én tegnap bementem a boltba és megvettem. Azért furcsa hogy angliából megrendelve a könyvet potaköltségestül is olcsób. Na mindegy, ez viszont magyar. Kiváncsi leszek a magyar megnevezésekre meg egyálltalán, úgy is rég olvastam már ez első regényt.
  • sanya200
    Nekem dec. 2-án jött visszaigazoló email a megrendelésre de még nem jött meg igaz az múlthét csütörtök volt a hétvége miatt késett de már kedd van és még sehol se nincs.:(
  • penge96
    Végre nekem is megvan a regény :D:D Alig várom, hogy elolvassam!
  • JethroHUN
    Ezek megbolondultak... minek ilyen hülyeségekkel fárasztanak minket? most meg egy vörös hering... ááááá
  • mzoli7
    linkÚjjab infó a 11edikei bejeltésről
  • sanya200
    ÖÖ izé nov. 30-án csak elírtam elnézést.
  • sanya200
    Ha a regényre gondolsz azt a tuan kiadótól lehet megrendelni most jelent meg magyarul az első rész.Nov.20-án. Ha a képregényre gondolsz az is van magyarul de azt nem tudod sehol megrendelni mivel azt egy rajongó fordította le, mind a 4 regényt.
    regény:)
  • Glutamin
    Mi ez a Mass Effect regény téma? Meg hogy magyarul. Azt látom, hogy az Amazonról lehet rendelni angolt, de létezik magyar fordítás is? Honnan lehet rendelni?
  • bendáj17
    értem én is így tudom sajna :) köszi az infót.
  • sanya200
    Jelenleg nem tudok róla semmit de ha lesz trailer is az nem mostanába lesz a film is jó ha 2 de inkább 3 év mire elkészül.
  • bendáj17
    nekem mindegyik tetszik az egész. Mit lehet tudni a Mass effect filmről?
  • Doom 4
    Én is de csak filmen de amúgy pont a második rész az ami legkevésbé tetszik.
  • bendáj17
    azt én is eltudnám viselni. Én szerettem a HP-t is :)