19778
  • bendáj17
    nem tudom de a VGA 2010 nem vasárnap hajnal 2-kor lesz? nem ott jelentik be vagy én tudom rosszul?
  • Doom 4
    Még két óra és kezdődik!
  • sanya200
    A másik oldala meg úgye ott vannak a hajók a szövetség meg a tanács csatahajói nem valami erősek főleg nem a reaperek ellen egyetlen lövés elég ahhoz hogy átlőjék a páncélzatot hacsak nem fejtik meg annak az anyagnak a szerkezetét amiből a fellegvár és a térközrelé épült. Viszont ott vannak a kisebb hajók a fregattok ami ugyan nem képviselnek nagy tűzerőt, kivéve ha mindegyikre azt az ágyút teszik ami a normandyn is van, a kaszások nagy hajók és ugyan fordulékonyak de a kis fragattok sokkal fürgébbek és nehéz eltalálni őket, mint pl a 2 végén hiába bazi erős a collector hajó ha nem képes eltalálni a hajót és akkor ott vannak még az űrvadászok amik aprók ugyan egy fregatthoz képest is de vannak torpedóik azokat meg még nehezebb eltalálni.Viszont arra kíváncsi leszek hogy ki fog a földön harcolni a pusztítók csak hajók semmi mások konkrét seregük nincs a szárazföldi harcra , bár a fejedelemnek volt legénysége de az is csak azért mert saren toborozta őket, de egy 50.000 vagy több millió éves hajón nem lehet legénység maximum akkor ha üt közben a föld felé elrabolják a kolóniák lakóit és sulykolják őket, mást nem tudok elképzelni, esetleg lehet hibernált legénység de az se biztos. A videóból azért remélem kiderül valami hasonló én még megvárom ma hogy mi lesz ha kell fent leszek hajnali 2-ig is, úgyse tudnák aludni ilyenkor.:)
  • bendáj17
    jah én is elraktam , nem lepődnék meg ha a kroganok is jól megerösődnének, meg a reknik meg a többiek. A cerberus meg rájönne hogy mindenképp szükségük van Shepardre vagy valami.
  • bendáj17
    nekem nagyon tetszene ha ilyen lenne ahogy leírtad mindenki összefog a gonosz ellen. De sok van még mire megjelenik.
  • bekasybalazs
    Még jó, hogy félrerakattam Mordinnal a génfaló ellenszerének terveit...:P:D GOndoltam hogy valami ilyesmi lesz, ezért próbáltam jófút játszani :D mondjuk a végén felrobbantottam a begyűjtő bázist, szóval a cerberust jobb ha elfelejtem..xD
  • sanya200
    Egyébként az epikus befejezést úgy képzelem el hogy shepard összeszedi a nagyobb fajokat és berobog a naprendszerbe a lovassággal de az ellenfél túl erős és amikor már úgy tűnik minden elveszett, egyszer csak berobban egy váratlan szövetséges és együttes erővel elsöprik a reaper flottát.
    Itt mondanám hogy ebben fog megnyilvánulni hogy az első és második részben hozott döntéseidtől függ a csata kimenetele. Csak pár példa ha meghal wrex nem áll mellénk a korgan faj akiknek ugyan nincs jelentős flottájuk de szárazföldi harcban nincs párjuk, a rekni is ide sorolandó ha az első részben nem irtottad ki akkor ők is jönnek segíteni,a 2-ben ha elpusztítód az eretnek állomást a geth nem biztos hogy melléd áll vagy hogy mit mondasz tali tárgyalásán se mindegy hogy melléd áll-e a quarian faj vagy nem.A tanács meg elvileg mellettünk áll legalábbis valószínű de nem lepődnék meg azon ha őket is győzködni kéne.Egy szóval nagyon brutális lesz a 3. rész, csak hozzák össze úgy hogy az első 2 rész legjobb tulajdonságait ötvözzék és egy 50h játékidővel fejeljék meg.
  • sanya200
    Persze sokkal élethűbb az 1-nél de még nem az igazi majd a 3-ban talán:)
    Tudjátok csak azt bánom hogy a 2-ben semmivel sem volt több lehetőségünk a karakterek testreszabására ugyan azok az opciók voltak mint az egyben csak a grafika változott,ugyanazok a hajminták meg minden, pedig lehetne szebbet is csinálni csak kevés a lehetőség sajnos.
  • bendáj17
    tök jó szerintem a karid. Érdekes lesz az biztos. a 2. részbeli tényleg jobb.
  • Doom 4
    Ismerem az oldalt néha nézelődök de ott is csak kevés jó van. Tényleg hű az előzőhöz bár a 2. rész beli jobban néz ki xD
  • sanya200
    Létezik egy ilyen oldal hogy face database érdemes meglátogatni, bár az enyém nem onnan van teljesen saját gyártmány.Hű az első rész karakteréhez:)
    [img=http://noob.hu/2010/09/13/tn/me1-me2.png]
  • Doom 4
    Köszi szépen nekem is tetszik!
  • sanya200
    Itt egy új kép:
    kép
  • sanya200
    Nem az alap ezt én csináltam és csinos, legalábbis nekem az.
    Face kód:
    533.42D.131.W1A.JG7.161.1C9.811.F11.117.227.515.
  • penge96
    99%-ig HIVATALOS a Mass Effect 3!
  • Doom 4
    Ez az alap női arc? Mert ha nem és ha véletlenül tudod a kódját leírhatnád mert, sztem jól néz ki, jobban mint a mostani Shepardom...
  • sanya200
    Ja és ő fogja megmenteni az egész galaxist.
    [img=http://noob.hu/2010/05/04/tn/2_2.png]
  • sanya200
    Azért ez érdekes mert nem rég még azt mondták hogy a 3, rész nem lesz olyan darkos meg több poén lesz benne.De most gondoljatok bele ha lerohanják a földet az nem darkos ha a 2-ben csak pár 100.000 embert raboltak el az annak számított akkor a 3.ban ha milliónyi ember hal meg akkor meg hűdevidám vagy mi?Meg jokernek hogy a fenébe lesz kedve állandóan viccelődni mikor megtámadták a földet nekem ilyenkor nem igazán lenne humorom.Szóval ez így egy kicsit érdekes mármint a történet most hagyjuk ott a földet azért hogy keresgéljünk szövetségeseket, a tanácsnak ebben a helyzetben az egész flottájukat a segítségünkre kéne küldeni ha már mi is tanácstagok vagyunk nem?Vagy hagyják a fenébe és őket is győzködni kell hogy ugyan segítsenek már mielőtt kiirtják a fajunkat?
  • bendáj17
    nálam mindenképp a Mass effect 2 nyert :D sőt a top az egész játékélményem során
  • Doom 4
    "WINNER TO BE REVEALED ON X-PLAY'S BEST OF THE YEAR 2010 SHOW, 12/14 @ 6:00PM ET!

Read more: http://g4tv.com/videogamedeathmatch/results/#ixzz17nekJ7BW"
  • adam0615
    Azt is ma jelentik be hogy a ME2 vagy a SC2 nyert?
  • mike01010101
    Én most kifejezetten a ME3 történetére gondoltam és amiket leírtam hasonlóságként az azért több mint általános.
    Emellett még a küldetések az adott faj meggyőzéséhez lehetnek változatosak. Ha tényleg ez lesz a sztori. Holnapra többet tudunk majd talán.
  • Vraaanyek
    Hát ilyen alapon minden történet orientált játék hasonló,mivel mindig van egy gonosz, aki ki akar mindenkit csinálni, és van a jó,aki meg a gonoszt akarja kicsinálni, ezt így nem lehet összehasonlítani, viszont ha már mindenáron össze akarjuk hasonlítani, akkor is max a dragon age története hasonlít a mass effect-ére, és nem fordítva, mivel jóval előbb jött ki az első része, mint a dragon age...:P
  • bendáj17
    tényleg nagyon sok a hasonlóság reméljük lesz benne valami meglepetés is.
  • mike01010101
    A sztori gyakorlatilag megfelel a dragon age történetének. Járd végig a különböző fajok (dwarg+elf+human - aszari-turian-krogan) világait és több küldetést teljesítésével győzd meg őket, hogy melléd álljanak a Kaszások és begyüjtők (vezérdémon és dark spawnok) elleni végső harcban. A végén eldöntheted hogy a kétszínű főmachinátor (illusive man - Loghain) milyen sorsot érdemel.
  • JethroHUN
    Nézd meg a ME2 abba sem volt sok, csak csapatépítés a begyűjtők csak másodszereplők voltak. Ha tényleg GoW grafika lesz a 3 alatt, akkor még rövidebb egyjátékos részre számítsatok, minél durvább a graf, annál kevésbé jut idejük a fejlesztőknek másra, hála az EA "adjuk ki minél előbb" politikájának.
  • Doom 4
    ha úgy eljurják akkor nem hiszem hogy fogjuk szeretni, de amúgy azért mert ennyi volt a leírásban nem azt jelenti, hogy ennyi is lesz a játékban. Legalábbis nagyon remélem!
  • JethroHUN
    Ez nem egy veszélyes spoiler, ezt gondolhattuk már előre is. De így, hogy annyi lesz h össze fogunk és kész. Semmi szuper fegyver keresés, vmi ösi cucc még a protiánok ideje előttről :D Nem össze fogunk és nyílt ütközetben szétlőjük őket? Nem nagyon erőltették meg magukat...Ebből is az következik lesz kb 6 óra a több vmi agyatlan lövölde multi lesz. Ha már illeszkednie kell az EA üzlet politikájához :s
  • bendáj17
    amit érdemes leszedni az Overlord, Kasumi, Zaaed, Normandi becsapódásának helye dlc, ezek amiben van valami kis küldetés :) (ha kihagytam valamit szóljatok, még lehet a hammerhead is amikor egy járművet irányíthatsz)
  • bendáj17
    basszus én se bírtam. :(
  • Fpocok
    Igen.
    Ha nem lojálisak, akkor több mint valószínű, hogy meghal.
  • bekasybalazs
    Nah hamarosan itt a bejelentés:) addigis bekéne fejeznem normálisan a 2-t.Próbálom azt megcsinálni, hogy mindenki életben maradjon...viszont a vágán amikor az emberi kaszás meghal akkor jackre ráesik vmi darabka és meghal...van köze ahoz hogy ő az egyetlen a csapatban aki nem lojális? hogy lehetne kivitelezni azt hogy túlélje?:D

és szeretném kérdezni, hogy h kivittem a hátékot, akkor mkelyik dlc-ket érdemes leszedni, mi ad még +küldetéseket? hallottam a lair of the shadow brokerről...de nem tudom hogy honnan lehet megszerezni őket és hogy melyikeket érdemes ferakni...

köszi előre is a válaszokat
  • Doom 4
    Nem bírtam ki
  • sanya200
    Még ha ezt ki is bírod a holnapi trailert nem hiszem, biztos hogy lesz valami trailer amit eddig leadtak csak egy parányi részlet volt belőle szerintem.
  • Doom 4
    Akkor én nem olvasom el xD de asszem én sem fogom kibírni...
  • sanya200
    Olyan mintha úgy mennél el moziba filmet nézni hogy felét már láttad így meg nem sok értelme van nem?Bocs a hely miatt de ez már kikívánkozott belőlem, a fene ette volna meg pedig láttam az elején hogy lefogják írni a storyt mégis elolvastam a franc ebbe a kiváncsi természetembe.
  • sanya200
    Tényleg mondjátok meg mi értelme annak ha lelövik a storyt a játék megjelenése előtt megint nem marad egy fikarcnyi rejtély se meg döbbenet meg semmi a fene megette az egészet. Most mekkorát néztünk volna a megjelenéskor ha ezt nem árulják el.
  • sanya200
    Bakker minek linkelted be most elolvastam azt is mi lesz az alapsztori tudtam hogy nem kellett volna elolvasni:(
  • adam0615
    Itt van magyarul is az állítólagos ME3-ról:
    http://www.thesource.hu/hir/mass_effect_3/elorendelheto_a_mass_effect_3/11012?&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
  • Jimmyke
    Dark Energy lesz a Deux Ex Machina, amennyi utalást tettek rá...

De majd meglátjuk. Renegade befejezéssel meg érdekes opcióink is lehetnek :)