Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az shadow broker rejtekhelyén is van egy ilyan ablak ami nyithato-zarhato.
Elkezdtem a forditast, 1-2 hétre tippelem a forditasi idot. (persze a szadabidomtol fugg).

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Tehasut
Elkezdtem összeszedni, hogy mik azok a szavak, amiket a kettesben máshogy fordítottak, mint az egyesben.

kvári - kvarián
szalári - szalarián
volus - volu
proteai - protián
kaszás - pusztító
gondnok - õrzõ
zúzó - falócsáp
húsbáb - héj
batári - batáriai
rachni - rekni
hanar - hannár

Ha kijön a tlk konvertáló progi teljes verziója (most még csak béta 2), akkor megcsinálom, hogy a ME2ben lecserélem a szavakat, mert ez így tök zavaró.
Ja és ki kéne találni egy jó magyar nevet szegény "Illusive Man"-nak, mert ez a "Rejtõzködõ Fickó" minõsíthetetlen.
Ez igen! Gratulálok! mike01010101: rajtad a világ szeme!!! Majd írd meg, hogy sikerült e elkezdeni a fordítást! Sok a szöveg benne? Nagy meló lesz?

morvaigaben
Én is csak második játszásra fedeztem fel 😄 😄

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Én nem tudtam. 😄

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Vraaanyek
Valószínûleg nem mondok vele újat, de nyitni-zárni lehet a Normandy SR-2 "szélvédõjét",azaz az orrész ablakait, Joker feje fölött jobbra lévõ gombbal...nekem újdonság mindenesetre, nem kell megkövezni, ha már lejárt lemez<#worship>

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Ha kell segítség dobjatok meg privát üzenettel! Fogjunk össze! 😄

JethroHUN
Királyság 😄 ha a magyarnak magyarul kell akkor megcsinálja magának, nem kell ide bioware<#duhos2>
<#eljen>grat hogy megtaláltad 😊

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Tehasut
Jó ez a progi! Nemcsak a dlc-k szövegeit tudja kezelni, hanem az alapjátékét is. Így meg lehet csinálni azt, amit már azóta akarok, mióta elõször megpillantottam a ME2-ben a "kvári" szót.
errõl beszélek
Tehasut
ja, bináris mike barátunk aszonta nekifog
Ha tényleg kivitelezhetõ, akkor annak én nagyon tudnék örülni (angol nyelvet ismerõk, kíméljenek meg a felesleges kioktatástól...). Végre érteném az elsõ összekötõ DLC-t, ami már kapcsolódik a harmadik részhez. <#worship>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Most már elhiszem hogy jó. Valaki bele is vág a magyarításba?

Photoshop!!!!
csak vicceltem, biztos ezt ok.

Tehasut
Este tudom kipróbálni😞

Tehasut
Mondom, hogy mûködik. A progi a tlk fájlt átalakítja xml-lé, azt pedig egy notepaddal lehet editálni, még az ékezetes karakterekkel sincs baja. Az xml-t pedig visszakonvertálja, a ME2 pedig simán megeszi.
Na,mûködik ??????

Ha mukodik neki is allok forditani.

Tehasut
HOPPÁ!
Most találtam egy ME2 tlk konvertáló progit!
http://social.bioware.com/project/3492/&v=discussions

Gyorsan ki is próbáltam. Átírtam egy szót a Liarás DLC magyar szövegfájljábam (DLC_24_HUN.tlk), betöltöttem a játékot és ott volt a fordított szöveg! juhhhé!
Értem. Kár:-(((

JethroHUN
Még nincs rá mód. bioware még nem adta ki azt a progit amivel a játék fájljait lehetne kezelni.

Sziasztok! Nem akar valaki a Lair of the Shadow Broker DLC-hez magyarítást eszkábálni? Megérdemelné nem? Én csinálnék ha tudnék annyira angolul...

vigyétek el zaeed-et jacob küldetésére, és hagyjátok ott a krapekot a végén(középsõ opció).

vagy dantius towersbe grunt-ot.

gruntot archangel küldetésére és beszéljetek Garm-al.

vagy adjatok el halat a krogannak a citadelen.

ezeken lehet jókat röhögni 😄

Én meg kíváncsiságból leitattam Shepardot a Felegvár klubjában. Egy jót nevettem az egészem, ahogy egyre részegebb lett (még a hangja is megváltozott), és végül a wc-ben tért magához!<#idiota>

tessék.

indítottam egy új játékot, ahol csak az alapjáték fegyvereit használom. semmi geth shotgun vagy mattock vagy más dlc-s cucc, és tökre bejön.

lightjack
mi ez a kihaltság???

Persze a nyersanyag gyûjtögetésre sokat el lehet költeni sokba van az üzemanyag meg a szonda nekem sosincs 100.000nél több felesleges bonust nem kapsz érte a pénzt meg viszi.Meg egy csomó fejlesztés el van szórva amiket már nem kell megvenni. Pl ha dr Chakwas-nak viszel Ice Brandyt és meg is iszod vele akkor kapsz medigel kapacitás fejlesztést....meg hasonlóak.

Fenrir
Mondom, hogy meg lehet venni mindent a játékban, nekem van olyan mentésem ahol 6/6-ban van egy fejlesztés pl.

A halál csupán a kezdet...

lightjack
ne sértõdj meg, nem sértésnek szántam...

tyüha...akkor ez kicsit bonyolultabb mint gondoltam 😄 de akkor nincs gáz, horizon után járok és már van mindenbõl 150 ezrem 😄 jah és sokat számít az utsó küldetésnél -meghalnak vagy nem- hogy mennyit vittem ki õket egyéb küldetésre??
Ha ugyan úgy játszik mint én (gyûjti a nyersanyagokat), akkor nem elég a pénz minden fejlesztésre.<#idiota>

Én a legutolsó alkalommal is megtudtam venni mindent pedig csak 3-as szinntel kezdtem.Meg így hogy sok dlc van több pénz is jut.

Fenrir
De igen.

hogy milyen upgrade kell, az függ attól milyen kaszttal játszol, milyen fegyverrel és kiket használsz társnak. mindent nem fogsz tudni megvenni.

Calver
van amit küldetések közben szedsz fel, van amit külön veszel meg - összeadódnak. bõvebben itt

"The trees move. Do you not see it?"

háj! az lenne a kérdésem hogy érdemes-e a tech damage-t meg biotic damage-t meg ilyesmit megvenni a Citadelben vagy tuti hogy fel lehet szedni a küldetésekben. kössz
...fûtenek rád, ott a sok haver, jó a stílusod is hozzá , mi kell még? <#nevetes1>

S te miért nem ücsörögsz már vmi kocsmában? Höh?

lightjack
höh ez a gyerek jó elvan magával<#vigyor3><#vigyor3>

Most látom, "yeah there is no way to change the color of the crosshair when targeting a door or an enemy, the color is hardcoded into the game. " b+.

Vki segít átlátszó célkeresztet csinálni? Lehet ugyan <#help>

http://social.bioware.com/project/2180/#files itt van 4 féle, tehetek valamit hogy átlátszó / nelegyen?

Csontnélkül ment elsõre*, és lesz még mit szokni rajta 😄

*2 percig, ui. elfelejtettem h DLC-s fegyót nem kéne erõltetni még és csonttáfagyott.

Jólesszez. Ha valakinek kell segítség importban privi és megpróbálok segíteni.

Nem állítom hogy ilyenekkel vezérelték a minitengeralattjárókat, pont, de hogy bennevoltak az tuti. Na mindjá nézem, csak rossz elõérzetem van,az ilyen bétás dolgokkal mindig megszívom.

Egyébként olyan mint egy egér amit felfüggesztettek. Eleinte zavaró hogy gyakorlatilag nem célzol vele hanem egerezel. Eddig csak halflájfot meg valvos játékokat tudtam volna vele játszani így inkább nemhasználtam , a portalon átrohantam vele az meg szar volt.

Te faf 😄

Ez a cég segített be a múltkori öblös olajkatasztrófánál ilyenekkel vezérelték a tengeralattjárókat . Szóval kb ennnyi köze van a nintendohoz😄

USA-ban elterjedt , EU-ban nincs forgalmazó. USA-ban olcsó használtan , csak általában lusta dögök postázni és helyileg hirdetik (craigslist) . De ki lehet fogni. Most olcsó a dollár talán érdemes belevágni.

JethroHUN
Az egy baromi régi dolog, vagy 20 éves, nintendóhoz való eredetileg, gondolom vki újra kezdte gyártani.

Vraaanyek
honnan a fenébõl jutottál ilyenhez???:o soha még csak nem is hallotam ilyenrõl... boltban lehetett venni? vagy ebay és társai?

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

elitehun
Ja az nagyon nagy rész 😄
Gruntot kell elvinni magaddal.

Fenrir
Csak akkor öli meg ha veled van Grunt is, akkor van egy külön dialóg kettejük között és a végén ledurrantja a vorcha fejét.