19778
-
sanya200 #13135 Ez azért érdekes hogy már kint van az ára 60 dollár pedig a megjelenés még jócskán messze van.Ha legalábbis hihetünk az eddigi infóknak.Én örülnék a legjobban ha mondjuk 1 évvel előbb megjelenne, mondjuk jövő ilyenkorra.
Amúgy most olvasgattam még a kódexet az egyben és benne van hogy a fejedelem egyetlen lövéssel képes áthatolni egy romboló páncélzatán, akkor a 3. részben elég nehéz lesz megállítani őket mert nem sok romboló van a 4 irányító fajnak max 50-70, ráadásul az emberek egy párat elvesztettek az első rész végén.Szóval szerintem nem az űrcsatában fog eldőlni hogy ki írtja ki a másikat hanem valami másban. -
Jimmyke #13134 Újabb pletyka, hogy holnap a 3. részt mutatják be VGA-n -
bendáj17 #13133 az tök jó lehet nekem is kellene egy olyan bónusz cd :D körbe nézek hétvégén. -
sanya200 #13132 Én megkaptam az első részhez bónuszlemezen.A 2. részhez viszont adhattak volna egy posztert vagy valamit.Az első részé már megvan, ilyet lehet rendelni valahol nem tudjátok? -
bendáj17 #13131 én is kipróbálom mert még nem volt lehetőségem. én is köszönöm. -
#13130 Köszi. -
sanya200 #13129 Keresgéltem neked és akkor eszembe ötlött:)
Lehet lassan jön nem tudom de ha akarod írd be a google-be ott is lehet találni.
De itt a link jó játékot.
Bring Down The Sky -
#13128 Az hiszem fel teszem az ME1 és előröl végig viszem mind2 részt. :)) úgysincs jobb játék. A Bring Donw the Sky dlc-t honnan szedjem le magyarul? -
bendáj17 #13127 nagyszerű akkor az 1-ben van benne. -
sanya200 #13126 Na megkerestem a kódexben a hajókról szóló leírást
űrvadász:
kép1
kép2
Rombolók
kép1
kép2
Hajók osztályzása
kép1 -
Hoz_Hun #13125 Biztos azért mert a regény jóval a játék megjelenése elött írodott és előtte jelent is meg. Az író ugyan szorossan együtműködött a fejlesztőkkel, de nyilván nem tárgyaltak ki mindent, vagy késöbb a játékban tervezési okok miatt eltértek. -
sanya200 #13124 Olvasgattam és van még ami feltűnt a könyvben hogy a tanácstermet kicsit másképpen írja e mint ahogy a játékban van pl vann több ezer szék tárgyalásokra, gondolom a pódiumon meg pl a könyvben a tanácstagok ülnek a játékban meg állnak.Persze ezek apró dolgok de aki sokat játszik/olvas a me világában annak azért feltűnik ez is:) -
bendáj17 #13123 egyetértek le is mentettem :D köszi sanya. -
sanya200 #13122 nézzétek mit találtam szerintem egész jó
-
sanya200 #13121 Hát holnap van 11-e szóval szerintem holnap:) -
#13120 mikor lesz a nagy bejelentés? -
sanya200 #13119 Akkor valószínű hogy az első részben szerepelt a codexben nekem úgy rémlik, de most nem tudom megnézni mert nincs fent de most hogy olvasom a könyvet megjött hozzá a kedvem:) -
bendáj17 #13118 jah én is majd utána nézek a maketeket nagyából megvannak nekem is. -
#13117 Hú akkor nekem valamiért ez a rész a kodexból kimaradt, de nem csak ez sok minden... Lehet berugva olvastam őket?
A kettőben meg amit tudok midnent megveszek, eddig egy végig játszás nem volt hogy makettok ne lettek volna de kodexot aszsme csak egy végig játszás alatt olvastam. -
sanya200 #13116 Akkor nem olvastad el a kódexet abban benne van vannak vadászok és bombázok is a bombázók torpedókat használnak a nagy lusta hajók ellen pl csatahajók ellen igaz van védelem a nagy hajókon most nem jut eszembe mi a neve a rendszernek de azt hiszem gardian lézer de nem biztos. A lényeg hogy lézerrel semmisítik meg a torpedókat de minden nem biztos hogy megtudják ezért a vadászgépek feladata hogy távol tartsák őket a nagyobb hajóktól.A vadász és bombázógépeket pedig hatalmas anyahajókról indítják amik a csatától jóval távolabb helyezkednek el mivel nincs nagy védelmük és könnyen sérülnek.
Javaslom olvasd el kódexet már nem tudom melyik részben lehet az elsőben van erről szó meg a 2-ben is ha nem veszel makettet akkor a kódex is soványabb lesz, ezért érdemes megvenni az összeset nem nagy összeg és egy csomó mindent meg lehet tudni a hajókról.
#13115 Hsz-re válaszolva
Eddig csak az első rész jelent meg magyarul és a tuan kiadótól tudod megrendelni és 1814ft-ba kerül kiszállítás nélkül.
De itt a link. -
#13115 eddig melyik mass effect könyvek jelentek meg magyarul? és honnan lehet megrendelni őket? -
bendáj17 #13114 ú igazad van bocsi tényleg aszári hajó. Tényleg jó lenne egy űrcsata simán eltudnám viselni. -
#13113 És ami képtelenség, vadászok nélküli haderő??? Ez nem fér a fejembe, hogy egyetlen egy vadászgépet sem látunk de én még csak nem is olvastam egyről sem. -
sanya200 #13112 Hát szövetségeseknél úgy fogalmaznék mert az egy asari hajó és nem szövetségi, amúgy szívesen megnéznék már egy igazi szövetségi hajóhadat mindent belevéve csatahajók, rombolók, anyahajók.Az első részben ha jól tudom nem vetettek be csatahajókat csak fregattokat és rombolókat, az egész szövetségi flottánál 8db csatahajó van.A könyvben mondjuk szentelhettek volna pár oldalt az első kapcsolat háborúra az a 2 oldal már nem számított volna. -
bendáj17 #13111 szerintem is így gondolták, sokan felférnek még rá hisz csak a legnagyobb hajó a szövetségnél. -
#13110 Ide bejelentkezel oldalt a menüben profile->you registered game promotions és ott lesznek. -
Cusa94 #13109 Még egy dolog amit kihagytam a hozzászólásból. A game eredeti és a magyar verzió van meg. -
Cusa94 #13108 Hi!
Egy kis segítség kellene! Ugyanis újra kellett telepytenem a gamet és emiatt a DLC-k is törlődtek. Honnan tudnám leszedni a Zaeed, a Firewalker és a Normandia becsapódásos DLC-t? Mert a Bioware hivatalos oldalán sehol nem találom, nagyon fontos lenne, mert így a mentést se tudom folytatni.
Kössz a helpet előre is! -
Hoz_Hun #13107 Hát teljessen jó észrevétel. Megnézetem, még az angol könyvbe is 5.000-ret ír, tehát jó a fordítás is. Pedig tényleg közel 10.000 fő fér el rajta a játék szerint. Arra tudok gondolni, hogy 5.000 kell az irányításhoz, és mégegyszerennyi ráfér, vagy nem tudom. -
bendáj17 #13106 idővel biztos lefogják fordítani. -
sanya200 #13105 Dettó én is megvenném mind a 3 részt ha lefordítják. -
bendáj17 #13104 az nagyon jó lenne azt is simán megvenném. :D -
sanya200 #13103 Tudom az első rész előtt azt hiszem 20 évvel játszódik de észrevettem még valamit a mennybemenetel nevű asari hajón a könyvben 5000 fő szerepel a játékban meg ha jól emlékszem shepard 10.000-et mond mikor a riporterrel beszélget persze lehet hogy a könyv óta vagyis az az utáni 20 évben megnőtt a létszám de inkább fordítva szokott lenni mert ahogy nő a technológiai szint úgy egyre kevesebb "ember" is elég a hajó üzemeltetéséhez. És ez nem szőrszálhasogatás csak megemlítettem meg amúgy is nagyon jó a könyv egy kicsit más a story mint ahogy elképzeltem vagy ahogy a játékban kiderült de ez kellemes csalódás. -
Hoz_Hun #13102 Az első könyv sok évvel a Mass Effect 1 játék előtt játszódik. -
Hoz_Hun #13101 Úgy tudom jövőre (talán az első felében) kiadják a második könyvet is magyarul. Szerintem az a legjobb (a második). A harmadik is jó, abban van jópár ismerős arc. Aria, de még az Illusive Man is akciózik, hehehe :) -
#13100 -
mike01010101 #13099 Es ha fejlesztok jatszanank kicsit a 2003-ban keszult halo-val, akkor lehetne elkepzelesunk, hogy 2012-ben milyen jarmuves resz kell. -
bendáj17 #13098 teljesen egyetértek én is mindent várok, és köszönöm hogy elvállalod a fordítást. -
mike01010101 #13097 Jogos. Bar a konyv jatszodhat kb husz evvel az elso resz elott es a "fiatal" Anderson lehet akar 28-30 eves is es a jatekban lehet mondjuk 50. akkor az ido kb jo, de a kek nap sztori akkor is santit. -
sanya200 #13096 Nekem ma jött meg 1 hét kellett mire ideért postán, de mindegy is a lényeg hogy itt van.Viszont mintha az elején lenne benne egy kis tévesztés a 70. oldal körül mikor a batariai beszél a kék napokról akkor azt mondja hogy nem szereti az embereket de a kék napok már kezdenek embereket is alkalmazni, de a 2-ben nem úgy van hogy zaeed alapította a kék napokat és ők kezdtek el alkalmazni batariai-akat?Vagy az egy másik szervezet ugyan azzal a névvel?Mondjuk az ideőpontal nem vagyok tisztába teljesen azt tudom hogy zaeed a 2-ben azt mondja hogy 20 éve alapította a kék napokat a könyv meg akkor játszódik amikor anderson fiatal volt szóval lehet nem egyezik az időpont.