Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az utolsó pályán van valami elrejtve vagy csinált nem tudom de eddig én nem láttam.Vélemény?
Még nem döntöttem hogy Paragon avagy Renegade legyen eme végigjátszás? Szerintem utóbbi.
A halál csupán a kezdet...
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Amúgy ha felraktátok a shadow broker dlc-t attól még lehet magyar a game csak a dlc feliratai angolok a többi mind magyar, érdekes de mûködik telepítés után csak vissza kell írni a registry-ben az en-t hun-ra és akkor magyar lesz minden csak a dlc szövegei nem.
renegát = kõkemény stílus.
na meg mint már megtanultuk, addig úgy sem fogja senki elég komolyan venni Shepard-ot, amíg meg nem etettet valakivel egy felespoharat. úgy, hogy az illetõ szája csukva volt.
"The trees move. Do you not see it?"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
nameg ha nem akarja engedni, hogy úgy pakoljam a képességeim az 1-8 slot valamelyikébe, vagy critical error-al elszáll a gecibe.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nem értem hogy rontottad el annyiszor, pedig Samara is elmondja miket szeret, a bárban, pont a bejáratnál, a csóka a zenekar nevét, a megölt csaj lakásán, a gépén is van pár infó.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"